Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Hillerød

Find Vordingborg Køkkenet i Hillerød

Åbningstider

 

Man.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Industrivænget 2
3400 Hillerød

 

Tlf. 48 24 11 11
Email: hilleroed@vordingborg.com

 • N. S., Hillerød

  "

  Hej Martin Dirch Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Vi kom først i kontakt med Martin Dirch fra Hillerød i januar 2021, da vi lige havde købt hus, som skulle igennem en større renovering. Martin var ude og måle op flere gange for at være 100% sikker på, at vi fik vores ønsker opfyldt og fulgte køkkenet helt til dørs. Han var også ude flere gange for at holde øje med, om alt var som det skulle være. Vi er enormt tilfredse og især også med den gode kvalitet. Alt er lige som det skal være. Derudover vil vi også rose montøren Michael Clausen for at have været meget forstående, og han har løst alle de ting, som skulle laves ENORMT tilfredsstillende.

 • Christian Brøns Christensen, Hillerød

  "

  Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Stor professionalisme, tilgængelighed - og tålmodighed, ud over hvad man kan forvente. Vi har nu fået vores flotte køkken sat op, og har under hele processen været meget trygge. Alt blev leveret til den aftalte tid, og køkkenet stod færdigt som aftalt. Martin Brodersen har virkelig været der under hele forløbet og vi giver ham de bedste anbefalinger herfra.

 • Jan, Hillerød

  "

  Hej Casper Burhøj, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Casper var både effektiv og imødekommende ved køb af mindre køkken-sektion til vores sommerhus. Vi kommer til at bruge Casper igen ved næste opgradering.

 • Gustav Svendsen, Hillerød

  "

  Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Fantastisk service. Vi har købt køkken fra Vordingborg køkken fra Hillerød. Vores sælger var meget servicemindet og forstående selvom vi følte os lidt besværlige iht. rettelser. Vi har nu fået vores drømme køkken som virker til at være en god kvalitet, Vi glæder os til at bruge det i mange år frem. Levering er også gået fint trods Corona. Mange tak.

 • Anja og Jan, Gørløse

  "

  Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Hillerød

  Da vi ønskede et nyt køkken kontaktede vi bl.a. Vordingborg køkken for muligheder, og fik en fantastisk service af Martin Brodersen. Han svarede på alle vores spørgsmål meget professionelt, det skabte en tillid og tryghed for os som kunde. Der blev lavet flere forslag til vores nye køkken, og tænkt to skridt videre i processen - ikke mindst til gavn for os, hvor nye og for os ukendte finesser blev vist. Martin viste overskud og respekt for de ønsker vi havde, som er resultatet af et fantastisk funktionelt og flot køkken i super god kvalitet. Vi er meget tilfredse og har ikke et sekund fortrudt vi valgte et Vordingborg køkken, og kan derfor kun anbefale. God jul og godt nytår til jer alle.