Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Komfur

Vordingborg Køkkenet kører ikke med specifikke komfur tilbud, til gengæld laver vi et samlet tilbud på hele dit nye køkken, inklusiv hårde hvidevarer, hvilket er med til at sikre dig, at du får et billigt komfur med i købet. Vi har et stort udvalg af lækre komfurer i forskellige prisklasser, og med forskellige funktioner. Her er det altså blot op til dig, at finde ud af hvilke krav du har til dit nye komfur. Vores dygtige konsulenter guider, og vejleder dig meget gerne igennem vores sortiment, således vi sikrer os, at dit nye komfur vil matche både dine behov og dit budget.

Hvilket komfur skal jeg vælge

Det kan være en jungle, at skulle vælge nyt komfur. Nogle undersøger på forhånd hvilket komfur er bedst i test, mens andre opstiller krav såsom, at det skal være et Komfur med induktion eller at komfuret skal være med indbygget emhætte osv. Det kommer ofte an på præferencer, og naturligvis budget. Komfuret spiller en vigtig rolle i køkkenet, og derfor skal du også gøre dig nogle overvejelser over hvilke ønsker og krav du har til dit komfur. Ønsker du blot, at det skal kunne det samme som dit nuværende, eller vil du opgradere og få et komfur med den nyeste teknologi? Det kan også være, at du blot har et ønske om det bedste komfur med induktion. Det er helt op til dig, men vi står altid klar til at vise dig hvilke komfurer vi har i vores store sortiment, og naturligvis fortælle dig om hvad de kan.

Komfur med emhætte

Et komfur med indbygget emhætte, er i stigende grad blevet et populært valg, fordi du slipper for, at have en emhætte hængende ned fra loftet, at den tager plads i et overskab eller at den hænger og er synlig på væggen. Med et komfur hvor emhætten er integreret, vil emhætten stort set være usynlig. Du behøver altså ikke, at tage hensyn til en stor synlig emhætte, og de designmæssige udfordringer den måske kunne give. Hos Vordingborg Køkkenet har vi naturligvis et bredt udvalg af komfurer med integreret emhætte, og er det lige præcis sådan ét du går og drømmer om, sørger vi for, at det bliver tegnet ind i designet og tilbuddet, på dit nye køkken.

Få inspiration til dit nye køkken vordingborg køkkenet
integreret emfang, emfang i bordet, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
Progress kogesektion, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Komfur med ovn

Hvad er et komfur? Et komfur kan både være betegnelsen for det, som mange umiddelbart ville forbinde med et komfur – nemlig et apparat med både kogeplade og ovn. Dog kan et komfur også blot være den gængse betegnelse for en kogeplade eller en ovn. Ønsker du, at have kogeplade og ovn forbundet som ved et ”gammeldags” komfur, men ønsker du ikke at skulle bryde både elementer og bordplade med et sådanne apparat, så findes der heldigvis en løsning. Du kan nemlig få et indbygningskomfur hvor kogepladen styres gennem ovnen. Det vil sige, at ovnen bliver placeret inde i et af dine køkkenmoduler, og kogepladen vil blive placeret ovenover. På den måde har du ovn og kogeplade tæt på hinanden, og de begge styres fra ét og samme sted.

Hvidt komfur

Tænker du: ”Jeg skal have nyt komfur, hvad skal jeg vælge?” Så er du helt sikkert ikke den eneste. Komfuret/ ovnen og kogepladen, er en af de allermest brugte genstande i køkkenet, og derfor vil du sikkert også godt sikre dig, at det du vælger lever op til dine krav, både hvad angår funktionalitet og design. Når du får et køkkentilbud fra Vordingborg køkkenet, vil det altid være inklusive hårde hvidevarer – herunder komfur (ovn og kogeplade). Har du et helt specifikt ønske, såsom at ovnen skal være hvid, at kogepladen skal være med induktion eller lignende, så fortæl det til din køkkenkonsulent, således det bliver tegnet ind i tilbuddet fra starten. Ønsker du råd og vejledning om valget af komfur, skal du også bare spørge løs. Konsulenten vil gøre sit bedste for, at gøre dig tryg i dit valg af nyt komfur.

Komfur 90 cm

Har du et komfur på 90 cm, som du gerne vil beholde, eller drømmer du om, at dit nye køkken skal indeholde et komfur, der er større end standardmålene? Intet problem! Du skal blot give din køkkenkonsulent de eksakte mål på komfuret, konsulenten vil herefter sørge for, at elementerne bliver tilpasset, således alle hårde hvidevarer og elementer passer sammen. Hvis ikke den enkelte hårde hvidevare er købt gennem Vordingborg Køkkenet, gør vi dog opmærksom på, at du selv står til ansvar for om målene er korrekte.

Vordingborg Køkkenet har et stort udvalg af komfurer, som alle er i kvalitetsstemplede mærker, og med nyeste teknologier og designs. Skulle du have brug for hjælp til, at finde det helt rette komfur/ ovn og kogeplade, står vores dygtige konsulenter klar til at hjælpe dig.

Komfur 50 cm

De fleste kogeplader og ovne har et standard mål på omkring 60 cm, de fås dog også både større og mindre. Det kan være, at du har en drøm, - eller et krav om, at din kogeplade skal være ekstra stor fordi du ofte laver mad til mange personer eller meget mad på én gang. Modsat kan det være, at du bor i en mindre bolig, med et lille køkken, hvor du ikke ønsker at kogepladen skal optage for meget køkkenbordsplads. Vordingborg Køkkenet har kogeplader i mange forskellige mål, således vi bedst muligt, kan imødekomme dit ønske om enten en helt standard, - en stor eller lille kogeplade. Når det kommer til indbygningsovne har de oftere ét standard mål. Ønsker du en større eller mindre ovn end dem, som er i vores sortiment, kan du altid købe den selv, og blot oplyse din køkkenkonsulent om de eksakte mål på ovnen. Vi vil derefter tilpasse elementerne til de oplyste mål.

Stænkplade til komfur

Skal du ikke have fliser på væggen, kan du med fordel sætte en plade bag komfur - også kaldet en stænkplade. Denne limes på væggen, således du beskytter væggen og dens maling, mod det snavs, der opstår under madlavning. En stænkplade fås i mange forskellige designs og materialer. Det er helt op til dig, at finde ud af hvilken stænkplade, der vil passe bedst ind i dit nye køkken. Vordingborg Køkkenet hjælper dig gerne med, at vedlægge en stænkplade i dit tilbud, vi har et udvalg af stænkplader i både stål og hærdet glas. Det er ofte en god idé med en stænkplade, hvis du gerne vil holde området omkring dit komfur rent og pænt, i så lang tid som muligt. Det er dog også helt op til dig, at vurdere hvorvidt det er et behov du har.

Tilslutning af komfur

Bestiller du montering af dit nye Vordingborg Køkken, vil der komme en certificeret og godkendt montør, hjem til dig, og montere alle køkkenelementer for dig. Hårde hvidevarer vil ikke blive tilsluttet, det skal du have en ekstern elektriker til, at gøre for dig. Det er vigtigt, at alle hårde hvidevarer bliver tilsluttet korrekt, og at alle regler og forskrifter er overholdt, således produkterne fungerer optimalt. Vordingborg Køkkenet kan hjælpe dig med, at bestille montering af dit nye køkken, bad og bryggers, men tilslutning af hårde hvidevarer og vand, samt andet, der ikke skulle vedrøre elementerne, skal du selv få en godkendt fagmand til at gøre for dig.