Billede
Vordingborg Køkkenet i Viborg
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-13:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Lundvej 54
8800 Viborg

Køkkenfirma Viborg

Er du på jagt efter dét køkkenfirma i Viborg, der skal have glæden ved at levere dit nye køkken? Så gør dig selv den tjeneste at kigge forbi hos Vordingborg Køkkenet. Vi lover at du ikke vil fortryde det! I vores 1000 m² store butik finder du et stort udvalg af lækre køkkener, i forskellige stilarter, til priser der matcher både det høje og lave budget. Vi sætter en ære i at kunne fremvise køkken-og bad møbler, i et alsidigt design, hvor du finder noget for enhver smag. Vi har skabt et inspirerende miljø, hvor du roligt kan gå rundt og se versioner af et klassisk, lyst og nordisk køkken, men også de nye fancy køkkener i lækre farver. Du har ydermere mulighed for at se et stort udvalg af topkvalitets hårde hvidevarer i Viborg.

Køkken Viborg

Dit Viborg køkken har set bedre tider, og det er tid til fornyelse. Kender du scenariet? Der behøver ikke at være langt fra drømme til virkelighed. Start med at lægge vejen forbi Vordingborg Køkkenet - her starter din køkkendrøm! Sammen med vores dygtige konsulenter kan din køkkendrøm let blive realiseret - du fortæller blot om dine ønsker, behov og budget for dit nye køkken. Herefter kommer vi ud og måler op, hvorefter du vil blive præsenteret for en 3D-tegning af dit køkken. Alt dette er gratis og uforpligtende. Vi garanterer dig, at vi altid imødekommer dine ønsker, og designer et køkken til det aftalte budget eller under.

Viborg køkken design

Hos Vordingborg Køkkenet i Viborg har vi mange køkken design i vores lækre showroom. Sammen med dig bestræber vi os på at designe lige netop dét køkken du drømmer om! Dit nye køkken kan sammensættes ud fra mere end 200.000 varenumre, så kombinationsmulighederne er næsten uendelige. På den måde kan vi designe et helt unikt køkken til dig, som matcher alle dine ønsker og behov.

Det kan være svært at vælge et køkken design, som du med sikkerhed ved, at du vil nyde de næste mange år. Men bare rolig vores konsulenter står klar til at vejlede dig i de nyeste trends, således, at dit køkken vil fremstå moderne og lækkert i mange år.

Køkken og bad Viborg

Hos Vordingborg Køkkenet finder du både køkken og bad i Viborg. Vores showroom er spækket med lækre kombinationer af både køkken og bad moduler, så du kan få den inspiration du har brug for, når du skal til at købe nyt køkken eller bad. Hvad enten du skal have køkken, bad - eller måske begge dele, så kom ind og få en snak og et uforpligtende tilbud. Vi kan hjælpe dig med at skabe et lækkert bad og miljø, i dit nye badeværelse, ved at presse lidt mere luksus ind, men stadig til en super god pris. Derudover kan vi give dig et skarpt tilbud på et komplet køkken, så du allerede fra start ved nøjagtigt hvad dit nye køkken vil koste – ALT inklusivt.

Nyt badeværelse Viborg

Fliser til badeværelse kan vi desværre ikke hjælpe dig med, men vi vejleder dig meget gerne i hvilke kombinationer, der ville passe godt ind i dit badeværelse. Du vil også opleve et flot udvalg af fliser i vores udstillinger. Disse kan være med til at inspirere dig til, hvilken type fliser du ønsker på dit nye badeværelse. Mulighederne er mange, og du har sikkert opdaget, at vores showroom ligger side om side med andre køkken- og badforhandlere, her i Viborg. Snyd dog ikke dig selv for at komme ind og få et tilbud hos os. Vi matcher altid skriftlige tilbud fra andre køkkenfirmaer, og måske har vi mulighed for at give dig endnu mere luksus for dine penge.

56.4594777, 9.3723676

Udtalelser fra vores kunder

Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Så kom tiden hvor vores køkken skulle skiftes ud, vi valgte vordingborg køkkener i Viborg. Hvor vi fik snakket med Lars, han vidste lige præcis hvad vi tænkte og hurtigt kom der et fantastisk køkken på computeren. I dag kom Thomas fra bywinkler forbi og satte det op. Det gik hurtigere end forventet og han vidste lige nøjagtig hvad der skulle stå hvor og hvordan det skulle gøres, kan klart anbefales vordingborg køkkener i Viborg også med Thomas som montør.

Hej Daniel, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Vi fik en meget fin behandling af Daniel fra Vordingborg Køkkenet i Viborg. Alt forløb efter planen, men da der var fejl og mangler ifbm levering gik det lidt skævt. Mest fordi at dem vi havde kontakt med i butikken stoppede og vi selv måtte være meget vedholdende i at få gjort det der skulle. Første montør var ikke super imponerende, men vi har idag haft besøg af Thomas fra ByWinkler som skulle ordne en reklamation, og han var super behagelig og gik ikke før han var sikker på at alt var ok. Så alt i alt en god oplevelse med køb af køkken, men bedst var montøren der lukkede det idag med en god service.

Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Vi har købt nyt køkken hos Vordingborg køkken i Viborg. Lars Klit gav os fremragende vejledning og service fra start til slut. Køkkenet er præcis som vi ønskede og bliver nydt hver dag. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler der og anbefaler glad og gerne Lars som vejleder.

Hej Daniel Schrøder, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Vi vil sige. Tusind tak for et fantastisk forløb der startede med kig i butikken. Aftale og køkkenmøde med Daniel Schrøder. Meget kompetent møde og vejledning. En utrættelig sælger af den gode slags. Vi havde en Max pris og fik til den pris lige det vi drømte om uden at vi følte os presset på prisen Køkkenet blev leveret under næsten orkan og soklen og vasken var skadet. Ingen “bøvl” overhovedet. Fik leveret nyt af begge dele. 

Vi siger 10 af 10. Desværre er vi ikke nogen ørne på computeren ellers havde vi sat det på trustpilot.

Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Fra det første 5 minutter hos Vordingborg køkkenet i Viborg, vidste vi at vi skulle have vores køkken derfra, og det er vi meget glad for. På trods af Corona-krisen, fik vi vores køkken leveret og monteret i god tid. Tusind tak til Lars Klit fra Vordingborg Viborg for hans super venlig og professionel rådgivning og støtte hele vejen. Lars har hjulpet os med at træffe det rette valg og vi er så imponeret overfor resultater. Det har simpelthen været en fantastiske oplevelse fra starten til slut. Og tusind tak til Thomas som har monteret vores køkken. Sikkert den bedste og sejeste tømrer. Det har sikkert været en dejlig fornøjelse at være jeres kunder og vi er så glad at vi har vælget Vordingborg Viborg og vil sikkert vælge det igen til vores næste projekt. Kort sagt super god service, luksus kvalitet til realistiske priser. Og den alle vigtigste er, at det har det bedste køkken konsulnter som bruge tid og hjælper gerne med det hele fra A-Z.

Hej Vordingborg Køkkenet, Viborg

Min oplevelse med Vordingborg Køkkenet i Viborg er super fin. jeg har haft en god oplevelse, hvor konsulenten kommer ud i mit sommerhus ser på muligheder, vi aftaler besøg i deres butik i Viborg, hvor vi tegner forslag og beregner pris. Efter vi er enige om køkkenet og prisen, kommer konsulenten endnu en gang ud og måler alt op for at være sikker på vi har aftalt det som kan lade sig gøre. Alt er ok, levering og montering bliver bestilt, det eneste sted der lige gik noget galt, det var aftalen omkring monteringen, her havde tømmeren fået noteret en forkert uge til montering, men også dette klarede konsulenten til UG, selv om det var aftenen før montering at jeg fattede uråd, da jeg ikke havde hørt noget fra tømmeren. jeg kontaktede konsulenten og han fik det hele fikset en torsdag aften, og tømmeren startede montering kl. 3, om natten for at få monteringen færdig som aftalt. alt i alt en god oplevelse som jeg kun kan anbefale til andre.

Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Vi har handlet Vordingborg køkken og bad og gang og garderobe i soveværelset plus skabe i to værelser. Kan kun sige vi har fået en rigtig god behandling og service af Lars Klit Viborg og har lige fået det sat op. Det er mega flot og er et rigtig godt robust arrangement. vi kan kun anbefale Vordingborg køkken i Viborg. Ikke sidste gang vi handler der.

Hej Martin Drost, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Fantastisk service af butikchef Martin Drost i Vordingborg køkkener afd Viborg nem at snakke med. Dejlig butik at komme rundt i. Meget overskueligt. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Hej Martin Drost, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Fra start til slut kæmpe service. Martin fra Viborg afd. fik os til at føle at vi var den eneste kunde han havde:) Han var ude og se/måle køkkenet og komme med ideer. Vi rettede efterfølgende bestillingen til i deres flotte butik i Viborg. Vi ønskede selv at købe hvidevare, så skabene blev bare tilpasset efter de modeller Efter bestillingen var han ude at kontrolopmåle, og det hele passede, som aftalt, ned til mindste skrue. Alt i alt kan klart anbefale Vordingborg Køkkenet i Viborg.

Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Super god oplevelse. Køkkenet lever 100% op til vores forventninger. Vi har endda valgt en løsning, som ikke har været prøvet så mange gange. Køkkenet blev monteret af en meget dygtig og meget patentlig køkkenmontør. Vi anbefaler sælget Lars Klit fra Vordingborg i Viborg, som har givet os en rigtig fin service.