Billede
Vordingborg Køkkenet i Slagelse
Man - Tors: 10:00-17:30
Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Kinavej 6
4200 Slagelse

Køkken Slagelse

Trænger din bolig i Slagelse til nyt køkken, så kom forbi Vordingborg Køkkenets lokale showroom og bliv inspireret. Her står vi klar til at hjælpe dig med at designe det helt rette køkken, hvad enten der er tale om et lille køkken eller et stort fælles køkken. Vi har mange forskellige designkombinationer, altid i top kvalitet, til super skarpe priser! Det er nemt at købe nyt køkken hos os i Slagelse. Du booker blot tid til en opmåling eller kommer forbi i butikken, hvor vi aftaler tid til opmåling af dit køkken. Derefter vil du blive inviteret til en præsentation, hvor du kan se en 3D tegning af dit nye køkken. Her vil vi også gennemgå om alle dine behov og ønsker er opfyldt, ligesom vi også afstemmer om budgettet er tilfredsstillende. Vi bestræber os altid på, at tegne dit køkken til det aftalte budget eller under!

Inspiration køkken butik Slagelse

 

Nyt køkken Slagelse

Vordingborg Køkkenet Slagelse har sørget for de helt rigtige rammer, når du skal ud og finde inspiration til dit nye køkken. Beliggende i Slagelse Megacenter -  Slagelses erhvervs- og handelsområde finder du vores store showroom. Her har du mulighed for at lade drømmene udfolde sig, når du går igennem vores store køkkenudstilling. Du vil have mulighed for at mærke materialerne, se forskellige kombinationer, til både det store og lille køkken. Lad vores Slagelse afdeling komme de andre køkkenfirmaer i forkøbet ved, at vise dig de nyeste trends inden for køkkendesign, samt give dig den bedste service, og naturligvis bedste pris! Vi matcher altid sammenlignelige tilbud fra andre køkkenforhandlere - så kom forbi os og hør hvor meget du kan spare ved, at købe nyt køkken hos Vordingborg Køkkenet i Slagelse.

 

Inspiration køkken butik Slagelse

Nyt badeværelse Slagelse

Er det blevet tid til renovering af badeværelse i Slagelse? Så kom forbi Vordingborg Køkkenet – vi er altid et besøg værd. I vores afdeling her i Slagelse, finder du et flot udvalg af badmøbeludstillinger, her kan du blive inspireret og mærke kvaliteten i produkterne. Vi har et næsten ubegrænset antal af kombinationsmuligheder da vores køkken -og bad sortiment er det samme i forhold til lågesortiment og skabstyper. Finder du ikke det du søger, så spørg vores dygtige konsulenter om hjælp – de kan tegne et forslag til hvordan dit nye badmøbel kan se ud.

Vi kan ikke hjælpe dig med nye fliser til badeværelse i Slagelse, men du kan i vores showroom se mange forskellige, moderne fliser i kombination med vores mange køkken- og bad designs. Dette kan give dig en idé om hvilke kombinationer, der ville passe ind hjemme hos dig.    

 

Inspiration køkken butik Slagelse

Hårde hvidevarer Slagelse

Hos Vordingborg Køkkenet har vi et bredt udvalg af hvidevarer, og fører udelukkende kvalitetsstemplede brands som f.eks. SIEMENS, AEG, BOSCH, LEONARD, PROGRESS og BAUKNECHT. Alle vores leverandører af hvidevarer er udvalgt ud fra flere parametre såsom kvalitets- og leveringsikkerhed samt serviceniveau. Det er afgørende for os, at give kunden den bedste oplevelse i eventuelle servicesager, og derfor stiller vi krav til at de klares hurtigt og nemt.

Når du køber et komplet køkken hos os dækker prisen, som hovedregel, hårde hvidevarer. Skabene er tilpasset dine nye hvidevarer fra Vordingborg Køkkenet, så alting passer sammen når dit nye køkken er monteret.

Vordingborg køkken Slagelse åbningstider

Vordingborg Køkkenet er beliggende i Slagelse Megacenter, så det er nemt for dig at komme ind og få inspiration, og en uforpligtende snak med en af vores konsulenter, i samme område som dine andre indkøbssteder. Vores lange åbningstider gør det muligt at kigge forbi efter arbejde i hverdagene, men du skal også være mere end velkommen til at kigge ind lørdage, hvor du kan give dig god tid til at gå på opdagelse i vores køkken- og badudstillinger. Vent dog ikke med at besøge os til lige inden lukketid, da vores 800 m2 store butik er spækket med inspiration, så du får brug for god tid til at kigge på alle vores udstillinger.

Bemærk at vi holder 'åbent hus' nogle gange om året. Her holder butikken åbent hele weekenden fra 10-15, så du har endnu mere tid til at se dig omkring i vores store showroom i Slagelse.

55.388016, 11.327405

Udtalelser fra vores kunder

Hej Torben Nalepa, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Vores oplevelse hos Vordingborg Køkken Slagelse, kan ikke få nok ros. Torben og hans yderst kompetente og servicemindede medarbejdere har på alle måder levet op til vores forventninger. Fragtmændene, som leverede køkkenet, var ligeledes yderst venlige og omhyggelige. Kvaliteten af køkkenet er, som sloganet siger “Luksus alle har råd til” og vi står nu med et køkken, som på alle måder lever op til de krav og forventninger vi havde. Vi kan KUN varmt anbefale Vordingborg Køkkenet.

Hej Lau Kiding, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Den ene fodpanelet var ikke helt som det skulle , vi kontaktede Vordingborg køkken som reagerede med det samme , en konsulent kom forbi dagen efter og kiggede på det , tog nogen billeder og kunne godt se at det var rigtigt . Ikke noget med at prøve at slippe udenom problemet , nyt panel blev bestilt samme dag , der gik selvfølgelig 3 uger inden vi fik nyt panelet hjemme.Dagen efter vi fik reservedele hjemme kom der tømrer og fik det udskiftet , nu ser det hele meget flot ud . Jeg har kun ros til det fine service vi fik af VORDINGBORG KØKKEN. vil gerne anbefale . Det hele er tip top

Hej Lau Kiding, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Er bare så tilfreds med den gode service, vil anbefale jer til andre. Stort tak personalet i Slagelse.

Hej Lau Kiding, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Alt gik som planlagt , køkken blev opsat med en dag forsinkelse , men det var ok , tømrer skulle til hospitalet dagen som var aftalt , men han ringede og vi fik det hele rykket med en dag , desværre blev målet forkert med 5 cm, men ellers gik det rigtig fint . Der sket en lille uheld ved senere bestilling af et skuffeindsæt , jeg tror at medarbejder har glemt at bestille varen selvom jeg havde betalt samme dag så jeg måtte lige rykke for det , men at fejle er menneskeligt . Men meget venlig personale og det hele er blevet så flot , så kun ros, jeg kan varmt anbefale VORDINGBORG KØKKENET .hvilket jeg også har gjort og fik at vide at de har været forbi og har bestilt nyt køkken.

Hej Lau Kiding, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Ja, det har været et lidt langt forløb, men nu er det færdigt. 

Mine forældre der har købt køkkenet, er blevet rigtig glade for det og det er et super flot og funktionelt køkken. 

Vi er meget glade.

Hej Nicki Malmqvist Jensen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Vi  føler os godt og proffesionelt behandlet fra vi trådte ind af døren i forretningen og til varerne blev opstillet i vores bryggers af vores egen tømrer. Alle aftaler fuldt indfriet og især til tiden. Ville ikke være bange for at foreslå min bedste ven at aflægge Jer et besøg ved en lignende opgave.

Hej Gert Sørensen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse 

Stor ros til jer, Vordingborg Køkkenet, for jeres behandling af vores bestilling - lige fra samtalerne i butikken i Slagelse, til korrespondancen med firmaet i Vordingborg og til leveringen præcis som forudsagt.

Hej Gitte Andersen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Jeg har lige skrevet en anmeldelse af mit køkken, men jeg er ikke sikker på, at den er sendt, så derfor lige et par ord : jeg er tilfreds med resultatet, som viser kreativ tænkning i betragtning af, at køkkenet skulle tilpasses den gamle stil, og det er lykkedes ! Eneste minus var , at emhætten ikke fungerede på grund af for lille udtræk, så vi må lave en større rist, der passer til den store slange - det kunne godt have været afprøvet og nævnt.

Ellers god og hurtig montør, Allan Mohr, og rar, tålmodig ekspedition, Gitte!

Hej Gert Søresen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

God betjening og service i Slagelse.

Vi har i december 2016 fået leveret et Vordingborgkøkken fra butikken i Slagelse,med Gert Sørensen som kontaktperson og kan glæde os over et herligt køkken og en meget serviceminded og imødekommende behandling. De små tilretninger der var blev klaret uden diskussion. Behagelig og personlig og engageret og kompetent handel med Gert Sørensen. Alt i alt en god oplevelse.

Hej Nicki Malmquist Jensen, Vordingborg Køkkenet, Slagelse

Så er jeg hjemme igen efter ferien og har taget mit nye køkken i brug!

Det er et super lækkert køkken i skønne materialer og ikke mindst selvluk - er så dejligt.

Og så vil jeg gerne rose Slagelse afdelingen - helt specifikt Nicki Malmquist Jensen! Jeg har tidligere fået nye køkkener og har aldrig tidligere mødt en så kompetent, venlig og meget tålmodig konsulent. Det er altid svært at finde lige den bedste løsning for en selv - og til trods for flere gange i telefonen, hvor jeg pludselig havde fået andre ideer - har Nicki været utrolig hjælpsom og forstående!

Så det har alt i alt været meget positivt og de småfejl håndværkerne havde lavet - bliver udbedret snarest.

Og jeg vil da også give min erfaring videre til andre og det kan kun blive til 10 stjerner med pil opad.

Nu glæder jeg mig til de ekstra hylder m.m. kommer ....... og håber det måske går lidt hurtigere end tre uger!?