Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Køkken

Du er her

Inspiration til moderne landkøkken med Cascada

 

Cascada er en lågeserie med flotte, romantiske udskæringer, hvor du får en stemning af moderne landkøkken i køkkenet. Køkkenet gør sig flot i såvel historiske villaer med stuklofter og sildebensgulve som i nybyggede lejligheder, hvor et romantisk udtryk ønskes i køkkenet. Lågeserien er en robust køkkenlåge, der med sin lakerede overflade er utrolig rengøringsvenlig.

 

Er du også blevet helt vild med Cascada? Så BOOK DIT MØDE allerede nu, og lad os hjælpe dig med at få opfyldt dine køkkendrømme.

Lågefarver

Cascada-serien findes i 3 unikke farver; hvid, stone grey og reed green. Du kan derfor nemt personliggøre dit nye Cascada-køkken ved at vælge den farve, som passer præcis til dig og dit hjem. 

I din indretning kan du med fordel vælge det samme farvevalg, som du har i dit køkken. Vælger du fx Cascada i reed green, kan du lade farven gå igen i indretningen i resten af rummet, hvis du har køkkenalrum, og andre rum, hvis dit køkken er separat beliggende, for at få en rød tråd i den samlede indretning.

 

Klassisk landkøkken

Cascada-serien er blot en af vores låger med udskæringer, som du finder i Vordingborg Plus-sortimentet. Det klassiske landkøkken med låger med udskæringer har fået sin renæssance og er igen begyndt at finde vej ind i de danske hjem. En låge med delikate udskæringer og detaljer giver køkkenet en hyggelig stemning samt et utroligt elegant og tidløst udtryk. Her ser du Cascada i den klassiske hvide farve, som pryder køkkenet sammen med en flot laminatbordplade i trælook.

 

Grå går aldrig af mode

I lang tid har den grå farve været yderst anvendt i boligindretningen. Den grå farve spænder over mange nuancer og er en meget taknemmelig farve, da stort set alle farver kan kombineres med denne. Også i køkkenet er grå en populær farve at vælge. Du kan få mange forskellige udtyk frem alt efter, hvilken bordplade du vælger. Vælger du fx en bordplade i trælook, vil udtrykket blive det charmerende landkøkken i retrostil. Vælger du derimod en sort bordplade, opnår du den moderne udgave af landkøkkenet. Du kan derfor lege med de forskellige materialer og farver, for at opnå forskellige udtryk med den samme låge.

 

Det grønne køkken

Elsker du farver, og er du modig i din boligindretning - så er den grønne Cascada-låge lige noget for dig. Den matte, grønne låge omfavner den hyggelige stemning som en låge med udskæringer skaber. Den grønne farve er holdt i en dæmpet tone, hvilket gør at den tilfører køkkenet en sofistikeret stemning, men uden at blive for dominerende. Som med det grå køkken kan man i det grønne kombinere med forskellige bordplader for at opnå forskellige udtryk i køkkenet. En laminatbordplade i lyst trælook vil give køkkenet en sommerhusstemning, hvorimod en mørkegrå bordplade vil understrege det chikke look, den grønne låge udstråler.