Kastrup

Find Vordingborg Køkkenet i Kastrup

Åbningstider

 

Man. kl. 9.30-18.00
Tirs.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

Adresse

Kirstinehøj 39B
2770 Kastrup
 

Tlf. 32 51 27 00
Fax 32 51 27 30
 

 • Martin Andersen, Kastrup

  "

  Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Vi fik en rigtig god service af Mikkel Lenstjerne i afdelingen i Kastrup til både opmåling og gennemgang af den køkkenløsning de havde udarbejdet. Vi fik præsenteret en super løsning af Mikkel , som ikke prøvede at sælge os mere end det vi havde bedt om, men gav os god vejledning og råd når vi bad om det. Alt i alt en rigtig god oplevelse og meget professionel rådgivning. (Og ved vores allerførste kig i butikken, var det rart at de havde et legerum til børn så man kunne kigge uforstyrret)

 • Karina, Kastrup

  "

  Hej Anders Forsingdal Winther, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Super service, og det gik efter planen , Vordingborg køkken hold hvad de lovede. Kan kun afbefales. Stor tak til Anders Winther og montør Palle Vordingborg køkken Amager

 • Steen Christensen, Kastrup

  "

  Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Super service og en mand med viden, Mikkel Lenstjerne tak for god behandling og handel. Vi gir dig 10 stjerrner.

 • Lars Liebe Felsted, Kastrup

  "

  Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Vi har været rigtig glade for hele processen omkring vores nye køkken og vi føler efter det er opsat at pris og kvalitet hænger rigtig fint sammen. 
  Også en stor ros til vores lokale konsulent Mikkel.

 • Morten & Trine Ulrichsen, Amager

  "

  Hej Anders Forsingdal Winther, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Vi har denne weekend monteret vores nye køkken. Jeg bliver nødt til at skrive om vores virkelig gode oplevelse helt fra start. 

  Vi har kigget på køkkener i flere forskellige byer og forskellige mærker. Nogle steder var der rygende travlt og det var svært at tale med en medarbejder. Andre steder var de ansatte pisse sure og overholdte ikke den fastsatte aftale vi havde. 

  Men da vi kom ind i jeres butik på Amager - Kirstinehøj mødte vi Anders (Winther) Han kom os i møde med et stort smil - meget rar og nede på jorden. Han viste vores søn det fine legerum og spurgte os om han måtte få en sodavand. 

  Vores søn på 4 var simpelthen beskæftiget så vi kunne koncentrerer os om at handle køkken. Det er også vigtigt at børnene har det godt. 

  Det hele var en god oplevelse - Anders slæbte os rundt i butikken og viste os de muligheder der var for forskellige indretninger osv. Efter hjemmebesøg og en masse hygggelig snak bestemte vi os for et køkken fra Vordingborg. 

  Anders var bestemt størstedelen af grunden til vores beslutning. 

  Det er simpelthen så vigtigt som kunde at man føler sig velkommen og hørt - og at man bliver guidet og hjulpet igennem en så stor beslutning som køkkenkøb. 

  Anders var virkelig god til at råde og vejlede hvis vi havde ideer - havde han nogen der var bedre og hvor løsningerne blev så meget bedre og brugbare. Virkelig en fornøjelse. 

  Nu er køkkenet sat op. 

  Og det hele passede så perfekt. Og det er blevet så godt. Det er lige som vi ønskede det - så gør det ikke så meget at man har haft byggerod og brugt mange penge når resultatet er som en drøm.  

  Så hold fast på Anders. Han må gå rent ind hos mange familier. Hos os gjorde han ihvertfald. Det må være dejligt for jer at vide at i har en stjernemedarbejder gående på Kirstinehøj. 

  Nu vil jeg ringe og fortælle ham at han har lavet verdens bedste køkken til os.

  I må have en dejlig dag. 

  Kærlig hilsen

  Tilfredse kunder på Amager