Billede
Vordingborg Køkkenet i Aarhus V
Man - Fre: 10:00-17:30
Lør: 10:00-15:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Bredskiftevej 4B
8210 Aarhus V

Køkken Aarhus

Er det ved at være tid til køkkenrenovering i Aarhus - så gør dig selv den tjeneste at lægge vejen forbi Vordingborg Køkkenet. Her finder du vores lækre showroom, som er spækket med inspirerende køkkenudstillinger. Vi kan næsten garantere, at her er noget for enhver smag. Skulle det ikke være tilfældet, så tag en snak med en af vores dygtige køkkenkonsulenter. De kan hjælpe dig med at designe lige nøjagtigt det køkken du drømmer om. Vi har over 200.000 varenumre, hvilket vil sige, at kombinationerne, af dit nye køkken, er næsten uendelige. Vi skræddersyr dit køkken ud fra dine behov, ønsker og budget, således du får det lækreste køkken i Aarhus V området.

Inspiration køkken butik Aarhus V

Køkkenfirma Århus

I smilets by, Aarhus, finder du dit lokale køkkenfirma – Vordingborg Køkkenet. Her finder du meget mere end kun køkkener. Går du og drømmer om nyt badeværelse, bryggers eller garderobe, så hjælper vi gerne med det. Vores store showroom bugner med udstillinger, så her vil du finde alt fra badeværelse inspiration i Århus, til køkkenudstillinger af både store og små køkkener.

 Tøv ikke med at aflægge os et visit, når du skal have nyt badeværelse i Århus eller omegn. Vi designer dine badmøbler med udgangspunkt i de ønsker og ideer du har. Ligesom med vores indretningsforslag til køkken, er dette helt gratis og uforpligtende.

Inspiration køkken butik Aarhus V

Nyt køkken Aarhus

Det er nemt at komme i gang med dit køkkenprojekt – du booker blot et møde eller kommer forbi Vordingborg Køkkenet Aarhus V. En køkkenkonsulent vil derefter tage en snak med dig, hvor i taler om dine ønsker og behov for et nyt køkken, samt dit budget. Konsulenten kommer efterfølgende hjem til dig og måler op, hvorefter der vil blive udarbejdet et designforslag. Når det er klar, vil du blive inviteret ind til en præsentation, hvor i sammen gennemgår tilbuddet på det nye køkken.

Når du køber nyt køkken er der meget at tage stilling til – men bare rolig, vi har gjort det overskueligt for dig ved at kunne give dig et tilbud på et komplet køkken. Det betyder, at vores priser på et komplet køkken dækker alt fra skabe til hårde hvidevarer, bordplade, armatur, skuffer, greb og meget mere. Dermed kan vi i Vordingborg Køkkenet bl.a. tilbyde et komplet køkken med hårde hvidevarer i Århus eller omegn, eller billige køkkener med alt inklusiv, tilpasset præcis dine køkkendrømme.

56.178356, 10.138111

Udtalelser fra vores kunder

Hej Rudi Olesen, Vordingborg Køkkenet, Århus

Vi er meget glade for vort nye køkken og glæder os hver dag over det. Rudi Olesen har været meget kompetent hele vejen og taget hånd om nogle få ting der skal ordnes. Han har helt igennem samarbejdet professionelt, så når nogle få problemer bliver løst vil vi fremover gerne anbefale Vordingborg Køkkenet og Rudi.

Hej Jimmi Riis Rasmussen, Vordingborg Køkkenet, Århus

Vi har oplevet en super fin betjening og professionel rådgivning af Jimmi fra Vordingborg Køkkenet i Tilst.

Jimmi har fra start til slut givet en grundig og tillidsfuld vejledning og har haft øje for muligheder i forbindelse med indretning af køkkenet.

Han har været ude hos os flere gange for at kontrollere mål m.m. og køkkenet samt flere efterbestillinger blev leveret til tiden.

Selvom vi havde valgt en lokal tømrer til at sætte det op kunne han til enhver tid ringe til Jimmi og få klaret opståede problemer.

Da køkkenet var færdigt var Jimmi, på eget initiativ, på besøg for at se det færdige resultat.

Vi har alt i alt fået en rigtig fin service til en rigtig fornuftig pris! Vi er ovenud tilfredse, og vil selvfølgelig anbefale Vordingborg Køkkenet til andre.

Hej Charlie, Vordingborg Køkkenet, Århus

Vedr. vores ordre på køkken til Helgolandsgade 18 i Aarhus.

- Vi er YDERST tilfredse og har fået et fantastisk FLOT køkken.

- Vi har fået en betjening fra Betinna som er helt i TOP. Imødekommende, lyttende og super sparring i forhold til den opgave der skulle løses.

- God information undervejs i forløbet og varerne blev leveret til tiden af smilende transportfolk.

- Tømreren der monterede køkkenet var også MEGET professionel, men det var også en høj pris for en kort arbejdsdag :-)

Vi anbefaler VORDINGBORG alle de steder vi kan og vi glæder os til at tage køkkenet i brug om godt 2 uger.

Hej Charlie Rønfeldt, Vordingborg Køkkenet, Århus

Det har været en god oplevelse at købe køkken hos jer. God service både ved bestilling og levering.

Hej Charlie Rønfeldt, Vordingborg Køkkenet, Århus

Vi er yderst tilfreds med forløbet af leveringen af vores køkken der er overhovedet ikke nogen slinger i valse alt er gået efter planen.

Hej Charlie Rønfeldt, Vordingborg Køkkenet, Århus

Meget tilfredsstillende.

God betjening i butikken, god opmåling og godt oplæg til løsning.

Levering til aftalt tid - og løsningen fungerer.

Savner beskrivelse af isætning af udtræksskuffer samt bøjlestang (sidste kunne jeg nok løse) men det ville være en hjælp, hvis der var lavet huller til opsætning af begge dele. Sat dem op i weekenden, men nu måtte det vente til tømreren i dag.

Hej Søren Dreier Schmidt, Vordingborg Køkkenet, Århus

Jeg er yderst tilfreds med jeres leverance af mit Vordingborg Køkken. Det er kommet som aftalt. Har fået så god en service. Og en super dygtig tømmer til at sætte det op. Jeg er så glad. Også en stor tak til Søren ( fra Århus) som har designet køkkenet. Det er så flot .Jeg kan kun anbefale jer til andre.

Hej Kenneth Otzen, Vordingborg Køkkenet, Århus

Vi bliver helt sikkert glade for vores nye køkken. Vi var på forhånd nogenlunde sikre på, hvad vi ville have og fik derudover meget fin assistance af Kenneth Otzen. Stor ros til ham. Montering gik fint og efter tidsplanen.

Også ros fra elektriker, som var meget begejstret for lyspanelerne under skabene og hvor let, det var, at trække ledninger bag skabene. Desværre var et overskab beskadiget, men tak for den hurtige tilbagemelding mht. reklamation, og så regner vi med, at alt er i orden i uge 13.

Hej Bettina Mikkelsen, Vordingborg Køkkenet, Århus

Vi har indtil videre været rigtig godt tilfredse med Vordingborg Køkkenet.

I scorer rigtig højt på service og grundig gennemgang fra Bettina som vi bestilte køkkenet ved. Så ug + til hende. Der manglede ved levering nogle småting, som I hurtigt tjekkede op på og gav os besked.

Leveringen var også til tiden og blev foretaget af to glade og friske mænd. Så fint der også. Det eneste minus er, at jeres tegninger vedr. montering ikke er særlig forståelige. Der har været en del forvirring omkring opsætningen. Og hvad mange af de små underlige dimser er til. Men Bettina kom pænt forbi og tog et par FOTO og gav mig besked dagen efter. Det er da super service. Så indtil videre en rigtig god oplevelse

Hej Anders Petersen, Vordingborg Køkkenet, Århus

Rigtig flot køkken - god kvalitet og super service

Vi har købt vores køkken hos Vordingborg Køkkenet i Tilst, Århus. Vi har fra starten fået rigtig god service af personalet. Vi er rigtig glade for vores nye køkken og det tog kun 3 dage at få køkkenet monteret. Vordingborg Køkkenet kan stærkt anbefales!