Billede
Vordingborg Køkkenet i Horsens
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Ove Jensens Allé 19B
8700 Horsens

Med den store dagligevare butik Bilka som nabo og med udsigt over en af kanalerne fra Horsens Fjord, ligger Vordingborg Køkkenets afdelig i Horsens placeret. Midt i det travlt handelscentrum, kan du få tiden til at stå stille, mens du handler bryggers, graderobe, køkken og bad i Horsens. Her har vi skabt et showroom, hvor køkken stilarterne er mange og du kan gå på opdagelse i de utallige udstillinger, få at finde lige netop dét som du søger. 

Kom gerne i god tid, inden for Vordingborg Køkkenet Horsens åbningstider, så du kan nå at se de mange spændende udstillinger igennem og vi kan tage en uforpligtende snak om dit projekt.

 

Horsens udstilling køkken hvidt

Køkken Horsens

Hvor starter du så, når du søger nyt køkken? Horsens by – og en køkken inspirations tur her – er et rigtig godt bud, da Vordingborg Køkkenet blot er én køkkenbutik af flere, i byen. Vi sætter stor pris på dette og vores andre kolleger i køkken branchen, da de blandt andet er årsag til, at vi holder os skarpe og yder 100% for at give kunderne de bedste køkken priser. Horsens køkkenkunder skal have den bedste service – og det vil vi være med til at give! Derfor matcher vi alle sammenlignelige og skriftlige køkken tilbud. Vores opgave er at give dig det samme til en bedre pris eller måske give dig endnu mere for dine penge.

 

 

Nyt køkken i Horsens

Horsens udstilling køkken hvidt 2 vinkel køkken

Vi kan desværre ikke hjælpe med nedtagning af køkken, fliser mv. men hjælper dog gerne med montering af nyt køkken i Horsens og omegn, såfremt du køber køkken hos os. Vi har et godt samarbejde med områdets lokale og velkendte håndværkere. Alle vores montører er certificeret i opsætning af Vordingborg køkkener. Det betyder at monteringen vil gå hurtigt og problemfrit, da de kender vores produkter til fingerspidserne. Bemærk, at vores køkkenelementer er samlet på forhånd, fra fabrikken – til din fordel, da du både får køkkenet sat op i en fart og sparer penge på unødige håndværkertimer.

 

 

 

Horsens udstilling bad grønt

Køkken og bad i horsens

Hvorfor kun nøjes med det ene, frem for det andet, når du kan få en endnu bedre pris, ved at købe begge på samme tid? Måske overvejer du at udskifte både køkken og bad? Horsens afdelingen kan give dig den bedste pris, hvis det sker på ét og samme tid. På den måde kan du opnå evt. mængderabatter samt spare diverse fragtomkostninger mv. Skabselementerne kan eventuelt strømlignes, så designet skaber en gennemgående stil i hele boligen. Spørg din konsulent, hvilke fordele du kan opnå ved at udskifte dit bad, samtidig med at du udskifter dit køkken.

 

 

Badeværelse i Horsens

Horsens udstilling bad hvidt inline

Når beslutningen om nyt badeværelse er taget, så er Horsens afdelingen klar til at hjælpe dig i gang. Vi tager gerne en snak med dig, med udgangspunkt i dine ønsker og behov – men ikke mindst dit budget. Når du modtager et tilbud på hvad dine nye badeværelses møbler koster, så er det som regel alt inklusive. Det betyder at med mindre andet aftales, så får du LED-spejl, vask, bordplade, armatur og selvfølgelig skabselementerne med i prisen. Ønsker du at søge lidt mere inspiration, inden vi tager et møde, så er du også velkommen til at kigger forbi vores sektion med badeværelses møbler, i Horsens afdelingen. Her kan du mærke og opleve kvaliteten af møblerne, inden du tager skridtet videre.

 

 

55.8568591, 9.8531609

Udtalelser fra vores kunder

Hej Jette Frederiksen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Vi kan kun sige, at vi har været meget tilfredse med hele forløbet i vores køkken indkøb hos Vordingborg Køkkenet i Horsens. Jette Frederiksen har været helt utrolig venlig og professionel og været en rigtig god rådgiver for os.

Vi har selv sat køkkenet op og det står nu færdigt og klart og vi er super glade for vores nye køkken. Vi havde ikke forestillet os et bedre resultat :o)

Vi vil til hver en tid anbefale Vordingborg Køkkenet til andre.

Stjerner:  5 ud af 5

Vi ses når vi går i gang med bryggerset.

Hej Jette Frederiksen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Vi har været meget tilfredse med valg af køkken og bryggers fra Vordingborg afd. Vi har fået en super god behandling af Jette fra Horsens afd. og kan kun anbefale at handle hos jer. Levering kom til tiden, ingen skader på tingene og intet manglede. Så vi er glade og meget tilfredse.

Hej Svend Stabell Jørgensen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Jeg er særdeles tilfreds med mit ny installerede Vordingborg Køkken.

Køkkenet blev bestilt uge 28 og sat op uge 32. Både pris, kvalitet, kontakt med Vordingborg Køkkenet Horsens samt nedtagning af det tidligere køkken og montering af det nye har været perfekt. Jeg har udelukkende ros til Svend Stabell, tømrer Preben Mørk og de to unge mænd, der leverede køkkenet.

Hej Svend Stabell Jørgensen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Alt har været fint. God service fra Svend og co. I Horsens.

Hej Svend Stabell Jørgensen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Vedr. Vores nye køkken, som blev leveret på den aftalte dato (8 juli) dog ikke bordplade, som kom dagen efter!

Monteringen foregik smertefrit af Jeres dygtige montør...Ole.!

Så vi er meget tilfredse med monteringen og køkkenet generelt.

Hej Michael Rosendahl Andreassen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Vi havde længe gået og set på forskellige køkkener, da vores gamle køkken var meget slidt og skulle udskiftes. Kravet var et lyst og funktionelt køkken, men ellers var vi rimelig åbne overfor nye ideer.

Vi var både hos Invita, Svane, HTH og Designa uden helt at finde det rigtige køkken for os. Til sidst tog vi ned til Vordingborg Køkkenet i Horsens. Her gik vi og kiggede på de udstillede køkkener. Så kom der en butiksmedarbejder hen og spurgte om han kunne hjælpe os med at finde et køkken.

Da der ikke var et udstillingskøkken vi synes om, satte vi os ned og kiggede på forskellige låger, farver og former. Ud fra det spurgte medarbejderen ind til vores behov omkring skabe, skuffer mm. Vi aftalte derefter en tid og 2 dage senere kom Vordingborg Køkkenets dygtige medarbejder hjem til os og målte vores køkken op.

En af de ting der var rigtig vigtig for os var at få ovn og opvaskermaskine op i niveau og nu kunne medarbejderen ud fra målene designe vores helt eget drømmekøkken. To dage senere var vi igen inde i butikken, hvor vi fik vist tegninger og ideer til hvordan vores nye køkken evt. kunne se ud.

Vi blev vildt overraskede over, hvor flot tegningen af vores nye køkken var. Medarbejderen hos Vordingborg Køkkenet havde virkelig lyttet og taget hensyn til ALLE vores behov.

Da vi havde sagt ja tak til at købe køkkenet ville der gå 5 uger inden vi fik vores køkken leveret på hjemmeadressen. Alt forløb professionelt, lige fra butikken til de folk, der kom med køkkenet. Vi manglede en dansk brugervejledning, men den fandt de straks frem til os, da vi tog ind i butikken. Ligeledes oplevede vi at der var en låge, som var ridset og her fik vi straks en ny leveret uden bøvl!

Vi skulle selv sætte vores køkken op og her var vi meget spændte på om vi kunne klare det. Men den dygtige medarbejder gav os mange nyttige råd, så vi følte os "godt klædt på" til opgaven. Selve køkkenet kom i moduler, så det var ligesom at bygge med legoklodser. Alt var akkurat lige så nemt, som de havde sagt til os og løb vi ind i problemer undervejs, kunne vi altid ringe til butikken og få hjælp.

Vi har ikke et sekund fortrudt, at vi har handlet køkken hos Vordingborg Køkkenet. Vi har fået vores drømmekøkken - helt tegnet efter vores ønsker og butikken har super dygtige medarbejdere, der følger dit køkkenkøb hele vejen - også efter at regningen er betalt. Vi vil helt klart anbefale Vordingborg Køkkenet. Her får man service og kvalitet for pengene. En særlig tak til Michael Rosendahl Andreassen.

Hej Michael Rosendahl Andreassen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Du og Vordingborg Køkkenet skal have tusind tak, fordi vi valgte jeres produkt. Vi er rigtig glade for vores nye køkken.

Hele forløbet har været perfekt. Du har haft tid til at servicere os, også da vi rettede lidt. :) Men det endte også godt.

Tilbuddene og tegningerne blev hurtigt ordnet. Elementerne blev bragt direkte ind, hvor vi gerne vil have dem. Og endda en dag før, efter aftale med dig.

Alt var der og alt passede. Ingen skrammer. Der var træ nok både til sokkel og hen over skabene :)

Skuffer og skabe er nemme at justere, så du har hermed et par tilfredse kunder.

Vi besluttede, at vi skulle have nyt køkken i vores 100-årige hus.
Vi så på nettet, hvilke køkkenfirmaer der havde køkkener der kunne passe til vores hus og derefter sendte vi bud efter kataloger.

Vi sendte bud efter mange, her efter et år er der 2 firmaer, der endnu ikke har svaret!
Dagen efter lå kataloget fra Vordingborg Køkkenet i vores postkasse, og det lovede jo godt for deres service syntes vi.
Vi fandt vores køkken med fyldningsdøre, det syntes vi passede fint i stilen.
Derefter var vejen til et nyt køkken kort. Vi fik hjælp med opmåling og indretning af rummet, og 8 uger senere stod køkkenet der, opsat af Vordingborg Køkkenets dygtige tømrer.
Desværre var en kasse blevet beskadiget under transporten, så 3 af de 4 indre skuffer var defekte.
De er blevet ombyttet uden problemer.
Vi har været meget glade for servicen både før og efter vores køb af køkkenet, og vi nyder dagligt vores velfungerende køkken.

Hej Michael R. Andreassen, Vordingborg Køkkenet Horsens
 
Vi siger tak for en god, professionel og ærlig vejledning i valg af nyt køkken.
Vi har følt os godt behandlet fra første besøg i butikken og vi glæder os hver dag over det færdige resultat.
Vi anbefaler med største glæde andre et Vordingborg Køkkenet (gerne fra Horsens) :-)
Et lille hjertesuk skal der dog lyde fra os, vi kunne ønske dansk tekst på etiketterne på alle delene fra Tyskland.

Hej Thomas S. Johansen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Jeg kan kun sige, at vi har været yderst tilfredse med både vejledningen i butikken samt montering og levering af vores nye køkken.

Alt har fungeret perfekt.