Køge

Find Vordingborg Køkkenet i Køge

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Få hele butikken for dig selv! – Specialåbent kun for dig (også i helligdagene), ring på tlf. 25 66 44 96

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Theilgaards Vej 8
4600 Køge
 

Tlf. 56 31 49 00
Fax 56 31 49 02
 

 • Brian Damm, Køge

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Køge

  Vi har fået et nyt køkken fra Vordingborg køkkenet afd. Køge Lige fra start til slut er vi blevet mødt med venlighed og professionel hjælp, Tom som hjalp os med at visualisere og tegne vores ny køkken var yderes hjælpsom og behagelig at arbejde sammen med. vi er meget glade for vores nye køkken så tak for det.

 • Mette og Tommy, Køge

  "

  Hej Thomas Skovgaard Petersen, Vordingborg Køkkenet, Køge

  Vi har købt et fantastisk dejligt køkken hos Vordingborg Køkkenet i Køge. Vores møde med en smilende, venlig, kompetent, effektiv og meget serviceminded sælger - Thomas Skovgaard Petersen - var en særdeles positiv oplevelse. Efter en god snak - var Thomas helt klar over vores ønsker og behov til et nyt lækkert og ikke mindst funktionelt køkken. Hele processen er forløbet fuldstændig som aftalt. Præcis opmåling, perfekt valg af køkkenelementer og bordplade - og levering til tiden. Køkkenet er nu opsat - og lever helt op til vores forventninger. Vi giver Thomas og Vordingborg Køkkenet i Køge de allerbedste anbefalinger - det fortjener I.

 • Simon Rosenbæck, Køge

  "

  Hej Thomas Skovgaard Petersen, Vordingborg Køkkenet, Køge

  Super god oplevelse! Vi har købt køkken gennem Thomas Skovgaard Petersen fra Vordingborg i Køge. Alt fungerede perfekt fra dialogen omkring indretning til levering og montering af vores nye køkken. Jeg vil til hver en tid anbefale Thomas og Vordingborg i Køge. Top karakter herfra.

 • Annette & Henrik, Næstved

  "

  Hej Thomas Skovgaard Petersen, Køge

  Absolut verdensklasse service af Thomas Skovgaard Petersen fra Køgebutikken. Thomas er meget stille og rolig, med god forståelse for ønske og behov. Vi har fået et fantastisk køkken og bad, vi vil bestemt søge retur til Thomas ved en anden lejlighed. Vi anbefaler til en hver tid Thomas. Stor ros og kæmpe tak herfra.

 • Sisse Milling, Køge

  "

  Hej Thomas Skovgaard Petersen, Vordingborg Køkkenet, Køge

  Jeg har købt nyt køkken i Køge-afdelingen og fik en rigtig god service hele vejen igennem processen. Thomas Petersen, som var konsulentet, var utrolig fleksible og imødekommende. Et par ugen inden levering, ville jeg gerne lave en ændring, og det var intet problem. Det hele kom som aftalt. Man behøver ikke betale sig til god service.