Billede
Vordingborg Køkkenet i Vejle
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Løversysselvej 5B
7100 Vejle

Køkkenfirma Vejle

Søger du efter et køkkenfirma i Vejle? Så er du kommet til rette sted. Vordingborg Køkkenet danner rammerne for, at du kan komme ind og designe køkken i Vejle. Derudover har du, i vores store flotte showroom, mulighed for at blive inspireret i vores badeværelse udstilling. Vi bestræber os på at give dig den bedste vejledning og service hvad enten der skal handles nyt køkken og bad, bryggers eller garderobe. Vordingborg Køkkenet i Vejle kører også meget gerne hjem til dig, for at høre om dit forestående projekt, og laver en opmåling. Alt dette er helt gratis og uforpligtende!

 

Inspiration køkken butik Vejle

Køkken Vejle

Kom ind til Vordingborg Køkkenet i Vejle, når du skal finde inspiration til dit nye køkken. Her kan du gå på opdagelse i vores flotte udstilling, se mange forskellige køkken designs og kombinationer samt mærke på kvaliteten af vores køkkener og hårde hvidevarer. Vores konsulenter står klar til at vise dig de nyeste trends, og hjælpe dig med at tegne det design køkken du drømmer om.

Hos Vordingborg Køkkenet er vores koncept ALT inklusive. Det vil sige, at vi kan give dig en pris på et komplet køkken, hvor du får alt fra skabe, hårde hvidevarer, bordplade, armatur, skuffer, greb og meget mere med i prisen. Fordelen ved dette er, at du får en reel pris på alt det, som du har behov for i dit drømmekøkken! Kom forbi vores butik i Vejle, og hør hvor meget du kan spare ved at købe nyt køkken hos os.

 

Badeværelse Vejle

Tid til at forny dit badeværelse? Kom ind og se vores inspirerende badeværelse udstilling i Vejle. Her kan dine drømme udfolde sig, og vores dygtige konsulenter kan hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed. Indeholder vores showroom ikke det du søger, så fortvivl ej! – mulighederne er mange, da bad- og toiletmøblerne er i samme produktsortiment som vores køkkener, og du kan derfor få dit badmøbel designet, så det passer ind i netop din bolig. Dette giver dig også mulighed for at strømline din bolig, således, at stilen i køkken og bad, bryggers eller garderobe bliver gennemgående. Se eventuelt vores mange forskellige lågefronter her på hjemmesiden, og find allerede nu dit drømme badeværelse!

 

Inspiration køkken butik Vejle

Nyt badeværelse Vejle

Badeværelset er ét af de rum vi bruger flittigt hver dag. Derfor skal det også være lækkert og i høj kvalitet. Går du og overvejer om du skal have nyt badeværelse? Lad Vordingborg Køkkenet give dig inspiration, og få designet et badeværelse, med ekstra luksus, til en skarp pris. Vores badeværelse udstilling i Vejle er et besøg værd, her er du mere end velkommen til at føle på alle vores produkter, så du kan mærke kvaliteten og blive mere bevidst om dine ønsker og behov.

Vi ved, at det er en stor beslutning at skulle indrette sit nye badeværelse, og det kan også være svært at visualisere det færdige produkt. Netop derfor hjælper vi dig altid med 3D billeder af dit nye badeværelse, således du kan opleve dine nye badmøbler inden de kommer hjem til dig.

55.730269, 9.593774

Udtalelser fra vores kunder

Billede af Bentes Vordingborg Køkken

Så blev det endelig færdig. Kogepladen blev tilsluttet i dag. 🙂 Er yderst tilfreds. Ingen fejl og mangler. 👍🏻😁 Tak for god behandling. Kan klart anbefale dig og Vordingborg Køkkenet.
Bente

Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet Vejle

Vi har lige fået leveret og monteret nyt køkken og bryggers. Og fik lige fra starten en helt unik service og rådgivning. Fik endda monteret det hele 2 dage før aftalt, i øvrigt af en meget dygtig og serviceminded tømrer. Har yderligere haft besøg af Lars efter montering, bare for at kontrolere at vi var tilfredse. Vil helt klart anbefale Lars Aagaard og Vejle afdelingen.

Hej Ulrik Hjort, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Vi har nu været de glade ejere af vores Vordingborg køkken i godt et år og vi er SÅ glade for det. Hele processen fra rådgivning til opsætning fungerede perfekt. Købt i Vejle (Ulrik var vores sælger) og tømreren der monterede var også super dygtig.

Hej Rikke Skov, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Super fantastisk. Købte det hos Vejle afdeling hos Rikke God kvalitet og service. Vi manglede et lille del som vi fik med det samme.

Kim og Lone daugaard testamonial kundebillede

Hej Andreas Nygaard, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Vi fik det sidste sokkel samt hylder i går, og er nu helt færdige med køkkenet.

Vi er meget glade for resultatet, som gør det lidt sjovere at lave mad.

Tak for denne gang.

Hej, Rikke Skov, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Vi har lige fået nyt køkken for vordinborg køkkenet i Vejle og er bare så tilfreds og glad for vores nye køkken og vil godt rose køkkenkonsulent Rikke Skov for at komme med gode input og gode ideer og 100 tak for hjælpen Rikke og følge op på det hele storartet hele vejen igennem.

vordingborg køkkenet testamonial vejle

Hej Ulrik Hjort Hansen, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Så er køkkenet snart færdig, og vi er mega glade for det.

 

Anita og Jens Vordingborg Køkken i Vejle

Smukt køkken og virkelig god sevice.

Vi er meget tilfreds med det færdige resultat og ser frem til at nyde vores nye køkken i mange år fremover.

vordingborg køkkenet testatmonial vejle

Hej Ulrik Hjort Hansen, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Lige et par ord om vores oplevelse i forbindelse med renoveringen af vores bryggers.

Vi henvendte hos Vordingborg Køkkenet i Vejle.

Vi fik god hjælp og gode råd i forbindelse med udvælgelsen af den model og de elementer, vi valgte i butikken. Vi fik tilsendt gode illustrationer af, hvordan det hele ville kunne komme til at se ud hos os. Og en god oversigt over elementerne. Et par rettelser efterfølgende blev beredvilligt tilføjet.

Leveringen var på dagen som aftalt. Vi bemærkede, at indbæringen var meget forsigtig med fin hensyntagen til forholdene i vores hus.

Og allervigtigst: vi er supertilfredse med det resultat, det hele er endt med. Det gælder både "udseende" såvel som "indhold". Hvis vi specielt skal fremhæve noget, så kunne det være indretningen af kosteskabet: selvom det kun er et "50-er-skab", så rummer det rigtig meget. Men øvrige skabe og skuffer er af samme fine standard. Det fremgår vist også af billederne.

Undervejs under opstillingen fik vi beredvilligt gode råd over telefonen til vores tømrer.

Med tak til Vordingborg Køkkenet for denne gang og specielt til Ulrik Hjort Hansen

Hej Ulrik Hjort Hansen, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Tak for stor hjælp med at finde køkken til den rigtige pris. Hurtig ekspedition i Vejle, hurtig og meget proffessionel levering og rigtig rare "drenge", der var søde at ringe og sige, at de blev måske en lille smule forsinkede. Nu glæder vi til at sætte det op i weekenden.