Glostrup MEGASTORE

Find Vordingborg Køkkenet i Glostrup

Åbningstider

 

Man. kl. 10.00-19.00
Tirs.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Hermods Allé 6
2600 Glostrup
 

Privatsalg:
Tlf.  43 96 00 25

 

Erhverv/ Boligforeninger:
Tlf.  36 15 15 21
Se også under Erhverv København

 • Beenu Thomas, Glostrup

  "

  Hej Ricki Birk, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  After quite some time of considering and comparing different brands in denmark.I have just got a new kitchen from Vordingborg. I must say that I was impressed with the service and quality. With the help of our nice Vordingbord consultant- Ricki , we were able to start and finish the project right on time. I would recommend the kitchen and the good experience with Vordingbord glostrup to everyone.

 • Onur Caliskan, Glostrup

  "

  Hej Cengizhan Tintas, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Jeg har været RIGTIG glad for jeres Sælger Cengizhan , og køkkenmontøren Lasse.

  Der var fejl på en glasplade som jeg har fået sendt. Har talt med Lasse og aftalt en tid.

 • Monica Hjelmslund, Glostrup

  "

  Hej Kenneth Gundersen, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Jeg fik lavet køkken for halvanden måned siden (slut februar 2019) og jeg er stadig lige så glad for det, som da jeg fik det. Alt gik efter planen, super god service, gode materialer og dygtige håndværkere. Et særligt tak til Daniel fra Malerfirmaet Høstergaard og til Frank Andreassen fra Vordingborg i Glostrup, som stod for koordinering af hele projektet.

 • Nadine, Glostrup

  "

  Hej Moby Amir, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  Vi købte køkken af Moby i Glostrup afdelingen til levering i januar 2019. Moby er meget imødekommende og behagelig, og var god til at tage hensyn til vores ønsker, men også komme med andre forslag. Vi valgte at få vores egen snedker til at montere køkkenet, men da vores bordplader skulle sættes sammen, flossede laminatet. Hovedkontoret prøvede godt nok at fralægge sig ansvaret, men endte alligevel med at godtage reklamationen. Der var dog et lille problem mere i den forbindelse, men der var Moby og Anders i Glostrup rigtig finke til at hjælpe, og vi fik løst det hele. Vi finder så ud af at der ikke er taget højde for at vores vaskemaskine er ekstra dyb, så vi kan ikke helt åbne de skuffer, der er skråt over for. Vi kører ud i forretningen en lørdag, men Moby var ikke på arbejde. Den medarbejder vi snakkede med, i stedet for, fik det meget til at lyde som om, at det var vores snedker der havde monteret elementerne forkert, hvilket vi blev en smule trætte af. Han lovede at Moby ville ringe mandag, men glemte lige at informere om at Moby havde ferie, så vi blev lidt skuffede, da vi selv måtte ringe, og yderligere vente en uge. Moby kom dog ud og kiggede på køkkenet, da han kom tilbage fra ferien, og løste problemet super hurtigt. Overordnet set var gnidningerne dog forholdsvis små, og vi er meget tilfredse med Moby som køkkensælger. Køkkenet er i hvert fald super flot!

 • Louise, Glostrup

  "

  Hej Kenneth Hjelm, Vordingborg Køkkenet, Glostrup

  For nyligt har vi lavet et mindre projekt med Vordingborg Køkkenet i Glostrup. Vi samarbejdede med Kenneth Hjelm, og er meget tilfredse med hans meget professionelle tilgang, kompetente rådgivning og en behagelig og positiv steming under hele forløbet. Resultatet er flot og lever op til vores forventninger. Kan varmt anbefales!