Billede
Vordingborg Køkkenet i Holbæk
Man - Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Njordvej 8
4300 Holbæk

Vordingborg Køkkenet Holbæk giver dig rammerne, til at få god køkken inspiration — der, i sidste og bedste ende, kan føre drømmekøkkenet med sig! Beliggende i centrum, af Holbæks erhvervs- og handelsområde, finder du vores store flotte og relativt nyindrettede showroom. Her har vi skabt et overflødighedshorn af køkken udstillinger i forskellige stil og design, så der er noget for en hver smag. Dét er med til at give os et forspring, i forhold til andre køkken forhandlere i Holbæk, da vi kan vise de nyeste trends indenfor køkken design. Her ud over ønsker vi at give den bedste service, til den bedste pris. Derfor matcher vi altid sammelignelige tilbud, hvis du skulle have fået et, fra en anden køkken forhandler i Holbæk — eller resten af Danmark, for den sags skyld.

Prøv at komme forbi os og hør hvor meget du kan spare, ved at købe nyt køkken hos os!

 

Hvidt køkken udstilling i holbæk

Køkken i Holbæk 

Det er nemt at købe køkken i Holbæk, gennem Vordingborg Køkkenet. Du starter med at enten booke en opmåling eller komme forbi og hilse på os i butikken, hvor vi aftaler tid til opmåling af dit køkken rum. Derefter inviterer vi dig til en præsentation, hvor du kan se en 3D tegning af dit nye køkken, i Holbæk afdelingen. Vi gennemgår også om alle dine behov, ønsker og drømme er opfyldt — ligesom vi også sammen får afstemt om budgettet er tilfredsstillende. Noget vi næsten med garanti kan sige at det er, da vi altid tegner til budgettet eller under!

 

 

Nyt badeværelse i Holbæk 

Grønt bad udstilling i holbæk

Er du i gang med en større eller mindre renovering af badeværelse i Holbæk, så er vi også et besøg værd. Hos Vordingborg Køkkenets Holbæk afdeling har vi nemlig et rigtig fint udvalg af badmøbel udstillinger, så du kan opleve vores kvalitet helt tæt på. Bemærk at vi har et næsten ubegrænset antal af kombinationsmuligheder, i forhold til at sammensætte dit nye bad, med vores kæmpe låge sortiment og skabstyper. Så finder du ikke dét du søger, så spørg konsulenten og så kan han tegne et forslag til hvordan dit nye badmøbel arrangement kan komme til at se ud. 

Så kom forbi og find inspiration til nyt badeværelse i Holbæk afdelingen! 

 

 

55.7038902, 11.6699842

Udtalelser fra vores kunder

Hej Lars Scheel, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Vi er meget tilfredse med, at vi valgte jer som leverandør. Der er mange af vores venner der også har kommateret, at det ser flot og lyst ud. Vi glæder os til at det hele er sat op og vi kan begynde at sætte i skabe og skuffer, prøve om ovnen kan bage vandbakkelser, lave en god flæskesteg. Så ja, vi har indtil nu været godt tilfreds.

Hej Lars Scheel, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Servicen fra jeres side har været helt perfekt. At jeg har kvajet mig og finder ud at jeg vil have noget andet og derfor laver en genbestilling tager jeg helt på min kappe. Det var sådan, at jeg havde gammel dør som jeg bare troede at jeg kunne udskifte. Det viser sig at man ikke kan dette, da standardmålene for 32 år siden var helt anderledes,

Da vi havde fået det gamle køkken revet ned viste det sig med et fantastisk flot lysindfald (Vi har ikke så store ruder i vores hus). Så jeg ville ærgre mig resten af mit liv ved at skulle sætte den store vitrinesektion op, hvor der overhovedet ikke kom lys igennem.

Derfor kontaktede jeg Lars og vi fandt den anden løsning så vi nu får den samme plads men med meget mere lys i køkken/alrum. Det koster desværre lidt ekstra men hellere det og så være tilfreds, og som min gamle far altid sagde "hvor der handles der spildes". De overskydende elementer sætter vi så op i vort bryggers så det bliver rigtigt fint. Så alt i alt har servicen fra jeres side været helt perfekt, intet at klage på, det var mig der dummede mig fordi jeg ikke gad at flytte en dør ca. 40 cm.

 

Hej Anders Schæffer. Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Jeg har været meget tilfreds med måltagning og kontakten med jeres sælger, Anders.

Det var jo et af jeres gl. Vordingborg Køkken der blev taget ned. Det har godt nok været et solidt køkken, og har holdt til min mor har kørt på låger osv. i sin  kørestol.

Men jeg ville gerne have noget med skuffer.

Transport mændene var også meget omhyggelige og gik, de kasser der var i stykker, igennem for skader osv.,

Nu skal jeg så til og få ting til disse osv. og vil besøge jeres butik igen.

 

Hej Lars Scheel, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Ja, vi takker for et dejligt køkken, det er en fornøjelse at arbejde der.

Levering og alt er sket til vor fulde tilfredshed.

Også ros til den tømrer, Jesper, der stillede det op, en samvittighedsfuld og behagelig, rolig mand, pas godt på ham.

Mange tak.

Hej Lars Scheel, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Alt er gået som forventet med leveringen af skabene. De kom til aftalt tid, og var emballeret på en måde, så de også kom frem i uskadt tilstand. De er nu på plads i vores hus, og vi glæder os dagligt over, så godt det ser ud.

Hej Lars Scheel, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Vi har været meget glad for hele pakken, bestilling, levering og udførsel.

Tak for det.

Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Vi har været meget tilfredse med den måde Vordingborg Køkkenet har håndteret hele processen på, især har vi været tilfredse med den måde sælgeren Stephan Qvist i afd. Holbæk agerede på. Han har hele vejen sørget for at der ikke har været "noget at komme efter".

Vi vil anbefale Vordingborg Køkkenet til andre hvis nogen i vores omgangskreds skal have nyt køkken, min onkel har også lige købt hos afd. Holbæk, det er dog ikke installeret endnu.

 

Hej Lars Scheel, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Vi har været godt tilfreds med køb og opsætning af køkken. De håndværkere som I har anbefalet, har fungeret fint og tidsfrister er overholdt.

Hvis jeg skal nævne noget som jeg kunne have ønsket mig, er det information om skridemåtter og inddeling til bestik, som jeg måtte bestille efter at køkkenet var opsat. Ting jeg ikke selv havde tænkt på.

Grunden til at I fik ordren var, at I med det samme lavede en aftale om at komme ud for at se lokalet, uanset at I ikke vidste om I fik ordren.

Hej Stefan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Høfligt personale.

Vi følte os velkomne med det samme og selvom der var kunder i forvejen fik vi lige et nik så vi vidste han havde set os. Meget sympatisk sælger og god rådgivning. Leveringstid blev overholdt.

Helt i orden

Vi fik køkken fra Vordingborg Køkkener sidste vinter. Har kun godt at sige om køkkenet og sælgeren i Holbæks afdeling. En af soklerne havde trukket lidt fugt og bulet lidt, men fik byttet uden bøvl. Vi monterede selv køkkenet, hvilket er yderst nemt at gå til, når skabene leveres samlet. Det var bl.a. En af grundene til at vi valgte Vordingborg! Så alt gik efter planen og fik løbende mails omkring køkkenet samt planlagt levering.