Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Glostrup MEGASTORE

Vordingborg Køkkenet Glostrup - luksus alle har råd til

Åbningstider

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00


Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Privatsalg:
Tlf.  43 96 00 25

Email: glostrup@vordingborg.com

 

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  36 15 15 21
Se også under Erhverv København

 • Lene Hansen, København

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Efter en vandskade i mit vaskeskab gik jeg i Vordingborg Køkken Glostrup for at bestille en ny bund til skabet. Jeg var forberedt på en vis leveringstid, men det viste sig, at de havde netop den bund jeg skulle bruge og jeg fik den uden beregning. Det må da siges, at være service i top klasse.

 • Martin, Glostrup

  "

  Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Et fantastisk køkken fra Vordingborg Køkkenet. Vi fik vores nye køkken leveret og installeret i starten af juni måned. I hele forløbet fra design til valg af elementer har vi fået fantastisk hjælp, inspiration og svar på vores mange spørgsmål af Jan Vinum i Glostrupafdelingen. Med sin praktiske tilgang og sin lange erfaring, har han været en uvurderlig hjælp. Selve køkkenet er bare kvalitet fra yderst til inderst. Takket være gode design og tegneprogrammer, har der ikke været nogen ubehagelige overraskelser. Alt ser ud, som vi havde forestillet os. Alle aftaler overholdt og alt leveret og monteret til tiden. Det kan ikke gøres bedre!

 • Dilan Bademci, Glostrup

  "

  Hej Ricki Birk, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Har modtaget det fedeste Vordingborgkøkken og fået den bedste service af Ricki fra Glostrup afdelingen. Der var ikke noget han ikke kunne hjælpe med. Så kæmpe anbefaling herfra.

 • Rikke og Klaus, Herlev

  "

  Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Vi har købt et Vordingborg Køkken i Glostrup og har fået den mest fantastiske service af sælger Jan Vinum. Jan Vinum har hele tiden været imødekommende overfor os og vores ønsker - vi har været lidt frustreret over lang leveringstid på vores køle-/fryseskab pga. covid-19 - denne problemstilling har Jan Vinum også håndteret med den største professionalisme - Jan Vinum har hele tiden haft meget stor forståelse overfor os og vores ønsker og behov. Stor tak til Jan Vinum. Vi vil helt klart anbefale Vordingborg Køkken.

 • Kristina og Niels Hansen, Glostrup

  "

  Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Vi har købt et dejligt køkken fra VORDINGBIRG Køkken I Glostrup. En rigtig flink og dejlig sælger er Jan Virum. Han skal I være stolt af at ha'. Så pas godt på ham. Vi er tilfredse med det hele som de har leveret til os. Kan anbefales til alle som står og skal vælge nyt køkken.