Billede
Vordingborg Køkkenet i Horsens
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Ove Jensens Allé 19B
8700 Horsens

Med den store dagligevare butik Bilka som nabo og med udsigt over en af kanalerne fra Horsens Fjord, ligger Vordingborg Køkkenets afdelig i Horsens placeret. Midt i det travlt handelscentrum, kan du få tiden til at stå stille, mens du handler bryggers, graderobe, køkken og bad i Horsens. Her har vi skabt et showroom, hvor køkken stilarterne er mange og du kan gå på opdagelse i de utallige udstillinger, få at finde lige netop dét som du søger. 

Kom gerne i god tid, inden for Vordingborg Køkkenet Horsens åbningstider, så du kan nå at se de mange spændende udstillinger igennem og vi kan tage en uforpligtende snak om dit projekt.

Book møde

Horsens udstilling køkken hvidt

Køkken Horsens

Hvor starter du så, når du søger nyt køkken? Horsens by – og en køkken inspirations tur her – er et rigtig godt bud, da Vordingborg Køkkenet blot er én køkkenbutik af flere, i byen. Vi sætter stor pris på dette og vores andre kolleger i køkken branchen, da de blandt andet er årsag til, at vi holder os skarpe og yder 100% for at give kunderne de bedste køkken priser. Horsens køkkenkunder skal have den bedste service – og det vil vi være med til at give! Derfor matcher vi alle sammenlignelige og skriftlige køkken tilbud. Vores opgave er at give dig det samme til en bedre pris eller måske give dig endnu mere for dine penge.

Horsens udstilling køkken hvidt 2 vinkel køkken

Nyt køkken i Horsens

Vi kan sagtens hjælpe med nedtagning af køkken, fliser mv. og hjælper gerne med montering af nyt køkken i Horsens og omegn, såfremt du køber køkken hos os. Vi har et godt samarbejde med områdets lokale og velkendte håndværkere. Alle vores montører er certificeret i opsætning af Vordingborg køkkener. Det betyder at monteringen vil gå hurtigt og problemfrit, da de kender vores produkter til fingerspidserne. Bemærk, at vores køkkenelementer er samlet på forhånd, fra fabrikken – til din fordel, da du både får køkkenet sat op i en fart og sparer penge på unødige håndværkertimer.

 

Horsens udstilling bad grønt

Køkken og bad i Horsens

Hvorfor kun nøjes med det ene, frem for det andet, når du kan få en endnu bedre pris, ved at købe begge på samme tid? Måske overvejer du at udskifte både køkken og bad? Horsens afdelingen kan give dig den bedste pris, hvis det sker på ét og samme tid. På den måde kan du opnå evt. mængderabatter samt spare diverse fragtomkostninger mv. Skabselementerne kan eventuelt strømlignes, så designet skaber en gennemgående stil i hele boligen. Spørg din konsulent, hvilke fordele du kan opnå ved at udskifte dit bad, samtidig med at du udskifter dit køkken.

Book møde

Horsens udstilling bad hvidt inline

Badeværelse i Horsens

Når beslutningen om nyt badeværelse er taget, så er Horsens afdelingen klar til at hjælpe dig i gang. Vi tager gerne en snak med dig, med udgangspunkt i dine ønsker og behov – men ikke mindst dit budget. Når du modtager et tilbud på hvad dine nye badeværelses møbler koster, så er det som regel alt inklusive. Det betyder at med mindre andet aftales, så får du LED-spejl, vask, bordplade, armatur og selvfølgelig skabselementerne med i prisen. Ønsker du at søge lidt mere inspiration, inden vi tager et møde, så er du også velkommen til at kigger forbi vores sektion med badeværelses møbler, i Horsens afdelingen. Her kan du mærke og opleve kvaliteten af møblerne, inden du tager skridtet videre.

55.8568591, 9.8531609

Udtalelser fra vores kunder

Rikke Rasmussen, Horsens
Tilfreds kunde, der har købt nyt køkken i Horsens

De varmeste anbefalinger til Jette og Vordingborg Køkkenet i Horsens. 
Jeg fik i december leveret mit nye køkken, helt som aftalt, og det lever fuldt op til mine ønsker og drømme jeg havde til Jette fra Vordingborg Horsens. 
Og sidst fik jeg leveret lidt skabe til et værelse. Alt blev leveret, intet manglede, så jeg har kun gode anbefalinger herfra. 

Fredy Vammen, Horsens

Vi valgte et Vordingborg køkken pga design og de flotte farver de leverer deres køkkener i. Starten hertil var lidt usædvanlig for vi gjorde det impulsivt. Den startede med et besøg i nabobutikken og ud derfra lavede vi lige et lille sving ind i butikken i Horsens. Her kom straks en nydelig og ivrig sælger uden at være anmassende, og spurgte om der var noget hun kunne hjælpe med. Vi ville bare lige se, og så stod køkkenet der' lige foran os. Jette præsenterede sig og så gik det ellers stærkt med at finde ud af hvad vi egentlig gik efter. Jette startede med at hoppe op i en skuffe, Se lige her hvad det kan holde til, det var morsomt. Jeg kommer og besøger jer, og derfra finder vi ud af resten. Jette kom som aftalt, vi drak kaffe og hun er jo den professionelle og gav hurtigt en klar fornemmele for at her skulle vi bare fortsætte. Det er blevet til et kanon samarbejde, hvor Jette var den torvholder det kunne holde sammen på alt fra bestilling og til nu hvor vort køkken er færdigt. Det tog lidt ekstra tid pga en defekt opvaskemaskine, men den klarede hun også perfekt. Alt i alt en god og positiv oplevelse med alt fra start og til slut, hvor også Martin montør skal have ros for han har gjort det perfekt og tilfredsstillende. Rart at komme i en forretning hvor der er en afslappende ånd, let til grin og imødekommenhed.

Ida Marie, Horsens

Varmeste anbefaling til Hans og Vordingborg Horsens

Vores varmeste anbefaling skal lyde til Hans fra Vordingborg Køkkenet i Horsens. Han leverede os et perfekt køkken i december, efter mange timers vejledning og grundig service. Han var oppe imod mange tilbud og viste sig overbevisende og gang på gang, at han havde bedste varer, service og tilbud til prisen. Vi kørte fra Aarhus til Horsens for at få betjening af Hans og det var det værd hver gang. Han var med på vores prisniveau fra start og super engageret hele tiden trods mange skæve hjørner og ideer fra os. Desuden har han selv fulgt op af flere gange efter vi fik leveret vores køkken. Efter at have afprøvet service både før og efter køb af køkken, og desuden køkkenet i et halvt år nu, tør jeg godt sige, at vi kommer tilbage til Hans og Vordingborg igen, når vi engang skal flytte herfra og udtænke flere nye, smukke løsninger. Tak for et dejligt køkken, der lever op til alle vores forventninger og et kanon samarbejde.

Michael Riis Bjerre, Horsens

En rigtig god oplevelse 👍😁

Vores nye køkken blev nøjagtig lige så lækkert som vi håbede på, trods det at vi ikke kunne komme i butikken, kom Kim fra Horsens ud til os, han målte op og lavede model efter vores ønske. Vi er meget glade for resultatet. Vi har måske ikke fået det billigste køkken, men resultatet kan der ikke sættes en finger på, oven i købet kom Kim lige forbi efterfølgende for at se resultatet, han kom med et forslag til en finish detalje vi ikke havde tænkt over. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Vibeke Johansen, Horsens

God kundeservice. 

Vi har købt nyt køkken hos Vordingborg køkkenet i Horsens. Vores konsulent Hans var fantastisk til at se løsninger i forhold til vores ønsker. De små problemer der var, blev løst med Hans’s hjælp og kundevenlighed. Køkkenet kom til tiden, og det tog seks timer at sætte op, så tak til håndværkerne også. Vi er meget glade for vores nye køkken, og tøver ikke med at kontakte Vordingborg hvis der skulle opstå problemer. Har kun oplevet hjælpsomhed. Så tak fir godt samarbejde til Hans i Horsens.

Ida, Horsens

Hej Kim Prip, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Købte nyt køkken i december fra Vordingborg køkken i Horsens. Sælger Kim var rigtig god, til at komme med gode løsninger i mit lille køkken. Tømrer Mogens som satte det op, er yderst professionel og omhyggelig. Jeg bliver glad hver dag jeg går i køkkenet, det er blevet så fint.

Alieh og Ali Madadi, Horsens

Hej Kim Prip, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Vi har kontaktet Vordingborg køkkenet og fik besøg af Kim fra Horsens afdeling, han er mega flink og venlig. Vi fik den bedste rådgivning og vejledning, han givet os en god tilbud til vores drømme køkkenet, men undervejs desværre har vi været nødt til at annullere vores aftaler pga. en økonomisk udfordringer. Han haft fuld forståelse overfor vores situation og han har accepteret det på en pænt måde. Hvis vi får mulighed for at købe en køkken vælge vi helt sikkert ham som hjælper os med det.

Par, Skovlunde

Hej Kim Prip, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Vordingborg køkkenet i Horsens Vi var på besøg for at tale nyt køkken, hvor vi havde meget specifikke ønsker til vores kommende køkken. Vi fik en fantastisk dialog med Kim - køkkenkonsulenten, som forsøgte at finde den optimale løsning for os. Men konklusionen blev desværre, at vi måtte takke nej, hvilket blev modtaget med fuld forståelse. Meget professionel service. Vi kan kun varmt anbefale Kim / Vordingborg køkkenet i Horsens.

Søren Lauridsen, Horsens

Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Vi skulle kun kigge. Vi fik bestilt tid til en uformel snak om ønsker til vores fremtidige køkken. Vordingborg køkken Horsens. Nu er køkkenet bestilt. Lars Aagaard gav en professionel, ærlig og meget troværdig oplevelse. Han udviste engagement og overblik over produktet. Hans ærlighed, gjorde at vi valgte Vordingborgkøkken. Vi er meget tilfredse!

Rune Mikkelsen, Horsens

Hej Lars Aargaard, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Butikschefen kom efter lukke tid hjem til os. Jeg anbefaler Vordingborg Horsens.