Billede
Vordingborg Køkkenet i Nykøbing F
Man - Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Guldborgsundcentret 10
4800 Nykøbing F

 

Butikken holder desværre lukket lørdag den 28. januar.

 

Der er mange gode grunde til at tage en tur til Guldborgsund Centret — og Vordingborg Køkkenet Nykøbing F er én af dem! Her ligger nemlig vores 660 m² store flotte køkken udstilling placeret, side om side med Elgiganten og Thansen. Helt centralt i Nykøbing Falsters handelscentrum. Det gør det nemt for dig at se på nyt køkken, når du alliegvel er ude og handle i dagligdagen. Tilmed kan du opleve køkkener i mange forskellige stile, opstillinger og til priser, som passer alle budgetter. Husk, at vi også sagtens kan hjælpe med badeværelse miljø, bryggers og garderobe, hvis det er dét, du står og mangler.

 

Hvid hvidt køkken udstilling i Nykøbing f

Køkken i Nykøbing Falster 

Er du på jagt efter dit kommende nye køkken i Nykøbing F, så er det oplagt at lægge vejen forbi Vordingborg Køkkenet i Nykøbings Falster. Vi er kendt for at kunne give den bedste kvalitet — og dét til de bedste priser! Derfor må du ikke gå glip af et godt køkken tilbud fra vores Nykøbing Falster afdeling. Vi starter med at lave et hjemmebesøg hos dig, hvor vi tegner dit køkken rum op og lytter til dine ønsker og drømme, for det nye køkken. Når konsulenten er færdig med at designe dit nye køkken i 3D, holder I et nyt møde, hvor I sammen gennemgår tegningerne og tilbuddet — lige fra sokkel til køkken skabe — i Nykøbing Falster afdelingen.     

 

Køkken butik i Nykøbing F

Grå køkken udstilling i Nykøbing f

Vi blot én ud af flere butikker, der tilbyder nyt køkken, i Nykøbing Falster. Dog bestræber vi os på at give dig, som kunde, det meste for dine penge, når du skal udarbejde dit budget til dit nye køkken. Det kan godt være at enhver køkken butik i Nykøbing F kan lave smarte og moderne køkken løsninger, men vi sørger for at lave dem i samme høje kvalitet, til laveste pris. Det er derfor at du kan få matchet et hvert skriftligt og sammenligneligt køkken tilbud hos os. Det betyder at du får samme køkken opstilling, i samme kvalitet, men til en lavere pris — alternativt med flere lækre detaljer eller fordele.  

Vi ses i Vordingborg Køkkenet i Nykøbing F! 

 

 

54.7599002, 11.8542819

Udtalelser fra vores kunder

Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Det har været en fornøjelse at bestille køkken hos jer. Jeg har fået den bestilte køkken til tiden, og mønteren fuldførte sit arbejde efter alle mine forventninger. Jeg kan med god samvittighed anbefale jer til mine kollegaer, mine  venner og mine samarbejdspartner.

Det har været et samtale emne til frokostpausen på min arbejdsplads i dag. Jeg er en glad mand. Ros til jer alle sammen som har gjort et godt stykke arbejde.

Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Så blev de sidste ting i mit fine lille køkken ordnet, kan kun sige jeg er yderst tilfreds med den handel/behandling jeg har fået i Vordingborg Køkkenets afdeling i Nykøbing F.

Niels er en meget behagelig mand at handle med, og alt er bare ordnet på den fineste måde, ligeledes har de folk, der har sat køkkenet op gjort et meget fint stykke arbejde.

Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Vi har været yderst tilfredse med vores køkkenhandel med Vordingborg Køkkenet. Både Køkken og efterfølgende køb af ekstradele er leveret til tiden og uden problemer. Vi havde problem med køleskabet ved køkkenleveringen, men det løste personalet hos Vordingborg Køkkenet i Nykøbing F. De skal have en stor ros.

Til Casper Caspersen, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Vil gerne rose firmaet, især sælger Casper Caspersen, for hans tålmodighed med vores specielle ønsker.

Vil også gerne rose snedkeren som monterer køkkenet, virkelig hurtig og dygtig person.

Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Jeg vil bare sige at jeg er yderst tilfreds med mit nye køkken det lever fuldt ud op til mine forventninger.

Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Grunden til jeg har handlet hos er jer er den at jeg for nogle år (ca. 4) siden købte et køkken hos jer af jeres sælger René i Guldborgsundcentret.

Da jeg tit hører at der er mange ting som mangler/ ikke fungere når folk køber den slags møbler, så var jeg lidt spænd på det nye køkken.

Jeg skal i den forbindelse sige at alt fungerede til UGJ lev., kvalitet og alt var der. Det var en rigtig god oplevelse som bestemt førte til at jeg nu

Handlede hos jer igen.

Denne gang har jeg købt nogle skabe til et badeværelse som ikke er installeret endnu, men lev. Tiden og info omkring dette fungere bestemt.

Af den grund kan jeg ikke evaluerer så meget på jeres sidste lev. Men er bestemt sikker på det er i orden.

Positivt ikke :o)

Hej Ralph Kutsche, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Vi er yderst tilfreds med arbejdet der er blevet gjort, en fantastisk tømrer I har. Et meget flot arbejde han laver, intet at klage over, vi kan kun anbefale til andre.

Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Respons er vældig nemt - alt har fungeret upåklageligt.

Vi er rigtig glæde ved valget af Vordingborg Køkkenet - på alle planer.

Hej Ralph Kutsche, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Vi takker for de 2 skabe, de var perfekte, og svarer til vores forventninger, de var perfekte beskyttet.

Ingen skrammer, skufferne kørte fantastisk. Vognmanden kom til tiden, og var behagligt i sin opførsel.

Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

I 2009 købte vi nyt køkken - efter et stykke tid begyndte pyntelisterne på skabene at falde af. vi brugte en del kontaktlim, men listerne blev ved med at falde af.

I 2013 orienterede vi Vordingborg Køkkenet om problemet:

28/2: Vi ringer til reklamations afd.
4/3: Servicemand kommer og tager billeder af problemet, som sendes til Tyskland, hvor skabene produceres
27/3: Reklamations afd. ringer, at der er bestilt nye skabe uden beregning. Vi ønsker bare evt. refusion.5/4 Reklamations afd. ringer, nej til refusion - nye skabe bestilt
18/4: Snedker ringer angående opsætning af nye skabe den 14/5
14/5: Nye skabe + nye skabslåger + hylder opsættes uden beregning
21/5: Det gamle køkken afhentes og sendes til Tyskland til analyse

Tak for jeres håndtering af sagen.