En super sparringspartner med gode råd; resultatet blev et superfedt køkken. Jeg er glad!

Jeg har et meget smalt og aflangt køkken med skæve mål, hvor alt skulle udskiftes fra bunden af med nye køkkenelementer og hårde hvidevarer. Var rundt hos flere køkkenleverandører og få inspiration samt indhente priser og tilbud. Jeg ville have én leverandør inkl. monteringen, så hvis noget gik galt skulle jeg kun ringe ét sted hen.

Valget faldt på Vordingborg Køkkenet (bl.a. fordi skabene leveres samlet fra fabrikken) og på afdelingen på Vesterbro i København, hvor Flemming Lund Petersen udviste stor interesse for at jeg fik køkkenet netop som jeg ville have det, men samtidig øste af sin erfaring med gode råd og ideer, så indretningen og valget af skabe og materialer kom til at gå op i en højere enhed.

Der var intet hastværk, og vi var igennem mange muligheder som han talte både for og imod, hvilket var en virkelig hjælp når man som jeg er uerfaren køkkenkøber! Som sagt er det et minimalt køkken hvor jeg ville have proppet så meget som muligt ind af hvidevarer og skabsplads, mens det samtidig skulle have en luftighed og lethed over sig.

Flemming kom for at tage det tomme køkken i øjemål, udarbejdede de færdige tegninger, kom igen for at tage kontrolmål af alle de skæve vinkler mm, og dukkede også op da montøren tre uger senere satte alle elementer og bordplade op. Der opstod en leveringsforsinkelse på 3 dage undervejs, men jeg blev orienteret i god tid, og montøren og transportfirmaet rettede ind så det faldt i hak alligevel. ALT passede, ALT blev leveret på én gang og jeg er superglad for køkkenet og dets funktioner. Stor tak til Flemming!