Odense M

Velkommen til Vordingborg Køkkenet Odense

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-18.00
Tirs.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør.-søn. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Tagtækkervej 8
5230 Odense
Tlf. 66 14 91 00
Fax 66 14 91 71
 

Vordingborg Køkkenets personale Odense

 • Lise Marie Langeland, Odense

  "

  Hej Martin Østergaard Krat, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Nyt Køkken. Må sige vi er meget imponerede over den fine behandling vi, igår den 20-12-2019 fik, i vores butik her i Odense. Den unge mand Martin Krat, som vi havde haft besøg af den anden dag havde lavet lige præsis det køkken vi længe havde drømt om, vi har kun stor ros at tilegne Martin Krat for den professionele kundebehandling han gav os, vi glæder os til at se det, og stå i vores køkken. Mange Tak for så fin en behandling vi fik hos Vordingborg Køkkenet.

 • Flemming nielsen, Odense

  "

  Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Efter besøg hos forskellige udbydere af køkkener, som i parantes` bemærket; ikke skal nævnes her; Så endte vi hos Vordingborg Køkkener i Odense. Vi hæftede os ved sælgerens attitude over for os, der bestemt ikke er velhavende... Og, den var positiv, selvfølgelig vil en sælger gerne sælge, det lever han jo af! Vi havde medbragt en nøjagtig målfast tegning over vort køkken, og troede, at han på baggrund af den; kunne lave et forslag/ tilbud... Men, nej, han ville ud og se! Han kom,og målte og målte, fotograferede og så videre! Vi fik så et forslag som vi accepterede, ikke mindst fordi det var det vi ønskede; men også på grund af den helt igennem professionelle tilgang sælgeren havde til vort i øvrigt beskedne ønske om et nyt køkken! Så ros til Vordingborg samt Martin Foged fra Odense Afdeling.

 • Kim Slott Nielsen, Odense

  "

  Hej Martin Østergaard Krat, Vordingborg Køkkenet, Odense.

  Så blev vores nye køkken sat op, FANTASTISK. Sikken en service, det er helt "OVER NORM" som vi siger i Forsvaret. Hele vejen blev processen fulgt, fra måltagning til køkkenet stod klart. Hvis der var den mindste smule - det var der så IKKE - så stod Vordingborg Køkkenets medarbejder klar. Pris, service, levering ja det hele spillede bare. Selvom det er en folkesygdom her i Danmark, at klage over det mest utrolige, så må jeg og min familie med skam, meddele at vi - desværre - ikke har noget at klage over (og det er jo træls!!). Så står I også for, at skule have nyt køkken eller overvejer det, så kan I roligt kontakte deres SUPERSÆLGER Martin Krath, for han følger køkkenet helt til dørs, frisk ung mand med, med kundeservicen HELT I TOP!

 • Tibbe Shamigo, Odense

  "

  Hej Martin Østergaard Krat, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Har haft en super god oplevelse og god service med Martin Krat.
  Alt har kørt efter planen fra første besøg, vi er meget tilfredse med vores køkken.

 • Dorthe Grabentinn, Odense

  "

  Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Vi skulle have nyt køkken og efter søgning på nettet, var Vordingborg Køkken dem der kunne levere vores ønskede køkken.
  Martin fra afdelingen i Odense har været suveræn til at komme med ideer og løsninger til vores køkken.
  Alt kom til tiden og vi har nu byens flotteste køkken - mener vi ihvertfald selv.
  Vi kan varmt anbefale at man kontakter Vordingborg Køkken.