Butik Navn
Holbæk
Man - Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Ændrede åbningstider
Man, 20/05/2024: Lukket
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Njordvej 8
4300 Holbæk

Vordingborg Køkkenet Holbæk giver dig rammerne til at få god køkken inspiration - der i sidste og bedste ende kan føre drømmekøkkenet med sig! Beliggende i centrum af Holbæks erhvervs- og handelsområde finder du vores store flotte og relativt nyindrettede showroom.

Her har vi skabt et overflødighedshorn af køkkenudstillinger i forskellige stil og design, så der er noget for enhver smag. Dét er med til at give os et forspring i forhold til andre køkkenforhandlere i Holbæk, da vi kan vise de nyeste trends indenfor køkken design. Herudover ønsker vi at give den bedste service til den bedste pris.

Derfor matcher vi altid sammenlignelige tilbud, hvis du skulle have fået et fra en anden køkkenforhandler i Holbæk - eller resten af Danmark for den sags skyld. Prøv at komme forbi os og hør, hvor meget du kan spare ved at købe nyt køkken hos os!

Book møde

Grebsfrit køkken udstilling i Holbæk

Din lokale butik for alt i køkkener, bryggers og badeværelser

Vordingborg Køkkenet i Holbæk er din destination for alt, hvad du behøver til dit hjemmets hjerte - køkkenet, bryggerset og badeværelset. Beliggende midt i Holbæk's travle erhvervs- og handelsområde, byder vores store og nyindrettede showroom på en veritabel overflod af inspirerende køkkenudstillinger.

Vi forstår, at ethvert hjem er unikt, og derfor har vi skabt et imponerende udvalg af køkkener i forskellige stilarter og designs, så der er noget for enhver smag og indretning. Dette giver os en tydelig fordel i forhold til andre køkkenforhandlere i Holbæk, da vi kan præsentere de seneste trends inden for køkkenindretning.

Så hvorfor ikke besøge os og opdage, hvor meget du kan spare, samtidig med at du realiserer drømmen om det perfekte køkken? Vordingborg Køkkenet i Holbæk er dit nærmeste stoppested for køkken inspiration og rådgivning, uanset om du søger det ideelle køkken, bryggers eller badeværelse.

Find dit nye køkken i Holbæk

Det er nemt at købe køkken i Holbæk gennem Vordingborg Køkkenet. Du starter med enten at booke en opmåling eller komme forbi og hilse på os i butikken, hvor vi aftaler tid til opmåling af dit køkken rum.

Derefter inviterer vi dig til en præsentation i Holbæk-afdelingen, hvor du kan se en 3D tegning af dit nye køkken. Vi gennemgår også, om alle dine behov, ønsker og drømme er opfyldt - ligesom vi også sammen får afstemt, om budgettet er tilfredsstillende. Noget vi næsten med garanti kan sige, det er, at vi altid tegner til budgettet eller under!

Få et smukt bryggers i Holbæk

Er du på udkig efter et nyt bryggers, der både er praktisk og stilfuldt, er Vordingborg Køkkenet i Holbæk det rette sted for dig. Vores Holbæk-afdeling er ikke kun eksperter i køkkenindretning, men vi er også dedikerede til at hjælpe dig med at skabe det perfekte bryggers, der passer til dine behov og æstetiske præferencer.

Vi forstår, at et bryggers er en vigtig del af ethvert hjem, hvor funktionalitet og orden går hånd i hånd med æstetik. Vores showroom præsenterer et imponerende udvalg af bryggersløsninger, der kombinerer smart opbevaring, skræddersyet design og holdbarhed. Uanset om du drømmer om et rummeligt bryggers til opbevaring af vasketøj og husholdningsartikler eller et mere kompakt og multifunktionelt rum, kan vores erfarne team guide dig gennem mulighederne.

Vi stræber altid efter at overskride dine forventninger, og vores specialister vil tage dig gennem designprocessen i detaljer. Fra at vælge de rette skabstyper, farver og materialer til at skabe det mest funktionelle layout, er vi her for at sikre, at dit bryggersprojekt bliver en glat proces. Og selvfølgelig gør vi det altid til en overkommelig pris.

Nyt køkken i Vordingborg Køkkenet Holbæk

Nyt badeværelse i Holbæk

Er du i gang med en større eller mindre renovering af badeværelse i Holbæk, så er vi også et besøg værd. Hos Vordingborg Køkkenets Holbæk afdeling har vi nemlig et rigtig fint udvalg af badmøbeludstillinger, så du kan opleve vores kvalitet helt tæt på. Bemærk, at vi har et næsten ubegrænset antal af kombinationsmuligheder, i forhold til at sammensætte dit nye bad, med vores kæmpe låge sortiment og skabstyper.

Så finder du ikke dét, du søger, så spørg konsulenten, og så kan han tegne et forslag til, hvordan dit nye badmøbel kan komme til at se ud. Så kom forbi og find inspiration til nyt badeværelse i Holbæk afdelingen!

Book møde

Badeværelse i Vordingborg Køkkenet Holbæk

Find inspiration i din lokale Vordingborg Køkkenet

Vordingborg Køkkenet i Holbæk er mere end bare en køkkenforhandler; vi er din lokale kilde til uendelig inspiration og ekspertise, når det kommer til indretning af køkken, bryggers og badeværelse. Vores beliggenhed midt i Holbæk's erhvervs- og handelsområde giver dig mulighed for at træde ind i vores store, smukt indrettede showroom, hvor du vil finde et væld af imponerende udstillinger og designmuligheder.

Vi tror på at skabe unikke rum, der afspejler din personlighed og livsstil, og vores ekspertise inden for indretningsløsninger er altid tilgængelig for dig. Så uanset om du har brug for at opgradere dit køkken, dit bryggers eller dit badeværelse, er din lokale Vordingborg Køkkenet i Holbæk klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme. Besøg vores showroom i dag, og lad os sammen skabe det hjem, du altid har ønsket.

Få lokal rådgivning til dit næste projekt

Uanset om du har en klar idé om, hvordan dit kommende køkken, bryggers eller badeværelse skal se ud, eller om du er på jagt efter inspiration og rådgivning, er vores dedikerede team her for at hjælpe dig. Vi er stolte af at tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til din personlige smag og din families behov.

Fra de nyeste trends inden for køkken- og badeværelsesdesign til smarte opbevaringsløsninger og miljøvenlige materialer, kan du forvente at finde alt, hvad du har brug for for at gøre dit hjem endnu mere indbydende.

55.7038902, 11.6699842

Udtalelser fra vores kunder

Dorthe, Holbæk

Hej Theis Fackmann, Vordingborg Køkeknet, Holbæk

Det fungere. Theis fra Vordingborg køkken Holbæk, var ude og måle op, han havde nogle gode forslag som jeg ikke selv havde tænkt. Da vi skulle til møde i butikken og færdig aftale var han godt forberedt og man følte ikke at det han sagde ‘bare var for at sælge’Køkkenet kom som aftalt og montør Palle der skulle sætte køkken op har helt igennem været rigtig dygtig og kompetent og det færdige arbejde er alle pengene værd. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem.

Jan B., Holbæk

Hej Sebastian Aabech, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Vi har oplevet en fremragende service fra Sebastian både ved fremmøde på vores adresse og efterfølgende betjeningen i butikken. Han var fremragende til at komme med ideer og udarbejde fine modelbilleder af køkkenet. Leveringen af køkken-moduler mv. kom præcis på det aftalte tidspunkt og blev leveret af to omhyggelige unge mænd. Dagen efter mødte køkkenmontøren Mark på præcis det aftalte tidspunkt. Mark monterede køkkenet på én dag og til perfektion. Summa summarum: Vordingborg køkken kan klart anbefales til dem som ønsker en proffesionel og gennemført behandling igennem hele forløbet.

John Christensen, Holbæk

Hej Vordingborg Køkkenet, Holbæk.

Vi har købt køkken i Holbæk og hade en god opblevelse ude i forretningen da vi skulle bestemme og designe vores drømme køkken. Vi bestilte i god tid og fik af vide at så skulle vi nok få vores køkken til tiden, men nej det blev forsinket og så gik kommunikationen ikke så godt. Vores sælger lovede at finde ud af hvornår vi kunne få vores køkken men ringede aldrig tilbage, heldigvis fik vi fat i en logistik chef fra hovedkontoret som hjalp os med at få svar på vores spørgsmål. Vi fik sat vores køkken op af Tømren Morten Møller fra Lundby super stor ros til ham, han ydede en god kundeservice så fem stjerner til ham. Vi er rigtig glade for vores køkken.

Christine Elisabeth Jelstrup, Holbæk

Hej Jonas, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Min ros går til den gode sælger Jonas fra Vordingborg køkkenet i Holbæk og selvfølgelig for mit nye flotte køkken

Sabrina Biltzing, Holbæk

Hej Theis Fackmann, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Fin service. Præcis aflevering. Køkkenet er let at stille op selv for amatøre.

Inger Hansen, Holbæk

Hej Jacob Dam Poulsen, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Fik en god behandling helt fra vi kom i butikken,og til det færdige resultat.

Jørgen Nielsen, Holbæk

Hej Theis Fackmann, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Hurtig levering og før tid.

Pia Hansen, Holbæk

Hej Jacob Dam Poulsen, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Købte køkken i deres afdeling i Holbæk tilbage i efteråret 2007. Og må indrømme at vi er fuldt ud tilfredse med det fra start til slut. Ihvertfald med deres konsulent. Ikke deres chauffør. Først har chaufføren ødelagt vores kogeplade, som han har glemt at give Vordingborg Køkkenet besked om. Men intet problem. De bestilte bare en ny. Denne leverer han på vores gamle adresse. Jeg oplyser konsulenten at jeg ikke kan garantere at vi kan få den udleveret pga, tvist med udlejer. "Pyt, intet problem, den henter jeg bare med det samme og leverer den til jer" siger han. Som sagt så gjort. Super service af ham hele vejen igennem.

Mvh.
Pia Hansen

Ps. Kan ikke huske mit kundenummer da det er 10 år siden vi købte køkken hos dem.

Rasmus, Holbæk

Hej Theis Fackmann, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Helt igennem fantastisk service. Opmåling, opsætning, intet og sætte en finger på. Og en stor tak til Palle deres montør og Theis fackmann for opmåling og bestilling.

Annalis Andersen, Holbæk

Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Alt ialt har det været en god og professionel oplevelse. Venlig, imødekommende  og serviceminded salgskonsulent, levering til tiden, og ikke mindst en omhyggelig /professionel  montør der havde blik for alle detaljer. Fuld tilfredshed.