København V

vordingborg køkkenets facade vesterport kbh

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

Adresse

Ved Vesterport 9
1612 København V
 

Tlf. 33 24 33 98
Fax 33 24 28 98
 

 • Ahmed Saed, Vesterport

  "

  Hej Chakir Touzani-Rifi, Vordingborg Køkkenet, København V

  Efter en del søgen og besøg i forskellige køkkenfirmaer, faldt vores valg på Vordingborg Køkkenet i København V. Vi fik den bedste service man kan forestille sig, med venlige og ærlige medarbejdere. En medarbejder der især fik os til at vælge et Vordingborg Køkken var butikschefen Chakir. Vi var meget tilfredse med Chakir's håndtering af det hele, eftersom at vi havde en del spørgsmål og tvivl. Han var meget serviceminded, tålmodig og super smilende. Vi fik leveret et super flot køkken, uden problemer.

 • Bjarne Pildahl, Vesterport

  "

  Hej Emil Soelberg Ravn, Vordingborg Køkkenet, København V

  Super fedt køkken og god service, er så glad for det hele.

 • Bjarne Pildahl, Vesterport

  "

  Hej Torben Nalepa, Vordingborg Køkkenet, København V

  Alt er indstalleret og jeg er superglad for resultatet. Er MEGET TILFREDS. så jeg ønsker jer alle en riktigt GOD JUL & GODT NYT ÅR. Tusind tak.

 • Lene, Vesterport

  "

  Hej Torben Nalepa, Vordingborg Køkkenet, København V

  Virkelig god professionel vejledning og opmåling til mit nye køkken. Service minded personale og gode informationer undervejs. Aflevering til tiden! Og en sms der angiver tidspunkt af levering! En meget opmærksom chauffør, der opdagede en fejl i køleskab. Der blev staks bestilt et nyt!

 • Vibeke Schoeyen, Vesterport

  "

  Hej Chakir Touzani-Rifi, Vordingborg Køkkenet, København V

  Fantastisk service af Chakir Touzani-Rifi, som nøje gennemgik mit køb i mindste detalje. Efterfølgende fungerede alt perfekt med hensyn til bekræftelse og levering af samme. Meget fint køkken til meget rimelig pris.