Horsens

Find Vordingborg Køkkenet i Horsens

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ove Jensens Allé 19B
8700 Horsens

 

Tlf. 75 62 90 40
Fax 75 62 90 41
 

 • Ole, Horsens

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Tak for rigtigt god hjælp til og finde mit nye køkken Tak lars Aagaard horsens God jul.

 • Jacob Søndergård Andersen, Horsens

  "

  Hej Rasmus Laursen, Vordingborg Køkkenet, Hosens

  Vi ville gerne have et nyt køkken i vores hus, og gik først til Kvik køkkener, hvor de spurgte ind til vores budget og derefter gik igang med at designe køkken til os. Det resulterede i et tilbud på 50% over vores budget, og vi gik derfor noget slukørede hjem derfra. I mellemtiden havde vi lavet en aftale med Rasmus fra Vordingborg Køkkenet i Horsens. Selvom vi ikke rigtig troede på køkkendrømmen længere, lykkedes det Rasmus med stor imødekommenhed, ekspertise og gode demonstrationer af inventaret, at designe et fantastisk køkken, der stadig holdt sig indenfor vores budget. Desværre rådede vores bank os til, at vente med nyt køkken til om et par år, da den økonomiske situation ville være bedre. Grunden til at vi "kun" giver 4 stjerner ud af 5 er simpelthen, fordi vi ikke ved, hvordan det endelige produkt ville være i vores hus. Men vi gemmer tegningerne, og vender stærkt tilbage til Vordingborg Køkkenet i Horsens igen om et par år!

 • Kirsten Og Sylvest Jakobsen, Horsens

  "

  Hej Anders Petersen og Lars Mølgård, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Jeg vil gerne rose jer (Anders Og Lars) Horsens, for en yderst god betjening og vejledning. Vi er så glade for vores nye køkken,det er faktisk meget flottere her hjemme end i butikken.Vi er blevet hjulpet hele vejen igennem og har følt os meget trygge ved tømreren der kom og stillede køkkenet op.Han virkede som om han havde helt styr på det.

 • Rikke og Flemming Nielsen, Horsens

  "

  Hej Anders Petersen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Nu er vi blevet færdig med at stille køkken op, så hvis du har tid kan du jo komme forbi og se det en dag, helst en eftermiddag.

  Vi er blevet meget glade for resultatet, og du skal have tak fordi du fik os helt i mål med vores køkkendrøm.

   

 • Rikke Nielsen, Horsens

  "

  Hej Anders Petersen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

  Rigtig god service i Horsens, vi fik vores drømmekøkken leveret til tiden, der var skrammer på et par låger men de blev byttet og kom efter et par uger, alt fungerede bare så nu kan vi bare nyde vores dejlige køkken.