Viborg

vordingborg køkkenets facade viborg

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-13.00

Adresse

Lundvej 54
8800 Viborg
 

Tlf. 86 11 00 51
Fax 86 11 00 52
 

 • Tove og Flemming, Viborg

  "

  Hej Michael Kierkegaard, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Tak for hjælp til at designe og opsætte lige det køkken vi kunne ønske os. Den aftalte leveringstid blev overholdt, og montøren kom dagen efter - over al forventning.

  Vi er meget imponerede over den tid Michael brugte på os, for at snakke sig frem til de elementer vi kunne ønske, måle op og finde ud af, hvad der var muligt indenfor budgettet.

  Vi er meget glade for vores nye køkken :-)

 • Pernille Thorup, Viborg

  "

  Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi har fået vores køkken op, og vi er meget tilfredse. Vi har fået super meget ros fra andre også, som synes, vi har fundet en super løsning. Dette er jo ikke kun vores fortjeneste, men også jeres. Vi har følt os godt vejledt hele vejen igennem og fandt en kanon løsning. Jeres butikchef, Jimmi Kjærgaard, har ydet god service og vejledning.

  På trods af vi fik leveret forkert bordplade til at starte med, vil vi godt give thumbs up :-)

  Jeg har også givet jer 5 stjerner på facebook.

 • Ida Hansen, Viborg

  "

  Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi er idag D.16 dec blevet helt! færdige med vores nye lækre vordingborg køkken. Vi har kun positive ting at sige omkring vores køb ved vordingborg køkkent i viborg, lige fra start blev vi taget godt imod af Jimmy, som kørte med klatten, fra start til slut, og alt var som det skulle være, udover en lille leverings svipser. (sokkel + bord liste) blev leveret 3 uger senere.

  Tømmer Mayn Daniel. Meget proffesionel og behageligt menneske, køkkenet var omsat på 6-7 timer, og der var intet at komme efter.

  Vi er meget glade for vores nye køkken :-)

 • Dorthe Østergaard, Kjellerup

  "

  Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi er super tilfredse med alt. Lige fra den dag vi tog i døren til butikken til nu hvor køkkenet er taget i brug.

  Vi fik tegnet et flot køkken med løsninger der ikke lige var set før. Det blev leveret til tiden. Alt var med. Og Henning der satte køkkenet burde have et diplom. Vi har haft mange håndværkere i huset da det er et ældre hus der er nu er total renoveret og der er Henning Skov i en kategori for sig selv. Han er hårdtarbejdende, meget kompetent - forlader det ikke før mindste detalje er på plads. Og oveni det er han bare så fin en fyr, der altid er positiv.

  Det har også været positivt at vi altid har fået oplysninger på mail.

  I får vores allerbedste anbefalinger.

 • Lars Schmidt, Viborg

  "

  Hej Jimmi Kjærgaard Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi fik i marts måned nyt køkken fra Vordingborg Køkkenet Viborg. Vil først og fremmest gerne takke Jimmi for fantastisk vejledning og service. Er så glade for vores super flotte nye køkken.