Billede
Besøg Vordingborg Køkkenet i hjørring
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Bispetorv 34
9800 Hjørring

Den gamle og hyggelig købsstad Hjørring, er byen med Vordingborg Køkkenets nordligst beliggende butik. Herfra giver vi hele Hjørring og omegn, den bedste betjening og service, når der skal handles nyt køkken, bryggers, bad eller garderobe. I Hjørring gælder det samme, som med alle andre af Vordingborg Køkkenets butikker i Danmark — at vi kører meget gerne hjem til dig, for at høre om dit forestående projekt og giver gerne en gratis opmåling. Alt dette er, som nævnt, helt gratis og uforpligtende.

  

Hjørring udstilling hvidt køkken

Køkkenfirma Hjørring 

Kun nogle få gader væk fra Metropol ShoppingCenter er vi, Vordingborg Køkkenet, stolte af at være repræsenteret som køkkenfirma — centralt i Hjørring og Vensyssel. Vi står altid klar til at tage imod vores kunder, med en kop kaffe, til en uformel og gratis snak om nyt køkken. Det forpligter nemlig at være køkkenfirma, i et køkken marked hvor der er rift om kunderne. Derfor er vi altid oppe på dupperne og har spidset pennen, klar til at give dig de bedste tilbud og den bedste kvalitet. Først og fremmest handler det dog om hvad du ønsker og drømmer om – og til hvilket budget. Vi er nemlig et af de få køkkenfirmaer, der kan tegne flotte køkkener i alle prisklasser, så uagtet om du ønsker nyt køkken til 25.000 kr eller 250.000 kr, så finder vi den rette løsning til dig.

 

 

Køkken og bad i Hjørring 

Hjørring udstilling køkken renovering

Måske har du købt nyt hus i Hjørring eller omegn og overvejer at skifte køkkenet ud? Kunne det nye hus også trænge til en renovering af badeværelse? Hjørring afdelingen har et fint udvalg af bad møbler — og endnu flere kombinationer kan vores dygtige konsulenter lave specielt til dit hjem. Det er oplagt at få strømlignet hjemmets vigtigste rum med elementer og skabe, der er genkendelige, rummene i mellem, og derved skaber en flot sammenhæng i stilen. Ikke mindst bliver prisen kun bedre, hvis det hele købes samlet, da fragtomkostninger reduceres.

 

 

 

Hjørring udstilling hvidt designer dit køkken

Køkken i Hjørring 

Vordingborg Køkkenet i Hjørring designer mange forskellige typer køkkener — og ikke to er ens. Der er et stort opland af sommerhusområder, nær Hjørring, hvilket er noget som vi skam også har ekspertise i. Det er vigtigt at designe det nye sommerhus køkken, så der er plads til afslapning, tid og plads til hinanden. Hvad bedre end et nyt og velindrettet køkken i sommerhuset, til at skabe det? Det hjælper vi gerne med, lige så vel som køkkener til lejlighed, villa eller landsted. Dette altid med dine ønsker og din stil for øje.

 

 

 

Badeværelse Hjørring 

Hjørring udstilling bad

Når du køber nyt badeværelse, til din bolig i Hjørring, så hjælper vi dig med at afdække de behov du måtte have og hvilken bad stil du ønsker. Vi forstår at stille alle de rette spørgsmål, så vi sikrer at du får lige præcis det bad, der passer dig og dine behov. Fx om dit bad skal designes med skuffer eller skabe eller om du skal bruge megen opbevaringsplads eller måske kun sparsomt. Sammen finder vi den optimale løsning til dig.

Kom ind forbi Vordingborg Køkkenet i Hjørring — du behøver ikke booke tid, men hvis du gør, så sikrer du dig at vi ikke er optaget med andre kunder, når du træder ind af døren til vores store showroom.

 

57.4555498, 9.9945954

Udtalelser fra vores kunder

Hej Michael Kasse, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Vi købte ældre hus som skulle gennemrenoveres i foråret 2015. Vi skulle derfor have nyt køkken og det valgte vi, at Michael fra Vordingborg Køkkenet i Hjørring skulle hjælpe os med.

Det har vi aldrig fortrudt, da han hele vejen har været meget lyttende samt fuld af ideer og fik designet vores drømmekøkken uden at det væltede vores budget. Michael er meget professionel og var med på hvordan vores stil var, når vi prøvede at forklare ham hvad vi kunne lide (og vi havde MANGE krav).

Undervejs havde vi ændringer og det var intet problem for Michael og vi blev altid mødt positivt, selvom han skulle ændre på design osv. 
Michael har været ude og måle op i vores hus og da vores køkken blev sat i, stod det snore lige. Vi er meget begejstrede og tilfredse, både med vores nye køkken samt den hjælp vi fik og vi vil varmt anbefale at bruge Michael til at designe ens drømmekøkken.

Så mange tak Michael, for den gode behandling og din meget behagelige samt venlige måde at være på :)

Til Carsten Holmenlund, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Jeg vil med største fornøjelse give jer lidt feedback på min oplevelse med at være kunde hos jer .. her tænker jeg specielt på Carsten Holmenlund i Hjørring .. fra start til slut har det bare været så godt, fra første besøg i butikken til opmåling i mit hus .. genbesøg i butikken med Carstens forslag som virkelig gjorde indtryk .. jeg fik et helt nyt syn på mit køkkenrum og mulighederne .. Carsten havde mange gode forslag, ting jeg ikke havde tænkt på .. jeg var meget imponeret og afgav ordre efter en time eller to.

Køkkenet bliver leveret som aftalt, nærmest på klokkeslet, af to flinke fragtmænd .. rart at lovet levering bliver overholdt, når man er kørt tidlig fra sit arbejde ..

Montøren ringer og tilbyder at starte en dag før aftalt, så jeg kan få nyt køkken inden weekenden .. det siger jeg selvfølgelig ja til og på halvanden dag bliver køkkenet monteret ..

Jeg er bogstavelig talt ved at gå bagover, da jeg kommer hjem fra arbejde og ser hvad der er sket i mit hus! det er simpelthen SÅ flot .. Carstens tegninger var flotte og solgte virkelig det hele, men at se det i virkeligheden er bare noget helt andet .. det er bare så lækkert og jeg smiler bredt hver gang jeg kigger på det!! stor ros til montøren, virkelig pænt arbejde i et gammelt hus hvor alle vinkler ikke er lige ..

Alt i alt en super positiv oplevelse, jeg vil ikke tøve et øjeblik med at anbefale Vordingborg Køkkenet, og især Carsten i Hjørring, til alle der overvejer nyt køkken!

 

Hej Michael Kasse, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Alt er nu i orden både fra Vordingborg Køkkenet og fra de lokale håndværkere, godt arbejde og god koordination.

Jeg vil gerne takke Vordingborg Køkkenet for gode moduler mv. og for superfin service mht. overholdelse af aftaler og terminer.

Vi nyder vores nye køkken og kan kun anbefale jeres firma.

Hej Michael Kasse, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Først og fremmest vil jeg igen takke dig, for en super fin service og betjening if. med Fritidscentret Højvang i Svenstrup, indretning af vores nye cafe.

Det er nu anden gang vi i institutionen benytter os af netop dig og Vordingborg Køkkenet. Tillid, faglig dygtighed og en udpræget ordentlighed, er karaktertræk vi værdsætter.

Fra start til slut, var du tæt på den opgave der lidt utraditionelt bestod i at sammensætte og designe elementerne, på en måde så det funktionelle blev forenet med et frisk og nyt design. Udfordringer med at gøre store dele af elementerne flytbare og mobile, blev løst i dialog med dig og den benyttede tømre.

Udfordringen blev løst til min og medarbejdergruppens meget store tilfredshed. Du evner at lytte til kundens (vores) behov, ansviser muligheder, og var i oprigtig og konstruktiv dialog med os, hele processen igennem.

Du følger op undervejs og efterfølgende også på det sluttelige resultat. Du kvalitets sikre dermed arbejdet (samling og opsætningen) på jeres udemærkede produkter, men også på om vores forventninger er blevet indfriet. Tømre og håndværkere der har været involveret i byggeprocessen, har også udtrykt stor positivitet og godt samarbejde.

Tak for handlen, håber økonomien tillader flere af slagsen i den kommende periode.

Hej Michael Kasse, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Har været fuldt ud tilfreds hele vejen igennem.

Dette gældende fra rådgivning vedrørende køb, opmålinger, levering og montering.

Rigtig rart med SMS besked vedrørende levering samt personlig opringning vedrørende tidsaftale for opsætning.

Alt i alt kun positive tilbagemeldingen.

Hej Michael Kasse, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Her i starten af det nye år vil jeg gerne fortælle lidt om vores 'nye' køkken.

Vi fik leveret vores nye køkken i 2013, jeg valgte at sætte det op selv, så det har været en længere proces, men også super dejligt at kunne se hvordan det gamle køkken efterhånden forsvandt for at blive erstattet af et nyt, lækkert og funktionelt køkken.

Det viste sig at de tegninger og gode tips vi fik fra  Michael Kasse, Vordingborg Køkkenet i Hjørring levede helt op til vores forventninger. Da en bordplade viste sig ikke at mangle et par cm i bredden blev en ny leveret hurtigt og uden diskussion, i det hele taget en køkken leverance hvor alle aftaler blev overholdt med god service og opfølgning efterfølgende.

Så stor tak til Michael og Vordingborg Køkkenet, huset har fået et løft og vores foretrukne rum er nu vores nye køkken.

Hej Michael Kasse, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Super kundepleje i forretningen i Hjørring. Flot levering til tiden.
Der var 4 stk. hylder som skulle byttes var ikke pæne.
Der manglede hyldebærere, der skulle være 4 hylder i hvert skab.
Vi har fået de par småting rettet uden problemer.
Meget fint service.

Meget godt tilfreds med Vordingborg.

Hej Carsten Holmenlund, Vordingborg Køkkenet Hjørring

Vi ville have nyt køkken, og havde set et i Vordingborg Køkkenets udstilling, som vi syntes godt om. Vi tog tegninger med til Vordingborg Køkkenet, Hjørring, og kom til at snakke med Carsten. Hans store erfaring viste os, at det vi havde i tankerne, ikke var så godt i virkeligheden, og kom derfor med en langt bedre løsning.

Det er vi meget glad for i dag. Det hele blev leveret til aftalt tid, og alt var med. Under opsætningen var der noget vi ikke kunne forstå, da jeg ringede til Carsten, tilbød han at komme forbi samme aften, da han ikke bor så langt væk. Han kom forbi og fik os på rette spor igen. Det var super service. Monteringen gik fint, og tømreren var også meget tilfreds med kvaliteten, og syntes godt om mange af detaljerne.

Det viste sig, at der var en fejl på en bagkantliste, og den var der så desværre ikke flere på lager i den farve, men Carsten sagde de ville lave en hurtigst muligt, Vi kunne sagtens bruge vores nye køkken uden, og efter et par uger kom den. Vi kan kun sige godt om Vordingborg Køkkenet, og har I Carsten fået en super god service.

 

Hej Carsten Holmenlund, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Vi har fået sat et Vordingborg køkken op efter at vi har haft brand. Vi er meget glad for køkkenet. Det passer fint ind i stilen til vores hus. Selv om der var en del misforståelser i starten (skylden for disse misforståelser, kan ikke myntes på en person, idet vi efter vores mening var for mange, der var indblandet i bestemmelsen af køkken, hvidevarer mm).

Vi har fået en ualmindelig god service af deres køkkenkonsulent i Hjørring, Carsten Holmenlund, som samtidig har afhjulpet os med at rette diverse misforståelser.

Det eneste vi kan sætte "en finger" på, er at der er en leveringstid på 3 uger. Det synes vi er lang tid, især når man står og gerne vil have det hele på plads.

Hej Michael Kasse, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Vi har været rigtig glade for at vi valgte Vordingborg Køkkenet.

Vi blev lyttet  til af sælgeren og vores behov blev imødekommet og vi fik mange gode råd og god vejledning og der var sat tid af til os så vi følte at det var os de var i centrum.

Servicen har været helt i top.

Og leveringen kom til tiden og alt var som aftalt.

Der er virkelig tænkt på alle detaljer når køkkenet skal monteres hvor man tænker "nej hvor er det smart".