Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Horsens

Besøg Vordingborg Køkkenet i Horsens

Åbningstider

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00 


Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ove Jensens Allé 19B
8700 Horsens

 

Tlf. 75 62 90 40
Fax 75 62 90 41
Email: horsens@vordingborg.com

 • Søren Lauridsen, Horsens

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Vi skulle kun kigge. Vi fik bestilt tid til en uformel snak om ønsker til vores fremtidige køkken. Vordingborg køkken Horsens. Nu er køkkenet bestilt. Lars Aagaard gav en professionel, ærlig og meget troværdig oplevelse. Han udviste engagement og overblik over produktet. Hans ærlighed, gjorde at vi valgte Vordingborgkøkken. Vi er meget tilfredse!

 • Rune Mikkelsen, Horsens

  "

  Hej Lars Aargaard, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Butikschefen kom efter lukke tid hjem til os. Jeg anbefaler Vordingborg Horsens.

 • Kirsten Østergaard, Horsens

  "

  Hej Jesper Jørgensen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Jeg anede ikke, hvordan jeg skulle få begyndt, da jeg havde besluttet mig for at få et nyt køkken. Jeg har fået supergod hjælp gennem hele processen af Jesper i Vordingborgkøkken/Horsens - og svar på mine utallige små som store spørgsmål. Tak! Nu glæder jeg mig til levering og opsætning!

 • Ib Elgaard, Horsens

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Hos Vordingborg Køkkenet i Horsens begyndte en spændende proces. Når der skal etableres et nyt køkken med rette linjer i et gammelt hus (1910) med skæve vægge og lavt til loftet, er der naturligvis udfordringer. Dette blev klaret i fint samarbejde med Lars og Jesper hos VK, Horsens og et elegant køkken med masse af plads og gode løsninger kom hurtigt på tegnebordet. Levering af 6 m3 gods til Endelave kan også have sine udfordringer med regn, blæst og storm. En udsættelse på to dage af leverancen blev nødvendig, men det blev klaret uden problenmer af VK logistik. Montagen af køkkenet blev udført af VK Horsens fast møntør Mogens med en særdeles høj kvalitet og til alles tilfredshed. Vi kan klart anbefale Vordingborg Køkkenet og de fem stjerner er helt igennem processen velfortjent. Sådan!

 • Ole, Horsens

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Tak for rigtigt god hjælp til og finde mit nye køkken Tak lars Aagaard horsens God jul.