Hillerød

Find Vordingborg Køkkenet i Hillerød

Åbningstider

 

Man.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Industrivænget 2
3400 Hillerød

 

Tlf. 48 24 11 11
Fax 48 24 10 30
 

 • Ib Jensen, Hillerød

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  En stor tak og ros til Vordingborg køkkenet i Hillerød for en fremragende service og vejledning i forbindelse med køb af køkken og elementer til bryggers. Gode planløsninger og fin pris for vores store køkken. Satte selv køkkenet op og herunder var hele personalet i Hillerød hele tiden klar med råd, dåd og vejledning. Slutresultatet er bare superflot.

 • Tilfreds kunde, Hillerød

  "

  Hej Martin Holgersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi er meget tilfredse med Vordingborg Køkkenet i Hillerød. Køkkenkonsulenten Martin kom med en gennemført og professionel løsning og forstod at imødekomme vores behov. Vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkkenet i Hillerød.

 • Anders Juul Jensen, Hillerød

  "

  Hej Casper Burhøj, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vordingborg Køkken, Hillerød, Casper Burhøj. 4.8 ud af 5.0 stjerner herfra.

  Vi har nu handlet køkken 2 gange på ffv. kort tid (5 år) grundet flytning og begge gange blevet mødt med professionel og behagelig kontakt fra Vordinborg Hillerød.

  Personlig møde i huset, opmåling og møde i butikken til fremvisning, gennemgang af tilbud, levering og montering (fast tømrer der kører for butikken, antager jeg). Alt har faktisk været helt i top begge gange.

  Så herfra kun varme anbefalinger. Manglen på den 0.2 stjerne skyldes en forkert opmåling som resulterede i forsinkelse på samlet levering og montering (Bordplade) også skal der altid være plads til forbedringer.

   Når det så er sagt er de udfordringer blevet mødt af sælger uden problemer eller indvendinger. Det har egentlig bare været en rigtig rar oplevelse begge gange vi har handlet køkken.

 • Ronnie Kristiansen, Hillerød

  "

  Hej Martin Holgersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Har haft en rigtig god oplevelse med Vordingbog køkkener i Hillerød, især Martin har imponeret mig. Han har formået at forstå vores drømme og tanker om et nyt køkken. Fået det tegnet og udfordret så, den løsning vi fandt frem til passede perfekt. Især da drømmene oversteg de økomomiske rammer, var Martin god til at finde de løsninger som gjorde at drømmekøkkenet blev en realitet.

 • Flemming Bærentzen, Hillerød

  "

  Hej Anders Forsingdal Winther, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi endte hos Vordingborg i Hillerød og handlede med Anders. Super service og masser af gode ideer og vi har fået er super køkken til rigtig fornuftig pris. Palle var ude og montere og fik sat det op på 2 lange arbejdsdage. Super fyr at have gående og der var bare styr på det hele - også fin jargon hele vejen igennem. Kan kun anbefale Vordingborg Hillerød og bed om Palle til opsætning.