Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Kongens Lyngby

Kom forbi vores køkkenbutik i Lyngby

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

 

Adresse

Lyngby Hovedgade 80
2800 Kongens Lyngby
 

Tlf. 45 87 00 40

Email: lyngby@vordingborg.com

Køkken Lyngby

Centralt beliggende, i en hyggelig og intim atmosfære, på Lyngby Hovedgade finder du vores mindste, men ikke mindst flotte og inspirerende showroom. Her kan du finde inspiration til dit kommende køkken, og lufte dine køkkendrømme for en af vores konsulenter. De står altid klar til at yde deres ypperste for, at give dig den bedste service og gøre dine køkkendrømme til virkelighed. Hvad end du har brug for et køkken til din lejlighed eller store villa, så bestræber vi os på, sammen med dig, at designe et unikt køkken, der passer ind i lige nøjagtigt din bolig. Vores køkkener bliver fremstillet på en anerkendt fabrik i Tyskland, her tester- og kvalitetssikrer de dagligt produkterne, så vi sikrer os at sende de allerbedste produkter ud til kunderne. Kig forbi Vordingborg Køkkenet i Lyngby, så du selv kan mærke kvaliteten af vores køkkener.

Vordingborg Køkkenet Lyngby
Køkken Lyngby Hovedgade

Bor du i- eller i nærheden af Kongens Lyngby, og drømmer du om et nyt køkken? Så har vi gjort det nemt for dig. Din lokale Vordingborg Køkkenet på Lyngby Hovedgade, ligger blandt alle dine daglige indkøb og du kan derfor let kigge ind, når du alligevel er i byen. I vores showroom kan du finde inspiration til dit forestående køkkenprojekt, og se et lille udvalg af vores mange kombinationer af både skabe, skuffer, greb, hvidevarer osv. I Lyngby.

Køkkenprojekterne i Lyngby ser meget forskellige ud, da det omkringliggende område indeholder mange boligtyper. Derfor har Vordingborg Køkkenets konsulenter, i Lyngby, en bred viden omkring måder hvorpå køkkenet og dets rum udnyttes bedst muligt. De har udarbejdet mange forskellige køkken opstillinger – lige fra det lille veludnyttede lejlighedskøkken, til det overdådige køkken i den store villa. Konsulenterne tager altid udgangspunkt i kundens behov, drømme og budget.

 

Nyt badeværelse Lyngby
Vordingborg Køkkenet Lyngby

Skulle du ikke være interesseret i nyt køkken, men er du i stedet på udkig efter møbler til et nyt badeværelse i Lyngby, så hjælper vi også gerne med det! Måske har du allerede set dig lun på ét eller flere badmøbler, her på siden, som vi kan tage udgangspunkt i. Hvis ikke, så er det intet problem – vi har et badeværelse showroom i butikken Lyngby, hvor du kan se et lille udvalg af vores store sortiment. Måske dette kunne give dig inspiration, når du skal til at lave nyt badeværelse.

Vordingborg Køkkenet designer altid et nyt badeværelse ud fra de behov, du som kunde måtte have. Vi sammensætter badmøblerne således de passer til målene som det givne rum har. Herefter finder vi frem til det design, du bedst kan lide – på den måde bliver dit nye badeværelse helt unikt, og tilpasset lige nøjagtigt dit hjem og din personlige indretning.

 

Vordingborg Køkkenet Lyngby
Køkkenfirma Lyngby

Vordingborg Køkkenet er ikke kun et køkkenfirma i Lyngby. Vi hjælper dig hellere end gerne hvis du står og skal have bad, bryggers eller garderobe i Lyngby- og omegn. Måske har du allerede et Vordingborg Køkken, og drømmer om at strømligne dit hjem ved at føre stilen videre i ét eller flere af førnævnte rum. Det kan også være at du blot trænger til at påbegynde din nye stil, og så er du absolut kommet til det rette sted! Vordingborg Køkkenet har et overdådigt udvalg af skabe, skuffer, fronter og greb – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Vi er altid opdateret på de nyeste trends, således vi kan tilbyde dig produkter, der får dit hjem til at se moderne ud – selv mange år fremadrettet.  

 

 

 

 • Rasmus Jønsson, Lyngby

  "

  Hej Martin Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Fantastisk service fra start til slut. Vi har netop købt badskabe gennem Martin Dirch Brodersen fra Lyngby afdelingen - professionel, hurtig og yderst skarp på prisen. Efter besøg i flere andre forretninger i søgningen, kan vi med ro i stemmen fortælle at det er her man får den bedste service. Største anbefalinger herfra, til både Martin B. og Vordingborg køkkenet!

 • Silas Holst, Lyngby

  "

  Hej Martin Dirch Brodersen, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Benyttede mig af Lyngby-afdelingen og fik hjælp til alle spørgsmål og design af Martin Dirch Brodersen. Har sjældent fået så god rådgivning og hjælp. Fik sat perfekt design på mine ideer og fulgt op lige fra bestilling til det stod færdig samlet. Endnu smukkere køkken end jeg havde i tankerne!! Vil anbefale til alle!!!

 • Gitte Svantemann & Christian, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Vi har for nyligt fået installeret et Vordingborgkøkken i en københavner lejlighed. Alle køkkenbutikkerne havde meget travlt op til jul, og Vordingborg var en af de få leverandører, der kunne levere før jul, som var vores præference. Køkkenet blev leveret til tiden, men desværre fik vi ikke en af Vordingborgs normale installatører, da de alle havde travlt. Ham vi fik var flink, men ikke grundig, og efter to en halv dag forlod han os uden at blive helt færdig, og to af bordpladerne var skåret skævt. Vi klagede til vores kontaktperson i Vordingborgkøkken Lyngby, Mikkel, som kom ud samme dag. Han var enig i vores vurdering, og satte med det samme en ordre på nye bordplader i gang. Disse er nu blevet installeret og vores køkken er bare så flot og lækkert, og trods en lille forsinkelse er vi meget tilfredse.

 • Kaj & Bonnie Jensen, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Vi har haft købt 2 køkkener hos Vordingborg. Et til kolonihaven og et til vores lejlighed. Begge gange, har vi fået yderst god service. Har der været fejl eller mangler, blev de rettet med det samme, uden problemer. Mikkel fra Lyngby afdelingen, er super fantastisk til sit arbejde og yder den bedste service. 

 • Julie Kaae, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Vi har fået nyt køkken og Mikkel (Lyngby afd.) har ydet en super service. Altid hjælpsom og imødekommende. Hans indretningsforslag fungerer perfekt og jeg nyder mit køkken hver dag.