København V

vordingborg køkkenets facade vesterport kbh

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ved Vesterport 9
1612 København V
 

Tlf. 33 24 33 98
Fax 33 24 28 98
 

 • Danilo Kalezic, København

  "

  Hej Cegiz Tintas, Vordingborg Køkkenet, København V

  En super postitiv oplevelse lige fra opmåling til opsætning. Vi tog forbi butikken ved Vesterport, hvor Cengiz gav en grundig introduktion til både elementer og hårde hvidevarer. Man havde virkelig en fornemmelse af at være i centrum og der blev afsat tid til at komme hele vejen rundt i butikken. Vigtigst for os var at vi fik afklaring på vores spørgsmål og havde oplevelsen af en professionel tilgang med kundensbehov i fokus. Efter en uge fik vi besøg af Cengiz på hjemmeadressen, hvor han opmålte vores daværende køkken. Efter et par dage tog vi igen turen til Vesterport og over en kop kaffe blev vi præsenteret for vores fremtidige køkken. Resultatet var lige som vi havde forestillet os og så endda til en fornuftig pris. I fællesskab lavede vi et par mindre justeringer og efter at have set færdige tegninger af køkkenet valgte vi at acceptere tilbuddet. Få uger efter blev vores drømmekøkken installeret og vi har ikke fortrudt det siden. Desværre var der en lidt længere leveringstid på emhætten, men en god håndtering på hovedkontoret gjorde at vi var godt informeret hele vejen igennem processen og efter 14 dage blev også emhætten installleret. En absolut anbefalelsesværdig oplevelse, hvor vi har været fuldt tilfredse med både kundeservice, levering og installering af køkkenet. Tak for at skabe en god oplevelse!

 • Steen Olsen, København

  "

  Hej Glenn Nicolaisen, Vordingborg Køkkenet, København V

  Vi har fået leveret og opsat nye garderobe skabe fra Vordingborg køkkenet. Vi fik god og prof hjælp fra Glenn fra afdelingen ved vesterport Det gik godt med nogle rigtig flotte tegninger og et rigtig godt forslag som vi valgte at bruge God information og orientering undervejs.

 • Edith Andersen, København

  "

  Hej Cengizhan Tintas, Vordingborg Køkkenet, København V

  Det blev en stor dag, da mit nye Vordingborg køkken blev opsat. Jeg havde ved valget fået en meget fin hjælp af cengizhan Tintas og hele personalet i forretningen ved Vesterport. senere blev mit gamle køkken nedtaget og to dage senere blev det nye sat op ved hjælp af HP totalentreprise. Ja jeg kan ikke rose forløbet nok. Jeg vil samtidig sige, at jeg i en alder af 82 år er flyttet til denne nye lejlighed og at alle så har været så hjælpsomme og behandlet mig så pænt, det har glædet mig meget.

 • Tina Farnung Laursen, København

  "

  Hej Glenn Nicolaisen, Vordingborg Køkkenet, København V

  Tusind tak til Glenn hos Vordingborg Køkkenet Ved Vesterport! Det har været en fornøjelse og jeg er rigtig glad for det flotte og enkle resultat, som jeg havde ønsket mig. Super Service og tålmodighed med alle mine spørgsmål og ønsker!

 • Enes, København

  "

  Hej Cengizhan Tintas, Vordingborg Køkkenet, København V

  Vi er utrolig glade for vores køkken som vi købte igennem Cengiz, som har fulgt op på alt under hele forløbet. Alt foregik som aftalt. Efter levering og montering opdagede vi at 4-hænglser var dårlige til seæv at lukke, her var Cengiz også meget behjælpelig og vi fik 4 nye hængsler inden for 2-3 uger. Alt i alt kan vi kun anbefale Vordingborg køkkenet.