Erhverv København

Vordingborg Køkkenets erhvervsafdeling KBH

Åbningstider

Man.-tor. 9.30-17.00

Fre. 9.30-16.30

Lør. 10.00-15.00

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Tlf. 36 15 15 21

 • Katja Egheim, København

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv

  Jeg var så heldig at få Frank Andreassen som køkkenkonsulent. Frank har hele vejen igennem ydet en utrolig god kundeservice, altid ringet tilbage, svaret på sms´er, og været hurtig til at løse de enkelte uforudsete problemstillinger der dukkede op undervejs. Tidsfrister er blevet overholdt, og mit køkken er så flot. Også stor ros til Kasper, der monterede mit køkken, og lige bestilte et nyt skab, da det jeg havde fået leveret var i stykker. Har allerede anbefalet Vordingborg køkkenet til andre. En god og tryg oplevelse, med kundeservice helt i top!

 • Marianne Davidsen, København

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv

  God dialog med Frank Andreassen Super vejledning , fik leveret til tiden, Super flinke og hjælpsomme chauffører, Alt passede perfekt, så alt ialt en god oplevelse Og Frank Andreassen kom selv forbi og så det færdige resultat.

 • Denice, Glostrup

  "

  Hej Bo Olsen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv KBH

  Professionelt og venligt personale i Vordingborg Glostrup. Hurtig levering og montering. Havde behov for et køkken, som skulle tilpasses grundet skæve vægge med en for kort dybde i forhold til standard målene, hvilket de sørgede for uden problemer. Jeg kunne ikke være mere glad for mit nye køkken.

 • Bodil Næsager, København

  "

  Hej Tina Andreasen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv Kbh

  Jeg bliver så glad for mit nye køkken. Alt er forløbet planmæssigt.

  Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Tina.

   

 • Sandra og Johnny, Frederiksberg

  "

  Hej Tina Andreasen, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv

  Vi har fået det lækreste Vordingborg køkken sat op lige efter pinsen. Ikke en finger at sætte. Og sikken en service. Tak til erhvervsafdelingen Glostrup. Tina Andresen er super dygtig og det hele spillede bare.