Man - Tors: 10:00-19:00
Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-15:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Hermods Allé 6
2600 Glostrup

Vi byder dig hjertelig velkommen i Vordingborg Køkkenet største køkken forretning, beliggende i centrum af Glostrup. Med svimlende 2.000 m² køkken udstilling, kan du komme helt tæt på vores mange flotte udstillingsmodeller og finde lige netop dén, der passer din stil og smag. Oplev ikke blot vores udvalg af køkkener, men også bademiljøer, bryggers- og garderobe løsninger. Især vores udstilling med garderobe i Glostrup er et besøg værd. Sæt god tid af, til når du besøger os. Vi har designet et showroom, der er ulig noget andet, du kan se på det danske køkkenmarked — og der er meget at se på, hvis du ønsker at opleve hele Glostrup Megastore.

Inspiration køkken butik Glostrup

 

Nyt køkken i Glostrup 

Glostrup køkken butikker ligger alle lige i nærheden af hinanden. Derfor opfordrer vi altid, at før du bestemmer dig for at handle nyt køkken, at du kommer forbi os, i Vordingborg Køkkenet Glostrup. Vi matcher nemlig alle sammenlignelige køkkentilbud — og kan enten gøre det billigere eller give dig mere for pengene! Alt du skal gøre er at medbringe dit skiftlige køkken tilbud, når du besøger Vordingborg Køkkenet Glostrup. Vi kan også sagtens hjælpe med nyt badeværelse i Glostrup afdelingen — og vi sætter en ære i at give dig et komplet tilbud på disse. Det betyder at du får både skab, vask, armatur og spejl med, når du får et tilbud på nyt badeværelse i Glostrup, hos Vordingborg Køkkenet.

 

Billigt køkken glostrup

Køkkener i Glostrup

Er du i gang med at bygge nyt eller renovere, så er der mange overvejelser, du skal gøre dig. Køkkener på det danske køkkenmarked findes i et utal af opstillinger og designs, men hvilket passer lige netop dig? Kom forbi Vordingborg Køkkenet Glostrup og få inspiration til dit forestående køkken projekt i hjemmet. Vores kyndige køkken konsulenter står klar til at arrangere et møde og guide dig, så I i fællesskab kan få designet en løsning, som matcher dine behov, ønsker og drømme. Kig forbi eller kontakt Vordingborg Køkkenet Glostrup allerede nu — så sørger vi for at hjælpe dig, med dine nye køkken-, bad- eller garderobe projekter fra start til slut. 

 

 

Badeværelse udstilling Glostrup

Vordingborg Køkkenet Glostrup — åbningstider mv.

Vordingborg Køkkenet Glostrups åbningstider følger som tommelfingerregel de almindelige detailbutikkers åbningstider, i området. Bemærk dog at Erhvervsafdelingen åbner lidt tidligere end resten af butikken, men kun for kunder fra — eller i forbindelse med — boligforeninger. 

Offentlig transport og parkering
Transport til butikken er en smal sag. Flere forskellige busser kører lige forbi butikken, her i bland busrute 9A. Kommer du i bil, er der en stor parkeringsplads lige foran butikken, med tidsbegrænset parkering. Se venligst skiltene når du ankommer.

Vi glæder os til at se dig i Vordingborg Køkkenet Glostrup!

 

 

55.6640525, 12.3778598

Udtalelser fra vores kunder

Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

I har klart levet op til mine forventninger, køkkenet blev leveret og monteret til tiden - dejligt  :-)

Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Vi har været utrolig meget tilfreds med forløbet. Det har fuldt ud levet op til vores forventninger.

Varerne blev afleveret på det tidspunkt, vi havde aftalt.

Håndværkerne kom til tiden og har udført et rigtigt flot stykke arbejde. Samtidig tog de alt emballage fra de nye elementer med, så der var pænt og ryddet op, da de forlod os.

Desuden har vi fået en utrolig flot behandling af Kenneth Gunnersen fra Glostrup - han er utrolig sympatisk og empatisk.

Hej Steen Therkildsen, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Super service fra Steen fra Vordingborg Køkkenet i Glostrup.

Vi har fået vores drømmekøkken fra Vordingborg Køkkenet i Glostrup. Vi har hele vejen igennem processen fået super service fra Steen Therkildsen, der har besvaret alle vores spørgsmål og ydet stor hjælp og virkelig god service med de små udfordringer der har været undervejs. Vi kan derfor varmt anbefale Vordingborg Køkkener.

Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Fantastisk service trods en del udfordringer

Vi købte drømmekøkkenet af Jan Vinum i Glostrup afdelingen. Vi har været ramt af uheld; for lang bordplade, udfordringer med håndtag, forkert skuffefront og fejl ved opmåling. Til trods for alle fejl, har vi ikke på noget som helst tidspunkt skulle disktutere hvor fejlen lå, der er blot blevet bestilt noget nyt. Servicen har virkelig været i top, og man ser først firmaets virkelig jeg, når der opstår problemer.

Vi vil til enhver tid anbefale Vordingborg Køkkenet til alle! Derudover oplevede vi fantastisk service i butikken, Jan var god til at forstå vores ønsker og behov, og ikke mindst få det til at ske. Vi troede vi blot skulle inspireres da vi gik ind i Glostrup butikken, men var efterfølgende ikke i tvivl om det var et Vordingborg Køkken der var vores drøm. Tak for god service.

Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

En tak til jeres sælger i Glostrup afd. Jan Vinum, for det arbejde han lavede, i forbindelse med vores køb af et nyt køkken. Alt var bestilt og leveret på dagen. de små beskadigelser, der skete blev straks erstattet. Vi mødte en hjælpsomhed fra hans side så man skulle tro han havde været i branchen i mange år. Nu glæder vi os over det smukke resultat, og jeg kan ikke sige det var billigt,- men vi fik meget for pengene. Vi er meget tilfredse med forløbet, prisen, betjeningen m.v. og kan kun anbefale Jan og Vordingborg køkkenet!

Hej Sussie Backer, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Et køkkenprojekt er omfattende og det er vigtigt med rådgivning for at afgøre om det bedst kan betale sig at reparere eller at starte forfra. Planløsningen er supervigtig. I mit tilfælde var det afgørende, at jeg også havde min tømrer med på råd, da den rette planløsning fordrede at aftrækket blev flyttet. Da det var afklaret blev jeg på bedste vis hjulpet til en planløsning af Sussie Backer i Glostrupafdelingen.

Jeg benyttede mig af et kampagnetilbud - 50% på elementerne i deres luksuskøkkener. Derudover 25% på deres egne hvidevarer, som jeg er meget tilfreds med. Jeg blev ikke presset til at skifte hverken opvasker, fryser eller køleskab. Et detaljeret overslag fra Invita og et skøn fra HTH var begge mindst 50.000 kr dyrere end det jeg endte med at betale. Da jeg ikke sparede på noget, gætter jeg på at kvaliteten er sammenlignelig. Ingen store projekter uden overraskelser. I det her tilfælde var der fire.

Den første skyldtes mig selv. Jeg havde aftalt en leveringsdato, men havde ikke lagt ekstra margin ind til min tømrers eksisterende engagementer, og jeg måtte udskyde leveringen en uge. Dette klarede Vordingborg Køkkenet fint, da deres travle snedker som stod for opsætning af køkkenelementerne tilfældigvis havde et hul i kalenderen.

Den anden overraskelse kom da køkkenelementerne var sat op. Da viste det sig at farvetonen ikke var hvid men grå. Jeg var blevet snydt af det kunstige lys i udstillingslokalet, og farvetonen 'sand' havde ikke fået alarmklokkerne til at ringe. Jeg blev tilbudt at skifte lågerne til kostpris, men det ville aldrig komme til at se pænt ud, og jeg havde bestemt ikke lyst til at fordyre projektet.

Den tredje overraskelse kom dagen før silgranitvasken skulle monteres i stenbordpladen. Alt andet var færdigt, fliseopsætning i forbindelse med bordpladen etc., og der var få dage til jul. Vasken var smadret i kassen. Leveringstiden på en ny fra Tyskland var 4 uger. Her tilbød Sussie Backer at jeg på VKs regning købte en billig stålvask. Når den rigtige vask kom ville VK så også bekoste udskiftningen.

Den sidste overraskelse kom, da jeg målte hullet i stenbordpladen ud. Firmaet som lavede den havde fejllæst VKs instruktioner og lavet hullet alt for stort. Hverken den rette vask eller en temporær stålvask kunne passe i hullet. Her trådte Vordingborg Køkkenet i karakter. Sussie Backer undersøgte sagen, og fandt ud af sammenhængen. Hullets størrelse var ikke tilfældig. Firmaet havde fejllæst størrelseskoden. En storebror til den ønskede vask forhandledes i Tyskland. Et eksemplar fandtes i Køge. Den 22/12 kørte SB til Køge og hentede eksemplaret, overtalte sin bedste VVSer til at presse mig ind i sin travle kalender og den 22/12 og 23/12 kom han og foretog de nødvendige modifikationer af afløb og vaskeskab, og vi kunne holde jul dagen efter! Ja, der var meget som ikke gik efter planen, men da det kom til stykket, så leverede Vordingborg Køkkenet en super service. Den fortjener sandelig 5 stjerner, men jeg trækker altså en stjerne fra for lyskvaliteten i deres udstillingslokale.

Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Fra start til slut en positiv oplevelse

Tak til Vordingborg køkkenet, for kompetent og tålmodig vejledning i forbindelse med valg og levering af køkken, brygges og badeværelses købt til vores drømmehus i Roskilde. Vi er nu kommet i mål og har den daglig fornøjelsen af de gode og funktionelle løsninger, ligesom vi glædes over den gode kvalitet. De få justering ved den store ordre blev hurtig og professionelt løst af Vordingborg køkkenet. Vi kan derfor varmt anbefale Vordingborg køkkenet, med en særlig tak til Kenneth Gundersen, Glostrup

Hej Sussie Backer, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Super leverance af vores nye køkken!

Efter at have afsøgt markedet hos 3 andre køkenleverandører, kom Vordingborg ind. Sælgeren hos Vordingborg, Sussie Bacher', både lyttede og forstod vores ønsker, og kom med konstruktive input uden at blive påtrængende. Vi valgte at indgå aftale med Sussie, og fik HP totalservice som partner til installationen. Alt er gået i henhold til vores forventninger, inklusive ændringer undervejs, som HP har håndteret helt uden problemer.

Køkkenet er blevet leveret til tiden (næsten), og samarbejdet undervejs har været upåklageligt. Vi har nu haft afleveringsforretning, og alle udeståender ( Som alle var i den ubetydelige afdeling) er bragt på plads til vores fulde tilfredshed. Vi har nu nydt vores nye køkken i en måned, og alt fungerer tilfredsstillende. Vi kan derfor fuldt ud anbefale Vordingborg køkkenet og Sussie Bacher i kombination med HP totalservice som køkkenleverandør / Lene og Gert.

Hej Sussie Backer, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Vi har for nyligt købt et Vordingborg køkken fra Glostrup. Fra vi trådte ind i butikken blev vi taget godt imod af butikkens højt serviceminded ansatte. Vi følte os velkomne og der var en behagelig afslappende stemning. Vi kiggede lidt rundt i butikken og udfra kvaliteten på vordingborgs køkkens elementer og samtale med Susie Backer, besluttede vi os med det samme ,at det skulle være et Vordingborg køkken.

Vi ønskede et luksus køkken til billige penge. Vi aftalte et møde med Susie Backer som skulle "trylle"det køkken vi ønskede os. Her skal det siges ,Ca. en uge efter mødte vi op til vores møde med Susie Backer. Hun gav os et tilbud som var uimodståelig og ,som levede op til kvalitet og designet . Susie mødte op hjemme hos os tog de nødvendige mål.

Vi blev positivt overraskede over at hun gav os et luksus køkken og samtidig overholdt vores budget. Hun er virkelig dejlig ,imødekommende og kompetent. Hun har gjort vores drøm til virkelighed. Vi kan i allerhøjeste grad anbefale Vordingborg køkken, da de overholder deres leveringstid og har den bedste service. Vi kan ikke sætte en finger på noget. Der var ingen fejl eller mangler, alt opmåling passede perfekt.

Hej Anders Schæffer, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Fremragende service!

En helt igennem fremragende og meget tilfredsstillende service med professionel rådgivning af køkkenkonsulent Anders i den nye fine butik i Glostrup til mit nye flotte køkken blev sat op - på kun en dag - af Vordingborgkøkkenets dygtige samarbejdspartner snedker Kenneth. Køkkenet er super lækkert og jeg glæder mig til at tage det i brug.