Næstved

Vordingborg Køkkenets facade Næstved

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør.–søn. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Merkurvej 2B
4700 Næstved

Privatsalg:
Tlf.  55 77 76 00

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  55 77 76 15

 • Solvejg & Jørn Petrius, Præstø

  "

  Hej Anders G. Jensen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi har for 6 uger siden bestilt et nyt køkken, og det er kommet og sat op, og vi er så tilfreds med det, og den service at de gav. Og Tømre Keld Poulsen som satte det op, ved alt om køkkenmontering, og der er ikke en finger at pege på. Så jeg kan kun anbefale Vordingborg Køkkenet i Næstved, og tale med Anders G. Jensen. Tak til alle i Vordingborg Køkkenet.

 • Helle Friis, Næstved

  "

  Hej Claus Hyttel, Vordingborg Køkkenet, Kongens Næstved

  Vi har købt køkken i Næstved afdelingen, vi er blevet behandlet så godt og respektfuldt, søde, åbne og imødekommende var alle dem vi mødte. "Vores" sælger Claus Hyttel var meget professionel, lyttende og med respekt for vores ideer, og samtidig kom han med forskellige forslag, super god kombi. Vi glæder os til at få vores køkken hjem og sat op. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Vordingbog køkkenet

 • Nadja Henriksen, Næstved

  "

  Hej Frederik Jensen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi har købt et skønt køkken af Frederik i Næstved. Der var super god service fra det øjeblik vi trådte ind ad døren. Frederik har fra starten af taget sig god tid til os, og var i selve processen med optegning af køkkenet god til at komme med ideer til, hvordan det kunne indrettes. Det var også meget positivt, at vi holdte os inden for vores budget og vi følte ikke, at vi gik på kompromis med noget. Vi fik monteret køkkenet, og det er blevet sat meget pænt op. De udfordringer der opstod undervejs blev professionelt håndteret. Og igen var Fredrik rigtig god til at følge op på tingene. Vi kan kun anbefale Vordingborg køkken i Næstved, og især her Frederik, som er dygtig og et meget behageligt menneske.

 • Jack & Malgorzata, Næstved

  "

  Hej Claus Hyttel, Vordingborg Køkkenet, Næsteved

  Vi er meget tilfredse med den skræddersyede, personlige og professionelle service vi fik hos Vordingborg Køkkenet i Næstved, og særligt Claus Hyttel. Vores køkken blev sat hurtig, fejlfrit og meget tilfredsstillende op til tiden. Store anbefaling herfra.

 • Matilde Navntoft, Næstved

  "

  Hej Frederik Bilenberg Jensen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi købte vores køkken fra Vordingborg Køkkenet Næstved af Frederik i sommer, og vi er meget tilfredse. Vi følte os trygge og hørt igennem hele processen.