Næstved

vordingborg køkkenets facade Næstved

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

Adresse

Merkurvej 2B
4700 Næstved

Privatsalg:
Tlf.  55 77 76 00

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  55 77 76 15

 • Karin og Jacob, Næstved

  "

  Hej Jimmi Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi vil gerne rose en af jeres fantastiske kollegaer. 

  Vi har nu fået hans hjælp i to forskellige byggeprojekter. Det var helt bevidst, at vi igen ville snakke med ham.

  Første gang var i 2009 og så i 2017

  Det er Jimmi Nielsen fra Næstved afdelingen.

  Han er en fantastisk konsulent, som lytter til kunden og dennes ønsker.

  Han presser ikke kunden i modsat retning, men lytter. Han kan godt komme med et andet forslag, men stadig inden for det som kunden ønsker.

  Vi er så glade for at han har hjulpet os med at få det mest fantastiske køkken, bryggers samt to badeværelser.

  Så hvis i har månedens medarbejder, så vil vi klart anbefale Jimmi fra Næstved.

  Hvis vi lige skal sige noget negativt i denne proces så er det kun, at i ikke mere producerer 60´er skabe med dobbelt låger. Det er lidt mærkeligt på badeværelset med et miljø, hvor der er en stor låne i midterskabet frem for to låger. Det sidste ville være meget pænere.

 • NB, Næstved

  "

  Hej Martin Villadsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vordingborg køkkenet / Næstved Efter mange overvejelser og mange der frarådet os at vælge Vordingborg køkkenet, blev det alligevel dem vi valgte der skulle komme med vores nye køkken, vi fik den bedste sælger i Næstved, han hedder Martin, rigtig frisk mand som lytter til en. Det var udelukket hans skyld at vi blev overbevist om at det var Vordingborg køkkenet vi skulle valgte, vi valgte at følge vores mavefornemmelse og ikke alle dem der havde frarådet os det, og for pokker hvor er vi glade for det! Hele vejen igennem er vi blevet behandlet MEGET professionelt og der er blevet lyttet 100% til vores ønsker, samt han selv er kommet med gode forslag! Det hele starter jo selvfølgelig med at han kom ud og målte op, og nogen dage efter kom vi i butikken for at se det han havde tegnet til os, og det var jo fuldstændig som vi ønskede det, ganske små justeringer skulle der laves og bum der var vores drømme køkken! Vi aftaler en leveringsdato, og jo tætter vi kommer på datoen jo mere bekymret bliver vi faktisk om de nu leverer til tiden, men igen var vores tvivl spild af tid, da vi modtager et opkald om de må komme med det 2 dage før leveringsdato. :) så der kom 3 fragtmænd med det 2 dage før den oprigtige aftale tid, det kan man jo bestemt ikke klage over. Da køkkenet skulle sættes op er det jo altid spændende om alt er der og om alt er målt rigtigt op, og endnu en gang dybt professionelt firma, der manglede INTET som i virkelig intet og ALT passet til punkt og prikke! Vi kan virkelig kun anbefale Vordingborg køkkenet. Hvis I kommer til Næstved afdeling, så kan vi sende de varmeste anbefalinger i Martins retning, meget professionel mand, frisk og humoristisk, han gør alt hvad han kan for at gøre sine kunder tilfreds og laver en god opfølgning på det efterfølgende også.

 • Betina Pedersen, Næstved

  "

  Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Har haft en kanon god oplevelse med Vordingborg køkkenet og de håndværkere der har været her. Ikke alene med at rådgivning og service har bare været super godt. Har ikke fortrudt at jeg valgte et Vordingborg køkken.

 • Frank Petersen, Næstved

  "

  Hej Martin Villadsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Kan varmt anbefale Vordingborg Køkken Næstved. Har fået en fantastisk service hele vejen igennem af køkkenkonsulent Martin Villadsen, som gav sig tid til at sætte sig ind i vores ønsker til det nye køkken. Ved levering af elementerne kunne vi ikke finde kassen med ben til skabene, skruer mv. og ringede til butikken som oplyste, at den normalt ligger inde i skabene. Men vi kunne komme ned og hente de ben vi lige stod og manglede og vi efterfølgende kunne komme ned med de andre når vi fandt kassen. Kassen lå selvfølgelig i det bagerste og sidste skab vi tjekkede. Fragtmændene opdagede en lille skade på det ene skab da de skulle læse af og oplyste om, at den var indmeldt og der vil komme et nyt. Senere samme dag kom en mail med, at der er bestilt et nyt skab.

 • Kim Tadsen, Næstved

  "

  Hej Flemming Svan, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Der er ikke så meget andet at sige end at alt er forløbet fuldstændig som vi havde forventet - altså perfekt. Især jeres sælger Flemming fra Næstved gik "above and beyond" for at levere varen. Vi er meget tilfredse med hele forløbet og resultatet.