Nykøbing F

vordingborg køkkenets facade Nykøbning f

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-18.00
Lør. kl. 10.00-14.00

Adresse

Guldborgsundcentret 10
4800 Nykøbing F
 

Tlf. 54 85 85 29
Fax 54 85 85 43
 

 • Trine og Jan, Nykøbing F

  "

  Hej Ralph Kutsche, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F 

  Vi er rigtig glade for resultatet. 

  Tak for god behandling.

 • Stig Andersen, Nykøbing F

  "

  Hej Martin Thornfeldt Christensen, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Så er køkkenet leveret, og foreløbig er jeg tilfreds. Meget tilfreds. 

  Sælgeren, Martin Thornfeldt Christensen, udviste god forståelse for hvad det var jeg søgte, og han lyttede virkelig til mig. Det var en klasse over hvad jeg havde mødt hos andre køkkenfirmaer, og hans tålmodighed med at ændre i tegningen når jeg ønskede det, den var helt i top. 

  Der var en del ændringer og jeg kan godt forstå hvis han en gang i mellem har tænkt sit, men det var i så fald ikke noget jeg bemærkede noget til Også den gode rådgivning og de mange forskellige muligheder jeg kunne vælge mellem, blev flot præsenteret. 

  Så jeg valgte ikke kun at handle hos Vordingborg på grund af at det er verdens absolut bedste køkken (det er det jo nok heller ikke) men på grund af den forståelse for mine ønsker og behov, som jeg venligt blev mødt af. Havde Martin været sælger hos et af de andre køkkenfirmaer, så kunne det lige så godt have været der jeg valgte at handle - men det er hos Vordingborg han er. I kan være stolte og glade over at have en sælger som ham, i butikken. 

  Jeg kan godt anbefale Martin og Vordingborg Køkkenet til andre mulige køkken købere. Hvis de ikke vælger at handle hos Vordingborg, så er det i alle fald ikke Martin´s behandling som er grunden til fravalget af Vordingborg Køkkenet. Stor ros herfra!

 • Kenneth Henriksen, Nykøbing F

  "

  Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Vordingborg Køkkenet Nykøbing Falster. Fra start til slut har min kone og jeg følt os trygge. Med arbejderen som har brugt 14 timer på os i alt (med besøg på bopæl). Vi valgte selv at opsætte køkkenet, desværre blev det en for stor mundfuld for os, så vi kontaktet Nykøbing afd. for at få hjælp. Og vupti! Samme dag, kom der en tømmer for at hjælpe. Idag står vi med et fedt køkken.

 • Bent Johansen, Nykøbing F

  "

  Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Lige lidt hurtig feedback.

  Det kan lyde alt for positivt, men jeg har nu købt køkken / bad hos jer 3 gange, og har hver gang været super tilfreds med både pris, kvalitet, levering og service Så intet negativt over hovedet. Det skal tilføjes at jeg ikke endnu har stillet det sidst leverede op, men det forventer jeg ingen problemer med.

 • Heino, Nykøbing F

  "

  Hej Niels Brochmann, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

  Vi er meget tilfredse med den service og vejledning vi har fået af Niels Brochmann! Hele vejen igennem projektet har det været rigtig godt!

  Kan varmt anbefales herfra.