Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Sønderborg

vordingborg køkkenets facade sønderborg

Åbningstider

 

Man.-Tors. kl. 10.00-17.30
Fredag kl. 10.00-18.00
Lørdag kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Grundtvigs Allé 198
6400 Sønderborg
 

Tlf. 73 42 59 00
Fax 73 42 59 09
Email: soenderborg@vordingborg.com

Sønderborg køkken

Centralt placeret i Sønderborgs handelscentrum finder du Vordingborg Køkkenet. Her ligger vi side om side med både dagligvarebutikker, byggemarkeder og møbelforretninger. Så når du alligevel er ude og handle eller for at finde inspiration til fornyelse af dit hjem, bør du kigge forbi vores lækre showroom. Her kan du finde inspiration, - og få hjælp til, at designe dit nye bad og køkken i Sønderborg. Vi har skabt et showroom hvor drømmene kan udfolde sig, da man vil opleve mange forskellige kombinationer af køkkendesigns til skarpe priser. Vi kan garantere, at vi giver dig Sønderborgs skarpeste køkken priser, da vi matcher sammenlignelige, skriftlige tilbud fra andre køkkenfirmaer – måske giver vi dig endda endnu mere luksus for dine penge!

Inspiration køkken butik Sønderborg
Sønderborg køkken og bad

Hos Vordingborg Køkkenet i Sønderborg finder du inspiration til både køkken og bad. Vores dygtige konsulenter hjælper dig meget gerne med at designe dit nye køkken og, - eller bad.

Vi har køkken priser matchende både et højt og lavt budget, og derfor er det vigtigt at du på forhånd tager stilling til hvor stort dit budget er, således vi sammen med dig kan sørge For at du får mest muligt køkken og bad for pengene. Hos Vordingborg Køkkenet i Sønderborg finder du ingen køkken prisliste, dette fordi vi har mere end 200.000 varenumre og kombinationerne næsten er uendelige. Ved du dog præcis hvad du vil have af skabe, så kontakt os og lad os finde priser på det du ønsker.

Er du frisk på en rigtig god handel kan du spare op til 75% på vores køkken udstillingsmodeller. Vi får løbende vores udstillingsmodeller til salg, når det er blevet tid til udskiftning i vores showroom. Vær hurtig, for disse forsvinder oftest hurtigt grundet de super attraktive priser!

 

Badeværelse Sønderborg

Start med at finde inspiration til et nyt badeværelse i Vordingborg Køkkenet i Sønderborg. Her kan du danne dig et indtryk af vores mange designs og kombinationer, og derefter finde ud af hvilke der passer bedst ind i din bolig. Vi har et flot udvalg af designforslag i vores badeværelse udstilling, men finder du ikke lige nøjagtigt det du søger, så står vores dygtige køkken- og bad konsulenter klar til at hjælpe dig med at udarbejde et gratis designforslag, ud fra dine ønsker, behov og budget.

Vi har gjort det så let som muligt, for dig, at vælge møbler til dit badeværelse. Vores bad- og toiletmøbler er lavet i samme produktsortiment som vores køkkener, så du kan endda få strømlignet din bolig med samme skabstyper i både bad og køkken.

Inspiration køkken butik Sønderborg
Nyt badeværelse Sønderborg

Om du skal have et helt nyt badeværelse i Sønderborg, eller du blot skal opgradere dit eksisterende med et nyt badmøbel, så kom ind og få en uforpligtende samtale og måske endda et tilbud fra os. Vi garanterer, at vi kommer med et skarpt tilbud – hver gang! Det er derfor altid værd at overveje et besøg i Vordingborg Køkkenet i Sønderborg. Book gerne din tid allerede nu, hvis du ønsker at vi sammen skal gennemgå ønskerne for dit nye badeværelse. Her kan du sammen med vores dygtige køkken- og bad designere designe dit unikke badmøbel. Vi tilpasser det til den enkelte kundes ønsker og behov, således det matcher stilen i resten af boligen. Vores produkter er lavet til at holde til mange års brug, det er derfor også vigtigt at man som kunde får designet et badeværelse, som man vil nyde at træde ud i, hver dag i mange år!

 • Gabriela Andersen, Sønderborg

  "

  Hej Torben Spang Hansen, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

  Jeg har købt et nyt køkken far Vordingborg Køkken og det er den bedste service jeg længe har fået. Torben Spang Hansen som stod for salget er faglig dygtig er utrolig god til at sætte sig ind i hvad kunden ønsker og gerne vil have stor ros til ham han ved alt om det fag han har med at gøre. Aldrig har jeg mødt så engageret og videbegærlig fagmand. Den service jeg har fået finder man sjældent andre steder. Vordingborg køkken er i høj kvalitet og super flot. Venlig Hilsen og glad køkkenejer Gabriela Andersen.

 • Stilla og Jan Padborg, Sønderborg

  "

  Hej Martin Juel Jensen, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

  Vi havde den positive oplevelse at blive rådgivet af Martin Juel Jensen i afdelingen i Sønderborg. Vi står nu med et dejligt køkken, som fungerer fantastisk. Der blev lyttet til vore ønsker, givet gode råd og brugt den tid, der skulle bruges. Levering til aftalt tid af behagelige chauffører, og ingen fejl, mangler eller skader. Kan virkelig anbefale Vordingborg Køkkenet.

 • Wolfgang Gaaddiksen, Sønderborg

  "

  Hej Heinrich Villefrance Hollænder, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

  Jeg er lykkelig at jeg har valgt Vordingborg Køkken. Luksus alle skal har råd til, fordi jeg har købt luksus. Rigtig god køkken for penge. Tak.

 • Tina Jacobsen, Sønderborg

  "

  Hej Martin Juel Jensen, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

  Det fungerede bare og vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkkenet.

 • Hans, Sønderborg

  "

  Hej Jonas Hejjo, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

  God service fra Vordingborg i Sønderborg God indretning, og levering til tiden.