Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Esbjerg MEGASTORE

Vordingborg Køkkenet Esbjerg - Luksus alle har råd til

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Østre Gjesingvej 23
6715 Esbjerg N

 

Tlf. 75 15 51 00
Fax 75 15 51 20
Email: esbjerg@vordingborg.com

 

For erhverv/boligforeninger:
Se under Erhverv Esbjerg

 • Glenn og Veronika, Esbjerg

  "

  Efter mange besøg hos forskellige køkkenfirmaer valgt vi Vordingborg Esbjerg. De har været top-professionelle fra starten, kom med mange fantastiske løsninger som vi ikke selv så, været ærlige og sikrede sig at alt komme til at spille max.🙂😀 Vi følte at vi kunne slappe af i et ellers meget stressede renoveringsprojekt. De har været utrolig gode til at kommunikere under processen, opmåle flere gange og sikrede sig at vi er tilfredse med hver detalje. Vi er utrolig glade for vores køkken, badeværelse og bryggers og er allerede igang med at tegne andre små elementer til huset igennem dem. Det er en klar anbefaling herfra og igen tusind tak til Dennis Munk Andersen 🙂

 • Brian J. Slaikjær, Esbjerg

  "

  Hej Vordingborg Køkkent, Esbjerg

  Har købt ved vordingborg køkkenet Esbjerg, go service, alle aftaler er blevet overholdt, både leverings dag, og montering dag. Vi er glade for at vi igen har valgt vordingborg køkkenet for 3 gang.

 • Ann og Brian, Esbjerg

  "

  Hej Jakob Håkonsen, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

  Vordingborg køkkenet i Esbjerg har leveret en fremragende service da vi skulle have nyt køkken. Vi blev mødt af en yderst behagelig fyr, Jakob Håkonsen, der havde et rigtig godt tilbud til os. Han var god til at spørge til vores behov, ønsker og budget, og lavede en flot fremvisning af hans idéer til, hvordan det kunne se ud. Det gjorde det nemt for os at vælge. Vi aftalte levering først i uge 40, og det hele blev leveret mandag i uge 40, af to yderst kompetente unge fyre. På hjemmesiden har de udførlige instruktionstegninger og videoer, der gør det nemt for montøren. Jakob har været til rådighed, i det omfang vi har haft brug for. I dag nyder vi vores flotte køkken, og kan varmt anbefale Jakob fra Vordingborg Køkkenet i Esbjerg.

 • Søren Andersen, Esbjerg

  "

  Hej Anders Erlang, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

  Skud ud til Anders fra Esbjerg. Rigtig god service, fine produkter og behandling. Kan anbefales.

 • Fam. Heide, Esbjerg

  "

  Hej Martin

  Her kan du se et billeder af det færdige resultat. SUPER flot!!