Nykøbing F

vordingborg køkkenets facade Nykøbning f

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

Adresse

Guldborgsundcentret 10
4800 Nykøbing F
 

Tlf. 54 85 85 29
Fax 54 85 85 43
 

 • Kenneth Henriksen, Nykøbing F

  "

  Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Vordingborg Køkkenet Nykøbing Falster. Fra start til slut har min kone og jeg følt os trygge. Med arbejderen som har brugt 14 timer på os i alt (med besøg på bopæl). Vi valgte selv at opsætte køkkenet, desværre blev det en for stor mundfuld for os, så vi kontaktet Nykøbing afd. for at få hjælp. Og vupti! Samme dag, kom der en tømmer for at hjælpe. Idag står vi med et fedt køkken.

 • Bent Johansen, Nykøbing F

  "

  Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Lige lidt hurtig feedback.

  Det kan lyde alt for positivt, men jeg har nu købt køkken / bad hos jer 3 gange, og har hver gang været super tilfreds med både pris, kvalitet, levering og service Så intet negativt over hovedet. Det skal tilføjes at jeg ikke endnu har stillet det sidst leverede op, men det forventer jeg ingen problemer med.

 • Heino, Nykøbing F

  "

  Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Vi er meget tilfredse med den service og vejledning vi har fået af Niels Brochmann! Hele vejen igennem projektet har det været rigtig godt!

  Kan varmt anbefales herfra.

 • Martin Andersen, Nykøbing F

  "

  Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Vi har netop købt køkken hos Vordingborg Køkken. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger. Hele forløbet har været super godt. Niels i Nykøbing Falster var super til at hjælpe. Det hele kom som aftalt og til tiden. Vi har brugt weekenden på selv at sætte det op og det var let at gå til. Køkkenet lever også op til forventningerne - super dejligt.

 • Isak Grozdanic, Nykøbing F

  "

  Hej Niels Brochmann, Nykøbing F

  Bedste service i verden.Vordinborg køkken gør kunderne tilfredse.Hvis man skal have nye køkken så er det Vordingborg køkken bedste sted at handle.5 stjerner på service,kvalitet og pris.Og til sidst er køkken chef i Nykøbing Falster den flinkeste person jeg har mødt.