Hillerød

Find Vordingborg Køkkenet i Hillerød

Åbningstider

 

Man.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Industrivænget 2
3400 Hillerød

 

Tlf. 48 24 11 11
Fax 48 24 10 30
 

 • Flemming Bærentzen, Hillerød

  "

  Hej Anders Forsingdal Winther, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi endte hos Vordingborg i Hillerød og handlede med Anders. Super service og masser af gode ideer og vi har fået er super køkken til rigtig fornuftig pris. Palle var ude og montere og fik sat det op på 2 lange arbejdsdage. Super fyr at have gående og der var bare styr på det hele - også fin jargon hele vejen igennem. Kan kun anbefale Vordingborg Hillerød og bed om Palle til opsætning.

 • Kristian og Louise, Hillerød

  "

  Hej Tony Eichen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi har købt køkken i Vordingborg Køkkenet Hillerød. Vi blev hjulpet på vej af Tony, og hele vejen igennem har det været 'no nonsense' vejledning. Vi har fået præcis hvad vi bad om, men også god, behagelig og ærlig service. Tak for det, og tak for et flot køkken.

 • Bente og Keld Olesen, Hillerød

  "

  Hej Anders Forsingdal Winther, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi har netop fået færdiggjort vores nye køkken, som vi købte via Vordingborg Køkken i Hillerød. Vi har fået et køkken som virkelig lever op til vores ønsker. Vi blev betjent på bedste vis af Anders Winther. Fra første dag og til nu har vi fra Anders modtaget en god og professionel service, hvor vi hele tiden har følt os hørt på en måde, at vi gennem hele forløbet er være trygge ved processen. Vi har modtaget ideer og forslag, som vi tog til os, og som vi i dag er meget glade for at have fået ind i vores køkken. Alt omkring planlægning, levering og montering er foregået på de planlagte dage. Montering blev foretaget at Palle, og en udskiftning af et skab af Peter. Begge udførte en flot stykke arbejde. Vordingborg Køkken Hillerød får vores bedste anbefaling.

 • Helle Askham, Hillerød

  "

  Hej Flemming Jensen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Flemming Jensen fra Hillerød kan anbefales, han yder en helt fantastisk service og viden.

 • Camilla Sørensen, Hillerød

  "

  Hej Casper Burhøj, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Jeg kan kun anbefale Vordingborg køkken, afdelingen i Hillerød til alle. Vi har købt køkken/bryggers og blevet ekspederet af Casper Burhøj, som har ydet en fantastisk service hele vejen igennem. Lige fra at komme med skitser, levering, montering og efterfølgende ydet super service, da der manglede lidt småting efterfølgende. Alt er blevet ordnet og det ser skide godt ud og samtidig er det kvalitet hele vejen igennem. Vi vil klart anbefale Vordingborg til andre!