Hvad koster et integreret køleskab?

Prisen på et integreret køleskab varierer afhængigt af størrelse, mærke og funktioner - og kan derfor koste alt mellem 3000 og 10.000 kroner. Hos Vordingborg Køkkenet er vores køkkener altid inklusiv alle hvidevarer og du skal derfor ikke tænke på, at gå ud og købe et nyt køleskab, når du køber et køkken hos os.

Kan alle køleskabe integreres?

Ikke alle køleskabe kan integreres, men langt de fleste modeller i vores sortiment kan tilpasses til en integreret løsning. Vores udvalg omfatter forskellige størrelser og funktioner, der giver dig fleksibilitet til at vælge det køleskab, der bedst passer til dine behov og dit køkken.

Uanset om du foretrækker venstre- eller højrehængt, stort eller kompakt, så arbejder vi sammen med dig for at finde den ideelle integrerede køleskabsløsning, der matcher din stil og funktionalitetsbehov.

Hvad er forskellen på fritstående og integreret køleskab?

Forskellen mellem et fritstående og et integreret køleskab ligger primært i deres design og integration i køkkenet. Et fritstående køleskab er en separat enhed, der ikke er integreret i køkkenindretningen.

Det kan placeres hvor som helst i rummet og har ofte et selvstændigt design. På den anden side er et integreret køleskab skabt til at blive en del af køkkenets samlede æstetik. Det er designet til at passe ind med resten af køkkenelementerne ved at have en front, der matcher køkkenskabene.

Denne tilgang skaber et mere sammenhængende og poleret udtryk i køkkenet, hvor hvidevarer ikke bryder visuelt med omgivelserne. Valget mellem fritstående og integreret afhænger af din præference for design og integration i rummet.

Hvad er forskel på indbygget og integreret?

Forskellen mellem indbygget og integreret køleskab handler om placering og æstetik. Et indbygget køleskab passer præcist ind i skabselementer eller nicher. Et integreret køleskab refererer til designet, hvor det smelter sammen med køkkenets udseende ved at have en front, der matcher skabslågerne.