Kolding

Find Vordingborg Køkkenet i Kolding

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-18.00
Tirs.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Albuen 9
6000 Kolding
 

Tlf. 75 36 01 00
Fax 75 36 01 11
 

 • Karina Lindberg, Kolding

  "

  Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Fuld antal stjerner til Vordingborg Køkkenet i Kolding. Tusind tak til Mikael, som har hjulpet os ved vores køkkenprojekt. Fra 1. møde har vi følt os hørt. Mikael har været super god til, at spørge ind til vores ønsker og behov. Problemer, der opstod undervejs, var han behjælpelig med, at få løst lynhurtigt. Vi har nu præcis det køkken vi drømte om.

 • Anja Skaaning, Kolding

  "

  Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Sommeren 2019 mødte vi Mikael fra Vordingborg køkkenet Kolding til marked under broen. Vi fortalte om vores huskøb og kort tid efter var Mikael forbi vores nye hus og måle op og høre om vores drømme. Mikael havde ramte fuldstændig spot on på hvad vi ønskede, da han kort tid efter viste os 3D tegningerne af vores nye køkken! Der var ikke nogen andre der skulle levere vores nye køkken end Vordingborg køkkenet i Kolding! Hurtig levering og montering! Smilende, imødekommende og godt forberedt personale finder man i Vordingborg køkkenet i Kolding! Stor ros! Vi er så glade for vores valg!

 • Frederik og Mette, Kolding

  "

  Hej Anders Ellehaven, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  For knap et år siden skulle vi have nyt køkken. Vi var i forskellige køkken butikker, men det endte med at blive et Vordingborg køkken. Vi har haft en rigtig god dialog med Anders fra Kolding afdelingen, som hjalp os rigtig godt på vej og også bar over med os når noget skulle laves om. Levering og opsætning passede med tidsrammen og her et år efter nyder vi stadig det flotte køkken fra Vordingborg. Stor ros til Anders fra Kolding afdelingen.

 • Trine Kristiansen, Kolding

  "

  Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Jeg købet et komplet køkken for et år siden i Kolding. er først begyndt at montere det nu da min ombygning tog længer tid end beregnet. finder ud af at der mangler skab sider til mit skab hvor min opvaskermaskine skal stå i og har fået en forkert størrelse bestik skuffe. ringer og snakker med Vordingborg køkken om det og finder ud af for det første at siderne ikke er betilt selv om det høre med til køkkenet og for det andet bliver jeg bare fejet af med at de ikke kan gøre noget for ham der har solgt mig det arbejder ikke der mere og at det er for længe siden jeg har købt det. Jeg er kommet i dialog med Mikael Sørensen fra Kolding og han fortæller mig at han har bestilt de dele jeg mangler.

 • Fam. Jacobsen

  "

  Hej Michael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Nu er det snart et år siden vi fik leveret vores køkken fra Vordingborg køkken afd Kolding. Sælger, Michael Sørensen var meget hjælpsom og forklaret hvad muligheder der var. Glæden er der hverdag over vores nye køkke. Det er et besøg vær at lægge vejen forbi Vordingborg køkken afd Kolding og tage en snak med sælger Michael Sørensen, hvis tankerne går med en køkken drøm.