Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Aarhus Syd

Besøg Vordingborg Køkkenet i Viby J

Åbningstider

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ringvej Syd 80
8260 Viby J
 

Tlf. 86 11 00 18
Email: viby@vordingborg.com

Inspiration køkken butik Viby J
Århus køkken

Beliggende i Mega Syd i Viby, blandt alle dine andre indkøbsmuligheder, finder du Vordingborg Køkkenet. Vi ønsker nemlig at gøre det så nemt for dig som muligt, når du skal købe nyt køkken. Derfor kan du nemt kigge ind, og finde inspiration til et nyt køkken, når du alligevel er ude og gøre dine indkøb. I vores showroom finder du talrige udstillinger, hvor du både kan finde inspiration til det nordiske køkken i Århus, det romantiske landkøkken og det simple, men lækre køkken til den mindre lejlighed. Vi har altså noget, som passer til enhver bolig og enhver stil. Med vores kæmpe sortiment er det muligt at designe dit køkken, præcis som du ønsker det. Kom ind og få et gratis og uforpligtende tilbud - og husk, at vi matcher alle sammenlignelige og skriftlige tilbud fra andre køkkenfirmaer. Så køb ikke nyt køkken før du har fået et tilbud fra Vordingborg Køkkenet afdeling i Aarhus Syd.

 

Århus hårde hvidevarer

Når du skal have nyt køkken, er det vigtigt, at du tager stilling til, om du ønsker nye hårde hvidevarer, eller om du ønsker at beholde dine nuværende. Ønsker du at beholde dine nuværende hvidevarer er det blot vigtigt, at vi kommer til at kende de eksakte mål på disse, så dine nye skabe bliver tilpasset hvidevaren. Ønsker du derimod at skifte dine hårde hvidevarer ud, så har Vordingborg Køkkenet et meget bredt udvalg af hvidevarer, og vi sælger udelukkende kvalitetsstemplede brands som f.eks. SIEMENS, AEG, BOSCH, LEONARD, PROFRESS og BAUKNECHT. Én af vores fornemmeste opgaver er at kunne give vores kunder en høj kvalitet, højt serviceniveau samt, et godt prisniveau, hvorfor vi har udvalgt netop disse hvidevareleverandører. Skabene er naturligvis tilpasset dine hvidevarer, så alting passer sammen, når du får det leveret. 

Inspiration køkken butik Viby J
Badeværelse Århus

Søger du på udstilling badeværelser Århus, fordi du mangler badeværelse inspiration i Århus, så bør du absolut kigge forbi Vordingborg Køkkenet. I vores showroom vil du finde en flot udstilling af badmøbler, som vil passe ind i forskellige typer af badeværelser i Århus. Gå en tur rundt, og mærk vores produkters kvalitet, og lad drømmene blive til virkelighed. Vores store sortiment i køkken er det samme, som bruges til både badeværelse og bryggers. Dette giver dig mulighed for, at strømline dit hjem ved at vælge samme type møbler og fronter til både køkken, badeværelse og bryggers. Vordingborg Køkkenet i Aarhus Syd er derfor altid et besøg værd, når du er på udkig efter nyt badeværelse. Du får altid en samlet pris på badmøbler, vask, armatur og spejl – kort sagt; prisen inkluderer ALT, hvad du skal bruge i et nyt badeværelse.

Nyt badeværelse Århus

Er du i gang med en større eller mindre renovering af dit badeværelse, så lad dig ikke snyde af vores navn ”Vordingborg Køkkenet” – vi kan nemlig også hjælpe dig med at komme i mål med dit drømme badeværelse. Vi har næsten et ubegrænset antal af kombinationsmuligheder, når det kommer til sammensætningen af dit nye bad. Så finder du ikke det du søger, i vores showroom, så tag en snak med konsulenten, og lad denne tegne et forslag til, hvordan dit nye badmøbel kan se ud.

Vi kan hjælpe dig med meget, men fliser til badeværelse, kan vi desværre ikke hjælpe med. Du er altid velkommen til at finde inspiration til fliser i vores showroom, hvor du kan se forskellige kombinationer og designs.

 

 • Niels Jensen - Viby J.

  "

  Vi har købt køkken af Anders Petersen i Viby Sjælland og hele forløbet har været meget fint og god rådgivning. Anders har givet råd når vi havde brug for det. Lille mgl. ved opsætning af enkelt skab men det fik Anders klaret med køkkenmontøren og det bliver lavet.
  Kan kun anbefales og alle tider er overholdt.

 • Kasper - Viby J.

  "

  Om Vordingborg Køkkenet, Århus Syd - Anders Petersen.
  I forbindelse med renovering af køkken, bryggers og badeværelser har vi handlet hos Anders Petersen ved Vordingborg Køkkenet i Århus Syd. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Anders. Anders har fra starten givet os rigtig god vejledning og han har været fuldt tilgængelig på både telefon og mail under hele processen.
  I sådan et stort projekt har der selvfølgelig været et par småting undervejs - men igen har Anders håndteret dette til fulde for os, så vi som kunder ikke har skullet bekymre os - tingene blev bare ordnet.
  Kvaliteten af det endelig er godt, og vi er meget tilfredse med pris vs. kvalitet balancen.

 • Jan - Viby J.

  "

  Nyt køkken installeret. Yderst tilfreds. Professionel rådgivning undervejs med gode forslag til indretning. Meget serviceorienteret og yderst hjælpsom konsulent. Tak til konsulenten Anders Petersen og Vordingborg Køkken Viby J.

 • Lene - Viby J.

  "

  Vi fik køkken fra Vordingborg køkkenet…
  Vi fik køkken fra Vordingborg køkkenet (Vibyafd.) i okt. 2021. Anders Petersen gav os en virkelig god og professionel rådgivning. Vi er meget tilfredse og alt gik som planlagt.

 • Glad kunde - Viby J

  "

  Dejlig nyt køkken, vi fik en dejlig nyt køkken helt som vi gerne ville have den. Vores køkken har klare linjer, meget opbevaringsplads og en indeling der passer til vores hverdag. Vi var meget glæde over samenarbejde med vores Køkkenkonsulent Anders Petersen i Viby J som kom med mange gode ideer og har formået at tage vores ønsker i betragtning. Kvalitetet af selve køkken er vi også meget tilfreds med. Alt i alt var hele processen et godt oplevelse.