Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Køge

Vordingborg Køkkenet butik i Køge

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Theilgaards Vej 8
4600 Køge
 

Tlf. 56 31 49 00
Fax 56 31 49 02
Email: koege@vordingborg.com

 • Tina Bahne, Køge

  "

  Hej Thomas Genc, Vordingborg Køkkenet, Køge

  Vi har lige købt et køkken i Køge, fået en særdeles flot service ved tegning, opmåling og opsætning af køkken i Herfølge. God dialog og løbende positiv kontakt med Thomas og Hamad. Kan varmt anbefales.

 • Thomas, Køge

  "

  Hej Jacob Ludvigsen, Vordingborg Køkkenet, Køge

  Det virker bare! Har brugt dem til køkken og nu også til vaskmøbel i badeværelse. Det er super god service, de har et godt udvalg og så er det lækkert, at det hele kommer samlet fra fabrikken. Kæmpe anbefaling herfra.

 • Ellinor, Køge

  "

  Hej Thomas, Vordingbrog Køkkenet, Køge

  Vi vil aldrig fortryde vi valgte Vordingborg Køkken, som leverandør af vores nye køkken. Havde besøgt mange køkkenfirmaer, men kom så til Vordingborg Køkken, afdeling Køge .. og mødte Thomas. Hvilken service fra start til slut og ikke mindst timingen med alle håndværkerne: VVS, elektriker, maler og tømrer. Nu har vi et super flot køkken de næste mange år.

 • Agnieszka Joanna Wolska, Køge

  "

  Hej Thomas Skovgaard Petersen, Vordingborg Køkkenet, Køge

  Den bedste og mest professionelle rådgivning!!!! Vi har fået leveret vores køkknet I slutning af februar mdr. Da vi kom til Vordingborg Køkken i Køge, blev vi taget rigtig godt imod af Thomas Skovgaard Petersen. Han er super dygtig og professionel. Han yder den bedste rådgivning og fører tingene helt til dørs. Vi har fået leveret vores køkknet som vi havde ønsket. Faktisk fik vi lidt mere end vi havde forventet, da vi blev enig om, at vi skulle have kulfilter I emhætten I sted for udsøgning fik vi det leveret sammen med køkkenet. Rigtig god service. Der har været udfordringer med køleskabet, men I fællesskab fik vi løst det. Vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkken i Køge og især Thomas Skovgaard Petersen som den bedste rådgiver.

 • Henriette, Køge

  "

  Hej Thomas Skovgaard Petersen, Vordingborg Køkkenet, Køge

  Tusind tak for god behandling og super kundeservice. Vi kan ikke sætte en finger på noget, så det bliver en klar 10’er her fra. Jeg har gennem de sidste 15 år nu bygget nyt, renoveret osv 4 huse/lejligheder og det er første gang jeg prøver at få et køkken leveret hvor alt er der 1. Gang og ingen fejl eller andet. Så stor ros her fra.