Billede
Vordingborg Køkkenet i Roskilde
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Ro's Have 14
4000 Roskilde

Køkken Roskilde

Drømmer du om et nyt, lækkert køkken, så er du kommet til det helt rette sted! Hos Vordingborg Køkkenet i Roskilde står vi klar til, at hjælpe med at designe dit nye køkken. Om det skal være et topmoderne køkken med de nyeste features, et landkøkken eller alt derimellem – så har vi et væld af kombinationer, som tilpasses dine behov og ønsker, samt budget. Vores butik er spækket med køkkenelementer, som du kan gå på opdagelse i, og opleve elementernes funktioner og designsammensætninger. På den måde kan du samle inspiration og få gode ideer til hvordan dit nye køkken kan se ud.

Inspiration køkken butik Roskilde

 

Køkkenfirmaer Roskilde

Er du på jagt efter et nyt køkken eller nyt badeværelse i Roskilde, vil du sikkert opleve at mulighederne er mange. Du finder diverse køkkenfirmaer beliggende side om side, hvilket kan gøre din beslutningsproces endnu sværere. Det behøver dog slet ikke at være så svært! Vordingborg Køkkenet har gjort det nemt for dig, der søger nyt køkken i Roskilde. 

Kom og få en snak med én af vores konsulenter. Vi hjælper også gerne hvis du ønsker tilbud på badeværelse, bryggers eller garderobe. Hos os matcher vi ALLE de andre køkkenfirmaer på pris og kvalitet. Har du fået et skriftligt tilbud fra et andet køkkenfirma, så kom til os, og vi matcher det med sammenlignelige produkter, til en bedre pris! Vi kan måske endda tilføje lidt ekstra luksus, i form af flere lækre detaljer og funktioner.

Inspiration køkken butik Roskilde

 

Badeværelse Roskilde

Ønsker du at få et tilbud på badeværelse i Roskilde, så er du kommet til det rette sted! I vores store, flotte butik i Roskilde finder du vores inspirerende badeværelse udstilling. Her vil du finde et flot udvalg af badmøbler, og vores konsulenter står, som altid, klar til at vise dig endnu flere kombinationer - specielt designet til dit hjem! Når du køber nyt badeværelse er der mange beslutninger, der skal tages. Det er oplagt at få strømlignet hjemmets vigtigste rum med elementer og skabe, der er genkendelige, rummene imellem, og derved giver en sammenhæng i stilen. Prisen bliver ydermere bedre hvis du køber det hele samlet, da fragtomkostningerne reduceres. Så skal du have tilbud på badeværelse i Roskilde, og måske endda også køkken eller bryggers, så kig ind i vores butik. Du behøver ikke booke tid, men hvis du gør sikrer du dig at vi ikke er optaget med andre kunder, når du træder i vores store showroom.

 

Inspiration køkken butik Roskilde

Indretningstips badeværelse Roskilde

Når du står og skal have nyt badeværelse kan det være en overvældende proces, fordi der skal tages mange beslutninger. Det behøver det dog ikke nødvendigvis at være – kom ind i vores showroom i Roskilde og få indretningstips til et nyt badeværelse. Her kan du finde inspiration i vores badudstillinger, men også lade konsulenten tegne dit helt unikke badmøbel, ud fra dine ønsker og idéer. Det er helt gratis og uforpligtende, hvilket betyder at det ikke er købsbetinget at få lavet et designforslag til hvordan et nyt badeværelse kan se ud.

Vi arbejder altid på at finde den optimale løsning til dig og din bolig, således vi får afdækket alle dine behov og samtidig rammer den stil du drømmer om. Hvad enten du allerede har besluttet dig for dit nye badmøbel eller blot ønsker tilbud på badeværelse i Roskilde, så kig ind – vores dygtige konsulenter er klar til at hjælpe dig gennem hele processen.

 

55.6417806, 12.1037478

Udtalelser fra vores kunder

Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Vi er meget tilfredse med resultatet. Køkkenlevering til tiden og en dygtig håndværker satte det op for os :)

Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Jeg kan kun være en glad kunde, super service og vi elsker vores køkken.. Har anbefalet jer til alle der kommer i vores hjem...

Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Jeg har købt et nyt Vordingborg køkken.

Jeg blev vejledt og hjulpet af jeres venlige konsulent, varen blev leveret til tiden og der var ingen fejl eller mangler.

I dagligdagen fungerer alt som planlagt. Jeg er meget tilfreds med mit køb.

Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Jeg har igennem hele processen været tilfreds med den behandling og service som jeg/vi har modtaget.

Konsulenten  forstod helt klart hvad vores ønsker og forventninger  til det nye køkken skulle være.

Leverancen af køkkenet kom som aftalt, bordpladen en dag før og det gav en smule uro. Chaufføren ringede kl. 07.15 og meldte at de ville komme i løbet af en lille time!! Jeg havde mulighed for at være hjemme så bordpladen kom i hus.

Køkkenet er monteret og det ser hamrende godt ud, vi er glade og tilfredse.

Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Tak for en fin levering. Vordingborg Køkkenet er et meget nemt produkt at arbejde med. Skabene er samlede, det er dejligt og de stilbare ben er et hit.

Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Tak for en fin levering. Vordingborg Køkkenet er et meget nemt produkt at arbejde med. Skabene er samlede, det er dejligt og de stilbare ben er et hit.

a Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet vedr. vores valg af Vordingborg Køkkenet.

Den dag, vi var ude og se på køkkener, havde vi bestemt os for at besøge 2-3 forskellige steder - så kom vi ind i Vordingborg Køkkenet i Roskilde og mødte Kenneth Gundersen - og så kom vi aldrig andre steder.

Vi fik en meget professionel behandling af Kenneth Gundersen - ærlig og tillidsvækkende - og lyttende. Han kom den aftalte dag og målte op, og tegningerne var også klar til aftalt tid. Kenneth havde ud fra samtalerne med os forstået at komme med et oplæg, der passer helt til os og vores ønsker og behov - det var minimale ændringer, vi havde til forslaget.

Lige nu går vi og ser på de smukke skabe og glæder os til de bliver helt færdige - men resten bliver klaret, når jeres snedker kommer og lægger vores nye gulv den dag, vi har aftalt. Snedkeren er meget behagelig og lynhurtig.

Så uden at have prøvet køkkenet endnu kan vi kun sige, at vi er yderst tilfredse.

Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Vi har været meget tilfredse med vores nye køkken, både hvad angår vejledning i forbindelse med valg af elementer mv. og opsætning. Levering har også været til tiden.

Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Jeg besvarede via Trustpilot men glemte at skrive, at vi handlede i Roskilde og fik en yderst professionel betjening under hele processen.

Levering og opsætning  var til UG, og især tømmeren, Mondrup lavede et flot arbejde, og vi har i dag et superflot køkken.

Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Fuld tilfredshed - varen som bestilt - helt ok og lige til tiden - kan ikke gøres bedre. 

Hej Elsebeth Jalving, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Tak, vi har været meget tilfredse med jeres service, og både levering og installering har været upåklagelig

Alle har været meget venlige og forekommende.