Hvad koster det at få lavet nyt badeværelse?

Omkostningerne ved at etablere et nyt badeværelse varierer i høj grad afhængigt af individuelle præferencer. Vordingborg Køkkenet tilbyder et udvalg af badeværelser og badmiljøer, der imødekommer forskellige behov og stilarter. For en mere personlig vejledning opfordres du til at besøge vores butik og nyde en kop kaffe sammen med en af vores konsulenter, som står klar til at hjælpe dig med at realisere dine badeværelsesdrømme.

Hvor lang tid tager det at lave nyt badeværelse?

Når du og konsulenten sammen har fundet den perfekte løsning til dit badeværelse, kan du forvente levering af dine nye badeværelsesmøbler og inventar inden for 4 til 6 uger. Alle vores produkter er designet til at være brugervenlige med hensyn til montering, hvilket gør processen hurtig og enkel. For dem, der ønsker yderligere assistance, tilbyder vi en professionel monteringsservice, hvor vores kvalificerede montører sørger for, at hver enkelt del bliver monteret korrekt og i overensstemmelse med dine ønsker og krav.

Kan det betale sig at renovere badeværelset?

Det kan altid betale sig at renovere sit badeværelse med nye elementer. Med et nyt og renoveret badeværelse, vil du kunne øge komforten og funktionaliteten på badeværelset med nye og moderne badeværelseselementer.

Derudover vil du potentielt øge værdien af din bolig, hvis du renoverer et gammelt badeværelse med nye elementer, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at sælge den.

Kan man skifte fliser i badeværelset?

Ja, det er muligt at skifte fliser i badeværelset. Hvis du vil ændre udseendet på dit badeværelse eller reparere beskadigede fliser. Det er dog vigtigt at være opmærksom på størrelsen på dine nye fliser, farvevalget, så det passer resten af dit badeværelse og omfanget af opgaven.