Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Hillerød

Find Vordingborg Køkkenet i Hillerød

Åbningstider

 

Man.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Industrivænget 2
3400 Hillerød

 

Tlf. 48 24 11 11
Fax 48 24 10 30
Email: hilleroed@vordingborg.com

 • Susanne og Bjarne, Nivå

  "

  Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Lyngby afd. skal have vores bedste anbefalinger. Han hjalp med at få indrettet køkken og bryggers, så vi fik udnyttet det bedst muligt. Undervejs brugte han meget tid på at lytte til os, og tegne det, vi kunne tænke os, så vi kunne se, hvordan det ville se ud. Det var rigtig godt, så nu er vi ikke i tvivl om, at hans forslag var det rigtige. Da det hele var færdigt, kom Mikkel op og tjekkede det færdige resultat. Han så straks de få ting, vi selv ville tale med ham om, som ikke var helt i orden. Disse ting er lavet eller er ved at blive udbedret. En sidste ting, som også har stor betydning i disse tider, hvor vi har erfaret at mange håndværkere og køkkenfirmaer ikke melder tilbage eller det tager lang tid er, at Mikkel er nem at komme i kontakt med. Tager han ikke telefonen med det samme, ringer han hurtigt tilbage. Så hvis vi kunne give 6 stjerner, ville Mikkel få det.

 • Eva Kjer, Hillerød

  "

  Hej Flemming Jensen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Glade kunder i Skævinge....Vi har lige fået leveret og dog selv monteret, både køkken, bad og bryggers - tegnet, vejledt og opmålt af Flemming Jensen fra Vordingborg køkken i Hillerød. Rigtig god og kompetent vejledning hele vejen. Alle vores anbefalinger går i hans retning. Han giver ærlig og troværdig vejledning og kender alle de luner, en sådan proces kan have / indeholde. Alt blev leveret på dagen som aftalt og kun et par enkelte smuttere og en mindre defekt opvasker, - men det kan vi nu ikke klandre sælgeren.

 • Nicki, Hillerød

  "

  Hej Vordingborg køkkenet, Martin Dirch Brodersen, Hillerød

  Efter lidt dårlig start hos en konkurrent indenfor køkkenets verden, som satte vores drømme på hold. Fik vi en aftale med Martin, som var god til at lytte og se de muligheder vi kunne få i vores nye køkken. Da han var her og tage mål hjemme hos os. Dygtig og arbejdsom i hans processer og opmålinger. Alt er forløbet som aftal i processen, lige fra første møde til levering på dagen. Takker for det dejlige samarbejde med Martin, som har været smilene og imødekommende samt meget professionel i hans arbejde og måde at følge op på tingene. Vi er super godt tilfreds med vores nye køkken.

 • Mustafa & Ceylan, Hillerød

  "

  Hej Martin Dirch Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vordingborg Køkkenet i Hillerød Stor tak til Martin Brodersen, som har gjort et fantastisk stykke arbejde. Han er med under hele forløbet, fra start til levering. Man oplever virkelig tryghed, og får følelsen af, at det ender med at blive et rigtig godt produkt. Vi er rigtig glade for vores nye køkken, så vi sender en særlig tak til Martin herfra. Vi kan varmt anbefale hans hjælp, hvis du mangler et nyt køkken.

 • Ole S, Hillreød

  "

  Hej Anders Forsingdal Winther, Voridngborg Køkkenet, Hillerød

  Har købt nyt køkken i Hillerød og blevet betjent af Anders, super service.