Aarhus Syd

vordingborg køkkenets facade viby aarhus

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

Få hele butikken for dig selv! – Specialåbent kun for dig (også i helligdagene), ring på tlf. 51 56 38 82

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ringvej Syd 80
8260 Viby J
 

Tlf. 86 11 00 18
 

 • Anne Katrine, Aarhus

  "

  Hej Jonas Lunding, Vordingborg Køkkenet, Aarhus S

  Fik hvad vi ønskede os og mere til bed Vordingborg køkken i Viby. En smilende Jonas der trak os i gennem hele proces.

 • Justenborg Vin og Juletræer, Aarhus

  "

  Hej Vordingborg Køkkenet, Aarhus S

  Super service og rigtig god betjening af Vordingborg køkkenet Viby j Skabene blev leveret til tiden Og alt var som det skulle være Kan kun anbefales.

 • Mads, Aarhus

  "

  Hej Mathias Andersen, Vordingborg Køkkenet, Aarhus S

  Vordingborg Køkkenet Mega Syd i Viby J kan varmt anbefales. Vi blev serviceret af Mathias, som var behagelig og informativ i hele processen. Han var yderst kompetent med forslag og visualisering fra start til slut. Vi spurgte 3 forskellige køkkenfirmaer, hvor serviceniveauet var over alle forventninger hos Vordingborg, samt køkkenet i super god kvalitet, hvorfor vi gik med Vordingborg Køkken og Mathias. Vi har brugt køkkenet i 6 måneder nu og det har virket upåklageligt.

 • Brian Borup Løvschall, Aarhus

  "

  Hej Mathias Andersen, Vordingborg Køkkenet, Aarhus S

  Fik den absolutte bedste service samt rådgivning i VK Mega Syd Viby J af Mathias. God opfølgning og alt kom til aftalte tid. Meget professionel. Anbefaler på det kraftigste at købe køkken hos ham/dem. Vi er super glade for Vores køkken løsning.

 • Morten Christensen, Aarhus

  "

  Hej Amin Amir, Vordingborg Køkkenet, Aarhus S

  Rigtig god service hos Amin fra Tilst-afdelingen. Der blev taget god tid til at lytte til vores ønsker, og der blev taget hensyn til at finde den optimale løsning, der passede til vores budget. Løbende under hele processen har der været rigtig hurtig og god kommunikation med Amin og den øvrige kundeserviceafdeling. Vi har fået et rigtig flot køkken, der til fulde lever op til vores forventinger. De eneste problemstillinger var lang leveringstid i forbindelse med efterfremsendelse af manglende dele samt en mangelfuld samlevejledning, når man selv skal montere køkkenet. Alt i alt en god oplevelse - stor tak til Amin for at føre os godt igennem hele processen.