Billede
Vordingborg Køkkenet i Aarhus V
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-15:00

Butikken åbner kl. 11.00 – ons. 3. maj

Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Bredskiftevej 4B
8210 Aarhus V

Køkken Aarhus

Er det ved at være tid til køkkenrenovering i Aarhus - så gør dig selv den tjeneste at lægge vejen forbi Vordingborg Køkkenet. Her finder du vores lækre showroom, som er spækket med inspirerende køkkenudstillinger. Vi kan næsten garantere, at her er noget for enhver smag. Skulle det ikke være tilfældet, så tag en snak med en af vores dygtige køkkenkonsulenter. De kan hjælpe dig med at designe lige nøjagtigt det køkken du drømmer om. Vi har over 200.000 varenumre, hvilket vil sige, at kombinationerne, af dit nye køkken, er næsten uendelige. Vi skræddersyr dit køkken ud fra dine behov, ønsker og budget, således du får det lækreste køkken i Aarhus V området.

Inspiration køkken butik Aarhus V

Køkkenfirma Århus

I smilets by, Aarhus, finder du dit lokale køkkenfirma – Vordingborg Køkkenet. Her finder du meget mere end kun køkkener. Går du og drømmer om nyt badeværelse, bryggers eller garderobe, så hjælper vi gerne med det. Vores store showroom bugner med udstillinger, så her vil du finde alt fra badeværelse inspiration i Århus, til køkkenudstillinger af både store og små køkkener.

 Tøv ikke med at aflægge os et visit, når du skal have nyt badeværelse i Århus eller omegn. Vi designer dine badmøbler med udgangspunkt i de ønsker og ideer du har. Ligesom med vores indretningsforslag til køkken, er dette helt gratis og uforpligtende.

Inspiration køkken butik Aarhus V

Nyt køkken Aarhus

Det er nemt at komme i gang med dit køkkenprojekt – du booker blot et møde eller kommer forbi Vordingborg Køkkenet Aarhus V. En køkkenkonsulent vil derefter tage en snak med dig, hvor i taler om dine ønsker og behov for et nyt køkken, samt dit budget. Konsulenten kommer efterfølgende hjem til dig og måler op, hvorefter der vil blive udarbejdet et designforslag. Når det er klar, vil du blive inviteret ind til en præsentation, hvor i sammen gennemgår tilbuddet på det nye køkken.

Når du køber nyt køkken er der meget at tage stilling til – men bare rolig, vi har gjort det overskueligt for dig ved at kunne give dig et tilbud på et komplet køkken. Det betyder, at vores priser på et komplet køkken dækker alt fra skabe til hårde hvidevarer, bordplade, armatur, skuffer, greb og meget mere. Dermed kan vi i Vordingborg Køkkenet bl.a. tilbyde et komplet køkken med hårde hvidevarer i Århus eller omegn, eller billige køkkener med alt inklusiv, tilpasset præcis dine køkkendrømme.

56.178356, 10.138111

Udtalelser fra vores kunder

Hej Niels Stouby Troelsgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

Vores drømme om et nyt køkken endte endnu bedre end vi turde håbe. I høj grad pga samarbejdet med konsulenten Niels Stouby Troelsgaard, der mødte os kompetent og åbent, så vi fik gået mulighederne igennem. Niels havde modet til at sige sin mening - også når han ikke var enig med os, og faktisk sparede vi penge ved at følge hans råd. Takket være Niels og montøren Mogens har vi nu det dejligste lille køkken og nogle gode minder om hvordan vi fik det.

Hej Niels Stouby Troelsgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V.

Stor ros til Niels fra deres afdeling i Tilst. I denne Covid-19 tid har han bevist at man godt kan købe nyt køkken selv ud fra prøver. Vi har hele tiden følt os hørt og forstået, og vores samarbejde omkring indretning af køkken har været gnidningsfrit. Kun anbefalinger herfra.

Hej Simon Bove Thisgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

Jeg har lige fået sat mit nye køkken op, og jeg er allerede virkelig glad for det! Det er dejlig lyst og pænt. Jeg satser på, at det er ligeså pænt og funktionelt om et par år. Derudover har jeg kun gode ting at sige om Simon Bove fra Århus-afdelingen. Hele vejen igennem har han været enormt rar at snakke med, svaret på beskeder virkelig hurtigt og været hurtig til at finde en ny løsning, da jeg ændrede mening angående udseendet på mit køkken. Her sørgede han for, at jeg ikke skulle vente en måned på en ny sending, men derimod kun to uger. Han har været rigtig god til at tjekke op på, om alting var som det skulle være efterfølgende og opdatere mig på diverse ting her og der igennem processen. Tak for det, Simon! Derudover var de to fragtmænd også virkelig flinke og friske begge gange, de kom forbi med ting til mit køkken. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg er nu en glad ejer af et nyt, flot, hvidt køkken!

Hej Niels Stouby Troelsgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

Hej med jer. Vi har i januar 2021 fået vores køkken, som vi er meget glade for. Vi har købt det hos Vordingborg Køkkener afdeling Tilst af en fantastisk sælger Niels Stouby Troelsgaard, som har designet og realiseret alle vores ønsker og vi står nu med et drømmekøkken. Vi har følt os trygge i alle processer og vi havde en meget dygtig køkkenmontør til at sætte køkkenet op. Vi er undervejs blevet inddraget i alt det med småt og i alle muligheder og betingelser. Nu skal vi til at tage det flotte køkken i brug og vi glæder os. Tak til Niels og til Vordingborg Køkkener i Tilst.

Hej Niels Troelsgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

Vi har handlet køkken hos Vordingborg Køkkenet i Tilst. Her guidede Niels os igennem de mange valg i køkken junglen. Og det klarede han helt fantastisk. Sammen fik vi designet en super skønt køkken som blev leveret i sidste uge. Og vi glæder os helt enormt til det bliver sat op på mandag. Det er anden gang vi ha deler med Vordingborg, dog første gang i Tilst.

Hej Niels Troelsgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

Vi har i efteråret 2020 været i dialog med Vordingborg køkkenet, nærmere Tilst og Niels fra den afdeling. Vi har oplevet utrolig god dialog med Niels omkring vores ønske. Vi har både købt køkken, bad og bryggers, hvilket har været en skøn oplevelse. Opvaskemaskinen var desværre udsolgt på ubestemt tid, og vi fik uden at blive pengene tilbage efter eget ønske. Stor ros til Niels og afdelingen i Tilst.

Hej Jeppe Krogh, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

Vi har været under meget tidspres angående vores projekt i vores lejlighed. Så det har været en fornøjelse, at arbejde sammen med Jeppe K. fra Vordingborg køkkenet. Han er en af de eneste der har forstået hvordan vi ville have vores køkken lavet. Hurtig svar, og en super imødkommende tilgang har gjort dette projekt meget mere overskueligt og langt bedre end de andre køkkenfirmaer vi har haft kontakt med. Kan kun anbefales.

Hej Simon Bové Thisgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V 

Vi fik en super god hjælp og service af Simon fra Vordingborg Aarhus V til at gøre vores køkkendrømme til virkelighed.

Hej Simon Bové Thisgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

Vi fik en super god hjælp og service af Simon fra Vordingborg Århus V til at gøre vores køkkendrømme til virkelighed.

Hej Simon Bové Thisgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

Vi har fået supergod og professionel rådgivning - både herhjemme og i Tilst! Stor tak til Simon Bové, for at hjælpe med at træffe de rigtige valg.