Øv – udstillingsmodellen, du var interesseret i at læse mere om, er desværre blevet solgt. Det var ellers billigt! Det er ærgerligt – men der er mange der gerne vil have fingrene i dem. Dette er selvom vi meget ofte udskifter køkkenudstillinger og badudstillinger, som du så kan købe billigt! Vi lægger løbende nye udstillingskøkkener, -bad og -garderober online, så du er meget velkommen til at holde øje med siden.

Hvis du gerne vil have nys om, når der kommer nye billige udstillinger til salg, så kan du med fordel melde dig til vores nyhedsbrev, da vi oftest vil give besked her i. Husk på, at vores udstillingsmodeller købes som beset, da det er køkkener, garderober og bade brugt til fremvisning – altså de er ikke brugt til madlavning, men blot det helt naturlige brug der kommer af, at modellen har været udstillet i vores butikker. Det hele afspejles selvfølgelig i den ekstra billige pris, som du kan købe det brugte køkken-, bad- eller garderobeudstilling til. Dog gør vi opmærksom på at produktet stadig er i samme høje kvalitet, som altid – nemlig en af markedets bedste!

Står du i en situation, hvor du lige nu og her vil købe nyt køkken, bad eller garderobe, så hjælper vi også gerne med dette. På den måde sikrer du dig, at det passer ind i lige netop dit hjem. Her på siden kan du finde flere priseksempler på køkkener og bad – lige fra den billige og budgetvenlige ende til den ekstravagante og prangende del af spektret. Du kan blandt andet finde køkkenet til dit budget ved at klikke her
Hvad end du køber nyt køkken, nyt bad eller ny garderobe, så starter det hele med en opmåling af rummet. Dette hjælper Vordingborg Køkkenet med gratis og uforpligtende. Hvis du er klar til at gå videre med dit køkken-, bad- eller garderobeprojekt, så kan du klikke her for at komme til bestilling af opmåling.