Valby

Vordingborg Køkkenet Valby

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. 10.00-14.00

 

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Gl. Køge Landevej 135
2500 Valby
 

Tlf. 36 46 46 00
Fax 36 46 46 15
 

 • Helle Walther, Valby

  "

  Hej Lasse Støving Jensen, Vordingborg Køkkenet, Valby

  Kan kun levere fulde stjerner efter et super godt samarbejde med Viborg Vordingborg . Her har Lasse klaret til UG at få flettet alle vore ideer og ændringer ind i vores nye køkken som bare i hverdagen også fungere præcis som ønsket Tak for det.

 • Michelle B Winther, Vordingborg Køkkenet

  "

  Hej Jonas Lunding, Vordingbirg Køkkenet, Valby

  Vi har været 100% tilfreds både med servicen i butikken, over telefon og også med levering.

  Jonas var super hjælpsom! 

  Vi ville først kun skifte den ene side af bordpladen, og heldigvis frarådede Jonas os dette. Det er vi rigtig glade for, for bordpladen var helt ødelagt da vi skilte dem ad, præcis som Jonas forudså. Derudover var han bare generelt flink og serviceminded. 

  Skal venner og familie have nyt køkken eller ny bordplade så sender vi dem uden tvivl ud til Jonas i Valby.

 • Lis Olsen, Valby

  "

  Hej Thomas Ousted, Vordingborg Køkkenet, Valby

  Vi har bestilt og købt vores køkken hos Vordingborg køkkenet i Valby. Vi må sige at det har været en fantastisk oplevelse. Da vi trådte ind i butikken, bliver vi mødt af Thomas Ousted, med stor venlighed, og interesse for alle de ønsker vi havde, samt en meget dygtig vejledning, så vi fik mest mulig ud af vores nye køkken. Men specielt tømrer & snedkermester Brian Hjort, og hans samarbejdspartner, har resulteret i at vi så nu har et fantastisk køkken, super flot arb. og meget behalige personer, så det har været en fornøjelse, som jeg ellers havde frygtet.

 • Sef, Valby

  "

  Hej Jonas Lunding, Vordingborg Køkkenet, Valby

  Kan siges kun det bedste - fra opstart til afslutning af projektet. Kan anbefales til andre.

 • Claus Bilsted Jensen & Ulla Kjelgaard, Valby

  "

  Hej Jonas Lunding, Vordingborg Køkkenet, Valby

  TUSIND TAK for at have udført vores køkkendrøm.

  ALT er forløbet præcist som aftalt og meget tilfredsstillende, lige fra det første møde med køkkenkonsulent, Jonas Lunding, Valby, og til vi nu kan glæde os over det endelige resultat.

  Levering til tiden og uden reklamationer på hverken elementer, låger, skuffer, bordplader, em-hætte, glas-stænkplade og vask.

  Vi bor i en gammel ejendom fra 1860'erne, og køkkenet er ikke særlig stort, men Jonas har formået at designe og indrette køkkenet, så det både er flot at se på, føles let at arbejde i, og rummer virkelig god opbevaringsplads i skabe, skuffer og på hylder - også selvom vi har insisteret på at have et stort side-by-side køleskab.

  Takket være Jonas' kreative input, har vi nu også en smuk mørk grå-grøn væg i køkkenet, der ellers er hvid højglans og betongrå bordplader, og det gør køkkenet til et dejligt varmt rum at være i.

  Som I kan læse, er vi bare begejstrede, og kan VARMT ANBEFALE Vordingborg Køkkenet - og Jonas!!

  Vi vedhæfter 4 mobil-billeder, så I også kan nyde det flotte resultat.