Billede
Vordingborg Køkkenet i Holbæk
Man - Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Njordvej 8
4300 Holbæk

Vordingborg Køkkenet Holbæk giver dig rammerne, til at få god køkken inspiration — der, i sidste og bedste ende, kan føre drømmekøkkenet med sig! Beliggende i centrum, af Holbæks erhvervs- og handelsområde, finder du vores store flotte og relativt nyindrettede showroom. Her har vi skabt et overflødighedshorn af køkken udstillinger i forskellige stil og design, så der er noget for en hver smag. Dét er med til at give os et forspring, i forhold til andre køkken forhandlere i Holbæk, da vi kan vise de nyeste trends indenfor køkken design. Her ud over ønsker vi at give den bedste service, til den bedste pris. Derfor matcher vi altid sammelignelige tilbud, hvis du skulle have fået et, fra en anden køkken forhandler i Holbæk — eller resten af Danmark, for den sags skyld.

Prøv at komme forbi os og hør hvor meget du kan spare, ved at købe nyt køkken hos os!

 

Hvidt køkken udstilling i holbæk

Køkken i Holbæk 

Det er nemt at købe køkken i Holbæk, gennem Vordingborg Køkkenet. Du starter med at enten booke en opmåling eller komme forbi og hilse på os i butikken, hvor vi aftaler tid til opmåling af dit køkken rum. Derefter inviterer vi dig til en præsentation, hvor du kan se en 3D tegning af dit nye køkken, i Holbæk afdelingen. Vi gennemgår også om alle dine behov, ønsker og drømme er opfyldt — ligesom vi også sammen får afstemt om budgettet er tilfredsstillende. Noget vi næsten med garanti kan sige at det er, da vi altid tegner til budgettet eller under!

 

 

Nyt badeværelse i Holbæk 

Grønt bad udstilling i holbæk

Er du i gang med en større eller mindre renovering af badeværelse i Holbæk, så er vi også et besøg værd. Hos Vordingborg Køkkenets Holbæk afdeling har vi nemlig et rigtig fint udvalg af badmøbel udstillinger, så du kan opleve vores kvalitet helt tæt på. Bemærk at vi har et næsten ubegrænset antal af kombinationsmuligheder, i forhold til at sammensætte dit nye bad, med vores kæmpe låge sortiment og skabstyper. Så finder du ikke dét du søger, så spørg konsulenten og så kan han tegne et forslag til hvordan dit nye badmøbel arrangement kan komme til at se ud. 

Så kom forbi og find inspiration til nyt badeværelse i Holbæk afdelingen! 

 

 

55.7038902, 11.6699842

Udtalelser fra vores kunder

Hej Theis Fackmann, Vordingborg Køkeknet, Holbæk

Det fungere. Theis fra Vordingborg køkken Holbæk, var ude og måle op, han havde nogle gode forslag som jeg ikke selv havde tænkt. Da vi skulle til møde i butikken og færdig aftale var han godt forberedt og man følte ikke at det han sagde ‘bare var for at sælge’Køkkenet kom som aftalt og montør Palle der skulle sætte køkken op har helt igennem været rigtig dygtig og kompetent og det færdige arbejde er alle pengene værd. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem.

Hej Sebastian Aabech, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Vi har oplevet en fremragende service fra Sebastian både ved fremmøde på vores adresse og efterfølgende betjeningen i butikken. Han var fremragende til at komme med ideer og udarbejde fine modelbilleder af køkkenet. Leveringen af køkken-moduler mv. kom præcis på det aftalte tidspunkt og blev leveret af to omhyggelige unge mænd. Dagen efter mødte køkkenmontøren Mark på præcis det aftalte tidspunkt. Mark monterede køkkenet på én dag og til perfektion. Summa summarum: Vordingborg køkken kan klart anbefales til dem som ønsker en proffesionel og gennemført behandling igennem hele forløbet.

Hej Vordingborg Køkkenet, Holbæk.

Vi har købt køkken i Holbæk og hade en god opblevelse ude i forretningen da vi skulle bestemme og designe vores drømme køkken. Vi bestilte i god tid og fik af vide at så skulle vi nok få vores køkken til tiden, men nej det blev forsinket og så gik kommunikationen ikke så godt. Vores sælger lovede at finde ud af hvornår vi kunne få vores køkken men ringede aldrig tilbage, heldigvis fik vi fat i en logistik chef fra hovedkontoret som hjalp os med at få svar på vores spørgsmål. Vi fik sat vores køkken op af Tømren Morten Møller fra Lundby super stor ros til ham, han ydede en god kundeservice så fem stjerner til ham. Vi er rigtig glade for vores køkken.

Hej Jonas, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Min ros går til den gode sælger Jonas fra Vordingborg køkkenet i Holbæk og selvfølgelig for mit nye flotte køkken

Hej Theis Fackmann, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Fin service. Præcis aflevering. Køkkenet er let at stille op selv for amatøre.

Hej Jacob Dam Poulsen, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Fik en god behandling helt fra vi kom i butikken,og til det færdige resultat.

Hej Theis Fackmann, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Hurtig levering og før tid.

Hej Jacob Dam Poulsen, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Købte køkken i deres afdeling i Holbæk tilbage i efteråret 2007. Og må indrømme at vi er fuldt ud tilfredse med det fra start til slut. Ihvertfald med deres konsulent. Ikke deres chauffør. Først har chaufføren ødelagt vores kogeplade, som han har glemt at give Vordingborg Køkkenet besked om. Men intet problem. De bestilte bare en ny. Denne leverer han på vores gamle adresse. Jeg oplyser konsulenten at jeg ikke kan garantere at vi kan få den udleveret pga, tvist med udlejer. "Pyt, intet problem, den henter jeg bare med det samme og leverer den til jer" siger han. Som sagt så gjort. Super service af ham hele vejen igennem.

Mvh.
Pia Hansen

Ps. Kan ikke huske mit kundenummer da det er 10 år siden vi købte køkken hos dem.

Hej Theis Fackmann, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Helt igennem fantastisk service. Opmåling, opsætning, intet og sætte en finger på. Og en stor tak til Palle deres montør og Theis fackmann for opmåling og bestilling.

Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Holbæk

Alt ialt har det været en god og professionel oplevelse. Venlig, imødekommende  og serviceminded salgskonsulent, levering til tiden, og ikke mindst en omhyggelig /professionel  montør der havde blik for alle detaljer. Fuld tilfredshed.