Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Kastrup

Find Vordingborg Køkkenet i Kastrup

Åbningstider

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

Specielle åbningstider:

Tir. 25/1 kl. 14.30-17.30


Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Kirstinehøj 39B
2770 Kastrup
 

Tlf. 32 51 27 00
Fax 32 51 27 30
Email: kastrup@vordingborg.com

 • Yasmin LM, Kastrup

  "

  Hej Jakob Hansen, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Mine visioner blev realiseret. Jakob er super dygtig og har hjulpet os gennem hele processen. Udover at hjælpe os med at imødekomme vores ønsker, så var køkkenet også monteret på blot 2 dage. Kvalitetskøkken er hvad vi har fået os, og jeg kan kun anbefale dem! Tak for sådan en god oplevelse

 • Mike Ovesen, Kastrup

  "

  Hej Martin Vitterup, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Vi Købte Vordingborg køkken på Kirstinehøj i Kastrup. Vi blev betjent af Martin Vittrup. Vi følte med det samme et stort engagement, at han var Løsningsorienteret og en havde udpræget evne til, at sætte sig i kundens sted.

 • Jean Schuster, Kastrup

  "

  Hej Jakob Hansen, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Fantastisk. super oplevelse . jeg har handlet med Jakob Hansen i Kastrup jeg har nu både købt køkken,bad, bryggers og alt er bare så perfekt kan kun anbefale Vordingborg køkken og Kastrup.

 • Charlotte Korsbakke Overgaard, Kastrup

  "

  Hej Jakob Hansen, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Super god hjælp og virkelig kvalitets materialer vi har fået. God hjælp til opmåling og valg af diverse moduler mm. Tak Vordingborg - Kirstinehøj.

 • Inger og Erwin Kadow, Kastrup

  "

  Hej Martin Vittrup, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Martin Vittrup har solgt et køkkent til mig, vi har fået en super fin service. Flinkt betjening og montøren kan sit kram. Jeg vil til vær en tid anbefale Martin Vittrup og Vordingborg køkkener igen. Meget kompetent medarbejder.