Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Odense M

Vordingborg Køkkenet i Odense

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-18.00
Tirs.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Tagtækkervej 8
5230 Odense
Tlf. 66 14 91 00
Fax 66 14 91 71

Email: odense@vordingborg.com
 

Personalet i Vordingborg Køkkenet, Odense

Inspiration køkken butik Odense

Bor du på Fyn, og er det blevet tid til et nyt køkken så kig forbi Vordingborg Køkkenet i Odense. Vi tilbyder altid et specialdesignet køkken, til billige priser, men til en kvalitet, der ligger i absolut top! Vores butik er placeret bekvemt i forhold til Fyns største shopping center – Rosengårdscenteret, og side om side med mange andre butikker. Det er derfor nemt, at kigge forbi i vores store showroom, når du alligevel er ude og handle i dagligdagen. I vores showroom kan du opleve køkkener i mange forskellige stile og opstillinger, til en pris som matcher alle budgetter. Husk, at vi også sagtens kan hjælpe med nyt bad og bryggers, men også garderobe i Odense.

 

 

 

Køkkenfirma Odense

Vordingborg Køkkenet er meget mere end bare et køkkenfirma! Er det blevet tid til nyt badeværelse, bryggers eller måske endda garderobe, står vi klar til at hjælpe med at realisere dine drømme, i vores butik i Odense. Siden 1963 har Vordingborg Køkkenet altid været friske for en god handel – vi matcher gerne priser fra andre køkkenfirmaer i branchen, og ofte kan vi endda presse endnu mere luksus ind i designet, til samme lave pris. Så skal du have et nyt køkken, badeværelse, bryggers eller garderobe, bør du komme forbi vores butik i Odense.  Vi har gjort det nemt for dig, og lavet inspirerende udstillinger af både bad og bryggers i Odense N. Her kan du gå på opdagelse, og finde de materialer og kombinationer, der passer til netop dit hjem!

 

Inspiration køkken butik Odense
Køkken og bad Odense

Står du og skal skifte både bad og køkken, så er du kommet til det helt rette sted! Vores dekoratør har gjort sit ypperste for, at skabe et spændende og inspirerende miljø som du kan gå på opdagelse i, når du skal finde nyt badeværelse i Odense. Du finder naturligvis også vores populære Køkkener, som vi står klar til at hjælpe dig med at designe, således dit nye køkken bliver præcis som drømmer om. Odense- og området omkring, rummer mange forskellige boligformer. Dette giver en diversitet i typen af køkken og bad, som Vordingborg Køkkenet i Odense har fornøjelsen af, at designe for vores kunder. Vi er derfor eksperter i både, at designe køkken og bad til det store landsted, men også til den lille lejlighed i byen.

Vi kommer gratis ud til dér hvor du skal have nyt køkken/nyt badeværelse på Fyn. Her foretager vi de fornødne opmålinger, hvorefter du vil blive inviteret til en præsentation af dit nye køkken eller bad. Alt dette er gratis og uforpligtende. Det vil sige, at ønsker du ikke at tage imod tilbuddet, vil det ikke koste dig noget.

 

Badeværelse Odense

Du kan altid komme ind og gøre en god handel, når du skal have nyt badeværelse på Fyn. Start med at gå en tur rundt i vores inspirerende showroom og find inspiration til et nyt badeværelse. Vores store sortiment i køkken er det samme som bruges til badeværelse og bryggers. Du kan derfor altid strømligne dit hjem, med samme type møbler og fronter til både køkken, bad og bryggers. Vordingborg Køkkenet i Odense N er derfor altid et besøg værd, når du er på udkig efter nyt badeværelse. Du får altid en samlet pris på badmøbler, vask, armatur og spejl – kort sagt; prisen inkluderer ALT hvad ud skal bruge til et nyt badeværelse.

Inspiration køkken butik Odense
Badeværelse inspiration Odense

 Skal du samle inspiration til nyt badeværelse i Odense, så kig forbi Vordingborg køkkenet. Her har vi en stor, inspirerende udstilling, og så står klar til at lave et tilbud på et badeværelse i unikt og moderne design. Hos os kan du forvente et nyt badeværelse hvor kvaliteten er i absolut top. Vores elementer kommer fra en af verdens førende køkken- og bad producenter, med hovedsæde i Tyskland. Her foretages daglige tests af alle produkter, for at sikre at de kan holde til mange års brug i dit badeværelse. Lad din inspirationstur starte hos os, når du søger inspiration til nyt badeværelse på Fyn. I vores afdeling i Odense vil du finde noget for enhver smag, og skulle du alligevel ikke finde det du søger, så spørg en af vores konsulenter om et badkatalog. Kataloget rummer endnu flere spændende kombinationsmuligheder, med viste priser. Som altid tilbyder vi, at tegne dit unikke badeværelse således det vil matche alle dine ønsker og behov.

 • Bodil, Odense

  "

  Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Jeg har haft en behagelig samtale med Martin Foged i Vordingborg køkken Odense ang. Beko køleskab, som jeg ikke var helt tilfreds med, vi fik en god ordning på mit problem. Jeg har købt nyt køkken 2 gange hos Vordingborg køkken og er yderst tilfreds med dem. Martin Foged`s håndtering og forståelse er helt fint, så tak for det.

 • Nikolaj Nørup Sostack, Odense

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Odense

  Forløbet op til køb af køkkenet var sådan set ok. Og alt ser også umiddelbart ud til at være i orden. Men.... for mig er kundeservice også at hjælpe med de spørgsmål man har på email efter betalingen er faldet og køkkenet er leveret. Der er bare larmende tavshed.

 • Damir Balalic, Odense

  "

  Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Min kone og jeg har i længere tid drømt om et nyt køkken. Eventyret startede en dag i juli, hvor vi trådte ind i Vordingborg Køkkenet i Odense. Fra den første besøg, over et hjemmebesøg med opmåling, god rådgivning og aktiv lytning, blev vores køkken tegnet af den dygtige butikschef Martin Foged. Resten gik slag i slag og vores køkken ankom som aftalt og blev monteret af en dygtig håndværker (Daniel) fra Vordingborgs partner i Odense Al-Totalservice. Som det ofte pleje at gå, har vi også oplevet bump på vejen, en skjult vandskade m.m., men med lidt tålmodighed blev projektet færdiggjort til vores stor tilfredshed. Det er en fornøjelse at stå og lave med - ikke fordi maden smager bedre af den grund :) , men det kan mærkes på livskvaliteten. En kæmpe stor tak til Martin Foged, fordi han altid har været klar til en snak og rådgivning med et stor smil! Vi var så tilfredse, at vi besluttede at give vores gang en facelift i samme charme, som køkkenet. Jeg vil gerne varmt anbefale et besøg hos Vordingborg Odense - det kan blive en begyndelse på en rejse gennem drømme, som bliver til virkelighed.

 • Poul Sørensen, Odense

  "

  Hej Claus Bøye Helge, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Vordingborg Køkkenet i Odense Konsulent Claus Bøye Helge kan vi varmt anbefale, utrolig grundig og hjælpsom, gennemgik alt, selv de mindste detaljer, det var er super god oplevelse, vi var også meget tilfreds med den montør de sendte, en dygtig mand som kom fra Færøerne. Han var meget omhyggelig- det hele sad perfekt da han var færdig. Vordingborg Køkkenet kan varmt anbefales.

 • Nina Olsen, Odense

  "

  Hej Martin Østergaard Krat, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Vil gerne rose Odense afdelingen for en kundeservice og imødekommenhed der er helt i top. Og der blev kæmpet for at finde de rigtige løsninger. Så fuld tilfredshed over Odense afdelingen, og ser frem til at modtage mine køkkenmoduler.