Erhverv København

Vordingborg Køkkenets erhvervsafdeling KBH

Åbningstider

 

Man.-tor. 9.30-17.00
Fre. 9.30-16.30
Lør. 10.00-15.00

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Tlf. 36 15 15 21

 • Inger Torup De Mil, København

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, Kbh Erhverv

  Jeg har fået nyt køkken gennem afdelingen i Glostrup ved sælger Frank. Jeg er SÅ tilfreds med både levering, håndværkerne og det færdige resultat. Kan kun anbefale det varmt.

 • Johnny, København

  "

  Hej Robert Ousted, Vordingborg Køkkenet, København Erhverv

  Det har bare kørt på skinner, men har også betalt for nedrivning og opsætning osv. Det er flot udført, flotte tegninger, og faktisk ser det langt bedre ud i virkeligheden end på billederne. håndværker kommet til tiden, og fint samarbejde med el og vvs også. Nu skal laves afsluttende møde med gennemgang for fejl og mangler ( alene små ting ) hvis jeg lige skal komme med enkelt bemærkning, så skulle jeg selv tage film af alle låger og kanter, hvilket ikke er helt nemt, og lågerne som er skruet på skabet der er det svært at få al det film a, og samlinger osv.

 • Hanne B. Vagtholm, København

  "

  Hej Michael Juul Kofod, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv

  Har lige fået nyt køkken og en fantastisk service af Michael Kofod fra afdelingen i Glostrup. Tusind tak og alt har været perfekt.

 • Julie Schertiger, København Erhverv

  "

  Hej Kim Wilhjelm Hansen, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv

  Denne anmeldelse er til Kim Wilhjelm Hansen fra erhverv København. Kim er den mest pligtopfyldende og engageret køkken konsulent. Vi kunne ikke have ønsket os er bedre person til at hjælpe os med at opfylde vores køkken drøm. Han kom med en masse gode idéer og løsninger der gjorde vores køkken til det helt perfekte køkken. Han stod på hovedet for at vi skulle være glade og besvarede en hver henvendelse efter kort tid. Tusind tak for din store hjælp Kim. Vordingborg Køkken erhverv København er heldige at have dig som konsulent.

 • Simon Poulsen, København

  "

  Hej Thor Berg Reeckmann, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv

  Vi har netop fået monteret nyt grebsfrit køkken og bryggers i vores hus! Det har bare været et super forløb helt fra første møde med sælgeren og ind til nu. Vi har nogle meget vinklede rum, men det blev løst til fulde. Alle leveringer blev overholdt! Kvaliteten fås ikke bedre. Vi er meget tilfredse! Fantastisk oplevelse! Tusind tak til Thor fra Vordingborg køkkenet i Glostrup for super service og et stort stykke arbejde!