Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Hjørring

Besøg Vordingborg Køkkenet i hjørring

Åbningstider

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Bispetorv 34
9800 Hjørring
 

Tlf. 98 98 14 00
Fax 98 98 14 01
Email: hjoerring@vordingborg.com

Den gamle og hyggelig købsstad Hjørring, er byen med Vordingborg Køkkenets nordligst beliggende butik. Herfra giver vi hele Hjørring og omegn, den bedste betjening og service, når der skal handles nyt køkken, bryggers, bad eller garderobe. I Hjørring gælder det samme, som med alle andre af Vordingborg Køkkenets butikker i Danmark — at vi kører meget gerne hjem til dig, for at høre om dit forestående projekt og giver gerne en gratis opmåling. Alt dette er, som nævnt, helt gratis og uforpligtende.

  

Hjørring udstilling hvidt køkken
Køkkenfirma Hjørring 

Kun nogle få gader væk fra Metropol ShoppingCenter er vi, Vordingborg Køkkenet, stolte af at være repræsenteret som køkkenfirma — centralt i Hjørring og Vensyssel. Vi står altid klar til at tage imod vores kunder, med en kop kaffe, til en uformel og gratis snak om nyt køkken. Det forpligter nemlig at være køkkenfirma, i et køkken marked hvor der er rift om kunderne. Derfor er vi altid oppe på dupperne og har spidset pennen, klar til at give dig de bedste tilbud og den bedste kvalitet. Først og fremmest handler det dog om hvad du ønsker og drømmer om – og til hvilket budget. Vi er nemlig et af de få køkkenfirmaer, der kan tegne flotte køkkener i alle prisklasser, så uagtet om du ønsker nyt køkken til 25.000 kr eller 250.000 kr, så finder vi den rette løsning til dig.

 

 

Køkken og bad i Hjørring 
Hjørring udstilling køkken renovering

Måske har du købt nyt hus i Hjørring eller omegn og overvejer at skifte køkkenet ud? Kunne det nye hus også trænge til en renovering af badeværelse? Hjørring afdelingen har et fint udvalg af bad møbler — og endnu flere kombinationer kan vores dygtige konsulenter lave specielt til dit hjem. Det er oplagt at få strømlignet hjemmets vigtigste rum med elementer og skabe, der er genkendelige, rummene i mellem, og derved skaber en flot sammenhæng i stilen. Ikke mindst bliver prisen kun bedre, hvis det hele købes samlet, da fragtomkostninger reduceres.

 

 

 

Hjørring udstilling hvidt designer dit køkken
Køkken i Hjørring 

Vordingborg Køkkenet i Hjørring designer mange forskellige typer køkkener — og ikke to er ens. Der er et stort opland af sommerhusområder, nær Hjørring, hvilket er noget som vi skam også har ekspertise i. Det er vigtigt at designe det nye sommerhus køkken, så der er plads til afslapning, tid og plads til hinanden. Hvad bedre end et nyt og velindrettet køkken i sommerhuset, til at skabe det? Det hjælper vi gerne med, lige så vel som køkkener til lejlighed, villa eller landsted. Dette altid med dine ønsker og din stil for øje.

 

 

 

 

Badeværelse Hjørring 
Hjørring udstilling bad

Når du køber nyt badeværelse, til din bolig i Hjørring, så hjælper vi dig med at afdække de behov du måtte have og hvilken bad stil du ønsker. Vi forstår at stille alle de rette spørgsmål, så vi sikrer at du får lige præcis det bad, der passer dig og dine behov. Fx om dit bad skal designes med skuffer eller skabe eller om du skal bruge megen opbevaringsplads eller måske kun sparsomt. Sammen finder vi den optimale løsning til dig.

Kom ind forbi Vordingborg Køkkenet i Hjørring — du behøver ikke booke tid, men hvis du gør, så sikrer du dig at vi ikke er optaget med andre kunder, når du træder ind af døren til vores store showroom.

 

 

 • Jesper Øgaard Andreasen, Hjørring

  "

  Hej Lasse Guldbrandt Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Service blev da i top, da Lasse Guldbrandt Rosengren kom til i Hjørring. Tak for det! De rigtige ansatte betyder alt og nu har vi da også købt alt til både hus og sommerhus.

 • Ole Birkhøj, Hjørring

  "

  Hej Lasse Guldbrandt Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Hjørring 

  Super oplevelse hos Lasse i Vordingborg Køkkenet Hjørring-afdeling. Dygtig til at rådgive, og til at stille sig kritisk (på den gode måde). Kan kun anbefale Lasse fra Vordingborg Køkkenets butik i Hjørring.

 • Maryann Iversen, Hjørring

  "

  Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Vi har i denne coronavirus købt køkken i Hjørring, hvilket var en god oplevelse. Vi fik hjemmebesøg af Lasse der målte op, kom med diverse ideer, havde vareprøver med og et tilbud som vi er tilfredse med. Der var enkelte skader ved levering, som bliver udskiftet, uden vores bemærkninger. Alt i alt handel i Vordingborgkøkken i hjørring, med Lasse guldbrandt og man er tilfreds.

 • Hanne Pedersen, Hjørring

  "

  Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Vi har lige fået sat vores nye badeværelse møbel op, hold da op en lækker kvalitet. Vi fik den perfekte løsning til vores lille badeværelse, takket være Lasse rosengren som er butiks chef i Hjørring, han var super go til at vejlede os og kom med gode ideer. Vi kan kun anbefalde at alle at handle med Lasse så får de en service der er i top.

 • Britta Fredborg, Hjørring

  "

  Hej Erik Kollerup, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Vi er helt igennem tilfreds med vores køb hos Vordingborg Køkkenet. Vi har fået en rigtig god behandling hos afdelingen i Hjørring. Det er et personale, som altid er venlig, og som har hjulpet os til vores fulde tilfredshed. Vi er hele vejen igennem blevet orienteret på mail, og køkkenet blev leveret til den aftalte tid. Ingenting manglede, og det hele var bare i orden. Vi vil helt klart anbefale Vordingborg Køkken til andre.