Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Aarhus V

Vordingborg Køkkenets afdeling i Aarhus

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00


Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Viborgvej 280
8210 Aarhus V
 

Tlf. 86 24 23 77
Email: aarhus@vordingborg.com

 

For erhverv/boligforeninger:
Se under Erhverv Aarhus

 • B. L. Moensted,

  "

  Hej Niels Stouby Troelsgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

  Vores drømme om et nyt køkken endte endnu bedre end vi turde håbe. I høj grad pga samarbejdet med konsulenten Niels Stouby Troelsgaard, der mødte os kompetent og åbent, så vi fik gået mulighederne igennem. Niels havde modet til at sige sin mening - også når han ikke var enig med os, og faktisk sparede vi penge ved at følge hans råd. Takket være Niels og montøren Mogens har vi nu det dejligste lille køkken og nogle gode minder om hvordan vi fik det.

 • Malene Hyldelund Fenger, Aarhus

  "

  Hej Niels Stouby Troelsgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V.

  Stor ros til Niels fra deres afdeling i Tilst. I denne Covid-19 tid har han bevist at man godt kan købe nyt køkken selv ud fra prøver. Vi har hele tiden følt os hørt og forstået, og vores samarbejde omkring indretning af køkken har været gnidningsfrit. Kun anbefalinger herfra.

 • Cecilie Tarp, Aarhus

  "

  Hej Simon Bove Thisgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

  Jeg har lige fået sat mit nye køkken op, og jeg er allerede virkelig glad for det! Det er dejlig lyst og pænt. Jeg satser på, at det er ligeså pænt og funktionelt om et par år. Derudover har jeg kun gode ting at sige om Simon Bove fra Århus-afdelingen. Hele vejen igennem har han været enormt rar at snakke med, svaret på beskeder virkelig hurtigt og været hurtig til at finde en ny løsning, da jeg ændrede mening angående udseendet på mit køkken. Her sørgede han for, at jeg ikke skulle vente en måned på en ny sending, men derimod kun to uger. Han har været rigtig god til at tjekke op på, om alting var som det skulle være efterfølgende og opdatere mig på diverse ting her og der igennem processen. Tak for det, Simon! Derudover var de to fragtmænd også virkelig flinke og friske begge gange, de kom forbi med ting til mit køkken. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg er nu en glad ejer af et nyt, flot, hvidt køkken!

 • Ellen Fiil Høgh, Aarhus

  "

  Hej Niels Stouby Troelsgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

  Hej med jer. Vi har i januar 2021 fået vores køkken, som vi er meget glade for. Vi har købt det hos Vordingborg Køkkener afdeling Tilst af en fantastisk sælger Niels Stouby Troelsgaard, som har designet og realiseret alle vores ønsker og vi står nu med et drømmekøkken. Vi har følt os trygge i alle processer og vi havde en meget dygtig køkkenmontør til at sætte køkkenet op. Vi er undervejs blevet inddraget i alt det med småt og i alle muligheder og betingelser. Nu skal vi til at tage det flotte køkken i brug og vi glæder os. Tak til Niels og til Vordingborg Køkkener i Tilst.

 • Brian Haahr-Nielsen, Aarhus

  "

  Hej Niels Troelsgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

  Vi har handlet køkken hos Vordingborg Køkkenet i Tilst. Her guidede Niels os igennem de mange valg i køkken junglen. Og det klarede han helt fantastisk. Sammen fik vi designet en super skønt køkken som blev leveret i sidste uge. Og vi glæder os helt enormt til det bliver sat op på mandag. Det er anden gang vi ha deler med Vordingborg, dog første gang i Tilst.