Næstved

Vordingborg Køkkenets facade Næstved

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Merkurvej 2B
4700 Næstved

Privatsalg:
Tlf.  55 77 76 00

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  55 77 76 15

 • Wenche Ottosen, Næstved

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vordingborg Køkkenet Næstved har leveret en fantastisk service, både i opstartfasen, under og efter levering at køkkenet. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

 • Helle og Torben, Næstved

  "

  Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Så blev vores gamle køkken skiftet ud, med et dejligt Vordingborg Køkken. Vi vil gerne sige tak til Stefan Rossil, Næstved afd., for hans profesionelle vejledning og ideer, da vi skulle vælge vores nye køkken. Morten fra MH -Tømrerne, Lundby, har med stor faglighed monteret det nye køkken. Alle aftaler overholdt til tiden og vi kan kun anbefale samarbejdet med Stefan og Morten som har givet os en positiv oplevelse.

 • Birgit og Walter Nissen, Næstved

  "

  Hej Claus Hyttel, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi er 2 mennesker på 71, som skulle have nyt køkken incl.hårde hvidevarer, bad og højskabe med skydelåger for første gang. Vi besøgte 3 køkkenforretninger og valgte Vordingborg i Næstved. Vi blev mødt af deres konsulent Claus H. Fra første øjeblik var der kemi. Vi fik en service, som vi følte var helt i top, incl. forslag og vejledning, om alt hvad der hører med, Claus H gjorde et fornemt stykke arbejde, som vi var meget trygge ved. I de rammer der var til rådighed, har vi fået hvad vi drømte om. Stor tak til Claus H og Vordingborgkøkken. At vi så også fik en montør som var verdensklasse, gjorde det jo ikke mindre godt. Vi kan kun anbefale Vordingborgkøkken, Claus H og Benjamin(montør).

 • Mads Robinson Mouritzen, Næstved

  "

  Hej Frederik Jensen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi har købt køkken hos Vordingborg Køkkenet i Næstved, og vi har fået så formidabel service. Hjælp med valg af køkken og hvidevarer blev gjort i samarbejde med os, og med vores ønsker og budget for øje. Vordingborg Køkkenet har overholdt alle aftaler til punkt og prikke, og leveringen var en leg. Og bedst som man midt i monteringen af køkkenet er klar til at bande dem langt væk på forhånd, fordi der lige mangler noget, eller der er en fejl, så sørger Vordingborg for at rette op på det hele, UDEN undtagelse. Man kan roligt købe køkken hos Vordingborg Køkkenet, de er meget MEGET servicemindede og insisterer på tilfredse kunder, og går langt for at give den perfekte oplevelse. Jeg er 120% tilfreds med vores valg af Vordingborg Køkkenet. Tak for hjælpen til hele Vordingborg Køkkenet Næstved, og særligt til Frederik som har lagt øre til alle vores små udfordringer, og stort set kun har haft et svar 'Det skal vi bare have fixet', når vi havde problemer.

 • Jan Johansen, Næstved

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vordingborg afdelingen i Næstved Personalet samt det køkken vi har købt har en kvalitet som til fulde lever op til vores forventninger Virkelig imødekomme personaler som med kyndig information fik os til at sammensætte præcis de som vi havde forstillet os Super oplevelse og vi er meget glade for vores køkken, som vi ser og bruger hver eneste dag og skulle der være spørgsmål så er et besøg i forretningen noget vi ser frem til Topklasse betjening og køkken.