Hos Vordingborg Køkkenet er et skab, ikke bare et skab. Det skal bruges til det, det er beregnet til - nemlig opbevaring. Det er derfor vigtigt, at skabet bliver tilpasset til det, der skal opbevares i det, samt til det enkelte rum. Hvad enten det er bryggers, børneværelset, soveværelset eller entréen, så ved vi at opbevaring af tøj på lidt plads, er alfa og omega.

Om det er et indbygget skab med skydedørsløsninger, eller et fritstående garderobeskab på mål, har vi mange muligheder, når du skal vælge design på dit garderobeskab.

Gummistøvler, tøj, sko m.m. gemmes væk bag flotte og funktionelle skydelåger, som kombineres efter din stil og helt personlige smag.

 

Garderobeskab inspiration

Tag en rundtur på disse sider og bliv fyldt med inspiration, hvad enten du ønsker skabe i din entré, mellemgang eller værelser. Så håber vi, at du finder noget, som er dig, men skulle der mangle lige bestemt det, som du er på udkig efter, så tøv ikke med at skrive til os eller besøge os, så er hjælpen på vej.

Garderobeskabe efter mål

Et stort garderobeskab, er noget de fleste drømmer om – også selvom der måske er plads til en lille garderobe. Det er dog nemt at komme ud over, da Vordingborg Køkkenet tilbyder garderobeskabe efter mål. Så har du fx plads til et garderobeskab på 220 cm, så sørger vi for at målene på dit garderobeskab er 220 cm! På den måde bliver pladsen udnyttet på bedste vis, og til lige netop de behov, du måtte have. Ikke to garderober er ens – det er meget individuelt om, du har behov for et tøjskab med skuffer, eller dit behov er hylder og bøjlestænger. Uanset hvad, så kan vi tilbyde enhver form for garderobeløsning – netop tilpasset dit hjem og dit rums mål.

Skydedøre på værelset, ny garderobe, Vordingborg Køkkenet

Garderobeskabe med skydedøre

Garderobeskabe med skydedøre er den mest efterspurgte form for garderobe indretning. Her behøver man ikke tænke på om dørene i skabet rammer noget foran skabet – fx en seng, hvis det drejer sig om skabe til soveværelse. Samtidig giver skydedøre et dejligt roligt look, da de som oftest går fra gulv til loft, så de bliver en visuel væg der afgrænser rummet.

Garderobeskab med skydelåger er især en god løsning, hvis du leder efter et garderobeskab til skråvæg. Ved en skråvæg dækker skydelåger kun fronten, da lister i loft og gulv er eneste hæftepunkter. Dermed er der intet bagvedliggende skabselement der fylder eller kommer i karambolage med en evt. skråvæg.

Garderobeskab indretning

Garderobeskabe med hylder

Hylder er stort set et must i et hvert garderobeskab. Især oppe i højden er hylder den idéelle måde at udnytte pladsen, i toppen af et garderobeskab. Her kan der opbevares ting, som ikke skal bruges til dagligt. Med hylder er skabet også nemt at ændre i indretning, da hylder nemt kan flyttes. På den måde skabes der den ønskede afstand, alt efter om der skal opbevares små æsker, store bokse eller noget helt andet.

Åbent garderobeskab med hjørne

Åbent garderobeskab

Et åbent garderobeskab er en god måde, at få overblik på hele din garderobe på én gang. Her er ingen låger til, at dække for skabets indhold. Skuffer kan skjule småting, mens tøj, sko og dine yndlings accessories står frit fremme, så du kan nyde synet af dem. Denne form for garderobeløsning kræver, at der løbende holdes orden, men kan være en fryd for øjet.

Hjørne garderobeskab

Er der behov for en pladsbesparende indretning, så er et hjørne garderobeskab dét, du leder efter. Det kan fx være, hvis der er en døråbning, der fylder i rummet og den sidste halve meter inden skal udnyttes. Et hjørne garderobeskab kan også være idéelt i et walk in garderobeskab, hvor alle vægge skal udnyttes til skabsplads.

 

Walk-in garderobe

Vi kender dem fra film, hvor heltinden oftest går ind i sit Walk-in wardrobe for, at skifte den ene vidunderlige kjole ud med den næste. Du kan nu blive prinsessen fra filmen, og få din egen walk-in garderobe. Vi hjælper dig meget gerne med både mål, indretning og praktik i forbindelse med tilblivelsen, som en ægte prinsesse eller prins for den sags skyld. En walk-in garderobe giver udover et fantastisk overblik også mulighed for, at alle familiens medlemmers tøj bliver samlet et sted.

Walk in garderobe indretning og løsninger

Drømmer du om et gigantisk stort garderobeskab, så må en walk-in garderobe være det ultimative! Her kan der laves en overdådig indretning, der får dig til at føle, at du har din helt egen lille tøjbutik i eget hjem. Udstil dine yndlings items og få glæde af dem – også når de ikke er i brug, men hænger på deres plads eller ligger på en hylde i garderoben. Konsulenten hjælper dig gennem hele forløbet med indretning af din walk in garderobe, så dine behov bliver opfyldt og alle mål overholdes.