Viborg

vordingborg køkkenets facade viborg

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-13.00

 

 

Adresse

Lundvej 54
8800 Viborg
 

Tlf. 86 11 00 51
Fax 86 11 00 52
 

 • Tove og Flemming, Viborg

  "

  Hej Michael Kierkegaard, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Tak for hjælp til at designe og opsætte lige det køkken vi kunne ønske os. Den aftalte leveringstid blev overholdt, og montøren kom dagen efter - over al forventning.

  Vi er meget imponerede over den tid Michael brugte på os, for at snakke sig frem til de elementer vi kunne ønske, måle op og finde ud af, hvad der var muligt indenfor budgettet.

  Vi er meget glade for vores nye køkken :-)

 • Pernille Thorup, Viborg

  "

  Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi har fået vores køkken op, og vi er meget tilfredse. Vi har fået super meget ros fra andre også, som synes, vi har fundet en super løsning. Dette er jo ikke kun vores fortjeneste, men også jeres. Vi har følt os godt vejledt hele vejen igennem og fandt en kanon løsning. Jeres butikchef, Jimmi Kjærgaard, har ydet god service og vejledning.

  På trods af vi fik leveret forkert bordplade til at starte med, vil vi godt give thumbs up :-)

  Jeg har også givet jer 5 stjerner på facebook.

 • Ida Hansen, Viborg

  "

  Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi er idag D.16 dec blevet helt! færdige med vores nye lækre vordingborg køkken. Vi har kun positive ting at sige omkring vores køb ved vordingborg køkkent i viborg, lige fra start blev vi taget godt imod af Jimmy, som kørte med klatten, fra start til slut, og alt var som det skulle være, udover en lille leverings svipser. (sokkel + bord liste) blev leveret 3 uger senere.

  Tømmer Mayn Daniel. Meget proffesionel og behageligt menneske, køkkenet var omsat på 6-7 timer, og der var intet at komme efter.

  Vi er meget glade for vores nye køkken :-)

 • Marke Lade, Viborg

  "

  Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Fantastisk service og super lækker køkken!

  Har været i dialog med Jimmi fra Vordingborg Køkkenet i Viborg omkring nyt køkken samt bryggers. Servicen har været i den absolutte top i den proces vi har været igennem og leveringstiden været overholdt som lovet. Kvalitet er ligeledes også i top. Så kan klart anbefale Vordingborg Køkkenet i Viborg, hvis du vil have et køkken til tiden samt at de holder det de lover.

 • Chris Frederiksen, Tranbjerg J

  "

  Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet. Viborg

  Vi har været ovenud tilfredse med den service og det køkken som Vordingborg Køkkenet har leveret.

  Lige fra første gang vi besøgte butikken i Viborg har vi fået en fantastisk god service af Jimmi Kjærgaard Nielsen lige fra rådgivning til det færdige resultat. Køkkenet blev leveret til aftalte tid og vi var også ovenud tilfredse med opstilling af køkkenet som blev foretaget af Henning Skov.