Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Randers

vordingborg køkkenets facade Randers

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00  

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Marsvej 23
8960 Randers SØ
 

Tlf. 89 13 54 00
Fax 89 13 54 09
Email: randers@vordingborg.com

Køkken Randers

Er det blevet tid til en fornyelse af ét af husets vigtigste rum – nemlig køkkenet, så snyd ikke dig selv for at komme forbi Vordingborg Køkkenet i Randers. Vi er blot én af flere køkkenbutikker i Randers, og dette sætter vi stor pris på, da de andre blandt andet er årsagen til, at vi holder os skarpe på både at yde den bedste service, men også på vores priser! Vores køkkenkunder i Randers skal have den bedste service, og vi bestræber os på, hver dag, at yde vores ypperste for at gøre vores kunder tilfredse. En del af vores service består i at give dig det allerbedste tilbud, og derfor matcher vi alle sammenlignelige og skriftlige køkken tilbud. Det er vores fornemmeste opgave at give dig det samme til en bedre pris – eller måske endda give dig endnu mere luksus for dine penge!

 

Nyt Køkken Randers

Hos Vordingborg Køkkenet i Randers, går vi meget langt for at hjælpe dig, når du skal have nyt køkken. Vi kan desværre ikke hjælpe med nedtagning af køkken, fliser mv. men vi hjælper gerne med montering af nyt køkken i Randers og omegn, såfremt du køber køkken hos os. Vi har et godt samarbejde med dygtige og velkendte håndværkere i dit lokalområde. Alle vores montører er certificeret i montering af Vordingborg køkkener. Din fordel er, at alle vores montører kender vores produkter til fingerspidserne, og monteringen vil derfor gå hurtigt og problemfrit. Bemærk, at vores køkkenelementer ydermere er samlet på forhånd fra fabrikken – på den måde får du sat nyt køkken op i en fart, og håndværkerregningen bliver mindre, da du sparer penge på unødige håndværkertimer.

Badeværelse Randers

Drømmer du om renovering af badeværelse i Randers eller omegn, så lad dine drømme blive til virkelighed hos Vordingborg Køkkenet. Vi er både din lokale køkken- OG bad butik i Randers. Her står vores konsulenter klar til at hjælpe dig i gang med at finde de badmøbler du drømmer om. Vi tager gerne en snak med dig, hvor vi får mere af vide om dine ønsker og behov – og ikke mindst dit budget. På den måde kan vi designe et nyt unikt badeværelse, præcis som du ønsker det.

Når du modtager et tilbud fra os, så er det oftest alt inklusive. Det betyder, at med mindre andet aftales, så får du LED-spejl, vask, bordplade, armatur, og selvfølgelig skabselementer med i prisen.

 

Køkkenfirma Randers

Trænger din bolig til nyt bad og køkken Randers, men virker det økonomisk uoverskueligt? Fortvivl ej – hos Vordingborg Køkkenet giver vi dig den bedste pris, hvis du ønsker at skifte køkken og bad på én gang. På den måde kan I nemlig opnå eventuelle mængderabatter, samt spare diverse fragtomkostninger mv. Derudover er der også designmæssige fordele, da du har mulighed for at strømline dine skabselementer, så du får en gennemgående stil i din bolig. Spørg din konsulent, hvilke fordele du kan opnå ved at forny dit køkken og bad i Randers på én gang.

Inspiration til dit køkken og bad, finder du i vores store showroom i Randers. Her finder du super flotte udstillinger af både køkken- og badmøbler. Her kan du mærke kvaliteten af møblerne, se forskellige sammensætninger og designs, inden du tager skridtet videre og booker et møde med os.

 

Kundeudtalelser

Her nedenfor kan du se et udvalg af vores glade kunder, som har fået deres drømme-køkken, -bad, -bryggers eller -garderobe. Kom ind til vores køkkenkonsulenter i Randers, og du vil få en ligeså god oplevelse.

 • Mads, Randers

  "

  Hej Jimmy Frederiksen, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Sammen med Jimmy fik vi designet vores drømme køkken til vores hus, Jimmy hjalp med at opmåle og lyttede til vores ideer hvor han efter et par dage fremviste layoutet på køkkenet vi gennemgik det hele og tilpasses de sidste detaljer. Firmaet som skulle sætte køkkenet op var Thomas Poulsen firma By Winkler. Utroligt kundeminde i hele forløbet med opsætning. Vi havde desværre 2 bordplader hvor der var fejl fra fabrikkens side hvor Thomas hurtigt tog kontakt til Jimmy og fik bestilt 2 nye uden problemer. I hele forløbet har Jimmy være rigtig nem at snakke med, så hvis i Randers omegn og skal ny køkken, så smut fordi Vordingborg køkkenet i Randers og tag en snak med ham. Når i skal vælge en til at sætte jeres køkken op kan jeg kun anbefale Thomas, hans passion for hans arbejde lyser igennem ham og yder en ekstra service for at få løst de problemer der skulle opstå.

 • Pernille Jensen, Randers

  "

  Hej Anders Kjærside, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Vi købte i forår vores nye køkken og bryggers i Vordingborg Køkkenet, Randers. Under kyndig vejledning af Anders Kjærside fik vi udformet vores drømmekøkken, samt den helt optimale bryggersløsning. Det er derfor også grunden til, at vi nu har valgt at benytte Vordingborg (Anders) , når vi skal til at renovere badeværelse. Stor anbefaling herfra, både på produkternes kvalitet samt god rådgivning.

 • Josefine Heiberg, Randers

  "

  Hej Marcus Emil Winther Madsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Vi købte et nyt køkken ved Vordingborg køkken, Randers, i november 2018. Vi er yderst tilfredse med vores nye køkken og hele den services vi oplevede. Især vil vi takke Marcus Emil Winther Madsen, for at hjælpe og guide os, til at få det helt rigtige køkken! En klar anbefaling herfra!

 • Steffen Vester, Randers

  "

  Hej Marcus Emil Winther Madsen og Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Randers afdeling.. Kanon service.. Jeg har nu købt køkken i vordingborg køkkenet for anden gang. Det har jeg selvfølgelig gjort fordi der får man super meget for pengene.. Her kan man mærke at kvaliteten er super god, ja tysk kvalitet!! Skabe og skuffer kommer samlet.....bum. Så det er dælme skønt at montere sit køkken, frem for dem som levere det i samlesæt. Ingen nævnt, ingen glemt her ;) Marcus fra Randers afdelingen, han løftede opgaven med bravur. Han fik tegenet et super lækkert køkken, og kom med super gode løsninger. Ja han gjorde det jo så godt at jeg efter 1 måned, kørte ind til ham igen og købte bryggers inventar :) Her må vi ikke glemme Mikkel, han gav også en kop kaffe :) Så kan kun anbefale vordingborg køkkenet Randers, Meget behagelig personale.

 • Rikke Buur Rasmussen, Randers

  "

  Hej Marcus Emil Winther Madsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Vordingborg køkken Randers yder fantastisk professionel og personlig service. Vi var 100% i fokus og får et køkken til UG både i både udseende og pris. Tak til Marcus for stor hjælp.