Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Nykøbing F

vordingborg køkkenets facade Nykøbning f

Åbningstider

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00 
 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Guldborgsundcentret 10
4800 Nykøbing F
 

Tlf. 54 85 85 29
Fax 54 85 85 43
Email: nykoebing@vordingborg.com

 • Kasper Olsen, Nykøbing F

  "

  Hej Mike Lose, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Vi er glade og tilfredse med vores nye køkken, som er købt gennem Nykøbing F afdelingen. Selvom der har været lidt små-problemer med leveringen, så har sælgeren/køkkenkonsulenten, Mike Lose, altid hjulpet og været venlig og professionel. Stor ros til ham.

 • Niels og Søs Thomsen, Nykøbing F.

  "

  Hej Mike Lose, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F.

  Det startede med et besøg i Vordingborg Køkken i Nykøbing F, hvor vi lige ville se hvad de havde at byde på. Vi fik hurtigt en god kontakt med sælger Mike Lose, og inden vi gik derfra havde vi allerede booket en tid til opmåling. Under besøget med opmålingen var Mike Lose god til at spørge til de behov, og sætte sig ind i den virkelighed som det nye køkken gerne skulle være med til at skabe. Vi kom så til præsentationen af det første forslag i forhold til de ønsker vi havde - der var ikke mange ting som ikke passede - og vi blev vist rundt i butikken imens, så vi visuelt også kunne forestille os tingene. Mike Lose var rigtig god til hele tiden at lytte efter hvad vi ønskede og ikke bare søge den dyreste løsning. Da vi havde fremsat alle vores "nye ønsker" gik vi lidt og så kom vi tilbage og så køkken version 2 - som også var det køkken vi i sidste ende endte med at købe. En god professionel vejledning, som hele vejen igennem også bar præg af respekt for ønskerne vi havde, samtidig med han også turde udfordre vores valg. En rigtig god oplevelse. Køkkenet blev leveret og opsat - da vi flytter hjem ser vi en fejl på bordpladen - Mike Lose kommer forbi og giver os vejledning i forhold til hvad vi kan gøre i sådan en situation - og yder fantastisk service. Det er ærgerligt man ikke skal have køkkener oftere, med sådan en god betjening.

 • Tina Hansen, Nykøbing F.

  "

  Hej Mike Lose, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F.

  Vi har købt et dejlig køkken af Vordingborg Køkken Guldborgsund Centret. Undervejs har vi fået formidabel hjælp af Mike Lose. Han er kommet med gode forslag til indretning og god sparring. Når vi har haft lidt udfordringer undervejs har han været hurtig til at undersøge mulighederne og ringe tilbage. Vi har været overordenligt tilfredse med den betjening vi har fået. Ligesom ham der satte køkkenet op var dygtig og effektiv.

 • Birret, Nykøbing F

  "

   

  Hej Ralph Kutsche, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Alt var perfekt. Rigtig god betjening lige fra forhandler til vognmænd. Alt var der, da det ankom og det kom til den tid, vi havde fået i butikken, da vi købte. Vil stærkt anbefale vordingborg køkkenet.

 • Anne og Bjarne Petersen, Nykøbing F

  "

  Hej Casper Caspersen, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Alt er afsluttet, og vi har været fuldt tilfredse med forløbet.

  Vi føler vi har fået en rigtig god rådgivning i startfasen af Casper Caspersen fra Guldborgsundcentret, 4800 Nykøbing F.