Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Kongens Lyngby

Kongens Lungby facade, Vordingborg Køkkenet

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

 

Adresse

Lyngby Hovedgade 80
2800 Kongens Lyngby
 

Tlf. 45 87 00 40

Email: lyngby@vordingborg.com

 • Rasmus Jønsson, Lyngby

  "

  Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Fantastisk service fra start til slut. Vi har netop købt badskabe gennem Martin Dirch Brodersen fra Lyngby afdelingen - professionel, hurtig og yderst skarp på prisen. Efter besøg i flere andre forretninger i søgningen, kan vi med ro i stemmen fortælle at det er her man får den bedste service. Største anbefalinger herfra, til både Martin B. og Vordingborg køkkenet!

 • Silas Holst, Lyngby

  "

  Hej Martin Dirch Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Benyttede mig af Lyngby-afdelingen og fik hjælp til alle spørgsmål og design af Martin Dirch Brodersen. Har sjældent fået så god rådgivning og hjælp. Fik sat perfekt design på mine ideer og fulgt op lige fra bestilling til det stod færdig samlet. Endnu smukkere køkken end jeg havde i tankerne!! Vil anbefale til alle!!!

 • Gitte Svantemann & Christian, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Vi har for nyligt fået installeret et Vordingborgkøkken i en københavner lejlighed. Alle køkkenbutikkerne havde meget travlt op til jul, og Vordingborg var en af de få leverandører, der kunne levere før jul, som var vores præference. Køkkenet blev leveret til tiden, men desværre fik vi ikke en af Vordingborgs normale installatører, da de alle havde travlt. Ham vi fik var flink, men ikke grundig, og efter to en halv dag forlod han os uden at blive helt færdig, og to af bordpladerne var skåret skævt. Vi klagede til vores kontaktperson i Vordingborgkøkken Lyngby, Mikkel, som kom ud samme dag. Han var enig i vores vurdering, og satte med det samme en ordre på nye bordplader i gang. Disse er nu blevet installeret og vores køkken er bare så flot og lækkert, og trods en lille forsinkelse er vi meget tilfredse.

 • Kaj & Bonnie Jensen, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Vi har haft købt 2 køkkener hos Vordingborg. Et til kolonihaven og et til vores lejlighed. Begge gange, har vi fået yderst god service. Har der været fejl eller mangler, blev de rettet med det samme, uden problemer. Mikkel fra Lyngby afdelingen, er super fantastisk til sit arbejde og yder den bedste service. 

 • Julie Kaae, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Vi har fået nyt køkken og Mikkel (Lyngby afd.) har ydet en super service. Altid hjælpsom og imødekommende. Hans indretningsforslag fungerer perfekt og jeg nyder mit køkken hver dag.