Glostrup MEGASTORE

Vordingborg Køkkenet Glostrup - luksus alle har råd til

Åbningstider

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00
Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Privatsalg:
Tlf.  43 96 00 25

 

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  36 15 15 21
Se også under Erhverv København

 • Rikke og Klaus, Herlev

  "

  Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Vi har købt et Vordingborg Køkken i Glostrup og har fået den mest fantastiske service af sælger Jan Vinum. Jan Vinum har hele tiden været imødekommende overfor os og vores ønsker - vi har været lidt frustreret over lang leveringstid på vores køle-/fryseskab pga. covid-19 - denne problemstilling har Jan Vinum også håndteret med den største professionalisme - Jan Vinum har hele tiden haft meget stor forståelse overfor os og vores ønsker og behov. Stor tak til Jan Vinum. Vi vil helt klart anbefale Vordingborg Køkken.

 • Kristina og Niels Hansen, Glostrup

  "

  Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Vi har købt et dejligt køkken fra VORDINGBIRG Køkken I Glostrup. En rigtig flink og dejlig sælger er Jan Virum. Han skal I være stolt af at ha'. Så pas godt på ham. Vi er tilfredse med det hele som de har leveret til os. Kan anbefales til alle som står og skal vælge nyt køkken.

 • Jens-Otto, Glostrup

  "

  Hej Anders Schæffer, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Vi har købt et nyt køkken fra Vordingborg Køkkenet der indeholdt alt hvad vi i forvejen havde ønsket og indenfor vores budget - dette udelukkende takket være vores konsulent Anders Hillbert Schæffer. I første omgang havde vi faktisk fravalgt Vordingborg køkkenet på grund af de forslag vi modtog omkring design, indhold af hvidevarer og pris, men med Anders hjælp faldt alt dette på plads og indenfor vores budget.

 • Mette Smidt, Glostrup

  "

  Hej Ricki Birk, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Ricki Birk har solgt Vordingborg køkken til os, der var en behagelig energi mellem os, han var tålmodig og kom med gode ideer,efterfølgende efter opmåling i hjemmet endnu en service som fik os til at være midtpunkt uden stress,. Selv leveringen af køkkenet var til UG, flinke fyre og meget betænksomme ikke at ødelægge noget. Selvom der var nedlukning pga corona fungerede det hele rigtig godt. Kan kun sige pil op til Vordingborg Glostrup.

 • Hanne Lilja, Glostrup

  "

  Hej Kenneth Hjelm, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Hurtig og god betjening af Kenneth fra Glostrup ved opmåling og forslag til bryggers.