Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Kolding

Find Vordingborg Køkkenet i Kolding

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-18.00
Tirs.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00
 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Egtved Allé 3
6000 Kolding
 

Tlf. 75 36 01 00
Fax 75 36 01 11
Email: kolding@vordingborg.com

I Koldings travleste handelcentrum – side om side med bl.a. Elgiganten og Thansen – er en af Vordingborg Køkkenets nyeste og største butikker placeret. Vordingborg Køkkenet har længe haft butik i Kolding, men i 2021 flyttede vi i nye og større lokaler — hele 1.600 m² køkken oase. Vordingborg Køkkenet Kolding er dermed flyttet endnu tættere på Kolding Storcenter, så køkken inspiration nu er let tilgængeligt, når familiens dagligdagsindkøb alligevel skal klares. Tag en pause fra indkøbene, i Vordingborg Køkkenet Kolding, med en kop kaffe, mens du ser dig omkring i vores store showroom, der er spækket med flotte udstillinger og moderne indretningsløsninger.

 

Kolding udstilling køkken hvidt
Køkkenfirma i Kolding

Der er en godt og bredt udbud af køkkenleverandører i området. Vi er et køkkenfirma, der vægter både kvalitet og en god pris meget højt. Derfor tilbyder vi alle et billig køkken, i Kolding og omegn, men sammensat af produkter i en yderst høj kvalitet. Det er nemlig vores DNA, som køkkenfirma, hvilket også ses ud fra vores prisgaranti. Vi matcher alle skriftilige og sammenlignelige køkken tilbud. Dette vil sige at kommer du med et tilbud fra en anden leverandør, så matcher vi det, ved at give de samme type produkter til en billigere pris eller give dig endnu mere for dine penge.

 

 

 

Køkken og bad i Kolding
Kolding udstilling køkken hvidt og brunt bordplade

Start med at få inspiration i Vordingborg Køkkenet Kolding, i køkken og bad afdelingen. Har kan du se de mange udstillings modeller og danne dig et indtryk af, hvilken type køkken eller bad, du ønsker i din bolig. Derefter kan du aftale en tid med en af vores køkken- og bad konsulenter, der kan lave et gratis designforslag til dig, ud fra dine ønsker, behov og dit budget. Det er vigtigt at have en idé om hvad dit budget er, da vi i Vordingborg Køkkenet Kolding kan lave køkken og bad fra 20.000 kr og op til 250.000 kr – i sidste ende er det dig der bestemmer hvor mange penge du ønsker at bruge og Kolding afdelingens opgave at sørge for at du får mest mulig køkken og bad for pengene.

 

 

 

Kolding udstilling køkken hvidt gammel landstil
Køkken Kolding

Design dit køkken i Kolding sammen med vores dygtige køkken designere. Hvert køkken er specifikt tilpasset den enkelte kunde, der træder ind af døren, i Kolding afdelingen. Ikke blot efter kundens køkkenrum, men også efter smag og køkken stil. I sidste ende er det dig som kunde, som skal bruge og nyde dit nye køkken i mange år fremover. Derfor skal det være i et design, som du elsker og ser frem til at vågne op til hver dag. Se evt. vores mange forskellige lågefronter, her på hjemmesiden, hvis du vil tyvstarte dit køkken design eventyr.

 

 

 

 

Badeværelse Kolding
Kolding udstilling bad hvidt

Du er kommet til rette sted, hvis du søger badeværelse inspiration i Kolding. Vi har et godt udvalg af designforslag i vores badeværelse udstilling, men finder du ikke hvad du søger dér, så tegner vi gerne dit unikke badmøbel. Det har aldrig været lettere af få nyt badeværelse, i Kolding! Bad- og toiletmøblerne er lavet i samme produktsortiment, som med køkkenerne, så du kan endda få strømlignet boligen, med samme skabstyper i både køkkenet og på dit badeværelse.

Derfor er det et besøg værd, at kigge forbi Vordingborg Køkkenet i Kolding. Bestil gerne din tid allerede nu, hvis du ønsker at vi sammen skal gennemgå dit badeværelse-, køkken- eller garderobe projekt.

 

 

 

 • Oleksandra Hykava, Kolding

  "

  Hej Nicolai Fischer Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Tak for den fantastiske køkken! Er meget tilfreds med kvalitet! Vi fik en god rådgivning (Nicolai Fiescher Nielsen) og levering til tiden. Der var altid personale for at svare på vores spørgsmål både via mail og telefon.

 • Claus Schulz, Kolding

  "

  Hej Mogens Hjorth, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Fantastisk personale lige fra start til slut, altid nemt at få fat i på telefon, jeg købte mit nye køkken i Kolding og sælger var Mogens Hjorth han var virkelig dygtig og stressede os ikke på nogen måder, gav en fremragende hjælp i forbindelse med valget af køkken, jeg mont. selv mit nye køkken og det var super nemt, alt var som det skulle være, der var blot en lille farve forskel samt låge til vaskeskab med fejl, der kom blot nyt tilsendt uden problemmer, kæmpe ros til hele vordingborg køkken samt ikke mindst til Mogens Hjort som vordingborg køkken kan være stolt af og have ansat. jeg har nu et super flot køkken Tak for det.

 • Ervin Jessen, Kolding

  "

  Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Mikael Sørensen var fra første færd utrolig hjælpsom og god til at guide os - velvidende at vi selvfølgelig også havde andre firmaer i spil. Mikael har fulgt os gennem hele vores køkkenproces på allerbedste vis. Alt blev løst - stort som småt - med et smil på læberne. Vi følte os gennem hele processen i gode hænder, så vi kan klart anbefale at købe Vordingborg Køkken. Tak til jer i Kolding afdelingen - og i særdeleshed til dig - Mikael.

 • Karina Lindberg, Kolding

  "

  Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Fuld antal stjerner til Vordingborg Køkkenet i Kolding. Tusind tak til Mikael, som har hjulpet os ved vores køkkenprojekt. Fra 1. møde har vi følt os hørt. Mikael har været super god til, at spørge ind til vores ønsker og behov. Problemer, der opstod undervejs, var han behjælpelig med, at få løst lynhurtigt. Vi har nu præcis det køkken vi drømte om.

 • Anja Skaaning, Kolding

  "

  Hej Mikael Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Kolding

  Sommeren 2019 mødte vi Mikael fra Vordingborg køkkenet Kolding til marked under broen. Vi fortalte om vores huskøb og kort tid efter var Mikael forbi vores nye hus og måle op og høre om vores drømme. Mikael havde ramte fuldstændig spot on på hvad vi ønskede, da han kort tid efter viste os 3D tegningerne af vores nye køkken! Der var ikke nogen andre der skulle levere vores nye køkken end Vordingborg køkkenet i Kolding! Hurtig levering og montering! Smilende, imødekommende og godt forberedt personale finder man i Vordingborg køkkenet i Kolding! Stor ros! Vi er så glade for vores valg!