Køkken

Rettigheder, forbehold, persondata og cookies

Vi tager forbehold for tekniske og typografiske fejl samt prisændringer og udsolgte varer. Informationen på websitet, herunder information givet af udefrakommende i vores fora, kan uden varsel ændres eller slettes.

Personoplysninger som er videregivet på sitet vil ikke blive videresolgt til 3. person, men vil blive brugt i markedsføringsmæssige henseender af Vordingborg Køkkenet A/S.

Alle oplysninger, inklusiv logo, billeder, lyd og tekst, som er formidlet på denne webside, er Vordingborg Køkkenets ejendom. Ved kopiering eller videreformidling eller anden skønsmæssig reproduktion forbeholder vi os ret til at inddrage domstolene.

Persondata

Vi tager naturligvis beskyttelse af persondata meget alvorligt, og vi ønsker at tilse, at dit privatliv beskyttes, hver gang du besøger www.vordingborg.com. Formålet med dannelsen af denne persondatapolitik er at informere dig om vores arbejdsmetoder og dine muligheder med hensyn til, hvordan vi indsamler, behandler og bruger oplysninger om dig.

Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet af denne persondatapolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser persondatapolitikken.

1. Generelt

Vordingborg Køkkenet A/s er registeransvarlig for de personoplysninger, som indsamles og behandles inden for rammerne af denne persondatapolitik. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Hvis du benytter tredjepartstjenester (f.eks. på Facebook, Instagram) i forbindelse med vores tjeneste, gælder sådanne tredjeparters datapolitik udelukkende deres egne tjenester.

2. De personoplysninger, vi indsamler

Personlige data er alle oplysninger, som gør det muligt at identificere dig, f.eks. navn, adresse eller e-mailadresse.
Vi indsamler, behandler og bruger de personoplysninger, du angiver, når du fx bestiller en brochure eller deltager i en konkurrence eller lignende tjenester., f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefon nummer. Under din brug af Tjenesten indsamler, behandler og bruger vi desuden oplysninger, som kan være personoplysninger, herunder:
i) oplysninger om din brug af Tjenesten,
ii) oplysninger om dine forespørgsler,
iii) det Brugerindhold, du sender, uploader og/eller bidrager med til hjemmesiden, og
iv) tekniske oplysninger, herunder f.eks. din URL og din IP-adresse.
 

3. Formål med indsamling af personoplysninger

Vi indsamler, behandler og bruger især personoplysninger med det formål at:

i) Give dig en personlig og bedre oplevelse og stille produkter og tjenester til rådighed for dig:

ii) Kontakte dig efter eller når du har bestilt en brochure: Til dette formål kan vi f.eks. behandle dit navn og telefonoplysninger
iii) udvikle nye produkter og tjenester og analysere dine adfærd: Til dette formål kan vi f.eks. behandle oplysninger om din brug af hjemmesiden.
iv) sende dig tilbud og nyheder: Til dette formål kan vi f.eks. behandle din adresse og email.
v) kommunikere med dig igennem vors nyhedsbrev: Til dette formål kan vi f.eks. behandle din e-mailadresse.
vi) opfylde vores forpligtelser i henhold til lovgivningen:

 

4. Samtykke til og tilbagekaldelse af samtykke til direkte markedsføring

Forudsat at du udtrykkeligt har givet dit samtykke dertil, kan vi også bruge personoplysninger til direkte markedsføring via e-mail eller telefonopkald af vores koncernvirksomheders eller andre virksomheders tjenester og produkter.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke (dog ikke med tilbagevirkende kraft) vedrørende direkte markedsføring. En sådan meddelelse sendes til den registeransvarlige for personoplysninger:

Vordingborg Køkkenet, Langøvej 7-9, 4760 Vordingborg, vk@vordingborg.com

 

5. Videregivelse til nærtstående parter eller tredjeparter

Vi kan også dele dine personoplysninger med andre virksomheder i vores koncern og tredjepartsleverandører, som på vores vegne leverer tjenester til dig, f.eks. infrastruktur, it-tjenester og kundeservice samt udarbejdelse af statistiske analyser, så de kan yde sådanne tjenester. Under alle omstændigheder videregiver vi ikke dine personoplysninger til en tredjepart uden forudgående samtykke fra dig, medmindre domstolene eller myndighederne pålægger os at gøre dette. Videregivelse af oplysninger kan bl.a. ske ved hjælp af internetbaseret teknologi. Vi har ikke til hensigt at sælge eller på anden måde markedsføre dine personoplysninger til tredjeparter.

6. Oplysninger/rettelser/blokering/sletning

Én gang i hvert kalenderår kan du uden beregning få informationer om de personoplysninger, vi behandler om dig, oplysninger om datakilden, brug af oplysningerne samt identiteten af de parter, der har modtaget oplysningerne. En sådan anmodning skal være skriftlig og indeholde dit navn og CPR-nr. samt din underskrift.
Du kan til enhver tid anmode om at få rettet og/eller slettet forkerte eller ændrede oplysninger.
I begge tilfælde skal du sende din anmodning til:

Vordingborg Køkkenet A/S, Langøvej 7-9, 4760 Vordingborg, vk@vordingborg.com

7. Cookies

Vi bruger cookies på vores websted, så vi anonymt kan identificere den enhed, du bruger, og dermed forbedre din oplevelse af Webstedet.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i din webbrowser. Den betyder, at vores system kan huske din enhed, når du besøger Webstedet.

Undgå cookies
Du kan forhindre Webstedet i at efterlade cookies i din browser ved at ændre browserindstillingerne. Hvordan du blokerer for cookies, afhænger af din webbrowser.

Hvorfor bruger vi cookies?
Brugertilpasning af indhold på Webstedet
For at optimere din oplevelse af Webstedet bruger vi cookies til at brugertilpasse indholdet på Webstedet og huske dine præferencer.

Forbedring af Webstedet
Vi arbejder hele tiden på gøre Webstedet bedre. For at kunne gøre dette benytter vi Google Analytics og lignende analyseværktøjer til at analysere vores besøgendes adfærd, helt anonymt og overordnet.
Oplysningerne om, hvordan du bruger Webstedet, sendes anonymt til Google. Vi knytter ikke din IP-adresse til identificerbare personoplysninger om dig. Rent faktisk anonymiseres din IP-adresse, inden den sendes til Google.
De indsamlede adfærdsoplysninger behandles og indgår i statistiske rapporter om aktiviteten på Webstedet. Formålet er ikke at se på en enkelt brugers adfærd, men at indsamle statistiske oplysninger.
Vi bruger derefter disse rapporter til at beslutte, hvordan vi kan gøre Webstedet bedre. En analysecookie er en førstepartscookie, hvilket betyder, at den efterlades af Vordingborg Køkkenet.

Deling eller visning af indhold fra sociale medier
På vores websted er der indlejret indhold fra sociale medier som f.eks. YouTube. Disse websteder kan efterlade cookies, som vi ikke kontrollerer, såkaldte tredjepartscookies. Indlejrede cookies fra følgende tredjepartstjenester kan efterlade cookies i din browser. Følg linksene for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies:

Visning af relevante annoncer
For at optimere vores markedsføring bruger vi tredjepartsannoncenetværk såsom Google AdWords og DoubleClick. De efterlader tredjepartscookies, men du kan stadig fravælge dem ved hjælp af en af følgende tjenester:
Indstillinger for Google-annoncer for at fravælge specifikke Google-tjenester, Your Online Choices for at fravælge et annoncenetværk, About ads, for at fravælge adfærdsannoncer på nettet.

Forbedring af www.vordingborg.com

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores hjemmeside bedre. For at kunne gøre dette benytter vi Google Analytics til at analysere vores besøgendes adfærd, helt anonymt og overordnet.

Anonyme oplysninger

Oplysningerne om, hvordan du bruger Webstedet, sendes anonymt til Google. Vi knytter ikke din IP-adresse til identificerbare personoplysninger om dig. Rent faktisk anonymiseres din IP-adresse, inden den sendes til Google.

Samlede rapporter

De indsamlede adfærdsoplysninger behandles og indgår i statistiske rapporter om aktiviteten på Webstedet. Formålet er ikke at se på en enkelt brugers adfærd, men at samle statistiske oplysninger.

Vi bruger derefter disse rapporter til at beslutte, hvordan vi kan gøre Webstedet bedre.

Analysecookies

Analysecookien er en førstepartscookie, hvilket betyder, at den efterlades af www.vordingborg.com.

Brugertilpasning af indhold på Webstedet

For at optimere din oplevelse af Webstedet bruger vi også cookies til at brugertilpasse indholdet på Webstedet og huske dine præferencer.

Deling eller visning af indhold fra sociale medier

På vores websted er der indlejret indhold fra sociale medier som f.eks. YouTube. Disse websteder kan efterlade cookies, som vi ikke kontrollerer, såkaldte tredjepartscookies.

Indlejret indhold fra følgende tredjepartstjenester kan efterlade cookies i din browser. Følg linksene for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies:

Visning af relevante annoncer for dig

For at optimere vores markedsføring bruger vi tredjepartsannoncenetværk som Google AdWords og DoubleClick. Disse cookies er tredjepartscookies, men du kan stadig fravælge dem ved hjælp af en af følgende tjenester: