Odense M

Velkommen til Vordingborg Køkkenet Odense

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-18.00
Tirs.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør.-søn. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Tagtækkervej 8
5230 Odense
Tlf. 66 14 91 00
Fax 66 14 91 71
 

Vordingborg Køkkenets personale Odense

 • Lisbeth Falden, Odense

  "

  Hej Lea Skaarup Gryszyk, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Vi købte et Vordingborg køkken i efteråret 2018 via jeres butik i Odense og har kun ros til jeres konsulent Lea Skaarup Gryszyk. Vi blev mødt af en smilende, imødekommende og professionel konsulent og fik booket et møde til opmåling allerede ugen efter. Hun var utrolig professionel og lydhør over de ønsker vi havde til vores nye køkken, kom med løsninger så vi fik det præcis som vi drømte om uden at overskride vores budget. Efterfølgende var vi til et 3 timers møde, hvor vi fik gennemgået 3D tegning og fundet greb, køleskab, ovn, vask, kogeplade, emhætte, armatur, skraldespand og indmad i skufferne. Alle tegninger og købsaftale blev gennemgået inden vi forlod butikken. Da vi ikke selv er i stand til at montere, betalte vi for montering af deres tømrer. Daniel Julstrøm. Han er simpelthen så dygtig, omhyggelig og var virkelig hurtig til at få det sat op. Han kom med gode ideer, så det sad helt i skabet. Vores køkkenø, var meget tæt på opvaskemaskinen på tegningen, det blev lige rykket, så det kunne fungere optimalt i hverdagen. Vi bor i et gammelt hus, med lidt skæve vægge, så nogle steder sluttede elementerne ikke helt tæt mod væggen. Der var Daniel med rigtig gode løsninger, så det ikke skæmmer resten af køkkenet. De små detaljer havde han øje for. Vi kan varmt anbefale et Vordingborg køkken, jeres dygtige konsulent Lea fra Odense og tømrer Daniel Julstrøm, og håber i vil lade denne ros nå videre til dem.

 • Lise Marie Langeland, Odense

  "

  Hej Martin Østergaard Krat, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Nyt Køkken. Må sige vi er meget imponerede over den fine behandling vi, igår den 20-12-2019 fik, i vores butik her i Odense. Den unge mand Martin Krat, som vi havde haft besøg af den anden dag havde lavet lige præsis det køkken vi længe havde drømt om, vi har kun stor ros at tilegne Martin Krat for den professionele kundebehandling han gav os, vi glæder os til at se det, og stå i vores køkken. Mange Tak for så fin en behandling vi fik hos Vordingborg Køkkenet.

 • Flemming nielsen, Odense

  "

  Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Efter besøg hos forskellige udbydere af køkkener, som i parantes` bemærket; ikke skal nævnes her; Så endte vi hos Vordingborg Køkkener i Odense. Vi hæftede os ved sælgerens attitude over for os, der bestemt ikke er velhavende... Og, den var positiv, selvfølgelig vil en sælger gerne sælge, det lever han jo af! Vi havde medbragt en nøjagtig målfast tegning over vort køkken, og troede, at han på baggrund af den; kunne lave et forslag/ tilbud... Men, nej, han ville ud og se! Han kom,og målte og målte, fotograferede og så videre! Vi fik så et forslag som vi accepterede, ikke mindst fordi det var det vi ønskede; men også på grund af den helt igennem professionelle tilgang sælgeren havde til vort i øvrigt beskedne ønske om et nyt køkken! Så ros til Vordingborg samt Martin Foged fra Odense Afdeling.

 • Tibbe Shamigo, Odense

  "

  Hej Martin Østergaard Krat, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Har haft en super god oplevelse og god service med Martin Krat.
  Alt har kørt efter planen fra første besøg, vi er meget tilfredse med vores køkken.

 • Dorthe Grabentinn, Odense

  "

  Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Vi skulle have nyt køkken og efter søgning på nettet, var Vordingborg Køkken dem der kunne levere vores ønskede køkken.
  Martin fra afdelingen i Odense har været suveræn til at komme med ideer og løsninger til vores køkken.
  Alt kom til tiden og vi har nu byens flotteste køkken - mener vi ihvertfald selv.
  Vi kan varmt anbefale at man kontakter Vordingborg Køkken.