Billede
Vordingborg Køkkenet i Viborg
Man - Tir: 10:00-17:30
Ons: 10:00-19:00
Tors - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-13:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Lundvej 54
8800 Viborg

Køkkenfirma Viborg

Er du på jagt efter dét køkkenfirma i Viborg, der skal have glæden ved at levere dit nye køkken? Så gør dig selv den tjeneste at kigge forbi hos Vordingborg Køkkenet. Vi lover at du ikke vil fortryde det! I vores 1000 m² store butik finder du et stort udvalg af lækre køkkener, i forskellige stilarter, til priser der matcher både det høje og lave budget. Vi sætter en ære i at kunne fremvise køkken-og bad møbler, i et alsidigt design, hvor du finder noget for enhver smag. Vi har skabt et inspirerende miljø, hvor du roligt kan gå rundt og se versioner af et klassisk, lyst og nordisk køkken, men også de nye fancy køkkener i lækre farver. Du har ydermere mulighed for at se et stort udvalg af topkvalitets hårde hvidevarer i Viborg.

Køkken Viborg

Dit Viborg køkken har set bedre tider, og det er tid til fornyelse. Kender du scenariet? Der behøver ikke at være langt fra drømme til virkelighed. Start med at lægge vejen forbi Vordingborg Køkkenet - her starter din køkkendrøm! Sammen med vores dygtige konsulenter kan din køkkendrøm let blive realiseret - du fortæller blot om dine ønsker, behov og budget for dit nye køkken. Herefter kommer vi ud og måler op, hvorefter du vil blive præsenteret for en 3D-tegning af dit køkken. Alt dette er gratis og uforpligtende. Vi garanterer dig, at vi altid imødekommer dine ønsker, og designer et køkken til det aftalte budget eller under.

Viborg køkken design

Hos Vordingborg Køkkenet i Viborg har vi mange køkken design i vores lækre showroom. Sammen med dig bestræber vi os på at designe lige netop dét køkken du drømmer om! Dit nye køkken kan sammensættes ud fra mere end 200.000 varenumre, så kombinationsmulighederne er næsten uendelige. På den måde kan vi designe et helt unikt køkken til dig, som matcher alle dine ønsker og behov.

Det kan være svært at vælge et køkken design, som du med sikkerhed ved, at du vil nyde de næste mange år. Men bare rolig vores konsulenter står klar til at vejlede dig i de nyeste trends, således, at dit køkken vil fremstå moderne og lækkert i mange år.

Køkken og bad Viborg

Hos Vordingborg Køkkenet finder du både køkken og bad i Viborg. Vores showroom er spækket med lækre kombinationer af både køkken og bad moduler, så du kan få den inspiration du har brug for, når du skal til at købe nyt køkken eller bad. Hvad enten du skal have køkken, bad - eller måske begge dele, så kom ind og få en snak og et uforpligtende tilbud. Vi kan hjælpe dig med at skabe et lækkert bad og miljø, i dit nye badeværelse, ved at presse lidt mere luksus ind, men stadig til en super god pris. Derudover kan vi give dig et skarpt tilbud på et komplet køkken, så du allerede fra start ved nøjagtigt hvad dit nye køkken vil koste – ALT inklusivt.

Nyt badeværelse Viborg

Fliser til badeværelse kan vi desværre ikke hjælpe dig med, men vi vejleder dig meget gerne i hvilke kombinationer, der ville passe godt ind i dit badeværelse. Du vil også opleve et flot udvalg af fliser i vores udstillinger. Disse kan være med til at inspirere dig til, hvilken type fliser du ønsker på dit nye badeværelse. Mulighederne er mange, og du har sikkert opdaget, at vores showroom ligger side om side med andre køkken- og badforhandlere, her i Viborg. Snyd dog ikke dig selv for at komme ind og få et tilbud hos os. Vi matcher altid skriftlige tilbud fra andre køkkenfirmaer, og måske har vi mulighed for at give dig endnu mere luksus for dine penge.

56.4594777, 9.3723676

Udtalelser fra vores kunder

Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Vi vil bare sige at vi er så glade for vores nye Vordingborg køkkenet som er købt gennem Viborg afdelingen og en tak til Jimmi afdelings chef samt montør Henning, og den aftalte tid er blevet overholdt til punkt og prikke Og Henning som har monteret det, perfekt arbejde også tak for det.

Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet. Viborg

Vi har været ovenud tilfredse med den service og det køkken som Vordingborg Køkkenet har leveret.

Lige fra første gang vi besøgte butikken i Viborg har vi fået en fantastisk god service af Jimmi Kjærgaard Nielsen lige fra rådgivning til det færdige resultat. Køkkenet blev leveret til aftalte tid og vi var også ovenud tilfredse med opstilling af køkkenet som blev foretaget af Henning Skov.

Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Vi er meget glade for vores nye køkken, som nu endelig er blevet hel færdig, så det er bare super.

Så vil gerne sige tak for det gode samarbejde, det har fungeret rigtig godt.

Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Super service i butikken, varen leveret til tiden og fungerer perfekt :)

Hej Michael Christensen og Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

I har leveret et køkken og et bryggersbord hos mig, og jeg kan fortælle, at jeg er meget tilfreds med resultatet.

Alt er foregået på tilfredsstillende måde. Jeg er blevet fint behandlet hos jeres Viborg afdeling (Mikkel og Michael), og leverance og opstilling er forløbet uden problemer og til tiden.

Jeg kan varmt anbefale Vordingborg Køkkenet til andre.

Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Vi fik i marts måned nyt køkken fra Vordingborg Køkkenet Viborg. Vil først og fremmest gerne takke Jimmi for fantastisk vejledning og service. Er så glade for vores super flotte nye køkken.

Til Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Vi fik i marts 2015 Jimmi til at tegne et forslag til et køkken til os. Han ramte helt plet både hvad angik indretning og pris.

Nu har vi så fået vores super flotte nye køkken. Whau. Det fungere bare super godt. Jimmi har fået udnyttet hver m2 på bedste vis.

Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

Hej Jimmi Kjærsgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Købte i slutningen af 2014 nyt køkken hos Vordingborg Køkkenet i Viborg. Et lille køkken med kun 12 elementer. Hele handlen og den efterfølgende levering blev gennemført til top karakter. Så tak til Jimmi for meget venlig og kompetent betjening. Tak for det altid gode humør når man henvendte sig i butikken. Kvaliteten er i top og vi er yderst tilfredse.

Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Fantastisk service og super lækker køkken!

Har været i dialog med Jimmi fra Vordingborg Køkkenet i Viborg omkring nyt køkken samt bryggers. Servicen har været i den absolutte top i den proces vi har været igennem og leveringstiden været overholdt som lovet. Kvalitet er ligeledes også i top. Så kan klart anbefale Vordingborg Køkkenet i Viborg, hvis du vil have et køkken til tiden samt at de holder det de lover.

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

Så er flere måneders søgen og higen efter nyt køkken slut, og vi har nu et super flot og funktionelt køkken, ... En fryd for øjet.

Vi har fået en meget professionel, men også "personlig" hjælp af Mikkel Iversen fra jeres Viborg afd. ...( afd. Randers da vi bestilte). Alt passer på millimeter, "mangel-listen" = 0.