Billede
Vordingborg Køkkenet i Kastrup
Man - Fre: 9:30-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Kirstinehøj 39B
2770 Kastrup

Ikke langt fra motorvejen og Taarnby station, ligger Vordingborg Køkkenet placeret, i et område, som er et yndet udflugtsmål, for alle der søger nyt køkken eller nyt badeværelse på Amager. Vordingborg Køkkenet byder skarpt ind, med et utal af smarte og moderne køkken løsninger, i form af inspirerende udstillinger, i det 700 m² store showroom. Snup en kop kaffe, te eller vand, mens du kigger dig omkring — og skulle du få brug for det, så står Kastrup afdelingens køkkenkonsulenter klar til at svare på spørgsmål eller høre nærmere om dit køkken-, bryggers- eller bad projekt. 

Book møde

Kastrup udstilling køkken hvidt

Vordingborg Køkkenet Amager

Selvom Vordingborg har lavet kvalitetskøkkener siden 1963, er Vordingborg Køkkenet relativt ny på Amager. I 2007 kunne Vordingborg Køkkenet for første gang slå dørene op, på Amager, med en stor, flot og ny butik. Meget er sket sidenhen, men Amager afdelingen har fulgt med, hvad angår nyeste teknik og de hotteste tendenser, inden for køkken verdenen. Det sørger vores kyndige udstillingsafdeling for. Alt dette selvfølgelig med henblik på at kunne tilbyde den bedste køkken løsning og den bedste service, til bedste pris! Vordingborg Køkkenets afdeling på Amager tager godt imod lokale kunder, såvel som de kunder der kommer længere væk fra — fx København. 

Kastrup udstilling stort land køkken hvidt landkoekken

Amager — køkken, bad og garderobe

At vores kunder både er lokale, men også kommer fra København gør at Vordingborg Køkkenet Amager har erfaring med rigtig mange typer boliger — og de køkken-, bad- eller garderobe projekter der er forbundet med renovering af boligen. Derfor kan du trygt tale med os, for råd og vejledning, uanset hvilket køkken-, bad- eller garderobe projekt, som du ønsker at påbegynde. Vi guider dig sikkert gennem processen, uagtet om det er første gang du skal handle køkken, bad og garderobe eller om det er noget du har prøvet mange gange før. Ved flere projekter, så sørger vi for at du opnår de bedste mængderabatter og tilbud.

 

Kastrup udstilling køkken hvidt og brunt træ

Køkken på Amager

Det er nemt at komme i gang med dit projekt – du bestiller blot et møde eller kommer forbi Vordingborg Køkkenet Amager. Køkken konsulenten vil derefter tage en snak med dig om dine ønsker og behov for nyt køkken, hvorefter køkken konsulenten kommer ud og måler op, så han kan komme med et design forslag. Når det er klar, så bliver du inviteret ind til en præsentation, i Amager afdelingen, hvor I sammen gennemgår vores tilbud på det nye køkken. Det er selvfølgelig muligt at lave ændringer til mødet, hvis der er noget, der ikke er som ønsket. Alt dette er ganske gratis og uforpligtende.

Kastrup udstilling køkken hvidt inline

Badeværelse på Amager 

Vi hjælper også meget gerne med nyt badeværelse, i Amager afdelingen. Desværre kan vi ikke hjælpe med håndværksmæssig arbejde, så som VVS-arbejde eller opsætning af badeværelse fliser, men vi hjælper meget gerne med nye køkkenmøbler og montering af disse. Derfor er vi bestemt et besøg værd, hvis du søger inspiration til nyt badeværelse på Amager. Kom ind og se vores udvalg i bad udstillinger – eller lad konsulenten tegne dit helt unikke badmøbel, ud fra de ønsker og idéer du har. Det er, ligesom med vores indretningsforslag til køkken, helt gratis og uforpligtende. Det er altså ikke købsbetinget at få et design forslag til hvordan et nyt badeværelse kan se ud, når du besøger Vordingborg Køkkenet på Amager.

Så er du på Amager, på jeg efter køkken og bad, så smut forbi vores showroom til en uforpligtende snak om dit projekt!

Book møde

55.615378, 12.612963

Udtalelser fra vores kunder

Yasmin LM, Kastrup

Hej Jakob Hansen, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Mine visioner blev realiseret. Jakob er super dygtig og har hjulpet os gennem hele processen. Udover at hjælpe os med at imødekomme vores ønsker, så var køkkenet også monteret på blot 2 dage. Kvalitetskøkken er hvad vi har fået os, og jeg kan kun anbefale dem! Tak for sådan en god oplevelse

Mike Ovesen, Kastrup

Hej Martin Vitterup, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Vi Købte Vordingborg køkken på Kirstinehøj i Kastrup. Vi blev betjent af Martin Vittrup. Vi følte med det samme et stort engagement, at han var Løsningsorienteret og en havde udpræget evne til, at sætte sig i kundens sted.

Jean Schuster, Kastrup

Hej Jakob Hansen, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Fantastisk. super oplevelse . jeg har handlet med Jakob Hansen i Kastrup jeg har nu både købt køkken,bad, bryggers og alt er bare så perfekt kan kun anbefale Vordingborg køkken og Kastrup.

Charlotte Korsbakke Overgaard, Kastrup

Hej Jakob Hansen, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Super god hjælp og virkelig kvalitets materialer vi har fået. God hjælp til opmåling og valg af diverse moduler mm. Tak Vordingborg - Kirstinehøj.

Inger og Erwin Kadow, Kastrup

Hej Martin Vittrup, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Martin Vittrup har solgt et køkkent til mig, vi har fået en super fin service. Flinkt betjening og montøren kan sit kram. Jeg vil til vær en tid anbefale Martin Vittrup og Vordingborg køkkener igen. Meget kompetent medarbejder.

Gitte Lethvig, Kastrup

Hej Andreas Kroos, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Vi havde med det samme, vi trådte ind hos Vordingborg køkkenet i Kastrup, en god fornemmelse og blev straks modtaget af Andreas, som bød os velkommen. Vi aftalte, at han skulle komme hjem til os og måle op til et nyt køkken. Her fik vi en rigtig god vejledning til, hvordan køkkenet kunne indrettes. Efter et par dage var vi ude og se oplægget til vores nye køkken, og det var superflot og funktionelt. Alt i alt har det kun været en positiv oplevelse.

Ingrid Skovgaard, Kastrup

Hej Jonas Lunding, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Til Rikke Nielsen. Vil lige meddele, at alt er i orden og vi er helt færdig. Vi har haft et rigtig fantastisk samarbejde med sælgeren Jonas Lunding. Ligeledes lavede montøren Christian et flot stk. arbejde. Men jeg synes, det er rigtig ærgelig, at han ikke måtte gøre arb. helt færdig og der tænker jeg på fugning langs bl.a. køkkenbordet. 

Alt i alt er vi glade for vores nye køkken.

Britt Oettinger, Kastrup

Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Vi har købt køkken og garderobeskabe i Tårnby afd. (færdigt februar 2019) med Mikkel Lenstjerne som super god konsulent. Vi har fået et virkelig lækkert køkken/skabe og er ovenud tilfredse. Stor tak til både Mikkel og tømreren Christian. Et godt makkerpar, vi varmt anbefaler!

Birthe Toft, Kastrup

Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Vi har købt køkken i Tårnby og har haft Mikkel Lenstjerne som konsulent. Køkkenet er leveret oktober 2018. Vi er simpelt hen så glade for vores nye køkken. 5 stjerner trods små bump på vejen. ( Vi har en gammel køkkenoplevelse hos Invita, hvor ALT gik galt.) Vores forløb har strakt sig over et års tid, efter vores ønske. Vi har været meget tilfredse med Mikkel, som har lavet den fedeste løsning for os, men også har været lydhør mht de ideer og ændringer, vi har ønsket undervejs ( der har været en del ) De bump, der har været, har været fejl fra fabrikken og hovedkontoret side. En opfordring til firmaet: Vi ville gerne ha haft en hel dør til køleskabet, istedet for at den, der er delt i to. Inderskuffer har også været et stort ønske for os. Tænker det ville fornuftigt at skæve til hvad de andre firmaer tilbyder. Jeg undrer mig også over manglende tilbagemelding fra hovedkontoret mht jalousiskabe, som klart ikke svarer til kvaliteten af resten af køkkenet. Stikdåser sidder meget skævt, vender på hovedet, og kan ikke rettes op. Og bagbeklædningen er klampet på, meget kluntet. De koster tæt på 10.000 pr stk.

Anna Fyrstling Grant, Kastrup

Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Gennemført service fra start til slut inklusiv levering, montering og opfølgning. Specielt tak til Mikkel Lenstjerne for en fremragende behandling. Kan klart anbefales!