Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Hjørring

Besøg Vordingborg Køkkenet i hjørring

Åbningstider

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

Specielle åbningstider:

Man. 17/1 kl. 10.00-15.30

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

 

Adresse

Bispetorv 34
9800 Hjørring
 

Tlf. 98 98 14 00
Fax 98 98 14 01
Email: hjoerring@vordingborg.com

 • Jesper Øgaard Andreasen, Hjørring

  "

  Hej Lasse Guldbrandt Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Service blev da i top, da Lasse Guldbrandt Rosengren kom til i Hjørring. Tak for det! De rigtige ansatte betyder alt og nu har vi da også købt alt til både hus og sommerhus.

 • Ole Birkhøj, Hjørring

  "

  Hej Lasse Guldbrandt Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Hjørring 

  Super oplevelse hos Lasse i Vordingborg Køkkenet Hjørring-afdeling. Dygtig til at rådgive, og til at stille sig kritisk (på den gode måde). Kan kun anbefale Lasse fra Vordingborg Køkkenets butik i Hjørring.

 • Maryann Iversen, Hjørring

  "

  Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Vi har i denne coronavirus købt køkken i Hjørring, hvilket var en god oplevelse. Vi fik hjemmebesøg af Lasse der målte op, kom med diverse ideer, havde vareprøver med og et tilbud som vi er tilfredse med. Der var enkelte skader ved levering, som bliver udskiftet, uden vores bemærkninger. Alt i alt handel i Vordingborgkøkken i hjørring, med Lasse guldbrandt og man er tilfreds.

 • Hanne Pedersen, Hjørring

  "

  Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Vi har lige fået sat vores nye badeværelse møbel op, hold da op en lækker kvalitet. Vi fik den perfekte løsning til vores lille badeværelse, takket være Lasse rosengren som er butiks chef i Hjørring, han var super go til at vejlede os og kom med gode ideer. Vi kan kun anbefalde at alle at handle med Lasse så får de en service der er i top.

 • Britta Fredborg, Hjørring

  "

  Hej Erik Kollerup, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Vi er helt igennem tilfreds med vores køb hos Vordingborg Køkkenet. Vi har fået en rigtig god behandling hos afdelingen i Hjørring. Det er et personale, som altid er venlig, og som har hjulpet os til vores fulde tilfredshed. Vi er hele vejen igennem blevet orienteret på mail, og køkkenet blev leveret til den aftalte tid. Ingenting manglede, og det hele var bare i orden. Vi vil helt klart anbefale Vordingborg Køkken til andre.