Erhverv København

Vordingborg Køkkenets erhvervsafdeling KBH

Åbningstider

Man.-tor. 9.30-17.00

Fre. 9.30-16.30

Lør. 10.00-15.00

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Tlf. 36 15 15 21

 • Denice, Glostrup

  "

  Hej Bo Olsen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv KBH

  Professionelt og venligt personale i Vordingborg Glostrup. Hurtig levering og montering. Havde behov for et køkken, som skulle tilpasses grundet skæve vægge med en for kort dybde i forhold til standard målene, hvilket de sørgede for uden problemer. Jeg kunne ikke være mere glad for mit nye køkken.

 • Bodil Næsager, København

  "

  Hej Tina Andreasen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv Kbh

  Jeg bliver så glad for mit nye køkken. Alt er forløbet planmæssigt.

  Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Tina.

   

 • Sandra og Johnny, Frederiksberg

  "

  Hej Tina Andreasen, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv

  Vi har fået det lækreste Vordingborg køkken sat op lige efter pinsen. Ikke en finger at sætte. Og sikken en service. Tak til erhvervsafdelingen Glostrup. Tina Andresen er super dygtig og det hele spillede bare.

 • Inger Torup De Mil, København

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, Kbh Erhverv

  Jeg har fået nyt køkken gennem afdelingen i Glostrup ved sælger Frank. Jeg er SÅ tilfreds med både levering, håndværkerne og det færdige resultat. Kan kun anbefale det varmt.

 • Johnny, København

  "

  Hej Robert Ousted, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

  Det har bare kørt på skinner, men har også betalt for nedrivning og opsætning osv. Det er flot udført, flotte tegninger, og faktisk ser det langt bedre ud i virkeligheden end på billederne. håndværker kommet til tiden, og fint samarbejde med el og vvs også. Nu skal laves afsluttende møde med gennemgang for fejl og mangler ( alene små ting ) hvis jeg lige skal komme med enkelt bemærkning, så skulle jeg selv tage film af alle låger og kanter, hvilket ikke er helt nemt, og lågerne som er skruet på skabet der er det svært at få al det film a, og samlinger osv.