Aarhus V

Find Vordingborg Køkkenet i Århus

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00


Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Viborgvej 280
8210 Aarhus V
 

Tlf. 86 24 23 77
Fax 86 24 23 78
 

 • Stig og Anni, Aarhus

  "

  Hej Amin Amir, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

  Vi har kun positive oplevelser ved vores valg af Vordingborg Køkken. Vores køkkenkonsulent Amin fra afdelingen i Tilst , har leveret en fantastik service. De få ting der har været at ændre på, er straks rettet ved opringning/ mail. Også super god oplevelse af tømrerne ifb. med opsætning af køkkenet.

 • Zuleyha, Aarhus

  "

  Hej Amin Amir, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V


  Vi har haft den bedste oplevelse hos vordingborg køkken tilst . Har fået den bedste service og fedeste køkken . Takket være Amin som er servicemindet og ikke mindst smilende som hjalp os hele vejen igennem.

 • Nette, Aarhus

  "

  Hej Amin Amir, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

  Vi har netop bestilt vores nye drømmekøkken og bad hos Amin i butikken i Tilst, og vi glæder os SÅ meget til at se det færdige resultat. Fra vores første besøg i butikken og igennem hele beslutningsforløbet har Amin været helt utrolig imødekommende og hjælpsom - ligesom han er kommet med rigtig gode forslag til nogle opstillingsforandringer, som vi slet ikke selv havde set som mulige. Det har været en rigtig god - og tryg - oplevelse at udvælge og bestille vores køkken og bad hos Amin.

 • Claus Eriksen, Aarhus

  "

  Hej Amin Amir, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

  Vi fik hjælp, råd og rigtig god vejledning af Amin Amir i Århus V. afdelingen, til en renovering af vores badeværelse. Fra start til slut, er vi hver gang blevet mødt af et smilende og imødekommende personale der altid virker oplagte, uanset tidspunkt. Materialerne kom til aftalt tid og en dellevering af bordpladen kom endda før tiden. Vi har tidligere købt vores køkken i afdelingen og har nu, begge gange kun godt at sige, om det øvrige personalet og hele forløbet. Vi vil helt sikkert handle i butikken igen, når og hvis behovet opstår.

 • Kristina Lauridsen, Aarhus

  "

  Hej Chakir Touzani-Rifi, Vordingborg Køkkenet, Aarhus

  Købte en udvidelse til mit eksisterende Vordingborg køkken. Fik fantastisk service og rådgivning fra Chakir i Vordingsborg's afdeling i Tilst. Levering og montage var fejlfri.