Næstved

Vordingborg Køkkenets facade Næstved

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Merkurvej 2B
4700 Næstved

Privatsalg:
Tlf.  55 77 76 00

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  55 77 76 15

 • Tue, Næstved

  "

  Hej Jimmi Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi fik super god vejledning og hjælp til at designe vores køkken af Jimmi fra Næstved afdelingen. Det er helt sikkert blevet et bedre køkken end hvis vi selv havde designet det. Vi er også rigtig godt tilfredse med kvaliteten. Det virker solidt, og det er nemt at justere låger osv. Det eneste der kunne være bedre, er hvis der havde været nogle bedre samleanvisninger og bedre markeringer af hvilke dele der passer sammen, og hvordan de passer sammen. Det giver nok sig selv for en håndværker, men det var lidt op ad bakke for et gør-det-selv par. Heldigvis havde Jimmi sagt at vi var meget velkomne til at ringe og spørge om hjælp, og han var også meget god til at hjælpe når vi havde brug for vejledning i samleprocessen.

 • Karen Palmelund, Næstved

  "

  Hej Flemming Svan, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi skulle have nyt køkken og var rundt i forskellige butikker. Da jeg kom til Vordingborg Køkken i Næstved, blev jeg mødt af en mandlig sælger som var Flemming. Han var meget lydhør til mine ønsker og jeg følte mig meget velkommen. Vi aftalte at han kom hjem og målte op, hvorefter jeg skulle komme tilbage og se mit køkken visuelt og da jeg så det på tv-skærmen følte jeg virkelig, at Flemming havde hørt hvad jeg ville have og nu står mit køkken i mit hus og jeg glæder mig hverdag over både den fantastiske kundeservice og mit drømmekøkken. Jeg kan kun give top karakter til Næstved afdelingen og mine varmeste anbefalinger.

 • Solvejg & Jørn Petrius, Præstø

  "

  Hej Anders G. Jensen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi har for 6 uger siden bestilt et nyt køkken, og det er kommet og sat op, og vi er så tilfreds med det, og den service at de gav. Og Tømre Keld Poulsen som satte det op, ved alt om køkkenmontering, og der er ikke en finger at pege på. Så jeg kan kun anbefale Vordingborg Køkkenet i Næstved, og tale med Anders G. Jensen. Tak til alle i Vordingborg Køkkenet.

 • Helle Friis, Næstved

  "

  Hej Claus Hyttel, Vordingborg Køkkenet, Kongens Næstved

  Vi har købt køkken i Næstved afdelingen, vi er blevet behandlet så godt og respektfuldt, søde, åbne og imødekommende var alle dem vi mødte. "Vores" sælger Claus Hyttel var meget professionel, lyttende og med respekt for vores ideer, og samtidig kom han med forskellige forslag, super god kombi. Vi glæder os til at få vores køkken hjem og sat op. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Vordingbog køkkenet

 • Nadja Henriksen, Næstved

  "

  Hej Frederik Jensen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi har købt et skønt køkken af Frederik i Næstved. Der var super god service fra det øjeblik vi trådte ind ad døren. Frederik har fra starten af taget sig god tid til os, og var i selve processen med optegning af køkkenet god til at komme med ideer til, hvordan det kunne indrettes. Det var også meget positivt, at vi holdte os inden for vores budget og vi følte ikke, at vi gik på kompromis med noget. Vi fik monteret køkkenet, og det er blevet sat meget pænt op. De udfordringer der opstod undervejs blev professionelt håndteret. Og igen var Fredrik rigtig god til at følge op på tingene. Vi kan kun anbefale Vordingborg køkken i Næstved, og især her Frederik, som er dygtig og et meget behageligt menneske.