Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Køge

Vordingborg Køkkenet butik i Køge

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

 

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Theilgaards Vej 8
4600 Køge
 

Tlf. 56 31 49 00
Fax 56 31 49 02
Email: koege@vordingborg.com

 • Preben Gramkow, Køge

  "

  Hej Gert Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Køge

  Besøgte Vordingborg Køkkenet i Køge og fik tegnet et sm meget ukt og funktionelt køkken af Gert Sørensen. Køkkenet er udført så det passer med farverne i resten af rummet/stuen. Det var helt i overensstemmelse med mine ønsker og forventninger, og jeg havde ikke en eneste rettelse. Nu er køkkenet færdigmonteret og det er endnu bedre i virkeligheden, og montøren var meget dygtig og omhyggelig, så alt i alt en meget positiv oplevelse.

 • Michael og Rikke, Køge

  "

  Hej Thomas Genc, Vordingborg Køkkenet, Køge

  Vi har lige fået det skønneste nye køkken fra Vordingborg køkkenet, bestil i deres afdeling i Køge. Fra første gang vi kom i butikken og til det færdige resultat har sælger Thomas været helt fantastisk, han har lyttet til vores ønsker og vi har fået lige det vi havde drømt om. Den tømre (Brian) som var og sætte det det hele op, er bare den bedste, ham vil vi helt sikkert bruge til andre opgaver som vi skal have klaret. Altså helt igennem fantastisk oplevelse Stor Tak til Thomas og Brian.

 • Tina Bahne, Køge

  "

  Hej Thomas Genc, Vordingborg Køkkenet, Køge

  Vi har lige købt et køkken i Køge, fået en særdeles flot service ved tegning, opmåling og opsætning af køkken i Herfølge. God dialog og løbende positiv kontakt med Thomas og Hamad. Kan varmt anbefales.

 • Thomas, Køge

  "

  Hej Jacob Ludvigsen, Vordingborg Køkkenet, Køge

  Det virker bare! Har brugt dem til køkken og nu også til vaskmøbel i badeværelse. Det er super god service, de har et godt udvalg og så er det lækkert, at det hele kommer samlet fra fabrikken. Kæmpe anbefaling herfra.

 • Ellinor, Køge

  "

  Hej Thomas, Vordingbrog Køkkenet, Køge

  Vi vil aldrig fortryde vi valgte Vordingborg Køkken, som leverandør af vores nye køkken. Havde besøgt mange køkkenfirmaer, men kom så til Vordingborg Køkken, afdeling Køge .. og mødte Thomas. Hvilken service fra start til slut og ikke mindst timingen med alle håndværkerne: VVS, elektriker, maler og tømrer. Nu har vi et super flot køkken de næste mange år.