Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Viborg

Viborg facade Vordingborg Køkkenet

Åbningstider

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-13.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Lundvej 54
8800 Viborg
 

Tlf. 86 11 00 51
Fax 86 11 00 52
Email: viborg@vordingborg.com

 • Simon Dissing-Madsen, Viborg

  "

  Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Så kom tiden hvor vores køkken skulle skiftes ud, vi valgte vordingborg køkkener i Viborg. Hvor vi fik snakket med Lars, han vidste lige præcis hvad vi tænkte og hurtigt kom der et fantastisk køkken på computeren. I dag kom Thomas fra bywinkler forbi og satte det op. Det gik hurtigere end forventet og han vidste lige nøjagtig hvad der skulle stå hvor og hvordan det skulle gøres, kan klart anbefales vordingborg køkkener i Viborg også med Thomas som montør.

 • Heidi, Viborg

  "

  Hej Daniel, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi fik en meget fin behandling af Daniel fra Vordingborg Køkkenet i Viborg. Alt forløb efter planen, men da der var fejl og mangler ifbm levering gik det lidt skævt. Mest fordi at dem vi havde kontakt med i butikken stoppede og vi selv måtte være meget vedholdende i at få gjort det der skulle. Første montør var ikke super imponerende, men vi har idag haft besøg af Thomas fra ByWinkler som skulle ordne en reklamation, og han var super behagelig og gik ikke før han var sikker på at alt var ok. Så alt i alt en god oplevelse med køb af køkken, men bedst var montøren der lukkede det idag med en god service.

 • Marie og Henrik, Viborg

  "

  Hej Daniel Schrøder, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi vil sige. Tusind tak for et fantastisk forløb der startede med kig i butikken. Aftale og køkkenmøde med Daniel Schrøder. Meget kompetent møde og vejledning. En utrættelig sælger af den gode slags. Vi havde en Max pris og fik til den pris lige det vi drømte om uden at vi følte os presset på prisen Køkkenet blev leveret under næsten orkan og soklen og vasken var skadet. Ingen “bøvl” overhovedet. Fik leveret nyt af begge dele. 

  Vi siger 10 af 10. Desværre er vi ikke nogen ørne på computeren ellers havde vi sat det på trustpilot.

 • Jonna og Per, Viborg

  "

  Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi har købt nyt køkken hos Vordingborg køkken i Viborg. Lars Klit gav os fremragende vejledning og service fra start til slut. Køkkenet er præcis som vi ønskede og bliver nydt hver dag. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler der og anbefaler glad og gerne Lars som vejleder.

 • MK., Viborg

  "

  Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Fra det første 5 minutter hos Vordingborg køkkenet i Viborg, vidste vi at vi skulle have vores køkken derfra, og det er vi meget glad for. På trods af Corona-krisen, fik vi vores køkken leveret og monteret i god tid. Tusind tak til Lars Klit fra Vordingborg Viborg for hans super venlig og professionel rådgivning og støtte hele vejen. Lars har hjulpet os med at træffe det rette valg og vi er så imponeret overfor resultater. Det har simpelthen været en fantastiske oplevelse fra starten til slut. Og tusind tak til Thomas som har monteret vores køkken. Sikkert den bedste og sejeste tømrer. Det har sikkert været en dejlig fornøjelse at være jeres kunder og vi er så glad at vi har vælget Vordingborg Viborg og vil sikkert vælge det igen til vores næste projekt. Kort sagt super god service, luksus kvalitet til realistiske priser. Og den alle vigtigste er, at det har det bedste køkken konsulnter som bruge tid og hjælper gerne med det hele fra A-Z.