Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Du er her

Velkommen hos Online-konsulenterne

Vi hjælper dig personligt online

Hos vores online-konsulenter er du i trygge hænder. Vi giver dig personlig onlinehjælp til dit nye køkken, bad eller bryggers, så netop dine ønsker og krav bliver opfyldt. Du får samme gode service og samme store produktudvalg som i vores butikker. Forskellen er blot lokationen for, hvor vi mødes. I stedet for at mødes i en af vores butikker, har vi nu mulighed for at hjælpe dig, mens du sidder hjemme i din egen stue.

I afdelingen sidder Jeppe og Daniel, der tilsammen har mere end 20 års erfaring med at give dig som kunde, det du har behov for og ønsker. De har fået samme grundige oplæring i vores produktudvalg, som vores øvrige konsulenter i butikkerne, og de er parate til at give dig personlig onlinehjælp. 

Jeppe fra Vordingborg Køkkenet
Daniel fra Vordingborg Køkkenet

Telefontider

  • Man. - tors. 8.00 - 16.30
  • Fre. 8.00 - 13.00

Som udgangspunkt er vores telefontider som ovenstående, men har du brug for, at vi snakker sammen en aftenstund, så gør vi gerne det.

Ellers er du altid velkommen til at skrive til os her på mail; Jeppe og Daniel. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Sådan foregår processen når du køber online

Et online-forløb er til dig, der selv har målt rummet op til dit nye køkken, bad eller bryggers, og du ønsker at få hjælp til, hvordan indretningen skal være. Måske er du i tvivl om, hvilken farve du skal vælge til køkkenlågerne og hvilken bordplade, der matcher denne farve bedst.

 

Et online-forløb kan, som udgangspunkt, inddeles i 3 faser:

1. Samtale via Teams

2. 3D-indretningsforslag i farver

3. Præsentation og købsgennemgang via Teams

Køb køkken online, nyt køkken, Vordingborg Køkkenet
onlinesalg, nyt køkken, nyt bad, Vordingborg Køkkenet

 

 

1) Samtale via Teams

Vi starter med at gennemgå de ønsker, drømme og krav, du har til dit nye køkken, bad eller bryggers. Her guider vi dig trygt gennem vores store udvalg af køkkenlågerbordplader og hvidevarer, så netop dine ønsker bliver opfyldt. Dernæst gennemgår vi dit rum og den opmåling, du har foretaget, så der er taget hensyn til afløb, vandafledning, el m.m., måske skal der flyttes installationer osv.

 

 

2) 3D-indretningsforslag i farver

Efter første samtale samler vi de ønsker og krav, vi sammen har aftalt, i et 3D-indretningsforslag i farver af dit nye køkken, bad eller bryggers. Alle dine angivne opmålinger bliver anvendt, så køkkenet, badet eller bryggerset kommer til at passe præcis til dit hjem. 

 

 

3. Præsentation og købsgennemgang via Teams

Efter at tegningerne er klar, får du præsenteret vores forslag. Sammen laver vi tilretninger og snakker om dine valg, så vi er helt sikre på, at dine ønsker og krav er blevet opfyldt. Når vi sammen er tilfredse med resultatet, er din ordre klar til at blive bestilt. 

Din ordre bliver derefter kontrolleret af vores uvildige kvalitetskontrol, som sikrer sig, at mål, tegning og installationer stemmer overens. Nu bliver din ordre bestilt hos vores leverandør i Tyskland, og du kan modtage dit nye køkken, bad eller bryggers inden for 4-6 uger. 

Kom godt i gang

Du kan komme i gang allerede nu ved at kontakte os herunder. Så hjælper vi dig godt i gang med dit nye projekt.