Erhverv København

Vordingborg Køkkenets erhvervsafdeling KBH

Åbningstider

Man.-tor. kl. 9.30-17.00

Fre. kl. 9.30-16.30

Lør. kl. 10.00-15.00

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Tlf. 36 15 15 21

 • Lone, København

  "

  Hej Mikkel Pedersen, Vordingborg Køkkenet, Københavm Erhverv

  Jeg har lige fået installeret nyt køkken og jeg giver hermed min varmeste anbefaling til Vordingborg køkken i Glostrup. Fra start til slut har Mikkel Pedersen (ansat) været helt fantastisk og vi fik lige præcis det køkken vi drømte om.

 • Kamilla og Bo, København

  "

  Hej Mikkel Pedersen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv København

  Vi har lige fået lavet nyt køkken gennem Vordingborg Køkkenet, og det kan fuldt ud anbefales. Mikkel fra Vordingborg køkkenet i Glostrup stod for koordinering af hele forløbet og det var super service fra start til slut.

 • Marianne og Erling, Nivå

  "

  Hej Jens Waage, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

  Fremragende behandling selv med et par mindre pumb på vejen. Ikke mindst stor tak og ros til Jens Waage for god støtte og ikke mindst god opfølgning på vores køkkenprojekt. Vi er meget tilfredse.

 • Michael Vegeberg, København

  "

  Hej Brian, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

  Efter vi fik Brian som kontaktperson - er gået fremragende, det er også derfor at vi har valgt at det Vordingborg som leverer flyttekøkkener til os. Vores beboere er også blevet tilfredse. Som det kører pt. ser vi frem til de næste års samarbejde.

 • Poul Miller, København

  "

  Hej Brian Juhler Larsen, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

  Vi har fået vores drømme køkken. Tiden med planlægning og skitsetegninger sammen med Vordingborg Køkkens konsulent/sælger Brian Juhler Larsen var virkelig en positiv oplevelse. Der blev vist og fundet detailløsninger, vi ikke selv havde overvejet. Vi har nu haft køkkenet i brug i 6 uger, og det lever fuldt ud op til vores forventninger. Vi havde på forhånd meddelt, at vi selv ville vælge leverandør af hårde hvidevarer. Her valgte vi Skousen Hvidovre og samarbejdet mellem dem og Vordingborg Køkken var et godt match. Så vi kan kun give Vordingborg Køkkenet A/S vores bedste anbefalinger.