Billede
Vordingborg Køkkenet i Vejle
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Løversysselvej 5B
7100 Vejle

Køkkenfirma Vejle

Søger du efter et køkkenfirma i Vejle? Så er du kommet til rette sted. Vordingborg Køkkenet danner rammerne for, at du kan komme ind og designe køkken i Vejle. Derudover har du, i vores store flotte showroom, mulighed for at blive inspireret i vores badeværelse udstilling. Vi bestræber os på at give dig den bedste vejledning og service hvad enten der skal handles nyt køkken og bad, bryggers eller garderobe. Vordingborg Køkkenet i Vejle kører også meget gerne hjem til dig, for at høre om dit forestående projekt, og laver en opmåling. Alt dette er helt gratis og uforpligtende!

 

Inspiration køkken butik Vejle

Køkken Vejle

Kom ind til Vordingborg Køkkenet i Vejle, når du skal finde inspiration til dit nye køkken. Her kan du gå på opdagelse i vores flotte udstilling, se mange forskellige køkken designs og kombinationer samt mærke på kvaliteten af vores køkkener og hårde hvidevarer. Vores konsulenter står klar til at vise dig de nyeste trends, og hjælpe dig med at tegne det design køkken du drømmer om.

Hos Vordingborg Køkkenet er vores koncept ALT inklusive. Det vil sige, at vi kan give dig en pris på et komplet køkken, hvor du får alt fra skabe, hårde hvidevarer, bordplade, armatur, skuffer, greb og meget mere med i prisen. Fordelen ved dette er, at du får en reel pris på alt det, som du har behov for i dit drømmekøkken! Kom forbi vores butik i Vejle, og hør hvor meget du kan spare ved at købe nyt køkken hos os.

 

Badeværelse Vejle

Tid til at forny dit badeværelse? Kom ind og se vores inspirerende badeværelse udstilling i Vejle. Her kan dine drømme udfolde sig, og vores dygtige konsulenter kan hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed. Indeholder vores showroom ikke det du søger, så fortvivl ej! – mulighederne er mange, da bad- og toiletmøblerne er i samme produktsortiment som vores køkkener, og du kan derfor få dit badmøbel designet, så det passer ind i netop din bolig. Dette giver dig også mulighed for at strømline din bolig, således, at stilen i køkken og bad, bryggers eller garderobe bliver gennemgående. Se eventuelt vores mange forskellige lågefronter her på hjemmesiden, og find allerede nu dit drømme badeværelse!

 

Inspiration køkken butik Vejle

Nyt badeværelse Vejle

Badeværelset er ét af de rum vi bruger flittigt hver dag. Derfor skal det også være lækkert og i høj kvalitet. Går du og overvejer om du skal have nyt badeværelse? Lad Vordingborg Køkkenet give dig inspiration, og få designet et badeværelse, med ekstra luksus, til en skarp pris. Vores badeværelse udstilling i Vejle er et besøg værd, her er du mere end velkommen til at føle på alle vores produkter, så du kan mærke kvaliteten og blive mere bevidst om dine ønsker og behov.

Vi ved, at det er en stor beslutning at skulle indrette sit nye badeværelse, og det kan også være svært at visualisere det færdige produkt. Netop derfor hjælper vi dig altid med 3D billeder af dit nye badeværelse, således du kan opleve dine nye badmøbler inden de kommer hjem til dig.

55.730269, 9.593774

Udtalelser fra vores kunder

Hej Ulrik Hjorth Hansen, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Vi takker for rigtig god service, hvor leveringen var til tiden. Alt var som det skulle være og vi handler rigtig gerne hos jer igen og anbefaler jer til andre.

Tak også for jeres mail i ventetiden, det er meget positivt at modtage mail, om hvor langt tid der er til leveringen og om tidspunkt m.v.

Vi har haft en rigtig positiv oplevelse.

Hej Ulrik Hjort Hansen, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Jeg synes jeg har fået en særdeles god service fra jer - jeg vil helt klart anbefale Vordingborg Køkkenet til andre.

Hej Ulrik hjort Hansen, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Jeg har været særdeles tilfreds med at handle hos jer. Alt har fungeret perfekt lige fra bestilling modtagelse af bekræftelser og faktura samt levering til tiden, endda båret helt ind i huset. Fine produkter, dejligt med gode detaljer som, justerbare ophæng, anslags dutter der bliver siddende, i stedet for fiskeøjne.

Hej Ulrik Hjort Hansen, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Vi er meget tilfredse med vores nye Vordingborg Køkkenet. Alt lige fra det første besøg i butikken i Vejle og til den endelige levering på vores adresse.

Vi vil dog gerne fremhæve den fantastisk gode service, Ulrik Hjort Hansen har ydet os, da vi på grund af sygdom, måtte ændre i vores projekt. Dette hjalp Ulrik os med, på en måde så vi fik en helt fantastisk løsning, så en stor tak til ham.

Vordingborg Køkkenet har bare en kvalitet og finish, som efter vores mening overgår alt andet vi har set på i denne forbindelse.

Hej Ulrik Hjort Hansen, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Jeg vil gerne sige tak for et super flot køkken, vi er rigtig tilfredse. Vi har fået en fantastisk service hele vejen igennem, både i butikken og vedr. levering og fra vognmændene. Også stor ros til jeres montør for rigtig flot arbejde. Vi er ikke i tvivl, vi har valgt rigtigt og vil til hver en tid anbefale Vordingborg Køkkenet.

Hej Ulrik Hjort Hansen, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Vi har været rigtig godt tilfreds med at handle hos Vordingborg Køkkenet.

Behandlingen har været i top, dejligt med SMS om, hvornår leverancerne kom. Det eneste, vi kan sætte en finger på, er lang leveringstid af efterbestillinger.

For øvrigt vil vi gerne lige pointere, at du Ulrik  - var rigtig dygtig, behagelig og god til at vejlede, ved et par spørgsmål under opsætningen (som vi selv stod for).

Men glade og tilfredse kunder!

Hej Brian Damgaard, Vordingborg Køkkenet i Vejle.

Vi er rigtig glade for det køkken, som vi købte af dig i december 2014. Vi har nu haft køkkenet monteret i 2 måneder. Alt lever op til vores forventninger.

Kvaliteten lever helt og aldeles op til vores ønsker og forventninger til et nyt køkken. Vi havde nogle gode møder med dig, hvor vi talte frem og tilbage om muligheder. Du gav os en god og kompetent vejledning, og de små rettelser der har været, har du løst til fulde tilfredshed. Vi skulle selv montere køkkenet, så vi var ret spændte på om mål osv. ville holde. Det havde vi ikke behøvet at bekymre os om, for alt passede til punkt og prikke - super dejligt når man selv står med ansvaret for at montere.

Vi valgte Vordingborg Plus køkken.

Vi kan varmt anbefale både dig og Vordingborg Køkkenet i Vejle.

PS. Også stor ros til de to fragtmænd der leverede køkkenet på det aftalte tidspunkt.

Hej Mikkel Spatzek, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Tak for besøget i sidste uge - dejligt at kunne vise dig det færdige resultat af vores lille hurlumhejkøkken.

Vi har alt i alt været glade for hele processen omkring vores valg af køkken hos Jer. Vi har haft en god dialog med fordele og ulemper og har på intet tidspunkt følt at du forsøgte at oversælge.

Vi syntes vi har fået en optimal løsning på vores køkken til trods for alle de skæve mål som vores gamle hus har. Ja som John siger når han sidder og kigger  på det "jeg kan blive helt forelsket i det køkken.

Vi har allerede stor glæde af det og syntes det er rigtig funktionelt.
Så tak for en god dialog og handel - kan kun med gi´ dig de bedste anbefalinger til fremtidige kunder.

Hej Mikkel Spatzek, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Super Service - alt passede som det skulle - leveringstid-levering  opfølgning efter levering da vi fik vores nye køkken.

Hej Mikkel Spatzek, Vordingborg Køkkenet, Vejle

Tak for sidst. Som lovet her et par ord sat på forløbet i forbindelse med vores køkkenkøb hos jer.

Faktisk kan det gøres meget kort, for vi har hele vejen igennem været forløbet, været tilfredse med tingenes gang.

Vi havde en god kommunikation med dig, fra da vi først kom ned i butikken. Vi blev enige om en pris vi begge kunne accepterer. Inventar kom til aftalt tid, og vi fik sat tingene op forholdsvist nemt, med de monteringsegenskaber vi nu engang er udstyret med.

Så alt i alt tak for en god handel.