Esbjerg

Find Vordingborg Køkkenet i Esbjerg

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Østre Gjesingvej 23
6715 Esbjerg N
 

Tlf. 75 15 51 00
Fax 75 15 51 20
 

 • Tonni og Hanne Brogård, Esbjerg

  "

  Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

  Køkkenet er færdigt, jeg har selv monteret efterleverancen og alt i alt er vi godt tilfreds.
  Rigtig god rådgivning i butikken af Martin og rigtig gode tegninger af det nye køkken.
  Levering som planlagt.
  Montering, professionelt udført på 1 dag (planlagt 2 dage).
  Et lille men, vi fik at vide at afløb og vand blev tilsluttet hvis materialer var til stede, det blev ikke tilsluttet så der måtte jeg selv igang.
  vi takker for det endelige resultat.

 • Steen Hansen, Esbjerg

  "

  Hej Martin Lindberg, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

  Så er køkkenet færdigt!

  På trods af at det er et Vordingborg køkken, er det faktisk ikke så skævt, som jeg havde forestillet mig J

  Nå spøg til side, det tog under halvanden dag for Bjarne Hein Jensen at montere det. Både fruen og jeg er glade for at tage det nye køkken i brug.

 • Anja, Esbjerg

  "

  Hej Sean Skov Beeson, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

  Vi købte køkken hos Vordingborg og har lige fået det leveret her i august. Jeg kan vist rolig sige, at jeg har fået mit drømme køkken, Det er helt i gennem fantastisk - er MEGET tilfreds. Lige fra sælgeren Sean, som har måtte høre på vores utallige skift af bordplade, til de to mænd som kom med vores køkken, var det meget professionelt hele vejen igennem. Det har ikke været noget at sætte en finger på. Køkkenet var forholdsvis nemt at samle selv (på trods af der ikke kom en vejledning med) Jeg havde ikke turde håbe at det blev så godt som det blev. Et stort tak skal lyde herfra.

 • Herluff, Esbjerg

  "

  Hej Dennis Munk Andersen, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

  Det er bare stedet hvor man køber sit køkken. 100% proff. alt er blevet overholdt fra start til slut som lovet. vi købte køkkenet i Esbjerg af Dennis Munk Andersen.

 • Helle Kongevang, Esbjerg

  "

  Hej Sean Skov Beeson, Vordingborg Køkkenet, Esbjerg

  Jeg er nu den lykkelige indehaver af et nyt køkken købt af Sean Skov Beeson, Vordingborg Køkkenet i Esbjerg. 

  Det har bare kørt snorlige. ALLE aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke. Jeg har selvfølgelig også selv sørget for, at tingene som jeg skulle sørge for var i orden, men det har i den grad været en fornøjelse at handle med Sean. 

  Mange sagde til mig, at jeg nok skulle forvente diverse forsinkelser og fejl i leverancen, som der altid er ved levering/montering af køkkener generelt. ALLE DE ORD ER GJORT TIL SKAMME!!!! Ikke EN ENESTE fejl eller mangel. Det har bare spillet. Tømrer Jon har udført et super godt og flot stykke arbejde, er kommet til aftalt tid, har ryddet op efter sig, og hvis jeg skulle have noget, han skal rette, så kommer han og gør det, for det skal bare spille!

  Og selvom Sean ALDRIG før havde lavet et handicap køkken, så har han ramt konceptet lige i øjet. Det beviste han til fulde, da jeg kom til ham i butikken for at se det nye køkken i 3D, og så skulle jeg også vælge greb. Vi stod i en af køkkenopstillingerne og så på vandhane. Jeg sagde, at vi også skulle finde greb. Sean sagde, at dem kunne vi da gå hen at kikke på. Jeg svarede, at vi ikke behøvede at gå nogen steder hen, for jeg ville gerne have de samme, som var brugt i den opstilling vi stod ved. Sean smilede og lagde hovedet lidt på skrå og sagde: "Det er også dem jeg har valgt" (altså I 3D fremvisningen, og de ting man ser er de ting, som man bestiller). Dér vidste jeg, at Sean for alvor havde forstået konceptet.

  En anden MEGET vigtig årsag til, at jeg valgte Vordingborg køkkenet er, at ALLE materialer er testet og godkendt af Teknologisk Institut. Og jeg har ikke haft nogen problemer med afgasning overhovedet. De der kender mig véd, at jeg reagerer på det mindste. Så det er ikke bare salgsgas - det er sådan det er! Som MCS-patient (kemisk intolerant) er det et vigtigt faktum. Så jeg står fuldt og helt på mål for Vordingborg Køkkenet. 

  Nu skal der lige laves det sidste finish - så skal jeg flytte ind i mit nye køkken. 

  Jeg kan slet ikke få armene ned.