Man - Fre: 9:30-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Østre Gjesingvej 23
6715 Esbjerg N

I Danmarks femte største by, Esbjerg, har Vordingborg Køkkenet en afdeling, der klart matcher størrelsen af byen — og så lidt til. Det er derfor vi har givet Vordingborg Køkkenet i Esbjerg, det sandfærdige tilnavn "Megastore". Butikken er nemlig bland vores største, på intet mindre end 1.400 m² i areal. Det betyder at der her er gjort ekstra god plads til at vise dig vores store produkt sortiment og give dig ekstra meget inspiration, når du er ude og shoppe efter nyt køkken. Derfor anbefaler vi varmt, at lægge turen forbi vores kæmpe butik — den flotte afdeling, Vordingborg Køkkenet i Esbjerg.

Vordingborg Køkkenet Esbjerg

 

Køkkenfirma i Esbjerg

Esbjerg har — og vil altid være — et knudepunkt, af en handelsby. Derfor giver det god mening, at Vordingborg Køkkenet er et køkkenfirma der ligger blandt de førende i Esbjerg. Siden 1963 har Vordingborg Køkkenet nemlig altid været friske for en god handel. Alle, der måtte få et tilbud fra en af vores kolleger — fra et andet køkkenfirma i branchen — dem opfordrer vi til at lade os komme med et tilbud der matcher. Ofte kan vi presse endnu mere luksus ind i designet, til samme pris, eller tilbyde det samme flotte design, men til en lavere pris. Derfor bør du altid komme forbi Vordingborg Køkkenet i Esbjerg, inden du beslutter dig for at handle nyt køkken. Vi ønsker at tilbyde et specialdesignet billig køkken til alle kunder i Esbjerg, men til en luksus kvalitet der ligger absolut i top!

 

Nyt badeværelse esbjerg

Bad og køkken i Esbjerg 

Skulle du stå i en situation, hvor du ønsker at udskifte både bad og køkken, så er du kommet til rette sted. Vores dekoratør har gjort sit ypperste for at skabe spændende og anderledes badeværelse inspiration i Esbjerg Megastore. Vores store sortiment i køkken er det samme, som der bruges til badeværelse. Derfor kan du altid få strømlignet dit hjem, med samme type møbler og fronter, til køkken og bad. Så Vordingborg Køkkenet er bestemt et besøg værd, når du er på udkig efter køkken og badeværelse i Esbjerg — eller måske endda blot et flot nyt badeværelse? Husk at du altid kan få en samlet pris, på både badmøbler, vask, armatur og spejl. Sidstnævnte fås både som spejlskab og med indlagt LED-lys! Alt efter dine drømme, dit behov og dit budget.

 

 

Køkken i Esbjerg 

Esbjerg, og området omkring, rummer mange forskellige boligformer. Dette giver en diversitet i typen af køkkener, som Vordingborg Køkkenet Esbjerg får fornøjelsen af at designe, for vores kunder. Derfor er vi også meget erfarne — uagtet om det drejer sig om et nyt køkken til lille landsted eller lille lejlighed. Vordingborg Køkkenet kan hjælpe med alle typer af køkken designs og -opsætninger. Vi kommer gratis ud til dér, hvor køkkenet skal sættes op — hvad end det er et køkken i Esbjerg eller andet sted i Midt- og Sydjylland. Her måler vi op, hvorefter du bliver inviteret til en præsentation af dit nye køkken. Alt dette er gratis og uforpligtende. Det vil sige at ønsker du ikke at tage imod tilbuddet, så har det ikke kostet dig noget.

 

Køkken inspiration Esbjerg

Vordingborg Køkkenet Esbjergs åbningstider 

Vordingborg Køkkenet ligger i det store shoppingområde omkring Gjesing Station — i nabolag med Bilka, Jysk og Bauhaus. Med mange køkken forretninger i området, kan Vordingborg Køkkenet Esbjerg bryste sig af at have nogle af de længste åbningstider. Vent dog ikke med at besøge os til sidste øjeblik, for køkkenudstillingerne er store og mange, så du får brug for alt den tid du kan undvære, for at nyde dem alle. Bemærk, at Vordingborg Køkkenet også holder 'åbent hus', nogle gange om året. Her holder butikken åbent søndag, så kunderne får endnu mere tid og ro, til at se sig omkring, i Vordingborg Køkkenet Esbjergs store showroom. 

 

 

55.5081706, 8.4569966

Udtalelser fra vores kunder

Landkøkken hos kunde, fra Vordingborg Køkkenet

Efter mange besøg hos forskellige køkkenfirmaer valgt vi Vordingborg Esbjerg. De har været top-professionelle fra starten, kom med mange fantastiske løsninger som vi ikke selv så, været ærlige og sikrede sig at alt komme til at spille max.🙂😀 Vi følte at vi kunne slappe af i et ellers meget stressede renoveringsprojekt. De har været utrolig gode til at kommunikere under processen, opmåle flere gange og sikrede sig at vi er tilfredse med hver detalje. Vi er utrolig glade for vores køkken, badeværelse og bryggers og er allerede igang med at tegne andre små elementer til huset igennem dem. Det er en klar anbefaling herfra og igen tusind tak til Dennis Munk Andersen 🙂

Hej Vordingborg Køkkent, Esbjerg

Har købt ved vordingborg køkkenet Esbjerg, go service, alle aftaler er blevet overholdt, både leverings dag, og montering dag. Vi er glade for at vi igen har valgt vordingborg køkkenet for 3 gang.

Hej Jakob Håkonsen, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Vordingborg køkkenet i Esbjerg har leveret en fremragende service da vi skulle have nyt køkken. Vi blev mødt af en yderst behagelig fyr, Jakob Håkonsen, der havde et rigtig godt tilbud til os. Han var god til at spørge til vores behov, ønsker og budget, og lavede en flot fremvisning af hans idéer til, hvordan det kunne se ud. Det gjorde det nemt for os at vælge. Vi aftalte levering først i uge 40, og det hele blev leveret mandag i uge 40, af to yderst kompetente unge fyre. På hjemmesiden har de udførlige instruktionstegninger og videoer, der gør det nemt for montøren. Jakob har været til rådighed, i det omfang vi har haft brug for. I dag nyder vi vores flotte køkken, og kan varmt anbefale Jakob fra Vordingborg Køkkenet i Esbjerg.

Hej Anders Erlang, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Skud ud til Anders fra Esbjerg. Rigtig god service, fine produkter og behandling. Kan anbefales.

Flot moderne minimalistisk køkken

Hej Martin

Her kan du se et billeder af det færdige resultat. SUPER flot!!

Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Super servise fra Martin Lindberg fra Esbjerg

Tak til Martin fra Esbjerg Vordingborgkøkken. Super betjening og rådgivning, vi er meget tilfredse med hele forløbet. Alle aftaler var overholdt og køkken står her og nu og er flot. Vi kan anbefale Martin fra Esbjerg

Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Køkkenet er færdigt, jeg har selv monteret efterleverancen og alt i alt er vi godt tilfreds.
Rigtig god rådgivning i butikken af Martin og rigtig gode tegninger af det nye køkken.
Levering som planlagt.
Montering, professionelt udført på 1 dag (planlagt 2 dage).
Et lille men, vi fik at vide at afløb og vand blev tilsluttet hvis materialer var til stede, det blev ikke tilsluttet så der måtte jeg selv igang.
vi takker for det endelige resultat.

vordingborg køkkenet testamonial steen hansen

Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Så er køkkenet færdigt!

På trods af at det er et Vordingborg køkken, er det faktisk ikke så skævt, som jeg havde forestillet mig J

Nå spøg til side, det tog under halvanden dag for Bjarne Hein Jensen at montere det. Både fruen og jeg er glade for at tage det nye køkken i brug.

Hej Sean Skov Beeson, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Vi købte køkken hos Vordingborg og har lige fået det leveret her i august. Jeg kan vist rolig sige, at jeg har fået mit drømme køkken, Det er helt i gennem fantastisk - er MEGET tilfreds. Lige fra sælgeren Sean, som har måtte høre på vores utallige skift af bordplade, til de to mænd som kom med vores køkken, var det meget professionelt hele vejen igennem. Det har ikke været noget at sætte en finger på. Køkkenet var forholdsvis nemt at samle selv (på trods af der ikke kom en vejledning med) Jeg havde ikke turde håbe at det blev så godt som det blev. Et stort tak skal lyde herfra.

vordingborg køkkenet anmeldelse testamonial kundebillede

Hej Dennis Munk Andersen, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Det er bare stedet hvor man køber sit køkken. 100% proff. alt er blevet overholdt fra start til slut som lovet. vi købte køkkenet i Esbjerg af Dennis Munk Andersen.