Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Næstved

Vordingborg Køkkenets facade Næstved

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Merkurvej 2B
4700 Næstved

Privatsalg:
Tlf.  55 77 76 00

Email: naestved@vordingborg.com

 

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  55 77 76 15

Email: naestved@vordingborg.com

I Sydsjællands hovedby — lidt uden for centrum, ved Næstved Storcenter, ligger Vordingborg Køkkenets Næstved afdeling. Her kan du lade tiden gå i stå, mens du slentre igennem vores flotte store showroom og oplever de mange køkkener. Butikken hører blandt en af vores største, med intet mindre end 1.000 m² flotte og moderne køkken udstillinger. Med så mange køkken udstillinger, er du sikker på at kunne finde dit nye køkken hos os. Dette uanset størrelsen på dit budget eller hvilken stil du går efter. Vordingborg Køkkenet har nemlig et af Danmarks største køkken udvalg i skabselementer og låge sortiment.

 

Udstilling i Næstved hvidt hvid køkken flot
Køkkenfirma i Næstved

Vordingborg Køkkenet er blot ét køkkenfirma ud af flere i Næstved. Dog er vi klart et besøg værd. Du kan kun vinde, ved at indhente et køkken tilbud fra os — enten før eller efter at du har indhentet tilbud fra hvilket som helst andet køkkenfirma i Næstved. Vi sørger nemlig for at give dig mest for pengene. Dette ved at matche alle skriftlige og sammenlignelige køkkentilbud. Når du kommer med dit køkken tilbud, så tegner vi samme køkken, i samme høje kvalitet og med samme gode løsninger, men til en pris der er lavere. Det kan også være at vi kan give dig endnu flere fordele, så som at give flere eller bedre hvidevarer med til prisen. 

 

 

 

Køkken i Næstved
Udstilling i Næstved hvidt hvid køkken 2 flot

Når du køber køkken i Næstved afdelingen, så vil du opleve én af de mange fordele ved at handle køkken i Vordingborg Køkkenet. Fx er køkken tilbud som hovedregel alt inklusive — også hårde hvidevarer. Næstved afdelingen sørger for at dit budget overholdes, men hvad endnu bedre er — Vordingborg køkkenet tager ansvaret for at alle mål passer sammen, når du handler hvidevarerne hos os. Hermed slipper du for besværet med at undersøge mål og ansvaret for om disse passer, samt konsekvensen ved at de evt. ikke gør. Hør nærmere om hvordan du får nyt køkken — inkl. hvidevarer, i Næstved afdelingen.

 

 

 

Udstilling i Næstved hvidt hvid bad flot flotte
Badeværelse Næstved

Er det ikke blot nyt køkken, men også nyt badeværelse, du søger i Næstved, så er vi bestemt også et besøg værd! Vi har adskellige badeværelse modeller udstillet, så du kan få fornemmelsen af dine nye badmøbler før du køber dem. Finder du ikke hvad du leder efter i vores badudstilling, så kan du tale med en konsulent om dine ønsker — så tegner vi badeværelset i 3D, med de møbler, som du drømmer om. Det er gratis — uanset om du vælger at tage imod det endelig tilbud eller ej.

Ligesom med køkkenerne er vores tilbud alt inklusive. Det betyder at et tilbud, fra os, på nyt badeværelse indeholder skabs- og skuffeelementer, spejl, vask, bordplade og badeværelse armatur, i Næstved afdelingen.

 

 

 • Josephine, Næstved

  "

  Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  5 ud af 5 stjerner! Jeg kontaktede Vordingborg køkkener fordi jeg skulle have lavet køkken, og her blev jeg mødt af Stefan fra Næstved’s afdeling. Han var så flink og forstående og på ingen tid havde han fået tegnet et fint køkken til mig, så tak til Stefan! Ydermere, så en kæmpe tak til deres montør Morten, der har sat hele køkkenet op, så venlig og super forstående! Alt i alt, er der intet at klage over, tingene er udført til punkt og prikke. Tak for det, og jeres hjælp, Stefan og Morten!

 • Marianne og Claus Dyring Svendsen, Næstved

  "

  Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi fik i december 2020 leveret et køkken fra Vordingborg køkkenet i Næstved. Da vi planlage køkken projektet fik vi god råd og kompetent vejledning af Stefan Rossil i Vordingborg køkkenets butik i Næstved. Det levede fuldt op til vores forventninger om god service hele vejen igennem processen. Opsætningen blev udført af Morten Møller som virkelig har udført et flot stykke håndværk, og som var meget imødekommende og serviceminded. Alt i alt er vi meget glade for vores valg af Vordingborg Køkkenet Næstved og kan på det varmeste anbefale dem.

 • Anders Svenné Olsen, Næstved

  "

  Hej Flemming Svan, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi har haft en god oplevelse med Vordingborg Køkkenet. Vi fik en udsøgt super kompetent service af Flemming fra Næstved afdelingen. Trods travlhed i firmaet, følte vi, at han var der for os. Trods mine 77 år, valgte jeg selv montere køkkenet. Selvfølgelig var der udfordringer undervejs, men de blev klaret på bedste vis, ikke mindst vha. Flemmings egne erfaringer med at skifte køkkener.

 • Jane Kragbæk, Næstved

  "

  Hej Jimmi Nielsen, Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vi er super glade for vores nye badeværelses møbler. Vi fik super rådgivning og service af Jimmi fra Vordingborg Køkkenet i Næstved.

 • Wenche Ottosen, Næstved

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Næstved

  Vordingborg Køkkenet Næstved har leveret en fantastisk service, både i opstartfasen, under og efter levering at køkkenet. Kan kun give mine bedste anbefalinger.