Slagelse

vordingborg køkkenets facade Slagelse

Åbningstider

 

Man.-tors. kl. 10.00-17.30
Fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

Søn. d. 23. feb. åbent kl. 10.00-15.00

 

Se her, hvornår vi holder åbent hus

Adresse

Kinavej 6
4200 Slagelse
 

Tlf. 58 52 36 00
Fax 58 52 36 05
 

 • Tony De Giglio, Slagelse

  "

  Hej Lau Kiding, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

  Den ene fodpanelet var ikke helt som det skulle , vi kontaktede Vordingborg køkken som reagerede med det samme , en konsulent kom forbi dagen efter og kiggede på det , tog nogen billeder og kunne godt se at det var rigtigt . Ikke noget med at prøve at slippe udenom problemet , nyt panel blev bestilt samme dag , der gik selvfølgelig 3 uger inden vi fik nyt panelet hjemme.Dagen efter vi fik reservedele hjemme kom der tømrer og fik det udskiftet , nu ser det hele meget flot ud . Jeg har kun ros til det fine service vi fik af VORDINGBORG KØKKEN. vil gerne anbefale . Det hele er tip top

 • Gitte Pedersen

  "

  Hej Lau Kiding, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

  Er bare så tilfreds med den gode service, vil anbefale jer til andre. Stort tak personalet i Slagelse.

 • Tony De Giglio, Slagelse

  "

  Hej Lau Kiding, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

  Alt gik som planlagt , køkken blev opsat med en dag forsinkelse , men det var ok , tømrer skulle til hospitalet dagen som var aftalt , men han ringede og vi fik det hele rykket med en dag , desværre blev målet forkert med 5 cm, men ellers gik det rigtig fint . Der sket en lille uheld ved senere bestilling af et skuffeindsæt , jeg tror at medarbejder har glemt at bestille varen selvom jeg havde betalt samme dag så jeg måtte lige rykke for det , men at fejle er menneskeligt . Men meget venlig personale og det hele er blevet så flot , så kun ros, jeg kan varmt anbefale VORDINGBORG KØKKENET .hvilket jeg også har gjort og fik at vide at de har været forbi og har bestilt nyt køkken.

 • Henrik, Slagelse

  "

  Hej Lau Kiding, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

  Ja, det har været et lidt langt forløb, men nu er det færdigt. 

  Mine forældre der har købt køkkenet, er blevet rigtig glade for det og det er et super flot og funktionelt køkken. 

  Vi er meget glade.

 • Gert Hansen, Slagelse

  "

  Hej Nicki Malmqvist Jensen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

  Vi  føler os godt og proffesionelt behandlet fra vi trådte ind af døren i forretningen og til varerne blev opstillet i vores bryggers af vores egen tømrer. Alle aftaler fuldt indfriet og især til tiden. Ville ikke være bange for at foreslå min bedste ven at aflægge Jer et besøg ved en lignende opgave.