Glostrup MEGASTORE

Vordingborg Køkkenet Glostrup - luksus alle har råd til

Åbningstider

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00
Søn. kl. 10.00–14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Privatsalg:
Tlf.  43 96 00 25

 

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  36 15 15 21
Se også under Erhverv København

 • Maria Pedersen, Glostrup

  "

  Hej Mads Windahl, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Vi har fået lavet nyt badeværelse og havde fornøjelsen af have Mads fra Vordingborg Køkken Glostrup som konsulent. Virkelig flot resultat og super god og imødekommende service.

 • Søren Mortensen, Glostrup

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  I Glostrup afdelingen har vi købt et køkken som nu står færdigt. Der har været et par reklamationer som er håndteret yderste professionelt og smidigt. Virkelig stor ros skal lyde til Vordingborgs montør Lasse Kamper som bare har ydet et absolut top præstation og har sørget for at køkkenet står snorlige. der følte man sig i virkelige gode hænder. Hvis jeg skulle have et køkken fra Vordingborg, så ville jeg sørge efter Lasse - det er helt sikkert.

 • Dennis Willumsen, Glostrup

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Har købt køkken i Glostrup, og fik rigtig god service og super produkt. Klart anbefalingsværdigt!

 • Maria og Lennart, Glostrup

  "

  Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Et fantastisk forløb med super fleksibel rådgiver! Stort cadeau til Jan Vinum fra Vordingborg i Glostrup som fra første inspirationstur i showroom i Glostrup afdeling til levering af køkken har været til UG og top serviceminded. Vi fik fra dag 1 en god fornemmelse for at Vordingborg kunne levere en skræddersyet tidsløs løsning for vores fremtidige køkken/bryggers, så mavefornemmelsen og valget var klart! Vordingborg Køkken og Jan Vinum skulle være vores køkkenleverandør! De bedste anbefalinger herfra til en køkkenkonsulent i Jan som med den rette indstilling og personlighed tacklede vores ønsker og behov for vores ønske-køkken. Ydermere kunne Vordingborg sende en mand til montering som var yderst kompentent og venlig, som gør kundeoplevelsen fuldendt. Herfra bedste anbefalinger.

 • Dorthe, Glostrup

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Har lige købt køkken og har fået en yderst god service, så hermed de varmeste anbefalinger til Vordingborg køkkener i Glostrup. Nu glæder vi os til at det bliver leveret.