Billede
Vordingborg Køkkenet i Hillerød
Man - Tors: 10:00-17:30
Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Industrivænget 2
3400 Hillerød

Køkkenfirmaer i Hillerød

Mulighederne er mange, hvis du er på jagt efter nyt køkken i Nordsjælland. Det ene køkkenfirma ligger side om side med det andet køkkenfirma, hvilket til tider kan gøre det lidt af en køkken jungle. Det behøver dog slet ikke at være så svært. Vordingborg Køkkenet har gjort det nemt for dig der søger bryggers, bad og køkken i Hillerød. Vi er nemlig dét køkkenfirma, der matcher ALLE de andre på pris og kvalitet. Har du fået et skriftligt tilbud fra et andet køkkenfirma, så kom ind til os og matcher vi det – med sammenlignelige produkter og til en bedre pris. Vi kan måske endda tilføje lidt ekstra køkkenluksus oven i, i form af flere lækre detaljer og funktioner.

butik hilleroed side billeder 1

 

 

Køkken Hillerød

butik hilleroed side billeder 2

Vordingborg Køkkenets store butik er spækket med køkken elementer, i Hillerød. Dette giver dig mulighed for at gå på opdagelse i hver deres funktioner. Alle elementerne er sammensat, så de danner spændende designs og køkkenopstillinger. På den måde kan du samle inspiration og få gode idéer til hvordan dit kommende køkken kan se ud. Vores konsulenter rådgiver gerne – hvad end du blot ønsker at købe et mindre og billig køkken eller gerne vil have designet et overdådigt køkken, med alle de nyeste funktioner og den nyeste elektronik.

 

 

 

 

butik hilleroed side billeder 3

Badeværelse Hillerød 

Har du brug for nyt badeværelse i Hillerød eller andet sted i Nordsjælland, så kan du trygt regne med at Vordingborg Køkkenet i Hillerød står klar til at lave et unikt og moderne design, til en pris som er til at betale. Kvaliteten på møblerne er i absolut top, da vores Vordingborg Plus elementer kommer fra en af verdens førende køkken- og bad producenter, med hovedsæde i Tyskland. Her sker daglige tests af alle produkter, for at sikre at de kan holde til mange års brug i dit badeværelse.

 

Badeværelse inspiration i Hillerød 

butik hilleroed side billeder 4

Start din inspirations tur, når du søger inspiration til nyt badeværelse, med et kig i vores store flotte badeværelse udstilling. Hillerød afdelingen har noget for enhver smag, men finder du ikke det du søger, så spørg efter vores badkatalog i afdelingen, i Hillerød. Badeværelse kataloget rummer endnu flere spændende kombinationsmuligheder, med viste priser. Sidst – men ikke mindst, så tilbyder vi meget gerne at tegne dit helt unikke badeværelses arrangement, efter dine ønsker og behov.

 

55.9320229, 12.2837437

Udtalelser fra vores kunder

Hej Thomas Børrild, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

100% tilfredshed herfra.

Super service, både i udvalgsfasen, og efterfølgende.

Sælgeren, der solgte os køkkenet, er holdt op undervejs, men det har jeg, som kunde, ikke kunnet mærke...

Fuld skrue på service og charme fra Hillerød.

NU venter jeg bare på at håndværkerne bliver færdige med køkkenet, men det er jo en anden sag ;o)

Hej Thomas Børrild, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Jeg er meget tilfreds med levering, service og hjælp til at sætte køkkenet sammen.

Det er blevet meget bedre ind jeg overhovedet forestillet mig, 1000 tak for mit drømme køkken:-) Tømmerne er også meget tilfredse med at samle det.

Hej Thomas Børrild, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Vi har været MEGET tilfredse med hele forløbet, med købet af vores køkken. Lige fra sælger til opsætning.

Vi blev informeret, når der skulle informeres. Køkkenet kom som aftale (meget søde chauffører) og tømreren kom ligeledes som aftalt og lavede et flot og hurtigt job.

.....alt i alt er vi meget tilfredse med "behandlingen" fra Vordingborg Køkkenet - især, naturligvis, Hillerød afd.

Hej Peter Dirch Bastiansen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Jeg er meget tilfreds med mit køkken. Alt har fungeret perfekt, god sælger, der forstod mine ønsker, køkkenet leveret på aftalte dag, alt passede perfekt, og det ser flot ud.

Hej Claus Zacho Larsen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Jeg forsikre dig om, at vi er ovenud tilfredse med vort nye Vordingborg køkken. Tak for god, kompetent og hyggelig vejledning. Alt fra den første dag i butikken til vi nu sidder med et færdigt køkken har forløbet fuldstændig efter planen.

Leveringerne fra Tyskland var 100% perfekt og tømrer Peter, som du satte på monteringsopgaven, var både dygtig og omhyggelig. Jo det har alt i alt været en super oplevelse og vi anbefaler gerne Vordingborg Køkkenet videre til andre.

Hej Peter Dirch Bastiansen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Men jeg vil gerne give udtryk for min store tilfredshed med at handle med Peter Dirch Bastiansen, Hillerød afdeling.

Peter var virkelig god til at hjælpe os med at finde det rigtige køkken. Han gennemførte salget på den mest professionelle måde tænkeligt, og fulgte op med hjælp da der var et par småproblemer. Han har indtil videre løst de små problemer til vores store tilfredshed. Vi mangler bare det sidste, men har fuld tillid til at han også klarer det.

Peter er en fantastisk sælger og han er suveræn i at følge op på salget og sørge for at tingene kommer til at fungere.

Peter får 5 stjerner i TRUSTPILOT og han trækker Vordingborgkøkkenet op på 4 stjerner.

Hej Peter Dirch Bastiansen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Vi har været ovenud tilfredse med både betjeningen, leveringen, varen, beskederne har holdt stik hver gang. Alt i alt en utrolig positiv betjening. Især Peter Dirch Bastiansen har været dygtig og holdt alle aftale og været hurtig, når der har været brug for det.

Rikke Nielsen har været utrolig hjælpsom og oplysende når vi har ringet og været i tvivl om noget, tak for det.

Hej Jens Olesen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Jeg har I dag fået det lækreste køkken, Jens som er sælger i Hillerød har været super rådgiver og virkelig kæmpet for dette køkken, vi er ovenud tilfreds med resultatet super god service.

Hej Mads Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Vi har været fuld tilfredse med forløbet. God rådgivning fra Mads fra Hillerød afdelingen og håndværkere der hold aftalerne.

Vi havde et færdigt køkken på 7 dage - men det der er heller ikke et stort eller specielt køkken, så det må vel blive 4 stjerner.

Hej Thomas Børrild, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

Tilfreds med købet :0)

Fik god behandling/vejledning i butikken.

Skabene er over al forventning, flot glans. Bordplade er bare så FLOT.

Pynter i et ny renoveret badeværelse.

Når jeg skal have nyt køkken, bliver det helt sikkert et Vordingborg Køkkenet.