Viborg

Viborg facade Vordingborg Køkkenet

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-13.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Lundvej 54
8800 Viborg
 

Tlf. 86 11 00 51
Fax 86 11 00 52
 

 • Marie og Henrik, Viborg

  "

  Hej Daniel Schrøder, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi vil sige. Tusind tak for et fantastisk forløb der startede med kig i butikken. Aftale og køkkenmøde med Daniel Schrøder. Meget kompetent møde og vejledning. En utrættelig sælger af den gode slags. Vi havde en Max pris og fik til den pris lige det vi drømte om uden at vi følte os presset på prisen Køkkenet blev leveret under næsten orkan og soklen og vasken var skadet. Ingen “bøvl” overhovedet. Fik leveret nyt af begge dele. 

  Vi siger 10 af 10. Desværre er vi ikke nogen ørne på computeren ellers havde vi sat det på trustpilot.

 • Jonna og Per, Viborg

  "

  Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi har købt nyt køkken hos Vordingborg køkken i Viborg. Lars Klit gav os fremragende vejledning og service fra start til slut. Køkkenet er præcis som vi ønskede og bliver nydt hver dag. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler der og anbefaler glad og gerne Lars som vejleder.

 • MK., Viborg

  "

  Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Fra det første 5 minutter hos Vordingborg køkkenet i Viborg, vidste vi at vi skulle have vores køkken derfra, og det er vi meget glad for. På trods af Corona-krisen, fik vi vores køkken leveret og monteret i god tid. Tusind tak til Lars Klit fra Vordingborg Viborg for hans super venlig og professionel rådgivning og støtte hele vejen. Lars har hjulpet os med at træffe det rette valg og vi er så imponeret overfor resultater. Det har simpelthen været en fantastiske oplevelse fra starten til slut. Og tusind tak til Thomas som har monteret vores køkken. Sikkert den bedste og sejeste tømrer. Det har sikkert været en dejlig fornøjelse at være jeres kunder og vi er så glad at vi har vælget Vordingborg Viborg og vil sikkert vælge det igen til vores næste projekt. Kort sagt super god service, luksus kvalitet til realistiske priser. Og den alle vigtigste er, at det har det bedste køkken konsulnter som bruge tid og hjælper gerne med det hele fra A-Z.

 • Mariane Juul Nielsen, Viborg

  "

  Hej Lars Klit, Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Vi har handlet Vordingborg køkken og bad og gang og garderobe i soveværelset plus skabe i to værelser. Kan kun sige vi har fået en rigtig god behandling og service af Lars Klit Viborg og har lige fået det sat op. Det er mega flot og er et rigtig godt robust arrangement. vi kan kun anbefale Vordingborg køkken i Viborg. Ikke sidste gang vi handler der.

 • Birthe, Viborg

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Viborg

  Min oplevelse med Vordingborg Køkkenet i Viborg er super fin. jeg har haft en god oplevelse, hvor konsulenten kommer ud i mit sommerhus ser på muligheder, vi aftaler besøg i deres butik i Viborg, hvor vi tegner forslag og beregner pris. Efter vi er enige om køkkenet og prisen, kommer konsulenten endnu en gang ud og måler alt op for at være sikker på vi har aftalt det som kan lade sig gøre. Alt er ok, levering og montering bliver bestilt, det eneste sted der lige gik noget galt, det var aftalen omkring monteringen, her havde tømmeren fået noteret en forkert uge til montering, men også dette klarede konsulenten til UG, selv om det var aftenen før montering at jeg fattede uråd, da jeg ikke havde hørt noget fra tømmeren. jeg kontaktede konsulenten og han fik det hele fikset en torsdag aften, og tømmeren startede montering kl. 3, om natten for at få monteringen færdig som aftalt. alt i alt en god oplevelse som jeg kun kan anbefale til andre.