Butik Navn
Randers
Man - Fre: 9:30-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Marsvej 23
8960 Randers SØ

Er tiden kommet til at give dit hjem i Randers et friskt, nyt pust med et opgraderet køkken, bad eller bryggers? Hos Vordingborg Køkkenet tilbyder vi ikke kun de bedste priser, men også en løsning, der kombinerer funktionalitet og æstetik på en enestående måde.

Vi forstår vigtigheden af at skabe en sammenhængende stil i din bolig, og vores tilbud om at opgradere både køkken og bad på én gang kan ikke kun spare dig penge, men også give dit hjem den stilfulde forandring, du har drømt om. Opdag, hvordan Vordingborg Køkkenet i Randers kan hjælpe dig med at transformere dit køkken, bad og bryggers med enestående kvalitet og service.

Book møde

Dit køkkenfirma i Randers

Trænger din bolig til nyt bad og køkken i Randers, men virker det økonomisk uoverskueligt? Fortvivl ej - hos Vordingborg Køkkenet giver vi dig den bedste pris, hvis du ønsker at skifte køkken og bad på én gang. På den måde kan I nemlig opnå eventuelle mængderabatter, samt spare diverse fragtomkostninger mv.

Derudover er der også designmæssige fordele, da du har mulighed for at strømline dine skabselementer, så du får en gennemgående stil i din bolig. Spørg din konsulent, hvilke fordele du kan opnå ved at forny dit køkken og bad i Randers på én gang.

Inspiration til dit køkken og bad, finder du i vores store showroom i Randers. Her finder du super flotte udstillinger af både køkken- og badmøbler. Her kan du mærke kvaliteten af møblerne, se forskellige sammensætninger og designs, inden du tager skridtet videre og booker et møde med os.

Find alt køkkener, bade og bryggers i Randers

Når det er tid til at forny et af de mest centrale rum i dit hjem - køkkenet, bør du ikke gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller design. Vordingborg Køkkenet i Randers er din destination for eksklusive køkkenløsninger, men det stopper ikke der.

Vi stræber efter at imødekomme alle dine boligbehov, og derfor finder du hos os ikke kun et imponerende udvalg af køkkener, men også badeværelser og bryggers. Uanset om du drømmer om at forvandle dit køkken til hjertet af dit hjem, ønsker at skabe et afslappende badeværelse, eller har behov for effektive bryggersløsninger, så har vi svaret.

Vi er stolte af at være en af Randers' førende køkkenbutikker, og vores konkurrence med de andre aktører i området driver os til konstant at levere den bedste service og de mest konkurrencedygtige priser.

Uanset om det er køkkenet, badeværelset eller bryggerset, du har i tankerne, så har vi den ekspertise og det sortiment, der kan omsætte dine drømme til virkelighed. Besøg Vordingborg Køkkenet i Randers, og lad os hjælpe dig med at opfylde dine bolig ambitioner.

Stort udvalg af køkkener Randers

Er det blevet tid til en fornyelse af ét af husets vigtigste rum - nemlig køkkenet, så snyd ikke dig selv for at komme forbi Vordingborg Køkkenet i Randers. Vi er blot én af flere køkkenbutikker i Randers, og det sætter vi stor pris på, da de andre blandt andet er årsagen til, at vi holder os skarpe på både at yde den bedste service, men også på vores priser.

Vores køkken kunder i Randers skal have den bedste service, og vi bestræber os på hver dag at yde vores ypperste for at gøre vores kunder tilfredse. En del af vores service består i at give dig det allerbedste tilbud, og derfor matcher vi alle sammenlignelige og skriftlige køkken tilbud. Det er vores fornemmeste opgave at give dig det samme til en bedre pris - eller måske endda give dig endnu mere luksus for dine penge!

Book møde

Find dit nye Køkken Randers

Hos Vordingborg Køkkenet i Randers, går vi meget langt for at hjælpe dig, når du skal have nyt køkken. Vi kan desværre ikke hjælpe med nedtagning af køkken, fliser mv. men vi hjælper gerne med montering af nyt køkken i Randers og omegn, såfremt du køber køkken hos os. Vi har et godt samarbejde med dygtige og velkendte håndværkere i dit lokalområde.

Alle vores montører er certificeret i montering af Vordingborg køkkener. Din fordel er, at alle vores montører kender vores produkter til fingerspidserne, og monteringen vil derfor gå hurtigt og problemfrit. Bemærk, at vores køkkenelementer ydermere er samlet på forhånd fra fabrikken - på den måde får du sat nyt køkken op i en fart, og håndværkerregningen bliver mindre, da du sparer penge på unødige håndværkertimer.

Bedste priser på badeværelser i Randers

Drømmer du om renovering af badeværelset i Randers eller omegn, så lad dine drømme blive til virkelighed hos Vordingborg Køkkenet. Vi er både din lokale køkken- og badbutik i Randers. Her står vores konsulenter klar til at hjælpe dig i gang med at finde de badmøbler, du drømmer om.

Vi tager gerne en snak med dig, hvor vi får mere at vide om dine ønsker og behov - og ikke mindst dit budget. På den måde kan vi designe et nyt unikt badeværelse, præcis som du ønsker det.

Når du modtager et PLUS-tilbud fra os, så er det oftest alt inklusive. Det betyder, at med mindre andet aftales, så får du LED-spejl, vask, bordplade, armatur, og selvfølgelig skabselementer med i prisen.

Få dit drømme bryggers med Vordingborg Køkkenet

Drømmer du om at udnytte pladsen i dit hjem endnu bedre med et bryggers, der kombinerer funktionalitet og æstetik? Hos Vordingborg Køkkenet i Randers er vi ikke kun eksperter i at skabe drømmekøkkener og luksusbadeværelser, men vi har også ekspertisen til at omdanne dit bryggers til en velorganiseret og stilfuld del af dit hjem.

Vi forstår, at bryggerset er et multifunktionelt rum, der kan fungere som et praktisk vaskerum, opbevaringssted eller endda et ekstra køkkenområde.

Uanset dine behov og ønsker er vores dedikerede team klar til at hjælpe med at designe og realisere dit drømmebryggers. Besøg vores showroom i Randers for inspiration og rådgivning, så vi sammen kan skabe den perfekte løsning til dit hjem.

Bliv inspireret i vores Randers showroom

I vores smukke showroom i Randers åbner vi døren til en verden af muligheder for dit hjem. Uanset om du drømmer om et nyt køkken, et forfriskende badeværelse eller et velorganiseret bryggers, er vores showroom det ideelle sted at begynde din rejse. Her finder du ikke blot imponerende udstillinger af køkken- og badmøbler, men også dedikerede eksperter, der står klar til at hjælpe dig med at forvandle dine idéer til virkelighed.

Du kan mærke kvaliteten af vores møbler, udforske forskellige designmuligheder og få rådgivning om, hvordan du bedst opnår den ønskede stil og funktionalitet i dit hjem. Vi inviterer dig til at besøge vores showroom i Randers, hvor inspiration og løsninger venter på dig, og hvor vi sammen kan skabe det hjem, du altid har drømt om.

Få en uforpligtende køkkensnak i Randers

Har du brug for at udforske dine køkkenidéer, men ønsker ikke at forpligte dig endnu? Vi forstår vigtigheden af at tage beslutningen om dit nye køkken alvorligt, og derfor tilbyder Vordingborg Køkkenet i Randers dig muligheden for en uforpligtende køkkensnak. Vores erfarne konsulenter er her for at lytte til dine ønsker, behov og budget.

Sammen kan vi skabe en dialog om, hvordan vi bedst kan opfylde dine forventninger og realisere dine drømme. Så hvis du overvejer at opgradere dit køkken i Randers-området, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor vi kan starte rejsen mod det køkken, der passer præcis til dig.

56.42696, 10.057532

Udtalelser fra vores kunder

Mads, Randers

Hej Jimmy Frederiksen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Sammen med Jimmy fik vi designet vores drømme køkken til vores hus, Jimmy hjalp med at opmåle og lyttede til vores ideer hvor han efter et par dage fremviste layoutet på køkkenet vi gennemgik det hele og tilpasses de sidste detaljer. Firmaet som skulle sætte køkkenet op var Thomas Poulsen firma By Winkler. Utroligt kundeminde i hele forløbet med opsætning. Vi havde desværre 2 bordplader hvor der var fejl fra fabrikkens side hvor Thomas hurtigt tog kontakt til Jimmy og fik bestilt 2 nye uden problemer. I hele forløbet har Jimmy være rigtig nem at snakke med, så hvis i Randers omegn og skal ny køkken, så smut fordi Vordingborg køkkenet i Randers og tag en snak med ham. Når i skal vælge en til at sætte jeres køkken op kan jeg kun anbefale Thomas, hans passion for hans arbejde lyser igennem ham og yder en ekstra service for at få løst de problemer der skulle opstå.

Pernille Jensen, Randers

Hej Anders Kjærside, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vi købte i forår vores nye køkken og bryggers i Vordingborg Køkkenet, Randers. Under kyndig vejledning af Anders Kjærside fik vi udformet vores drømmekøkken, samt den helt optimale bryggersløsning. Det er derfor også grunden til, at vi nu har valgt at benytte Vordingborg (Anders) , når vi skal til at renovere badeværelse. Stor anbefaling herfra, både på produkternes kvalitet samt god rådgivning.

Steffen Vester, Randers

Hej Marcus Emil Winther Madsen og Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Randers afdeling.. Kanon service.. Jeg har nu købt køkken i vordingborg køkkenet for anden gang. Det har jeg selvfølgelig gjort fordi der får man super meget for pengene.. Her kan man mærke at kvaliteten er super god, ja tysk kvalitet!! Skabe og skuffer kommer samlet.....bum. Så det er dælme skønt at montere sit køkken, frem for dem som levere det i samlesæt. Ingen nævnt, ingen glemt her ;) Marcus fra Randers afdelingen, han løftede opgaven med bravur. Han fik tegenet et super lækkert køkken, og kom med super gode løsninger. Ja han gjorde det jo så godt at jeg efter 1 måned, kørte ind til ham igen og købte bryggers inventar :) Her må vi ikke glemme Mikkel, han gav også en kop kaffe :) Så kan kun anbefale vordingborg køkkenet Randers, Meget behagelig personale.

Josefine Heiberg, Randers

Hej Marcus Emil Winther Madsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vi købte et nyt køkken ved Vordingborg køkken, Randers, i november 2018. Vi er yderst tilfredse med vores nye køkken og hele den services vi oplevede. Især vil vi takke Marcus Emil Winther Madsen, for at hjælpe og guide os, til at få det helt rigtige køkken! En klar anbefaling herfra!

Rikke Buur Rasmussen, Randers

Hej Marcus Emil Winther Madsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vordingborg køkken Randers yder fantastisk professionel og personlig service. Vi var 100% i fokus og får et køkken til UG både i både udseende og pris. Tak til Marcus for stor hjælp.

Katrine, Randers

Hej Mikkel Iversen og Dorthe Nygaard, Vordingborg Køkkenet, Randers

Tá til Randers og snak med Dorthe en super professionel og mega kompetent konsulent som er imødekommende og ærlig! Vi tænkte som mange andre “ et køkken er vel et køkken” det var så der vi tog fejl men med god rådgivning og vejledning efter vores behov som familie, har vi i dag det flotteste køkken man kunne tænke sig til en rigtig god pris. Der skal lyde en kæmpe stor tak til Dorthe og Mikkel i Randers afdelingen.

Enaa, Randers

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Randers

I forbindelse med renovering af vores hus skulle vi have nyt køkken og bryggers. Jeg var ude ved forskellige køkkenfirmaer, men vendte meget hurtigt tilbage til Mikkel fra Randers afd. Mikkel var meget imødekommende og ærlig - hvilket jeg vægter højt! Der var ikke det sædvanlige “sælger-snak” og vi kunne derfor have en meget produktiv dialog. Vi blev vejledt hele vejen igennem og der blev gjordt ekstra ud af kundeservicen - ovenikøbet fik vi det bedste tilbud. I dag står vores køkken og bryggers præcis som vi havde ønsket det og tegnet det med Mikkel! Vi er ovenud tilfredse og trods behov for ændringer undervejs (som ikke har noget med vordingborg at gøre), så var det intet problem at få løst med Mikkel! Formidabel service både i butikken og pr. Mail/tlf. Vil klart anbefalde Mikkel fra Randers afd.!

Tea, Randers

Hej Dorthe Nygaard, Vordingborg Køkkenet, Randers

Jeg har fået verdens bedste service - og verdens skønneste Vordingborg Køkken - igen... ( fik vordingborg køkken i 2014 og nu igen i 2018 i ny kønt bolig ) Dette har butikken i Randers sørget for. Sælgeren kom ud til opmåling og en snak, og da jeg efterfølgende kom til gennemgang af materiale, følte jeg virkelig, at jeg og mine behov var sat i centrum. Sælgeren havde valgt at sammensætte et køkken lige som jeg havde drømt om - samt valgt materialer og hårdehvidevarer lige som jeg også selv ville have gjort. Hun havde gennem vores snak formået at samle små detaljer op som har stor betydning for mig, hun har lyttet til mine ønsker, gennemskuet mine prioriteter og ikke mindst lavet et oplæg som holdt budgettet. Jeg vil til enhver tid anbefale Vordingborg køkkenet, og ønsker firmaet go vind - det har de fortjent.

Tove og Jens Lassen, Hobro

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vi har fået et rigtig dejlig køkken, god og faglig  betjening. Leveret til aftalt tid. Kun ros fra os.

Tom Kristensen, Randers

Hej Niklas Søgaard, Vordingborg Køkkenet, Randers

God oplevelse. Lige fra opmåling til slut produkt. Dog lidt ærgeligt at der er ca. 3-4 ugers leveringstid på beskadiget håndvask under transport. Men alt i alt kan vi kun anbefale Vordingborg Køkkenet.