Hvilken bordplade skal jeg vælge?

Valget af bordplade til dit køkken afhænger af din personlige smag og køkkenets design. Hos Vordingborg Køkkenet finder du et stort udvalg af laminatbordplader i forskellige stilarter, fra rustikke trælooks til moderne stenmønstre og elegante marmor finisher. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Hvad koster en ny bordplade?

Prisen på en ny bordplade varierer med materialet. Vordingborg Køkkenet tilbyder prisvenlige laminatbordplader, der kombinerer stil med holdbarhed. Vores konsulenter er klar til at guide dig til det bedste valg for dit køkken.

Hvor tyk skal en bordplade være?

Bordpladens tykkelse afhænger af dine præferencer og det design, du ønsker. Vi tilbyder bordplader i forskellige tykkelser, såsom 16 mm, 40 mm og 100 mm, hvilket giver dig mulighed for at vælge en, der passer til dit stilen i dit køkken.

Hvordan monterer man en bordplade?

Montering af en bordplade kræver faglige færdigheder. Vordingborg Køkkenet inkluderer montering, når du køber et nyt køkken, så du ikke behøver at bekymre dig om installationen.

Hvilken bordplade skal jeg vælge til badeværelset?

Valget af bordplade til badeværelset afhænger af din personlige stil. Materialer som marmor, granit og stål giver et eksklusivt look, mens beton tilbyder et moderne præg. Vi har et bredt udvalg af laminatbordplader, der passer til ethvert badeværelse.

Hvordan fjerner man ridser i en laminatbordplade?

For at fjerne ridser i en laminatbordplade anbefales det at bruge et specialprodukt. Vi leverer en vedligeholdelsesguide med nye køkkener, der indeholder råd til korrekt pleje af din bordplade..

Hvad er den billigste bordplade?

Laminatbordplader er det mest økonomiske valg, uden at kvaliteten lider. Hos os finder du et stort udvalg, der imødekommer enhver smag.

Hvilken bordplade er mest holdbar?

Granit er kendt for sin holdbarhed, men vores laminatbordplader, der ligner granit, er både holdbare og kræver mindre vedligeholdelse, hvilket tilbyder bekvemmelighed samt æstetik.