Plejeanvisninger

Plejeanvisninger og rengøring

Vordingborg Køkkenet er kendt for både kvaliteten, det flotte design og de holdbare køkkener og bryggerser, som kan vedligeholdes med en simpel guide. Kig efter det orange PLUS klistermærke i vaskeskabet, som bekræfter dit køkkenets kvalitet og holdbarhed, mens alle vores køkkener er skabt med nem rengøring i tankerne ved brug af rengøringsvenlige materialer.

Læs mere

Plus

Pleje og rengøring af PLUS produkter

Få råd til at vedligeholde dit nye køkken i lang tid ved at læse pleje- og vedligeholdelsesinstruktionerne af PLUS produkter, som giver både generelle og specifikke instruktioner til produkter fra os. Producenten fralægger sig ansvaret for skader og konsekvenser af ukorrekt brug og vedligeholdelse af køkkenet. 

Læs mere

Urban

Pleje og rengøring af Urban produkter

For at undgå skader bør køkkenapparater, der danner damp og varme, ikke stå direkte under overskabe. Monteringen af køkkenmøbler skal udføres af personer med tilsvarende uddannelse på grund af sikkerhedstekniske krav. Det er vigtigt at tage højde for væggens opbygning og beskaffenhed ved fastgørelsen af overskabe og møbeldele.

Læs mere