Næstved

Vordingborg Køkkenets facade Næstved

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Merkurvej 2B
4700 Næstved

Privatsalg:
Tlf.  55 77 76 00

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  55 77 76 15

 • Jan Johansen, Næstved

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vordingborg afdelingen i Næstved Personalet samt det køkken vi har købt har en kvalitet som til fulde lever op til vores forventninger Virkelig imødekomme personaler som med kyndig information fik os til at sammensætte præcis de som vi havde forstillet os Super oplevelse og vi er meget glade for vores køkken, som vi ser og bruger hver eneste dag og skulle der være spørgsmål så er et besøg i forretningen noget vi ser frem til Topklasse betjening og køkken.

 • Birgit og Walter Nissen, Næstved

  "

  Hej Claus Hyttel, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi er 2 mennesker på 71, som skulle have nyt køkken incl.hårde hvidevarer, bad og højskabe med skydelåger for første gang. Vi besøgte 3 køkkenforretninger og valgte Vordingborg i Næstved. Vi blev mødt af deres konsulent Claus H. Fra første øjeblik var der kemi. Vi fik en service, som vi følte var helt i top, incl. forslag og vejledning, om alt hvad der hører med, Claus H gjorde et fornemt stykke arbejde, som vi var meget trygge ved. I de rammer der var til rådighed, har vi fået hvad vi drømte om. Stor tak til Claus H og Vordingborgkøkken. At vi så også fik en montør som var verdensklasse, gjorde det jo ikke mindre godt. Vi kan kun anbefale Vordingborgkøkken, Claus H og Benjamin(montør).

 • Mads Robinson Mouritzen, Næstved

  "

  Hej Frederik Jensen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi har købt køkken hos Vordingborg Køkkenet i Næstved, og vi har fået så formidabel service. Hjælp med valg af køkken og hvidevarer blev gjort i samarbejde med os, og med vores ønsker og budget for øje. Vordingborg Køkkenet har overholdt alle aftaler til punkt og prikke, og leveringen var en leg. Og bedst som man midt i monteringen af køkkenet er klar til at bande dem langt væk på forhånd, fordi der lige mangler noget, eller der er en fejl, så sørger Vordingborg for at rette op på det hele, UDEN undtagelse. Man kan roligt købe køkken hos Vordingborg Køkkenet, de er meget MEGET servicemindede og insisterer på tilfredse kunder, og går langt for at give den perfekte oplevelse. Jeg er 120% tilfreds med vores valg af Vordingborg Køkkenet. Tak for hjælpen til hele Vordingborg Køkkenet Næstved, og særligt til Frederik som har lagt øre til alle vores små udfordringer, og stort set kun har haft et svar 'Det skal vi bare have fixet', når vi havde problemer.

 • Carsten Henrichsen, Næstved

  "

  Hej Claus Hyttel, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Stor ros og tak til afdelingen i Næstved. Har fået et dejligt nyt køkken efter fortrinligt forarbejde gennem tilbud, opmåling, valg af møblement ved Claus Hyttel. Flot arbejde udført af venlig montør, som bare arbejdede prof. fra start til slut. Og tak til chefen for et formidabelt tilbud på Næstved messen i marts - selv om vi var sidste kunde før lukketid fik vi en seriøs betjening.

 • Tue, Næstved

  "

  Hej Jimmi Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi fik super god vejledning og hjælp til at designe vores køkken af Jimmi fra Næstved afdelingen. Det er helt sikkert blevet et bedre køkken end hvis vi selv havde designet det. Vi er også rigtig godt tilfredse med kvaliteten. Det virker solidt, og det er nemt at justere låger osv. Det eneste der kunne være bedre, er hvis der havde været nogle bedre samleanvisninger og bedre markeringer af hvilke dele der passer sammen, og hvordan de passer sammen. Det giver nok sig selv for en håndværker, men det var lidt op ad bakke for et gør-det-selv par. Heldigvis havde Jimmi sagt at vi var meget velkomne til at ringe og spørge om hjælp, og han var også meget god til at hjælpe når vi havde brug for vejledning i samleprocessen.