Billede
Vordingborg Køkkenet i Odense
Man: 10:00-18:00
Tir - Tors: 10:00-17:30
Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Tagtækkervej 8
5230 Odense

Bor du på Fyn, og er det blevet tid til et nyt køkken så kig forbi Vordingborg Køkkenet i Odense. Vi tilbyder altid et specialdesignet køkken, til billige priser, men til en kvalitet, der ligger i absolut top! Vores butik er placeret bekvemt i forhold til Fyns største shopping center – Rosengårdscenteret, og side om side med mange andre butikker. Det er derfor nemt, at kigge forbi i vores store showroom, når du alligevel er ude og handle i dagligdagen. I vores showroom kan du opleve køkkener i mange forskellige stile og opstillinger, til en pris som matcher alle budgetter. Husk, at vi også sagtens kan hjælpe med nyt bad og bryggers, men også garderobe i Odense.

 

Inspiration køkken butik Odense

 

Køkkenfirma Odense

Vordingborg Køkkenet er meget mere end bare et køkkenfirma! Er det blevet tid til nyt badeværelse, bryggers eller måske endda garderobe, står vi klar til at hjælpe med at realisere dine drømme, i vores butik i Odense. Siden 1963 har Vordingborg Køkkenet altid været friske for en god handel – vi matcher gerne priser fra andre køkkenfirmaer i branchen, og ofte kan vi endda presse endnu mere luksus ind i designet, til samme lave pris. Så skal du have et nyt køkken, badeværelse, bryggers eller garderobe, bør du komme forbi vores butik i Odense.  Vi har gjort det nemt for dig, og lavet inspirerende udstillinger af både bad og bryggers i Odense N. Her kan du gå på opdagelse, og finde de materialer og kombinationer, der passer til netop dit hjem!

 

Inspiration køkken butik Odense

Køkken og bad Odense

Står du og skal skifte både bad og køkken, så er du kommet til det helt rette sted! Vores dekoratør har gjort sit ypperste for, at skabe et spændende og inspirerende miljø som du kan gå på opdagelse i, når du skal finde nyt badeværelse i Odense. Du finder naturligvis også vores populære Køkkener, som vi står klar til at hjælpe dig med at designe, således dit nye køkken bliver præcis som drømmer om. Odense- og området omkring, rummer mange forskellige boligformer. Dette giver en diversitet i typen af køkken og bad, som Vordingborg Køkkenet i Odense har fornøjelsen af, at designe for vores kunder. Vi er derfor eksperter i både, at designe køkken og bad til det store landsted, men også til den lille lejlighed i byen.

Vi kommer gratis ud til dér hvor du skal have nyt køkken/nyt badeværelse på Fyn. Her foretager vi de fornødne opmålinger, hvorefter du vil blive inviteret til en præsentation af dit nye køkken eller bad. Alt dette er gratis og uforpligtende. Det vil sige, at ønsker du ikke at tage imod tilbuddet, vil det ikke koste dig noget.

 

Badeværelse Odense

Du kan altid komme ind og gøre en god handel, når du skal have nyt badeværelse på Fyn. Start med at gå en tur rundt i vores inspirerende showroom og find inspiration til et nyt badeværelse. Vores store sortiment i køkken er det samme som bruges til badeværelse og bryggers. Du kan derfor altid strømligne dit hjem, med samme type møbler og fronter til både køkken, bad og bryggers. Vordingborg Køkkenet i Odense N er derfor altid et besøg værd, når du er på udkig efter nyt badeværelse. Du får altid en samlet pris på badmøbler, vask, armatur og spejl – kort sagt; prisen inkluderer ALT hvad ud skal bruge til et nyt badeværelse.

Inspiration køkken butik Odense

Badeværelse inspiration Odense

 Skal du samle inspiration til nyt badeværelse i Odense, så kig forbi Vordingborg køkkenet. Her har vi en stor, inspirerende udstilling, og så står klar til at lave et tilbud på et badeværelse i unikt og moderne design. Hos os kan du forvente et nyt badeværelse hvor kvaliteten er i absolut top. Vores elementer kommer fra en af verdens førende køkken- og bad producenter, med hovedsæde i Tyskland. Her foretages daglige tests af alle produkter, for at sikre at de kan holde til mange års brug i dit badeværelse. Lad din inspirationstur starte hos os, når du søger inspiration til nyt badeværelse på Fyn. I vores afdeling i Odense vil du finde noget for enhver smag, og skulle du alligevel ikke finde det du søger, så spørg en af vores konsulenter om et badkatalog. Kataloget rummer endnu flere spændende kombinationsmuligheder, med viste priser. Som altid tilbyder vi, at tegne dit unikke badeværelse således det vil matche alle dine ønsker og behov.

55.3846487, 10.4227699

Udtalelser fra vores kunder

Hej Jimmy Lund Fich, Vordingborg Køkkenet, Odense

Så er vores nye køkken på plads og taget i brug.

Vi har vedhæftet lidt billeder som du frit kan bruge som du har lyst. Du er også velkommen til selv at komme og se.

Resultatet lever helt op til vores forventninger.

Hej Jannek Wulff, Vordingborg Køkkenet, Odense

Professionelt på alle punkter.

Vi har været yderst tilfredse. Det gælder betjening i butikken i Odense, kontakten med sælger (forslag og ideer). Det hælder leveringstiden, opfølgning på ordren og selve leveringen, hvor hver pakke blev kontrolleret af vognmanden. Vi har selv sat køkkenet op. Nu glæder vi os til at tage det i brug.

Hej Jannek Wulff, Vordingborg Køkkenet, Odense

Helt i top.

Vi har haft en rigtig behagelig oplevelse ved at handle køkken i Odense butikken. Vores konsulent, Jesper, er meget detaljeorienteret og har under hele forløbet været hurtig til at besvare alle vores spørgsmål, både på mail og telefonisk. Vi har fået et super godt køkken, til en pris hvor alle kan være med. Vi anbefaler gerne Vordingborg Køkkenet og Jesper, til alle andre.

Hej Jesper Breindal Kvols, Vordingborg Køkkenet, Odense

Rigtig godt.

I samarbejde med Jesper fra Vordingborg Køkkenet i Odense, har vi fået et rigtig flot og praktisk køkken. Jesper var meget lyttende, spørgende og forstod ret hurtig hvad vi ville have og ikke mindst, hvorfor. Vi anbefaler gerne Jesper og Vordingborg Køkkenet til familie og venner.

Hej Jannek Wulff, Vordingborg Køkkenet, Odense

Flot køkken og flot service!

Jeg gik faktisk ind i udstillingen i Odense en dag i nov16 for at få bekræftet, at jeg IKKE skulle have et køkken fra Vordingborg. Men jeg blev mødt af Jannek som viste mig rundt i udstillingen. Det han viste mig var kvalitet fra ende til anden og nogle løsninger, som jeg ikke havde set andre steder. Det var kampagnetid og det eneste vi var skeptiske overfor, var deres 50% rabat, når man ikke kan se en prisliste. Vi fik imidlertid lavet en aftale med Jesper, som kom og målte op, tog billeder og fik en snak om ønsker til det fremtidige køkken. På efterfølgende 2-timers møde blev vi præsenteret for en flot,flot løsning, som de andre tilbud ikke kunne måle sig med, og som udstrålede meget mere kvalitet. Jesper var rigtig god til at forfølge vores ideer og drømme og få det tilpasset til budgettet. 3 uger senere blev køkkenet leveret. Undervejs blev vi underrettet om ankomstdag og på dagen blev det hele båret ind af to virkelig rare fyre, som vidste hvad de havde med at gøre. Alt var som aftalt. Der manglede intet. Der var en lille fejlbestilling på en decorplade, men den påtog firmaet sig ansvaret for og vi fik leveret korrekt blot 2 uger senere. Vi har selv sat køkkenet op. Det gik nemt og smertefrit, da det er nogle meget gennemtænkte og super solide løsninger. Vi er ikke helt færdige. Det foregår i vores tempo og der mangler stadig at færdigmontere nogle tilpasningsstykker.... Vores flotte grå køkken kan vi takke Jannek og Jesper fra Odense-afd. for. Tak for god vejledning og service undervejs. Vi kan helt sikkert anbefale Vordingborg!

Hej Jannek Wulff, Vordingborg Køkkenet, Odense

Personlig køkken til god pris. Anbefales kraftigt.

Efter at have måtte skreven en dårlig anmeldelse til en anden virksomhed. Føler jeg mig nød til at rose en rigtig god oplevelse. Vi købte et køkken her sidste år i Vordingborg og vi er så glade for det. Vi fik fantastisk rådgivning, med gode inputs og hvorvidt vores ønsker/krav kunne opfyldes. Også senere hen, hvor vi havde små rettelser blev vi behandlet godt. Køkkenet er fantastisk og til en god pris! Købt i Odense afdeling

Hej Rie Thygesen, Vordingborg Køkkenet, Odense

Mange tak for det flotte køkken. Køkkenet blev leveret fredag d. 31. marts 2017 som lovet, og blev sat op mandag d. 3. april 2017.

Vi har fået en rigtig fin betjening.

Tak til Rie Thygesen og tak til Søren Beck, som monterede køkkenet.

Hej Jesper Breindal Kvols, Vordingborg Køkkenet, Odense

Vi har købt køkken af Jesper hos Vordingborg køkkenet i Odense. Vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder. Vi troede egentlig kun der var en mulighed for køkkenindretning, men Jesper prikkede lidt til vores holdninger og meninger, hvilket virkelig åbnede vores øjne for en alternativ løsning. Det er bare blevet så godt, alle vi kender er misundelige på vores nye Vordingborg køkken. Vi sender dem gerne ind til Jesper.

Hej Jannek Wulff, Vordingborg Køkkenet, Odense

Så fik vi leveret vores nye køkken fra Vordingborg i torsdags, helt som aftalt (og på en helligdag). Vi købte køkkenet med montering, og det blev sat op i går. Det er meget flot, men vi mangler så en smule af installationen, som ikke medfølger monteringen fra tømrerfirmaet (VVS/El). Det sidste af den slags bliver klaret i dag. Inden da havde vi fået lagt gulvvarme og nye fliser i køkkenet, så alt i alt har vi fået et drømmekøkken, som er supermoderne og flot. Der var enkelte fejl i leveringen (nogle dækpaneler var ikke i den rigtige størrelse og der var noget med nogle lister, men det har tømreren bestilt og kommer senere og ordner.

Alt i alt er vi rigtig tilfredse med den service, vi har fået hos Vordingborg, og vi kan anbefale produktet til andre. En anden vigtig ting er kommunikationen med personalet og hovedkontoret, og den har været god hele vejen. For nogle mennesker er investering i nyt køkken en større beslutning og udgift, så det er vigtigt, at man føler sig godt behandlet og hørt.

Hej Jesper Breindal Kvols, Vordingborg Køkkenet, Odense

Vi har købt Vordingborg køkken af Jesper i Odense butikken. Alt gik som håbet, god kyndig vejledning, super kvalitet og skarp pris. Virkelig kompetent køkkenkonsulent.