Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Glostrup MEGASTORE

Vordingborg Køkkenet Glostrup - luksus alle har råd til

Åbningstider

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00


Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Privatsalg:
Tlf.  43 96 00 25

Email: glostrup@vordingborg.com

 

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  36 15 15 21
Se også under Erhverv København

 • Daniel Rvk, Glostrup

  "

  Hej Mads Windahl, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Super service hos mads windahl I Glostrup afdelingen- super behagelig og imødekommende og så til at snakke priser med vi er fuld ud tilfredse 5 stjerner fra os.

 • Osman Öcal, Glostrup

  "

  Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Jeg har købt min køkken hos Vordingborg i Glostrup. Min sælger var Jan. Jeg fortryller det aldrig, at jeg handlede hos ham. Han er en supper god menneske og kvalificeret sælger. Fra start til slut var han ind over vores projekt. På trods af nogle fejl fra fabrik af var god til, at komme hjem til os og rettet fejlene. Han har endvidere rådgivet os omkring hele projektet. Han kan varmt anbefales.

 • Conni Braad Jensen, Glostrup

  "

  Hej Anders Schæffer, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Vi siger tak til. Anders Schæffer fra Glostrup afd du har hjulpet os til vores drømmekøkken Da vi først flyttede ind efter 2 måneder og opdaget en mangel bestilte du flux en ny omformer Vi nyder det hverdag dag Tak.

 • Tom Søndermann, Glostrup

  "

  Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Fik sat vores flotte køkken op i sidste uge. Stor ros til Jan Vinum fra Glostrup. Super service og vejledning fra start til slut. Alle aftaler er overholdt.

 • Mikkel Lund, Glostrup

  "

  Hej Anders Schæffer, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Kæmpe tak for en super betjening. Vi kom direkte ind fra gaden, kun med plantegning og 3 timer senere stod vi med nyt stort køkken. Sublim service fra Vordingborg køkken Glostrup afd. og særligt tak til Anders Schæffer, som tog sig tid til at tage os med rundt i showroomet og viste os mange muligheder og ideer. Vi har nu vores drømme køkken.