Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-15:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Lyngby Hovedgade 80
2800 Kongens Lyngby

Køkken Lyngby

Centralt beliggende, i en hyggelig og intim atmosfære, på Lyngby Hovedgade finder du vores mindste, men ikke mindst flotte og inspirerende showroom. Her kan du finde inspiration til dit kommende køkken, og lufte dine køkkendrømme for en af vores konsulenter. De står altid klar til at yde deres ypperste for, at give dig den bedste service og gøre dine køkkendrømme til virkelighed. Hvad end du har brug for et køkken til din lejlighed eller store villa, så bestræber vi os på, sammen med dig, at designe et unikt køkken, der passer ind i lige nøjagtigt din bolig. Vores køkkener bliver fremstillet på en anerkendt fabrik i Tyskland, her tester- og kvalitetssikrer de dagligt produkterne, så vi sikrer os at sende de allerbedste produkter ud til kunderne. Kig forbi Vordingborg Køkkenet i Lyngby, så du selv kan mærke kvaliteten af vores køkkener.

Vordingborg Køkkenet Lyngby

Køkken Lyngby Hovedgade

Bor du i- eller i nærheden af Kongens Lyngby, og drømmer du om et nyt køkken? Så har vi gjort det nemt for dig. Din lokale Vordingborg Køkkenet på Lyngby Hovedgade, ligger blandt alle dine daglige indkøb og du kan derfor let kigge ind, når du alligevel er i byen. I vores showroom kan du finde inspiration til dit forestående køkkenprojekt, og se et lille udvalg af vores mange kombinationer af både skabe, skuffer, greb, hvidevarer osv. I Lyngby.

Køkkenprojekterne i Lyngby ser meget forskellige ud, da det omkringliggende område indeholder mange boligtyper. Derfor har Vordingborg Køkkenets konsulenter, i Lyngby, en bred viden omkring måder hvorpå køkkenet og dets rum udnyttes bedst muligt. De har udarbejdet mange forskellige køkken opstillinger – lige fra det lille veludnyttede lejlighedskøkken, til det overdådige køkken i den store villa. Konsulenterne tager altid udgangspunkt i kundens behov, drømme og budget.

Nyt badeværelse Lyngby

Vordingborg Køkkenet Lyngby

Skulle du ikke være interesseret i nyt køkken, men er du i stedet på udkig efter møbler til et nyt badeværelse i Lyngby, så hjælper vi også gerne med det! Måske har du allerede set dig lun på ét eller flere badmøbler, her på siden, som vi kan tage udgangspunkt i. Hvis ikke, så er det intet problem – vi har et badeværelse showroom i butikken Lyngby, hvor du kan se et lille udvalg af vores store sortiment. Måske dette kunne give dig inspiration, når du skal til at lave nyt badeværelse.

Vordingborg Køkkenet designer altid et nyt badeværelse ud fra de behov, du som kunde måtte have. Vi sammensætter badmøblerne således de passer til målene som det givne rum har. Herefter finder vi frem til det design, du bedst kan lide – på den måde bliver dit nye badeværelse helt unikt, og tilpasset lige nøjagtigt dit hjem og din personlige indretning.

 

Vordingborg Køkkenet Lyngby

Køkkenfirma Lyngby

Vordingborg Køkkenet er ikke kun et køkkenfirma i Lyngby. Vi hjælper dig hellere end gerne hvis du står og skal have bad, bryggers eller garderobe i Lyngby- og omegn. Måske har du allerede et Vordingborg Køkken, og drømmer om at strømligne dit hjem ved at føre stilen videre i ét eller flere af førnævnte rum. Det kan også være at du blot trænger til at påbegynde din nye stil, og så er du absolut kommet til det rette sted! Vordingborg Køkkenet har et overdådigt udvalg af skabe, skuffer, fronter og greb – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Vi er altid opdateret på de nyeste trends, således vi kan tilbyde dig produkter, der får dit hjem til at se moderne ud – selv mange år fremadrettet.  

 

 

 

55.7685628, 12.505799

Udtalelser fra vores kunder

Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Lyngby

Vi har købt et super flot køkken i Vordingborg Køkkenet's Lyngby afdeling. Alt fra hjælp til design, bestilling, levering samt få tilrettelser er forløbet effektivt med stor og professionel hjælp. Vi kan på det varmeste anbefale Vordingborg Køkken/v Mikkel Lenstjerne i Lyngby.

Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

Mikkel fra Vordingborg køkken Lyngby kom ud en lørdag og målte vores køkken op, torsdagen efter sætte jeg underskrift på mit drømme køkken.. Fantastisk service og vil til enhver tid anbefale Vordingborg køkken.

Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

Tak for super effektiv hjælp fra Mikkel i Lyngby. Vi bliver så glade for det køkken vi har købt hos dig. Fedt du lige kunne komme og fikse de småting der skulle ændres, så det bliver helt perfekt.

Hej Mikkel Lenstjerne og Mathias Brun, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

Vordingborg Køkkenet i Lyngby får vores varmeste anbefaling. Vi er blevet rigtig godt behandlet af Mikkel og Mathias. Vi har købt køkken og fået fine løsninger og forslag. Der har været lidt udfordringer hen af vejen, men alt er blevet løst tilfredsstillende. Tak for god service! Køkkenmontør Christian har været helt fantastisk og været rigtig god til at finde løsninger. Og så kan han sit håndværk. Christian får fuld stjerne. Alt i alt en meget god oplevelse at være kunde hos Vordingborg Køkkenet i Lyngby.

Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

Fik en god og meget kompetent betjening og det nye køkken i mit fritidshus blev lige som jeg havde drømt om. Også de små forhindringer undervejs blev der tager hånd om af Mikkel i Lyngby.

Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

Vi har fået et nyt fantastisk køkken, der lige passer til os. Vi har fået tegninger og forslag fra Mikkel Lenstjerne fra Vordingborg Køkkenet i Lyngby. Han var helt fantastisk. Fra et tomt rum fik han tegnet og fortalt, så man kunne forestile sig hvordan det blev. Det blev som på billederne. Superflot.

Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

Bestilte og fik leveret fra Lyngby v/ Mikkel F. Lenstjerne Super god og prof. betjening. God til at forstå, hvad jeg havde brug for og hvad jeg ville have. Og top service ved levering/montering. Et par småting til opfølgning efter montering blev ordnet effektivt uden bøvl eller ventetid. God personlig service. Har nu total fedt køkken.

Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

God betjening fra start til slut. Fra vi trådte ind af døren fik vi vist hvad der var muligt i vores køkken. Mikkel var ude at måle op og senere ude for at se resultatet. Var ude at se på mange muligheder, men kom tilbage til Vordingborg og købte et flot og praktisk køkken. Jeg kan kun anbefale dem.

Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Lyngby

Vi har købt køkken hos Mikkel fra Vordingborg Køkken Lyngby. Vi fik en første klasses betjening fra det øjeblik han målte køkken op til vi skrev under på handlen. Vi har haft to transport skader som blev byttet uden problemer. Alt i alt en super oplevelse. Kan anbefales at købe køkken i Lyngby hos Mikkel.

Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

Vi har lige fået nyt køkken fra Vordingborg køkkenet, og der har ikke været en finger at sætte på processen. Det bedste ved hele oplevelsen har været Mikkel fra lyngby butikken. Han har taget sig 100% af vores behov og ydet en service som er udover det sædvanlige. Når vi havde nogle ønsker som ikke nødvendigvis var i planen, kunne han altid få det løst. Han var virkelig tilgængelig, hjælpsom og tog vores behov i centrum. Han ryddede bl.a. butikken da vi kom ind med en lille nyfødt baby og det er coronatider. Vi har haft vores hidtil bedste oplevelse med et inventar-firma hos Mikkel, og det fortjener den bedste anmeldelse herinde. Vi vil altid anbefale Vordingborg køkkenet pga Mikkel. Så er det sagt.