Hillerød

Find Vordingborg Køkkenet i Hillerød

Åbningstider

 

Man.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

 

 

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Industrivænget 2
3400 Hillerød

 

Tlf. 48 24 11 11
Fax 48 24 10 30
 

 • Lars Møller, Hillerød

  "

  Hej Flemming Jensen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi fik en fantastisk fin og sober vejledning fra vores salgskonsulent Flemming Jensen under vores proces med design af køkken, og han var lige så hjælpsom med at afdække spørgsmål i forbindelse med montering.

 • Hanne og Mikael, Hillerød

  "

  Hej Flemming Jensen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Hej Har lige fået 2 køkkener fra Vordingborg køkken. Et til vores sommerhus og et til vores hus Vi har bestilt dem hos vordingborg køkken Hillerød hos Flemming Jensen Super service Flemming har vejledt os hele vejen igennem han var ude og måle op i begge huse, og ALT stemte flot arbejde Flemming. Vi har fået sat vores køkkener op af en tømrer der hedder Palle som flemming skaffede os Han er virkelig dygtig en som ham , skal man lede længe efter. Vi køber helt sikker vores næste køkken hos Flemming Jensen i Hillerød og for Palle til at sætte det op 1000 tak for flot arbejde.

 • Jette Aagaard, Hillerød

  "

  Hej Casper Burhøj, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Alt kørte efter aftale som beskrevet i tilbudet, leverance til tiden, og selve leverancen var i top hvor chaufførerne var omhyggelige med placering af varerne, alt foregik nænsomt og i god orden. Selve montagen til aftalt tid og udført efter tilbud og vort ønske.

 • Astrid, Hillerød

  "

  Hej Casper Burhøj, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  En lille hilsen med tak for et dejligt køkken. Det er vel nok flot. Her vil vi tilbringe det meste af tiden. Rigtig god sommer til alle.

 • Rene og Randi Andersen, Hillerød

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Anders Winther, Hillerød

  Vores forløb hos Vordingborg køkkenet er forløbet helt perfekt lige fra den første snak med sælger Anders Winther og til Palle sætte den sidste skrue.

  Alt er gået som smurt bestilling, levering og opsætning  tror ikke det kunne have været bedre. 

  Vi er yderst tilfredse