Horsens

Find Vordingborg Køkkenet i Horsens

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 12.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00 

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ove Jensens Allé 19B
8700 Horsens

 

Tlf. 75 62 90 40
Fax 75 62 90 41
 

 • Ib Elgaard, Horsens

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Hos Vordingborg Køkkenet i Horsens begyndte en spændende proces. Når der skal etableres et nyt køkken med rette linjer i et gammelt hus (1910) med skæve vægge og lavt til loftet, er der naturligvis udfordringer. Dette blev klaret i fint samarbejde med Lars og Jesper hos VK, Horsens og et elegant køkken med masse af plads og gode løsninger kom hurtigt på tegnebordet. Levering af 6 m3 gods til Endelave kan også have sine udfordringer med regn, blæst og storm. En udsættelse på to dage af leverancen blev nødvendig, men det blev klaret uden problenmer af VK logistik. Montagen af køkkenet blev udført af VK Horsens fast møntør Mogens med en særdeles høj kvalitet og til alles tilfredshed. Vi kan klart anbefale Vordingborg Køkkenet og de fem stjerner er helt igennem processen velfortjent. Sådan!

 • Kirsten Østergaard, Horsens

  "

  Hej Jesper Jørgensen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Jeg anede ikke, hvordan jeg skulle få begyndt, da jeg havde besluttet mig for at få et nyt køkken. Jeg har fået supergod hjælp gennem hele processen af Jesper i Vordingborgkøkken/Horsens - og svar på mine utallige små som store spørgsmål. Tak! Nu glæder jeg mig til levering og opsætning!

 • Ole, Horsens

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Tak for rigtigt god hjælp til og finde mit nye køkken Tak lars Aagaard horsens God jul.

 • Jacob Søndergård Andersen, Horsens

  "

  Hej Rasmus Laursen, Vordingborg Køkkenet, Hosens

  Vi ville gerne have et nyt køkken i vores hus, og gik først til Kvik køkkener, hvor de spurgte ind til vores budget og derefter gik igang med at designe køkken til os. Det resulterede i et tilbud på 50% over vores budget, og vi gik derfor noget slukørede hjem derfra. I mellemtiden havde vi lavet en aftale med Rasmus fra Vordingborg Køkkenet i Horsens. Selvom vi ikke rigtig troede på køkkendrømmen længere, lykkedes det Rasmus med stor imødekommenhed, ekspertise og gode demonstrationer af inventaret, at designe et fantastisk køkken, der stadig holdt sig indenfor vores budget. Desværre rådede vores bank os til, at vente med nyt køkken til om et par år, da den økonomiske situation ville være bedre. Grunden til at vi "kun" giver 4 stjerner ud af 5 er simpelthen, fordi vi ikke ved, hvordan det endelige produkt ville være i vores hus. Men vi gemmer tegningerne, og vender stærkt tilbage til Vordingborg Køkkenet i Horsens igen om et par år!

 • Kirsten Og Sylvest Jakobsen, Horsens

  "

  Hej Anders Petersen og Lars Mølgård, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Jeg vil gerne rose jer (Anders Og Lars) Horsens, for en yderst god betjening og vejledning. Vi er så glade for vores nye køkken,det er faktisk meget flottere her hjemme end i butikken.Vi er blevet hjulpet hele vejen igennem og har følt os meget trygge ved tømreren der kom og stillede køkkenet op.Han virkede som om han havde helt styr på det.