Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Hvad er dit budget

Du er her

Køkkener

Velkommen til en verden af muligheder inden for køkkener. Hos Vordingborg Køkkenet finder du et stort udvalg af køkken-elementer i flere størrelser, prisklasser og modeller.

Herover kan du finde dit helt personlige drømmekøkken i lige præcis den stil og det design, du leder efter, og til det budget du har. Er du til det moderne, det klassiske, det minimalistiske eller det romantiske landstilskøkken? Vi kan tilbyde det hele her hos Vordingborg Køkkenet.

 

Vi har gjort det nemt for dig og har inddelt inspirationskøkkenerne i 3 priskategorier:

I kategorien ”Under 35.000,-” ser du et udsnit af vores billige køkkener og bryggersløsninger. Disse modeller er kendetegnet ved at de ofte kan passe ind i f.eks. en lejlighed, et rækkehus eller et sommerhus. De er vist med låger og elementer der prismæssigt ligger i den lave ende.

Kategorien ”35.000-60.000,-” byder på køkkener, der typisk er større end de, der ligger i forrige kategori. Her er der vist et bredt udsnit af vores elementer. Du vil bl.a. opleve store brede skuffer på hele 120 cm i bredden og mange flere detaljer og indretningsmuligheder.

”Over 60.000,-” byder på et stort udvalg af køkkener enten med mange elementer eller med få elementer, der hver især har mange funktioner. Der vil være meget tilbehør tilknyttet disse køkkener.  Læs mere om dette i afsnittet om ”Tilbehør”.

 

Vi elsker at opfylde dine ønsker og drømme, og vi gør det hver eneste dag under mottoet "Luksus alle har råd til", og vi siger sådan, fordi du kan få et lækkert design køkken med masser af lækre detaljer i miljørigtige materialer, som holder i mange år, og som passer lige til din pengepung.
Du kan se endnu flere køkkener ved at bestille vores store lækre Dreambook – klik her!