Billede
Vordingborg Køkkenet i Randers
Man - Fre: 9:30-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Marsvej 23
8960 Randers SØ

Køkken Randers

Er det blevet tid til en fornyelse af ét af husets vigtigste rum – nemlig køkkenet, så snyd ikke dig selv for at komme forbi Vordingborg Køkkenet i Randers. Vi er blot én af flere køkkenbutikker i Randers, og dette sætter vi stor pris på, da de andre blandt andet er årsagen til, at vi holder os skarpe på både at yde den bedste service, men også på vores priser! Vores køkkenkunder i Randers skal have den bedste service, og vi bestræber os på, hver dag, at yde vores ypperste for at gøre vores kunder tilfredse. En del af vores service består i at give dig det allerbedste tilbud, og derfor matcher vi alle sammenlignelige og skriftlige køkken tilbud. Det er vores fornemmeste opgave at give dig det samme til en bedre pris – eller måske endda give dig endnu mere luksus for dine penge!

 

Nyt Køkken Randers

Hos Vordingborg Køkkenet i Randers, går vi meget langt for at hjælpe dig, når du skal have nyt køkken. Vi kan desværre ikke hjælpe med nedtagning af køkken, fliser mv. men vi hjælper gerne med montering af nyt køkken i Randers og omegn, såfremt du køber køkken hos os. Vi har et godt samarbejde med dygtige og velkendte håndværkere i dit lokalområde. Alle vores montører er certificeret i montering af Vordingborg køkkener. Din fordel er, at alle vores montører kender vores produkter til fingerspidserne, og monteringen vil derfor gå hurtigt og problemfrit. Bemærk, at vores køkkenelementer ydermere er samlet på forhånd fra fabrikken – på den måde får du sat nyt køkken op i en fart, og håndværkerregningen bliver mindre, da du sparer penge på unødige håndværkertimer.

Badeværelse Randers

Drømmer du om renovering af badeværelse i Randers eller omegn, så lad dine drømme blive til virkelighed hos Vordingborg Køkkenet. Vi er både din lokale køkken- OG bad butik i Randers. Her står vores konsulenter klar til at hjælpe dig i gang med at finde de badmøbler du drømmer om. Vi tager gerne en snak med dig, hvor vi får mere af vide om dine ønsker og behov – og ikke mindst dit budget. På den måde kan vi designe et nyt unikt badeværelse, præcis som du ønsker det.

Når du modtager et tilbud fra os, så er det oftest alt inklusive. Det betyder, at med mindre andet aftales, så får du LED-spejl, vask, bordplade, armatur, og selvfølgelig skabselementer med i prisen.

 

Køkkenfirma Randers

Trænger din bolig til nyt bad og køkken Randers, men virker det økonomisk uoverskueligt? Fortvivl ej – hos Vordingborg Køkkenet giver vi dig den bedste pris, hvis du ønsker at skifte køkken og bad på én gang. På den måde kan I nemlig opnå eventuelle mængderabatter, samt spare diverse fragtomkostninger mv. Derudover er der også designmæssige fordele, da du har mulighed for at strømline dine skabselementer, så du får en gennemgående stil i din bolig. Spørg din konsulent, hvilke fordele du kan opnå ved at forny dit køkken og bad i Randers på én gang.

Inspiration til dit køkken og bad, finder du i vores store showroom i Randers. Her finder du super flotte udstillinger af både køkken- og badmøbler. Her kan du mærke kvaliteten af møblerne, se forskellige sammensætninger og designs, inden du tager skridtet videre og booker et møde med os.

 

56.42696, 10.057532

Udtalelser fra vores kunder

Hej Jimmy Frederiksen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Sammen med Jimmy fik vi designet vores drømme køkken til vores hus, Jimmy hjalp med at opmåle og lyttede til vores ideer hvor han efter et par dage fremviste layoutet på køkkenet vi gennemgik det hele og tilpasses de sidste detaljer. Firmaet som skulle sætte køkkenet op var Thomas Poulsen firma By Winkler. Utroligt kundeminde i hele forløbet med opsætning. Vi havde desværre 2 bordplader hvor der var fejl fra fabrikkens side hvor Thomas hurtigt tog kontakt til Jimmy og fik bestilt 2 nye uden problemer. I hele forløbet har Jimmy være rigtig nem at snakke med, så hvis i Randers omegn og skal ny køkken, så smut fordi Vordingborg køkkenet i Randers og tag en snak med ham. Når i skal vælge en til at sætte jeres køkken op kan jeg kun anbefale Thomas, hans passion for hans arbejde lyser igennem ham og yder en ekstra service for at få løst de problemer der skulle opstå.

Hej Anders Kjærside, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vi købte i forår vores nye køkken og bryggers i Vordingborg Køkkenet, Randers. Under kyndig vejledning af Anders Kjærside fik vi udformet vores drømmekøkken, samt den helt optimale bryggersløsning. Det er derfor også grunden til, at vi nu har valgt at benytte Vordingborg (Anders) , når vi skal til at renovere badeværelse. Stor anbefaling herfra, både på produkternes kvalitet samt god rådgivning.

Hej Marcus Emil Winther Madsen og Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Randers afdeling.. Kanon service.. Jeg har nu købt køkken i vordingborg køkkenet for anden gang. Det har jeg selvfølgelig gjort fordi der får man super meget for pengene.. Her kan man mærke at kvaliteten er super god, ja tysk kvalitet!! Skabe og skuffer kommer samlet.....bum. Så det er dælme skønt at montere sit køkken, frem for dem som levere det i samlesæt. Ingen nævnt, ingen glemt her ;) Marcus fra Randers afdelingen, han løftede opgaven med bravur. Han fik tegenet et super lækkert køkken, og kom med super gode løsninger. Ja han gjorde det jo så godt at jeg efter 1 måned, kørte ind til ham igen og købte bryggers inventar :) Her må vi ikke glemme Mikkel, han gav også en kop kaffe :) Så kan kun anbefale vordingborg køkkenet Randers, Meget behagelig personale.

Hej Marcus Emil Winther Madsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vi købte et nyt køkken ved Vordingborg køkken, Randers, i november 2018. Vi er yderst tilfredse med vores nye køkken og hele den services vi oplevede. Især vil vi takke Marcus Emil Winther Madsen, for at hjælpe og guide os, til at få det helt rigtige køkken! En klar anbefaling herfra!

Hej Marcus Emil Winther Madsen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vordingborg køkken Randers yder fantastisk professionel og personlig service. Vi var 100% i fokus og får et køkken til UG både i både udseende og pris. Tak til Marcus for stor hjælp.

Hej Mikkel Iversen og Dorthe Nygaard, Vordingborg Køkkenet, Randers

Tá til Randers og snak med Dorthe en super professionel og mega kompetent konsulent som er imødekommende og ærlig! Vi tænkte som mange andre “ et køkken er vel et køkken” det var så der vi tog fejl men med god rådgivning og vejledning efter vores behov som familie, har vi i dag det flotteste køkken man kunne tænke sig til en rigtig god pris. Der skal lyde en kæmpe stor tak til Dorthe og Mikkel i Randers afdelingen.

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Randers

I forbindelse med renovering af vores hus skulle vi have nyt køkken og bryggers. Jeg var ude ved forskellige køkkenfirmaer, men vendte meget hurtigt tilbage til Mikkel fra Randers afd. Mikkel var meget imødekommende og ærlig - hvilket jeg vægter højt! Der var ikke det sædvanlige “sælger-snak” og vi kunne derfor have en meget produktiv dialog. Vi blev vejledt hele vejen igennem og der blev gjordt ekstra ud af kundeservicen - ovenikøbet fik vi det bedste tilbud. I dag står vores køkken og bryggers præcis som vi havde ønsket det og tegnet det med Mikkel! Vi er ovenud tilfredse og trods behov for ændringer undervejs (som ikke har noget med vordingborg at gøre), så var det intet problem at få løst med Mikkel! Formidabel service både i butikken og pr. Mail/tlf. Vil klart anbefalde Mikkel fra Randers afd.!

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Jeg har fået verdens bedste service - og verdens skønneste Vordingborg Køkken - igen... ( fik vordingborg køkken i 2014 og nu igen i 2018 i ny kønt bolig ) Dette har butikken i Randers sørget for. Sælgeren kom ud til opmåling og en snak, og da jeg efterfølgende kom til gennemgang af materiale, følte jeg virkelig, at jeg og mine behov var sat i centrum. Sælgeren havde valgt at sammensætte et køkken lige som jeg havde drømt om - samt valgt materialer og hårdehvidevarer lige som jeg også selv ville have gjort. Hun havde gennem vores snak formået at samle små detaljer op som har stor betydning for mig, hun har lyttet til mine ønsker, gennemskuet mine prioriteter og ikke mindst lavet et oplæg som holdt budgettet. Jeg vil til enhver tid anbefale Vordingborg køkkenet, og ønsker firmaet go vind - det har de fortjent.

Hej Dorthe Nygaard, Vordingborg Køkkenet, Randers

Jeg har fået verdens bedste service - og verdens skønneste Vordingborg Køkken - igen... ( fik vordingborg køkken i 2014 og nu igen i 2018 i ny kønt bolig ) Dette har butikken i Randers sørget for. Sælgeren kom ud til opmåling og en snak, og da jeg efterfølgende kom til gennemgang af materiale, følte jeg virkelig, at jeg og mine behov var sat i centrum. Sælgeren havde valgt at sammensætte et køkken lige som jeg havde drømt om - samt valgt materialer og hårdehvidevarer lige som jeg også selv ville have gjort. Hun havde gennem vores snak formået at samle små detaljer op som har stor betydning for mig, hun har lyttet til mine ønsker, gennemskuet mine prioriteter og ikke mindst lavet et oplæg som holdt budgettet. Jeg vil til enhver tid anbefale Vordingborg køkkenet, og ønsker firmaet go vind - det har de fortjent.

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Randers

Vi har fået et rigtig dejlig køkken, god og faglig  betjening. Leveret til aftalt tid. Kun ros fra os.