Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Kastrup

Find Vordingborg Køkkenet i Kastrup

Åbningstider

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00


 

 

 


Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Kirstinehøj 39B
2770 Kastrup
 

Tlf. 32 51 27 00
Fax 32 51 27 30
Email: kastrup@vordingborg.com

Ikke langt fra motorvejen og Taarnby station, ligger Vordingborg Køkkenet placeret, i et område, som er et yndet udflugtsmål, for alle der søger nyt køkken eller nyt badeværelse på Amager. Vordingborg Køkkenet byder skapt ind, med et utal af smarte og moderne køkken løsninger, i form af inspirerende udstillinger, i det 700 m² store showroom. Snup en kop kaffe, te eller vand, mens du kigger dig omkring — og skulle du få brug for det, så står Kastrup afdelingens køkkenkonsulenter klar til at svare på spørgsmål eller høre nærmere om dit køkken-, bryggers- eller bad projekt. 

 

Kastrup udstilling køkken hvidt
Vordingborg Køkkenet Amager

Selvom Vordingborg har lavet kvalitetskøkkener siden 1963, er Vordingborg Køkkenet relativt ny på Amager. I 2007 kunne Vordingborg Køkkenet for første gang slå dørene op, på Amager, med en stor, flot og ny butik. Meget er sket sidenhen, men Amager afdelingen har fulgt med, hvad angår nyeste teknik og de hotteste tendenser, inden for køkken verdenen. Det sørger vores kyndige udstillingsafdeling for. Alt dette selvfølgelig med henblik på at kunne tilbyde den bedste køkken løsning og den bedste service, til bedste pris! Vordingborg Køkkenets afdeling på Amager tager godt imod lokale kunder, såvel som de kunder der kommer længere væk fra — fx København. 

 

 

 

Amager — køkken, bad og garderobe
Kastrup udstilling stort land køkken hvidt landkoekken

At vores kunder både er lokale, men også kommer fra København gør at Vordingborg Køkkenet Amager har erfaring med rigtig mange typer boliger — og de køkken-, bad- eller garderobe projekter der er forbundet med renovering af boligen. Derfor kan du trygt tale med os, for råd og vejledning, uanset hvilket køkken-, bad- eller garderobe projekt, som du ønsker at påbegynde. Vi guider dig sikkert gennem processen, uagtet om det er første gang du skal handle køkken, bad og garderobe eller om det er noget du har prøvet mange gange før. Ved flere projekter, så sørger vi for at du opnår de bedste mængderabatter og tilbud.

 

 

 

Kastrup udstilling køkken hvidt og brunt træ
Køkken på Amager

Det er nemt at komme i gang med dit projekt – du bestiller blot et møde eller kommer forbi Vordingborg Køkkenet Amager. Køkken konsulenten vil derefter tage en snak med dig om dine ønsker og behov for nyt køkken, hvorefter køkken konsulenten kommer ud og måler op, så han kan komme med et design forslag. Når det er klar, så bliver du inviteret ind til en præsentation, i Amager afdelingen, hvor I sammen gennemgår vores tilbud på det nye køkken. Det er selvfølgelig muligt at lave ændringer til mødet, hvis der er noget, der ikke er som ønsket. Alt dette er ganske gratis og uforpligtende.

 

 

 

 

Badeværelse på Amager 
Kastrup udstilling køkken hvidt inline

Vi hjælper også meget gerne med nyt badeværelse, i Amager afdelingen. Desværre kan vi ikke hjælpe med håndværksmæssig arbejde, så som VVS-arbejde eller opsætning af badeværelse fliser, men vi hjælper meget gerne med nye køkkenmøbler og montering af disse. Derfor er vi bestemt et besøg værd, hvis du søger inspiration til nyt badeværelse på Amager. Kom ind og se vores udvalg i bad udstillinger – eller lad konsulenten tegne dit helt unikke badmøbel, ud fra de ønsker og idéer du har. Det er, ligesom med vores indretningsforslag til køkken, helt gratis og uforpligtende. Det er altså ikke købsbetinget at få et design forslag til hvordan et nyt badeværelse kan se ud, når du besøger Vordingborg Køkkenet på Amager.

 

Så er du på Amager, på jeg efter køkken og bad, så smut forbi vores showroom til en uforpligtende snak om dit projekt!

 

 

 • Yasmin LM, Kastrup

  "

  Hej Jakob Hansen, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Mine visioner blev realiseret. Jakob er super dygtig og har hjulpet os gennem hele processen. Udover at hjælpe os med at imødekomme vores ønsker, så var køkkenet også monteret på blot 2 dage. Kvalitetskøkken er hvad vi har fået os, og jeg kan kun anbefale dem! Tak for sådan en god oplevelse

 • Mike Ovesen, Kastrup

  "

  Hej Martin Vitterup, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Vi Købte Vordingborg køkken på Kirstinehøj i Kastrup. Vi blev betjent af Martin Vittrup. Vi følte med det samme et stort engagement, at han var Løsningsorienteret og en havde udpræget evne til, at sætte sig i kundens sted.

 • Jean Schuster, Kastrup

  "

  Hej Jakob Hansen, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Fantastisk. super oplevelse . jeg har handlet med Jakob Hansen i Kastrup jeg har nu både købt køkken,bad, bryggers og alt er bare så perfekt kan kun anbefale Vordingborg køkken og Kastrup.

 • Charlotte Korsbakke Overgaard, Kastrup

  "

  Hej Jakob Hansen, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Super god hjælp og virkelig kvalitets materialer vi har fået. God hjælp til opmåling og valg af diverse moduler mm. Tak Vordingborg - Kirstinehøj.

 • Inger og Erwin Kadow, Kastrup

  "

  Hej Martin Vittrup, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

  Martin Vittrup har solgt et køkkent til mig, vi har fået en super fin service. Flinkt betjening og montøren kan sit kram. Jeg vil til vær en tid anbefale Martin Vittrup og Vordingborg køkkener igen. Meget kompetent medarbejder.