Hillerød

Find Vordingborg Køkkenet i Hillerød

Åbningstider

 

Man.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

Adresse

Industrivænget 2
3400 Hillerød

 

Tlf. 48 24 11 11
Fax 48 24 10 30
 

 • Jette Aagaard, Hillerød

  "

  Hej Casper Burhøj, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Alt kørte efter aftale som beskrevet i tilbudet, leverance til tiden, og selve leverancen var i top hvor chaufførerne var omhyggelige med placering af varerne, alt foregik nænsomt og i god orden. Selve montagen til aftalt tid og udført efter tilbud og vort ønske.

 • Astrid, Hillerød

  "

  Hej Casper Burhøj, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  En lille hilsen med tak for et dejligt køkken. Det er vel nok flot. Her vil vi tilbringe det meste af tiden. Rigtig god sommer til alle.

 • Rene og Randi Andersen, Hillerød

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Anders Winther, Hillerød

  Vores forløb hos Vordingborg køkkenet er forløbet helt perfekt lige fra den første snak med sælger Anders Winther og til Palle sætte den sidste skrue.

  Alt er gået som smurt bestilling, levering og opsætning  tror ikke det kunne have været bedre. 

  Vi er yderst tilfredse

 • Michael Buchwardt Andersen, Hillerød

  "

  Hej Casper Burhøj, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Total fed oplevelse ligefra jeg træder ind af døren i Vordingborg køkken Hillerød til det nu færdige resultat. Alt har bare kørt på skinner, det er leveret til tiden, det er blevet sat op uden fejl og mangler. Og en særlig tak til Casper Burhøj som har hjulpet mig igennem “ junglen “ af køkkener og lyttet til hvad jeg havde af ønsker og hvad han havde af ideer så vi sammen fandt drømmekøkkenet, super god service. Tak for handlen.

 • Pia, Hillerød

  "

  Hej Casper Burhøj, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Jeg har købt køkken hos Vordingborg køkkener i Hillerød og har kun rosende ord at sig. Fin opmåling og rigtig god tegning som har taget højde for mit budget og ønsker. Rigtig fin kunde kontakt og det var nemt at få fandt i Casper i butikken som har været min sælger, når jeg havde forskellige spørgsmål til køkkenet. Fin fremvisning af de forskellige elementer der er valgt osv.

  De varmeste anbefalinger her fra og jeg er super glad for mit nye køkken.