Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Hjørring

Besøg Vordingborg Køkkenet i hjørring

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00


 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Bispetorv 34
9800 Hjørring
 

Tlf. 98 98 14 00
Fax 98 98 14 01
Email: hjoerring@vordingborg.com

 • Britta Fredborg, Hjørring

  "

  Hej Erik Kollerup, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Vi er helt igennem tilfreds med vores køb hos Vordingborg Køkkenet. Vi har fået en rigtig god behandling hos afdelingen i Hjørring. Det er et personale, som altid er venlig, og som har hjulpet os til vores fulde tilfredshed. Vi er hele vejen igennem blevet orienteret på mail, og køkkenet blev leveret til den aftalte tid. Ingenting manglede, og det hele var bare i orden. Vi vil helt klart anbefale Vordingborg Køkken til andre.

 • Mette, Hjørring

  "

  Hej Erik Kollerup, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Vi har købt køkken hos Vordingborg Køkkens afdeling i Hjørring, og kan kun give vores allerbedste anbefalinger! Selvom vi skulle bruge en helt speciel løsning, så var det ikke noget problem. Der kom en sælger ud til os så hurtigt som muligt og tog mål. Derefter kom der forslag til forskellige køkkener samme eftermiddag. Så i løbet af en uge var kontakt, mål og løsning på plads, og alle stumper var bestilt. Køkkenet ankom til vores adresse til aftalt tid, og i dag sidder vi med et fantastisk drømmekøkken. Uden Erik og Torbens hjælp i Hjørring afdelingen, tror jeg jeg ikke det var gået så nemt! Stor tak til Jer!

 • Anita Brun, Hjørring

  "

  Hej Erik Kollerup, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Er så glad for Køkken chef Erik fra Hjørring afdelingen han lavede denne flotte opstilling.
  Han er en dygtig sælger vi er meget glad for vi valgt ham til at lave køkken / bryggers.
  Kan varmt anbefalede denne sælger.

 • Tage Skovbak Sørensen, Hjørring

  "

  Hej Erik Kollerup, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Vi har fået leveret et flot køkken, som fuldt og helt tilfredsstiller vore ønsker. Køkkenet blev leveret til aftalte terminer. Vi fik en god service og vejledning af jeres salgsmedarbejder Erik Kollerup i jeres Hjørring afdeling.

 • Jørgen Dalsager, Hjørring

  "

  Hej Thorbjørn Jensen, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

  Jeg har indtil nu været 100% tilfreds med den service jeg har fået fra jeres forretning i Hjørring. Utrolig venlige, hjælpsomme og kompetente.

  Det betyder selvfølgelig, at jeg varmt vil anbefale firmaet til mine venner og familie.