Man - Tors: 9:30-17:00
Fre: 9:30-16:30
Lør: 10:00-15:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Hermods Allé 6
2600 Glostrup

 

Drømmer du om nyt køkken, og bor du i en lejebolig?

Det er helt klart muligt at få et nyt køkken, selvom du bor i en lejebolig. Der er flere fordele i det både for dig som beboer, men også for din boligforening: Fordelen for dig som beboer er at du får det køkken, du drømmer om. En køkkenfornyelse for boligforening betyder, at værdien af lejligheden højnes, og gør boligen mere eftertragtet for nye lejere.

Hos Vordingborg Køkkenet kan du være med til at sætte dit eget præg på dit nye køkken i din lejebolig, da vi tilbyder individuel køkkenindretning. Der er i øvrigt rigtig gode rabatter, når hele boligforeningen køber ind sammen.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med at få dit nye køkken.

 

Vi har hjulpet en masse kunder med nye køkkener - inkl. maler vvs osv.:

Når du bor i en boligforening, får du en rigtig god rabatordning med i dit køkkenkøb. Derudover kan vi stå for hele entreprisen med maler, certificeret montør osv., så du ikke skal sørge for andet end at bestemme, hvordan dit køkken skal se ud.

 

Sådan kan forløbet med dit nye køkken se ud:

  1. Du booker et møde med en af vores dygtige konsulenter hos Vordingborg Køkkenet Erhverv.
  2. Konsulenten kontakter dig og fortæller dig om den aftale, der er, mellem din boligforening og Vordingborg Køkkenet. Vi hjælper dig i din planlægning af nyt køkken og guider dig gennem alle dine spørgsmål, fra økonomi til design. Vi er i tæt samspil med din boligforening og ved hvad der er muligt eller ikke er muligt, inden for de rammer der er blevet aftalt for ejendommen.
  3. Du får et køkkentilbud, som matcher dine behov og din økonomi.
  4. Vi leverer og monterer dit drømmekøkken.

Den ovenstående procedure kan variere for boligforening til boligforening. Kontakt derfor os - vi kender de muligheder, der findes i præcis din afdeling og kan derfor fortælle dig, hvordan du kan få et nyt køkken i din lejebolig.

Book møde

 

Her ser du et par af de køkkener, vi har lavet:

Nyt kundekøkken i lejebolig
Nyt kundekøkken i lejebolig

 

Nyt kundekøkken i lejebolig
Nyt kundekøkken i lejebolig

 

Vi samarbejder bl.a. med:

Få nyt køkken i din lejebolig
55.6640525, 12.3778598

Udtalelser fra vores kunder

Hej Jens Øllgaard, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

Vores første kontakt var med søde og tålmodige Andreas K. i Lyngby afdelingen. Da han fandt ud af, at vi bor i lejebolig, henviste han os til erhvervsafdelingen. Her blev Jens Øllgaard vores kontakt. Han kom og så vores gamle og slidte køkken, tog billeder og talte muligheder igennem med os. Derefter var vi ude i Glostrup afd. og sammen med Jens, gennemgik vi mine ønsker og de muligheder, der var. Jens var meget tålmodig i sin sparring og gav os gode ideer til hvad, der ville fungere og hvad der ikke ville være godt. Håndværkerne kom til tiden, var meget omgængelige og ryddede op efter sig hver dag. Boligselskabet var ind over med nogle ændringer i el-installationer, flyttede en væg og ændrede rørføringerne, så det tog tid med rædselfulde færdigretter, men nu er vi i mål med det fineste og smukkeste køkken og jeg har fået et flot rum til min hobby, mad!

Hej Jens Øllgaard Waage, Vordingborg Køkkenet, Erhverv Kbh.

Jens fra erhvervsafdelingen kom forbi og hjalp med en knivblok indsats. Super fed service til et super fedt køkken. Meget tilfreds tak.

Hej Brian Larsen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv København

Har givet Brian Larsen fra Glostrup erhverv 5 stjerne, da han har ydet super service. Fra start til slut har Brian være imødekommen og hjælpsom især med bumpene på vejen.

Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

Jeg har, for kort tid siden, fået nyt køkken. Afdelingen var i Glostrup, og konsulenten Frank Andreassen. Forløbet har været upåklageligt. Jeg har fået den rådgivning, som jeg havde brug for. Det er første gang, jeg har skullet tage stilling til at indrette et helt nyt køkken, så der var rigtig mange ting at tage stilling til. Og jeg fik al den tid, som jeg havde brug for (til at stille “dumme” spørgsmål) både fra Frank og hans kollega, da han selv var på ferie. Jeg fik en tidsplan på opsætning, der blev overholdt til punkt og prikke. Jeg var meget imponeret over de håndværkere (Fossum byg, Philip nedriver, VVS Partner) der lavede mit køkken. Et par små ting skulle justeres, og det blev der handlet på med det samme. Tak til alle fra en meget glad kunde.

Hej Jens Waage Johansen, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

Vordingborg Køkken, Glostrup. Rigtig fint køkken og god service ift. tegning og indretning. Super kompetent chef Jens W. når der var tvivl eller rettelser. Eneste kritik er deres håndværkere, de kunne godt være en tand bedre. Ellers find dine egne og køb kun køkken der.

Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv 

Vordingborg Køkkenet Glostrup, der findes en virkelig rar og veluddannet køkkensælger - Frank, du har virkelig været skrap, præcis og hurtigfangende omkring hvad vi havde af tanker. Din tømrer Søren har virkelig vist håndværk på allerhøjeste plan, hvor han virkelig gennem tale og handling viste at her er en mand med hjertet i sit arbejde. Dine folk, lige fra chauffører til VVS viste service-gen på allerhøjeste niveau. Tak for et superflot køkken og fantastisk behandling.

Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, Kbh Erhverv

Har lige modtaget vores nye Vordingborg køkken. Det har været et fantastisk godt forløb, med Frank fra Glostrup som projektleder. Det er simpelthen de bedste håndværkere han har samlet for at udføre vores smukke køkken. Vi er yderst tilfredse med resultatet.

Hej Brian Juhler Larsen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv Kbh.

Når man for første gang i sit liv oplever at 'få' et nyt køkken, er det bare ekstra fantastisk at få en god oplevelse og betjening af Brian fra Glostrup afdeling, Alt passede til punkt og prikke. Rigtig god oplevelse som skal deles med andre. Tusind tak Brian.

Hej Michael Wernblad, Vordingborg Køkkenet, Kbh. Erhverv

Kan varmt anbefale Vordingborg køkken Michael fra Vordingborg køkken Glostrup Har formået at få mine køkkendrømme ned på papir og nu så FLOT udført Tak for et godt samarbejde skal lyde herfra.

Hej Mikkel Pedersen, Vordingborg Køkkenet, Københavm Erhverv

Jeg har lige fået installeret nyt køkken og jeg giver hermed min varmeste anbefaling til Vordingborg køkken i Glostrup. Fra start til slut har Mikkel Pedersen (ansat) været helt fantastisk og vi fik lige præcis det køkken vi drømte om.