Billede
Vordingborg Køkkenet i Nykøbing F
Man - Fre: 10:00-18:00
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Guldborgsundcentret 10
4800 Nykøbing F

 

 

 

Der er mange gode grunde til at tage en tur til Guldborgsund Centret — og Vordingborg Køkkenet Nykøbing F er én af dem! Her ligger nemlig vores 660 m² store flotte køkken udstilling placeret, side om side med Elgiganten og Thansen. Helt centralt i Nykøbing Falsters handelscentrum. Det gør det nemt for dig at se på nyt køkken, når du alliegvel er ude og handle i dagligdagen. Tilmed kan du opleve køkkener i mange forskellige stile, opstillinger og til priser, som passer alle budgetter. Husk, at vi også sagtens kan hjælpe med badeværelse miljø, bryggers og garderobe, hvis det er dét, du står og mangler.

 

Hvid hvidt køkken udstilling i Nykøbing f

Køkken i Nykøbing Falster 

Er du på jagt efter dit kommende nye køkken i Nykøbing F, så er det oplagt at lægge vejen forbi Vordingborg Køkkenet i Nykøbings Falster. Vi er kendt for at kunne give den bedste kvalitet — og dét til de bedste priser! Derfor må du ikke gå glip af et godt køkken tilbud fra vores Nykøbing Falster afdeling. Vi starter med at lave et hjemmebesøg hos dig, hvor vi tegner dit køkken rum op og lytter til dine ønsker og drømme, for det nye køkken. Når konsulenten er færdig med at designe dit nye køkken i 3D, holder I et nyt møde, hvor I sammen gennemgår tegningerne og tilbuddet — lige fra sokkel til køkken skabe — i Nykøbing Falster afdelingen.     

 

Køkken butik i Nykøbing F

Grå køkken udstilling i Nykøbing f

Vi blot én ud af flere butikker, der tilbyder nyt køkken, i Nykøbing Falster. Dog bestræber vi os på at give dig, som kunde, det meste for dine penge, når du skal udarbejde dit budget til dit nye køkken. Det kan godt være at enhver køkken butik i Nykøbing F kan lave smarte og moderne køkken løsninger, men vi sørger for at lave dem i samme høje kvalitet, til laveste pris. Det er derfor at du kan få matchet et hvert skriftligt og sammenligneligt køkken tilbud hos os. Det betyder at du får samme køkken opstilling, i samme kvalitet, men til en lavere pris — alternativt med flere lækre detaljer eller fordele.  

Vi ses i Vordingborg Køkkenet i Nykøbing F! 

 

 

54.7599002, 11.8542819

Udtalelser fra vores kunder

Hej Casper Caspersen, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F.

Vi har lige købt køkken hos Vordingborg køkkener og vi havde en sælger som hedder Casper Caspersen han gjorde sit arbejde rigtig god med at råde og vejlede til at få skabt vores nye køkken man føler sig i rigtig gode hænder det er super fint køkken som vi er rigtig glade for det eneste jeg godt kunne ha brugt ved montering af køkkenet var nogen bedre tegninger og beskrivelse hvad de enkelte dele er til.

Hej Rasmus Oxfeldt, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Vi fik tegnet et køkken, bad og bryggers hos Vordingborg køkken Guldborgcentret. Blev vejledt professionelt af Rasmus Oxfeldt Larsen og fik hele vejen igennem en god service. Derudover fik vi det hele til en meget fornuftig kampagnepris. Langt det meste blev leveret til tiden. En enkelt hvidevaredel var grundet corona i restordrer. Da vi havde ventet nogle gange med yderligere udsættelse bad vi om at få refunderet denne del. Det skete meget hurtigt. Kan kun anbefale Vordingborg køkken til andre.x

Hej Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F. 

Super betjening i butikken Nykøbing Falster køkkenet kom til tiden alt spiller en million tak for god service.

Hej Mike Lose, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Vi er glade og tilfredse med vores nye køkken, som er købt gennem Nykøbing F afdelingen. Selvom der har været lidt små-problemer med leveringen, så har sælgeren/køkkenkonsulenten, Mike Lose, altid hjulpet og været venlig og professionel. Stor ros til ham.

Hej Mike Lose, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F.

Det startede med et besøg i Vordingborg Køkken i Nykøbing F, hvor vi lige ville se hvad de havde at byde på. Vi fik hurtigt en god kontakt med sælger Mike Lose, og inden vi gik derfra havde vi allerede booket en tid til opmåling. Under besøget med opmålingen var Mike Lose god til at spørge til de behov, og sætte sig ind i den virkelighed som det nye køkken gerne skulle være med til at skabe. Vi kom så til præsentationen af det første forslag i forhold til de ønsker vi havde - der var ikke mange ting som ikke passede - og vi blev vist rundt i butikken imens, så vi visuelt også kunne forestille os tingene. Mike Lose var rigtig god til hele tiden at lytte efter hvad vi ønskede og ikke bare søge den dyreste løsning. Da vi havde fremsat alle vores "nye ønsker" gik vi lidt og så kom vi tilbage og så køkken version 2 - som også var det køkken vi i sidste ende endte med at købe. En god professionel vejledning, som hele vejen igennem også bar præg af respekt for ønskerne vi havde, samtidig med han også turde udfordre vores valg. En rigtig god oplevelse. Køkkenet blev leveret og opsat - da vi flytter hjem ser vi en fejl på bordpladen - Mike Lose kommer forbi og giver os vejledning i forhold til hvad vi kan gøre i sådan en situation - og yder fantastisk service. Det er ærgerligt man ikke skal have køkkener oftere, med sådan en god betjening.

Hej Mike Lose, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F.

Vi har købt et dejlig køkken af Vordingborg Køkken Guldborgsund Centret. Undervejs har vi fået formidabel hjælp af Mike Lose. Han er kommet med gode forslag til indretning og god sparring. Når vi har haft lidt udfordringer undervejs har han været hurtig til at undersøge mulighederne og ringe tilbage. Vi har været overordenligt tilfredse med den betjening vi har fået. Ligesom ham der satte køkkenet op var dygtig og effektiv.

 

Hej Ralph Kutsche, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Alt var perfekt. Rigtig god betjening lige fra forhandler til vognmænd. Alt var der, da det ankom og det kom til den tid, vi havde fået i butikken, da vi købte. Vil stærkt anbefale vordingborg køkkenet.

Hej Casper Caspersen, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Alt er afsluttet, og vi har været fuldt tilfredse med forløbet.

Vi føler vi har fået en rigtig god rådgivning i startfasen af Casper Caspersen fra Guldborgsundcentret, 4800 Nykøbing F.

Hej Ralph Kutsche, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F

Da vi skulle have nyt køkken valgte vi Vordingborg Køkkenet , da vi fandt konsulent Ralph Kutsche meget behagelig og på alle måder behjælpelig med, at vi nu har fået et skønt køkken,flottere og anderledes end vi troede muligt. Tak til ham ! Også tak til Sydhavsbyg som satte køkkenet op,de gjorde det bare så godt, flot arbejde! De rare og behagelige mænd som kom med køkkenet skal også have en stor tak. Alle aftaler blev overholdt, og vi synes det har været en god oplevelse at fået nyt køkken fra VORDINGBORG KØKKEN . Også tak til Kristina i Vordingborg for behagelige telefonsamtaler.

Hej Rasmus Aage Larsen, Vordingborg Køkkenet, Nykøbing F.

Alt er i den skønneste orden, god betjening i køkken butik, af Rasmus og jeres montør Jack og han makker, hils dem.