Billede
Vordingborg Køkkenet i Næstved
Man - Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Merkurvej 2B
4700 Næstved

 

I Sydsjællands hovedby — lidt uden for centrum, ved Næstved Storcenter, ligger Vordingborg Køkkenets Næstved afdeling. Her kan du lade tiden gå i stå, mens du slentre igennem vores flotte store showroom og oplever de mange køkkener. Butikken hører blandt en af vores største, med intet mindre end 1.000 m² flotte og moderne køkken udstillinger. Med så mange køkken udstillinger, er du sikker på at kunne finde dit nye køkken hos os. Dette uanset størrelsen på dit budget eller hvilken stil du går efter. Vordingborg Køkkenet har nemlig et af Danmarks største køkken udvalg i skabselementer og låge sortiment.

 

Café plads til at forhandle nyt køkken

 

Køkkenfirma i Næstved

Vordingborg Køkkenet er blot ét køkkenfirma ud af flere i Næstved. Dog er vi klart et besøg værd. Du kan kun vinde, ved at indhente et køkken tilbud fra os — enten før eller efter at du har indhentet tilbud fra hvilket som helst andet køkkenfirma i Næstved. Vi sørger nemlig for at give dig mest for pengene. Dette ved at matche alle skriftlige og sammenlignelige køkkentilbud. Når du kommer med dit køkken tilbud, så tegner vi samme køkken, i samme høje kvalitet og med samme gode løsninger, men til en pris der er lavere. Det kan også være at vi kan give dig endnu flere fordele, så som at give flere eller bedre hvidevarer med til prisen. 

 

Flot stort sort køkken med fyldningslåger

 

Køkken i Næstved

Når du køber køkken i Næstved afdelingen, så vil du opleve én af de mange fordele ved at handle køkken i Vordingborg Køkkenet. Fx er køkken tilbud som hovedregel alt inklusive — også hårde hvidevarer. Næstved afdelingen sørger for at dit budget overholdes, men hvad endnu bedre er — Vordingborg køkkenet tager ansvaret for at alle mål passer sammen, når du handler hvidevarerne hos os. Hermed slipper du for besværet med at undersøge mål og ansvaret for om disse passer, samt konsekvensen ved at de evt. ikke gør. Hør nærmere om hvordan du får nyt køkken — inkl. hvidevarer, i Næstved afdelingen.

 

Køkkenudstilling i Næstved

 

Badeværelse Næstved

Er det ikke blot nyt køkken, men også nyt badeværelse, du søger i Næstved, så er vi bestemt også et besøg værd! Vi har adskellige badeværelse modeller udstillet, så du kan få fornemmelsen af dine nye badmøbler før du køber dem. Finder du ikke hvad du leder efter i vores badudstilling, så kan du tale med en konsulent om dine ønsker — så tegner vi badeværelset i 3D, med de møbler, som du drømmer om. Det er gratis — uanset om du vælger at tage imod det endelig tilbud eller ej.

Ligesom med køkkenerne er vores tilbud alt inklusive. Det betyder at et tilbud, fra os, på nyt badeværelse indeholder skabs- og skuffeelementer, spejl, vask, bordplade og badeværelse armatur, i Næstved afdelingen.

 

 

55.2545958, 11.7886393

Udtalelser fra vores kunder

Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved

5 ud af 5 stjerner! Jeg kontaktede Vordingborg køkkener fordi jeg skulle have lavet køkken, og her blev jeg mødt af Stefan fra Næstved’s afdeling. Han var så flink og forstående og på ingen tid havde han fået tegnet et fint køkken til mig, så tak til Stefan! Ydermere, så en kæmpe tak til deres montør Morten, der har sat hele køkkenet op, så venlig og super forstående! Alt i alt, er der intet at klage over, tingene er udført til punkt og prikke. Tak for det, og jeres hjælp, Stefan og Morten!

Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vi fik i december 2020 leveret et køkken fra Vordingborg køkkenet i Næstved. Da vi planlage køkken projektet fik vi god råd og kompetent vejledning af Stefan Rossil i Vordingborg køkkenets butik i Næstved. Det levede fuldt op til vores forventninger om god service hele vejen igennem processen. Opsætningen blev udført af Morten Møller som virkelig har udført et flot stykke håndværk, og som var meget imødekommende og serviceminded. Alt i alt er vi meget glade for vores valg af Vordingborg Køkkenet Næstved og kan på det varmeste anbefale dem.

Hej Flemming Svan, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vi har haft en god oplevelse med Vordingborg Køkkenet. Vi fik en udsøgt super kompetent service af Flemming fra Næstved afdelingen. Trods travlhed i firmaet, følte vi, at han var der for os. Trods mine 77 år, valgte jeg selv montere køkkenet. Selvfølgelig var der udfordringer undervejs, men de blev klaret på bedste vis, ikke mindst vha. Flemmings egne erfaringer med at skifte køkkener.

Hej Jimmi Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vi er super glade for vores nye badeværelses møbler. Vi fik super rådgivning og service af Jimmi fra Vordingborg Køkkenet i Næstved.

Hej Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vordingborg Køkkenet Næstved har leveret en fantastisk service, både i opstartfasen, under og efter levering at køkkenet. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Så blev vores gamle køkken skiftet ud, med et dejligt Vordingborg Køkken. Vi vil gerne sige tak til Stefan Rossil, Næstved afd., for hans profesionelle vejledning og ideer, da vi skulle vælge vores nye køkken. Morten fra MH -Tømrerne, Lundby, har med stor faglighed monteret det nye køkken. Alle aftaler overholdt til tiden og vi kan kun anbefale samarbejdet med Stefan og Morten som har givet os en positiv oplevelse.

Hej Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vordingborg afdelingen i Næstved Personalet samt det køkken vi har købt har en kvalitet som til fulde lever op til vores forventninger Virkelig imødekomme personaler som med kyndig information fik os til at sammensætte præcis de som vi havde forstillet os Super oplevelse og vi er meget glade for vores køkken, som vi ser og bruger hver eneste dag og skulle der være spørgsmål så er et besøg i forretningen noget vi ser frem til Topklasse betjening og køkken.

Hej Frederik Jensen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vi har købt køkken hos Vordingborg Køkkenet i Næstved, og vi har fået så formidabel service. Hjælp med valg af køkken og hvidevarer blev gjort i samarbejde med os, og med vores ønsker og budget for øje. Vordingborg Køkkenet har overholdt alle aftaler til punkt og prikke, og leveringen var en leg. Og bedst som man midt i monteringen af køkkenet er klar til at bande dem langt væk på forhånd, fordi der lige mangler noget, eller der er en fejl, så sørger Vordingborg for at rette op på det hele, UDEN undtagelse. Man kan roligt købe køkken hos Vordingborg Køkkenet, de er meget MEGET servicemindede og insisterer på tilfredse kunder, og går langt for at give den perfekte oplevelse. Jeg er 120% tilfreds med vores valg af Vordingborg Køkkenet. Tak for hjælpen til hele Vordingborg Køkkenet Næstved, og særligt til Frederik som har lagt øre til alle vores små udfordringer, og stort set kun har haft et svar 'Det skal vi bare have fixet', når vi havde problemer.

Hej Claus Hyttel, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vi er 2 mennesker på 71, som skulle have nyt køkken incl.hårde hvidevarer, bad og højskabe med skydelåger for første gang. Vi besøgte 3 køkkenforretninger og valgte Vordingborg i Næstved. Vi blev mødt af deres konsulent Claus H. Fra første øjeblik var der kemi. Vi fik en service, som vi følte var helt i top, incl. forslag og vejledning, om alt hvad der hører med, Claus H gjorde et fornemt stykke arbejde, som vi var meget trygge ved. I de rammer der var til rådighed, har vi fået hvad vi drømte om. Stor tak til Claus H og Vordingborgkøkken. At vi så også fik en montør som var verdensklasse, gjorde det jo ikke mindre godt. Vi kan kun anbefale Vordingborgkøkken, Claus H og Benjamin(montør).

Hej Claus Hyttel, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Stor ros og tak til afdelingen i Næstved. Har fået et dejligt nyt køkken efter fortrinligt forarbejde gennem tilbud, opmåling, valg af møblement ved Claus Hyttel. Flot arbejde udført af venlig montør, som bare arbejdede prof. fra start til slut. Og tak til chefen for et formidabelt tilbud på Næstved messen i marts - selv om vi var sidste kunde før lukketid fik vi en seriøs betjening.