Odense M

Velkommen til Vordingborg Køkkenet Odense

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-18.00
Tirs.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Tagtækkervej 8
5230 Odense
Tlf. 66 14 91 00
Fax 66 14 91 71
 

Personalet i Vordingborg Køkkenet, Odense

 • Poul Sørensen, Odense

  "

  Hej Claus Bøye Helge, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Vordingborg Køkkenet i Odense Konsulent Claus Bøye Helge kan vi varmt anbefale, utrolig grundig og hjælpsom, gennemgik alt, selv de mindste detaljer, det var er super god oplevelse, vi var også meget tilfreds med den montør de sendte, en dygtig mand som kom fra Færøerne. Han var meget omhyggelig- det hele sad perfekt da han var færdig. Vordingborg Køkkenet kan varmt anbefales.

 • Nina Olsen, Odense

  "

  Hej Martin Østergaard Krat, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Vil gerne rose Odense afdelingen for en kundeservice og imødekommenhed der er helt i top. Og der blev kæmpet for at finde de rigtige løsninger. Så fuld tilfredshed over Odense afdelingen, og ser frem til at modtage mine køkkenmoduler.

 • Israa Sanea, Odense

  "

  Hej Claus Bøye Helge, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Super dejlig medarbejder som arbejder i Vordingborg køkken. Altid smilende og behjælpelige. Jeg blev betjent i Odense af Claus Bøye Helge og fik tegnet mit drømmekøkken som jeg er super tilfreds med. Chefen er cool og jeg har alt i alt haft en fremragende oplevelse. Glæder mig og kan næste ikke vente til køkkenet bliver leveret.

 • Tune, Odense

  "

  Hej Martin Foged, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Handlede med Martin Foged (Odense afdeling) Vi havde længe gået og overvejet ny bordplade da den gamle ikke passede ind i vores stilændring, og tog derfor kontakt til Martin i Odense afdelingen. Først og fremmes vil jeg sige rigtig mange tak for en kanon god service, du er hurtige til at vende tilbage når man har spurgt ind til noget detaljer og tvivlspørgsmål. Der er efterhånden langt mellem så god en betjening som du har ydet overfor mig. Ligeledes skal jeres chauffører også have et skulderklap, jeg havde taget fri den dag de ny bordplader skulle komme for at kunne være hjemme og bære bordpladerne ind, da jeg antog det var en kantstenslevering, men de to chauffører spurgte bare hvor de skulle hen, og lagde dem lige der hvor jeg ville have det, efter de var båret ind gjorde de opmærksom på at de ikke have set nogle slag eller andet på pladerne, og at jeg selv lige skulle tjekke dem efter inden jeg åbnede dem, og at det skulle være inde tre dage. Det synes jeg var rart de fortalte, for man tænker måske ikke lige over reklamationen hvis man som jeg, først får dem monterer to uger senere end leveringen. Så helt igennem en fed service og positiv oplevelse at handle med dig/jer.

 • Lisbeth Falden, Odense

  "

  Hej Lea Skaarup Gryszyk, Vordingborg Køkkenet, Odense

  Vi købte et Vordingborg køkken i efteråret 2018 via jeres butik i Odense og har kun ros til jeres konsulent Lea Skaarup Gryszyk. Vi blev mødt af en smilende, imødekommende og professionel konsulent og fik booket et møde til opmåling allerede ugen efter. Hun var utrolig professionel og lydhør over de ønsker vi havde til vores nye køkken, kom med løsninger så vi fik det præcis som vi drømte om uden at overskride vores budget. Efterfølgende var vi til et 3 timers møde, hvor vi fik gennemgået 3D tegning og fundet greb, køleskab, ovn, vask, kogeplade, emhætte, armatur, skraldespand og indmad i skufferne. Alle tegninger og købsaftale blev gennemgået inden vi forlod butikken. Da vi ikke selv er i stand til at montere, betalte vi for montering af deres tømrer. Daniel Julstrøm. Han er simpelthen så dygtig, omhyggelig og var virkelig hurtig til at få det sat op. Han kom med gode ideer, så det sad helt i skabet. Vores køkkenø, var meget tæt på opvaskemaskinen på tegningen, det blev lige rykket, så det kunne fungere optimalt i hverdagen. Vi bor i et gammelt hus, med lidt skæve vægge, så nogle steder sluttede elementerne ikke helt tæt mod væggen. Der var Daniel med rigtig gode løsninger, så det ikke skæmmer resten af køkkenet. De små detaljer havde han øje for. Vi kan varmt anbefale et Vordingborg køkken, jeres dygtige konsulent Lea fra Odense og tømrer Daniel Julstrøm, og håber i vil lade denne ros nå videre til dem.