Erhverv København

Vordingborg Køkkenets erhvervsafdeling KBH

Åbningstider

Man.-tor. 9.30-17.00

Fre. 9.30-16.30

Lør. 10.00-15.00

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Tlf. 36 15 15 21

 • Jeanette og Mikael, Dragør

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv
  Vi købte nyt Vordingborgkøkken hos Frank i Glostrup. Vi fik ideer og gode råd, men fik alligevel lov til at få det som vi ville have det. Fra starten overlod vi alt til Frank, fra gulve til færdig montering, og vi må sige at håndværkererne kom, gik, ryddede op og kom med foreslag undervejs som endte med at elektrikeren sendte et billede på den aftale dag hvor alt var færdigmonteret og virkede - og vi kan kun sige at det færdige resultat og forløbet langt overgår de historier man altid høre om nye køkkener. Her var det færdigt og vi har endnu ikke fundet mangler her en lille uge efter - en stor tak til både Frank og hans team af håndværkere.

 • Katja Egheim, København

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv

  Jeg var så heldig at få Frank Andreassen som køkkenkonsulent. Frank har hele vejen igennem ydet en utrolig god kundeservice, altid ringet tilbage, svaret på sms´er, og været hurtig til at løse de enkelte uforudsete problemstillinger der dukkede op undervejs. Tidsfrister er blevet overholdt, og mit køkken er så flot. Også stor ros til Kasper, der monterede mit køkken, og lige bestilte et nyt skab, da det jeg havde fået leveret var i stykker. Har allerede anbefalet Vordingborg køkkenet til andre. En god og tryg oplevelse, med kundeservice helt i top!

 • Marianne Davidsen, København

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv

  God dialog med Frank Andreassen Super vejledning , fik leveret til tiden, Super flinke og hjælpsomme chauffører, Alt passede perfekt, så alt ialt en god oplevelse Og Frank Andreassen kom selv forbi og så det færdige resultat.

 • Denice, Glostrup

  "

  Hej Bo Olsen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv KBH

  Professionelt og venligt personale i Vordingborg Glostrup. Hurtig levering og montering. Havde behov for et køkken, som skulle tilpasses grundet skæve vægge med en for kort dybde i forhold til standard målene, hvilket de sørgede for uden problemer. Jeg kunne ikke være mere glad for mit nye køkken.

 • Bodil Næsager, København

  "

  Hej Tina Andreasen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv Kbh

  Jeg bliver så glad for mit nye køkken. Alt er forløbet planmæssigt.

  Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Tina.