Kastrup

Find Vordingborg Køkkenet i Kastrup

Åbningstider

 

Man. kl. 9.30-18.00
Tirs.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Kirstinehøj 39B
2770 Kastrup
 

Tlf. 32 51 27 00
Fax 32 51 27 30
 

 • Ingrid Skovgaard, Kastrup

  "

  Hej Jonas Lunding, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Til Rikke Nielsen. Vil lige meddele, at alt er i orden og vi er helt færdig. Vi har haft et rigtig fantastisk samarbejde med sælgeren Jonas Lunding. Ligeledes lavede montøren Christian et flot stk. arbejde. Men jeg synes, det er rigtig ærgelig, at han ikke måtte gøre arb. helt færdig og der tænker jeg på fugning langs bl.a. køkkenbordet. 

  Alt i alt er vi glade for vores nye køkken.

 • Britt Oettinger, Kastrup

  "

  Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Vi har købt køkken og garderobeskabe i Tårnby afd. (færdigt februar 2019) med Mikkel Lenstjerne som super god konsulent. Vi har fået et virkelig lækkert køkken/skabe og er ovenud tilfredse. Stor tak til både Mikkel og tømreren Christian. Et godt makkerpar, vi varmt anbefaler!

 • Birthe Toft, Kastrup

  "

  Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Vi har købt køkken i Tårnby og har haft Mikkel Lenstjerne som konsulent. Køkkenet er leveret oktober 2018. Vi er simpelt hen så glade for vores nye køkken. 5 stjerner trods små bump på vejen. ( Vi har en gammel køkkenoplevelse hos Invita, hvor ALT gik galt.) Vores forløb har strakt sig over et års tid, efter vores ønske. Vi har været meget tilfredse med Mikkel, som har lavet den fedeste løsning for os, men også har været lydhør mht de ideer og ændringer, vi har ønsket undervejs ( der har været en del ) De bump, der har været, har været fejl fra fabrikken og hovedkontoret side. En opfordring til firmaet: Vi ville gerne ha haft en hel dør til køleskabet, istedet for at den, der er delt i to. Inderskuffer har også været et stort ønske for os. Tænker det ville fornuftigt at skæve til hvad de andre firmaer tilbyder. Jeg undrer mig også over manglende tilbagemelding fra hovedkontoret mht jalousiskabe, som klart ikke svarer til kvaliteten af resten af køkkenet. Stikdåser sidder meget skævt, vender på hovedet, og kan ikke rettes op. Og bagbeklædningen er klampet på, meget kluntet. De koster tæt på 10.000 pr stk.

 • Anna Fyrstling Grant, Kastrup

  "

  Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Gennemført service fra start til slut inklusiv levering, montering og opfølgning. Specielt tak til Mikkel Lenstjerne for en fremragende behandling. Kan klart anbefales!

 • Patrick Ganick Hjarsø, Kastrup

  "

  Hej Mikkel Folkmann Lenstjerne, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Jeg kan klar anbefale Vordingborg køkkener!! Og deres sælger Mikkel på Amager! Købte køkken til min lejlighed, og havde brug for at få rykket på det et Par gange, og der har Mikkel været super flink og få det klaret!! Også har servicen altså bare været i top, hvis jeg havde spørgsmål har jeg hele tiden kunne ringe og få svar, også er køkkenet i sig selv også bare mega flot og effektivt indrettet efter Mikkel.