Aarhus V

Find Vordingborg Køkkenet i Århus

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 9.30-18.00
Lør. kl. 10.00-16.00

Få hele butikken for dig selv! – Specialåbent kun for dig (også i helligdagene), ring på tlf. 25 66 44 91

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Viborgvej 280
8210 Aarhus V
 

Tlf. 86 24 23 77
Fax 86 24 23 78
 

 • Claus Eriksen, Aarhus

  "

  Hej Amin Amir, Vordingborg Køkkenet, Aarhus V

  Vi fik hjælp, råd og rigtig god vejledning af Amin Amir i Århus V. afdelingen, til en renovering af vores badeværelse. Fra start til slut, er vi hver gang blevet mødt af et smilende og imødekommende personale der altid virker oplagte, uanset tidspunkt. Materialerne kom til aftalt tid og en dellevering af bordpladen kom endda før tiden. Vi har tidligere købt vores køkken i afdelingen og har nu, begge gange kun godt at sige, om det øvrige personalet og hele forløbet. Vi vil helt sikkert handle i butikken igen, når og hvis behovet opstår.

 • Kristina Lauridsen, Aarhus

  "

  Hej Chakir Touzani-Rifi, Vordingborg Køkkenet, Aarhus

  Købte en udvidelse til mit eksisterende Vordingborg køkken. Fik fantastisk service og rådgivning fra Chakir i Vordingsborg's afdeling i Tilst. Levering og montage var fejlfri.

 • Jonas og Janni, Kjellerup

  "

  Hej Mathias Andersen, Vordingborg Køkkenet, Aarhus

  Vi har købt køkken, bad og bryggers hos vordingborg køkkenet i Viby. Her fik vi en super god rådgivning af Mathias, som hjalp os med at opfylde vores ønsker og drømme, samtidig med at budgettet blev overholdt til punkt og prikke. Helt klart et besøg værd hvis i skal have nyt til hjemmet.

 • Morten Christensen, Aarhus

  "

  Hej Amin Amir, Vordingborg Køkkenet, Aarhus 

  Rigtig god service hos Amin fra Tilst-afdelingen. Der blev taget god tid til at lytte til vores ønsker, og der blev taget hensyn til at finde den optimale løsning, der passede til vores budget. Løbende under hele processen har der været rigtig hurtig og god kommunikation med Amin og den øvrige kundeserviceafdeling. Vi har fået et rigtig flot køkken, der til fulde lever op til vores forventinger. De eneste problemstillinger var lang leveringstid i forbindelse med efterfremsendelse af manglende dele samt en mangelfuld samlevejledning, når man selv skal montere køkkenet. Alt i alt en god oplevelse - stor tak til Amin for at føre os godt igennem hele processen.

 • Ruth, Aarhus

  "

  Hej Mikkel Berthelsen, Vordingborg Køkkenet, Aarhus

  Mit møde og køb var en positiv oplevelse med MIKKEL BERTHELSEN VORDINGBORG KØKKEN AARHUS V,en rigtig god opmåling.Vi monterede selv køkkenet og alt var til UG. TAK for godt samarbejde MIKKEL.