Kolding

Find Vordingborg Køkkenet i Kolding

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-18.00
Tirs.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Albuen 9
6000 Kolding
 

Tlf. 75 36 01 00
Fax 75 36 01 11
 

 • Sarah Haulrik, Kolding

  "

  Hej Kenneth Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Tak, for en fantastisk behandling og rådgivning i forbindelse med vores køb af køkken. Især Kenneth fra Kolding-afdelingen fortjener uden tvivl stor ros for hans engagement og væremåde. Kæmpe ros herfra.

 • Lotte Schandorff, Kolding

  "

  Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Rigtig god service. Ved Mikael Sørensen i Kolding

 • Frede Petersen, Kolding

  "

  Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Vi har været meget tilfredse med købet af vores nye køkken lige fra samtalerne med Mikael Sørensen og til køkkenet nu er monteret.
  Mikael var en meget behagelig og vidende person og det, som han stillede i udsigt med tidsfrister, ordretilpasninger osv, holdt også stik.
  Det kunne ikke være bedre.

  Køkkenet blev stillet op i løbet af kun 2 dage af montør Justinus Hansen. Justinus var en utrolig dygtig håndværker og løste opgaven til UG. Justinus spildte ikke tiden, men var alligevel meget omhyggelig med alle detaljer. Justinus var også i besiddelse af et godt humør og var i det hele taget en fornøjelse at have på besøg. Alt i alt var han en super repræsentant for jeres firma.

  At det alligevel i sidste ende viste sig at mangle en enkelt sokkel, var jo ikke hans fejl.

  Jeg vil gerne anbefale Vordingborg Køkkenet til andre.

 • Jesper, Kolding

  "

  Hej Stefan Egeskov, Voridngborg Køkkenet, Kolding

  Købte køkkenet i Kolding afdelingen (Stefan), super hjælpsom, Ingen problem ved reklamationer og ændringer jeg kom med. Der montører var også gode. Ingen problemer herfra.

 • Anders, Kolding

  "

  Hej Stefan Egeskov, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Overordnet set er vi godt tilfreds. Vi handlede i Virdingborg Køkkener Kolding og fik en “frisk og fremme i skoene” behandling af Sælgeren Stefan. Han viste sig at være yderst kompetent til hans arbejde og optaget af at hans kunder føler sig godt behandlet og får en god handel. Selve leveringen er også tilfredsstillende. Og monteringen kan der heller ikke sættes fingre på. Når de nu ikke får top karakter handler det om en Emhætte der larmer helt usigeligt meget. Og alle efterleveringer tager 3 uger plus... ( hvis montøren har et hul i kalenderen) Og med et nyt køkken og når der ca er 1600 små dele der skal huskes, så hvis der glipper noget, så går der 3-4 uger inden der sker noget igen... Vi fik monteret midt i oktober og her start december er der stadig ikke færdig monteret... vi efterbestilte så en sokkelskuffe selv, bevares. MEEEN jeg tror ikke helt jeg forstår det skal tage over 2 mdr, fra du trykker på knappen til du stadig står i et køkken uden sokler og små dele... Udover det..!! Så er karakteren helt sikkert over middel. Sælgeren Stefan fra Koldig står for over 50 % af den positive feedback.