Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Horsens

Besøg Vordingborg Køkkenet i Horsens

Åbningstider

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00 Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ove Jensens Allé 19B
8700 Horsens

 

Tlf. 75 62 90 40
Fax 75 62 90 41
Email: horsens@vordingborg.com

 • Fredy Vammen, Horsens

  "

  Vi valgte et Vordingborg køkken pga design og de flotte farver de leverer deres køkkener i. Starten hertil var lidt usædvanlig for vi gjorde det impulsivt. Den startede med et besøg i nabobutikken og ud derfra lavede vi lige et lille sving ind i butikken i Horsens. Her kom straks en nydelig og ivrig sælger uden at være anmassende, og spurgte om der var noget hun kunne hjælpe med. Vi ville bare lige se, og så stod køkkenet der' lige foran os. Jette præsenterede sig og så gik det ellers stærkt med at finde ud af hvad vi egentlig gik efter. Jette startede med at hoppe op i en skuffe, Se lige her hvad det kan holde til, det var morsomt. Jeg kommer og besøger jer, og derfra finder vi ud af resten. Jette kom som aftalt, vi drak kaffe og hun er jo den professionelle og gav hurtigt en klar fornemmele for at her skulle vi bare fortsætte. Det er blevet til et kanon samarbejde, hvor Jette var den torvholder det kunne holde sammen på alt fra bestilling og til nu hvor vort køkken er færdigt. Det tog lidt ekstra tid pga en defekt opvaskemaskine, men den klarede hun også perfekt. Alt i alt en god og positiv oplevelse med alt fra start og til slut, hvor også Martin montør skal have ros for han har gjort det perfekt og tilfredsstillende. Rart at komme i en forretning hvor der er en afslappende ånd, let til grin og imødekommenhed.

 • Ida Marie, Horsens

  "

  Varmeste anbefaling til Hans og Vordingborg Horsens

  Vores varmeste anbefaling skal lyde til Hans fra Vordingborg Køkkenet i Horsens. Han leverede os et perfekt køkken i december, efter mange timers vejledning og grundig service. Han var oppe imod mange tilbud og viste sig overbevisende og gang på gang, at han havde bedste varer, service og tilbud til prisen. Vi kørte fra Aarhus til Horsens for at få betjening af Hans og det var det værd hver gang. Han var med på vores prisniveau fra start og super engageret hele tiden trods mange skæve hjørner og ideer fra os. Desuden har han selv fulgt op af flere gange efter vi fik leveret vores køkken. Efter at have afprøvet service både før og efter køb af køkken, og desuden køkkenet i et halvt år nu, tør jeg godt sige, at vi kommer tilbage til Hans og Vordingborg igen, når vi engang skal flytte herfra og udtænke flere nye, smukke løsninger. Tak for et dejligt køkken, der lever op til alle vores forventninger og et kanon samarbejde.

 • Michael Riis Bjerre, Horsens

  "

  En rigtig god oplevelse 👍😁

  Vores nye køkken blev nøjagtig lige så lækkert som vi håbede på, trods det at vi ikke kunne komme i butikken, kom Kim fra Horsens ud til os, han målte op og lavede model efter vores ønske. Vi er meget glade for resultatet. Vi har måske ikke fået det billigste køkken, men resultatet kan der ikke sættes en finger på, oven i købet kom Kim lige forbi efterfølgende for at se resultatet, han kom med et forslag til en finish detalje vi ikke havde tænkt over. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

 • Vibeke Johansen, Horsens

  "

  God kundeservice. 

  Vi har købt nyt køkken hos Vordingborg køkkenet i Horsens. Vores konsulent Hans var fantastisk til at se løsninger i forhold til vores ønsker. De små problemer der var, blev løst med Hans’s hjælp og kundevenlighed. Køkkenet kom til tiden, og det tog seks timer at sætte op, så tak til håndværkerne også. Vi er meget glade for vores nye køkken, og tøver ikke med at kontakte Vordingborg hvis der skulle opstå problemer. Har kun oplevet hjælpsomhed. Så tak fir godt samarbejde til Hans i Horsens.

 • Ida, Horsens

  "

  Hej Kim Prip, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Købte nyt køkken i december fra Vordingborg køkken i Horsens. Sælger Kim var rigtig god, til at komme med gode løsninger i mit lille køkken. Tømrer Mogens som satte det op, er yderst professionel og omhyggelig. Jeg bliver glad hver dag jeg går i køkkenet, det er blevet så fint.