Billede
Vordingborg Køkkenet i Køge
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Theilgaards Vej 8
4600 Køge

Vordingborg Køkkenet Køge byder dig hjertelig velkommen inden for i vores 400 m² flotte store showroom. Her i Køge afdelingen finder du banebrydende køkken udstillinger i alle former, farver og udsmykninger. Derfor er vi ganske sikre på at vi også har noget for dig. Selvfølgelig er alle Køge afdelingens mange køkken udstillinger blot ment som inspiration, da vi tegner dit helt eget og enestående køkken, ud fra de valg du tager, bland vores store køkken sortiment af låger, greb og bordplader. På den måde får du køkkenet lige præcis den farve, du drømmer om og din helt egen køkken kombination.

 

Hvid hvidt køkken udstilling i Køge

Køkken i Køge

Når du planlægger projektet med nyt køkken, så bør du også planlægge et besøg hos Vordingborg Køkkenet i Køge. Her hjælper vi dig fra første tanke om nyt køkken og til støvsugeren slukkes efter færdigt og monteret køkken. Vi har mange års erfaring med alle typer køkkener – lige fra det lille lejligheds køkken til det lille landsteds køkken. Derfor véd vi hvordan du bedst kan få opfyldt dine ønsker og drømme, men rådgiver dig undervejs, så eventuelle komplikationer og unødige udgifter undgås. Det er nemlig hvad vi mener er god service – og er en del af årsagen til at vi giver dig Danmarks bedste betjening.  

 

Nyt køkken i Køge 

grå træ køkken udstilling i Køge

Vordingborg Køkkenet Køge afdelingen har hjulpet mange kunder i Køge, med at få opfyldt deres drømme om nyt køkken. Vi er skarpe på både pris, kvalitet og service, hvorfor du er i trygge hænder, når du kommer til os, med dit projekt ”nyt køkken”. Vi starter med at lave en opmåling hjemme hos dig – helt uden beregning. Når dit køkken er målt op og du har fortalt, hvordan du forestiller dig at et nyt køkken kunne se ud, så bliver du indbudt til et nyt møde i butikken i Køge. Her viser køkken konsulenten dit design frem og gennemgår dit tilbud med dig. Ønsker du at lave ændringer, så kan I sammen lave disse. Er du ikke tilfreds med dit køkken tilbud, så står det dig frit for at takke nej og det har stadig ikke kostet dig noget.

 

Hvid hvidt køkken 2 udstilling i Køge

Køkkenfirma i Køge

Køge er gennem årene blevet en stor by – og vokser stadig støt, med mange nye tilflyttere hvert år. Det betyder at Vordingborg Køkkenet blot er ét køkkenfirma blandt mange. Vi er dog et køkkenfirma, som vil skille os ud. Vi ønsker at være dét køkkenfirma i Køge, der tilbyder de bedste køkkenløsninger, der sparer dig flest penge, har den bedste kvalitet og som giver dig en følelse af luksus. Det er blandt andet derfor vores slogan er ”Luksus alle har råd til”. Det er vores mål, som køkkenfirma i Køge.

 

Badeværelse i Køge

Hvid hvidt bad udstilling i Køge

Vordingborg Køkkenet Køge er det ikke blot køkkener vi tilbyder til gode priser. Du kan også finde dit nye badeværelse i Køge afdelingen. Måske er du i gang med en større ombygning af din bolig og har brug for hjælp til dette? Spørg os, i Køge, efter køkken og bad, så giver vi dig et godt samlet tilbud. Nu flere skabs- og skuffeelementer vi bestiller samlet, desto bedre tilbud kan vi give. Derfor er det altid en fordel at bestille både køkken og bad samlet. Har du udelukkende brug for bad møbler, kan vi også sagtens hjælpe med dette i Køge.

 

Nyt badeværelse i Køge

Gå på opdagelse i vores showroom og find badeværelse inspiration – Køges konsulenter designer også gerne dit unikke bad miljø, ligesom du ønsker det og så det passer i dit hjem. Det betyder at du højeste sandsynligt ikke vil kunne finde et tilsvarende badeværelses miljø noget andet sted i Danmark, da kombinationsmulighederne er enorme. Vi har nemlig et badeværelses element- og lågesortiment, der er blandt Danmarks største. Ikke nok med dét, så er det også gennemtestet og er produceret med omtanke for miljøet.

Læs mere her om bad og miljø. Køge afdelingen glæder sig til at høre mere om dit projekt, så kig ind forbi eller book tid til en uforpligtende samtale, allerede i dag.

 

55.4784738, 12.1861882

Udtalelser fra vores kunder

Hej Morten Larsen, Vordingborg Køkkenet, Køge

Jeg er meget tilfreds med leveringen af skabe til mit bryggers. Det blev sat op i weekenden og er meget flot.

Jeg havde bestilt en ekstra låge ved siden af til et eksisterende skab. Lågen er i 3 dele men skal skrues sammen med nogle beslag fortalte Karsten Brostrøm mig. Disse beslag mangler - ellers er alt perfekt.

Er det muligt at få tilsendt disse beslag eller kan jeg køre fordi jeres butik i Køge og få dem?

Hej Morten Larsen, Vordingborg Køkkenet, Køge

Vil gerne give jer ros for udemærket service. Bestilling, beskeder og levering fungerede fuldt tilfredsstillende.

Vi har endnu ikke haft tid til at monterer listerne, men forventer at alt er ok.

Hej Morten Larsen, Vordingborg Køkkenet, Køge

Vi har været fuld ud tilfredse med leverancen og betjeningen i forretningen. Det bedste er næsten at der Intet manglede.

Vi vil til enhver tid anbefale jer til andre!

Hej Carsten Bostrøm,

Vi har nu taget vores nye køkken i brug, som vi er meget tilfredse med.

Hele forløbet har været perfekt, lige fra vi kom ind i forretningen første gang og talte med Carsten Bostrøm i Køge afd.

Køkkenet blev leveret til tiden og monteret på aftalt dag, alt meget tilfredsstillende (mangler lige et par beslag til ekstra låger, som vil blive monteret) Alt i alt har hele forløbet været perfekt og vi er meget tilfredse.

Vi vil anbefale til venner og bekendte, som skal have nyt køkken, at henvende sig til Jer.

Hej Karsten Bostrøm, Vordingborg Køkkenet, Køge

Vi vil gerne udtrykke vores fulde tilfredshed med vores køb af køkken og kontakt med fa. Vordingborg Køkkenet, lige fra starten i forretningen til monteringen i vores hus.

Vi har fået et meget veldisponeret og smukt køkken. Planlægning, levering og monteringen af køkkenet er forløbet i en meget positiv atmosfære, helt uden problemer.

Størst usikkerhed havde vi forlods omkring fjernelse af det eksisterende køkken og de ret omfattende håndværkeropgaver, som monteringen af det nye køkken har krævet.

Vi føler derfor grund til at fremhæve et forbilledligt samarbejde med tømrermesteren, overholdelse af alle tidsfrister og meget høj håndværkerstandard fra de involverede håndværkerfirmaer.

Vordingborgkøkkenet har fra A til Z givet os en rigtig god oplevelse. Tusind tak for det.

Hej Morten Larsen, Vordingborg Køkkenet, Køge

Vi vil gerne takke for dit dybt professionelle hjælp. Måden du viste os muligheder på, en ny måde indretningsmæssigt.

Morten tegnede et køkken efter vores drømme med lidt justering fra jer, hvor efter vi så hvad det ville koste. Hvilket var inde for budget. Hvert gang vi har kommet  ned i køkken forretningen, har vi fået svar og hjælp med det samme. Dybt professionelt fra dag 1, også ved levering.

Vi er glade og stolte af vores nye Vordingborg Køkken.

Den behandling vi har fået hos jer er absolut i top. Vi anbefaler andre at tage et smut forbi Vordingborg Køkkenet, hvis de tænker i retning af nyt køkken.

Hej Morten Larsen, Vordingborg Køkkenet, Køge

Vi vil gerne takke jer for det gode samarbejde og komme med lidt positiv feedback.

Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet på alle niveauer. 
Det gælder lige fra Morten Larsens opmåling, råd og vejledning i valg af køkken til kommunikationen i forbindelse med leveringsdato og
fragtmandens leveringstidspunkt.

Alt klappede.

Vi er glade for vores lyse Vordingborg Køkken.

Hej Carsten Bostrøm, Vordingborg Køkkenet, Køge

Du får først svar nu da vi lige skulle have det hele på plads, med diverse håndværkere osv.

Vi er meget tilfredse både med sælger Carsten, de to friske fyre som leverede køkkenet og snedkeren, som har lavet et fint stykke arbejde!!

Mest tilfredse er vi dog med at vi valgte jer som køkkenleverandør, - det er et superflot køkken vi har fået ;o)

Hej Karsten Bostrøm, Vordingborg Køkkenet, Køge

Dyb respekt

100% professionelt forløb, fra entreen i butikken i Køge til levering, opsætning og den løbende information og kontakt fra samtlige i processen.

Tak for handlen

Hej Morten Larsen, Vordingborg Køkkenet, Køge

For ca. 1 år siden fik vi leveret et nyt køkken til "gør det selv opsætning", bestilt og aftalt i Køge. Det blev perfekt leveret på aftalt tid, og placeret i huset af 2 dygtige folk, som var meget omhyggelige med at stille det på bedste måde for os. (Det fyldte meget)

Alt var som det skulle være. Intet manglede i leveringen.

Denne gang var det møbler til bryggerset, der blev leveret. Igen en perfekt levering, som blev placeret på et sted anvist af os. (Det var selvfølgelig betydeligt mindre end køkkenet)

Der er kun ros til dem, der har stået for det.

Vi kommer først i gang med bryggerset i det nye år. Alt ser ud til at være som aftalt, men skulle vi få problemer, hvad vi ikke tror, er vi sikre på at det bliver løst.