Aarhus V

Find Vordingborg Køkkenet i Århus

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 10.00-17.30
Lør. kl. 10.00-15.00


Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Viborgvej 280
8210 Aarhus V
 

Tlf. 86 24 23 77
Fax 86 24 23 78
 

 • Kate og Per, Aarhus

  "

  Hej Simon Bové Thisgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

  Vi har fået supergod og professionel rådgivning - både herhjemme og i Tilst! Stor tak til Simon Bové, for at hjælpe med at træffe de rigtige valg.

 • Tina og Martin, Aarhus

  "

  Hej Simon Bové Thisgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

  Vi har været rigtig glade for den service, som Simon fra Tilstafdelingen gav os. Vi følte os taget godt om fra start til slut. Han lyttede til vores ønsker. Han og en kollega kom ud og målte op i vores hus, inden der var lavet nogen aftale om køb. Han lavede en rigtig fin præsentation af sit tilbud til os.

 • Alaa Osman, Aarhus

  "

  Hej Chakir Touzani-Rifi, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

  Super service, god kvalitet og jordnære priser - hvad mere kunne man ønske sig som kunde? Særlig tak til Chakir, der har været utrolig behjælpelig med vores udfordringer.

 • Claus, Aarhus

  "

  Hej Niels Stouby Troelsgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus

  Meget imødekommende service af Niels Stouby Troelsgaard- Vordingborg Århus. Dejligt at tider og aftaler kunne overholdes. Vi er glade for vores nye køkken.

 • Anni Klint, Aarhus

  "

  Hej Simon Bové Thisgaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus

  Blev inspireret til et køb af nyt køkken af sælger Simon Bove, Tilst afd. V. AArhus. Der har været en rigtig god dialog, mht. opstilling og valg af farver. god dialog v. ændringer og dialog under forløbet. god opfølgning i opmåling, ordre og leveringsaftaler. glæder mig nu til at få det monteret.