Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Ro's Have 14
4000 Roskilde

Drømmer du om et nyt, lækkert køkken, så er du kommet til det helt rette sted! Hos Vordingborg Køkkenet i Roskilde står vi klar til, at hjælpe med at designe dit nye køkken. Om det skal være et topmoderne køkken med de nyeste features, et landkøkken eller alt derimellem – så har vi et væld af kombinationer, som tilpasses dine behov og ønsker, samt budget. Vores butik er spækket med køkkenelementer, som du kan gå på opdagelse i, og opleve elementernes funktioner og designsammensætninger. På den måde kan du samle inspiration og få gode ideer til hvordan dit nye køkken kan se ud.

Inspiration køkken butik Roskilde

Vi er dit køkkenfirma i Roskilde

Er du på jagt efter et nyt køkken eller nyt badeværelse i Roskilde, vil du sikkert opleve at mulighederne er mange. Du finder diverse køkkenfirmaer beliggende side om side, hvilket kan gøre din beslutningsproces endnu sværere. Det behøver dog slet ikke at være så svært! Vordingborg Køkkenet har gjort det nemt for dig, der søger nyt køkken i Roskilde. 

Kom og få en snak med én af vores konsulenter. Vi hjælper også gerne hvis du ønsker tilbud på badeværelse, bryggers eller garderobe. Hos os matcher vi ALLE de andre køkkenfirmaer på pris og kvalitet. Har du fået et skriftligt tilbud fra et andet køkkenfirma, så kom til os, og vi matcher det med sammenlignelige produkter, til en bedre pris! Vi kan måske endda tilføje lidt ekstra luksus, i form af flere lækre detaljer og funktioner.

Inspiration køkken butik Roskilde

Vi har alt i køkken, bad, bryggers og garderobe

Hos Vordingborg Køkkenet i Roskilde er vi ikke kun specialister inden for køkkener. Vores ekspertise strækker sig over hele hjemmet. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med moderne faciliteter, optimere dit bryggers med funktionelle løsninger, eller skabe en garderobe, der både er stilfuld og rummelig, har vi løsningerne til dig. Vores brede sortiment sikrer, at du finder noget, der passer perfekt til dit hjem og din livsstil. Kombineret med vores skræddersyede designservice kan du være sikker på at få et rum, der afspejler dine unikke præferencer og behov. Gennemse vores omfattende udvalg, og lad dig inspirere af de nyeste trends inden for indretning og design. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vores dedikerede team er altid parat til at vejlede dig gennem hvert trin i din ombygningsrejse

Drømmer du om nyt køkken i Roskilde?

At have et drømmekøkken er mere end bare et sted at lave mad. Det er hjertet i hjemmet, hvor familien samles, minder skabes, og livets små øjeblikke fejres. Hvis du forestiller dig et køkken, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også funktionelt og i tråd med din livsstil, så lad Vordingborg Køkkenet i Roskilde hjælpe dig med at gøre denne drøm til virkelighed. Vores team af erfarne køkkenkonsulenter forstår vigtigheden af at have et køkken, der reflekterer din personlige stil og behov. Med et bredt udvalg af materialer, farver og moderne udstyr kan vi skabe det perfekte rum til dig. Måske drømmer du om en ø i midten, moderne artikler, eller en særlig farvetone? Uanset dine præferencer, er vi her for at lytte og transformere dine visioner til et konkret design. Kom ind og del din køkkendrøm med os, og lad os sammen gøre den til virkelighed.

Badeværelse Roskilde

Ønsker du at få et tilbud på badeværelse i Roskilde, så er du kommet til det rette sted! I vores store, flotte butik i Roskilde finder du vores inspirerende badeværelse udstilling. Her vil du finde et flot udvalg af badmøbler, og vores konsulenter står, som altid, klar til at vise dig endnu flere kombinationer - specielt designet til dit hjem! Når du køber nyt badeværelse er der mange beslutninger, der skal tages. Det er oplagt at få strømlignet hjemmets vigtigste rum med elementer og skabe, der er genkendelige, rummene imellem, og derved giver en sammenhæng i stilen. Prisen bliver ydermere bedre hvis du køber det hele samlet, da fragtomkostningerne reduceres. Så skal du have tilbud på badeværelse i Roskilde, og måske endda også køkken eller bryggers, så kig ind i vores butik. Du behøver ikke booke tid, men hvis du gør sikrer du dig at vi ikke er optaget med andre kunder, når du træder i vores store showroom.

Book møde

Inspiration køkken butik Roskilde

Indretningstips til badeværelse i Roskilde

Når du står og skal have nyt badeværelse kan det være en overvældende proces, fordi der skal tages mange beslutninger. Det behøver det dog ikke nødvendigvis at være – kom ind i vores showroom i Roskilde og få indretningstips til et nyt badeværelse. Her kan du finde inspiration i vores badudstillinger, men også lade konsulenten tegne dit helt unikke badmøbel, ud fra dine ønsker og idéer. Det er helt gratis og uforpligtende, hvilket betyder at det ikke er købsbetinget at få lavet et designforslag til hvordan et nyt badeværelse kan se ud.

Vi arbejder altid på at finde den optimale løsning til dig og din bolig, således vi får afdækket alle dine behov og samtidig rammer den stil du drømmer om. Hvad enten du allerede har besluttet dig for dit nye badmøbel eller blot ønsker tilbud på badeværelse i Roskilde, så kig ind – vores dygtige konsulenter er klar til at hjælpe dig gennem hele processen.

Book møde

Find dit nye bryggers her

Bryggerset er ofte et overset rum i hjemmet, men hos Vordingborg Køkkenet i Roskilde anerkender vi dets betydning som et funktionelt og organiseret rum. Forestil dig et bryggers, der tilbyder skræddersyede opbevaringsløsninger, plads til alle dine husholdningsredskaber og en designæstetik, der matcher resten af dit hjem. Vores konsulenter er eksperter i at udnytte rummet optimalt, uanset dets størrelse. Uanset om du ønsker indbyggede skabe, smarte opbevaringsløsninger eller en kombineret vaskerum- og opbevaringsplads, har vi de rigtige produkter og ideer til dig. Vi forstår, at hvert hjem har sine egne specifikke behov, og vores mål er at designe et bryggers, der letter din dagligdag og bringer orden og struktur. Vores bryggersløsninger er ikke kun praktiske, men også æstetisk tiltalende. Besøg os i Roskilde, og lad os sammen finde den perfekte løsning, der transformerer dit bryggers til et funktionelt mesterværk.

Besøg vores store showroom i Roskilde

At træffe den rette beslutning vedrørende dit hjem kan være udfordrende, specielt uden at kunne se og føle produkterne i virkeligheden. I Vordingborg Køkkenets showroom i Roskilde får du muligheden for at opleve vores brede sortiment live. Her udstiller vi en bredt udvalg af designs, fra klassiske til moderne, hvilket giver dig en førstehåndsfølelse af kvaliteten, teksturen og æstetikken af hvert enkelt produkt.

Vores udstillingsområde er designet med tanke på vores besøgende. Hvert rum er iscenesat, så du kan forestille dig, hvordan det vil se ud og føles i dit eget hjem. Når du træder ind i vores showroom, vil du blive mødt af vores venlige og erfarne team, som er parate til at svare på alle dine spørgsmål, guide dig igennem vores udvalg og tilbyde personlig rådgivning tilpasset dine behov. Besøg os i Roskilde og gør din indretningsrejse til en inspirerende oplevelse fyldt med opdagelser, ny viden og ekspertvejledning.

Book dit møde i Roskilde

Når du beslutter dig for at forvandle et rum i dit hjem, kan processen føles overvældende. Ved at booke et møde hos Vordingborg Køkkenet i Roskilde, får du muligheden for at drøfte dine visioner, ønsker og behov direkte med en af vores dygtige konsulenter. Vores individuelle samtaler sikrer, at vi giver dig vores udelte opmærksomhed og ekspertise.

Ved at aftale tid på forhånd, sørger vi for at forberede os bedst muligt til vores møde med dig. Medbring gerne billeder, skitser eller ideer, så vi sammen kan visualisere din drøm. Vores team er trænet i at lytte aktivt, stille de rette spørgsmål og kombinere det med vores produktkendskab for at finde frem til den optimale løsning for dig.

Så uanset om du er i de tidlige stadier af planlægning, eller du allerede har en klar vision, kan et møde hos os i Roskilde være din næste skridt mod dit drømmeprojekt. Lad os sammen tage rejsen fra ide til realisering.

55.6417806, 12.1037478

Udtalelser fra vores kunder

Eva H., Roskilde

Hej Jimmi Asbjerg, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Helt gennemgående en fantastisk oplevelse fra sælger Jimmi Asbjerg fra butikken i Roskilde og til tømrer Lars og tømrer Mathias har sat det flotteste køkken op i dag. Jimmi har i den grad fulgt op på ALT undervejs og vi har følt os 100% trygge hele vejen igennem. Kæmpe TAK til jer 3.

Lotte & Flemming Rasmussen, Taastrup

Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Få en super køkkenoplevelse i Vordingborg Køkken i Roskilde. Hvis du taler med Stephan Qvist, så er du sikker på en professionel og god oplevelse. Han kommer ud til dig og måler op. Du kommer til møde i afdelingen, hvor du ser billeder af dit nye køkken på storskærm (super oplevelse). Stephan anbefalede tømmer, Lasse Kamper og hans lærling Oliver. De to var meget omhyggelige og meget dygtige. Og Lasse sørgede for alle øvrige håndværkere, og koordineringen var perfekt. Alle aftalte datoer blev overholdt, og alt fungerede perfekt. 5 stjerner fra os.

Marianne, Roskilde

Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Stephan Qvist i Roskilde har leveret super service, præcise opmålinger og hjælp hele vejen i gennem køb af køkken og efterfølgende spørgsmål.

Henrik Fredslund, Roskilde

Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Jeg vil gerne sige tak til Stephan Qvist fra Vordingborg køkkenet i Roskilde, for hans professionelle og meget personlige måde at hjælpe os, til at finde det helt rigtigt køkken. Jeg vil også gerne sige tak til Lasse Kamper (Kamper byg), som har monteret samt kordineret hele processen med udskiftningen af vores køkken. Det har været en fornøjelse, at opleve den perfekte koordinering af alle håndværkerne som har været inde over udskiftningen af køkkenet. Samtidig vil jeg rose det flotte fugearbejde han afsluttede med at lave for os. Det har fra først til sidst været en yderst positiv oplevelse. Derfor vil jeg stærkt anbefale Vordingborg køkkenet Roskilde (Stephan Quist) som sælger og Kamper byg (Lasse Kamper) som montør.

Jim og Annette, Vipperød

Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Stoooor anbefaling til Vordingborg Køkken - Roskilde afd. - og især køkkenkonsulent Stephan Qvist for fantastiske ideer, vi aldrig selv var kommet på. Alt forløb efter planen og dervar ingen fejl og mangler :-) Vi er MEGET tilfredse!!!

Frederikke Leisten, Roskilde

Hej Jimmi Asbjerg, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Jeg har købt nyt køkken af den søde og forstående sælger Jimmi. Jimmi er meget forstående og ønsker at opfylde alle kundernes behov bedst muligt. Jeg glæder mig til at flytte ind i mit nye hjem med et lækkert nyt køkken.

Morten K, Roskilde

Hej Thomas, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Vi var på jagt efter nyt køkken og vi stak hovedet ind i deres Roskilde afdeling efter også at ha kigget hos andre firmaer. Thomas tog imod os, vi fandt et køkken vi kunne lide og relativt hurtig stod det klart for os at vi skulle have køkken fra Vordingborg af da vi her blev mødt af en engageret sælger der lyttede til vores ønsker. Al rådgivning og salg foregik gennem Thomas i Roskilde. Fra vi trådte ind af døren til køkkenet nu står færdig, der har der været super service fra Thomas' side af og han har holdt kontakten og hele tiden fulgt op fra dag 1 af så vi har fulgt os trygge i hele forløbet. Der er ikke tvivl om, at når vi skal have lavet bryggers, så går turen forbi Thomas hos Vordingborg Køkkenet i Roskilde for at se om de ikke også skal have lov til at have den ordre. Der er dog ting man skal være opmærksomme på i forhold til Vordingborg Køkkenet og deres koncept. Når det leveres så leveres det i færdige moduler, så det er vigtigt at opmåling er 100 % korrekt da man ikke lige kan rykke noget et par cm! (Thomas havde målt korrekt op, men vi havde været nødt til at opsætte en ekstra gipsvæg grundet nogle nye elektriske installationer) Så da rummet var blevet 2 cm smallere kunne køkkenet ikke være der hvilket udelukkende er vores egen fejl. Det gav store udfordringer men det blev løst af montøren men krævede en del ekstra timer. Der har været små skønhedsfejl undervejs: Lidt forvirring omkring monteringsdato, en stænkplade der var aftalt var ikke med og en mindre reklamation på det indbyggede køleskab trak ud. Montøren informerede om at han havde lagt en reklamation ind hos Vordingborg, men et sted i forløbet svipsede der noget i kommunikationen, så måtte selv rykke for udskiftning af beslaget, men det er som sagt mindre skønhedsfejl i det samlede indtryk, og vi kan varmt anbefale at slå et smut forbi Vordingborg Køkkenet i Roskilde. Spørg efter Thomas.

Helle og Steen, Roskilde

Hej Christian Ahm, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Stor Ros til Christian A i Roskilde som forstod vores behov i forbindelse med nyt køkken i et gammelt hus, tak til håndværkeren som virkelig kunne sit kram.

Karin, Roskilde

Hej Andreas og Jesper, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Mit køkken er færdigt, og er meget glad for det, er næsten færdig med at "flytte ind i det" megen ros til Andreas og Jesper, super behagelige medarbejder.

Sven Erik Hansen, Roskilde

Hej Jimmi Asbjerg, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

Jeg vil bare sige vi er utrolig tilfredse med at handle med jer og det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer.