Hillerød

Find Vordingborg Køkkenet i Hillerød

Åbningstider

 

Man.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Industrivænget 2
3400 Hillerød

 

Tlf. 48 24 11 11
Fax 48 24 10 30
 

 • Jan, Hillerød

  "

  Hej Anders F. Winther, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi har lige fået leveret og monteret vores køkken og badeværelses-møbler via Vordingborg Køkkenet (VK) i Hillerød. Anders F. Winther som er konsulent der førte os igennem et professionelt forløb, utrolig serviceminded og kreativ og kom med gode løsninger. Vi brugte en montør henvist fra VK som også udførte et professionelt stykke arbejde og monterede køkkenet med flotte afslutninger og detaljer og kom hele tiden med kreative løsninger og de var bare hurtige, 4 dage og det hele var flot overstået. I øvrigt blev alt leveret til tiden. Kan kun anbefale VK Hillerød!

 • Andreas Plickert, Hillerød

  "

  Hej Anders Winther, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  God professionel service fra Anders hos Vordingborg køkkener Hillerød. På trods af fejl i bestilling af køkkenet, som dermed udskud opsætning af køkkenet, så blev der fundet en hurtig løsning. Vordingborg køkkener i Hillerød vil stadig være i tankerne ved mit næste køkken køb.

 • John, Hillerød

  "

  Hej Anders Winther, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi har handlet med afdelingen i Hillerød. Jeg nævner det, da det altid er af betydning, hvilke personer man samarbejder med. Sælger Anders var en stor hjælp til at finde frem til det rigtige design, materialer og farver. Der var meget at forholde sig til, og hvis det gik lidt for hurtigt tog vi en snak mere om det. Vordingborg (Anders) tog det fulde ansvar for opmåling. Tjekkede det en ekstra gang. Som køber er man selv ansvarlig for el og VVS. Herunder fx tilslutning af emhætte. Det er helt ok og en forståelig afgrænsning. Vi var fra dag ét helt opmærksomme på netop disse områder, da det altid er når flere parters arbejde skal mødes, at noget kan gå galt. Her savnede vi et samlet overblik over præcis hvad der var vores del – herunder fx præcise krav til el kabelføring og tilslutninger, og hvor meget montering der udføres på emhætte. Men alt blev løst fint i samarbejde med sælger og montør. Køkkenet blev leveret præcis på den aftalte dato og tidspunkt. Leveringen foregik stille og roligt med påpasselighed for at undgå skader. – Vi havde dog også dækket de nye gulve rigtigt godt af. Allerede ved leveringen blev det konstateret, at et skab manglede. Snedker Palle kom på den aftalte dag. Gav et varsel på vej om præcise tidspunkt. Man er ikke i tvivl om at Palle er en særdeles professionel, erfaren og dygtig håndværker, med mange års erfaring i at montere køkkener. Alt sad da også snorlige efter to lange arbejdsdage, og det færdige resultat er super flot. Desværre var der nogle mangler: ét skab var sporløst forsvundet, en vægplade var få millimeter for kort og de leverede LED driver (til spots) var af en forkert type. Jeg tror, det ærgrede Anders (sælger) ligeså meget som os, at der var mangler! Der blev taget hånd om alle mangler, og der blev lagt en plan. En plan som igen blev overholdt til punkt og prikke. Det er imidlertid uheldigt, at manglende leverancer går ind i den samme kø som levering af hele køkkener. Der burde være et fast-track for levering af manglende komponenter. Det betød, at der gik én måned før køkkenet var helt færdigt. Faktisk blev leveringen dog udført hurtigere efter pres fra Anders. Det er naturligvis ærgerligt, når der mangler noget i et nyt køkken. Omvendt var vi forberedte på, at et køkken er en kompliceret sag, hvor noget nemt kan gå galt. Særligt er det ærgerligt, når der går så lang tid før det kan løses. Men det helt afgørende er, at der ikke var nogen som helst diskussion om at alt skulle bringes i orden. Og det blev det. Vi har fået et køkken fra Vordingborg Køkkener med materialer af fin kvalitet og med fin monteringskvalitet. Tak til både Anders og Palle for samarbejdet.

 • Kunde, Hillerød

  "

  Hej Martin Holgersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi er meget tilfredse med Vordingborg Køkkenet i Hillerød. Køkkenkonsulenten Martin kom med en gennemført og professionel løsning og forstod at imødekomme vores behov. Vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkkenet i Hillerød.

 • Boris Aagaard Philipsen, Hillerød

  "

  Hej Flemming Jensen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi har haft fornøjelsen af at købe et nyt køkken samt en skabsvæg i Touch design. Køkkenet og skabsvæggen er af høj kvalitet og vi glæder os meget til at tage det i brug. I den forbindelse har det været en lige så stor fornøjelse at have Flemming Jensen fra Hillerød afd. som køkkenkonsulent. Flemming er yderst kompetent og rådgav os på bedste vis ud fra vores ønsker, så vi fik et både funktionelt, harmonisk og smukt køkken. Det samme gælder for den flotte skabsvæg med masser af plads. Vi giver derfor Flemming vores bedste anbefalinger og vender snart tilbage ang badeværelse.