Hvilke farver trender 2024?

I 2024 er trendfarverne en blanding af ro og liv. Alpine white og slate grey giver køkkener et rent og roligt look. Coral og jade, er perfekte til at gøre køkkenet mere indbydende. Taupe grey og black concrete tilfører stil uden at være for meget. Disse farver gør køkkenet moderne og hyggeligt på samme tid.

Hvilken farve er moderne?

Moderne køkkenfarver inkluderer EasyTouch Mineral Green, EasyTouch Taupe, og EasyTouch Sand, sammen med Alpine White. Disse farver giver en frisk og moderne følelse, perfekt til nutidige hjem. Mineral Green tilfører natur og ro, mens Taupe og Sand tilbyder blødhed og varme. Alpine White lyser ethvert rum op, skaber rummelighed og et tidløst look. Disse farver kombinerer nutidens trends med klassisk elegance, hvilket gør dem til et populært valg for køkkener i moderne hjem.

Hvilken farve lægger man mest mærke til?

I vores sortiment er Senso og Coral de farver, der virkelig fanger øjet. Når vi kigger på aktuelle trends, er Mineral Green og Fjord Blue også farver, der skiller sig ud. Matte grønne og mørke eller stærke blå nuancer, som koboltblå, er særligt bemærkelsesværdige. Koboltblå har været både elsket og hadet gennem tiderne, men dens unikke og kraftfulde udtryk gør, at den stadig er en favorit for mange. Disse farver er perfekte for dem, der ønsker at skabe et køkken med karakter og personlighed, som virkelig gør indtryk.