Billede
Vordingborg Køkkenet i Valby
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Gl. Køge Landevej 135
2500 Valby

Køkken Valby

I dejlige Valby, hvor boligtyperne er mange, finder du ét af Vordingborg Køkkenets store showrooms. Gå på opdagelse, og se vores store udvalg af køkkenelementer og hårde hvidevarer i Valby – alt sammen i topkvalitet! Her har vi specialiseret os i at vejlede dig i, hvordan du får det bedste og lækreste køkken for dine penge. Hvad enten du skal have lavet nyt køkken til din unikke københavner-lejlighed, hvor både gulve og vægge er blevet skæve gennem tiden, eller du har købt en villa hvor køkkenet trænger til en udskiftning – så står vi klar til at hjælpe dig. Vores konsulenter har en bred viden, - og et stort kendskab til forskellige køkkenopstillinger, netop grundet den store diversitet af boligtyper i området. Intet projekt er for stort eller for småt! Lad os blot høre om dine ønsker, drømme, behov og budget, disse er udgangspunktet, når vi skal i mål med at opfylde din drøm om et nyt køkken.

Inspiration køkken butik Valby

Badeværelse Valby

Hos Vordingborg Køkkenet kan vi hjælpe dig med både bad og køkken i Valby. Hvis du har besluttet dig for, at drømmen om et nyt badeværelse skal realiseres, så start din inspirationstur hos os. Vores store lækre showroom bugner af udstillinger, så du kan orientere dig inden for forskellige stilarter, trends og kombinationsmuligheder. Finder du ikke det du søger i vores butik, så tag en snak med en af vores dygtige konsulenter. De står klar til, at guide dig igennem vores kæmpestore sortiment af bad møbler, og de giver dig det materiale du skulle have brug for. Hos Vordingborg Køkkenet designer vi dit nye badeværelse ud fra dine ønsker og behov. Det vil sige, at vi sammensætter badmøblerne så de passer til de mål det givne rum har, og efterfølgende finder I frem til hvilke materialer I bedst kan lide. På den måde bliver dit nye badeværelse tilpasset lige nøjagtigt dit hjem, og din personlige stil.

 

Inspiration køkken butik Valby

Vordingborg Køkken Valby åbningstider

Hos Vordingborg Køkkenet i Valby har vi åbent man.-fre. kl. 10.00-17.30 og
lør. 10.00-14.00. På vores hjemmeside kan du også se, hvornår vi holder åbent hus. Åbent hus er en række weekender, i løbet af året, hvor vi holder åbent både lørdag og søndag kl. 10-15. Med vores åbningstider, har du, i både hverdag og weekend, god mulighed for at besøge. Vent dog ikke med at besøge os til sidste øjeblik, da udstillingerne er mange, så du får brug for al den tid du kan undvære, for at gå på opdagelse i dem alle.

Vordingborg Køkkenet i Valby ligger centralt placeret på Gammel Køge Landevej. Her kommer du let til os, uanset om du har bil eller ej. Buslinje 4A stopper lige foran døren, så hop af bussen eller parker bilen på en af vores parkeringspladser, og kom ind og bliv inspireret eller få en uforpligtende snak med en af vores dygtige konsulenter.

55.6450366, 12.5042264

Udtalelser fra vores kunder

Hej Jimmi Asbjerg, Vordingborg Køkkenet, Valby

Vi har været fuldt ud tilfredse med den behandling vi har fået i forbindelse med vores køb.

Vi er blevet betjent af en meget kompetent medarbejdere, der tog sig tid til at besvare alle vores spørgsmål.

Hej Jimmi Asbjerg, Vordingborg Køkkenet, Valby

Vi har været glade for at handle med jer. Leveringen kom som aftalt med jeres chauffør.

Montøren klarede opgaven til UG. Vi har kun positive oplevelser. Sælgeren lyttede til vores ønsker.

Har kunnet følge med i hvor langt vi var i processen, i form af mail og sms.

Så kun en positiv oplevelse.

Til Jimmi Asbjerg, Vordingborg Køkkenet, Valby

Jeg blev ringet op af Jimmi fra jeres Valby afdeling! Vi havde en super god dialog og kom frem til en god løsning for begge parter, dejligt at opleve en sådan professionalisme.:) Jeg vil gerne have lov til at rose Jimmi for den gode behandling, endvidere har jeg fået mit manglende skab og det hele bliver færdigmonteret på torsdag. God oplevelse!!

Til Jannik Wille, Vordingborg Køkkenet, Valby

Tak for en fin behandling i forbindelse med køb af vore køkken. Også en tak til Jannik fra Valby som var hurtigt til at komme og måle op og hjælpe os med hvad vi kunne bruge, det er gået som det skulle. mange tak for hjælpen.

Hej Jonas Madsen, Vordingborg Køkkenet, Valby

Sælger Jonas var den første person jeg stiftede bekendtskab med. En utrolig behagelig sælger, som forstod at lytte til ens ønsker og drømme. Hele forløbet igennem har han ydet en fantastisk service. Ligeledes en behagelig oplevelse, da jeg besøgte jeres butik på Gl. Køge Landevej.

De 2 fragtmænd var  imponerende. Aldrig har jeg oplevet fragtmænd, som var så betænksomme overfor gulve, møbler og billeder, som kunne være i vejen, da alle køkken elementerne skulle placeres et sted tæt på køkkenet. Igen en super god oplevelse og service.

Mit næste møde blev med Mark, som skulle sætte køkkenet op. Også her stødte jeg på rigtig god service, og et super godt informations niveau.

Skal jeg komme med et punkt, som kunne ha` været rart for mig, som førstegangs køber af et køkken (og som ikke formåede at forudse problemet), så ville det være ekstra godt, hvis jeres fantastiske 3d program, som I kan vise kunderne, også kunne havde taget forbehold for ønsket om at beholde fliserne på væggen, som desværre endte med ikke at matche skabene, og efterlod godt 2-3 cm kant fra flis til oven skabene. Og det samme gjorde sig desværre gældende med mit gulv, da skabene ikke var ligeså dybe, som de gamle skabe var, ja så endte jeg også her med et gulv, der sluttede før soklen. Lidt træls, da det jo ligesom er sidste finish.

Når de sidste linjer er sagt (skrevet), så er jeg super glad for mit nye køkken. Det lever fuldt ud op til det køkken, som jeg så i udstillingen i jeres butik. Og med hensyn til sidste finish, så finder jeg nok på en løsning. Mark gav mig i hvert fald nogle ideer.

Hej Steven Holse Olsen, Vordingborg Køkkenet, Valby

Vi har været meget tilfredse med jeres salg og leverance, herunder underleverandørerne (håndværkerne) - så tak for en god oplevelse! 

Hej Jimmi Asbjerg, Vordingborg Køkkenet, Valby

Jeg er 100% tilfreds. Alt gik som det skulle. Chaufføren ringede 30 minutter før levering som aftalt, og de var yderst venlige og nænsomme med varerne.

Betjeningen i butikken har jeg bestemt heller intet at klage over. Meget fin service og venlig betjening.

Hej Jimmi Asbjerg, Vordingborg Køkkenet, Valby

Vi er helt færdige, og at kan kun sige, at vi er godt tilfredse.

Det var vi også for 13 år siden, da vi fik nyt køkken. Nu har vi således både brøkers og køkken fra Vordingborg. Det er både super flot og meget anvendeligt.

Til Steffen Jøker, Vordingborg Køkkenet, Valby

Jeg havde fornøjelsen af at have Steffen Jøker som sælger. Han har gennem hele forløbet været meget hjælpsom og imødekommende. Han fandt en god pris til mig på mit køkken (jeres 50 års jubilæumstilbud på 50%), ligesom han har gjort alt for, at jeg skulle føle mig tryg ved at placere en så stor ordre hos netop Vordingborg Køkkenet.

Leverandørerne har jeg ikke så meget at sige til - det er, hvad det er.

Men de to mænd,  der kom med køkkenet og bar det op i lejligheden: De må være født med fløjs- og silkehandsker! De bar det så forsigtigt. Ikke så meget som en enkelt gang hørte jeg dem støde på gelænder eller andet. Stor ros til de gutter!!!

Jeg havde fornøjelsen af en montør, der hedder Claus, som med stor professionalisme satte mit køkken op. Ja, katten var løbet med målet et par steder, men han passede alting fint til, så det alligevel kom til at passe i sidste ende. Ligesom han med stor tålmodighed bar over med min nysgerrighed, når jeg så på, mens han arbejdede.

Der har været lidt svipsere og misforståelser her i slutningen af forløbet, men ikke noget jeg regner for at være alvorligt:

Jeg havde ikke selv være opmærksom på at få emhætte-aftrækssættet med - det er nu efterbestilt.

Det ene af mine vitrineskabe har en fabrikationsfejl - et nyt er bestilt og leveres og opsættes om tre uger.

Enden af en bordplade og nogle mellemrum, der skal skjules, samt nogle fodpaneler, der skal sættes fast - det bliver alt sammen rettet om tre uger. På det tidspunkt får jeg også den metal "dims", der skal dække over det ubrugte hul i min vask (til blandingsbatteri).

Overordnet er jeg yderst tilfreds med min handel med Vordingborg Køkkenet. Det behøver ikke blive sidste gang, jeg undersøger markedet dér først, inden jeg undersøger noget andet.

Hej Jimmi Asbjerg, Vordingborg Køkkenet, Valby

Jeg vil sige at vi har været yderst tilfreds med jeres service.

Især Jimmi Asbjerg fra jeres butik i Valby har været utrolig professionel og har været hurtig til at svare på de spørgsmål vi har haft. Han har givet en super service og et super godt første håndsindtryk.

Vi har været så tilfredse, at vi allerede har givet en ven jeres navn da han også skal have nyt køkken og han er allerede i gang med af en aftale med Jimmi,

Jeres montør har også givet en fantastisk service.

Alt i alt en super oplevelse og fuldt tilfredsstillende.