Vi hjælper dig personligt online

Hos vores online-konsulenter er du i trygge hænder. Vi giver dig personlig onlinehjælp til dit nye køkken, bad eller bryggers, så netop dine ønsker og krav bliver opfyldt. Du får samme gode service og samme store produktudvalg som i vores butikker. Forskellen er blot lokationen for, hvor vi mødes. I stedet for at mødes i en af vores butikker, har vi nu mulighed for at hjælpe dig, mens du sidder hjemme i din egen stue.

I afdelingen sidder Daniel, som har mange års erfaring med at give dig som kunde, det du har behov for og ønsker. Online afdelingen har fået samme grundige oplæring i vores produktudvalg, som vores øvrige konsulenter i butikkerne, og er parate til at give dig personlig onlinehjælp. 

 

Mød vores onlinekonsulent Daniel Eibye

Telefontider

  • Man. - tors. 8.00 - 16.30
  • Fre. 8.00 - 13.00

Som udgangspunkt er vores telefontider som ovenstående, men har du brug for, at vi snakker sammen en aftenstund, så gør vi gerne det.

Ellers er du altid velkommen til at skrive til Daniel. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Køb køkken online, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet

Sådan foregår processen når du køber online

Et online-forløb er til dig, der selv har målt rummet op til dit nye køkken, bad eller bryggers, og du ønsker at få hjælp til, hvordan indretningen skal være. Måske er du i tvivl om, hvilken farve du skal vælge til køkkenlågerne og hvilken bordplade, der matcher denne farve bedst.

 

Et online-forløb kan, som udgangspunkt, inddeles i 3 faser:

1) Telefonsamtale omkring ønsker og drømme
2) 3D Indretningsforslag i farver
3) Præsentation og købsgennemgang via Teams

onlinesalg, nyt køkken, nyt bad, Vordingborg Køkkenet

 

 

1) Telefonsamtale omkring ønsker og drømme

Vi starter med at præsentere os selv og lære hinanden bedre at kende. Dette blandt andet ved at gennemgå de ønsker, drømme og krav, du har til dit nye køkken, bad eller bryggers. Derefter guider vi dig trygt gennem vores store udvalg af køkkenlågerbordplader og hvidevarer, så netop dine ønsker bliver opfyldt. Efter samtalen modtager du en mail, hvor i der står hvilke oplysninger vi skal bruge for at kunne designe dit nye projekt. Det er vigtigt med en opmåling, som du selv foretager efter vores vejledning, så der er taget hensyn til afløb, vandafledning, el-udtag med mere. Måske skal der flyttes installationer osv.

 

online køb af køkken, nyt køkken, køkkenlåge, Vordingborg Køkkenet

 

 

2) 3D-indretningsforslag i farver

Efter første samtale samler vi de ønsker og krav, vi sammen har aftalt, i et 3D-indretningsforslag i farver af dit nye køkken, bad eller bryggers. Alle dine angivne opmålinger bliver anvendt, så køkkenet, badet eller bryggerset kommer til at passe præcis til dit hjem. Du vil blive sendt designforslaget på forhånd, så du kan forberede dig til mødet.

3D køkken billede

 

 

3) Præsentation og købsgennemgang via Teams

Efter at tegningerne er klar, får du præsenteret vores forslag. Sammen laver vi tilretninger og snakker om dine valg, så vi er helt sikre på, at dine ønsker og krav er blevet opfyldt. Når vi sammen er tilfredse med resultatet, er din ordre klar til at blive bestilt. 

Din ordre bliver derefter kontrolleret af vores uvildige kvalitetskontrol, som sikrer sig, at mål, tegning og installationer stemmer overens. Nu bliver din ordre bestilt hos vores leverandør i Tyskland, og du kan modtage dit nye køkken, bad eller bryggers inden for 4-6 uger. 

Kom godt i gang

Du kan komme i gang allerede nu ved at kontakte os. Så hjælper vi dig godt i gang med dit nye projekt.

Kontakt os