Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Erhverv København

Erhverv København, Vordingborg Køkkenet

Åbningstider

Man.-tor. kl. 9.30-17.00

Fre. kl. 9.30-16.30

Lør. kl. 10.00-15.00

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Tlf. 36 15 15 21

 • Anne, Lyngby

  "

  Hej Jens Øllgaard, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

  Vores første kontakt var med søde og tålmodige Andreas K. i Lyngby afdelingen. Da han fandt ud af, at vi bor i lejebolig, henviste han os til erhvervsafdelingen. Her blev Jens Øllgaard vores kontakt. Han kom og så vores gamle og slidte køkken, tog billeder og talte muligheder igennem med os. Derefter var vi ude i Glostrup afd. og sammen med Jens, gennemgik vi mine ønsker og de muligheder, der var. Jens var meget tålmodig i sin sparring og gav os gode ideer til hvad, der ville fungere og hvad der ikke ville være godt. Håndværkerne kom til tiden, var meget omgængelige og ryddede op efter sig hver dag. Boligselskabet var ind over med nogle ændringer i el-installationer, flyttede en væg og ændrede rørføringerne, så det tog tid med rædselfulde færdigretter, men nu er vi i mål med det fineste og smukkeste køkken og jeg har fået et flot rum til min hobby, mad!

 • L. Basbøll, København

  "

  Hej Jens Øllgaard Waage, Vordingborg Køkkenet, Erhverv Kbh.

  Jens fra erhvervsafdelingen kom forbi og hjalp med en knivblok indsats. Super fed service til et super fedt køkken. Meget tilfreds tak.

 • Pernille, København

  "

  Hej Brian Larsen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv København

  Har givet Brian Larsen fra Glostrup erhverv 5 stjerne, da han har ydet super service. Fra start til slut har Brian være imødekommen og hjælpsom især med bumpene på vejen.

 • Anne-Mette Lerche, København

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

  Jeg har, for kort tid siden, fået nyt køkken. Afdelingen var i Glostrup, og konsulenten Frank Andreassen. Forløbet har været upåklageligt. Jeg har fået den rådgivning, som jeg havde brug for. Det er første gang, jeg har skullet tage stilling til at indrette et helt nyt køkken, så der var rigtig mange ting at tage stilling til. Og jeg fik al den tid, som jeg havde brug for (til at stille “dumme” spørgsmål) både fra Frank og hans kollega, da han selv var på ferie. Jeg fik en tidsplan på opsætning, der blev overholdt til punkt og prikke. Jeg var meget imponeret over de håndværkere (Fossum byg, Philip nedriver, VVS Partner) der lavede mit køkken. Et par små ting skulle justeres, og det blev der handlet på med det samme. Tak til alle fra en meget glad kunde.

 • Janne, København

  "

  Hej Jens Waage Johansen, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

  Vordingborg Køkken, Glostrup. Rigtig fint køkken og god service ift. tegning og indretning. Super kompetent chef Jens W. når der var tvivl eller rettelser. Eneste kritik er deres håndværkere, de kunne godt være en tand bedre. Ellers find dine egne og køb kun køkken der.