Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Roskilde

Vordingborg Køkkenet Roskilde midtsjælland nordsjælland nyt køkken

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30

Lør. kl. 10.00-14.00 
 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ro's Have 14
4000 Roskilde
 

Tlf. 46 36 19 22
Fax 46 36 16 47
Email: roskilde@vordingborg.com

Inspiration køkken butik Roskilde
Køkken Roskilde

Drømmer du om et nyt, lækkert køkken, så er du kommet til det helt rette sted! Hos Vordingborg Køkkenet i Roskilde står vi klar til, at hjælpe med at designe dit nye køkken. Om det skal være et topmoderne køkken med de nyeste features, et landkøkken eller alt derimellem – så har vi et væld af kombinationer, som tilpasses dine behov og ønsker, samt budget. Vores butik er spækket med køkkenelementer, som du kan gå på opdagelse i, og opleve elementernes funktioner og designsammensætninger. På den måde kan du samle inspiration og få gode ideer til hvordan dit nye køkken kan se ud.

 

Inspiration køkken butik Roskilde
Køkkenfirmaer Roskilde

Er du på jagt efter et nyt køkken eller nyt badeværelse i Roskilde, vil du sikkert opleve at mulighederne er mange. Du finder diverse køkkenfirmaer beliggende side om side, hvilket kan gøre din beslutningsproces endnu sværere. Det behøver dog slet ikke at være så svært! Vordingborg Køkkenet har gjort det nemt for dig, der søger nyt køkken i Roskilde. 

Kom og få en snak med én af vores konsulenter. Vi hjælper også gerne hvis du ønsker tilbud på badeværelse, bryggers eller garderobe. Hos os matcher vi ALLE de andre køkkenfirmaer på pris og kvalitet. Har du fået et skriftligt tilbud fra et andet køkkenfirma, så kom til os, og vi matcher det med sammenlignelige produkter, til en bedre pris! Vi kan måske endda tilføje lidt ekstra luksus, i form af flere lækre detaljer og funktioner.

 

Badeværelse Roskilde

Ønsker du at få et tilbud på badeværelse i Roskilde, så er du kommet til det rette sted! I vores store, flotte butik i Roskilde finder du vores inspirerende badeværelse udstilling. Her vil du finde et flot udvalg af badmøbler, og vores konsulenter står, som altid, klar til at vise dig endnu flere kombinationer - specielt designet til dit hjem! Når du køber nyt badeværelse er der mange beslutninger, der skal tages. Det er oplagt at få strømlignet hjemmets vigtigste rum med elementer og skabe, der er genkendelige, rummene imellem, og derved giver en sammenhæng i stilen. Prisen bliver ydermere bedre hvis du køber det hele samlet, da fragtomkostningerne reduceres. Så skal du have tilbud på badeværelse i Roskilde, og måske endda også køkken eller bryggers, så kig ind i vores butik. Du behøver ikke booke tid, men hvis du gør sikrer du dig at vi ikke er optaget med andre kunder, når du træder i vores store showroom.

 

Inspiration køkken butik Roskilde
Indretningstips badeværelse Roskilde

Når du står og skal have nyt badeværelse kan det være en overvældende proces, fordi der skal tages mange beslutninger. Det behøver det dog ikke nødvendigvis at være – kom ind i vores showroom i Roskilde og få indretningstips til et nyt badeværelse. Her kan du finde inspiration i vores badudstillinger, men også lade konsulenten tegne dit helt unikke badmøbel, ud fra dine ønsker og idéer. Det er helt gratis og uforpligtende, hvilket betyder at det ikke er købsbetinget at få lavet et designforslag til hvordan et nyt badeværelse kan se ud.

Vi arbejder altid på at finde den optimale løsning til dig og din bolig, således vi får afdækket alle dine behov og samtidig rammer den stil du drømmer om. Hvad enten du allerede har besluttet dig for dit nye badmøbel eller blot ønsker tilbud på badeværelse i Roskilde, så kig ind – vores dygtige konsulenter er klar til at hjælpe dig gennem hele processen.

 

 • Eva H., Roskilde

  "

  Hej Jimmi Asbjerg, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

  Helt gennemgående en fantastisk oplevelse fra sælger Jimmi Asbjerg fra butikken i Roskilde og til tømrer Lars og tømrer Mathias har sat det flotteste køkken op i dag. Jimmi har i den grad fulgt op på ALT undervejs og vi har følt os 100% trygge hele vejen igennem. Kæmpe TAK til jer 3.

 • Lotte & Flemming Rasmussen, Taastrup

  "

  Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

  Få en super køkkenoplevelse i Vordingborg Køkken i Roskilde. Hvis du taler med Stephan Qvist, så er du sikker på en professionel og god oplevelse. Han kommer ud til dig og måler op. Du kommer til møde i afdelingen, hvor du ser billeder af dit nye køkken på storskærm (super oplevelse). Stephan anbefalede tømmer, Lasse Kamper og hans lærling Oliver. De to var meget omhyggelige og meget dygtige. Og Lasse sørgede for alle øvrige håndværkere, og koordineringen var perfekt. Alle aftalte datoer blev overholdt, og alt fungerede perfekt. 5 stjerner fra os.

 • Henrik Fredslund, Roskilde

  "

  Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

  Jeg vil gerne sige tak til Stephan Qvist fra Vordingborg køkkenet i Roskilde, for hans professionelle og meget personlige måde at hjælpe os, til at finde det helt rigtigt køkken. Jeg vil også gerne sige tak til Lasse Kamper (Kamper byg), som har monteret samt kordineret hele processen med udskiftningen af vores køkken. Det har været en fornøjelse, at opleve den perfekte koordinering af alle håndværkerne som har været inde over udskiftningen af køkkenet. Samtidig vil jeg rose det flotte fugearbejde han afsluttede med at lave for os. Det har fra først til sidst været en yderst positiv oplevelse. Derfor vil jeg stærkt anbefale Vordingborg køkkenet Roskilde (Stephan Quist) som sælger og Kamper byg (Lasse Kamper) som montør.

 • Marianne, Roskilde

  "

  Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

  Stephan Qvist i Roskilde har leveret super service, præcise opmålinger og hjælp hele vejen i gennem køb af køkken og efterfølgende spørgsmål.

 • Jim og Annette, Vipperød

  "

  Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

  Stoooor anbefaling til Vordingborg Køkken - Roskilde afd. - og især køkkenkonsulent Stephan Qvist for fantastiske ideer, vi aldrig selv var kommet på. Alt forløb efter planen og dervar ingen fejl og mangler :-) Vi er MEGET tilfredse!!!