Man - Tors: 9:30-17:00
Fre: 9:30-16:30
Lør: 10:00-15:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Hermods Allé 6
2600 Glostrup

 

Drømmer du om nyt køkken, og bor du i en lejebolig?

Det er helt klart muligt at få et nyt køkken, selvom du bor i en lejebolig. Der er flere fordele i det både for dig som beboer, men også for din boligforening: Fordelen for dig som beboer er at du får det køkken, du drømmer om. En køkkenfornyelse for boligforening betyder, at værdien af lejligheden højnes, og gør boligen mere eftertragtet for nye lejere.

Hos Vordingborg Køkkenet kan du være med til at sætte dit eget præg på dit nye køkken i din lejebolig, da vi tilbyder individuel køkkenindretning. Der er i øvrigt rigtig gode rabatter, når hele boligforeningen køber ind sammen.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med at få dit nye køkken.

 

Vi har hjulpet en masse kunder med nye køkkener - inkl. maler vvs osv.:

Når du bor i en boligforening, får du en rigtig god rabatordning med i dit køkkenkøb. Derudover kan vi stå for hele entreprisen med maler, certificeret montør osv., så du ikke skal sørge for andet end at bestemme, hvordan dit køkken skal se ud.

 

Sådan kan forløbet med dit nye køkken se ud:

  1. Du booker et møde med en af vores dygtige konsulenter hos Vordingborg Køkkenet Erhverv.
  2. Konsulenten kontakter dig og fortæller dig om den aftale, der er, mellem din boligforening og Vordingborg Køkkenet. Vi hjælper dig i din planlægning af nyt køkken og guider dig gennem alle dine spørgsmål, fra økonomi til design. Vi er i tæt samspil med din boligforening og ved hvad der er muligt eller ikke er muligt, inden for de rammer der er blevet aftalt for ejendommen.
  3. Du får et køkkentilbud, som matcher dine behov og din økonomi.
  4. Vi leverer og monterer dit drømmekøkken.

Den ovenstående procedure kan variere for boligforening til boligforening. Kontakt derfor os - vi kender de muligheder, der findes i præcis din afdeling og kan derfor fortælle dig, hvordan du kan få et nyt køkken i din lejebolig.

Book møde

 

Her ser du et par af de køkkener, vi har lavet:

Nyt kundekøkken i lejebolig
Nyt kundekøkken i lejebolig

 

Nyt kundekøkken i lejebolig
Nyt kundekøkken i lejebolig

 

Vi samarbejder bl.a. med:

Få nyt køkken i din lejebolig
55.6640525, 12.3778598

Udtalelser fra vores kunder

Hej Daniel Wagner, Vordingborg Køkkenet, Erhverv KBH

Stor ros til Daniel Wagner for professionel rådgivning og håndtering af sagen fra start til slut. Nu mangler vi blot de sidste udbedringer af fejl og mangler. Vi er meget tilfredse med valg af Vordingborg som leverandør til vores nye køkken.

En hilsen og stor TAK til Michael Juul og Torben Clausen, for al venlighed og for det dejlige nye køkken!

Jeg får lyst at rose alle 'service-folkene' der har været forbi - det har været en god oplevelse, lige fra den effektive nedtagning af det gamle køkken - TAK og hilsen til de to venlige folk! også levering af køkkenet, tak til de venlige fragtmænd!

TAK og hilsen til håndværkerne der satte køkkenet så fint op - venlige og dygtige folk :) det var imponerende! for pludselig-
i løbet af nogle timer, stod køkkenet færdigt :)

Desværre, nåede jeg ikke (inden syn) at gøre væggene færdige. Men, en fordel at jeg nu har bedre tid til maling / væg-beklædning. 

Ved lejlighed, ville det være dejligt at få vandet 'tilbage' i køkkenet, og evt komfuret tilsluttet, eller skal vi vente på det nye komfur, spørgsmål til Hr Clausen ?

Hej Tina Andreassen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv KBH

Ja, vi har været udmærket tilfreds, med vores nye køkken, og i særdelshed med Tina's prestation og omsorg. I 1972 fik vi vores første Vordingborg køkken, derfor kom vi tilbage.

Hej Tina Andreasen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv KBH

Lidt feedback på vor oplevelse med Jer som leverandør af vor udvidelse af køkkenet.
 
Vi har fra vort første besøg i Glostrup, følt os meget velkommen, og at der blev lyttet på vore ønsker og behov, og det er jo altid spændende når tegninger, oplæg og så videre skal føres ud i det virkelige, og hvordan vil det harmonere med det vi havde i forvejen, men alt er gået totalt gnidningsløst, selve levering og montagen af samme.
 
Så vi kan kun videregive den bedste anbefaling af Vordingborg Køkkenet, og af Tina og teamet i Glostrup.
 
Vi har møde med Tina på onsdag, hvor hun laver den sidste opfølgning af det hele.

 

Hej Tina Andreasen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv KBH

God service.

Helt igennem en positiv oplevelse, især taget i betragtning at jeg kun skulle have 2 elementer leveret. Tina Andreasen, Glostrup var fantastisk, fandt ud af hvilke træsort køkkenet var af og også bordpladen. Tak for det.

Hej Robert Ousted, Vordingborg Køkkenet, Erhverv KBH

Jeg er yderst tilfreds med hele processen og slutresultatet. Lige fra det første køkkenmøde til det afsluttende produkt har det været professionelt og kompetent betjening/vejledning som virkede tillidsfuld og gav mig tryghed som kunde.

Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, Erhvev KBH.

Det var rigtig dejligt at Frank kom ud og så og opmålte mit lille køkken, inden jeg kom ud i jeres store showroom i Glostrup.

For hvor var der mange ting der skulle tages stilling til og vælges imellem!

Da var det dejligt, at han havde set mit gamle køkken og kunne rådgive mig.

Jeg har løbende fået informationer på mail fra jer og evt. sms beskeder fra Frank, hvis der har været noget.

Elementerne blev leveret indenfor den aftalte tid og snedkeren kom som aftalt.

Nu er køkkenet installeret og jeg er meget tilfreds med det

Hej Robert Ousted, Vordingborg Køkkenet, Erhverv København

Superb fra start til slut.

Hold da op det har været en god oplevelse fra starten hvor vi fik præsenteret køkkenet i 3D og til slut hvor køkkenet blev nænsomt leveret af 2 meget friske og servicemindede unge mænd nu skal det dejlige køkken så bare bruges flittigt, tak for det.

Jeg fik leveret køkken via jer, med stor tilfredshed. Jeres snedker, vvs og el var yderst profosionelle og imødekommende stor ros til alle. De håndværkere skal I beholde, de gør et godt stykke arbejde.

Ligeledes stor ros til konsulenterne, som ligeledes var kompetente, og havede styr på tingene. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg gerne breder ud i Vibo.

Jeg har beboere som kommer og ser mit køkken, da jeg omtaler det for alle.

Hej Tina Andreasen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv KBH

Har været yderst tilfreds med hele forløbet. 

Dejlig service og gode råd hos Tina i Glostrup. Altid en fornøjelse at snakke med hende. ( hun har tidligere været vores rådgiver i forbindelse med vores køkken) 

Selve forløbet efter bestilling med SMS / mail om levering mm var utroligt godt. Følte det som en luksus. 

Snedkeren var der til præcis tid. Var utrolig flink og spurgte undervejs om hvordan jeg som kunde ønskede det. Hvilket er et stort plus. 

Resultatet er utroligt flot. Han er dygtig. 

Kan kun anbefale alt fra start til slut. I får alle de stjerne som man give og lidt mere. 

Tak for alt.