Man: 10:00-19:00
Tir - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-15:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Hermods Allé 6
2600 Glostrup

Vi byder dig hjertelig velkommen i Vordingborg Køkkenet største køkken forretning, beliggende i centrum af Glostrup. Med svimlende 2.000 m² køkken udstilling, kan du komme helt tæt på vores mange flotte udstillingsmodeller og finde lige netop dén, der passer din stil og smag. Oplev ikke blot vores udvalg af køkkener, men også bademiljøer, bryggers- og garderobe løsninger. Især vores udstilling med garderobe i Glostrup er et besøg værd. Sæt god tid af, til når du besøger os. Vi har designet et showroom, der er ulig noget andet, du kan se på det danske køkkenmarked — og der er meget at se på, hvis du ønsker at opleve hele Glostrup Megastore.

Inspiration køkken butik Glostrup

 

Nyt køkken i Glostrup 

Glostrup køkken butikker ligger alle lige i nærheden af hinanden. Derfor opfordrer vi altid, at før du bestemmer dig for at handle nyt køkken, at du kommer forbi os, i Vordingborg Køkkenet Glostrup. Vi matcher nemlig alle sammenlignelige køkkentilbud — og kan enten gøre det billigere eller give dig mere for pengene! Alt du skal gøre er at medbringe dit skriftlige køkken tilbud, når du besøger Vordingborg Køkkenet Glostrup. Vi kan også sagtens hjælpe med nyt badeværelse i Glostrup afdelingen — og vi sætter en ære i at give dig et komplet tilbud på disse. Det betyder at du får både skab, vask, armatur og spejl med, når du får et tilbud på nyt badeværelse i Glostrup, hos Vordingborg Køkkenet.

 

Billigt køkken glostrup

Køkkener i Glostrup

Er du i gang med at bygge nyt eller renovere, så er der mange overvejelser, du skal gøre dig. Køkkener på det danske køkkenmarked findes i et utal af opstillinger og designs, men hvilket passer lige netop dig? Kom forbi Vordingborg Køkkenet Glostrup og få inspiration til dit forestående køkken projekt i hjemmet. Vores kyndige køkken konsulenter står klar til at arrangere et møde og guide dig, så I i fællesskab kan få designet en løsning, som matcher dine behov, ønsker og drømme. Kig forbi eller kontakt Vordingborg Køkkenet Glostrup allerede nu — så sørger vi for at hjælpe dig, med dine nye køkken-, bad- eller garderobe projekter fra start til slut. 

 

 

Badeværelse udstilling Glostrup

Vordingborg Køkkenet Glostrup — åbningstider mv.

Vordingborg Køkkenet Glostrups åbningstider følger som tommelfingerregel de almindelige detailbutikkers åbningstider, i området. Bemærk dog at Erhvervsafdelingen åbner lidt tidligere end resten af butikken, men kun for kunder fra — eller i forbindelse med — boligforeninger. 

Offentlig transport og parkering
Transport til butikken er en smal sag. Flere forskellige busser kører lige forbi butikken, her i bland busrute 9A. Kommer du i bil, er der en stor parkeringsplads lige foran butikken, med tidsbegrænset parkering. Se venligst skiltene når du ankommer.

Vi glæder os til at se dig i Vordingborg Køkkenet Glostrup!

 

55.6640525, 12.3778598

Udtalelser fra vores kunder

Hej Mads Windahl, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Super service hos mads windahl I Glostrup afdelingen- super behagelig og imødekommende og så til at snakke priser med vi er fuld ud tilfredse 5 stjerner fra os.

Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Jeg har købt min køkken hos Vordingborg i Glostrup. Min sælger var Jan. Jeg fortryller det aldrig, at jeg handlede hos ham. Han er en supper god menneske og kvalificeret sælger. Fra start til slut var han ind over vores projekt. På trods af nogle fejl fra fabrik af var god til, at komme hjem til os og rettet fejlene. Han har endvidere rådgivet os omkring hele projektet. Han kan varmt anbefales.

Hej Anders Schæffer, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Kæmpe tak for en super betjening. Vi kom direkte ind fra gaden, kun med plantegning og 3 timer senere stod vi med nyt stort køkken. Sublim service fra Vordingborg køkken Glostrup afd. og særligt tak til Anders Schæffer, som tog sig tid til at tage os med rundt i showroomet og viste os mange muligheder og ideer. Vi har nu vores drømme køkken.

Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Fik sat vores flotte køkken op i sidste uge. Stor ros til Jan Vinum fra Glostrup. Super service og vejledning fra start til slut. Alle aftaler er overholdt.

Hej Anders Schæffer, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Vi siger tak til. Anders Schæffer fra Glostrup afd du har hjulpet os til vores drømmekøkken Da vi først flyttede ind efter 2 måneder og opdaget en mangel bestilte du flux en ny omformer Vi nyder det hverdag dag Tak.

Hej Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Efter en vandskade i mit vaskeskab gik jeg i Vordingborg Køkken Glostrup for at bestille en ny bund til skabet. Jeg var forberedt på en vis leveringstid, men det viste sig, at de havde netop den bund jeg skulle bruge og jeg fik den uden beregning. Det må da siges, at være service i top klasse.

Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Et fantastisk køkken fra Vordingborg Køkkenet. Vi fik vores nye køkken leveret og installeret i starten af juni måned. I hele forløbet fra design til valg af elementer har vi fået fantastisk hjælp, inspiration og svar på vores mange spørgsmål af Jan Vinum i Glostrupafdelingen. Med sin praktiske tilgang og sin lange erfaring, har han været en uvurderlig hjælp. Selve køkkenet er bare kvalitet fra yderst til inderst. Takket være gode design og tegneprogrammer, har der ikke været nogen ubehagelige overraskelser. Alt ser ud, som vi havde forestillet os. Alle aftaler overholdt og alt leveret og monteret til tiden. Det kan ikke gøres bedre!

Hej Ricki Birk, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Har modtaget det fedeste Vordingborgkøkken og fået den bedste service af Ricki fra Glostrup afdelingen. Der var ikke noget han ikke kunne hjælpe med. Så kæmpe anbefaling herfra.

Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Vi har købt et Vordingborg Køkken i Glostrup og har fået den mest fantastiske service af sælger Jan Vinum. Jan Vinum har hele tiden været imødekommende overfor os og vores ønsker - vi har været lidt frustreret over lang leveringstid på vores køle-/fryseskab pga. covid-19 - denne problemstilling har Jan Vinum også håndteret med den største professionalisme - Jan Vinum har hele tiden haft meget stor forståelse overfor os og vores ønsker og behov. Stor tak til Jan Vinum. Vi vil helt klart anbefale Vordingborg Køkken.

Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

Vi har købt et dejligt køkken fra VORDINGBIRG Køkken I Glostrup. En rigtig flink og dejlig sælger er Jan Virum. Han skal I være stolt af at ha'. Så pas godt på ham. Vi er tilfredse med det hele som de har leveret til os. Kan anbefales til alle som står og skal vælge nyt køkken.