Billede
Vordingborg Køkkenet i Kolding
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Egtved Allé 3
6000 Kolding

I Koldings travleste handelcentrum – side om side med bl.a. Elgiganten og Thansen – er en af Vordingborg Køkkenets nyeste og største butikker placeret. Vordingborg Køkkenet har længe haft butik i Kolding, men i 2021 flyttede vi i nye og større lokaler — hele 1.600 m² køkken oase. Vordingborg Køkkenet Kolding er dermed flyttet endnu tættere på Kolding Storcenter, så køkken inspiration nu er let tilgængeligt, når familiens dagligdagsindkøb alligevel skal klares. Tag en pause fra indkøbene, i Vordingborg Køkkenet Kolding, med en kop kaffe, mens du ser dig omkring i vores store showroom, der er spækket med flotte udstillinger og moderne indretningsløsninger.

Kolding udstilling køkken hvidt

Køkkenfirma i Kolding

Der er en godt og bredt udbud af køkkenleverandører i området. Vi er et køkkenfirma, der vægter både kvalitet og en god pris meget højt. Derfor tilbyder vi alle et billig køkken, i Kolding og omegn, men sammensat af produkter i en yderst høj kvalitet. Det er nemlig vores DNA, som køkkenfirma, hvilket også ses ud fra vores prisgaranti. Vi matcher alle skriftilige og sammenlignelige køkken tilbud. Dette vil sige at kommer du med et tilbud fra en anden leverandør, så matcher vi det, ved at give de samme type produkter til en billigere pris eller give dig endnu mere for dine penge.

 

Køkken og bad i Kolding

Kolding udstilling køkken hvidt og brunt bordplade

Start med at få inspiration i Vordingborg Køkkenet Kolding, i køkken og bad afdelingen. Har kan du se de mange udstillings modeller og danne dig et indtryk af, hvilken type køkken eller bad, du ønsker i din bolig. Derefter kan du aftale en tid med en af vores køkken- og bad konsulenter, der kan lave et gratis designforslag til dig, ud fra dine ønsker, behov og dit budget. Det er vigtigt at have en idé om hvad dit budget er, da vi i Vordingborg Køkkenet Kolding kan lave køkken og bad fra 20.000 kr og op til 250.000 kr – i sidste ende er det dig der bestemmer hvor mange penge du ønsker at bruge og Kolding afdelingens opgave at sørge for at du får mest mulig køkken og bad for pengene.

 

Kolding udstilling køkken hvidt gammel landstil

Køkken Kolding

Design dit køkken i Kolding sammen med vores dygtige køkken designere. Hvert køkken er specifikt tilpasset den enkelte kunde, der træder ind af døren, i Kolding afdelingen. Ikke blot efter kundens køkkenrum, men også efter smag og køkken stil. I sidste ende er det dig som kunde, som skal bruge og nyde dit nye køkken i mange år fremover. Derfor skal det være i et design, som du elsker og ser frem til at vågne op til hver dag. Se evt. vores mange forskellige lågefronter, her på hjemmesiden, hvis du vil tyvstarte dit køkken design eventyr.

 

Badeværelse Kolding

Kolding udstilling bad hvidt

Du er kommet til rette sted, hvis du søger badeværelse inspiration i Kolding. Vi har et godt udvalg af designforslag i vores badeværelse udstilling, men finder du ikke hvad du søger dér, så tegner vi gerne dit unikke badmøbel. Det har aldrig været lettere af få nyt badeværelse, i Kolding! Bad- og toiletmøblerne er lavet i samme produktsortiment, som med køkkenerne, så du kan endda få strømlignet boligen, med samme skabstyper i både køkkenet og på dit badeværelse.

Derfor er det et besøg værd, at kigge forbi Vordingborg Køkkenet i Kolding. Bestil gerne din tid allerede nu, hvis du ønsker at vi sammen skal gennemgå dit badeværelse-, køkken- eller garderobe projekt.

 

 

 

55.5165832, 9.4607977

Udtalelser fra vores kunder

Hej Nicolai Fischer Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Tak for den fantastiske køkken! Er meget tilfreds med kvalitet! Vi fik en god rådgivning (Nicolai Fiescher Nielsen) og levering til tiden. Der var altid personale for at svare på vores spørgsmål både via mail og telefon.

Hej Mogens Hjorth, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Fantastisk personale lige fra start til slut, altid nemt at få fat i på telefon, jeg købte mit nye køkken i Kolding og sælger var Mogens Hjorth han var virkelig dygtig og stressede os ikke på nogen måder, gav en fremragende hjælp i forbindelse med valget af køkken, jeg mont. selv mit nye køkken og det var super nemt, alt var som det skulle være, der var blot en lille farve forskel samt låge til vaskeskab med fejl, der kom blot nyt tilsendt uden problemmer, kæmpe ros til hele vordingborg køkken samt ikke mindst til Mogens Hjort som vordingborg køkken kan være stolt af og have ansat. jeg har nu et super flot køkken Tak for det.

Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Mikael Sørensen var fra første færd utrolig hjælpsom og god til at guide os - velvidende at vi selvfølgelig også havde andre firmaer i spil. Mikael har fulgt os gennem hele vores køkkenproces på allerbedste vis. Alt blev løst - stort som småt - med et smil på læberne. Vi følte os gennem hele processen i gode hænder, så vi kan klart anbefale at købe Vordingborg Køkken. Tak til jer i Kolding afdelingen - og i særdeleshed til dig - Mikael.

Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Fuld antal stjerner til Vordingborg Køkkenet i Kolding. Tusind tak til Mikael, som har hjulpet os ved vores køkkenprojekt. Fra 1. møde har vi følt os hørt. Mikael har været super god til, at spørge ind til vores ønsker og behov. Problemer, der opstod undervejs, var han behjælpelig med, at få løst lynhurtigt. Vi har nu præcis det køkken vi drømte om.

Hej Anders Ellehaven, Vordingborg Køkkenet, Kolding

For knap et år siden skulle vi have nyt køkken. Vi var i forskellige køkken butikker, men det endte med at blive et Vordingborg køkken. Vi har haft en rigtig god dialog med Anders fra Kolding afdelingen, som hjalp os rigtig godt på vej og også bar over med os når noget skulle laves om. Levering og opsætning passede med tidsrammen og her et år efter nyder vi stadig det flotte køkken fra Vordingborg. Stor ros til Anders fra Kolding afdelingen.

Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Sommeren 2019 mødte vi Mikael fra Vordingborg køkkenet Kolding til marked under broen. Vi fortalte om vores huskøb og kort tid efter var Mikael forbi vores nye hus og måle op og høre om vores drømme. Mikael havde ramte fuldstændig spot on på hvad vi ønskede, da han kort tid efter viste os 3D tegningerne af vores nye køkken! Der var ikke nogen andre der skulle levere vores nye køkken end Vordingborg køkkenet i Kolding! Hurtig levering og montering! Smilende, imødekommende og godt forberedt personale finder man i Vordingborg køkkenet i Kolding! Stor ros! Vi er så glade for vores valg!

Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Jeg købet et komplet køkken for et år siden i Kolding. er først begyndt at montere det nu da min ombygning tog længer tid end beregnet. finder ud af at der mangler skab sider til mit skab hvor min opvaskermaskine skal stå i og har fået en forkert størrelse bestik skuffe. ringer og snakker med Vordingborg køkken om det og finder ud af for det første at siderne ikke er betilt selv om det høre med til køkkenet og for det andet bliver jeg bare fejet af med at de ikke kan gøre noget for ham der har solgt mig det arbejder ikke der mere og at det er for længe siden jeg har købt det. Jeg er kommet i dialog med Mikael Sørensen fra Kolding og han fortæller mig at han har bestilt de dele jeg mangler.

Hej Michael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Nu er det snart et år siden vi fik leveret vores køkken fra Vordingborg køkken afd Kolding. Sælger, Michael Sørensen var meget hjælpsom og forklaret hvad muligheder der var. Glæden er der hverdag over vores nye køkke. Det er et besøg vær at lægge vejen forbi Vordingborg køkken afd Kolding og tage en snak med sælger Michael Sørensen, hvis tankerne går med en køkken drøm.

Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Hvis man skal have et fedt køkken, suveræn service og et smil på læben, så er Vordingborg Køkkenet Kolding det helt rigtige sted. Mikael gav os en 100% gennemført oplevelse lige fra første møde til levering af vores fantastiske køkken.

Hej Kenneth Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

Tak, for en fantastisk behandling og rådgivning i forbindelse med vores køb af køkken. Især Kenneth fra Kolding-afdelingen fortjener uden tvivl stor ros for hans engagement og væremåde. Kæmpe ros herfra.