Billede
Vordingborg Køkkenet i Hillerød
Man - Tors: 10:00-17:30
Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Industrivænget 2
3400 Hillerød

Køkkenfirmaer i Hillerød

Mulighederne er mange, hvis du er på jagt efter nyt køkken i Nordsjælland. Det ene køkkenfirma ligger side om side med det andet køkkenfirma, hvilket til tider kan gøre det lidt af en køkken jungle. Det behøver dog slet ikke at være så svært. Vordingborg Køkkenet har gjort det nemt for dig der søger bryggers, bad og køkken i Hillerød. Vi er nemlig dét køkkenfirma, der matcher ALLE de andre på pris og kvalitet. Har du fået et skriftligt tilbud fra et andet køkkenfirma, så kom ind til os og matcher vi det – med sammenlignelige produkter og til en bedre pris. Vi kan måske endda tilføje lidt ekstra køkkenluksus oven i, i form af flere lækre detaljer og funktioner.

Billigt designerkøkken I Hillerød

Køkken Hillerød

Vordingborg Køkkenets store butik er spækket med køkken elementer, i Hillerød. Dette giver dig mulighed for at gå på opdagelse i hver deres funktioner. Alle elementerne er sammensat, så de danner spændende designs og køkkenopstillinger. På den måde kan du samle inspiration og få gode idéer til hvordan dit kommende køkken kan se ud. Vores konsulenter rådgiver gerne – hvad end du blot ønsker at købe et mindre og billig køkken eller gerne vil have designet et overdådigt køkken, med alle de nyeste funktioner og den nyeste elektronik.

Book møde

Flot minimalistisk køkken i Hillerød

Badeværelse Hillerød 

Har du brug for nyt badeværelse i Hillerød eller andet sted i Nordsjælland, så kan du trygt regne med at Vordingborg Køkkenet i Hillerød står klar til at lave et unikt og moderne design, til en pris som er til at betale. Kvaliteten på møblerne er i absolut top, da vores Vordingborg Plus elementer kommer fra en af verdens førende køkken- og bad producenter, med hovedsæde i Tyskland. Her sker daglige tests af alle produkter, for at sikre at de kan holde til mange års brug i dit badeværelse.

Nye badeværelses møbler

Badeværelse inspiration i Hillerød 

Start din inspirations tur, når du søger inspiration til nyt badeværelse, med et kig i vores store flotte badeværelse udstilling. Hillerød afdelingen har noget for enhver smag, men finder du ikke det du søger, så spørg efter vores badkatalog i afdelingen, i Hillerød. Badeværelse kataloget rummer endnu flere spændende kombinationsmuligheder, med viste priser. Sidst – men ikke mindst, så tilbyder vi meget gerne at tegne dit helt unikke badeværelses arrangement, efter dine ønsker og behov.

Book møde

Inspiration til nyt bad i Vordingborg Køkkenet Hillerød
55.9320229, 12.2837437

Udtalelser fra vores kunder

N. S., Hillerød

Hej Martin Dirch Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Vi kom først i kontakt med Martin Dirch fra Hillerød i januar 2021, da vi lige havde købt hus, som skulle igennem en større renovering. Martin var ude og måle op flere gange for at være 100% sikker på, at vi fik vores ønsker opfyldt og fulgte køkkenet helt til dørs. Han var også ude flere gange for at holde øje med, om alt var som det skulle være. Vi er enormt tilfredse og især også med den gode kvalitet. Alt er lige som det skal være. Derudover vil vi også rose montøren Michael Clausen for at have været meget forstående, og han har løst alle de ting, som skulle laves ENORMT tilfredsstillende.

Christian Brøns Christensen, Hillerød

Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Stor professionalisme, tilgængelighed - og tålmodighed, ud over hvad man kan forvente. Vi har nu fået vores flotte køkken sat op, og har under hele processen været meget trygge. Alt blev leveret til den aftalte tid, og køkkenet stod færdigt som aftalt. Martin Brodersen har virkelig været der under hele forløbet og vi giver ham de bedste anbefalinger herfra.

Jan, Hillerød

Hej Casper Burhøj, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Casper var både effektiv og imødekommende ved køb af mindre køkken-sektion til vores sommerhus. Vi kommer til at bruge Casper igen ved næste opgradering.

Gustav Svendsen, Hillerød

Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Fantastisk service. Vi har købt køkken fra Vordingborg køkken fra Hillerød. Vores sælger var meget servicemindet og forstående selvom vi følte os lidt besværlige iht. rettelser. Vi har nu fået vores drømme køkken som virker til at være en god kvalitet, Vi glæder os til at bruge det i mange år frem. Levering er også gået fint trods Corona. Mange tak.

Helle & Claus, Hillerød

Hej Peter Bastiansen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Har købt køkken i Vordingborg Køkken Hillerød af konsulent Peter Bastiansen. Kan klart anbefales, han kommer med gode løsningforslag og klare anbefalinger, samt at hvis tingene ikke kunne lade sig gøre, fortalte han det med det samme og forklarede hvorfor. Vi valgte selv at montere køkkenet, her var han utrolig hjælpsom og imødekommende, når vi ringede med spørgsmål. En super oplevelse. Tænker at når vi engang skal have badeværelse møbler, vender vi helt sikkert tilbage.

Manaf, Hillerød

Hej Martin Brodersen og Christian Mogensen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Meget god oplevelse. Vi har i efteråret 2020 været i dialog med Vordingborg køkkenet i Hillerød, mere specifikt Martin Dirch Brodersen. Vi har oplevet utrolig god dialog med Martin der var forstående, imødekommende og realiserede vores drøm, på trods af Covid-19 situationen. hans tilgang har gjort vores projekt meget mere overskueligt. De varmeste anbefalinger til ham. Vi har købt køkken, 2 x bad, garderobeskabe og bryggers, og det har været en skøn oplevelse. Køleskabet kunne dog desværre ikke leveres på grund af Covid-19 situation. Vi fik pengene tilbage efter eget ønske uden problemer og Martin fik hjulpet os med at finde et andet produkt fra elgiganten. Vores bestilling blev leveret i december måned, så kom der en rigtig dygtig montør der hedder Christian. På trods af hans private store udfordringer, kom han midt om natten bare for at montere vores varet og han var meget dygtig. Dagen hvor vores varer blev leveret og Christian var i gang med at sætte køkken op, kom Martin forbi bare for at fylde op på projektet, han har været selv med til at fejre gulvet og det synes vi det var stort. Selvom vi har været under meget tidspres angående vores projekt. Så det har været en fornøjelse, at arbejde sammen med Martin og Christian fra Vordingborg køkkenet Hillerød. Kan kun anbefales. Store ros til Martin og Christian fra Hillerød afdeling.

Ole & Majbrit, Hillerød

Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Vi har købt et nyt køkken incl. hårde hvidevarer opmåling og opsætning fra Vordingborg. Køkkenkonsulenten Martin Dirch Brodersen har tegnet forslag til os. Han har en sød, venlig og forstående måde at være på og optræder professionelt. Selve opsætningen er foretaget af Tømrermester Christian Nordlund, Jægerspris. Han er fantastisk dygtig og effektiv til at montere køkken og hårde hvidevarer. Der skete desværre fejl i levering af bordpladen men det løste de super prof. Det endelige resultat er blevet så flot. Vi er så glade for vores nye køkken som fungerer perfekt.

Anja og Jan, Gørløse

Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Da vi ønskede et nyt køkken kontaktede vi bl.a. Vordingborg køkken for muligheder, og fik en fantastisk service af Martin Brodersen. Han svarede på alle vores spørgsmål meget professionelt, det skabte en tillid og tryghed for os som kunde. Der blev lavet flere forslag til vores nye køkken, og tænkt to skridt videre i processen - ikke mindst til gavn for os, hvor nye og for os ukendte finesser blev vist. Martin viste overskud og respekt for de ønsker vi havde, som er resultatet af et fantastisk funktionelt og flot køkken i super god kvalitet. Vi er meget tilfredse og har ikke et sekund fortrudt vi valgte et Vordingborg køkken, og kan derfor kun anbefale. God jul og godt nytår til jer alle.

Poula Vesturklett, Hillerød

Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Vores køkken er helt perfekt! Det var en kæmpe beslutning at få skiftet vores gamle køkken. Hele forløbet fra opmålingen i vores hjem, til valg af materialer, og opsætning, er gået lige efter bogen. Grunden til ,at vi valgte Vordingborg køkkener, var fordi, at vi havde fået anbefalet deres sælger Martin Brodersen af vores venner. Martin har fulgt os igennem hele forløbet. Han er dygtig, grundig og virkelig god til at sætte sig ind i vores behov. Vi ville gerne have et moderne funktionelt køkken, men også et køkken som passede til vores hus fra 50'erne. Vi har været i gode hænder fra start til slut. Vi kan varmt anbefale Vordingborgkøkkener. Tak til Hillerød afdelingen, og især til dig Martin Brodersen. Tak!

Susanne og Bjarne, Nivå

Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Lyngby afd. skal have vores bedste anbefalinger. Han hjalp med at få indrettet køkken og bryggers, så vi fik udnyttet det bedst muligt. Undervejs brugte han meget tid på at lytte til os, og tegne det, vi kunne tænke os, så vi kunne se, hvordan det ville se ud. Det var rigtig godt, så nu er vi ikke i tvivl om, at hans forslag var det rigtige. Da det hele var færdigt, kom Mikkel op og tjekkede det færdige resultat. Han så straks de få ting, vi selv ville tale med ham om, som ikke var helt i orden. Disse ting er lavet eller er ved at blive udbedret. En sidste ting, som også har stor betydning i disse tider, hvor vi har erfaret at mange håndværkere og køkkenfirmaer ikke melder tilbage eller det tager lang tid er, at Mikkel er nem at komme i kontakt med. Tager han ikke telefonen med det samme, ringer han hurtigt tilbage. Så hvis vi kunne give 6 stjerner, ville Mikkel få det.