Billede
Vordingborg Køkkenet i Odense
Man: 10:00-18:00
Tir - Tors: 10:00-17:30
Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Tagtækkervej 8
5230 Odense

Bor du på Fyn, og er det blevet tid til et nyt køkken så kig forbi Vordingborg Køkkenet i Odense. Vi tilbyder altid et specialdesignet køkken, til billige priser, men til en kvalitet, der ligger i absolut top! Vores butik er placeret bekvemt i forhold til Fyns største shopping center – Rosengårdscenteret, og side om side med mange andre butikker. Det er derfor nemt, at kigge forbi i vores store showroom, når du alligevel er ude og handle i dagligdagen. I vores showroom kan du opleve køkkener i mange forskellige stile og opstillinger, til en pris som matcher alle budgetter. Husk, at vi også sagtens kan hjælpe med nyt bad og bryggers, men også garderobe i Odense.

 

Inspiration køkken butik Odense

 

Køkkenfirma Odense

Vordingborg Køkkenet er meget mere end bare et køkkenfirma! Er det blevet tid til nyt badeværelse, bryggers eller måske endda garderobe, står vi klar til at hjælpe med at realisere dine drømme, i vores butik i Odense. Siden 1963 har Vordingborg Køkkenet altid været friske for en god handel – vi matcher gerne priser fra andre køkkenfirmaer i branchen, og ofte kan vi endda presse endnu mere luksus ind i designet, til samme lave pris. Så skal du have et nyt køkken, badeværelse, bryggers eller garderobe, bør du komme forbi vores butik i Odense.  Vi har gjort det nemt for dig, og lavet inspirerende udstillinger af både bad og bryggers i Odense N. Her kan du gå på opdagelse, og finde de materialer og kombinationer, der passer til netop dit hjem!

 

Inspiration køkken butik Odense

Køkken og bad Odense

Står du og skal skifte både bad og køkken, så er du kommet til det helt rette sted! Vores dekoratør har gjort sit ypperste for, at skabe et spændende og inspirerende miljø som du kan gå på opdagelse i, når du skal finde nyt badeværelse i Odense. Du finder naturligvis også vores populære Køkkener, som vi står klar til at hjælpe dig med at designe, således dit nye køkken bliver præcis som drømmer om. Odense- og området omkring, rummer mange forskellige boligformer. Dette giver en diversitet i typen af køkken og bad, som Vordingborg Køkkenet i Odense har fornøjelsen af, at designe for vores kunder. Vi er derfor eksperter i både, at designe køkken og bad til det store landsted, men også til den lille lejlighed i byen.

Vi kommer gratis ud til dér hvor du skal have nyt køkken/nyt badeværelse på Fyn. Her foretager vi de fornødne opmålinger, hvorefter du vil blive inviteret til en præsentation af dit nye køkken eller bad. Alt dette er gratis og uforpligtende. Det vil sige, at ønsker du ikke at tage imod tilbuddet, vil det ikke koste dig noget.

 

Badeværelse Odense

Du kan altid komme ind og gøre en god handel, når du skal have nyt badeværelse på Fyn. Start med at gå en tur rundt i vores inspirerende showroom og find inspiration til et nyt badeværelse. Vores store sortiment i køkken er det samme som bruges til badeværelse og bryggers. Du kan derfor altid strømligne dit hjem, med samme type møbler og fronter til både køkken, bad og bryggers. Vordingborg Køkkenet i Odense N er derfor altid et besøg værd, når du er på udkig efter nyt badeværelse. Du får altid en samlet pris på badmøbler, vask, armatur og spejl – kort sagt; prisen inkluderer ALT hvad ud skal bruge til et nyt badeværelse.

Inspiration køkken butik Odense

Badeværelse inspiration Odense

 Skal du samle inspiration til nyt badeværelse i Odense, så kig forbi Vordingborg køkkenet. Her har vi en stor, inspirerende udstilling, og så står klar til at lave et tilbud på et badeværelse i unikt og moderne design. Hos os kan du forvente et nyt badeværelse hvor kvaliteten er i absolut top. Vores elementer kommer fra en af verdens førende køkken- og bad producenter, med hovedsæde i Tyskland. Her foretages daglige tests af alle produkter, for at sikre at de kan holde til mange års brug i dit badeværelse. Lad din inspirationstur starte hos os, når du søger inspiration til nyt badeværelse på Fyn. I vores afdeling i Odense vil du finde noget for enhver smag, og skulle du alligevel ikke finde det du søger, så spørg en af vores konsulenter om et badkatalog. Kataloget rummer endnu flere spændende kombinationsmuligheder, med viste priser. Som altid tilbyder vi, at tegne dit unikke badeværelse således det vil matche alle dine ønsker og behov.

55.3846487, 10.4227699

Udtalelser fra vores kunder

Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

Jeg har haft en behagelig samtale med Martin Foged i Vordingborg køkken Odense ang. Beko køleskab, som jeg ikke var helt tilfreds med, vi fik en god ordning på mit problem. Jeg har købt nyt køkken 2 gange hos Vordingborg køkken og er yderst tilfreds med dem. Martin Foged`s håndtering og forståelse er helt fint, så tak for det.

Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

Min kone og jeg har i længere tid drømt om et nyt køkken. Eventyret startede en dag i juli, hvor vi trådte ind i Vordingborg Køkkenet i Odense. Fra den første besøg, over et hjemmebesøg med opmåling, god rådgivning og aktiv lytning, blev vores køkken tegnet af den dygtige butikschef Martin Foged. Resten gik slag i slag og vores køkken ankom som aftalt og blev monteret af en dygtig håndværker (Daniel) fra Vordingborgs partner i Odense Al-Totalservice. Som det ofte pleje at gå, har vi også oplevet bump på vejen, en skjult vandskade m.m., men med lidt tålmodighed blev projektet færdiggjort til vores stor tilfredshed. Det er en fornøjelse at stå og lave med - ikke fordi maden smager bedre af den grund :) , men det kan mærkes på livskvaliteten. En kæmpe stor tak til Martin Foged, fordi han altid har været klar til en snak og rådgivning med et stor smil! Vi var så tilfredse, at vi besluttede at give vores gang en facelift i samme charme, som køkkenet. Jeg vil gerne varmt anbefale et besøg hos Vordingborg Odense - det kan blive en begyndelse på en rejse gennem drømme, som bliver til virkelighed.

Hej Vordingborg Køkkenet, Odense

Forløbet op til køb af køkkenet var sådan set ok. Og alt ser også umiddelbart ud til at være i orden. Men.... for mig er kundeservice også at hjælpe med de spørgsmål man har på email efter betalingen er faldet og køkkenet er leveret. Der er bare larmende tavshed.

Hej Claus Bøye Helge, Vordingborg Køkkenet, Odense

Vordingborg Køkkenet i Odense Konsulent Claus Bøye Helge kan vi varmt anbefale, utrolig grundig og hjælpsom, gennemgik alt, selv de mindste detaljer, det var er super god oplevelse, vi var også meget tilfreds med den montør de sendte, en dygtig mand som kom fra Færøerne. Han var meget omhyggelig- det hele sad perfekt da han var færdig. Vordingborg Køkkenet kan varmt anbefales.

Hej Martin Østergaard Krat, Vordingborg Køkkenet, Odense

Vil gerne rose Odense afdelingen for en kundeservice og imødekommenhed der er helt i top. Og der blev kæmpet for at finde de rigtige løsninger. Så fuld tilfredshed over Odense afdelingen, og ser frem til at modtage mine køkkenmoduler.

Hej Claus Bøye Helge, Vordingborg Køkkenet, Odense

Super dejlig medarbejder som arbejder i Vordingborg køkken. Altid smilende og behjælpelige. Jeg blev betjent i Odense af Claus Bøye Helge og fik tegnet mit drømmekøkken som jeg er super tilfreds med. Chefen er cool og jeg har alt i alt haft en fremragende oplevelse. Glæder mig og kan næste ikke vente til køkkenet bliver leveret.

Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

Handlede med Martin Foged (Odense afdeling) Vi havde længe gået og overvejet ny bordplade da den gamle ikke passede ind i vores stilændring, og tog derfor kontakt til Martin i Odense afdelingen. Først og fremmes vil jeg sige rigtig mange tak for en kanon god service, du er hurtige til at vende tilbage når man har spurgt ind til noget detaljer og tvivlspørgsmål. Der er efterhånden langt mellem så god en betjening som du har ydet overfor mig. Ligeledes skal jeres chauffører også have et skulderklap, jeg havde taget fri den dag de ny bordplader skulle komme for at kunne være hjemme og bære bordpladerne ind, da jeg antog det var en kantstenslevering, men de to chauffører spurgte bare hvor de skulle hen, og lagde dem lige der hvor jeg ville have det, efter de var båret ind gjorde de opmærksom på at de ikke have set nogle slag eller andet på pladerne, og at jeg selv lige skulle tjekke dem efter inden jeg åbnede dem, og at det skulle være inde tre dage. Det synes jeg var rart de fortalte, for man tænker måske ikke lige over reklamationen hvis man som jeg, først får dem monterer to uger senere end leveringen. Så helt igennem en fed service og positiv oplevelse at handle med dig/jer.

Hej Lea Skaarup Gryszyk, Vordingborg Køkkenet, Odense

Vi købte et Vordingborg køkken i efteråret 2018 via jeres butik i Odense og har kun ros til jeres konsulent Lea Skaarup Gryszyk. Vi blev mødt af en smilende, imødekommende og professionel konsulent og fik booket et møde til opmåling allerede ugen efter. Hun var utrolig professionel og lydhør over de ønsker vi havde til vores nye køkken, kom med løsninger så vi fik det præcis som vi drømte om uden at overskride vores budget. Efterfølgende var vi til et 3 timers møde, hvor vi fik gennemgået 3D tegning og fundet greb, køleskab, ovn, vask, kogeplade, emhætte, armatur, skraldespand og indmad i skufferne. Alle tegninger og købsaftale blev gennemgået inden vi forlod butikken. Da vi ikke selv er i stand til at montere, betalte vi for montering af deres tømrer. Daniel Julstrøm. Han er simpelthen så dygtig, omhyggelig og var virkelig hurtig til at få det sat op. Han kom med gode ideer, så det sad helt i skabet. Vores køkkenø, var meget tæt på opvaskemaskinen på tegningen, det blev lige rykket, så det kunne fungere optimalt i hverdagen. Vi bor i et gammelt hus, med lidt skæve vægge, så nogle steder sluttede elementerne ikke helt tæt mod væggen. Der var Daniel med rigtig gode løsninger, så det ikke skæmmer resten af køkkenet. De små detaljer havde han øje for. Vi kan varmt anbefale et Vordingborg køkken, jeres dygtige konsulent Lea fra Odense og tømrer Daniel Julstrøm, og håber i vil lade denne ros nå videre til dem.

Hej Martin Østergaard Krat, Vordingborg Køkkenet, Odense

Nyt Køkken. Må sige vi er meget imponerede over den fine behandling vi, igår den 20-12-2019 fik, i vores butik her i Odense. Den unge mand Martin Krat, som vi havde haft besøg af den anden dag havde lavet lige præsis det køkken vi længe havde drømt om, vi har kun stor ros at tilegne Martin Krat for den professionele kundebehandling han gav os, vi glæder os til at se det, og stå i vores køkken. Mange Tak for så fin en behandling vi fik hos Vordingborg Køkkenet.

Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

Efter besøg hos forskellige udbydere af køkkener, som i parantes` bemærket; ikke skal nævnes her; Så endte vi hos Vordingborg Køkkener i Odense. Vi hæftede os ved sælgerens attitude over for os, der bestemt ikke er velhavende... Og, den var positiv, selvfølgelig vil en sælger gerne sælge, det lever han jo af! Vi havde medbragt en nøjagtig målfast tegning over vort køkken, og troede, at han på baggrund af den; kunne lave et forslag/ tilbud... Men, nej, han ville ud og se! Han kom,og målte og målte, fotograferede og så videre! Vi fik så et forslag som vi accepterede, ikke mindst fordi det var det vi ønskede; men også på grund af den helt igennem professionelle tilgang sælgeren havde til vort i øvrigt beskedne ønske om et nyt køkken! Så ros til Vordingborg samt Martin Foged fra Odense Afdeling.