Hillerød

Find Vordingborg Køkkenet i Hillerød

Åbningstider

 

Man.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Industrivænget 2
3400 Hillerød

 

Tlf. 48 24 11 11
Fax 48 24 10 30
 

 • Britt Jersø, Hillerød

  "

  Hej Anders Forsingdal Winther, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Super service hos den lokale køkkensælger i Hillerød - Anders Forsingdal Winther. Ved mindre reklamation tages man særdeles seriøst, han kommer forbi og checker, følger op. Grundig instruktion i hele processen - Sjældent oplevet en konsulent som værende så seriøs. Det er jo personen som tegner firmaet.

 • Nadia, Hillerød

  "

  Hej Anders Forsingdal Winther, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi har lige købt køkken og bryggers hos Vordingborg køkkenet i Hillerød. Vi har fået virkelig god service. stor ros til dem. De kan klart anbefales.

 • Lydia og Bjarke, Hillerød

  "

  Hej Casper Burhøj, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi har lige købt køkken hos Vordingborg i Hillerød og blev betjent af Casper Burhøj. Fantastisk service hele vejen. Alt spillede lige fra starten af. Fantastisk service og professionel montering alle tingene var der ved leveringen, intet manglede. Og vi er bare så glade for vores nye køkken.

 • Ulrik, Hillerød

  "

  Hej Peter Bastiansen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Super Oplevelse! Købte køkken hos Vordingborg Køkkener Hillerød tilbage i Oktober og oplevelsen har været helt fantastisk. Der har været super god service og rådgivning hele vejen igennem. Betjeningen af Peter er meget personlig og rigtig god. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang jeg skal bruge køkken eller andet.

 • Jan, Hillerød

  "

  Hej Anders F. Winther, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi har lige fået leveret og monteret vores køkken og badeværelses-møbler via Vordingborg Køkkenet (VK) i Hillerød. Anders F. Winther som er konsulent der førte os igennem et professionelt forløb, utrolig serviceminded og kreativ og kom med gode løsninger. Vi brugte en montør henvist fra VK som også udførte et professionelt stykke arbejde og monterede køkkenet med flotte afslutninger og detaljer og kom hele tiden med kreative løsninger og de var bare hurtige, 4 dage og det hele var flot overstået. I øvrigt blev alt leveret til tiden. Kan kun anbefale VK Hillerød!