Hej Michael Rosendahl Andreassen, Vordingborg Køkkenet, Horsens

Vi havde længe gået og set på forskellige køkkener, da vores gamle køkken var meget slidt og skulle udskiftes. Kravet var et lyst og funktionelt køkken, men ellers var vi rimelig åbne overfor nye ideer.

Vi var både hos Invita, Svane, HTH og Designa uden helt at finde det rigtige køkken for os. Til sidst tog vi ned til Vordingborg Køkkenet i Horsens. Her gik vi og kiggede på de udstillede køkkener. Så kom der en butiksmedarbejder hen og spurgte om han kunne hjælpe os med at finde et køkken.

Da der ikke var et udstillingskøkken vi synes om, satte vi os ned og kiggede på forskellige låger, farver og former. Ud fra det spurgte medarbejderen ind til vores behov omkring skabe, skuffer mm. Vi aftalte derefter en tid og 2 dage senere kom Vordingborg Køkkenets dygtige medarbejder hjem til os og målte vores køkken op.

En af de ting der var rigtig vigtig for os var at få ovn og opvaskermaskine op i niveau og nu kunne medarbejderen ud fra målene designe vores helt eget drømmekøkken. To dage senere var vi igen inde i butikken, hvor vi fik vist tegninger og ideer til hvordan vores nye køkken evt. kunne se ud.

Vi blev vildt overraskede over, hvor flot tegningen af vores nye køkken var. Medarbejderen hos Vordingborg Køkkenet havde virkelig lyttet og taget hensyn til ALLE vores behov.

Da vi havde sagt ja tak til at købe køkkenet ville der gå 5 uger inden vi fik vores køkken leveret på hjemmeadressen. Alt forløb professionelt, lige fra butikken til de folk, der kom med køkkenet. Vi manglede en dansk brugervejledning, men den fandt de straks frem til os, da vi tog ind i butikken. Ligeledes oplevede vi at der var en låge, som var ridset og her fik vi straks en ny leveret uden bøvl!

Vi skulle selv sætte vores køkken op og her var vi meget spændte på om vi kunne klare det. Men den dygtige medarbejder gav os mange nyttige råd, så vi følte os "godt klædt på" til opgaven. Selve køkkenet kom i moduler, så det var ligesom at bygge med legoklodser. Alt var akkurat lige så nemt, som de havde sagt til os og løb vi ind i problemer undervejs, kunne vi altid ringe til butikken og få hjælp.

Vi har ikke et sekund fortrudt, at vi har handlet køkken hos Vordingborg Køkkenet. Vi har fået vores drømmekøkken - helt tegnet efter vores ønsker og butikken har super dygtige medarbejdere, der følger dit køkkenkøb hele vejen - også efter at regningen er betalt. Vi vil helt klart anbefale Vordingborg Køkkenet. Her får man service og kvalitet for pengene. En særlig tak til Michael Rosendahl Andreassen.

Køkken projekt udført hos kunde