Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Roskilde

Vordingborg Køkkenet Roskilde midtsjælland nordsjælland nyt køkken

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00

Lør. kl. 10.00-16.00 
 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ro's Have 14
4000 Roskilde
 

Tlf. 46 36 19 22
Fax 46 36 16 47
Email: roskilde@vordingborg.com

 • Eva H., Roskilde

  "

  Hej Jimmi Asbjerg, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

  Helt gennemgående en fantastisk oplevelse fra sælger Jimmi Asbjerg fra butikken i Roskilde og til tømrer Lars og tømrer Mathias har sat det flotteste køkken op i dag. Jimmi har i den grad fulgt op på ALT undervejs og vi har følt os 100% trygge hele vejen igennem. Kæmpe TAK til jer 3.

 • Lotte & Flemming Rasmussen, Taastrup

  "

  Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

  Få en super køkkenoplevelse i Vordingborg Køkken i Roskilde. Hvis du taler med Stephan Qvist, så er du sikker på en professionel og god oplevelse. Han kommer ud til dig og måler op. Du kommer til møde i afdelingen, hvor du ser billeder af dit nye køkken på storskærm (super oplevelse). Stephan anbefalede tømmer, Lasse Kamper og hans lærling Oliver. De to var meget omhyggelige og meget dygtige. Og Lasse sørgede for alle øvrige håndværkere, og koordineringen var perfekt. Alle aftalte datoer blev overholdt, og alt fungerede perfekt. 5 stjerner fra os.

 • Henrik Fredslund, Roskilde

  "

  Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

  Jeg vil gerne sige tak til Stephan Qvist fra Vordingborg køkkenet i Roskilde, for hans professionelle og meget personlige måde at hjælpe os, til at finde det helt rigtigt køkken. Jeg vil også gerne sige tak til Lasse Kamper (Kamper byg), som har monteret samt kordineret hele processen med udskiftningen af vores køkken. Det har været en fornøjelse, at opleve den perfekte koordinering af alle håndværkerne som har været inde over udskiftningen af køkkenet. Samtidig vil jeg rose det flotte fugearbejde han afsluttede med at lave for os. Det har fra først til sidst været en yderst positiv oplevelse. Derfor vil jeg stærkt anbefale Vordingborg køkkenet Roskilde (Stephan Quist) som sælger og Kamper byg (Lasse Kamper) som montør.

 • Marianne, Roskilde

  "

  Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

  Stephan Qvist i Roskilde har leveret super service, præcise opmålinger og hjælp hele vejen i gennem køb af køkken og efterfølgende spørgsmål.

 • Jim og Annette, Vipperød

  "

  Hej Stephan Qvist, Vordingborg Køkkenet, Roskilde

  Stoooor anbefaling til Vordingborg Køkken - Roskilde afd. - og især køkkenkonsulent Stephan Qvist for fantastiske ideer, vi aldrig selv var kommet på. Alt forløb efter planen og dervar ingen fejl og mangler :-) Vi er MEGET tilfredse!!!