Næstved

Vordingborg Køkkenets facade Næstved

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Merkurvej 2B
4700 Næstved

Privatsalg:
Tlf.  55 77 76 00

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  55 77 76 15

 • Freddy Adolphsen, Næstved

  "

  Hej Lars Scheel, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi er meget glade for Vores Vordingborg Køkken, Bad og Skabe i soveværelset. Monteringen af det hele stod Kristian Hansen fra Sandved for og det var bare perfekt. Vi siger hermed tak til Vordingborg Køkkenet

 • Heidi og Casper, Næstved

  "

  Hej Jimmi Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Jimmi fra Næstved afdelingen om vores nye køkken. Han - og dermed Vordingborg Køkkenet - har på alle måder levet op til vores forventninger ift. at lytte til vores behov og ideer, levere forslag ad flere omgange, dialog omkring levering, imødekommenhed omkring ændringer af aftaler og ordre.

  Vi anbefaler Vordingborg Køkkenet (Jimmi) til vores venner, familie og kolleger.

 • Jytte & Jørgen Heüman, Næstved

  "

  Hej Lars Scheel, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi er meget glade for vores nye køkken. Snedker Kjeld er meget hurtig og dygtig. den behandling vi har modtaget fra Vordingborg Køkkenet, kan ikke være bedre.

 • Inge og Frank Nielsen, Næstved

  "

  Hej Jimmi Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Bestemte os for et nyt Vordingborg køkken og tog kontakt til Næstved afd. Her fik vi en god og grundig snak med sælger Jimmi Nielsen og efter ca. 4 timer havde vi sammensat (havde mange ændringer og tilvalg) og fundet det køkken vi ville have. Vi har været yderst tilfredse både med salg/pris, levering og montering. Og vil helt sikkert anbefale Vordingborg køkkenet på vores gode erfaring til venner og familie.
  Tak til Jimmi, som ihærdigt og professionelt hjalp og besvarede vores uvidende spørgsmål. Prisen havde selvfølgelig også en afgørelse.

 • Bjarne, Næstved

  "

  Hej Jimmi Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Alt er gået efter planen! Vi besøgte Vordingborg køkkenet i Næstved fik en snak med de flinke mennesker der, og aftalte at Jimmi Nielsen skulle komme på besøg hos os, han opmålte og kom med forslag, senere var vi så til et møde i butikken i Næstved igen, hvor der blev vist en plan og foto af vores nye køkken på en stor skærm, alt blev aftalt, leverings tidpunkt osv. Leverings tidspunkt blev overholdt alt var med, ingen skader af nogen art, blev leveret af to flinke fyre helt ind i huset. Vi har fået et nyt flot køkken til en fornuftig pris. kun ros herfra.