Pressemeddelelse

4. februar 2021

 

Dansk køkkenfirma leverer hjemmearbejdspladser til køkkenet

Den stigende brug af hjemmearbejdspladser har fået danskerne til at fokusere på gode arbejdsforhold i hjemmet. Vordingborg Køkkenet mærker denne stigende interesse i køkkensalget, hvor der stadigt oftere er ønsker om integreret arbejdsplads i køkkenet.

Hjemmearbejdspladsen er blevet en vigtig del af denne Corona‐epidemi, som har sat sit præg på størstedelen af Danmark. Mange danskere har i flere måneder været henstillet til at skulle klare arbejdsopgaverne fra hjemmet – også dem der normalt ikke har en hjemmearbejdsplads. Det kan give lidt
udfordringer at have ordentlige arbejdsforhold på samme tid specielt, hvis man bor på lidt plads eller hvis det er hele familien, der er hjemme.
Vordingborg Køkkenet kan mærke en øget opmærksomhed omkring vigtigheden i at have en god hjemmearbejdsplads og en øget interesse ved at få integreret denne arbejdsplads i køkkenet.

‐ I takt med at Corona‐epidemien har godt fat i Danmark, har vi oplevet et øget ønske fra vores kunder om at få en god siddeplads i køkkenet, hvor det er muligt at etablere hjemmearbejdsplads. Når det både er mor, far og børnene, der går i skole og arbejder hjemmefra, er det vigtigt, at der ergode arbejdsforhold for alle, udtaler salgs‐ og marketingchef Mads Skjoldby

 

Muligheden for at etablere arbejdsplads i køkkenet kan fx være ved en køkkenø, en integreret del af bordpladepladsen eller ved at vælge at  bordpladen i køkkenet også skal bruges som bordplade på spisebordet. Med til de gode arbejdsforhold hører sig god plads til at sidde ordentligt samt nem adgang til strøm til computeren. Det kan fx være stikkontakt indbygget i bordpladen, strømstik i bordbenet osv.

Ved spørgsmål:

Kontakt salgs‐ og marketingchef Mads Skjoldby, tlf. 40 63 01 61

 

 

Hjemmearbejdsplads i køkkenet, Vordingborg Køkkenet

Billedtekst: Stadig oftere ønsker Vordingborg Køkkenets kunder at få integreret en arbejdsplads i køkkenet. Mulighederne er mange, som fx siddeplads ved køkkenø, integreret arbejdsplads eller ved spisebordet.