Kolding

Find Vordingborg Køkkenet i Kolding

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-18.00
Tirs.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Albuen 9
6000 Kolding
 

Tlf. 75 36 01 00
Fax 75 36 01 11
 

 • Oleksandra Hykava, Kolding

  "

  Hej Nicolai Fischer Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Tak for den fantastiske køkken! Er meget tilfreds med kvalitet! Vi fik en god rådgivning (Nicolai Fiescher Nielsen) og levering til tiden. Der var altid personale for at svare på vores spørgsmål både via mail og telefon.

 • Claus Schulz, Kolding

  "

  Hej Mogens Hjorth, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Fantastisk personale lige fra start til slut, altid nemt at få fat i på telefon, jeg købte mit nye køkken i Kolding og sælger var Mogens Hjorth han var virkelig dygtig og stressede os ikke på nogen måder, gav en fremragende hjælp i forbindelse med valget af køkken, jeg mont. selv mit nye køkken og det var super nemt, alt var som det skulle være, der var blot en lille farve forskel samt låge til vaskeskab med fejl, der kom blot nyt tilsendt uden problemmer, kæmpe ros til hele vordingborg køkken samt ikke mindst til Mogens Hjort som vordingborg køkken kan være stolt af og have ansat. jeg har nu et super flot køkken Tak for det.

 • Ervin Jessen, Kolding

  "

  Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Mikael Sørensen var fra første færd utrolig hjælpsom og god til at guide os - velvidende at vi selvfølgelig også havde andre firmaer i spil. Mikael har fulgt os gennem hele vores køkkenproces på allerbedste vis. Alt blev løst - stort som småt - med et smil på læberne. Vi følte os gennem hele processen i gode hænder, så vi kan klart anbefale at købe Vordingborg Køkken. Tak til jer i Kolding afdelingen - og i særdeleshed til dig - Mikael.

 • Frederik og Mette, Kolding

  "

  Hej Anders Ellehaven, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  For knap et år siden skulle vi have nyt køkken. Vi var i forskellige køkken butikker, men det endte med at blive et Vordingborg køkken. Vi har haft en rigtig god dialog med Anders fra Kolding afdelingen, som hjalp os rigtig godt på vej og også bar over med os når noget skulle laves om. Levering og opsætning passede med tidsrammen og her et år efter nyder vi stadig det flotte køkken fra Vordingborg. Stor ros til Anders fra Kolding afdelingen.

 • Karina Lindberg, Kolding

  "

  Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Fuld antal stjerner til Vordingborg Køkkenet i Kolding. Tusind tak til Mikael, som har hjulpet os ved vores køkkenprojekt. Fra 1. møde har vi følt os hørt. Mikael har været super god til, at spørge ind til vores ønsker og behov. Problemer, der opstod undervejs, var han behjælpelig med, at få løst lynhurtigt. Vi har nu præcis det køkken vi drømte om.