Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

København V

vordingborg køkkenets facade vesterport kbh

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

 

 

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ved Vesterport 9
1612 København V
 

Tlf. 33 24 33 98
Fax 33 24 28 98
Email: frederiksberg@vordingborg.com

 • Stine, København

  "

  Hej Mathias Søndergaard Nicolaisen & Glenn Randall Nicolaisen, Vordingborg Køkkenet, København V

  En fantastisk oplevelse at købe køkken hos Vordingborg! Vi fik hjælp til vores køkken gennem Mathias og Glenn fra Vesterport afdeling, og dem fik vi hele vejen igennem god service af. De var gode til at guide og komme med gode forslag, så vi nu står med et fantastisk køkken. Alt blev leveret efter aftale og til tiden. Kun ros herfra.

 • Sandra Semberlund, København

  "

  Hej Mathias Søndergaard Nicolaisen, Vordingborg Køkkenet, København V

  Stor ros til Mathias fra Vordingborg Køkken på Gammel Kongevej (Vesterbro).Fra første dag vi kom i butikken og til at det færdige resultat har Mathias været helt formidabel, han har lyttet til vores ønsker og vi har fået lige det vi havde drømt om. Fantastisk service! Han tog os i hånden hele vejen, fandt gode løsninger til vores helt nye køkken. Man følte sig ekstremt tryg i processen. Vi sender vores største ros og anbefaling til Mathias.

 • Nicolai Juel, København

  "

  Hej Mathias Søndergaard Nicolaisen, Vordingborg Køkkenet, Kø benhavn V.

  Mathias fra Vordingborg Køkkenet inde på Vesterbro var en ren fornøjelse Kan varmt anbefale andre at handle køkken hos ham og dem Stor professionalisme.

 • Sait Akyurek, København

  "

  Hej Cengizhan Tintas, Vordingborg Køkkenet, København V

  Købte mit køkken fra Vordingborg ved vesterport hos sælgeren Cengiz. Super god service og alt spillede bare da varerne blev leveret. Kan kun anbefales herfra.

 • Gizem Cicek, København

  "

  Hej Mathias Søndergaard Nicolaisen, Vordingborg Køkkenet, København V.

  Jeg kan varmt anbefale Vordingborg Køkken. Takket være hjælp fra køkkenkonsulent Mathias Søndergaard Nicolaisen fra Vesterport har jeg nu fået mit drømmekøkken. Både opmåling, design, eftermåling og levering er gået som det skulle og forholdsvis ret hurtigt. Jeg kan varmt anbefale Mathias, som altid har været fleksibel, god til at svare på mine spørgsmål over mail/telefon og lyttet til mine ønsker og behov.