Billede
Vordingborg Køkkenet i Sønderborg
Man: 10:00-12:00, 12:30-17:30
Tir - Tors: 10:00-17:30
Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Grundtvigs Allé 198
6400 Sønderborg

Sønderborg køkken

Centralt placeret i Sønderborgs handelscentrum finder du Vordingborg Køkkenet. Her ligger vi side om side med både dagligvarebutikker, byggemarkeder og møbelforretninger. Så når du alligevel er ude og handle eller for at finde inspiration til fornyelse af dit hjem, bør du kigge forbi vores lækre showroom. Her kan du finde inspiration, - og få hjælp til, at designe dit nye bad og køkken i Sønderborg. Vi har skabt et showroom hvor drømmene kan udfolde sig, da man vil opleve mange forskellige kombinationer af køkkendesigns til skarpe priser. Vi kan garantere, at vi giver dig Sønderborgs skarpeste køkken priser, da vi matcher sammenlignelige, skriftlige tilbud fra andre køkkenfirmaer – måske giver vi dig endda endnu mere luksus for dine penge!

 

Inspiration køkken butik Sønderborg

Sønderborg køkken og bad

Hos Vordingborg Køkkenet i Sønderborg finder du inspiration til både køkken og bad. Vores dygtige konsulenter hjælper dig meget gerne med at designe dit nye køkken og, - eller bad.

Vi har køkken priser matchende både et højt og lavt budget, og derfor er det vigtigt at du på forhånd tager stilling til hvor stort dit budget er, således vi sammen med dig kan sørge For at du får mest muligt køkken og bad for pengene. Hos Vordingborg Køkkenet i Sønderborg finder du ingen køkken prisliste, dette fordi vi har mere end 200.000 varenumre og kombinationerne næsten er uendelige. Ved du dog præcis hvad du vil have af skabe, så kontakt os og lad os finde priser på det du ønsker.

Er du frisk på en rigtig god handel kan du spare op til 75% på vores køkken udstillingsmodeller. Vi får løbende vores udstillingsmodeller til salg, når det er blevet tid til udskiftning i vores showroom. Vær hurtig, for disse forsvinder oftest hurtigt grundet de super attraktive priser!

 

Badeværelse Sønderborg

Start med at finde inspiration til et nyt badeværelse i Vordingborg Køkkenet i Sønderborg. Her kan du danne dig et indtryk af vores mange designs og kombinationer, og derefter finde ud af hvilke der passer bedst ind i din bolig. Vi har et flot udvalg af designforslag i vores badeværelse udstilling, men finder du ikke lige nøjagtigt det du søger, så står vores dygtige køkken- og bad konsulenter klar til at hjælpe dig med at udarbejde et gratis designforslag, ud fra dine ønsker, behov og budget.

Vi har gjort det så let som muligt, for dig, at vælge møbler til dit badeværelse. Vores bad- og toiletmøbler er lavet i samme produktsortiment som vores køkkener, så du kan endda få strømlignet din bolig med samme skabstyper i både bad og køkken.

Inspiration køkken butik Sønderborg

Nyt badeværelse Sønderborg

Om du skal have et helt nyt badeværelse i Sønderborg, eller du blot skal opgradere dit eksisterende med et nyt badmøbel, så kom ind og få en uforpligtende samtale og måske endda et tilbud fra os. Vi garanterer, at vi kommer med et skarpt tilbud – hver gang! Det er derfor altid værd at overveje et besøg i Vordingborg Køkkenet i Sønderborg. Book gerne din tid allerede nu, hvis du ønsker at vi sammen skal gennemgå ønskerne for dit nye badeværelse. Her kan du sammen med vores dygtige køkken- og bad designere designe dit unikke badmøbel. Vi tilpasser det til den enkelte kundes ønsker og behov, således det matcher stilen i resten af boligen. Vores produkter er lavet til at holde til mange års brug, det er derfor også vigtigt at man som kunde får designet et badeværelse, som man vil nyde at træde ud i, hver dag i mange år!

54.9228439, 9.8094546

Udtalelser fra vores kunder

Hej Torben Spang Hansen, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Jeg har købt et nyt køkken far Vordingborg Køkken og det er den bedste service jeg længe har fået. Torben Spang Hansen som stod for salget er faglig dygtig er utrolig god til at sætte sig ind i hvad kunden ønsker og gerne vil have stor ros til ham han ved alt om det fag han har med at gøre. Aldrig har jeg mødt så engageret og videbegærlig fagmand. Den service jeg har fået finder man sjældent andre steder. Vordingborg køkken er i høj kvalitet og super flot. Venlig Hilsen og glad køkkenejer Gabriela Andersen.

testamonial vordingborg køkkenet stilla jan sønderborg

Hej Martin Juel Jensen, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Vi havde den positive oplevelse at blive rådgivet af Martin Juel Jensen i afdelingen i Sønderborg. Vi står nu med et dejligt køkken, som fungerer fantastisk. Der blev lyttet til vore ønsker, givet gode råd og brugt den tid, der skulle bruges. Levering til aftalt tid af behagelige chauffører, og ingen fejl, mangler eller skader. Kan virkelig anbefale Vordingborg Køkkenet.

Hej Heinrich Villefrance Hollænder, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Jeg er lykkelig at jeg har valgt Vordingborg Køkken. Luksus alle skal har råd til, fordi jeg har købt luksus. Rigtig god køkken for penge. Tak.

Hej Martin Juel Jensen, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Det fungerede bare og vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkkenet.

Hej Jonas Hejjo, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

God service fra Vordingborg i Sønderborg God indretning, og levering til tiden.

Hej Jonas Hejjo, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg 

Vi er fuld ud tilfreds med resultatet og er sikker på at vi bliver rigtig glade for vores nye køkken. Vi siger tusind tak for jeres gode behandling, både centralt men bestemt også i den lokale afdeling i Sønderborg. Vi har virkelig fået en god service.

Hej Jonas Hejjo, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Vi er som kunde hos Vordingborg køkkenet blevet betjent af en yderst kompetent sælger, i afdelingen i Sønderborg.
Vi har fra første snak oplevet en rigtig god rundvisning og hvilke muligheder Vordingborg køkkenet kunne tilfredstille vores behov vedr nyt køkken. 
De ønsker vi havde til et nyt køkken blev vist på grafik og det gav en god oversigt.
Vedr. levering blev aftalen holdt.
Monteringen er blevet udført af en rigtig dygtig håndværker. Elementerne og tilbehør passede på millimeter, og det skyldtes ene og alene sælgers (Sønderborg afdelingen) præcise opmåling.
Denne oplevelse er til glæde for køber.

Hej Heinrich Villefrance, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Fint bryggers.

Vi har fået installeret nyt bryggers. God service og opfindsom rådgivning fra sælger Heinrich i Sønderborg, levering til tiden og montering af professionel og gemytlig montør. Nu ser vi frem til også at få det nye køkken.

Hej Heinrich Villefrance Hollænder, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Jeg kontaktede dem selv da jeg skulle bruge nyt køkken. Sælger Heinrich har været super imødekommende, servicemindet og været på hele vejen igennem, indtil hele proceduren afsluttede. Fik en lille rids på bordpladen ved montering, hvor man ikke ligger så meget mærke til, hvor vi accepterede det, men Vordingborg anbefalede at jeg skal have nyt, det skete idag uden besvære.

Hej Martin Juel Jensen, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Vi vil gerne sige mange tak for samarbejdet, alt har fungeret som vi har ønsket og vi har nu et dejligt køkken, som har afløst det gamle Vordingborg køkken.

En særlig tak til Martin fra Sønderborg for salgsforløbet.