Billede
Vordingborg Køkkenet i Sønderborg
Man: 10:00-12:00, 12:30-17:30
Tir - Tors: 10:00-17:30
Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Grundtvigs Allé 198
6400 Sønderborg

Sønderborg køkken

Centralt placeret i Sønderborgs handelscentrum finder du Vordingborg Køkkenet. Her ligger vi side om side med både dagligvarebutikker, byggemarkeder og møbelforretninger. Så når du alligevel er ude og handle eller for at finde inspiration til fornyelse af dit hjem, bør du kigge forbi vores lækre showroom. Her kan du finde inspiration, - og få hjælp til, at designe dit nye bad og køkken i Sønderborg. Vi har skabt et showroom hvor drømmene kan udfolde sig, da man vil opleve mange forskellige kombinationer af køkkendesigns til skarpe priser. Vi kan garantere, at vi giver dig Sønderborgs skarpeste køkken priser, da vi matcher sammenlignelige, skriftlige tilbud fra andre køkkenfirmaer – måske giver vi dig endda endnu mere luksus for dine penge!

 

Inspiration køkken butik Sønderborg

Sønderborg køkken og bad

Hos Vordingborg Køkkenet i Sønderborg finder du inspiration til både køkken og bad. Vores dygtige konsulenter hjælper dig meget gerne med at designe dit nye køkken og, - eller bad.

Vi har køkken priser matchende både et højt og lavt budget, og derfor er det vigtigt at du på forhånd tager stilling til hvor stort dit budget er, således vi sammen med dig kan sørge For at du får mest muligt køkken og bad for pengene. Hos Vordingborg Køkkenet i Sønderborg finder du ingen køkken prisliste, dette fordi vi har mere end 200.000 varenumre og kombinationerne næsten er uendelige. Ved du dog præcis hvad du vil have af skabe, så kontakt os og lad os finde priser på det du ønsker.

Er du frisk på en rigtig god handel kan du spare op til 75% på vores køkken udstillingsmodeller. Vi får løbende vores udstillingsmodeller til salg, når det er blevet tid til udskiftning i vores showroom. Vær hurtig, for disse forsvinder oftest hurtigt grundet de super attraktive priser!

 

Badeværelse Sønderborg

Start med at finde inspiration til et nyt badeværelse i Vordingborg Køkkenet i Sønderborg. Her kan du danne dig et indtryk af vores mange designs og kombinationer, og derefter finde ud af hvilke der passer bedst ind i din bolig. Vi har et flot udvalg af designforslag i vores badeværelse udstilling, men finder du ikke lige nøjagtigt det du søger, så står vores dygtige køkken- og bad konsulenter klar til at hjælpe dig med at udarbejde et gratis designforslag, ud fra dine ønsker, behov og budget.

Vi har gjort det så let som muligt, for dig, at vælge møbler til dit badeværelse. Vores bad- og toiletmøbler er lavet i samme produktsortiment som vores køkkener, så du kan endda få strømlignet din bolig med samme skabstyper i både bad og køkken.

Inspiration køkken butik Sønderborg

Nyt badeværelse Sønderborg

Om du skal have et helt nyt badeværelse i Sønderborg, eller du blot skal opgradere dit eksisterende med et nyt badmøbel, så kom ind og få en uforpligtende samtale og måske endda et tilbud fra os. Vi garanterer, at vi kommer med et skarpt tilbud – hver gang! Det er derfor altid værd at overveje et besøg i Vordingborg Køkkenet i Sønderborg. Book gerne din tid allerede nu, hvis du ønsker at vi sammen skal gennemgå ønskerne for dit nye badeværelse. Her kan du sammen med vores dygtige køkken- og bad designere designe dit unikke badmøbel. Vi tilpasser det til den enkelte kundes ønsker og behov, således det matcher stilen i resten af boligen. Vores produkter er lavet til at holde til mange års brug, det er derfor også vigtigt at man som kunde får designet et badeværelse, som man vil nyde at træde ud i, hver dag i mange år!

54.9228439, 9.8094546

Udtalelser fra vores kunder

Hej Jack Petersen, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Jeg er meget tilfreds med mit nye flotte Vordingborg køkken.

Hele forløbet har været håndteret på en professionel måde.

Jack Petersen fra Sønderborg tog mål og udarbejdede et tilbud, som efterfølgende blev tilrettet og godkendt. Undervejs har Jack Petersen velvilligt besvaret diverse spørgsmål.

Leveringen af køkkenet var som aftalt, og monteringen blev udført hurtigt og effektivt af Joakim og Bjarne fra 'Sønderborg Tømrer- og Snedkermester'.

Jeg vil klart anbefale Vordingborg Køkkenet til venner og bekendte.

Hej Brian Novak, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Vi siger også tak for god betjening og for en god service. Også tak de dygtige håndværker de gjorde det super godt.

Hej Jack Petersen, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Super service fra fragtmand som leverede køkkenet.

Ved levering var der lidt fejl. Men Jack, du var kvik til at løse problemet. Så super fin service!

Køkkenet er færdig, og de få ændringer er udført. Vi er meget glade for vores køkken og har fået mange tilkendegivelser om, at det ser godt ud. Vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkkenet til andre. 

Hej Dennis Skøtt, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

Vores oplevelse med Vordingborg Køkkenet, har været rigtig god.

Vi har fået rigtig god vejledning og har i dag et super køkken, som er dejligt at være i, og arbejde i.

Vi kan kun anbefale Vordingborg Køkkenet og Dennis Skøtt har været en rigtig god hjælp, til at vi har fået lige det køkken vi gerne ville have.

Hej Dennis Skøtt, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Vores første kontakt var med Dennis Skøtt pr. telefon, hvor et besøg samt opmåling blev aftalt. Det første indtryk jeg fik af Dennis var at han var en ung moderne engageret sælger, der besidder den evne til at lytte og hører hvad kunden tænker og ønsker, samt at komme med konstruktive alternative løsninger, så kundens resultat bliver den perfekte løsning, som jeg som kunde er blevet meget tilfreds med. Samtidig virker Dennis til at være nede på gulvet og ikke påtrængende eller ligeglad med kunden.

Jeg kan kun udtale stor tilfredshed ved samarbejdet med Dennis omkring vores nye køkken. En stor ros til Vordingborg Køkkenet, men så sandelig også til Dennis for den positive udstråling han har. En god mand for firmaet.

Hej Jakob Høst, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Jeg er meget glad for mit køkken , alt fungerer perfekt . Også tak for den fine service jeg fik fra det øjeblik jeg trådte ind af døren til butikken , du gav en god information om de forskellige køkkenmodeller , og da jeg havde valgt mit køkken gik alt som du lovede , leveringen af køkkenelementerne kom på dato som aftalt og alt passede perfekt.

Jeg vil også nævne montøren, jeg tror han hed Thomas, han gjorde et fantastisk arbejde, ! var utrolig omhyggelig med alt , han arbejdede fra kl. 07.00 morgen til kl. 22.00 aften , og da havde han også afmonteret og fjernet det gamle køkken.

Så et Vordingborg køkken og din gode service har været en rigtig god og positiv oplevelse som jeg bestemt vil anbefale til andre.
Vil ønske dig en god sommer.

Hej Mikael Rasmussen, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Lige for at fortælle at både min hustru og jeg selv er meget glade for den service, der er ydet i forbindelse med vore nye køkken samtlige terminer og aftaler er overholdt til punkt og prikke, som aftalt mangler der lige et par småting der skal efterleveres men disse forventer vi også bliver overholdt. 

Hej Mikael Rasmussen, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Tak for hjælpen med vores nye dejlige køkken! 

Hej Jonas Hejjo, Vordingborg Køkkenet, Sønderborg

Har haft både gode og mindre gode oplevelser i forbindelse med anskaffelse af nyt køkken.

Første henvendelse i butikken, var en god oplevelse med sælger, der brugte god tid på at forklare omkring kvalitet, behov osv. Det blev aftalt, at sælger ville lave et oplæg (pris og tegninger) og derefter indkalde os til møde.

Vi blev indkaldt til møde og da vi troppede op som aftalt, havde sælger taget en fridag, og havde ikke lavet oplægget :-(

Den sælger, der var på arbejde tog over og beklagede selvfølgelig sin kollegas opførsel og trods travlhed i forretningen, overtog han sagen. Fik hurtigt lavet en tegning, lavet mersalg og kom med en favorabel pris og leveringstermin - SUPER god service.

Levering af køkkenet forløb problemfrit - høflige og omhyggelige folk - ingen synlige skader på det leverede.

Jeg har ikke mulighed for at kontrollere om det leverede er det korrekte, da køkkenet ikke skal stilles op før renovering af ejendommen er længere fremskredent.

Jeg håber naturligvis at Vordingborg Køkkenet har leveret som aftalt, men jeg vil ikke ud-pakke alle elementer før de skal monteres.

Vi har efterfølgende indhentet tilbud på bryggers, og har fået samme gode behandling - dog er prisen på dette lidt udfordrende for vores byggebudget - i øjeblikket indhenter vi tilbud hos andre leverandører til sammenligning!

En enkelt svipser MEN - alt i alt en rigtig god oplevelse.