Valby

Vordingborg Køkkenet Valby

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. 10.00-14.00

 

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Gl. Køge Landevej 135
2500 Valby
 

Tlf. 36 46 46 00
Fax 36 46 46 15
 

 • Lene, Valby

  "

  Heh Thomas Ousted, Vordingborg Køkkenet; Valby

  Vi har forsøgt at skrive os vores oplevelse af Vordingborg køkken og butikschef Thomas Ousted på Trustpilot, uden held.

  Vi ville dog rigtig gerne skrive, at vi har fået 1. klasses service/behandling af Thomas fra Valby afdelingen. Han har været med hele vejen og kommet hjem til os, når vi har haft spørgsmål til småændringer undervejs. Vi har gennem hele forløbet været trygge. 

  Køkkenet lever fuldstændig op til vores forventninger og alt har været som det skulle være, herunder levering af køkken. Kæmpe stor ros til Thomas, som er yderst behagelig og kompetent I må meget gerne give det videre til ham.

 • Susanne Nygaard, Valby

  "

  Hej Jonas Lunding, Vordingborg Køkkenet, Valby.

  Da vi skulle vælge vores nye køkken, var der uenighed i det lille hjem. Den nærige vestjyde (mig) mente, at et IKEA-køkken sagtens kunne gøre det. Vi er alligevel ikke de store kokke og desuden var der kun to ting, der var vigtige for mig i forbindelse med køkkenet; træbordpladen og Quookeren. Den kvalitetsbevidste nordjyde (min kæreste) insisterede dog på, at vi fik tilbud fra ”rigtige” køkkenfirmaer også. Og således endte vi med tilbud fra IKEA, Invita og Vordingborg Køkkenet.

  Hvor servicen hos IKEA var begrænset, var prisen (når man nu gerne vil have både træbordplade OG Quooker) overraskende høj – til gengæld havde vi et tilbud efter én tur i IKEA, der varede 2 timer.

  Oplevelsen hos Invita var langt mere tidskrævende. Efter 6 møder hos skiftevis dem og os fik vi endelig en pris, der var det dobbelte af vores oprindelige budget. Suk…

  Så da vi skulle have første møde med Jonas fra Vordingborg Køkkenet var vores tålmodighed allerede lidt brugt og vores forhåbning om at finde et fornuftigt køkken til en ditto pris meget lille. Derfor var det enormt forfriskende at få en gæv jyde ind af døren, der startede med at skyde vores plantegning ned – på den gode måde. For som sådan kunne vi da godt få køkkenet til at se ud, som vi havde tænkt… men så skulle der rykkes rundt på en nogle rør og dét ville jo nok blive dyrt. Om vi havde overvejet at gøre det anderledes? Næh… egentlig ikke. Og dét blev startskuddet til et fantastisk forløb sammen med Vordingborg og i særdeleshed Jonas, der er et enormt tålmodigt og idérigt menneske. Et køkken kan laves på utroligt mange måder og jeg tror, at vi var alle alternativer igennem sammen med Jonas. Vi endte med alternativ nr. 7 eller 8! Vi fik alle vores ønsker omkring funktioner til køkkenet arbejdet ind i planen - og med udgangspunkt i Jonas' idé har vi nu også en rigtig garderobe til gæsternes overtøj. Og min kæreste fik sågar en ovn, der kan styres via en app – og VK var helt cool med, at vi ikke købte den gennem dem.

  Da køkkenplanen var helt på plads og aftalen indgået i september 2018 ville skæbnen desværre, at vi mistede et af mine nære familiemedlemmer og vores projekt blev udsat på ubestemt tid. VK kvitterede med blot at udskyde leveringen. Da vi efterfølgende blev ramt af København Kommunes 200 dages behandlingstid på byggetilladelsen, kvitterede VK igen med en at udskyde leveringen. Og da vi så endelig i foråret 2020 meldte klar med en endelig leveringsdato, fik vi et opfølgningsmøde, hvor vi lige gennemgik hele køkkenet igen. Vi havde ændret holdning mht grebene, så det rettede vi bare. Den oprindelige 20års-jubilæums-rabat, som vi havde fået tilbud efter, da vi bestilte køkkenet i efteråret 2018, fik vi lov til at beholde.

  Og til den nysgerrige: prisforskellen mellem VK og IKEA var omkring 10.000 kroner. Det er selvfølgelig en hel del, men tag i betragtning at med IKEA skulle vi selv bestille Quookeren og bordpladen andetsteds, vi skulle selv ud på lageret og hente alle kasserne, hvorefter vi selv skulle samle det hele derhjemme for at opnå dén besparelse. VK leverede ikke bare til døren – men helt ind i lejligheden og alle skabene var samlet, da de ankom.

   

  Så nu sidder jeg i mit smæk-lækre køkken med en kop te lavet på 0-komma-5 med den dér smarte Quooker og smiler. Hvor var det heldigt, at min kæreste insisterede på et rigtigt køkkenfirma – og hvor var vi heldige, at vi fandt netop dét køkkenfirma, der kunne rumme os, alle vores idéer og alle bumpene på vejen for at komme dertil, hvor køkkenet endelig kunne blive leveret.

  God service, værdifuldt modspil og fleksibilitet. Og god pris to go with that - what's not to like?

 • Zeliha, Valby

  "

  Hej Thomas Ousted, Vordingborg Køkkenet, Valby

  Vi kan kun sige at vi er utrolig glade for den service der har været i forbindelse med vores nye køkken fra Vordingborg. Vi blev guidet og hjulpet virkelig godt på vej af Thomas Outsted fra Valby. Han formåede at lytte til vores ønsker samtidig med at han kom med sine erfaringer og utrolig gode forslag til hvad man kunne gøre i rummet. Thomas var med til at gøre hele processen tryg og behagelig. Vi er simpelthen så glade for vores køkken. Det er både funktionelt, pænt og unikt! TAK!

 • Anine Madsen, Valby

  "

  Hej Thomas Ousted, Vordingborg Køkkenet, Valby

  Fantastisk handel! – Med Vordingborg køkkenet, Valby af Thomas :) Vi fik Thomas ud og måle vores køkken og bad op, han havde forberedt et godt udgangspunkt til vores møde, og han tog vores ændringer med. Vi fik alt det vi havde behov for, samt fantastisk vejledning og løbende kontakt, da der var længe før vi skulle havde leveret køkkenet. Da køkkenet blev leveret, var det også en god oplevelse, og ved vores egen montering, måtte vi konkludere t er manglede en del til vores afløb i køkkenet, det var intet problem. Og via deres reklamation på nettet var det forholdsvis hurtigt ordnet og vi fik et helt nyt sæt til afløbet. Jeg vil til en hver tid anbefalede Vordingborg køkkenet til andre der skal havde lavet køkken - og bad.

 • Carsten Rasmussen, Valby

  "

  Hej Jesper Damgaard, Vordingborg Køkkenet, Valby

  Vi har købt nye skabe, bordplader og vaske til 2 badeværelser og et bryggers hos Vordingborg køkkenet i Valby. Det har været en super god proces lige fra start til slut. Jesper fra firmaet var en god sparingsatpartner og guidet os igennem køb, opmåling og udførelse. Vi følte os i trygge hænder og det er super flot håndværk det som er udført alt udført til tiden og faktisk færdigt før tid. Vi kan kun anbefale Vordingborg køkkenet i Valby.