Kastrup

Find Vordingborg Køkkenet i Kastrup

Åbningstider

Man. kl. 9.30-18.00
Tirs.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00


Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Kirstinehøj 39B
2770 Kastrup
 

Tlf. 32 51 27 00
Fax 32 51 27 30
 

 • Mike Ovesen, Kastrup

  "

  Hej Martin Vitterup, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Vi Købte Vordingborg køkken på Kirstinehøj i Kastrup. Vi blev betjent af Martin Vittrup. Vi følte med det samme et stort engagement, at han var Løsningsorienteret og en havde udpræget evne til, at sætte sig i kundens sted.

 • Jean Schuster, Kastrup

  "

  Hej Jakob Hansen, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Fantastisk. super oplevelse . jeg har handlet med Jakob Hansen i Kastrup jeg har nu både købt køkken,bad, bryggers og alt er bare så perfekt kan kun anbefale Vordingborg køkken og Kastrup.

 • Charlotte Korsbakke Overgaard, Kastrup

  "

  Hej Jakob Hansen, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Super god hjælp og virkelig kvalitets materialer vi har fået. God hjælp til opmåling og valg af diverse moduler mm. Tak Vordingborg - Kirstinehøj.

 • Inger og Erwin Kadow, Kastrup

  "

  Hej Martin Vittrup, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Martin Vittrup har solgt et køkkent til mig, vi har fået en super fin service. Flinkt betjening og montøren kan sit kram. Jeg vil til vær en tid anbefale Martin Vittrup og Vordingborg køkkener igen. Meget kompetent medarbejder.

 • Gitte Lethvig, Kastrup

  "

  Hej Andreas Kroos, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Vi havde med det samme, vi trådte ind hos Vordingborg køkkenet i Kastrup, en god fornemmelse og blev straks modtaget af Andreas, som bød os velkommen. Vi aftalte, at han skulle komme hjem til os og måle op til et nyt køkken. Her fik vi en rigtig god vejledning til, hvordan køkkenet kunne indrettes. Efter et par dage var vi ude og se oplægget til vores nye køkken, og det var superflot og funktionelt. Alt i alt har det kun været en positiv oplevelse.