Billede
Vordingborg Køkkenet i Kastrup
Man - Fre: 9:30-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Kirstinehøj 39B
2770 Kastrup

Ikke langt fra motorvejen og Taarnby station, ligger Vordingborg Køkkenet placeret, i et område, som er et yndet udflugtsmål, for alle der søger nyt køkken eller nyt badeværelse på Amager. Vordingborg Køkkenet byder skarpt ind, med et utal af smarte og moderne køkken løsninger, i form af inspirerende udstillinger, i det 700 m² store showroom. Snup en kop kaffe, te eller vand, mens du kigger dig omkring — og skulle du få brug for det, så står Kastrup afdelingens køkkenkonsulenter klar til at svare på spørgsmål eller høre nærmere om dit køkken-, bryggers- eller bad projekt. 

 

Kastrup udstilling køkken hvidt

Vordingborg Køkkenet Amager

Selvom Vordingborg har lavet kvalitetskøkkener siden 1963, er Vordingborg Køkkenet relativt ny på Amager. I 2007 kunne Vordingborg Køkkenet for første gang slå dørene op, på Amager, med en stor, flot og ny butik. Meget er sket sidenhen, men Amager afdelingen har fulgt med, hvad angår nyeste teknik og de hotteste tendenser, inden for køkken verdenen. Det sørger vores kyndige udstillingsafdeling for. Alt dette selvfølgelig med henblik på at kunne tilbyde den bedste køkken løsning og den bedste service, til bedste pris! Vordingborg Køkkenets afdeling på Amager tager godt imod lokale kunder, såvel som de kunder der kommer længere væk fra — fx København. 

 

Amager — køkken, bad og garderobe

Kastrup udstilling stort land køkken hvidt landkoekken

At vores kunder både er lokale, men også kommer fra København gør at Vordingborg Køkkenet Amager har erfaring med rigtig mange typer boliger — og de køkken-, bad- eller garderobe projekter der er forbundet med renovering af boligen. Derfor kan du trygt tale med os, for råd og vejledning, uanset hvilket køkken-, bad- eller garderobe projekt, som du ønsker at påbegynde. Vi guider dig sikkert gennem processen, uagtet om det er første gang du skal handle køkken, bad og garderobe eller om det er noget du har prøvet mange gange før. Ved flere projekter, så sørger vi for at du opnår de bedste mængderabatter og tilbud.

 

Kastrup udstilling køkken hvidt og brunt træ

Køkken på Amager

Det er nemt at komme i gang med dit projekt – du bestiller blot et møde eller kommer forbi Vordingborg Køkkenet Amager. Køkken konsulenten vil derefter tage en snak med dig om dine ønsker og behov for nyt køkken, hvorefter køkken konsulenten kommer ud og måler op, så han kan komme med et design forslag. Når det er klar, så bliver du inviteret ind til en præsentation, i Amager afdelingen, hvor I sammen gennemgår vores tilbud på det nye køkken. Det er selvfølgelig muligt at lave ændringer til mødet, hvis der er noget, der ikke er som ønsket. Alt dette er ganske gratis og uforpligtende.

 

Badeværelse på Amager 

Kastrup udstilling køkken hvidt inline

Vi hjælper også meget gerne med nyt badeværelse, i Amager afdelingen. Desværre kan vi ikke hjælpe med håndværksmæssig arbejde, så som VVS-arbejde eller opsætning af badeværelse fliser, men vi hjælper meget gerne med nye køkkenmøbler og montering af disse. Derfor er vi bestemt et besøg værd, hvis du søger inspiration til nyt badeværelse på Amager. Kom ind og se vores udvalg i bad udstillinger – eller lad konsulenten tegne dit helt unikke badmøbel, ud fra de ønsker og idéer du har. Det er, ligesom med vores indretningsforslag til køkken, helt gratis og uforpligtende. Det er altså ikke købsbetinget at få et design forslag til hvordan et nyt badeværelse kan se ud, når du besøger Vordingborg Køkkenet på Amager.

 

Så er du på Amager, på jeg efter køkken og bad, så smut forbi vores showroom til en uforpligtende snak om dit projekt!

 

 

55.615378, 12.612963

Udtalelser fra vores kunder

Hej Kenneth Hjelm, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Jeg købte køkken og delvis nye hårde hvidevarer samt nedrivning af det gamle køkken og opsætning af det nye køkken hos Vordingborg Køkkenet på Amager.

Bortset fra et par enkelte smuttere, har jeg været tilfreds og glæder mig over at have et fint og velfungerende køkken til en fornuftig pris.

Alt blev leveret til tiden og var i orden. Dog var der bestilt forkerte dysser til de nye gasblus, og det skabte en del problemer, men nye dysser blev bestilt og leveret. Der var heller ingen beslag til svævehylderne, som trods alt ikke kan svæve af sig selv. Men de blev ad to omgange efterbestilt og leveret.

Især vil jeg fremhæve min dygtige og fleksible snedker Michall Max Larsen - bestilt af Vordingborg Køkkenet, som fandt på gode løsninger på udfordringer, der opstår, når et nyt køkken skal ind i et ældre hus.

Hej Kenneth Hjelm, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Vi er meget tilfredse med det møblement til vort bryggers, som I har leveret.

Jeres kvalitet i Vordingborg Køkkenet er blevet bedre fra gang til gang (Det er 3. gang vi køber køkkenelementer hos jer til vort hus her på Farsøvej 16)

Hej Kenneth Hjelm, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Meget tilfreds, super service både fra Jer såvel som fra Jeres afd. på Kirstinehøj i Tårnby.

Hej Kenneth Hjelm, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Vi er meget tilfredse med vores nye køkken. Alt har fungeret godt. Jeres sælger Kenneth Hjelm er sympatisk og meget dygtig, vi fik flere gode råd. Køkkenet kom til aftalt tid, så vi har ikke noget at klage over.

Hej Kenneth Hjelm, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Alt her været supertilfredsstillende, lige fra bestilling, over levering, til kvaliteten af produktet. Perfekt service gennem hele forløbet.

Hej Kenneth Hjelm, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Jeg har været tilfreds med Jer som leverandører og varerne kom hjem en dag før beregnet, så det kan jeg ikke forlange bedre.

Jeg vil derfor anbefale jer til venner og familie.

Kære Jean Martins, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Fredag den 13.12. blev det sidste til køkkenet monteret af Lau, som aftalt. Vi er rigtig glade for vores nye køkken. Det lever helt op til det forventede. Vi håber begge, at du trives i de "nye" omgivelser og vil bare lige sige at vi er rigtig glade for at du blev vores køkkenkonsulent.

Al mulig held og lykke i jobbet. Rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Hej Jess Straarup, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Vi har haft et fint forløb med jer. Leverancen lever fuldt ud op til vores forventninger. Det startede lidt kaotisk i butikken på Store Kongensgade, hvor vi forsøgte at booke en aftale med en sælger i hjemmet. Det lykkedes ikke på grund af tekniske problemer hos jer.

Vi kontaktede herefter butikken på Kirstinehøj, som hurtigt fik arrangeret et besøg med opmåling af køkkenet. Vi måtte ændre i tidsplanen undervejs, fordi vi ikke kunne skaffe en maler. Her har vi mødt stor fleksibilitet med hensyn til at flytte leverancen. Vi vil bestemt anbefale Vordingborg Køkkenet A/S til andre.

Hej Jess Straarup, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Det er gået så godt....og er bare blevet  SUPER flot, og ham Thorbjørn du fandt til os... var alle tiders..

Så vi siger TAK,,, det har været en fornøjelse!

Hej Jess Straarup, Vordingborg Køkkenet, Kastrup

Jeg fik mit nye køkken leveret og opsat af Jer i sidste uge. Jeg er så glad for det. Jeres håndtering har været meget tilfredsstillende hele vejen igennem. Rigtig god service, hele tiden velinformeret via både mail og sms om forløbet. Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke og jeg har kun mødt meget kompetente og servicemindede medarbejdere og leverandører. 

Lige fra jeg trådte ind i forretningen på Kirstinehøj og blev modtaget af Jess Straarup, hans opmålingsbesøg hos mig med virkelig god vejledning, han var meget lydhør for mine ideer og kom med rigtig gode forslag til indretningen ud fra mine ønsker.

Levering af elementerne på aftalt dato af friske og smilende unge mænd. Og monteringen af Kristian Jensen og hans håndværkerteam har været en fornøjelse. Flot arbejde, meget serviceminded håndværker.

Alt i alt har det været en stor fornøjelse at vælge Vordingborg Køkkenet som leverandør til mit nye køkken. Jeg vil til enhver tid anbefale jer. Jeg lægger også dette ud på linket til trustpilot.