Man - Fre: 9:30-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Østre Gjesingvej 23
6715 Esbjerg N

I Danmarks femte største by, Esbjerg, har Vordingborg Køkkenet en afdeling, der klart matcher størrelsen af byen — og så lidt til. Det er derfor vi har givet Vordingborg Køkkenet i Esbjerg, det sandfærdige tilnavn "Megastore". Butikken er nemlig bland vores største, på intet mindre end 1.400 m² i areal. Det betyder at der her er gjort ekstra god plads til at vise dig vores store produkt sortiment og give dig ekstra meget inspiration, når du er ude og shoppe efter nyt køkken. Derfor anbefaler vi varmt, at lægge turen forbi vores kæmpe butik — den flotte afdeling, Vordingborg Køkkenet i Esbjerg.

Vordingborg Køkkenet Esbjerg

 

Køkkenfirma i Esbjerg

Esbjerg har — og vil altid være — et knudepunkt, af en handelsby. Derfor giver det god mening, at Vordingborg Køkkenet er et køkkenfirma der ligger blandt de førende i Esbjerg. Siden 1963 har Vordingborg Køkkenet nemlig altid været friske for en god handel. Alle, der måtte få et tilbud fra en af vores kolleger — fra et andet køkkenfirma i branchen — dem opfordrer vi til at lade os komme med et tilbud der matcher. Ofte kan vi presse endnu mere luksus ind i designet, til samme pris, eller tilbyde det samme flotte design, men til en lavere pris. Derfor bør du altid komme forbi Vordingborg Køkkenet i Esbjerg, inden du beslutter dig for at handle nyt køkken. Vi ønsker at tilbyde et specialdesignet billig køkken til alle kunder i Esbjerg, men til en luksus kvalitet der ligger absolut i top!

 

Nyt badeværelse esbjerg

Bad og køkken i Esbjerg 

Skulle du stå i en situation, hvor du ønsker at udskifte både bad og køkken, så er du kommet til rette sted. Vores dekoratør har gjort sit ypperste for at skabe spændende og anderledes badeværelse inspiration i Esbjerg Megastore. Vores store sortiment i køkken er det samme, som der bruges til badeværelse. Derfor kan du altid få strømlignet dit hjem, med samme type møbler og fronter, til køkken og bad. Så Vordingborg Køkkenet er bestemt et besøg værd, når du er på udkig efter køkken og badeværelse i Esbjerg — eller måske endda blot et flot nyt badeværelse? Husk at du altid kan få en samlet pris, på både badmøbler, vask, armatur og spejl. Sidstnævnte fås både som spejlskab og med indlagt LED-lys! Alt efter dine drømme, dit behov og dit budget.

 

 

Køkken i Esbjerg 

Esbjerg, og området omkring, rummer mange forskellige boligformer. Dette giver en diversitet i typen af køkkener, som Vordingborg Køkkenet Esbjerg får fornøjelsen af at designe, for vores kunder. Derfor er vi også meget erfarne — uagtet om det drejer sig om et nyt køkken til lille landsted eller lille lejlighed. Vordingborg Køkkenet kan hjælpe med alle typer af køkken designs og -opsætninger. Vi kommer gratis ud til dér, hvor køkkenet skal sættes op — hvad end det er et køkken i Esbjerg eller andet sted i Midt- og Sydjylland. Her måler vi op, hvorefter du bliver inviteret til en præsentation af dit nye køkken. Alt dette er gratis og uforpligtende. Det vil sige at ønsker du ikke at tage imod tilbuddet, så har det ikke kostet dig noget.

 

Køkken inspiration Esbjerg

Vordingborg Køkkenet Esbjergs åbningstider 

Vordingborg Køkkenet ligger i det store shoppingområde omkring Gjesing Station — i nabolag med Bilka, Jysk og Bauhaus. Med mange køkken forretninger i området, kan Vordingborg Køkkenet Esbjerg bryste sig af at have nogle af de længste åbningstider. Vent dog ikke med at besøge os til sidste øjeblik, for køkkenudstillingerne er store og mange, så du får brug for alt den tid du kan undvære, for at nyde dem alle. Bemærk, at Vordingborg Køkkenet også holder 'åbent hus', nogle gange om året. Her holder butikken åbent søndag, så kunderne får endnu mere tid og ro, til at se sig omkring, i Vordingborg Køkkenet Esbjergs store showroom. 

 

 

55.5081706, 8.4569966

Udtalelser fra vores kunder

Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Vi har været overordentlig tilfredse med vores køkkenkøb i jeres Esbjerg afdeling.

En kvik sælger, forsigtige fragt mænd samt en omhyggelig tømrer. Alt foregik efter en snor og tidsplanen passede.

Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Hermed et par lækre billeder af vores færdige køkken. RIGTIG godt tilfreds.

Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Da vi havde besluttet at vi ville havde nyt køkken var vi forskellige steder for at se. Så kom vi ind til Vordingborg Køkkenet, hvor vi blev mødt af en venlig, frisk og kompetent sælger (Martin Lindberg). Han fik hurtigt lavet forskellige tegninger og vi var ikke i tvivl om, at det skulle være derfra. Efter det er sat op overstiger det helt vores forventninger. Kvaliteten er helt i top, store dejlige skuffer, der bare kører og der er plads til meget. Servicen har været helt i top, leveret til tiden og ingen reklamationer.

Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Hermed et dejligt færdigt køkken i Vejle!

Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Fra det gamle køkken med nedtaget til det nye stod klar gik der 3 dage. Det var utrolig effektivt!! Tak for et godt samarbejde!

Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Hjertings flotteste køkken hos Fam. Thodsen!

Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Fra tirsdag til torsdag stod håndværkerne og satte køkken op. Det spiller 100% og jeg er fuldt ud tilfreds med mit nye funktionelle køkken. Martin har været god hele vejen igennem både med vejledning og også opmuntring når det så sortest ud. Et stort 10 tal herfra ☺️ tak for mit nye køkken.

Hej Sean Beeson, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Vordingborg Køkkenet har levet op til vores forventninger både ang. service, pris og levering.

Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Tak for en lækker proces ang. mit nye køkken. Det er blevet lige som jeg ville have det! TAK!

Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Vi er rigtig glade for at vi har valgt Vordingborg Køkkenet i forbindelse med en renovering af vores kantine. Vi ønskede os et sted hvor vi kan hygge os med frokost og en kop kaffe og det har vi fået! Fra start til slut har servicen været tilfredsstillende, uden problemer.

Vi kan nu tilbyde alle vores medarbejdere et flot og lækkert sted at opholde sig, når de trænger til en lille pause. Det er blevet vores nye hygge sted i firmaet.

Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til Vordingborg Køkkenet. Herunder deres venlige medarbejdere, både i butikken og på mail samt i telefonen.