Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Randers

vordingborg køkkenets facade Randers

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00 

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Marsvej 23
8960 Randers SØ
 

Tlf. 89 13 54 00
Fax 89 13 54 09
Email: randers@vordingborg.com

 • Mads, Randers

  "

  Hej Jimmy Frederiksen, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Sammen med Jimmy fik vi designet vores drømme køkken til vores hus, Jimmy hjalp med at opmåle og lyttede til vores ideer hvor han efter et par dage fremviste layoutet på køkkenet vi gennemgik det hele og tilpasses de sidste detaljer. Firmaet som skulle sætte køkkenet op var Thomas Poulsen firma By Winkler. Utroligt kundeminde i hele forløbet med opsætning. Vi havde desværre 2 bordplader hvor der var fejl fra fabrikkens side hvor Thomas hurtigt tog kontakt til Jimmy og fik bestilt 2 nye uden problemer. I hele forløbet har Jimmy være rigtig nem at snakke med, så hvis i Randers omegn og skal ny køkken, så smut fordi Vordingborg køkkenet i Randers og tag en snak med ham. Når i skal vælge en til at sætte jeres køkken op kan jeg kun anbefale Thomas, hans passion for hans arbejde lyser igennem ham og yder en ekstra service for at få løst de problemer der skulle opstå.

 • Pernille Jensen, Randers

  "

  Hej Anders Kjærside, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Vi købte i forår vores nye køkken og bryggers i Vordingborg Køkkenet, Randers. Under kyndig vejledning af Anders Kjærside fik vi udformet vores drømmekøkken, samt den helt optimale bryggersløsning. Det er derfor også grunden til, at vi nu har valgt at benytte Vordingborg (Anders) , når vi skal til at renovere badeværelse. Stor anbefaling herfra, både på produkternes kvalitet samt god rådgivning.

 • Josefine Heiberg, Randers

  "

  Hej Marcus Emil Winther Madsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Vi købte et nyt køkken ved Vordingborg køkken, Randers, i november 2018. Vi er yderst tilfredse med vores nye køkken og hele den services vi oplevede. Især vil vi takke Marcus Emil Winther Madsen, for at hjælpe og guide os, til at få det helt rigtige køkken! En klar anbefaling herfra!

 • Steffen Vester, Randers

  "

  Hej Marcus Emil Winther Madsen og Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Randers afdeling.. Kanon service.. Jeg har nu købt køkken i vordingborg køkkenet for anden gang. Det har jeg selvfølgelig gjort fordi der får man super meget for pengene.. Her kan man mærke at kvaliteten er super god, ja tysk kvalitet!! Skabe og skuffer kommer samlet.....bum. Så det er dælme skønt at montere sit køkken, frem for dem som levere det i samlesæt. Ingen nævnt, ingen glemt her ;) Marcus fra Randers afdelingen, han løftede opgaven med bravur. Han fik tegenet et super lækkert køkken, og kom med super gode løsninger. Ja han gjorde det jo så godt at jeg efter 1 måned, kørte ind til ham igen og købte bryggers inventar :) Her må vi ikke glemme Mikkel, han gav også en kop kaffe :) Så kan kun anbefale vordingborg køkkenet Randers, Meget behagelig personale.

 • Rikke Buur Rasmussen, Randers

  "

  Hej Marcus Emil Winther Madsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Vordingborg køkken Randers yder fantastisk professionel og personlig service. Vi var 100% i fokus og får et køkken til UG både i både udseende og pris. Tak til Marcus for stor hjælp.