Hej Sean Beeson, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Denne sag startede med, at min kone og jeg havde besluttet at forny vort køkken fra 1982, som egentlig fungerede godt nok, men der var for mørkt i rummet, og overskabene tog alt for meget lys fra vinduet.

Vi havde ved et besøg hos min svoger i Ålborg set et VORDINGBORG køkken, og da vi syntes, det var pænt og funktionelt – og svogeren var godt tilfreds med resultatet, kørte vi ind til selskabets udstilling i Esbjerg og fik en snak om sagerne.

Vi fik en meget venlig modtagelse (+ kaffe og kage) og en rundvisning i udstillingen, og det så meget fint ud, så vi ville da gerne høre, om vi kunne få et forslag til et nyt køkken.

Efter at der var besluttet noget om låger, bordplader og udstyr samt hvidevarer, fik vi at vide, at der snarest ville komme en opmåler, og han viste sig at være uhyre grundig.

Der blev målt op og fotograferet til den store guldmedalje, og et par dage derefter kunne vi komme ind i butikken og se to forslag, hvoraf vi valgte det ene.

Vi var naturligvis spændt på at høre, hvad et sådant køkken kunne koste, og da jeg i forvejen havde gættet på en pris, viste det sig, at prisen var ca. 25 % lavere end mit gæt.

Der var et specielt tilbud på prisen i denne periode, fik jeg oplyst.

Det var dagens behagelige overraskelse.

Efter at vi havde afsluttet aftalen, kom sælgeren igen ud for at kontrolopmåle – det viste sig, at der  lige var en lille ændring, som vi drøftede og aftalte, og så var vi klar.

Vi skulle inden monteringen have foretaget nogle ændringer i køkkenet m.h.t. vindue, loft, vægge og gulv, så leveringstiden var ikke noget problem – vi fik køkkenet leveret længe før, det var nødvendigt, og da vi selv monterede det, varede det nogen tid, før vi var helt færdige.

Da vi var klar, kom konsulenten, som gerne ville se, om vi havde opnået et godt resultat, og det var betryggende at vide, at firmaet stadig havde interesse i sagen.

Faktisk var der en ganske lille transportskade på et stykke sokkel – det klaredes med en opringning og fremsendelse af et billede – så kom der bare en ny sokkel – FLOT.

Vi vil gerne sige mange tak for en virkelig fin behandling og et køkken, som vi er maget glade for at kunne anbefale – en speciel tak til konsulenten, Sean skov Beeson, for en usædvanlig god service.

Køkken i hvidt og trælook monteret i Esbjerg