Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Horsens

Besøg Vordingborg Køkkenet i Horsens

Åbningstider

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00 


Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ove Jensens Allé 19B
8700 Horsens

 

Tlf. 75 62 90 40
Fax 75 62 90 41
Email: horsens@vordingborg.com

 • Ida, Horsens

  "

  Hej Kim Prip, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Købte nyt køkken i december fra Vordingborg køkken i Horsens. Sælger Kim var rigtig god, til at komme med gode løsninger i mit lille køkken. Tømrer Mogens som satte det op, er yderst professionel og omhyggelig. Jeg bliver glad hver dag jeg går i køkkenet, det er blevet så fint.

 • Alieh og Ali Madadi, Horsens

  "

  Hej Kim Prip, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Vi har kontaktet Vordingborg køkkenet og fik besøg af Kim fra Horsens afdeling, han er mega flink og venlig. Vi fik den bedste rådgivning og vejledning, han givet os en god tilbud til vores drømme køkkenet, men undervejs desværre har vi været nødt til at annullere vores aftaler pga. en økonomisk udfordringer. Han haft fuld forståelse overfor vores situation og han har accepteret det på en pænt måde. Hvis vi får mulighed for at købe en køkken vælge vi helt sikkert ham som hjælper os med det.

 • Par, Skovlunde

  "

  Hej Kim Prip, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Vordingborg køkkenet i Horsens Vi var på besøg for at tale nyt køkken, hvor vi havde meget specifikke ønsker til vores kommende køkken. Vi fik en fantastisk dialog med Kim - køkkenkonsulenten, som forsøgte at finde den optimale løsning for os. Men konklusionen blev desværre, at vi måtte takke nej, hvilket blev modtaget med fuld forståelse. Meget professionel service. Vi kan kun varmt anbefale Kim / Vordingborg køkkenet i Horsens.

 • Søren Lauridsen, Horsens

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Vi skulle kun kigge. Vi fik bestilt tid til en uformel snak om ønsker til vores fremtidige køkken. Vordingborg køkken Horsens. Nu er køkkenet bestilt. Lars Aagaard gav en professionel, ærlig og meget troværdig oplevelse. Han udviste engagement og overblik over produktet. Hans ærlighed, gjorde at vi valgte Vordingborgkøkken. Vi er meget tilfredse!

 • Rune Mikkelsen, Horsens

  "

  Hej Lars Aargaard, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Butikschefen kom efter lukke tid hjem til os. Jeg anbefaler Vordingborg Horsens.