Butik Navn
Hjørring
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Bispetorv 34
9800 Hjørring

Den gamle og hyggelige købstad Hjørring er byen med Vordingborg Køkkenets nordligst beliggende butik. Herfra giver vi hele Hjørring og omegn den bedste betjening og service, når der skal handles nyt køkken, bryggers, bad eller garderobe.

I Hjørring gælder det samme, som med alle andre af Vordingborg Køkkenets butikker i Danmark - vi kører meget gerne hjem til dig for at høre om dit forestående projekt og giver gerne en gratis opmåling. Alt dette er, som nævnt, helt gratis og uforpligtende.

Udstillingskøkken i Vordingborg Køkkenet Hjørring

Dit køkkenfirma i Hjørring

Kun nogle få gader væk fra Metropol ShoppingCenter er vi, Vordingborg Køkkenet, stolte af at være repræsenteret som køkkenfirma - centralt i Hjørring og Vendsyssel. Vi står altid klar til at tage imod vores kunder med en kop kaffe til en uformel og gratis snak om nyt køkken. Det forpligter nemlig at være køkkenfirma i et køkkenmarked, hvor der er rift om kunderne.

Derfor er vi altid oppe på dupperne og har spidset pennen, klar til at give dig de bedste tilbud og den bedste kvalitet. Først og fremmest handler det dog om, hvad du ønsker og drømmer om - og til hvilket budget. Vi er nemlig et af de få køkkenfirmaer, der kan tegne flotte køkkener i alle prisklasser, så uagtet om du ønsker nyt køkken til 25.000 kr eller 250.000 kr, så finder vi den rette løsning til dig.

 

Alt i køkken, bad og bryggers i Hjørring

Måske har du købt nyt hus i Hjørring eller omegn og overvejer at skifte køkkenet ud? Kunne det nye hus også trænge til renovering af badeværelse? Eller måske en opgradering af bryggerset? Vores afdeling i Hjørring har et fint udvalg af badmøbler - og endnu flere kombinationer kan vores dygtige konsulenter lave specielt til dit hjem.

Det er oplagt at få strømlinet hjemmets vigtigste rum med elementer og skabe, der er genkendelige, rummene imellem, og derved skaber en flot sammenhæng i stilen. Ikke mindst bliver prisen kun bedre, hvis det hele købes samlet, da fragtomkostningerne reduceres.
Book møde

Billigt nyt køkken i Hjørring

Se vores flotte køkkener i Hjørring

Vordingborg Køkkenet i Hjørring designer mange forskellige typer køkkener - og ikke to er ens. Der er et stort opland af sommerhusområder nær Hjørring, hvilket er noget, som vi også har ekspertise i. Det er vigtigt at designe det nye sommerhus køkken, så der er plads til afslapning, tid og plads til hinanden.

Hvad er bedre end et nyt og velindrettet køkken i sommerhuset til at skabe det? Det hjælper vi gerne med. Det gælder også køkkener til lejlighed, villa eller landsted. Dette altid med dine ønsker og din stil for øje.

Luksus designer køkken i Vordingborg Køkkenet

Find dit drømmebadeværelse i Hjørring

Når du køber nyt badeværelse til din bolig i Hjørring, så hjælper vi dig med at afdække de behov, du måtte have, og hvilken badstil du ønsker. Vi forstår at stille alle de rette spørgsmål, så vi sikrer, at du får lige præcis det bad, der passer til dig og dine behov. F.eks. om dit bad skal designes med skuffer eller skabe, eller om du skal bruge megen opbevaringsplads eller måske kun sparsomt. Sammen finder vi den optimale løsning til dig.

Kom ind forbi Vordingborg Køkkenet i Hjørring - du behøver ikke booke tid, men hvis du gør, så sikrer du dig, at vi ikke er optaget med andre kunder, når du træder ind af døren til vores store showroom.

Badeværelse fra Vordingborg Køkkenet

Få et nyt bryggers med Vordingborg Køkkenet

Vi forstår, at bryggerset er et af de mest funktionelle rum i ethvert hjem. Det er her, du håndterer daglige opgaver som vasketøj, opbevaring af sko og overtøj samt håndværksprojekter. Hos Vordingborg Køkkenet i Hjørring er vi dedikerede til at skabe bryggersløsninger, der ikke kun er praktiske, men også æstetisk tiltalende og skræddersyede til dine behov.

Uanset om du ønsker mere opbevaringsplads, en smidig og velorganiseret arbejdsstation eller blot ønsker at forvandle dit bryggers til en mere indbydende og funktionel plads, er vores eksperter klar til at hjælpe. Vi tilbyder et bredt udvalg af bryggersmøbler og designmuligheder, der passer til din personlige stil og behov. Vores mål er at omdanne dit bryggers til en velindrettet og effektiv del af dit hjem, hvor hver kvadratmeter udnyttes optimalt.

Book møde

Besøg vores store showroom

Vil du opleve vores omfattende udvalg af inspirerende køkken-, bad- og bryggersdesign? Så inviterer vi dig til at besøge vores imponerende showroom i Hjørring. Her kan du få førstehåndsindtryk af vores elegante og funktionelle køkkenløsninger, luksuriøse badeværelsesdesign og innovative bryggerskoncepter.

Vores showroom er mere end bare et udstillingssted; det er en kreativ og inspirerende plads, hvor du kan se, røre ved og forestille dig, hvordan vores designs kan berige dit hjem. Vores erfarne personale står klar til at guide dig gennem udstillingerne, besvare spørgsmål og hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger for dit næste projekt.

Vores dedikation til personlig service og individuel rådgivning er altid til stede, så du kan føle dig tryg, når du udforsker vores mange muligheder. Uanset om du leder efter designinspiration eller konkrete løsninger, er vores showroom det perfekte sted at starte din rejse mod et smukt og funktionelt hjem.

Få lokal rådgivning til dit næste projekt

Vi forstår, at hvert hjem er unikt, og ethvert projekt kræver en individuel tilgang. Derfor tilbyder vi ikke kun vores imponerende udvalg af køkken-, bad- og bryggersdesign, men også skræddersyet lokal rådgivning til at guide dig gennem hvert skridt af dit næste projekt. Vordingborg Køkkenet i Hjørring er stolt af vores dygtige og erfarne team af konsulenter, der er kendt for deres engagement i at levere den bedste service til vores kunder.

Uanset om du står over for en køkkenrenovering, badeværelsesopgradering eller bryggersombygning, er vores rådgivning skræddersyet til at opfylde dine specifikke behov og ønsker. Vi lytter til dine idéer, hjælper med at udforme din vision og giver ekspertråd om designvalg, materialer og funktioner. Med vores lokale viden og ekspertise i Hjørring-området, kan vi sikre, at dit projekt passer perfekt ind i din bolig og omgivelser.

Besøg vores butik i Hjørring, og lad os begynde at diskutere dit kommende projekt. Uanset om det er et stort eller lille projekt, kan du regne med vores dedikation til at gøre det til virkelighed og sikre, at det opfylder dine forventninger til stil, funktionalitet og kvalitet.

57.4555498, 9.9945954

Udtalelser fra vores kunder

Jesper Øgaard Andreasen, Hjørring

Hej Lasse Guldbrandt Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Service blev da i top, da Lasse Guldbrandt Rosengren kom til i Hjørring. Tak for det! De rigtige ansatte betyder alt og nu har vi da også købt alt til både hus og sommerhus.

Ole Birkhøj, Hjørring

Hej Lasse Guldbrandt Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Hjørring 

Super oplevelse hos Lasse i Vordingborg Køkkenet Hjørring-afdeling. Dygtig til at rådgive, og til at stille sig kritisk (på den gode måde). Kan kun anbefale Lasse fra Vordingborg Køkkenets butik i Hjørring.

Maryann Iversen, Hjørring

Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Vi har i denne coronavirus købt køkken i Hjørring, hvilket var en god oplevelse. Vi fik hjemmebesøg af Lasse der målte op, kom med diverse ideer, havde vareprøver med og et tilbud som vi er tilfredse med. Der var enkelte skader ved levering, som bliver udskiftet, uden vores bemærkninger. Alt i alt handel i Vordingborgkøkken i hjørring, med Lasse guldbrandt og man er tilfreds.

Hanne Pedersen, Hjørring

Hej Lasse Rosengren, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Vi har lige fået sat vores nye badeværelse møbel op, hold da op en lækker kvalitet. Vi fik den perfekte løsning til vores lille badeværelse, takket være Lasse rosengren som er butiks chef i Hjørring, han var super go til at vejlede os og kom med gode ideer. Vi kan kun anbefalde at alle at handle med Lasse så får de en service der er i top.

Britta Fredborg, Hjørring

Hej Erik Kollerup, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Vi er helt igennem tilfreds med vores køb hos Vordingborg Køkkenet. Vi har fået en rigtig god behandling hos afdelingen i Hjørring. Det er et personale, som altid er venlig, og som har hjulpet os til vores fulde tilfredshed. Vi er hele vejen igennem blevet orienteret på mail, og køkkenet blev leveret til den aftalte tid. Ingenting manglede, og det hele var bare i orden. Vi vil helt klart anbefale Vordingborg Køkken til andre.

Mette, Hjørring

Hej Erik Kollerup, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Vi har købt køkken hos Vordingborg Køkkens afdeling i Hjørring, og kan kun give vores allerbedste anbefalinger! Selvom vi skulle bruge en helt speciel løsning, så var det ikke noget problem. Der kom en sælger ud til os så hurtigt som muligt og tog mål. Derefter kom der forslag til forskellige køkkener samme eftermiddag. Så i løbet af en uge var kontakt, mål og løsning på plads, og alle stumper var bestilt. Køkkenet ankom til vores adresse til aftalt tid, og i dag sidder vi med et fantastisk drømmekøkken. Uden Erik og Torbens hjælp i Hjørring afdelingen, tror jeg jeg ikke det var gået så nemt! Stor tak til Jer!

Anita Brun, Hjørring

Hej Erik Kollerup, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Er så glad for Køkken chef Erik fra Hjørring afdelingen han lavede denne flotte opstilling.
Han er en dygtig sælger vi er meget glad for vi valgt ham til at lave køkken / bryggers.
Kan varmt anbefalede denne sælger.

Jørgen Dalsager, Hjørring

Hej Thorbjørn Jensen, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Jeg har indtil nu været 100% tilfreds med den service jeg har fået fra jeres forretning i Hjørring. Utrolig venlige, hjælpsomme og kompetente.

Det betyder selvfølgelig, at jeg varmt vil anbefale firmaet til mine venner og familie.

Rikke Olssen, Hjørring

Hej Erik Kollerup, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Både købsprocessen, kontakten og leveringen har været tilfredsstillende. Jeg er godt tilfreds med både køb, produktet og prisen, og vil gerne anbefale andre at købe køkken i Vordingborg (Hjørring).

Betty, Hjørring

Hej Erik Kollerup, Vordingborg Køkkenet, Hjørring

Jeg er rigtig godt tilfreds, både med servicen i butikken i Hjørring og leveringen.