Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Glostrup MEGASTORE

Vordingborg Køkkenet Glostrup - luksus alle har råd til

Åbningstider

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00


Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Privatsalg:
Tlf.  43 96 00 25

Email: glostrup@vordingborg.com

 

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  36 15 15 21
Se også under Erhverv København

Inspiration køkken butik Glostrup
Vi byder dig hjertelig velkommen i Vordingborg Køkkenet største køkken forretning, beliggende i centrum af Glostrup. Med svimlende 2.000 m² køkken udstilling, kan du komme helt tæt på vores mange flotte udstillingsmodeller og finde lige netop dén, der passer din stil og smag. Oplev ikke blot vores udvalg af køkkener, men også bademiljøer, bryggers- og garderobe løsninger. Især vores udstilling med garderobe i Glostrup er et besøg værd. Sæt god tid af, til når du besøger os. Vi har designet et showroom, der er ulig noget andet, du kan se på det danske køkkenmarkede — og der er meget at se på, hvis du ønsker at opleve hele Glostrup Megastore.

 

Nyt køkken i Glostrup 

Glostrup køkken butikker ligger alle lige i nærheden af hinanden. Derfor opfordrer vi altid, at før du bestemmer dig for at handle nyt køkken, at du kommer forbi os, i Vordingborg Køkkenet Glostrup. Vi matcher nemlig alle sammenlignelige køkkentilbud — og kan enten gøre det billigere eller give dig mere for pengene! Alt du skal gøre er at medbringe dit skiftlige køkken tilbud, når du besøger Vordingborg Køkkenet Glostrup. Vi kan også sagtens hjælpe med nyt badeværelse i Glostrup afdelingen — og vi sætter en ære i at give dig et komplet tilbud på disse. Det betyder at du får både skab, vask, armatur og spejl med, når du får et tilbud på nyt badeværelse i Glostrup, hos Vordingborg Køkkenet.

 

Billigt køkken glostrup
Køkkener i Glostrup

Er du i gang med at bygge nyt eller renovere, så er der mange overvejelser, du skal gøre dig. Køkkener på det danske køkkenmarked findes i et utal af opstillinger og designs, men hvilket passer lige netop dig? Kom forbi Vordingborg Køkkenet Glostrup og få inspiration til dit forestående køkken projekt i hjemmet. Vores kyndige køkken konsulenter står klar til at arrangere et møde og guide dig, så I i fællesskab kan få designet en løsning, som matcher dine behov, ønsker og drømme. Kig forbi eller kontakt Vordingborg Køkkenet Glostrup allerede nu — så sørger vi for at hjælpe dig, med dine nye køkken-, bad- eller garderobe projekter fra start til slut. 

 

 

Badeværelse udstilling Glostrup
Vordingborg Køkkenet Glostrup — åbningstider mv.

Vordingborg Køkkenet Glostrups åbningstider følger som tommelfingerregel de almindelige detailbutikkers åbningstider, i området. Bemærk dog at Erhvervsafdelingen åbner lidt tidligere end resten af butikken, men kun for kunder fra — eller i forbindelse med — boligforeninger. 

Offentlig transport og parkering
Transport til butikken er en smal sag. Flere forskellige busser kører lige forbi butikken, her i bland busrute 9A. Kommer du i bil, er der en stor parkeringsplads lige foran butikken, med tidsbegrænset parkering. Se venligst skiltene når du ankommer.

Vi glæder os til at se dig i Vordingborg Køkkenet Glostrup!

 

 

Kundeudtalelser

Læs vores anbefalinger fra vores mange glade kunder, som har været forbi Vordingborg Køkkenet Glostrup og fået deres køkkendrøm opfyldt. 

 • Daniel Rvk, Glostrup

  "

  Hej Mads Windahl, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Super service hos mads windahl I Glostrup afdelingen- super behagelig og imødekommende og så til at snakke priser med vi er fuld ud tilfredse 5 stjerner fra os.

 • Osman Öcal, Glostrup

  "

  Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Jeg har købt min køkken hos Vordingborg i Glostrup. Min sælger var Jan. Jeg fortryller det aldrig, at jeg handlede hos ham. Han er en supper god menneske og kvalificeret sælger. Fra start til slut var han ind over vores projekt. På trods af nogle fejl fra fabrik af var god til, at komme hjem til os og rettet fejlene. Han har endvidere rådgivet os omkring hele projektet. Han kan varmt anbefales.

 • Conni Braad Jensen, Glostrup

  "

  Hej Anders Schæffer, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Vi siger tak til. Anders Schæffer fra Glostrup afd du har hjulpet os til vores drømmekøkken Da vi først flyttede ind efter 2 måneder og opdaget en mangel bestilte du flux en ny omformer Vi nyder det hverdag dag Tak.

 • Tom Søndermann, Glostrup

  "

  Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Fik sat vores flotte køkken op i sidste uge. Stor ros til Jan Vinum fra Glostrup. Super service og vejledning fra start til slut. Alle aftaler er overholdt.

 • Mikkel Lund, Glostrup

  "

  Hej Anders Schæffer, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Kæmpe tak for en super betjening. Vi kom direkte ind fra gaden, kun med plantegning og 3 timer senere stod vi med nyt stort køkken. Sublim service fra Vordingborg køkken Glostrup afd. og særligt tak til Anders Schæffer, som tog sig tid til at tage os med rundt i showroomet og viste os mange muligheder og ideer. Vi har nu vores drømme køkken.