Kongens Lyngby

Kongens Lungby facade, Vordingborg Køkkenet

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

 

Adresse

Lyngby Hovedgade 80
2800 Kongens Lyngby
 

Tlf. 45 87 00 40

 • Jette og Per, Nivå

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Lyngby

  Så har vi et flot nyt Vordingborg køkken - igen - og denne gang fra Lyngby afdeling. Vi har fået nyt køkken i vores nye 'gamle' hus. Det var en opgave der ud over nyt køkken også bl.a. krævede nedrivning af en halv væg, nyt gulv og en masse vvs og el arbejde. Vi fik Mikkel fra Lyngby op for at se på mulighederne og han gennemgik forskellige muligheder med os. Det blev ikke som vi oprindelig havde tænkt - men meget bedre. Der var ting vi ikke kunne se - men som en erfaren køkkenmand kunne gennemskue. Til gengæld kunne han ikke gætte sig til vores personlige ønsker. Sammen nåede vi dog frem til hvordan køkkenet skulle ser ud og hvad der udover selve køkkenet skulle laves. Mikkel sørgede for kontakt med et firma som stod for både køkken opstillingen og de øvrige ombygninger der var nødvendige. Planlægningen skete før coronakrisen lukkede ned for en masse aktiviteter - så vi frygtede at det ville påvirke tidsplanerne. Det viste sig dog at trods corona blev det gennemført som planlagt - og 'færdig' til tiden. Der var smårettelser - som der som regel er - men de blev også klaret uden problemer. Nu har vi præcis det køkken vi ønskede os og siger stor tak til Mikkel og Vordingborg Køkken for deres indsats. Også stor tak til MR kvalitetsbyg - som stod for det praktiske arbejde og leverede kompetente og ansvarsfulde håndværkere der sikrede et godt resultat.

 • Pia Stougaard Petersen, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Vi har lige fået nyt køkken fra Vordingborg køkkenet, og der har ikke været en finger at sætte på processen. Det bedste ved hele oplevelsen har været Mikkel fra lyngby butikken. Han har taget sig 100% af vores behov og ydet en service som er udover det sædvanlige. Når vi havde nogle ønsker som ikke nødvendigvis var i planen, kunne han altid få det løst. Han var virkelig tilgængelig, hjælpsom og tog vores behov i centrum. Han ryddede bl.a. butikken da vi kom ind med en lille nyfødt baby og det er coronatider. Vi har haft vores hidtil bedste oplevelse med et inventar-firma hos Mikkel, og det fortjener den bedste anmeldelse herinde. Vi vil altid anbefale Vordingborg køkkenet pga Mikkel. Så er det sagt.

 • Philip Storm, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Lyngby

  Vi har købt køkken hos Mikkel fra Vordingborg Køkken Lyngby. Vi fik en første klasses betjening fra det øjeblik han målte køkken op til vi skrev under på handlen. Vi har haft to transport skader som blev byttet uden problemer. Alt i alt en super oplevelse. Kan anbefales at købe køkken i Lyngby hos Mikkel.

 • René Wejlemand, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  God betjening fra start til slut. Fra vi trådte ind af døren fik vi vist hvad der var muligt i vores køkken. Mikkel var ude at måle op og senere ude for at se resultatet. Var ude at se på mange muligheder, men kom tilbage til Vordingborg og købte et flot og praktisk køkken. Jeg kan kun anbefale dem.

 • AN, Lyngby

  "

  Hej Mikkel Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kongens Lyngby

  Bestilte og fik leveret fra Lyngby v/ Mikkel F. Lenstjerne Super god og prof. betjening. God til at forstå, hvad jeg havde brug for og hvad jeg ville have. Og top service ved levering/montering. Et par småting til opfølgning efter montering blev ordnet effektivt uden bøvl eller ventetid. God personlig service. Har nu total fedt køkken.