Hvad koster et lille nyt køkken?

Det er svært at give et helt konkret bud på, hvad et lille køkken vil koste, da der er mange faktorer, der skal tages højde for. Groft sagt: du kan stort set selv bestemme, hvad dit køkken skal koste, hvad enten du skal have et lille eller stort køkken. 

Som en del af planlægningen af nyt køkken er det en god ide at finde ud af, hvor mange penge du vil bruge på dit køkken. 

Når du har klarlagt budgettet, kan du kontakte vores nærmeste butik, aftale et møde, hvor en køkkenkonsulent kommer hjem til dig og måler op, og hvor I sammen snakker dit budget. Det giver det bedste resultat for dig, hvis du fra start har tænkt over budgettet, da du dermed får præsenteret et køkken, der passer specifikt til dig.

Hvor får man mest køkken for pengene?

Hos Vordingborg Køkkenet får du luksus - alle har råd til. Det betyder, at vi giver dig den luksus at købe et nyt køkken til en fantastisk pris. Der er forskellige løsninger, du kan vælge imellem; 

I PLUS-sortimentet tilbyder vi dig prisen på et komplet køkken, der er fuldt funktionelt. Prisen indeholder samlede elementer, låger, greb, sokler, hårde hvidevarer, vask, armatur, bordplade og fragt helt ind i det rum, du ønsker.

I SMART-sortimentet får du et køkken med fokus på miljøet til en rigtig god pris. Her har du mulighed for at genbruge dine hårde hvidevarer, så de kan få nyt liv i dit nye køkken.