Kastrup

Find Vordingborg Køkkenet i Kastrup

Åbningstider

Man. kl. 9.30-18.00
Tirs.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00


Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Kirstinehøj 39B
2770 Kastrup
 

Tlf. 32 51 27 00
Fax 32 51 27 30
 

 • Charlotte Korsbakke Overgaard, Kastrup

  "

  Hej Jakob Hansen, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Super god hjælp og virkelig kvalitets materialer vi har fået. God hjælp til opmåling og valg af diverse moduler mm. Tak Vordingborg - Kirstinehøj.

 • Inger og Erwin Kadow, Kastrup

  "

  Hej Martin Vittrup, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Martin Vittrup har solgt et køkkent til mig, vi har fået en super fin service. Flinkt betjening og montøren kan sit kram. Jeg vil til vær en tid anbefale Martin Vittrup og Vordingborg køkkener igen. Meget kompetent medarbejder.

 • Gitte Lethvig, Kastrup

  "

  Hej Andreas Kroos, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Vi havde med det samme, vi trådte ind hos Vordingborg køkkenet i Kastrup, en god fornemmelse og blev straks modtaget af Andreas, som bød os velkommen. Vi aftalte, at han skulle komme hjem til os og måle op til et nyt køkken. Her fik vi en rigtig god vejledning til, hvordan køkkenet kunne indrettes. Efter et par dage var vi ude og se oplægget til vores nye køkken, og det var superflot og funktionelt. Alt i alt har det kun været en positiv oplevelse.

 • Ingrid Skovgaard, Kastrup

  "

  Hej Jonas Lunding, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Til Rikke Nielsen. Vil lige meddele, at alt er i orden og vi er helt færdig. Vi har haft et rigtig fantastisk samarbejde med sælgeren Jonas Lunding. Ligeledes lavede montøren Christian et flot stk. arbejde. Men jeg synes, det er rigtig ærgelig, at han ikke måtte gøre arb. helt færdig og der tænker jeg på fugning langs bl.a. køkkenbordet. 

  Alt i alt er vi glade for vores nye køkken.

 • Birthe Toft, Kastrup

  "

  Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Vi har købt køkken i Tårnby og har haft Mikkel Lenstjerne som konsulent. Køkkenet er leveret oktober 2018. Vi er simpelt hen så glade for vores nye køkken. 5 stjerner trods små bump på vejen. ( Vi har en gammel køkkenoplevelse hos Invita, hvor ALT gik galt.) Vores forløb har strakt sig over et års tid, efter vores ønske. Vi har været meget tilfredse med Mikkel, som har lavet den fedeste løsning for os, men også har været lydhør mht de ideer og ændringer, vi har ønsket undervejs ( der har været en del ) De bump, der har været, har været fejl fra fabrikken og hovedkontoret side. En opfordring til firmaet: Vi ville gerne ha haft en hel dør til køleskabet, istedet for at den, der er delt i to. Inderskuffer har også været et stort ønske for os. Tænker det ville fornuftigt at skæve til hvad de andre firmaer tilbyder. Jeg undrer mig også over manglende tilbagemelding fra hovedkontoret mht jalousiskabe, som klart ikke svarer til kvaliteten af resten af køkkenet. Stikdåser sidder meget skævt, vender på hovedet, og kan ikke rettes op. Og bagbeklædningen er klampet på, meget kluntet. De koster tæt på 10.000 pr stk.