Glostrup MEGASTORE

Find Vordingborg Køkkenet i Glostrup

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Privatsalg:
Tlf.  43 96 00 25

 

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  36 15 15 21
Se også under Erhverv København

 • Monica Hjelmslund, Glostrup

  "

  Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Jeg fik lavet køkken for halvanden måned siden (slut februar 2019) og jeg er stadig lige så glad for det, som da jeg fik det. Alt gik efter planen, super god service, gode materialer og dygtige håndværkere. Et særligt tak til Daniel fra Malerfirmaet Høstergaard og til Frank Andreassen fra Vordingborg i Glostrup, som stod for koordinering af hele projektet.

 • Louise, Glostrup

  "

  Hej Kenneth Hjelm, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  For nyligt har vi lavet et mindre projekt med Vordingborg Køkkenet i Glostrup. Vi samarbejdede med Kenneth Hjelm, og er meget tilfredse med hans meget professionelle tilgang, kompetente rådgivning og en behagelig og positiv steming under hele forløbet. Resultatet er flot og lever op til vores forventninger. Kan varmt anbefales!

 • Johnny, Glostrup

  "

  Hej Anders Schæffer, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Nyt køkken, vælg Vordingborg køkkenet i Glostrup! Ikke mindre end fantastisk service har Glostrup afdelingen ydet og især sælger Anders Schæffer som har båret os igennem hele processen fra opmåling, valg af elementer, hårde hvidevarer og til opsætning af køkkenet. Selv i forbindelse med en misforståelse omkring vores bordplade, så blev der fundet den perfekte løsning på det. Vi kan ikke andet end anbefale afdelingen i Glostrup og spørg efter Anders Schæffer. I/du bliver ikke skuffet. Tak for vores drømmekøkken!

 • Moustafa Yadji-Hansen, Glostrup

  "

  Hej Cengizhan Tintas, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Fra dag et blev vi mødt af en meget professionel Køkkenkonsulent og forløbet var bare fantastisk! Det har resulteret i et flot og smukt køkken. Så JA vi anbefaler bestemt Vordingborg køkkenet Glostrup og køkkenkonsulenten Cengizhan Tintas. 1000 tak til dig Cengiz og din montør for et smukt køkken og fremragende service!

 • Nadine, Glostrup

  "

  Hej Moby Amir, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Vi købte køkken af Moby i Glostrup afdelingen til levering i januar 2019. Moby er meget imødekommende og behagelig, og var god til at tage hensyn til vores ønsker, men også komme med andre forslag. Vi valgte at få vores egen snedker til at montere køkkenet, men da vores bordplader skulle sættes sammen, flossede laminatet. Hovedkontoret prøvede godt nok at fralægge sig ansvaret, men endte alligevel med at godtage reklamationen. Der var dog et lille problem mere i den forbindelse, men der var Moby og Anders i Glostrup rigtig finke til at hjælpe, og vi fik løst det hele. Vi finder så ud af at der ikke er taget højde for at vores vaskemaskine er ekstra dyb, så vi kan ikke helt åbne de skuffer, der er skråt over for. Vi kører ud i forretningen en lørdag, men Moby var ikke på arbejde. Den medarbejder vi snakkede med, i stedet for, fik det meget til at lyde som om, at det var vores snedker der havde monteret elementerne forkert, hvilket vi blev en smule trætte af. Han lovede at Moby ville ringe mandag, men glemte lige at informere om at Moby havde ferie, så vi blev lidt skuffede, da vi selv måtte ringe, og yderligere vente en uge. Moby kom dog ud og kiggede på køkkenet, da han kom tilbage fra ferien, og løste problemet super hurtigt. Overordnet set var gnidningerne dog forholdsvis små, og vi er meget tilfredse med Moby som køkkensælger. Køkkenet er i hvert fald super flot!