Kongens Lyngby

Kongens Lungby facade, Vordingborg Køkkenet

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

 

Adresse

Lyngby Hovedgade 80
2800 Kongens Lyngby
 

Tlf. 45 87 00 40

 • Nina Åvist, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Fik en god og meget kompetent betjening og det nye køkken i mit fritidshus blev lige som jeg havde drømt om. Også de små forhindringer undervejs blev der tager hånd om af Mikkel i Lyngby.

 • Louise, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Mikkel fra Vordingborg køkken Lyngby kom ud en lørdag og målte vores køkken op, torsdagen efter sætte jeg underskrift på mit drømme køkken.. Fantastisk service og vil til enhver tid anbefale Vordingborg køkken.

 • Pia Johansen, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Tak for super effektiv hjælp fra Mikkel i Lyngby. Vi bliver så glade for det køkken vi har købt hos dig. Fedt du lige kunne komme og fikse de småting der skulle ændres, så det bliver helt perfekt.

 • Susanne Thorup Kristensen, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne og Mathias Brun, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Vordingborg Køkkenet i Lyngby får vores varmeste anbefaling. Vi er blevet rigtig godt behandlet af Mikkel og Mathias. Vi har købt køkken og fået fine løsninger og forslag. Der har været lidt udfordringer hen af vejen, men alt er blevet løst tilfredsstillende. Tak for god service! Køkkenmontør Christian har været helt fantastisk og været rigtig god til at finde løsninger. Og så kan han sit håndværk. Christian får fuld stjerne. Alt i alt en meget god oplevelse at være kunde hos Vordingborg Køkkenet i Lyngby.

 • Susanne Hjelmsø, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Lyngby

  Vi har købt et super flot køkken i Vordingborg Køkkenet's Lyngby afdeling. Alt fra hjælp til design, bestilling, levering samt få tilrettelser er forløbet effektivt med stor og professionel hjælp. Vi kan på det varmeste anbefale Vordingborg Køkken/v Mikkel Lenstjerne i Lyngby.