Billede
Vordingborg Køkkenet i Næstved
Man - Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Merkurvej 2B
4700 Næstved

I Sydsjællands hovedby — lidt uden for centrum, ved Næstved Storcenter, ligger Vordingborg Køkkenets Næstved afdeling. Her kan du lade tiden gå i stå, mens du slentre igennem vores flotte store showroom og oplever de mange køkkener. Butikken hører blandt en af vores største, med intet mindre end 1.000 m² flotte og moderne køkken udstillinger. Med så mange køkken udstillinger, er du sikker på at kunne finde dit nye køkken hos os. Dette uanset størrelsen på dit budget eller hvilken stil du går efter. Vordingborg Køkkenet har nemlig et af Danmarks største køkken udvalg i skabselementer og låge sortiment.

 

Udstilling i Næstved hvidt hvid køkken flot

Køkkenfirma i Næstved

Vordingborg Køkkenet er blot ét køkkenfirma ud af flere i Næstved. Dog er vi klart et besøg værd. Du kan kun vinde, ved at indhente et køkken tilbud fra os — enten før eller efter at du har indhentet tilbud fra hvilket som helst andet køkkenfirma i Næstved. Vi sørger nemlig for at give dig mest for pengene. Dette ved at matche alle skriftlige og sammenlignelige køkkentilbud. Når du kommer med dit køkken tilbud, så tegner vi samme køkken, i samme høje kvalitet og med samme gode løsninger, men til en pris der er lavere. Det kan også være at vi kan give dig endnu flere fordele, så som at give flere eller bedre hvidevarer med til prisen. 

 

Køkken i Næstved

Udstilling i Næstved hvidt hvid køkken 2 flot

Når du køber køkken i Næstved afdelingen, så vil du opleve én af de mange fordele ved at handle køkken i Vordingborg Køkkenet. Fx er køkken tilbud som hovedregel alt inklusive — også hårde hvidevarer. Næstved afdelingen sørger for at dit budget overholdes, men hvad endnu bedre er — Vordingborg køkkenet tager ansvaret for at alle mål passer sammen, når du handler hvidevarerne hos os. Hermed slipper du for besværet med at undersøge mål og ansvaret for om disse passer, samt konsekvensen ved at de evt. ikke gør. Hør nærmere om hvordan du får nyt køkken — inkl. hvidevarer, i Næstved afdelingen.

 

Udstilling i Næstved hvidt hvid bad flot flotte

Badeværelse Næstved

Er det ikke blot nyt køkken, men også nyt badeværelse, du søger i Næstved, så er vi bestemt også et besøg værd! Vi har adskellige badeværelse modeller udstillet, så du kan få fornemmelsen af dine nye badmøbler før du køber dem. Finder du ikke hvad du leder efter i vores badudstilling, så kan du tale med en konsulent om dine ønsker — så tegner vi badeværelset i 3D, med de møbler, som du drømmer om. Det er gratis — uanset om du vælger at tage imod det endelig tilbud eller ej.

Ligesom med køkkenerne er vores tilbud alt inklusive. Det betyder at et tilbud, fra os, på nyt badeværelse indeholder skabs- og skuffeelementer, spejl, vask, bordplade og badeværelse armatur, i Næstved afdelingen.

 

 

55.2545958, 11.7886393

Udtalelser fra vores kunder

Kære Søren Kramer, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vi vil bare sige dig tusinde tak for din god service/behandling, og at vi er meget glad for vores nye køkkenet. Selvom der var lidt leveringsskade i starten, er blevet et perfekt samlested, nu hvor det stå helt færdig. Vi ville hellere en gerne anbefale jer til andre og ligeså jeres rigtig gode tømrer, som har lavet et super flot arbejde hos os.

Hej Flemming Svan, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vi har hele vejen været meget glade for Vordingborg Køkkenet.

Den største ros skal gives til Flemming, vores sælger, som har været utrolig sød, hjælpsom og hjulpet hele vejen rundt, også da der var problemer med vores køkkenborde, blev det ordnet med det samme.

Vi kan varmt anbefale Jer til alle.

Hej Rasmus Fromberg, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vores ordre var ikke af de store. Lidt skuffe indlæg m.m., men I har levet fuldt ud op til vores forventning.

God og kvik betjening i Næstved og hurtig levering.

Hej Rasmus Fromberg, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Som svar på jeres forespørgsel, om vi er tilfredse med, om opgaven med vort køkken er løst tilfredsstillende.

Vi er meget tilfredse, og vi har haft en meget kompetent tømre til opsætningen, Keld Poulsen, han bør få ros!

Køkkenet er nyt for os og vi skal vænne os til mindre skabsplads end før, det er udfordringen, men flot arbejde, Tak!

Hej Jimmi Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vi vil sige at vi er yderst tilfreds med det hele I butikken: kan vi kun takke Jimmi fra Næstved, for den eminente service og tålmodighed han har udvist. Han er en rigtig god sælger, der hører efter hvad kunderne siger og husker små detaljer.

Hej Rasmus Fromberg, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vordingborg Køkkenet har igen levet op til vores forventninger og er yderst tilfredse med slutresultatet.

Fra vi henvendte os i butikken til det færdige resultat er der kun gået 3 uger, og vi kan kun sige godt om kundebetjeningen og servicen i butikken i Næstved.

Det eneste som har irriteret os lidt, er selve den dag vi fik leveret skydedørene. Dagen kendte vi, men ikke et tidsrum på dagen. Det ville være rart, man dagen i forvejen kunne få et ca. tidspunkt for leverancen, så man ikke er bundet hele dagen.

Hej Jimmi Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Nu ved vi godt, at det er 1 1/2 år efter vi har fået køkken, men sender alligevel vores mail.

Vi vil naturligvis meget gerne beskrive vores oplevelse med, at handle hos Vordingborg Køkken :).

Vores tilbagemelding skal tages som konstruktiv kritik, vi er i den grad meget TILFREDSE med, at have handlet køkken i Vordingborg.

Både indhentning af tilbud, forløbet med opmåling, den service Jimmi fra Næstved har givet os og leveringen af elementer, ikke et valg vi har fortrudt på noget tidspunkt og slet ikke den dag i dag :).

Vi valgte Vordingborg Køkken, da der var 50% indtil 27.05.13 og fordi vi gerne ville handle lokalt.

Markedet for andre køkkener blev ikke undersøgt nærmere, vi var målrettet og var enige om, at det skulle være Vordingborg Køkken.

Beslutningen om Vordingborg Køkken blev heller ikke mindre, da vi kontaktede jer og forhørte os om et uforpligtet tilbud.

Der var en meget fin dialog fra start og vi fik Jimmi ude fra Næstved.

Der blev målt, der blev talt om div. muligheder, tanker blev noteret.

Til vores første møde i Næstved hos Jimmi, følte vi os bare velkommen og efter en god snak, samt vi fik gennemset hvad Jimmi havde fået ud af vores møde, var vi stadig ikke i tvivl, her skulle vi handle.

Forløbet undervejs hvor vi gennemser ordre, tegninger mm., kan vi med stor ROS til jer være så taknemmelig over, at alle de ændringer eller tvivlspørgsmål der har fundet sted, har vi kunnet få ændret.

Ikke på noget tidspunkt, har vi følt os svigtet, Jimmi har været der 100% og han er god til, at finde de løsninger som passede til vores behov og dækning af et nyt køkken.

Har vi haft spørgsmål eller ændringer undervejs, har det ikke været noget problem, det er med glæde blevet ændret.

Efter vi havde skrevet under og betalt vores køkken, blev det ret kort efter opdaget af jer, at der var ført et skab for meget på.

Det synes vi bare er stort af jer, være ærlig og med et tiltag om, at vi kunne have beløbet til gode eller få beløbet retur med det samme. Det er ikke noget kunderne vil have en chance for, at opdage når ikke man 100% er ind i hvor mange elementer et køkken indeholder, så godt gået af jer.

Vi havde en større renovering i gang i boligen, hvor vi slå køkken og spisestue sammen, hvorfor dette gav en kontrolmåling. Dette var heller ikke noget problem, Jimmi var der med det samme og fik tilrettet div. ting.

Køkken leveringen blev ændret undervejs fra jeres side i forhold til det aftalte, dette gav nogle udfordringer, da vi ikke bare kan tage fri fra arbejdet, der blev dog fundet en løsning på det.

Det var aftalt at der skulle ringes 1 time før levering, dette skete ikke. Jeg havde dog fået en sms et par dage før leveringsdatoen, om hvilken dag køkkenet blev leveret og et mobilnr. på vognmanden. På leveringsdagen ringer jeg kl. 0830 og spørger til hvornår de forventer og være på vores adr., hvor der bliver sagt at de var i nærheden og når de var færdige der, kom de til os ca. 30 min. efter.

Så det med opkaldet 1 time før holdt ikke den dag, hvilke kunne have givet udfordringer havde vi ikke lige været i nærheden.

Vi havde valgt selv at sætte køkken op, men det var heller ikke noget problem, da vejledninger var nemme og forståelige. Alt passede med elementer, tilbehør og tegningerne var nøjagtige for opsætning.

Den skjulte liste til bordplade var ikke lige os, der mgl. også afslutninger til næsten alle hjørner, hvorfor vi nu har valgt en hvid liste i stedet.

Til belysning under skab fik vi tilbud om 4 spot, det var også fint - men, bliver undervejs bekendt med at de ikke er besparende, hvorfor vi måske er ked af, at vi ikke fik et valg eller tilbud på LED-lys.

Trods 1 1/2 år efter har vi ikke på noget tidspunkt fortrudt vores valg af renovering, samt nyt køkken - vi er super glade for det.

Vores valg af køkken er fantastisk mht. valg af skabslåge og indretning, vores bolig har taget en hel anden drejning, vi bruger det helt anderledes den dag i dag.

EN STOR TAK OG STOR ROS til Jimmi/Vordingborg Køkken i Næstved !

PS: vi har siden spredt snakken til dem vi kender og som skulle træffe et valg om et nyt køkken, hvor god en service vi har fået hos jer og hvordan forløbet har været :)

Hej Rasmus Fromberg, Vordingborg køkkenet, Næstved

Det var en fornøjelse at komme i jeres afdeling i Næstved, prof betjening /hjælp som ikke kunne fås hos nogle af jeres konkurrenter her i omegnen. Bestilling kom som aftalt og var helt i orden. Så stor tak herfra;:-))

Hej Rasmus Fromberg, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Jeg er meget tilfreds med mit køb - og med levering i øvrigt, som overholdt den aftalte tidsplan m.v.

Jeg har monteret det meste - og alt er som det skal være (afventer lige el og VVS).

Vi vil gerne besøge jer næste gang, der bliver behov for jeres udstyr.

Hej Jimmi Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

Vi er meget tilfredse med Vordingborg Køkkenet. Nu har vi haft det en måneds tid, og hver dag glæder vi os over køkkenets gode funktion og dets robusthed.

Vordingborg Køkkenets sælger, som i dette tilfælde var Jimmi lavede en perfekt opmåling af køkkenet, som senere blev monteret af Kjeld, der er en meget omgængelig og rutineret tømrer.

Levering af køkkenet forløb også tilfredsstillende og i dette tilfælde op på 1.sal., i bedste stil. Men de folk, der bærer møblerne op burde for deres egen skyld anvende elektriske transportvogne op ad trapper. Men det vil de nok ikke…..

Her i bebyggelsen Hegnsparken har flere købt Vordingborg Køkkenet, og alle er meget tilfredse. Så der bliver snakket rigtig meget om det her. Her er et køkken, der kan anbefales