Er du på udkig efter et godt køkkentilbud, så er du kommet til det rette sted! Vordingborg Køkkenet er DIT landsdækkende køkkenfirma med hele 26 butikker rundt i hele landet og i alle vores butikker har vi de bedste køkkenkonsulenter, som altid står klar til at hjælpe dig med at give et godt køkken tilbud.

Så hvis du gerne vil have opfyldt ønsket om nyt køkken — endda på tilbud, så besøg en af vores mange butikker. Her kan du både søge køkken inspiration blandt vores udstillingskøkkener, få tegnet dit drømmekøkken i 3D, få et godt køkkentilbud og meget mere. Ligegyldigt hvor langt du er i opstartsprocessen, så vil vi hjælpe dig hele vejen igennem – startende med et godt tilbud på dit nye køkken. 

Nyt køkken tilbud 

Hvad indeholder så dette køkken tilbud? Vores køkkensortiment spænder bredt med 70 forskellige lågefronter, 46 forskellige bordplader, flere end 60 greb og meget mere. Kombinationsmulighederne er uendelige, så der burde være noget for enhver smag med utallige af muligheder for, at designe og sammensætte dit nye drømmekøkken.

Alt dette tages i betragtning, når vi skal sammensætte et nyt køkkentilbud til dig. Vores køkkenkonsulenter er altid klar til, at lytte til dine behov og sætter en ære i at opfylde dine ønsker om dit fremtidige drømmekøkken, når de tegner et personligt nyt køkken tilbud til dig. Når I sammen har fundet frem til dine køkkenbehov, så vil vores konsulenter gennemgå dit nye køkkentilbud sammen med dig. Et nyt køkken er nemlig en stor investering, så det er vigtigt at få gode råd og vejledning, så du ender med at træffe den rigtige beslutning.

Køkken tilbud og priser 

Dit køkkentilbud kan tegnes til mange forskellige priser og det er helt op til dig, hvad dit køkkenbudget er. Disse priser er helt afhængig af dine valg angående størrelse, bordplade, lågefronter, hvidevarer, armatur og meget mere. Hos Vordingborg Køkkenet får du et tilbud på køkken, hvor kan være ALT inklusive, hvis du ønsker dette. 

Vi har flere niveauer af priser inden for dit budget, og vi bestræber os på, at opfylde dine køkkendrømme, så dit køkkentilbud matcher dit budget. Vores prisklasser spænder alt fra under 35.000 kr., mellem 35.000 til 60.000 kr., og over 60.000 kr. for, at give dig et indblik i, hvor dine behov ligger. Du kan se nærmere, hvilke køkkener der ligger i de forskellige niveauer af priser lige her. Vi bestræber os ligeledes på at matche sammenlignelige priser og tager på gratis opmåling, så du kan få et konkret køkken tilbud, der passer netop dit køkkenrum. 

Har du interesse i både at købe dit nye badmiljø og drømmekøkken hos Vordingborg Køkkenet, er det også muligt at få et samlet bad- og køkkentilbud hos os. Ligeledes er det også muligt at få et køkken tilbud på udstillingsmodeller. Når vores køkkenforretninger skal fornyes og have nye køkkener, sættes hver køkken udstilling, der ikke længere skal fremvises, til salg — så du her kan finde et særlig godt tilbud på køkken. 

Er du interesseret i at få et køkkentilbud hos os, kan du enten booke et møde hos en af vores køkkenkonsulenter her, eller besøge en af vores landsdækkende butikker nær dig her