Erhverv København

Vordingborg Køkkenets erhvervsafdeling KBH

Åbningstider

Man.-tor. kl. 9.30-17.00

Fre. kl. 9.30-16.30

Lør. kl. 10.00-15.00

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Tlf. 36 15 15 21

 • Lau, København

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, KBH Erhverv 

  Vordingborg Køkkenet Glostrup, der findes en virkelig rar og veluddannet køkkensælger - Frank, du har virkelig været skrap, præcis og hurtigfangende omkring hvad vi havde af tanker. Din tømrer Søren har virkelig vist håndværk på allerhøjeste plan, hvor han virkelig gennem tale og handling viste at her er en mand med hjertet i sit arbejde. Dine folk, lige fra chauffører til VVS viste service-gen på allerhøjeste niveau. Tak for et superflot køkken og fantastisk behandling.

 • Ina Rasmussen, København

  "

  Hej Frank Andreassen, Vordingborg Køkkenet, Kbh Erhverv

  Har lige modtaget vores nye Vordingborg køkken. Det har været et fantastisk godt forløb, med Frank fra Glostrup som projektleder. Det er simpelthen de bedste håndværkere han har samlet for at udføre vores smukke køkken. Vi er yderst tilfredse med resultatet.

 • Michael Olsen, København

  "

  Hej Brian Juhler Larsen, Vordingborg Køkkenet, Erhverv Kbh.

  Når man for første gang i sit liv oplever at 'få' et nyt køkken, er det bare ekstra fantastisk at få en god oplevelse og betjening af Brian fra Glostrup afdeling, Alt passede til punkt og prikke. Rigtig god oplevelse som skal deles med andre. Tusind tak Brian.

 • Paprika Nimb, København

  "

  Hej Michael Wernblad, Vordingborg Køkkenet, Kbh. Erhverv

  Kan varmt anbefale Vordingborg køkken Michael fra Vordingborg køkken Glostrup Har formået at få mine køkkendrømme ned på papir og nu så FLOT udført Tak for et godt samarbejde skal lyde herfra.

 • Lone, København

  "

  Hej Mikkel Pedersen, Vordingborg Køkkenet, Københavm Erhverv

  Jeg har lige fået installeret nyt køkken og jeg giver hermed min varmeste anbefaling til Vordingborg køkken i Glostrup. Fra start til slut har Mikkel Pedersen (ansat) været helt fantastisk og vi fik lige præcis det køkken vi drømte om.