Nykøbing F

vordingborg køkkenets facade Nykøbning f

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

Adresse

Guldborgsundcentret 10
4800 Nykøbing F
 

Tlf. 54 85 85 29
Fax 54 85 85 43
 

 • Palle og Janne Bæktoft, Nykøbing F.

  "

  Hej Casper Caspersen, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F.

  Der har været en rigtig god service, lige fra vi blev modtaget hos sælger  Casper Caspersen og til nu. Der har ikke været noget at klage over. 

 • Jens Pedersen, Nykøbing F.

  "

  Hej Rasmus Aage Larsen, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F.

  Alt er i den skønneste orden, god betjening i køkken butik, af Rasmus og jeres montør Jack og han makker, hils dem.

 • Marianne Christiansen, Nykøbing F

  "

  Hej Rasmus Aage Larsen, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Vi er bliver godt orienteret og fået gode råd og hjælp til vores nye køkken, det er vi mega glad for vores nye køkken og vel anbefale Vordingborg Køkkenet til andre. Tak.

 • Trine og Jan, Nykøbing F

  "

  Hej Ralph Kutsche, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F 

  Vi er rigtig glade for resultatet. 

  Tak for god behandling.

 • Stig Andersen, Nykøbing F

  "

  Hej Martin Thornfeldt Christensen, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Så er køkkenet leveret, og foreløbig er jeg tilfreds. Meget tilfreds. 

  Sælgeren, Martin Thornfeldt Christensen, udviste god forståelse for hvad det var jeg søgte, og han lyttede virkelig til mig. Det var en klasse over hvad jeg havde mødt hos andre køkkenfirmaer, og hans tålmodighed med at ændre i tegningen når jeg ønskede det, den var helt i top. 

  Der var en del ændringer og jeg kan godt forstå hvis han en gang i mellem har tænkt sit, men det var i så fald ikke noget jeg bemærkede noget til Også den gode rådgivning og de mange forskellige muligheder jeg kunne vælge mellem, blev flot præsenteret. 

  Så jeg valgte ikke kun at handle hos Vordingborg på grund af at det er verdens absolut bedste køkken (det er det jo nok heller ikke) men på grund af den forståelse for mine ønsker og behov, som jeg venligt blev mødt af. Havde Martin været sælger hos et af de andre køkkenfirmaer, så kunne det lige så godt have været der jeg valgte at handle - men det er hos Vordingborg han er. I kan være stolte og glade over at have en sælger som ham, i butikken. 

  Jeg kan godt anbefale Martin og Vordingborg Køkkenet til andre mulige køkken købere. Hvis de ikke vælger at handle hos Vordingborg, så er det i alle fald ikke Martin´s behandling som er grunden til fravalget af Vordingborg Køkkenet. Stor ros herfra!