Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Erhverv København

Erhverv København, Vordingborg Køkkenet

Åbningstider

Man.-tor. kl. 9.30-17.00

Fre. kl. 9.30-16.30

Lør. kl. 10.00-15.00

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Tlf. 36 15 15 21

 • Janne, København

  "

  Hej Jens Waage Johansen, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

  Vordingborg Køkken, Glostrup. Rigtig fint køkken og god service ift. tegning og indretning. Super kompetent chef Jens W. når der var tvivl eller rettelser. Eneste kritik er deres håndværkere, de kunne godt være en tand bedre. Ellers find dine egne og køb kun køkken der.

 • Anne-Mette Lerche, København

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

  Jeg har, for kort tid siden, fået nyt køkken. Afdelingen var i Glostrup, og konsulenten Frank Andreassen. Forløbet har været upåklageligt. Jeg har fået den rådgivning, som jeg havde brug for. Det er første gang, jeg har skullet tage stilling til at indrette et helt nyt køkken, så der var rigtig mange ting at tage stilling til. Og jeg fik al den tid, som jeg havde brug for (til at stille “dumme” spørgsmål) både fra Frank og hans kollega, da han selv var på ferie. Jeg fik en tidsplan på opsætning, der blev overholdt til punkt og prikke. Jeg var meget imponeret over de håndværkere (Fossum byg, Philip nedriver, VVS Partner) der lavede mit køkken. Et par små ting skulle justeres, og det blev der handlet på med det samme. Tak til alle fra en meget glad kunde.

 • Lau, København

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv 

  Vordingborg Køkkenet Glostrup, der findes en virkelig rar og veluddannet køkkensælger - Frank, du har virkelig været skrap, præcis og hurtigfangende omkring hvad vi havde af tanker. Din tømrer Søren har virkelig vist håndværk på allerhøjeste plan, hvor han virkelig gennem tale og handling viste at her er en mand med hjertet i sit arbejde. Dine folk, lige fra chauffører til VVS viste service-gen på allerhøjeste niveau. Tak for et superflot køkken og fantastisk behandling.

 • Ina Rasmussen, København

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, Kbh Erhverv

  Har lige modtaget vores nye Vordingborg køkken. Det har været et fantastisk godt forløb, med Frank fra Glostrup som projektleder. Det er simpelthen de bedste håndværkere han har samlet for at udføre vores smukke køkken. Vi er yderst tilfredse med resultatet.

 • Michael Olsen, København

  "

  Hej Brian Juhler Larsen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv Kbh.

  Når man for første gang i sit liv oplever at 'få' et nyt køkken, er det bare ekstra fantastisk at få en god oplevelse og betjening af Brian fra Glostrup afdeling, Alt passede til punkt og prikke. Rigtig god oplevelse som skal deles med andre. Tusind tak Brian.