Randers

vordingborg køkkenets facade Randers

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00 

 

Butikken lukker d. 14. februar kl. 16.30 pga. kundebesøg. Vi beklager mange ulejligheden. 

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Marsvej 23
8960 Randers SØ
 

Tlf. 89 13 54 00
Fax 89 13 54 09
 

 • Steffen Vester, Randers

  "

  Hej Marcus Emil Winther Madsen og Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Randers afdeling.. Kanon service.. Jeg har nu købt køkken i vordingborg køkkenet for anden gang. Det har jeg selvfølgelig gjort fordi der får man super meget for pengene.. Her kan man mærke at kvaliteten er super god, ja tysk kvalitet!! Skabe og skuffer kommer samlet.....bum. Så det er dælme skønt at montere sit køkken, frem for dem som levere det i samlesæt. Ingen nævnt, ingen glemt her ;) Marcus fra Randers afdelingen, han løftede opgaven med bravur. Han fik tegenet et super lækkert køkken, og kom med super gode løsninger. Ja han gjorde det jo så godt at jeg efter 1 måned, kørte ind til ham igen og købte bryggers inventar :) Her må vi ikke glemme Mikkel, han gav også en kop kaffe :) Så kan kun anbefale vordingborg køkkenet Randers, Meget behagelig personale.

 • Josefine Heiberg, Randers

  "

  Hej Marcus Emil Winther Madsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Vi købte et nyt køkken ved Vordingborg køkken, Randers, i november 2018. Vi er yderst tilfredse med vores nye køkken og hele den services vi oplevede. Især vil vi takke Marcus Emil Winther Madsen, for at hjælpe og guide os, til at få det helt rigtige køkken! En klar anbefaling herfra!

 • Rikke Buur Rasmussen, Randers

  "

  Hej Marcus Emil Winther Madsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Vordingborg køkken Randers yder fantastisk professionel og personlig service. Vi var 100% i fokus og får et køkken til UG både i både udseende og pris. Tak til Marcus for stor hjælp.

 • Katrine, Randers

  "

  Hej Mikkel Iversen og Dorthe Nygaard, Vordingborg Køkkenet, Randers

  Tá til Randers og snak med Dorthe en super professionel og mega kompetent konsulent som er imødekommende og ærlig! Vi tænkte som mange andre “ et køkken er vel et køkken” det var så der vi tog fejl men med god rådgivning og vejledning efter vores behov som familie, har vi i dag det flotteste køkken man kunne tænke sig til en rigtig god pris. Der skal lyde en kæmpe stor tak til Dorthe og Mikkel i Randers afdelingen.

 • Enaa, Randers

  "

  Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Randers

  I forbindelse med renovering af vores hus skulle vi have nyt køkken og bryggers. Jeg var ude ved forskellige køkkenfirmaer, men vendte meget hurtigt tilbage til Mikkel fra Randers afd. Mikkel var meget imødekommende og ærlig - hvilket jeg vægter højt! Der var ikke det sædvanlige “sælger-snak” og vi kunne derfor have en meget produktiv dialog. Vi blev vejledt hele vejen igennem og der blev gjordt ekstra ud af kundeservicen - ovenikøbet fik vi det bedste tilbud. I dag står vores køkken og bryggers præcis som vi havde ønsket det og tegnet det med Mikkel! Vi er ovenud tilfredse og trods behov for ændringer undervejs (som ikke har noget med vordingborg at gøre), så var det intet problem at få løst med Mikkel! Formidabel service både i butikken og pr. Mail/tlf. Vil klart anbefalde Mikkel fra Randers afd.!