Billede
Vordingborg Køkkenet i Slagelse
Man - Tors: 10:00-17:30
Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Kinavej 6
4200 Slagelse

Køkken Slagelse

Trænger din bolig i Slagelse til nyt køkken, så kom forbi Vordingborg Køkkenets lokale showroom og bliv inspireret. Her står vi klar til at hjælpe dig med at designe det helt rette køkken, hvad enten der er tale om et lille køkken eller et stort fælles køkken. Vi har mange forskellige designkombinationer, altid i top kvalitet, til super skarpe priser! Det er nemt at købe nyt køkken hos os i Slagelse. Du booker blot tid til en opmåling eller kommer forbi i butikken, hvor vi aftaler tid til opmåling af dit køkken. Derefter vil du blive inviteret til en præsentation, hvor du kan se en 3D tegning af dit nye køkken. Her vil vi også gennemgå om alle dine behov og ønsker er opfyldt, ligesom vi også afstemmer om budgettet er tilfredsstillende. Vi bestræber os altid på, at tegne dit køkken til det aftalte budget eller under!

Inspiration køkken butik Slagelse

 

Nyt køkken Slagelse

Vordingborg Køkkenet Slagelse har sørget for de helt rigtige rammer, når du skal ud og finde inspiration til dit nye køkken. Beliggende i Slagelse Megacenter -  Slagelses erhvervs- og handelsområde finder du vores store showroom. Her har du mulighed for at lade drømmene udfolde sig, når du går igennem vores store køkkenudstilling. Du vil have mulighed for at mærke materialerne, se forskellige kombinationer, til både det store og lille køkken. Lad vores Slagelse afdeling komme de andre køkkenfirmaer i forkøbet ved, at vise dig de nyeste trends inden for køkkendesign, samt give dig den bedste service, og naturligvis bedste pris! Vi matcher altid sammenlignelige tilbud fra andre køkkenforhandlere - så kom forbi os og hør hvor meget du kan spare ved, at købe nyt køkken hos Vordingborg Køkkenet i Slagelse.

 

Inspiration køkken butik Slagelse

Nyt badeværelse Slagelse

Er det blevet tid til renovering af badeværelse i Slagelse? Så kom forbi Vordingborg Køkkenet – vi er altid et besøg værd. I vores afdeling her i Slagelse, finder du et flot udvalg af badmøbeludstillinger, her kan du blive inspireret og mærke kvaliteten i produkterne. Vi har et næsten ubegrænset antal af kombinationsmuligheder da vores køkken -og bad sortiment er det samme i forhold til lågesortiment og skabstyper. Finder du ikke det du søger, så spørg vores dygtige konsulenter om hjælp – de kan tegne et forslag til hvordan dit nye badmøbel kan se ud.

Vi kan ikke hjælpe dig med nye fliser til badeværelse i Slagelse, men du kan i vores showroom se mange forskellige, moderne fliser i kombination med vores mange køkken- og bad designs. Dette kan give dig en idé om hvilke kombinationer, der ville passe ind hjemme hos dig.    

 

Inspiration køkken butik Slagelse

Hårde hvidevarer Slagelse

Hos Vordingborg Køkkenet har vi et bredt udvalg af hvidevarer, og fører udelukkende kvalitetsstemplede brands som f.eks. SIEMENS, AEG, BOSCH, LEONARD, PROGRESS og BAUKNECHT. Alle vores leverandører af hvidevarer er udvalgt ud fra flere parametre såsom kvalitets- og leveringsikkerhed samt serviceniveau. Det er afgørende for os, at give kunden den bedste oplevelse i eventuelle servicesager, og derfor stiller vi krav til at de klares hurtigt og nemt.

Når du køber et komplet køkken hos os dækker prisen, som hovedregel, hårde hvidevarer. Skabene er tilpasset dine nye hvidevarer fra Vordingborg Køkkenet, så alting passer sammen når dit nye køkken er monteret.

Vordingborg køkken Slagelse åbningstider

Vordingborg Køkkenet er beliggende i Slagelse Megacenter, så det er nemt for dig at komme ind og få inspiration, og en uforpligtende snak med en af vores konsulenter, i samme område som dine andre indkøbssteder. Vores lange åbningstider gør det muligt at kigge forbi efter arbejde i hverdagene, men du skal også være mere end velkommen til at kigge ind lørdage, hvor du kan give dig god tid til at gå på opdagelse i vores køkken- og badudstillinger. Vent dog ikke med at besøge os til lige inden lukketid, da vores 800 m2 store butik er spækket med inspiration, så du får brug for god tid til at kigge på alle vores udstillinger.

Bemærk at vi holder 'åbent hus' nogle gange om året. Her holder butikken åbent hele weekenden fra 10-15, så du har endnu mere tid til at se dig omkring i vores store showroom i Slagelse.

55.388016, 11.327405

Udtalelser fra vores kunder

Hej Gitte Andersen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Tillad os at udtrykke vores tilfredshed med den enestående behandling og service vi fik, da vi i sommers henvendte os til jer, da vi ønskede et nyt køkken i sommerhuset på Lyngbuen i Bjerge Nordstrand.

Særlig tak til Gitte Andersen fra Slagelse afdelingen, hvis service var fantastisk.

Vi vidste godt, at vores handel var meget lille i forhold til, hvad Vordingborg Køkkenet ellers har, men det tog Gitte ikke hensyn til, men behandlede os enestående professionelt og venligt.

Tak til dig, Gitte!

Og tak til Vordingborg Køkkenet!

Hej Gert Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Jeg er utrolig glad for mit nye fantastiske køkken. Super fin betjening af Gert Sørensen, Vordingborg Køkkenet Slagelse, levering til tiden, fin koordinering mellem håndværkerne, hurtig opsætning. Et skab var i stykker ved leveringen og en låge med fejl( er bestilt i dag) Alt i alt er jeg fuld tilfreds, vil klart anbefale Jer til andre.

Hej Gert  Sørensen og Gitte Andersen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Vi er igen 100% tilfredse  (Fik køkken i Vores parcelhus i 2011). Fra det øjeblik man træder ind i butikken, føler man at medarbejderne (første gang : Gert og denne gang Gitte) virkelig gør alt, hvad de kan for at opfylde alle behov og ønsker !!

Kvalitet og levering er også helt i top. Og hvis man pludselig får brug for en anden leveringsdato, går der 5 min. så er det klaret pr mail.

Vi vil helt sikkert anbefale jer til alle vi hører, der har planer om nyt køkken. Også dem der hjalp os med opsætningen var vi super tilfredse med!!!

STORT TAK  til alle involverede!!

Hej Thomas Olsen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Vi er lige blevet færdige med vores nye køkken..

Vi er yderst tilfredse med alt, levering til tiden, opsætning til tiden.

Thomas Olsen har ydet en rigtig god service, han er en meget kompetent, og venlig person som vi kun kan anbefale andre og handle med. Samt montøren

der satte køkken op, han fortjener også ros for sit flotte arbejde

Vi vil helt sikkert bruge Vordingborg Køkkenet igen.

Hej Gert Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Fra første gang vi kontaktede Vordingborg Køkkenet i Slagelse, har vi fået en fantastisk behandling og service.

Vi er yderst tilfredse med hele forløbet, og anbefaler Vordingborg Køkkenet til familie, venner og bekendte, og de der har set det, synes også det er et dejlig køkken.

Køkkenet er monteret og taget i brug, og det er et skønt køkken, at arbejde og befinde sig i.

Hej Gert Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Nu er vi stort set færdige med at indrette vores nye køkken, som vi er meget glade for og som har levet op til vore forventninger. Alt har fungeret perfekt, med hensyn til levering, opstilling og funktionsevne på de forskellige skuffer og skabe.

"Isenkrammet" har ligeledes været helt i orden, efter en lille justering af en slange på opvaskemaskinen. Dette blev hurtigt udbedret. Vi har været fuldt tilfreds med samarbejdet med Vordingborg Køkkenet og kan kun anbefale det til andre. Gert Sørensen, Slagelse har været både flink, imødekommende og har givet god faglig rådgivning og små "husmortips".

Hej Gert Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Vi er yderst tilfreds med den service og vejledning vi har fået både i forbindelse med bestilling af køkkenet samt ved levering af elementerne. Det har hele vejen igennem været meget professionelt og kompetent.

I forbindelse med opsætning af køkkenet har vi været meget glade for det store og flotte stykke arbejde, som Gert har lavet.

Vi har absolut ingen klager, er bare rigtig glade for vores nye køkken.

Hej Henrik Olsen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

I forbindelse med mit leverede køkken, vil jeg sige at jeg er yderst tilfreds.

Salgs konsulenten Henrik (Slagelse afd.) var yderst effektiv med rådgivning, opmåling og design af køkken.

Køkkenet var leveret og installeret til tiden. og i det hele taget er alt forløbet upåklageligt.

Hej Henrik Olsen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Vi stod for at skulle have nyt køkken og besøgte derfor Vordingborg Køkkenet, Slagelse, hvor vi snakkede med sælgeren Henrik Olsen, som kom ud og målte op og gav ideer. 

Resultatet er vi ovenud lykkelige for. Alt er ligesom vi ønskede os, dette kan vi bl.a. takke Henrik for. Han er yderst professionel samtidig med at han yder den bedste service man kan tænke sig.

Hej Henrik Olsen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Vi har nu haft vores køkken et stykke tid, og er bare så glade for det. Vi tænker at skulle vi lave det igen så vil vi lave det nøjagtig magen til. Dette skyldes ikke mindst super venlig og professionel vejledning af sælgeren Henrik Olsen i Slagelse.

Han ramte ret hurtigt vores tanker og ideer. Og var helt klar på vores helt specielle ønsker og behov. Vi har fået lavet nogle løsninger der passer rigtig godt i vores lille køkken, hvor den optimale udnyttelse af pladsen var meget vigtig for os.

Henriks råd og vejledning var helt klart med til at optimere det endelige resultat.