Billede
Vordingborg Køkkenet i Kolding
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Egtved Allé 3
6000 Kolding

I Koldings travleste handelcentrum – side om side med bl.a. Elgiganten og Thansen – er en af Vordingborg Køkkenets nyeste og største butikker placeret. Vordingborg Køkkenet har længe haft butik i Kolding, men i 2021 flyttede vi i nye og større lokaler — hele 1.600 m² køkken oase. Vordingborg Køkkenet Kolding er dermed flyttet endnu tættere på Kolding Storcenter, så køkken inspiration nu er let tilgængeligt, når familiens dagligdagsindkøb alligevel skal klares. Tag en pause fra indkøbene, i Vordingborg Køkkenet Kolding, med en kop kaffe, mens du ser dig omkring i vores store showroom, der er spækket med flotte udstillinger og moderne indretningsløsninger.

Kolding udstilling køkken hvidt

Køkkenfirma i Kolding

Der er en godt og bredt udbud af køkkenleverandører i området. Vi er et køkkenfirma, der vægter både kvalitet og en god pris meget højt. Derfor tilbyder vi alle et billig køkken, i Kolding og omegn, men sammensat af produkter i en yderst høj kvalitet. Det er nemlig vores DNA, som køkkenfirma, hvilket også ses ud fra vores prisgaranti. Vi matcher alle skriftilige og sammenlignelige køkken tilbud. Dette vil sige at kommer du med et tilbud fra en anden leverandør, så matcher vi det, ved at give de samme type produkter til en billigere pris eller give dig endnu mere for dine penge.

 

Køkken og bad i Kolding

Kolding udstilling køkken hvidt og brunt bordplade

Start med at få inspiration i Vordingborg Køkkenet Kolding, i køkken og bad afdelingen. Har kan du se de mange udstillings modeller og danne dig et indtryk af, hvilken type køkken eller bad, du ønsker i din bolig. Derefter kan du aftale en tid med en af vores køkken- og bad konsulenter, der kan lave et gratis designforslag til dig, ud fra dine ønsker, behov og dit budget. Det er vigtigt at have en idé om hvad dit budget er, da vi i Vordingborg Køkkenet Kolding kan lave køkken og bad fra 20.000 kr og op til 250.000 kr – i sidste ende er det dig der bestemmer hvor mange penge du ønsker at bruge og Kolding afdelingens opgave at sørge for at du får mest mulig køkken og bad for pengene.

 

Kolding udstilling køkken hvidt gammel landstil

Køkken Kolding

Design dit køkken i Kolding sammen med vores dygtige køkken designere. Hvert køkken er specifikt tilpasset den enkelte kunde, der træder ind af døren, i Kolding afdelingen. Ikke blot efter kundens køkkenrum, men også efter smag og køkken stil. I sidste ende er det dig som kunde, som skal bruge og nyde dit nye køkken i mange år fremover. Derfor skal det være i et design, som du elsker og ser frem til at vågne op til hver dag. Se evt. vores mange forskellige lågefronter, her på hjemmesiden, hvis du vil tyvstarte dit køkken design eventyr.

 

Badeværelse Kolding

Kolding udstilling bad hvidt

Du er kommet til rette sted, hvis du søger badeværelse inspiration i Kolding. Vi har et godt udvalg af designforslag i vores badeværelse udstilling, men finder du ikke hvad du søger dér, så tegner vi gerne dit unikke badmøbel. Det har aldrig været lettere af få nyt badeværelse, i Kolding! Bad- og toiletmøblerne er lavet i samme produktsortiment, som med køkkenerne, så du kan endda få strømlignet boligen, med samme skabstyper i både køkkenet og på dit badeværelse.

Derfor er det et besøg værd, at kigge forbi Vordingborg Køkkenet i Kolding. Bestil gerne din tid allerede nu, hvis du ønsker at vi sammen skal gennemgå dit badeværelse-, køkken- eller garderobe projekt.

 

 

 

55.5165832, 9.4607977

Udtalelser fra vores kunder

Hej Mads Juhl Johansen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Vi har fået en god behandling og vejledning. Det hele kom til aftalt tid.

Montering var perfekt, også god vejledning af Mads Juhl Johansen.

Hej Jesper Hjort, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Vi har været fuld ud tilfreds med at handle køkken hos jer. I har leveret som aftalt, uden mangler. Vi er også blevet godt behandlet hos jeres afd. i Kolding.

Til Peter Skov Yderholm, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet. Lige fra jeg blev modtaget af Peter i butikken i Kolding, til Tage havde sat den sidste liste op.

Varerne blev leveret til tiden - godt nok meget tidligt om morgenen 

Tage (montøren) var også på pletten. Har dog et ønske:

at dato og tidspunkt står på ordren for hvornår montøren møder ind.

Jeg har oplevet en høj grad af service fra henholdsvis Peter og Tage. Peter forstod med det samme, hvad det var jeg gik efter og han fik tegnet det rigtigt fint op, således det var lettere for hende at vælge den helt rigtige løsning for mig. Derudover var Peter også forbi inden køkkenet blev sat op for lige at tjekke efter om alt var som det skulle være.

Tage var rigtige dygtig og ferm til at sætte køkkenet op. Da det viste sig, at det var nødvendigt med et nyt gulv, så kom han bare forbi senere for at sætte lister op.

Alt i alt en høj grad af service og vil til enhver tid anbefale Vordingborg Køkkenet.

Hej Jesper Hjort, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Vi har nu fået vores nye køkken i sommerhuset i Hejlsminde, og det lever helt op til vores forventning.

Elementerne blev leveret som aftalt mandag den 2. marts.

Køkkenet blev opbygget de 2 efterfølgende dage. Vi vil gerne udtrykke vores tilfredshed med det arbejde, som Tage fra TP Byg i Vejen udførte - han var dygtig, omhyggelig og god til at finde på løsninger. En rigtig dygtig køkkenmontør :-) .

Vi anbefaler gerne Vordingborg Køkkenet til andre.

Hej Kurt Kämpfner, Vordingborg køkkenet, Kolding

Jeg har stort set været tilfreds med jeres service og svar på spørgsmål angående mit køkken.

Køkkenet kom til den anførte tid, og alt var der, som beskrevet. I har en dygtig konsulent i Kurt.

Og også ros til det personale i Vordingborg, som jeg har haft kontakt med.

Hej Kurt Kämpfner, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Super køkken

En stor tak til Vordingborg Køkkenet Kolding. Lige fra vi kom i butikken mødte vi hjælpsomhed og god service. Hele vejen igennem har de holdt deres aftale også med levering.

Vi har selv sat køkkenet op og har derved erfaret, at der er tænkt på enhver lille detalje. En særlig tak skal lyde til Kurt Kämpfner, som har ydet rigtig god service. Så vores anbefaling er helt i top.

Hej Jesper Hjort, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Som lovet et par billede af vores lækre nye køkken. Det fungere bare som det skal og opvasker, emhætte og køleskab er jo nærmest lydløs. Micro ovnen er børnene især glade for.

Hej Peter Skov Yderholm, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Vi har med stor fornøjelse modtaget, opsat og monteret det leverede. Alt var perfekt, så mit arbejde var let at udføre.

Peter fra Kolding afdelingen er meget velkommen til af bese og godkende vores fine nye køkken.

Der er nogle ting som måske kunne gøres lettere?

Hej Jesper Hjort, Vordingborg Køkkenet, Kolding

JEG HAR FÅET SAT ET VORDINGBORG KØKKENET OP. DET ER BARE SUPER OG SIKKEN EN SERVICE, JEG HAR FÅET.

Lastbilen var der til tiden og de to unge mænd havde bare styr på køkkenet. Tømreren var der til aftalt tid, en rigtig rar mand som bare kan det med at sætte et køkken op! Alt er perfekt og opmåling var perfekt .

Jeg har hørt og læst om dårlige ting om Vordingborg Køkkenet, men det passer ikke, jeg er meget tilfreds. Jeg er blevet godt behandlet af Vordingborg Køkkenet, og Jesper Hjort i Kolding butikken.

Hej Jesper Hjort, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Vi er særdeles tilfreds med vores nye køkken.

Vi blev meget godt behandlet i jeres forretning i Kolding, og alt er kommet til tiden og sat op.