Billede
Vordingborg Køkkenet i Køge
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Theilgaards Vej 8
4600 Køge

Vordingborg Køkkenet Køge byder dig hjertelig velkommen inden for i vores 400 m² flotte store showroom. Her i Køge afdelingen finder du banebrydende køkken udstillinger i alle former, farver og udsmykninger. Derfor er vi ganske sikre på at vi også har noget for dig. Selvfølgelig er alle Køge afdelingens mange køkken udstillinger blot ment som inspiration, da vi tegner dit helt eget og enestående køkken, ud fra de valg du tager, bland vores store køkken sortiment af låger, greb og bordplader. På den måde får du køkkenet lige præcis den farve, du drømmer om og din helt egen køkken kombination.

Book møde

Hvid hvidt køkken udstilling i Køge

Køkken i Køge

Når du planlægger projektet med nyt køkken, så bør du også planlægge et besøg hos Vordingborg Køkkenet i Køge. Her hjælper vi dig fra første tanke om nyt køkken og til støvsugeren slukkes efter færdigt og monteret køkken. Vi har mange års erfaring med alle typer køkkener – lige fra det lille lejligheds køkken til det lille landsteds køkken. Derfor véd vi hvordan du bedst kan få opfyldt dine ønsker og drømme, men rådgiver dig undervejs, så eventuelle komplikationer og unødige udgifter undgås. Det er nemlig hvad vi mener er god service – og er en del af årsagen til at vi giver dig Danmarks bedste betjening.  

grå træ køkken udstilling i Køge

Nyt køkken i Køge 
Vordingborg Køkkenet Køge afdelingen har hjulpet mange kunder i Køge, med at få opfyldt deres drømme om nyt køkken. Vi er skarpe på både pris, kvalitet og service, hvorfor du er i trygge hænder, når du kommer til os, med dit projekt ”nyt køkken”. Vi starter med at lave en opmåling hjemme hos dig – helt uden beregning. Når dit køkken er målt op og du har fortalt, hvordan du forestiller dig at et nyt køkken kunne se ud, så bliver du indbudt til et nyt møde i butikken i Køge. Her viser køkken konsulenten dit design frem og gennemgår dit tilbud med dig. Ønsker du at lave ændringer, så kan I sammen lave disse. Er du ikke tilfreds med dit køkken tilbud, så står det dig frit for at takke nej og det har stadig ikke kostet dig noget.

 

Hvid hvidt køkken 2 udstilling i Køge

Køkkenfirma i Køge

Køge er gennem årene blevet en stor by – og vokser stadig støt, med mange nye tilflyttere hvert år. Det betyder at Vordingborg Køkkenet blot er ét køkkenfirma blandt mange. Vi er dog et køkkenfirma, som vil skille os ud. Vi ønsker at være dét køkkenfirma i Køge, der tilbyder de bedste køkkenløsninger, der sparer dig flest penge, har den bedste kvalitet og som giver dig en følelse af luksus. Det er blandt andet derfor vores slogan er ”Luksus alle har råd til”. Det er vores mål, som køkkenfirma i Køge.

Hvid hvidt bad udstilling i Køge

Badeværelse i Køge
Vordingborg Køkkenet Køge er det ikke blot køkkener vi tilbyder til gode priser. Du kan også finde dit nye badeværelse i Køge afdelingen. Måske er du i gang med en større ombygning af din bolig og har brug for hjælp til dette? Spørg os, i Køge, efter køkken og bad, så giver vi dig et godt samlet tilbud. Nu flere skabs- og skuffeelementer vi bestiller samlet, desto bedre tilbud kan vi give. Derfor er det altid en fordel at bestille både køkken og bad samlet. Har du udelukkende brug for bad møbler, kan vi også sagtens hjælpe med dette i Køge.

 

Nyt badeværelse i Køge

Gå på opdagelse i vores showroom og find badeværelse inspiration – Køges konsulenter designer også gerne dit unikke bad miljø, ligesom du ønsker det og så det passer i dit hjem. Det betyder at du højeste sandsynligt ikke vil kunne finde et tilsvarende badeværelses miljø noget andet sted i Danmark, da kombinationsmulighederne er enorme. Vi har nemlig et badeværelses element- og lågesortiment, der er blandt Danmarks største. Ikke nok med dét, så er det også gennemtestet og er produceret med omtanke for miljøet.

Læs mere her om bad og miljø. Køge afdelingen glæder sig til at høre mere om dit projekt, så kig ind forbi eller book tid til en uforpligtende samtale, allerede i dag.

Book møde

55.4784738, 12.1861882

Udtalelser fra vores kunder

Preben Gramkow, Køge

Hej Gert Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Køge

Besøgte Vordingborg Køkkenet i Køge og fik tegnet et sm meget ukt og funktionelt køkken af Gert Sørensen. Køkkenet er udført så det passer med farverne i resten af rummet/stuen. Det var helt i overensstemmelse med mine ønsker og forventninger, og jeg havde ikke en eneste rettelse. Nu er køkkenet færdigmonteret og det er endnu bedre i virkeligheden, og montøren var meget dygtig og omhyggelig, så alt i alt en meget positiv oplevelse.

Michael og Rikke, Køge

Hej Thomas Genc, Vordingborg Køkkenet, Køge

Vi har lige fået det skønneste nye køkken fra Vordingborg køkkenet, bestil i deres afdeling i Køge. Fra første gang vi kom i butikken og til det færdige resultat har sælger Thomas været helt fantastisk, han har lyttet til vores ønsker og vi har fået lige det vi havde drømt om. Den tømre (Brian) som var og sætte det det hele op, er bare den bedste, ham vil vi helt sikkert bruge til andre opgaver som vi skal have klaret. Altså helt igennem fantastisk oplevelse Stor Tak til Thomas og Brian.

Tina Bahne, Køge

Hej Thomas Genc, Vordingborg Køkkenet, Køge

Vi har lige købt et køkken i Køge, fået en særdeles flot service ved tegning, opmåling og opsætning af køkken i Herfølge. God dialog og løbende positiv kontakt med Thomas og Hamad. Kan varmt anbefales.

Thomas, Køge

Hej Jacob Ludvigsen, Vordingborg Køkkenet, Køge

Det virker bare! Har brugt dem til køkken og nu også til vaskmøbel i badeværelse. Det er super god service, de har et godt udvalg og så er det lækkert, at det hele kommer samlet fra fabrikken. Kæmpe anbefaling herfra.

Ellinor, Køge

Hej Thomas, Vordingbrog Køkkenet, Køge

Vi vil aldrig fortryde vi valgte Vordingborg Køkken, som leverandør af vores nye køkken. Havde besøgt mange køkkenfirmaer, men kom så til Vordingborg Køkken, afdeling Køge .. og mødte Thomas. Hvilken service fra start til slut og ikke mindst timingen med alle håndværkerne: VVS, elektriker, maler og tømrer. Nu har vi et super flot køkken de næste mange år.

Agnieszka Joanna Wolska, Køge

Hej Thomas Skovgaard Petersen, Vordingborg Køkkenet, Køge

Den bedste og mest professionelle rådgivning!!!! Vi har fået leveret vores køkknet I slutning af februar mdr. Da vi kom til Vordingborg Køkken i Køge, blev vi taget rigtig godt imod af Thomas Skovgaard Petersen. Han er super dygtig og professionel. Han yder den bedste rådgivning og fører tingene helt til dørs. Vi har fået leveret vores køkknet som vi havde ønsket. Faktisk fik vi lidt mere end vi havde forventet, da vi blev enig om, at vi skulle have kulfilter I emhætten I sted for udsøgning fik vi det leveret sammen med køkkenet. Rigtig god service. Der har været udfordringer med køleskabet, men I fællesskab fik vi løst det. Vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkken i Køge og især Thomas Skovgaard Petersen som den bedste rådgiver.

Henriette, Køge

Hej Thomas Skovgaard Petersen, Vordingborg Køkkenet, Køge

Tusind tak for god behandling og super kundeservice. Vi kan ikke sætte en finger på noget, så det bliver en klar 10’er her fra. Jeg har gennem de sidste 15 år nu bygget nyt, renoveret osv 4 huse/lejligheder og det er første gang jeg prøver at få et køkken leveret hvor alt er der 1. Gang og ingen fejl eller andet. Så stor ros her fra.

Bente, Køge

Hej Thomas Skovgaard Petersen, Vordingborg køkkenet, Køge

Super god behandling af Thomas Skovgaard Petersen/Køge afdeling. Venlig og kreativ i salgssituationen og gode brugbare forslag ved konsulentbesøget. Serviceorienteret og umiddelbar response ved henvendelser og på spørgsmål - løsningsorienteret. Tidsangivelser og leverencer blev overholdt og god kommunikation undervejs. Rigtig fint montørarbejde ved opsætning. Min køkkenrenovering bestod af mange enkeltdele, og når jeg ikke giver 5 stjerner er det fordi, der undervejs manglede et par dele i leverencen. Det blev dog hurtigt korrigeret og fulgt op på. Resultatet er meget tilfredsstillende og jeg er glad.

Mette og Tommy, Køge

Hej Thomas Skovgaard Petersen, Vordingborg Køkkenet, Køge

Vi har købt et fantastisk dejligt køkken hos Vordingborg Køkkenet i Køge. Vores møde med en smilende, venlig, kompetent, effektiv og meget serviceminded sælger - Thomas Skovgaard Petersen - var en særdeles positiv oplevelse. Efter en god snak - var Thomas helt klar over vores ønsker og behov til et nyt lækkert og ikke mindst funktionelt køkken. Hele processen er forløbet fuldstændig som aftalt. Præcis opmåling, perfekt valg af køkkenelementer og bordplade - og levering til tiden. Køkkenet er nu opsat - og lever helt op til vores forventninger. Vi giver Thomas og Vordingborg Køkkenet i Køge de allerbedste anbefalinger - det fortjener I.

Brian Damm, Køge

Hej Vordingborg Køkkenet, Køge

Vi har fået et nyt køkken fra Vordingborg køkkenet afd. Køge Lige fra start til slut er vi blevet mødt med venlighed og professionel hjælp, Tom som hjalp os med at visualisere og tegne vores ny køkken var yderes hjælpsom og behagelig at arbejde sammen med. vi er meget glade for vores nye køkken så tak for det.