Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Holbæk

Vordingborg Køkkenet i Holbæk

Åbningstider

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00
 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Njordvej 8
4300 Holbæk

 

Tlf. 59 45 08 88
Fax 59 45 08 80
Email: holbaek@vordingborg.com

 • Dorthe, Holbæk

  "

  Hej Theis Fackmann, Vordingborg Køkeknet, Holbæk

  Det fungere. Theis fra Vordingborg køkken Holbæk, var ude og måle op, han havde nogle gode forslag som jeg ikke selv havde tænkt. Da vi skulle til møde i butikken og færdig aftale var han godt forberedt og man følte ikke at det han sagde ‘bare var for at sælge’Køkkenet kom som aftalt og montør Palle der skulle sætte køkken op har helt igennem været rigtig dygtig og kompetent og det færdige arbejde er alle pengene værd. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem.

 • Jan B., Holbæk

  "

  Hej Sebastian Aabech, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

  Vi har oplevet en fremragende service fra Sebastian både ved fremmøde på vores adresse og efterfølgende betjeningen i butikken. Han var fremragende til at komme med ideer og udarbejde fine modelbilleder af køkkenet. Leveringen af køkken-moduler mv. kom præcis på det aftalte tidspunkt og blev leveret af to omhyggelige unge mænd. Dagen efter mødte køkkenmontøren Mark på præcis det aftalte tidspunkt. Mark monterede køkkenet på én dag og til perfektion. Summa summarum: Vordingborg køkken kan klart anbefales til dem som ønsker en proffesionel og gennemført behandling igennem hele forløbet.

 • John Christensen, Holbæk

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Holbæk.

  Vi har købt køkken i Holbæk og hade en god opblevelse ude i forretningen da vi skulle bestemme og designe vores drømme køkken. Vi bestilte i god tid og fik af vide at så skulle vi nok få vores køkken til tiden, men nej det blev forsinket og så gik kommunikationen ikke så godt. Vores sælger lovede at finde ud af hvornår vi kunne få vores køkken men ringede aldrig tilbage, heldigvis fik vi fat i en logistik chef fra hovedkontoret som hjalp os med at få svar på vores spørgsmål. Vi fik sat vores køkken op af Tømren Morten Møller fra Lundby super stor ros til ham, han ydede en god kundeservice så fem stjerner til ham. Vi er rigtig glade for vores køkken.

 • Christine Elisabeth Jelstrup, Holbæk

  "

  Hej Jonas, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

  Min ros går til den gode sælger Jonas fra Vordingborg køkkenet i Holbæk og selvfølgelig for mit nye flotte køkken

 • Sabrina Biltzing, Holbæk

  "

  Hej Theis Fackmann, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

  Fin service. Præcis aflevering. Køkkenet er let at stille op selv for amatøre.