Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Erhverv Næstved

Vordingborg Køkkenets Erhversafdeling Næstved

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 08.00-18.00

 

Adresse

Merkurvej 2B

4700 Næstved

Tlf. 55 77 76 15

Email: naestved@vordingborg.com

 • Claus, Næstved

  "

  Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved Erhverv

  Vordingborg køkkenet i Næstved kan varmt anbefales. Ved planlægningen af vores ny køkken viste Stefan os den perfekte løsning til at vores lille køkken blev mere funktionelt. Monteringen blev foretaget af Morten. Som ydede en fin og profesionelle service og var meget omhyggelig. Vi glæder hver dag over det perfekte resultat.

 • Nikolaj, Slagelse

  "

  Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved Erhverv

  Jeg har lige fået lavet nyt køkken i min lejlighed. - og i guder hvor det trængte Jeg kontaktede Vordingborgkøkkener i Slagelse der hurtigt sendte en konsulent ud til mig. Konsulenten præsenterede sig med navnet Stefan Rossil og gik straks i gang med at tage det gamle køkken i besigtigelse. Han kom med nogle forslag til hvordan man kunne indrette køkkenet og var modig nok til at give et ærligt svar når jeg fabulerede om ambitioner og ideer til hvordan det kunne komme til at se ud. en uges tid senere kunne jeg så få præsenteret skitsen til mit køkken hos Vordingborgkøkkener, og jeg må indrømme at jeg blev noget kun betaget over hvor fint det så ud, også selvom det kun var en digital fremvisning. Jeg havde nogle få ændringer som Stefan hurtigt rettede til. Vi blev enige om at det var Vordingborg Køkkener der skulle stå for hele entreprisen, lige fra at tage det gamle køkken ned til montering af det nye, herunder etablering af el og vand. Ventetid: 4-6 uger, det er sådan set ganske fint med mig og der gik ikke længe før tidsplanen landede i min mailboks, og så kan jeg ellers love for at det gik stærkt. Alt gik smertefrit. Lige fra nedrivning henover maling og til montering af køkkenet. Jeg vil i den forbindelse gerne sende en særlig tak til montøren Morten der hurtigt fik sat køkkenet op så alt stod snor lige, og det gør det for den sags skyld stadigvæk. Jeg kan varmt anbefale Vordingborg Køkkener hvis man vil have kompetent vejledning til et nyt køkken. Der bliver lyttet til ens ønsker. Man får et ærligt svar og en ærlig vurdering af hvad der vil være den ideelle mulighed når æstetik og funktion skal passe sammen. Smukt, funktionsdygtigt og holdbart køkken til en ordentlig pris! JA TAK!

 • Brian og Trine, Næstved

  "

  Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved Erhverv

  5 stjerner til Stefan og 5 stjerner til Morten (køkkenmontør)! Tilbage i maj måned mødte vi Stefan, som åbent og ærligt viste os udstillingen i Næstved, og tilbød at komme hjem til os og give gode ideer og inspiration. Vi skulle renovere hele huset inkl. bryggers, et badeværelse, et køkken og et gæstetoilet. Stefan brugte flere timer med os, og var igen ærlig og inspirerende at have på besøg, og han så mange muligheder i vores hjem ift. indretning, som vi ikke selv havde øje for. Vi endte med at købe alle elementer og flere hårde hvidevarer til en god pris, og vi aftalte montering ved dem også. Tiden gik med renovering, og i oktober var vi klar til at få det hele monteret. Her kom Morten, som er en venlig, dygtig og engageret montør/tømrer, som bare satte det hele SÅ fint op! Vi var uden tvivl skeptiske, da vi valgte Vordingborg Køkkenet på baggrund af anmeldelser herinde på Trustpilot, men vi skal være de første til at indrømme, at det er blevet gjort til skamme, da vi hele vejen igennem denne proces kun har mødt servicemind, punktlighed, venlighed og stor professionelisme af Stefan og Morten. Vi nyder vores flotte nye hjem, og sender ofte Vordingborg Køkkenet med Stefan og Morten en tanke og et STORT TAK!

 • Amani el khodr, Næstved

  "

  Hej Stefan Rossil, Vordingborg Køkkenet, Næstved Erhverv

  Jeg fik lavet mit køkken hos Vordingborg køkken i Næstved hvor Stefan Rossil var den ansvarlig og fik lavet den perfekte tegning. Har aldrig været så glad før, da jeg fik alle mine ønsker og ikke mindst den perfekte service. Tømreren som hedder Morten fik lavet det på blot 2 dage og er så dygtig og super sød. Jeg kan varmt anbefale Vordingborg køkken i Næstved og ikke mindst Steffan som indretter og designer dit køkken efter dit ønske.