Aarhus Syd

vordingborg køkkenets facade viby aarhus

Åbningstider

 

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ringvej Syd 80
8260 Viby J
 

Tlf. 86 11 00 18
 

 • Janni Høstrup, Aarhus S

  "

  Hej Mathias Andersen, Vordingborg Køkkenet, Aarhus S

  Vi har kun gode oplevelser med Vordingborg køkkenet. Vi blev rådført fra starten af butikschef Mathias Andersen fra Tilst afd. Nu Viby afd. På trods af, at vi selv ville lave køkkenet, de kom med nogle ide’ er for at udnytte pladsen optimalt. Resultatet blev fuldt ud tilfredsstillende. Vi kan kun anbefale Vording borg køkkener.

 • Leif Larsen, Aarhus

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus S

  Har gennem de sidste 5 år fået opsat 2 køkkener og 1 bryggers af Vordingborg Køkken, og det kan varmt anbefales, god kvalitet, god dialog når de er ude og måle op, det hele kommer til aftalt tid og er bare iorden. De sidste 2 køb er sket hos Lars der nu er i Viby afdelingen i Århus, han har sørget for at det hele bare har kørt på skinner! Det sidste projekt vores nye køkken hjemme, som startede med et ønske om at få nye låger på alle køkkenskabe, udviklede sig sammen med Lars gode rådgivning til et helt nyt køkken - og det har vi bestemt ikke fortrudt, selvom det selvfølgelig blev noget dyrere, men er bestemt pengene værd.

 • Johnni, Aarhus Syd

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Viby J

  Vi har købt køkken hos Vordingborg, Aarhus Syd. Der opstod nogle udfordringer undervejs som blev løst super professionelt og som vi i samråd fik fundet en løsning på, derfor står vi nu med et køkken som vi er meget tilfredse med. Stor ros for et højt service niveau og et flot endeligt resultat.

 • Joan Brøndberg Hansen, Viby

  "

  Hej Henrik B.S. Henningsen, Vordingborg Køkkenet, Aarhus Syd

  Super service, levering til tiden, god pris og hurtig opsætning.

 • Joan Brøndberg Hansen, Viby

  "

  Hej Lars Aagaard, Vordingborg Køkkenet, Aarhus S

  Super service, levering til tiden, god pris og hurtig opsætning.