Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Odense M

Velkommen til Vordingborg Køkkenet Odense

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-18.00
Tirs.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Tagtækkervej 8
5230 Odense
Tlf. 66 14 91 00
Fax 66 14 91 71

Email: odense@vordingborg.com
 

Personalet i Vordingborg Køkkenet, Odense

 • Bodil, Odense

  "

  Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Jeg har haft en behagelig samtale med Martin Foged i Vordingborg køkken Odense ang. Beko køleskab, som jeg ikke var helt tilfreds med, vi fik en god ordning på mit problem. Jeg har købt nyt køkken 2 gange hos Vordingborg køkken og er yderst tilfreds med dem. Martin Foged`s håndtering og forståelse er helt fint, så tak for det.

 • Nikolaj Nørup Sostack, Odense

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Odense

  Forløbet op til køb af køkkenet var sådan set ok. Og alt ser også umiddelbart ud til at være i orden. Men.... for mig er kundeservice også at hjælpe med de spørgsmål man har på email efter betalingen er faldet og køkkenet er leveret. Der er bare larmende tavshed.

 • Damir Balalic, Odense

  "

  Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Min kone og jeg har i længere tid drømt om et nyt køkken. Eventyret startede en dag i juli, hvor vi trådte ind i Vordingborg Køkkenet i Odense. Fra den første besøg, over et hjemmebesøg med opmåling, god rådgivning og aktiv lytning, blev vores køkken tegnet af den dygtige butikschef Martin Foged. Resten gik slag i slag og vores køkken ankom som aftalt og blev monteret af en dygtig håndværker (Daniel) fra Vordingborgs partner i Odense Al-Totalservice. Som det ofte pleje at gå, har vi også oplevet bump på vejen, en skjult vandskade m.m., men med lidt tålmodighed blev projektet færdiggjort til vores stor tilfredshed. Det er en fornøjelse at stå og lave med - ikke fordi maden smager bedre af den grund :) , men det kan mærkes på livskvaliteten. En kæmpe stor tak til Martin Foged, fordi han altid har været klar til en snak og rådgivning med et stor smil! Vi var så tilfredse, at vi besluttede at give vores gang en facelift i samme charme, som køkkenet. Jeg vil gerne varmt anbefale et besøg hos Vordingborg Odense - det kan blive en begyndelse på en rejse gennem drømme, som bliver til virkelighed.

 • Poul Sørensen, Odense

  "

  Hej Claus Bøye Helge, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Vordingborg Køkkenet i Odense Konsulent Claus Bøye Helge kan vi varmt anbefale, utrolig grundig og hjælpsom, gennemgik alt, selv de mindste detaljer, det var er super god oplevelse, vi var også meget tilfreds med den montør de sendte, en dygtig mand som kom fra Færøerne. Han var meget omhyggelig- det hele sad perfekt da han var færdig. Vordingborg Køkkenet kan varmt anbefales.

 • Nina Olsen, Odense

  "

  Hej Martin Østergaard Krat, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Vil gerne rose Odense afdelingen for en kundeservice og imødekommenhed der er helt i top. Og der blev kæmpet for at finde de rigtige løsninger. Så fuld tilfredshed over Odense afdelingen, og ser frem til at modtage mine køkkenmoduler.