Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Hillerød

Find Vordingborg Køkkenet i Hillerød

Åbningstider

Man.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Industrivænget 2
3400 Hillerød

 

Tlf. 48 24 11 11
Email: hilleroed@vordingborg.com

 

 

butik hilleroed side billeder 1
Køkkenfirmaer i Hillerød

Mulighederne er mange, hvis du er på jagt efter nyt køkken i Nordsjælland. Det ene køkkenfirma ligger side om side med det andet køkkenfirma, hvilket til tider kan gøre det lidt af en køkken jungle. Det behøver dog slet ikke at være så svært. Vordingborg Køkkenet har gjort det nemt for dig der søger bryggers, bad og køkken i Hillerød. Vi er nemlig dét køkkenfirma, der matcher ALLE de andre på pris og kvalitet. Har du fået et skriftligt tilbud fra et andet køkkenfirma, så kom ind til os og matcher vi det – med sammenlignelige produkter og til en bedre pris. Vi kan måske endda tilføje lidt ekstra køkkenluksus oven i, i form af flere lækre detaljer og funktioner.

 

 

 

Køkken Hillerød
butik hilleroed side billeder 2

Vordingborg Køkkenets store butik er spækket med køkken elementer, i Hillerød. Dette giver dig mulighed for at gå på opdagelse i hver deres funktioner. Alle elementerne er sammensat, så de danner spændende designs og køkkenopstillinger. På den måde kan du samle inspiration og få gode idéer til hvordan dit kommende køkken kan se ud. Vores konsulenter rådgiver gerne – hvad end du blot ønsker at købe et mindre og billg køkken eller gerne vil have designet et overdådigt køkken, med alle de nyeste funktioner og den nyeste elektronik.

 

 

 

butik hilleroed side billeder 3

Badeværelse Hillerød 

Har du brug for nyt badeværelse i Hillerød eller andet sted i Nordsjælland, så kan du trygt regne med at Vordingborg Køkkenet i Hillerød står klar til at lave et unikt og moderne design, til en pris som er til at betale. Kvaliteten på møblerne er i absolut top, da vores Vordingborg Plus elementer kommer fra en af verdens førende køkken- og bad producenter, med hovedsæde i Tyskland. Her sker daglige tests af alle produkter, for at sikre at de kan holde til mange års brug i dit badeværelse.

 

 

 

 

 

Badeværelse inspiration i Hillerød 
butik hilleroed side billeder 4

Start din inspirations tur, når du søger inspiration til nyt badeværelse, med et kig i vores store flotte badeværelse udstilling. Hillerød afdelingen har noget for enhver smag, men finder du ikke det du søger, så spørg efter vores badkatalog i afdelingen, i Hillerød. Badeværelse kataloget rummer endnu flere spændende kombinationsmuligheder, med viste priser. Sidst – men ikke mindst, så tilbyder vi meget gerne at tegne dit helt unikke badeværelses arrangement, efter dine ønsker og behov.

 

 • N. S., Hillerød

  "

  Hej Martin Dirch Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi kom først i kontakt med Martin Dirch fra Hillerød i januar 2021, da vi lige havde købt hus, som skulle igennem en større renovering. Martin var ude og måle op flere gange for at være 100% sikker på, at vi fik vores ønsker opfyldt og fulgte køkkenet helt til dørs. Han var også ude flere gange for at holde øje med, om alt var som det skulle være. Vi er enormt tilfredse og især også med den gode kvalitet. Alt er lige som det skal være. Derudover vil vi også rose montøren Michael Clausen for at have været meget forstående, og han har løst alle de ting, som skulle laves ENORMT tilfredsstillende.

 • Christian Brøns Christensen, Hillerød

  "

  Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Stor professionalisme, tilgængelighed - og tålmodighed, ud over hvad man kan forvente. Vi har nu fået vores flotte køkken sat op, og har under hele processen været meget trygge. Alt blev leveret til den aftalte tid, og køkkenet stod færdigt som aftalt. Martin Brodersen har virkelig været der under hele forløbet og vi giver ham de bedste anbefalinger herfra.

 • Jan, Hillerød

  "

  Hej Casper Burhøj, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Casper var både effektiv og imødekommende ved køb af mindre køkken-sektion til vores sommerhus. Vi kommer til at bruge Casper igen ved næste opgradering.

 • Gustav Svendsen, Hillerød

  "

  Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Fantastisk service. Vi har købt køkken fra Vordingborg køkken fra Hillerød. Vores sælger var meget servicemindet og forstående selvom vi følte os lidt besværlige iht. rettelser. Vi har nu fået vores drømme køkken som virker til at være en god kvalitet, Vi glæder os til at bruge det i mange år frem. Levering er også gået fint trods Corona. Mange tak.

 • Anja og Jan, Gørløse

  "

  Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Da vi ønskede et nyt køkken kontaktede vi bl.a. Vordingborg køkken for muligheder, og fik en fantastisk service af Martin Brodersen. Han svarede på alle vores spørgsmål meget professionelt, det skabte en tillid og tryghed for os som kunde. Der blev lavet flere forslag til vores nye køkken, og tænkt to skridt videre i processen - ikke mindst til gavn for os, hvor nye og for os ukendte finesser blev vist. Martin viste overskud og respekt for de ønsker vi havde, som er resultatet af et fantastisk funktionelt og flot køkken i super god kvalitet. Vi er meget tilfredse og har ikke et sekund fortrudt vi valgte et Vordingborg køkken, og kan derfor kun anbefale. God jul og godt nytår til jer alle.