Glostrup MEGASTORE

Find Vordingborg Køkkenet i Glostrup

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Privatsalg:
Tlf.  43 96 00 25

 

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  36 15 15 21
Se også under Erhverv København

 • Tina Luplau, Glostrup

  "

  Hej Cengizhan Tintas, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Min mand og jeg skulle endelig have vores drømmekøkken og vi kontaktede en del af de kendte og anbefalede køkkenfirmaer inden at vores øjne blev rettet på Vordingborg Køkken. Vi faldt begge for den mulighed vi kunne få i vores køkken og har ikke et sekund fortrudt at vi valgte Vordingborg Køkken frem for andre køkkener. Vi fik god service og vejledning undervejs i processen af vores konsulent Cengizhan Tintas.

 • Steffen Gorm Jensen, Glostrup

  "

  Hej Ricki Birk, Vordingborg Køkkenet, Glostrup 

  Vi valgte at købe køkken igennem Ricki hos Vordinborg køkkenet Glostrup. Da vi havde en masse udfordringer med at eksisterende køkken var muret op og vi skulle holde samme mål. Dette løste Ricki til perfektion og vi er MEGET glade for vores nye køkken - Når dette er sagt så kan jeg kun anbefale Vordinborg køkkenet for deres ekstra gode service OG kvalitet. Vh. en tilfreds kunde

 • Kasper, Glostrup

  "

  Hej Kenneth Hjelm, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Vi blev anbefalet Kenneth Hjelm i Glostrup af andre som havde fundet deres køkken i samarbejde med ham. Kenneth er en lyttende sælger, vi var ved andre firmaer som havde en sælger der vare skulle have noget over disken. Fordelen ved at Kenneth lytter, var at vi sammen ret hurtigt fandt både køkken stil og farve efter vores ønske. Kenneth kom hjem og så vores køkken og vi snakkede om forskellige løsninger der kunne udfylde vores behov. Han målte køkkenet op og vi kom til et møde, hvor alt blev præsenteret, også hvidevarer. Vi har fået netop det køkken som vi ønskede, takket være Kenneth den lyttende sælger.

 • Lone Kromann Drasbeck, Glostrup

  "

  Hej Jan Vinum, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Jan Vinum i Vordingborg Glostrup yder den bedste service, lytter til det man ønsker og hjælper en på vej med fine tegninger. Vi er meget tilfredse med Jans service og elsker vores nye køkken, som lever helt op til det vi ønskede, lidt bump på vejen har der været, men er blevet løst på en stilfredstilende måde. Kan kun anbefale at hvis man skal have nyt køkken så snak med Jan.

 • Brian, Glostrup

  "

  Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Vi har købt et Vordingborg køkken i Glostrup for et stykke tid siden. Fik rigtig god service og faglig kunnen. Professionel rådgivning og monteringen af køkkenet gik bare som smurt. Kan kun anbefale dem.