Viborg

Viborg facade Vordingborg Køkkenet

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-13.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Lundvej 54
8800 Viborg
 

Tlf. 86 11 00 51
Fax 86 11 00 52
 

 • Birthe, Viborg

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Min oplevelse med Vordingborg Køkkenet i Viborg er super fin. jeg har haft en god oplevelse, hvor konsulenten kommer ud i mit sommerhus ser på muligheder, vi aftaler besøg i deres butik i Viborg, hvor vi tegner forslag og beregner pris. Efter vi er enige om køkkenet og prisen, kommer konsulenten endnu en gang ud og måler alt op for at være sikker på vi har aftalt det som kan lade sig gøre. Alt er ok, levering og montering bliver bestilt, det eneste sted der lige gik noget galt, det var aftalen omkring monteringen, her havde tømmeren fået noteret en forkert uge til montering, men også dette klarede konsulenten til UG, selv om det var aftenen før montering at jeg fattede uråd, da jeg ikke havde hørt noget fra tømmeren. jeg kontaktede konsulenten og han fik det hele fikset en torsdag aften, og tømmeren startede montering kl. 3, om natten for at få monteringen færdig som aftalt. alt i alt en god oplevelse som jeg kun kan anbefale til andre.

 • Mariane Juul Nielsen, Viborg

  "

  Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi har handlet Vordingborg køkken og bad og gang og garderobe i soveværelset plus skabe i to værelser. Kan kun sige vi har fået en rigtig god behandling og service af Lars Klit Viborg og har lige fået det sat op. Det er mega flot og er et rigtig godt robust arrangement. vi kan kun anbefale Vordingborg køkken i Viborg. Ikke sidste gang vi handler der.

 • Helene, Viborg

  "

  Hej Martin Drost, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Fantastisk service af butikchef Martin Drost i Vordingborg køkkener afd Viborg nem at snakke med. Dejlig butik at komme rundt i. Meget overskueligt. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

 • Jan de Stoppelaar, Viborg

  "

  Hej Martin Drost, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Fra start til slut kæmpe service. Martin fra Viborg afd. fik os til at føle at vi var den eneste kunde han havde:) Han var ude og se/måle køkkenet og komme med ideer. Vi rettede efterfølgende bestillingen til i deres flotte butik i Viborg. Vi ønskede selv at købe hvidevare, så skabene blev bare tilpasset efter de modeller Efter bestillingen var han ude at kontrolopmåle, og det hele passede, som aftalt, ned til mindste skrue. Alt i alt kan klart anbefale Vordingborg Køkkenet i Viborg.

 • Erik Jørgensen, Viborg

  "

  Hej Martin Drost, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Fremragende service og fremvisning. Martin Drost kom med fremragende forslag. Resultatet er rigtig flot.