Billede
Vordingborg Køkkenet i Valby
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Gl. Køge Landevej 135
2500 Valby

Køkken Valby

I dejlige Valby, hvor boligtyperne er mange, finder du ét af Vordingborg Køkkenets store showrooms. Gå på opdagelse, og se vores store udvalg af køkkenelementer og hårde hvidevarer i Valby – alt sammen i topkvalitet! Her har vi specialiseret os i at vejlede dig i, hvordan du får det bedste og lækreste køkken for dine penge. Hvad enten du skal have lavet nyt køkken til din unikke københavner-lejlighed, hvor både gulve og vægge er blevet skæve gennem tiden, eller du har købt en villa hvor køkkenet trænger til en udskiftning – så står vi klar til at hjælpe dig. Vores konsulenter har en bred viden, - og et stort kendskab til forskellige køkkenopstillinger, netop grundet den store diversitet af boligtyper i området. Intet projekt er for stort eller for småt! Lad os blot høre om dine ønsker, drømme, behov og budget, disse er udgangspunktet, når vi skal i mål med at opfylde din drøm om et nyt køkken.

Inspiration køkken butik Valby

Badeværelse Valby

Hos Vordingborg Køkkenet kan vi hjælpe dig med både bad og køkken i Valby. Hvis du har besluttet dig for, at drømmen om et nyt badeværelse skal realiseres, så start din inspirationstur hos os. Vores store lækre showroom bugner af udstillinger, så du kan orientere dig inden for forskellige stilarter, trends og kombinationsmuligheder. Finder du ikke det du søger i vores butik, så tag en snak med en af vores dygtige konsulenter. De står klar til, at guide dig igennem vores kæmpestore sortiment af bad møbler, og de giver dig det materiale du skulle have brug for. Hos Vordingborg Køkkenet designer vi dit nye badeværelse ud fra dine ønsker og behov. Det vil sige, at vi sammensætter badmøblerne så de passer til de mål det givne rum har, og efterfølgende finder I frem til hvilke materialer I bedst kan lide. På den måde bliver dit nye badeværelse tilpasset lige nøjagtigt dit hjem, og din personlige stil.

 

Inspiration køkken butik Valby

Vordingborg Køkken Valby åbningstider

Hos Vordingborg Køkkenet i Valby har vi åbent man.-fre. kl. 10.00-17.30 og
lør. 10.00-14.00. På vores hjemmeside kan du også se, hvornår vi holder åbent hus. Åbent hus er en række weekender, i løbet af året, hvor vi holder åbent både lørdag og søndag kl. 10-15. Med vores åbningstider, har du, i både hverdag og weekend, god mulighed for at besøge. Vent dog ikke med at besøge os til sidste øjeblik, da udstillingerne er mange, så du får brug for al den tid du kan undvære, for at gå på opdagelse i dem alle.

Vordingborg Køkkenet i Valby ligger centralt placeret på Gammel Køge Landevej. Her kommer du let til os, uanset om du har bil eller ej. Buslinje 4A stopper lige foran døren, så hop af bussen eller parker bilen på en af vores parkeringspladser, og kom ind og bliv inspireret eller få en uforpligtende snak med en af vores dygtige konsulenter.

55.6450366, 12.5042264

Udtalelser fra vores kunder

Hej Thomas Ousted, Vordingborg Køkkenet, Valby

Er selv butikschef og har været i detail branchen meget længe. Og service med forståelse for kunden er noget som jeg selv går rigtig meget op i. Har købt køkken hos jer før for 1 år siden, og har igen købt køkken hos jer idag. Og kan ikke ligge en finger på den fantastiske service jeg/min kæreste er blevet mødt med af jeres rigtige gode butikschef Thomas i Valby afdelingen. Thomas går 100 % efter kundens ønsker og er sindssyg god til at vejlede og finde det rigtige - udover det virker hans personale super glade for ham. Det en mand i skal beholde i lang tid. Han er guld værd. Tak for god service og glæder mig til at få mit nye køkken!

Hej Vordingborg Køkkenet, Valby

Mega god kompetent og behagelig service fra valbyafdelingen, alle elementer kom til tiden, og alt passede. Super tømrer der klarede det hele på en dag!

Heh Thomas Ousted, Vordingborg Køkkenet; Valby

Vi har forsøgt at skrive os vores oplevelse af Vordingborg køkken og butikschef Thomas Ousted på Trustpilot, uden held.

Vi ville dog rigtig gerne skrive, at vi har fået 1. klasses service/behandling af Thomas fra Valby afdelingen. Han har været med hele vejen og kommet hjem til os, når vi har haft spørgsmål til småændringer undervejs. Vi har gennem hele forløbet været trygge. 

Køkkenet lever fuldstændig op til vores forventninger og alt har været som det skulle være, herunder levering af køkken. Kæmpe stor ros til Thomas, som er yderst behagelig og kompetent I må meget gerne give det videre til ham.

Hej Jonas Lunding, Vordingborg Køkkenet, Valby.

Da vi skulle vælge vores nye køkken, var der uenighed i det lille hjem. Den nærige vestjyde (mig) mente, at et IKEA-køkken sagtens kunne gøre det. Vi er alligevel ikke de store kokke og desuden var der kun to ting, der var vigtige for mig i forbindelse med køkkenet; træbordpladen og Quookeren. Den kvalitetsbevidste nordjyde (min kæreste) insisterede dog på, at vi fik tilbud fra ”rigtige” køkkenfirmaer også. Og således endte vi med tilbud fra IKEA, Invita og Vordingborg Køkkenet.

Hvor servicen hos IKEA var begrænset, var prisen (når man nu gerne vil have både træbordplade OG Quooker) overraskende høj – til gengæld havde vi et tilbud efter én tur i IKEA, der varede 2 timer.

Oplevelsen hos Invita var langt mere tidskrævende. Efter 6 møder hos skiftevis dem og os fik vi endelig en pris, der var det dobbelte af vores oprindelige budget. Suk…

Så da vi skulle have første møde med Jonas fra Vordingborg Køkkenet var vores tålmodighed allerede lidt brugt og vores forhåbning om at finde et fornuftigt køkken til en ditto pris meget lille. Derfor var det enormt forfriskende at få en gæv jyde ind af døren, der startede med at skyde vores plantegning ned – på den gode måde. For som sådan kunne vi da godt få køkkenet til at se ud, som vi havde tænkt… men så skulle der rykkes rundt på en nogle rør og dét ville jo nok blive dyrt. Om vi havde overvejet at gøre det anderledes? Næh… egentlig ikke. Og dét blev startskuddet til et fantastisk forløb sammen med Vordingborg og i særdeleshed Jonas, der er et enormt tålmodigt og idérigt menneske. Et køkken kan laves på utroligt mange måder og jeg tror, at vi var alle alternativer igennem sammen med Jonas. Vi endte med alternativ nr. 7 eller 8! Vi fik alle vores ønsker omkring funktioner til køkkenet arbejdet ind i planen - og med udgangspunkt i Jonas' idé har vi nu også en rigtig garderobe til gæsternes overtøj. Og min kæreste fik sågar en ovn, der kan styres via en app – og VK var helt cool med, at vi ikke købte den gennem dem.

Da køkkenplanen var helt på plads og aftalen indgået i september 2018 ville skæbnen desværre, at vi mistede et af mine nære familiemedlemmer og vores projekt blev udsat på ubestemt tid. VK kvitterede med blot at udskyde leveringen. Da vi efterfølgende blev ramt af København Kommunes 200 dages behandlingstid på byggetilladelsen, kvitterede VK igen med en at udskyde leveringen. Og da vi så endelig i foråret 2020 meldte klar med en endelig leveringsdato, fik vi et opfølgningsmøde, hvor vi lige gennemgik hele køkkenet igen. Vi havde ændret holdning mht grebene, så det rettede vi bare. Den oprindelige 20års-jubilæums-rabat, som vi havde fået tilbud efter, da vi bestilte køkkenet i efteråret 2018, fik vi lov til at beholde.

Og til den nysgerrige: prisforskellen mellem VK og IKEA var omkring 10.000 kroner. Det er selvfølgelig en hel del, men tag i betragtning at med IKEA skulle vi selv bestille Quookeren og bordpladen andetsteds, vi skulle selv ud på lageret og hente alle kasserne, hvorefter vi selv skulle samle det hele derhjemme for at opnå dén besparelse. VK leverede ikke bare til døren – men helt ind i lejligheden og alle skabene var samlet, da de ankom.

 

Så nu sidder jeg i mit smæk-lækre køkken med en kop te lavet på 0-komma-5 med den dér smarte Quooker og smiler. Hvor var det heldigt, at min kæreste insisterede på et rigtigt køkkenfirma – og hvor var vi heldige, at vi fandt netop dét køkkenfirma, der kunne rumme os, alle vores idéer og alle bumpene på vejen for at komme dertil, hvor køkkenet endelig kunne blive leveret.

God service, værdifuldt modspil og fleksibilitet. Og god pris to go with that - what's not to like?

Hej Thomas Ousted, Vordingborg Køkkenet, Valby

Vi kan kun sige at vi er utrolig glade for den service der har været i forbindelse med vores nye køkken fra Vordingborg. Vi blev guidet og hjulpet virkelig godt på vej af Thomas Outsted fra Valby. Han formåede at lytte til vores ønsker samtidig med at han kom med sine erfaringer og utrolig gode forslag til hvad man kunne gøre i rummet. Thomas var med til at gøre hele processen tryg og behagelig. Vi er simpelthen så glade for vores køkken. Det er både funktionelt, pænt og unikt! TAK!

Hej Thomas Ousted, Vordingborg Køkkenet, Valby

Fantastisk handel! – Med Vordingborg køkkenet, Valby af Thomas :) Vi fik Thomas ud og måle vores køkken og bad op, han havde forberedt et godt udgangspunkt til vores møde, og han tog vores ændringer med. Vi fik alt det vi havde behov for, samt fantastisk vejledning og løbende kontakt, da der var længe før vi skulle havde leveret køkkenet. Da køkkenet blev leveret, var det også en god oplevelse, og ved vores egen montering, måtte vi konkludere t er manglede en del til vores afløb i køkkenet, det var intet problem. Og via deres reklamation på nettet var det forholdsvis hurtigt ordnet og vi fik et helt nyt sæt til afløbet. Jeg vil til en hver tid anbefalede Vordingborg køkkenet til andre der skal havde lavet køkken - og bad.

Hej Jesper Damgaard, Vordingborg Køkkenet, Valby

Vi har købt nye skabe, bordplader og vaske til 2 badeværelser og et bryggers hos Vordingborg køkkenet i Valby. Det har været en super god proces lige fra start til slut. Jesper fra firmaet var en god sparingsatpartner og guidet os igennem køb, opmåling og udførelse. Vi følte os i trygge hænder og det er super flot håndværk det som er udført alt udført til tiden og faktisk færdigt før tid. Vi kan kun anbefale Vordingborg køkkenet i Valby.

Hej Thomas Ousted, Vordingborg Køkkenet, Valby

Har fået et fantastisk Vordingborg køkken, som lever helt op til mine forventninger. Udover dette er jeg også blevet betjent på et højt fagligt niveau af Thomas Ousted fra Vordingborg køkkener i Valby både hvad angår gode ideer, inspiration samt indretning af mit dejlige Vordingborg køkken. Monteringen er også udført af en meget dygtig og kompetent tømrer, som hedder Brian fra Vordingborg køkkenet i Valby. Hele køkken processen er bare kørt igennem, og jeg føler mig ovenud godt behandlet og super godt tilfreds. Kan klart anbefales.

Hej Lasse Støving Jensen, Vordingborg Køkkenet, Valby

Kan kun levere fulde stjerner efter et super godt samarbejde med Viborg Vordingborg . Her har Lasse klaret til UG at få flettet alle vore ideer og ændringer ind i vores nye køkken som bare i hverdagen også fungere præcis som ønsket Tak for det.

Hej Jonas Lunding, Vordingbirg Køkkenet, Valby

Vi har været 100% tilfreds både med servicen i butikken, over telefon og også med levering.

Jonas var super hjælpsom! 

Vi ville først kun skifte den ene side af bordpladen, og heldigvis frarådede Jonas os dette. Det er vi rigtig glade for, for bordpladen var helt ødelagt da vi skilte dem ad, præcis som Jonas forudså. Derudover var han bare generelt flink og serviceminded. 

Skal venner og familie have nyt køkken eller ny bordplade så sender vi dem uden tvivl ud til Jonas i Valby.