Garderobeløsinger entre og garderobeløsninger soverum – vi har løsningen

Hos Vordingborg Køkkenet er et skab ikke bare et skab. Det skal bruges til det, det er beregnet til - nemlig opbevaring. Det er derfor vigtigt, at skabet bliver tilpasset til det, der skal opbevares i det samt til det enkelte rum, hvad enten det er børneværelset, soveværelset eller entréen, så ved vi at opbevaring af tøj på lidt plads, er alfa og omega.

Om det er indbygget skab med skydeløsninger eller et fritstående garderobe på mål, vi har mange muligheder, når du skal vælge desgin på dit garderobeskab.

Gummistøvler, tøj, sko m.m. gemmes væk bag flotte og funktionelle skydelåger, som kombineres efter din stil og helt personlige smag.

Smarte garderobeløsninger

Skydelågerne bliver lavet på mål, så de passer præcis til din bolig. Lad dig inspirere af billederne her på siden og kontakt din nærmeste Vordingborg Køkkenet - så er vi friske for en god handel!

Skydedøre i gang, garderobe i gang, Vordingborg Køkkenet

 

Velkommen hjem

Hvem drømmer ikke om at blive mødt af en ryddelig bolig, når man kommer hjem? Med skydedørslåger i din entré kan du nemt og bekvemt holde orden i et af husets mest befærdede rum. Skabet tilpasses efter dine behov med skuffer og opbevaring, der skaber overblik og harmoni i din skabsindretning.

Skydedøre på værelset, ny garderobe, Vordingborg Køkkenet

 

Hold orden på værelset

Et børneværelse kan til tider være en jungle at bevæge sig ind i, når der ligger legoklodser, legetøjsdyr og -traktorer spredt ud over gulvet. Har man større børn, kan det være tøj, skolebøger m.m., man møder på sin vej ind på værelset. 

Med et måltilpasset skydedørsskab sørger du for at udnytte højden i rummet og samtidig er der ikke låger, der optager plads ud i rummet. Indret børneværelset med meshkurve, som nemt kan tages ud og placeres på gulvet, når børnene skal lege med legetøjet. Kurvene kan også bruges til beskidt vasketøj, så det nemt og hurtigt kan skaffes af vejen, og værelset kan syne ryddeligt.

Walk-in closet, ny garderobe, skydedøre, Vordingborg Køkkenet

 

Drømmer du om en walk-in-garderobe?

Din walk-in-drøm skal passe til dine behov, derfor har vi ingen standardløsninger. Vi designer alle walk-in-løsninger helt fra bunden, så de passer til dine behov og dit rum - naturligvis uden at det koster ekstra.

Så hvis du har plads og mulighed for det, bør du forkæle dig selv med en walk-in-garderobe, hvor der er god plads til flotte outfits, hylder til dine sko og hvor overskueligheden over din garderobe er i top.

Skydedørsløsning, skydedøre, opbevaring, Vordingborg Køkkenet

 

Skydedørslågsløsninger i stuen

Med skydelåger i stuen får du masser af opbevaringsplads, så du nemt kan gøre stuen ryddelig og overskuelig ved at lukke de elegante skydelåger. Det kan fx være til børnenes legetøj, da dette ofte har en tendens til at blive placeret alle mulige tænkelige og utænkelige steder. Så kan det være rart, at det har sin egen plads i skabet.

Måske mangler du et sted at opbevare dine havehynder? Her vil et skydeskab være en genial løsning, da det ofte kan være svært at finde den rette opbevaring til hynderne, fordi de ofte fylder en del.

Hvad koster et skab med skydedøre?

Skabe med skydedørsløsninger fra Vordingborg Køkkenet findes i mange forskellige modeller, farver og materialer. Hvert skab bliver tilpasset dine ønsker, så det passer perfekt til dit hjem.

Priserne varierer derfor og afhænger af:

 • model
 • antal af skabe
 • valg af tilbehør og indretning

Kontakt din nærmeste Vordingborg Køkkenet-butik, og lad os lave et gratis og uforpligtende tilbud til dig. Du finder alle butikkerne her.

Læs mere om Garderobeskab

De tekniske detaljer

 • Du kan designe dit eget personlige skab
 • Skabene giver dig god opbevaringsplads
 • Du kan vælge mellem flere forskellige farver
 • Du får høj kvalitet til fornuftige priser
 • Alle mekaniske dele er gennemtestet
 • Montagevejledningen er udførlig og på dansk
 • Dørene kan fås med softluk, der sikrer, at dørene lukker lydløst
 • Der er et væld af muligheder for forskellige udtræk
 • Hurtig og sikker levering med egen bil
 • Gratis og uforpligtende opmåling