Århus Syd

vordingborg køkkenets facade viby aarhus

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

Adresse

Ringvej Syd 80
8260 Viby J
 

Tlf. 86 11 00 18
 

 • Torben Sand, Aarhus S

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Viby Syd

  Vi er yderst tilfredse med det køkken og bryggers som er leveret fra Vordingborg Køkkenet. Opstilling og det tilknyttede har der ikke været noget at udsætte på. Selv om perioden fra start til alt er færdigt kan føles lang - så har det været en god proces. Og super dejligt køkken og bryggers.

 • Mathias Nielsen, Aarhus S

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Viby J

  Føler mig hørt og godt behandlet. Oplevelsen med Vordingborg køkkenet Århus Syd startede godt med en grundig sælger, som kom ud og målede en bordplade til os. Derfra skete der dog en frustrerende misforståelse, og der blev en pause i kontakten mellem os i et par uger. Vordingborg køkkenet kom dog stærkt igen, og vi kom derfra hurtigt videre i forløbet. Butikschefen tog over i vores sag, og allerede dagen efter fik han målt op i køkkenet og fysisk hentet mig ind på kontoret og lukket salget. Han opsøgte mig og lovede at få bordpladen leveret så hurtigt som muligt. Alt i alt, en god service. Tilfældigt kundenummer

 • Jeanette, Aarhus S

  "

  Hej Henrik B.S. Henningsen, Vordingborg Køkkenet, Viby J

  Jeg synes lige igen, at I fortjener et kæmpe skulderklap for det arbejde I har lagt i vores køkken vi er ovenud tilfredse, og alt har bare været i orden lige fra start til slut. Kæmpe tak til Henrik fra afdelingen i Viby J.

 • Nadia Gulborg, Viby

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus Syd
  Fantasisk service og opfølgning!

  Vi købte et køkken i juni 2017, og fik en rigtig god service (se tidligere anmeldelse). Efterfølgende har der været nogle fejl/mangler ved køkkenet, herunder problemer med at integrere køleskabet og en emhætte der er stået af efter kort tid. Vi har været i dialog med Lars Aagaard fra afdelingen i Viby J. Han tog fat i sagen med det samme, og fulgte den helt til dørs. Vores oplevelse af ham og afdelingen i Viby J, er yderst positiv! Han har været professionel, serviceminded og meget hjælpsom! Problemet med køleskabet viste sig, IKKE at være Vordingborgs skyld, men alligevel har de løst sagen for os. Dette er en service man desværre sjældent oplever ved virksomheder - så kæmpe ros herfra! Vi kan til enhver tid anbefale Lars Aagaard og afdelingen i Viby J!

 • Søren Hammel Nielsen, Aarhus S

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Viby

  Vi har lige selv opsat nyt køkken inkl. hårde hvidevarer fra Vordingborg Køkkener. Alle ting var med i leverancen, og det var forholdsvis nemt at sætte op efter manualerne. Vi løb dog ind i nogle problemstillinger. Vi ringede til Lars fra Vordingborg Køkkener om hjælp. Lars kom søndag eftermiddag efter lukketid( super flot - det er da service på højt plan).Det var en fantastisk hjælp vi fik de gange vi bad om det. Henrik og Michael var også utrolig hjælpsomme når vi ringede til butikken 40585398om forskellige spørgsmål. Vi kan varmt anbefale Vordingborg Køkkener, hvor vi har fået kompetent rådgivning og hjælp både under og efter købet af nyt køkken.