Fordelene ved at lade vores montører klare arbejdet er:

  • At du kan være 100 procent sikker på, at dit nye Vordingborg Køkken bliver monteret korrekt.
  • At alle standarder og tolerancer bliver overholdt. De er nøje beskrevet i 'Sådan skal et Vordingborg Køkken monteres', og det er vores montørers bibel.
  • At du kan være 100 procent sikker på, at dit nye Vordingborg Køkken bliver monteret hurtigt - vores montører kender produkterne godt, så det går stærkt.

Når du køber snedkermontagen hos Vordingborg Køkkenet, køber du en garanti for, at det arbejde som bliver udført, dels lever op til vores skrappe kvalitetskrav, dels en garanti for, at det også bliver færdiggjort til den aftalte tid og til en fast pris med klar angivelse af, hvad du får for pengene.

Derudover står Vordingborg Køkkenet som garant for det udførte arbejde, hvis uheldet skulle være ude, og der sker defekter, som skyldes montagen.

Vordingborg Køkkenet benytter sig udelukkende af snedkermontører, som er specielt godkendt og certificerede af Vordingborg Køkkenet. Mange af vore faste montører har arbejdet for Vordingborg Køkkenet i op til 10 år. Vi kender derfor vores montører indgående og ved, hvad de kan, og de ved, hvad vi forlanger af dem.

Fordelen ved en erfaren Vordingborg Køkken montør er, at han kender produktet og derfor er meget hurtigt til at sætte det op. For et normalt køkken tager det fra 1-3 dage for én montør at montere færdigt. Du kan altså hurtigt tage dit nye køkken i brug.

Klik her for at se, hvordan et Vordingborg Køkken skal monteres