Billede
Vordingborg Køkkenet i Randers
Man - Fre: 9:30-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Marsvej 23
8960 Randers SØ

Køkken Randers

Er det blevet tid til en fornyelse af ét af husets vigtigste rum – nemlig køkkenet, så snyd ikke dig selv for at komme forbi Vordingborg Køkkenet i Randers. Vi er blot én af flere køkkenbutikker i Randers, og dette sætter vi stor pris på, da de andre blandt andet er årsagen til, at vi holder os skarpe på både at yde den bedste service, men også på vores priser! Vores køkkenkunder i Randers skal have den bedste service, og vi bestræber os på, hver dag, at yde vores ypperste for at gøre vores kunder tilfredse. En del af vores service består i at give dig det allerbedste tilbud, og derfor matcher vi alle sammenlignelige og skriftlige køkken tilbud. Det er vores fornemmeste opgave at give dig det samme til en bedre pris – eller måske endda give dig endnu mere luksus for dine penge!

 

Nyt Køkken Randers

Hos Vordingborg Køkkenet i Randers, går vi meget langt for at hjælpe dig, når du skal have nyt køkken. Vi kan desværre ikke hjælpe med nedtagning af køkken, fliser mv. men vi hjælper gerne med montering af nyt køkken i Randers og omegn, såfremt du køber køkken hos os. Vi har et godt samarbejde med dygtige og velkendte håndværkere i dit lokalområde. Alle vores montører er certificeret i montering af Vordingborg køkkener. Din fordel er, at alle vores montører kender vores produkter til fingerspidserne, og monteringen vil derfor gå hurtigt og problemfrit. Bemærk, at vores køkkenelementer ydermere er samlet på forhånd fra fabrikken – på den måde får du sat nyt køkken op i en fart, og håndværkerregningen bliver mindre, da du sparer penge på unødige håndværkertimer.

Badeværelse Randers

Drømmer du om renovering af badeværelse i Randers eller omegn, så lad dine drømme blive til virkelighed hos Vordingborg Køkkenet. Vi er både din lokale køkken- OG bad butik i Randers. Her står vores konsulenter klar til at hjælpe dig i gang med at finde de badmøbler du drømmer om. Vi tager gerne en snak med dig, hvor vi får mere af vide om dine ønsker og behov – og ikke mindst dit budget. På den måde kan vi designe et nyt unikt badeværelse, præcis som du ønsker det.

Når du modtager et tilbud fra os, så er det oftest alt inklusive. Det betyder, at med mindre andet aftales, så får du LED-spejl, vask, bordplade, armatur, og selvfølgelig skabselementer med i prisen.

 

Køkkenfirma Randers

Trænger din bolig til nyt bad og køkken Randers, men virker det økonomisk uoverskueligt? Fortvivl ej – hos Vordingborg Køkkenet giver vi dig den bedste pris, hvis du ønsker at skifte køkken og bad på én gang. På den måde kan I nemlig opnå eventuelle mængderabatter, samt spare diverse fragtomkostninger mv. Derudover er der også designmæssige fordele, da du har mulighed for at strømline dine skabselementer, så du får en gennemgående stil i din bolig. Spørg din konsulent, hvilke fordele du kan opnå ved at forny dit køkken og bad i Randers på én gang.

Inspiration til dit køkken og bad, finder du i vores store showroom i Randers. Her finder du super flotte udstillinger af både køkken- og badmøbler. Her kan du mærke kvaliteten af møblerne, se forskellige sammensætninger og designs, inden du tager skridtet videre og booker et møde med os.

 

56.42696, 10.057532

Udtalelser fra vores kunder

Hej Jesper Laustsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vi har været yderst tilfredse - både med køkken og med montering og alt indenfor aftalt lev. tid.

VI kan klart anbefale jer :-)

Hej Rasmus Langkilde, Vordingborg Køkkenet, Randers

Jeg er meget tilfreds. Super vejledning i køkkenjunglen af Rasmus hos Vordingborg Køkkenet i Randers, levering til tiden, professionel montør dog har vi nogle hængepartier som han tager sig af så når det bliver helt færdigt er det super godt.

Hej Jesper Lausten, Vordingborg Køkkenet, Randers

Jeg vil gerne sige dig tak for en meget behagelig oplevelse med køb af køkken. Hele vejen igennem forløbet følte både Lene og jeg, at vi var meget velkomne i butikken.

Vi mener ikke, at vi kunne have fået bedre behandling eller handel noget andet sted. Så vi vil helt sikkert anbefale Vordingborg Køkkenet (og især din
filial) til alle i vores bekendtskabskreds.

Når handlen er helt afsluttet og køkkenet monteret, vil jeg give jer den bedst tænkelige anmeldelse på Trustpilot, for det fortjener du og dine kolleger.

Hej Jesper Lausten, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vi har været yderst tilfreds med hele forløbet.

God service i butikken, hvor Betina kom med gode ideer og lyttede til vore behov. Leveringen foregik i et roligt tempo og der blev kontrolleret, at alt var OK. Vi er endnu ikke færdige med at montere, men indtil nu, er alt som det skal være.

Hej Ole Jakobsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vi modtog som aftalt vores nye køkken, tirsdag den 17.-03.-2015 klokken 09:00 og det var 2 yderst rutinerede chauffører, som var der præcis til aftalt tid!!!!

Jeg underskrev selvfølgelig den følgeseddel, som chaufførerne havde med og efter at hele vores nye køkken var blevet placeret i vores soveværelse på nogle store "strøer" pga. at gulvene i huset er ny støbt.!!! ( kun 14 dage gamle og de skal stå 28 dage, før håndværkerne går i gang med at lægge gulve hvorefter tømrerne kommer "på banen" og bl.a. monterer vores nye køkken, og af den årsag bliver vores nye køkken først pakket ud om cirka 3 uger, men der var INGEN transportskader på køkkenet ej heller på hvidevarerne.

I forbindelse med køkkenet, vil jeg gerne spørge om der er flere tegninger med mål på af vores køkken, end den ene vi har???? I bekræftende fald, vil I så maile dem til mig, som hjælp til tømrerne, som skal sætte køkkenet op????

Vi vil her gerne udtrykke vores tilfredshed med Vordingborg Køkkenet både med Salg/Service og support og af først og fremmest sælger/sagsbehandler Ole Jakobsen, som er en yderst kundevenlig og behagelig og rolig person at handle med, og som vi vil anbefale til andre i vores omgangskreds at handle med!!!!

De 2 chauffører skal også ha` roser med på vejen. Det var tydeligt at de var rutinerede og arbejdede effektivt og leverede Køkkenet uden uheld af nogen art. De vidste lige nøjagtig, hvad de havde med at gøre!!!!

Vi glæder os utrolig meget til at tømrerne, om cirka 3 uger påbegynder opsætningen af vores nye køkken i vores "nye hus", som vi har boet i i 35 år!!!!

Hej Jesper Laustsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vores tilbagemelding vedr. Køb og montering af nyt køkken er en meget fin behandling fra vi trådte ind af døren i Randers og blev modtaget af Jesper Laustsen som hjalp og rådgav på en meget saglig måde hvor vi virkelig kunne mærke han brændte for at hjælpe og komme med den bedste løsning som han ligeledes fulgte op på efter beslutningen om købet.

Levering og montering blev foretaget nærmest på klokkeslæt og selve monteringen er udført med en flot finish så vi er meget tilfredse med valget af Vordingborg Køkkenet og kan kun anbefale det til andre.

Hej Glen Bruun Rasmussen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vi har modtaget køkkenet fra jer og det er sat på, vi er meget tilfreds med køkkenet , dog er vi nødt til at sige vi mangler et beslag der skal bruges over ved opvaskeren til at montere sokkelstykket, der var kun 1 stk. beslag i pakken.

Og vi vil sige at vi har fået den mest fantastisk service fra Glen i Randers afd., han er virkelig en sælger med hjertet påset rette sted for det han laver........ Ros til ham!

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Jeg må sige at det hele har faktisk været perfekt, det er leveret til tiden, og det er som jeg har forlangt det, det er som det skal være, opmåling rigtig godt ingen pres, og jeg havde en god tømmer til at stille det op.

Fortsat god dag.

Hej Paw Andersen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vi har nu fået monteret vores nye køkken og vi har intet dårligt at sige om Vordingborg Køkkenet.

Alt har været opfyldt til vores fulde tilfredshed.

Hej Paw Andersen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vi har været meget tilfreds. Har for et par år siden købt et meget lækkert køkken hos jer, som fungerer perfekt. Alle vore besøgende er også begejstret.

Skal jeg fremhæve noget meget positivt, er det jeres betjening i butikken i Randers. Den er virkelig af høj kvalitet - fyldig information, professionel viden om produkterne og endelig bliver man behandlet som VIP, hvad enten man køber en hylde til 300 kr. eller et køkken til 150.000 kr.
Alt, hvad vi har købt hos jer er blevet leveret til den aftalte tid.