Viborg

Viborg facade Vordingborg Køkkenet

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-13.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Lundvej 54
8800 Viborg
 

Tlf. 86 11 00 51
Fax 86 11 00 52
 

 • Jan de Stoppelaar, Viborg

  "

  Hej Martin Drost, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Fra start til slut kæmpe service. Martin fra Viborg afd. fik os til at føle at vi var den eneste kunde han havde:) Han var ude og se/måle køkkenet og komme med ideer. Vi rettede efterfølgende bestillingen til i deres flotte butik i Viborg. Vi ønskede selv at købe hvidevare, så skabene blev bare tilpasset efter de modeller Efter bestillingen var han ude at kontrolopmåle, og det hele passede, som aftalt, ned til mindste skrue. Alt i alt kan klart anbefale Vordingborg Køkkenet i Viborg.

 • Betina Biisgaard, Viborg

  "

  Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Super god oplevelse. Køkkenet lever 100% op til vores forventninger. Vi har endda valgt en løsning, som ikke har været prøvet så mange gange. Køkkenet blev monteret af en meget dygtig og meget patentlig køkkenmontør. Vi anbefaler sælget Lars Klit fra Vordingborg i Viborg, som har givet os en rigtig fin service.

 • Erik Jørgensen, Viborg

  "

  Hej Martin Drost, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Fremragende service og fremvisning. Martin Drost kom med fremragende forslag. Resultatet er rigtig flot.

 • Simone Toender, Viborg

  "

  Hej Lasse Rønnow Trouelsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vordingborg køkkenet i viborg, har leveret med over alt forventning! Vi er for det første rigtigt glade for vores køkken. Men ikke mindst lige så glade for den service vi har fået. Og Specielt tusinde tak til Lasse for at være så fleksibel og imødekommende. Med andre ord, det kunne ikke være bedre.

 • Mia, Viborg

  "

  Hej Lasse Rønnow Trouelsen, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi har købt et køkken hos Vordingborg køkkenet Viborg, hvor deres medarbejder Lasse har taget os under hans vinger og hjulpet os igennem processen på den bedste måde man kunne ønske sig. Vi er blevet mødt af smil, dygtighed i høj klasse og overbevisning indenfor et perfekt budget og fået drømme køkkenet. Vi takker mange gange Vordingborg køkkenet Viborg og især Lasse, som vi med 100 % garanti altid vil anbefale andre.