Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Næstved

Vordingborg Køkkenets facade Næstved

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Merkurvej 2B
4700 Næstved

Privatsalg:
Tlf.  55 77 76 00

Email: naestved@vordingborg.com

 

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  55 77 76 15

Email: naestved@vordingborg.com

 • Josephine, Næstved

  "

  Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  5 ud af 5 stjerner! Jeg kontaktede Vordingborg køkkener fordi jeg skulle have lavet køkken, og her blev jeg mødt af Stefan fra Næstved’s afdeling. Han var så flink og forstående og på ingen tid havde han fået tegnet et fint køkken til mig, så tak til Stefan! Ydermere, så en kæmpe tak til deres montør Morten, der har sat hele køkkenet op, så venlig og super forstående! Alt i alt, er der intet at klage over, tingene er udført til punkt og prikke. Tak for det, og jeres hjælp, Stefan og Morten!

 • Marianne og Claus Dyring Svendsen, Næstved

  "

  Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi fik i december 2020 leveret et køkken fra Vordingborg køkkenet i Næstved. Da vi planlage køkken projektet fik vi god råd og kompetent vejledning af Stefan Rossil i Vordingborg køkkenets butik i Næstved. Det levede fuldt op til vores forventninger om god service hele vejen igennem processen. Opsætningen blev udført af Morten Møller som virkelig har udført et flot stykke håndværk, og som var meget imødekommende og serviceminded. Alt i alt er vi meget glade for vores valg af Vordingborg Køkkenet Næstved og kan på det varmeste anbefale dem.

 • Anders Svenné Olsen, Næstved

  "

  Hej Flemming Svan, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi har haft en god oplevelse med Vordingborg Køkkenet. Vi fik en udsøgt super kompetent service af Flemming fra Næstved afdelingen. Trods travlhed i firmaet, følte vi, at han var der for os. Trods mine 77 år, valgte jeg selv montere køkkenet. Selvfølgelig var der udfordringer undervejs, men de blev klaret på bedste vis, ikke mindst vha. Flemmings egne erfaringer med at skifte køkkener.

 • Jane Kragbæk, Næstved

  "

  Hej Jimmi Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi er super glade for vores nye badeværelses møbler. Vi fik super rådgivning og service af Jimmi fra Vordingborg Køkkenet i Næstved.

 • Wenche Ottosen, Næstved

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vordingborg Køkkenet Næstved har leveret en fantastisk service, både i opstartfasen, under og efter levering at køkkenet. Kan kun give mine bedste anbefalinger.