Nykøbing F

vordingborg køkkenets facade Nykøbning f

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00 

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Guldborgsundcentret 10
4800 Nykøbing F
 

Tlf. 54 85 85 29
Fax 54 85 85 43
 

 • Tina Hansen, Nykøbing F.

  "

  Hej Mike Lose, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F.

  Vi har købt et dejlig køkken af Vordingborg Køkken Guldborgsund Centret. Undervejs har vi fået formidabel hjælp af Mike Lose. Han er kommet med gode forslag til indretning og god sparring. Når vi har haft lidt udfordringer undervejs har han været hurtig til at undersøge mulighederne og ringe tilbage. Vi har været overordenligt tilfredse med den betjening vi har fået. Ligesom ham der satte køkkenet op var dygtig og effektiv.

 • Birret, Nykøbing F

  "

   

  Hej Ralph Kutsche, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Alt var perfekt. Rigtig god betjening lige fra forhandler til vognmænd. Alt var der, da det ankom og det kom til den tid, vi havde fået i butikken, da vi købte. Vil stærkt anbefale vordingborg køkkenet.

 • Anne og Bjarne Petersen, Nykøbing F

  "

  Hej Casper Caspersen, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Alt er afsluttet, og vi har været fuldt tilfredse med forløbet.

  Vi føler vi har fået en rigtig god rådgivning i startfasen af Casper Caspersen fra Guldborgsundcentret, 4800 Nykøbing F.

 • Jane og Jørgen Christiansen, Nykøbing

  "

  Hej Ralph Kutsche, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Da vi skulle have nyt køkken valgte vi Vordingborg Køkkenet , da vi fandt konsulent Ralph Kutsche meget behagelig og på alle måder behjælpelig med, at vi nu har fået et skønt køkken,flottere og anderledes end vi troede muligt. Tak til ham ! Også tak til Sydhavsbyg som satte køkkenet op,de gjorde det bare så godt, flot arbejde! De rare og behagelige mænd som kom med køkkenet skal også have en stor tak. Alle aftaler blev overholdt, og vi synes det har været en god oplevelse at fået nyt køkken fra VORDINGBORG KØKKEN . Også tak til Kristina i Vordingborg for behagelige telefonsamtaler.

 • Palle og Janne Bæktoft, Nykøbing F.

  "

  Hej Casper Caspersen, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F.

  Der har været en rigtig god service, lige fra vi blev modtaget hos sælger  Casper Caspersen og til nu. Der har ikke været noget at klage over.