Valby

Vordingborg Køkkenet Valby

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. 10.00-14.00

Adresse

Gl. Køge Landevej 135
2500 Valby
 

Tlf. 36 46 46 00
Fax 36 46 46 15
 

 • Helena Frederiksen, Valby

  "

  Hej Christopher Brunholm Rydzy, Vordingborg Køkkenet, Valby

  Jeg vil sige et STORT tak for virkelig god service (Christopher fra jeres Valby afdeling) og alt til tiden. 

  OG ikke mindst tak for at jeg nu har fået så flot et køkken. 

  Jeg har for sjov skyld vedhæftet før og efter billeder. 

  Jeg vil til hver en tid anbefale Vordingborg Køkkener.

 • Peter Loumann Vielsted, Valby

  "

  Hej Jacob Fischer Krøll, Vordingborg Køkkenet, Valby

  Professionelle og super sevice!

  I forbindelse med vores jagt på et nyt køkken, har vi haft den fornøjelse at arbejde sammen med Jacob Krøll fra Vordingborg i Valby. Jacob har været professionel fra start, lytter til de behov vi har, og kommer med super løsninger, og selvfølgelig en skarp pris. Jeg vil alle dage anbefale Vordingborg i Valby og Jacob Krøll.

 • Lene og anders, Islands Brygge

  "

  Hej Jonas Madsen, Vordingborg Køkkenet, Valby

  Vejen til vores drømmekøkken - topkarakter til Vordingborg Køkkenet!

  Vores handel med Vordingborg Køkken (Valby) har været en fornøjelse hele vejen igennem. Sælger Jonas Madsen har fulgt os fra dag 1 og til vi stod med vores drømmekøkken. Det har været et super fint forløb, hvor Jonas har været lyttende over for vores forslag og budget. Levering og opsætning af køkken har forløbet helt uden problemer. Så udelukkende topkarakter til Vordingborg Køkken herfra Anders og Lene, Islands Brygge.

 • Eva og Ken, Sengeløse

  "

  Hej Jimmi Asbjerg, Vordingborg Køkkenet, Valby

  Vi er meget tilfreds med hele "processen". Hurtig afklaring af det vi hade brug for, leverance når det var bestilt, montøren  (Markus) kom og han var meget dygtig sagte min mand, som var hjemme den dagen. Det blev meget pænt. Dog glemte vi snakke og bestille skurelister... men det fikser vi selv.

  Ikke noget at klage over. Hvilket vi ikke heller troede at det skulle blive, eftersom vi købte vores køkken fra jer for 12 år siden. Det var derfor vi brugte jer igen.

 • Mette Sørensen, Valby

  "

  Hej Jannik Wille, Vordingborg Køkkenet, Valby

  Rigtig god behandling og god kvalitet

  Bestilte bordplade og greb i Valby afd. Ved sælger Jannik. Fra vi trådte ind i butikken blev vi taget godt imod og blev grundigt vejledt ift. Vores behov og ønsker. De forskellige valgmuligheder blev gennemgået og vi fandt frem til en rigtig flot bordplade som passede til vores budget. Bordpladen var en uge forsinket fra fabrikken, men vi synes vi blev informeret i god tid om dette , og det var tydeligt at Jannik gjorde hvad han kunne for, at vi følte os informeret og forstået undervejs. Bordpladen ankom efterfølgende til den nye aftalte tid , kvaliteten lever i den grad op til vores forventninger. Kan klart anbefale deres produkter og kundeservice .