Konkurrence_vind køkken_bånd

 

En af de store poster på et renoveringsbudget er ofte køkkenet. Ofte er der mange ønsker, krav og drømme, der skal opfyldes i dette rum, som både kan fungere til madlavning, familierum, lektielæsning og hygge med vennerne. 

Vi giver dig mulighed for at gøre drømmen til virkelighed. Du kan nemlig deltage i konkurrencen om dit nye DRØMMEkøkken til en værdi af 40.000 kr. Så hjælper vi dig med at realisere dine drømme og give dig et køkken, der er skræddersyet til dig og dine behov. 

Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående, så bliver du kontaktet om du vil have en opmåling hjemme hos dig eller vi skal mødes i vores butik. Herefter er du med i lodtrækningen om et nyt køkken.

 

Vinderen bliver udtrukket, blandt alle besvarelser, og offentliggøres på Vordingborg Køkkenets facebookside og hjemmeside den 6. november 2017. Den heldige vinder får direkte besked.

Gavekortet på kr. 40.000,- kan ikke ombyttes til kontanter og det skal bruges til køb af Vordingborg PLUS-køkkenelementer for min. kr. 25.000,-. De sidste kr. 15.000,- kan frit bruges til køb af elementer, hvidevarer eller bordplader ligeledes fra vores Vordingborg PLUS-sortiment. Køkkenet skal leveres inden den 31/12-2017. Gavekortet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. 
Vi kontakter vinderen personligt og forbeholder os ret til at lave en dækning af historien, gennem interview, billede- og film-medier til markedsføringsbrug. 

 

Byt til nyt_contest_bånd