Billede
Vordingborg Køkkenet i Viby
Man - Fre: 9:30-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Ringvej Syd 80
8260 Viby J

Århus køkken

Beliggende i Mega Syd i Viby, blandt alle dine andre indkøbsmuligheder, finder du Vordingborg Køkkenet. Vi ønsker nemlig at gøre det så nemt for dig som muligt, når du skal købe nyt køkken. Derfor kan du nemt kigge ind, og finde inspiration til et nyt køkken, når du alligevel er ude og gøre dine indkøb. I vores showroom finder du talrige udstillinger, hvor du både kan finde inspiration til det nordiske køkken i Århus, det romantiske landkøkken og det simple, men lækre køkken til den mindre lejlighed. Vi har altså noget, som passer til enhver bolig og enhver stil. Med vores kæmpe sortiment er det muligt at designe dit køkken, præcis som du ønsker det. Kom ind og få et gratis og uforpligtende tilbud - og husk, at vi matcher alle sammenlignelige og skriftlige tilbud fra andre køkkenfirmaer. Så køb ikke nyt køkken før du har fået et tilbud fra Vordingborg Køkkenet afdeling i Aarhus Syd.

Inspiration køkken butik Viby J

 

Århus hårde hvidevarer

Når du skal have nyt køkken, er det vigtigt, at du tager stilling til, om du ønsker nye hårde hvidevarer, eller om du ønsker at beholde dine nuværende. Ønsker du at beholde dine nuværende hvidevarer er det blot vigtigt, at vi kommer til at kende de eksakte mål på disse, så dine nye skabe bliver tilpasset hvidevaren. Ønsker du derimod at skifte dine hårde hvidevarer ud, så har Vordingborg Køkkenet et meget bredt udvalg af hvidevarer, og vi sælger udelukkende kvalitetsstemplede brands som f.eks. SIEMENS, AEG, BOSCH, LEONARD, PROFRESS og BAUKNECHT. Én af vores fornemmeste opgaver er at kunne give vores kunder en høj kvalitet, højt serviceniveau samt, et godt prisniveau, hvorfor vi har udvalgt netop disse hvidevareleverandører. Skabene er naturligvis tilpasset dine hvidevarer, så alting passer sammen, når du får det leveret. 

Inspiration køkken butik Viby J

Badeværelse Århus

Søger du på udstilling badeværelser Århus, fordi du mangler badeværelse inspiration i Århus, så bør du absolut kigge forbi Vordingborg Køkkenet. I vores showroom vil du finde en flot udstilling af badmøbler, som vil passe ind i forskellige typer af badeværelser i Århus. Gå en tur rundt, og mærk vores produkters kvalitet, og lad drømmene blive til virkelighed. Vores store sortiment i køkken er det samme, som bruges til både badeværelse og bryggers. Dette giver dig mulighed for, at strømline dit hjem ved at vælge samme type møbler og fronter til både køkken, badeværelse og bryggers. Vordingborg Køkkenet i Aarhus Syd er derfor altid et besøg værd, når du er på udkig efter nyt badeværelse. Du får altid en samlet pris på badmøbler, vask, armatur og spejl – kort sagt; prisen inkluderer ALT, hvad du skal bruge i et nyt badeværelse.

Nyt badeværelse Århus

Er du i gang med en større eller mindre renovering af dit badeværelse, så lad dig ikke snyde af vores navn ”Vordingborg Køkkenet” – vi kan nemlig også hjælpe dig med at komme i mål med dit drømme badeværelse. Vi har næsten et ubegrænset antal af kombinationsmuligheder, når det kommer til sammensætningen af dit nye bad. Så finder du ikke det du søger, i vores showroom, så tag en snak med konsulenten, og lad denne tegne et forslag til, hvordan dit nye badmøbel kan se ud.

Vi kan hjælpe dig med meget, men fliser til badeværelse, kan vi desværre ikke hjælpe med. Du er altid velkommen til at finde inspiration til fliser i vores showroom, hvor du kan se forskellige kombinationer og designs.

 

56.1167011, 10.1512846

Udtalelser fra vores kunder

Vi kan oplyse at vi har været rigtig godt tilfreds med for løbet, samt en fin orientering, både ved købet og leveringen, og opstilling. Vi kan derfor kun give vores bedste ANDBEFALING til Vordingborg Køkkenet.

Samtidig har vi fået et rigtig flot resultat af køkkenet opsat !!

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Viby J

Vi kan oplyse at vi har været rigtig godt tilfreds med for løbet, samt en fin orientering, både ved købet og leveringen, og opstilling. Vi kan derfor kun give vores bedste ANDBEFALING til Vordingborg Køkkenet.

Samtidig har vi fået et rigtig flot resultat af køkkenet opsat !!

Hej Rudi Hausmann Olesen, Vordingborg Køkkenet, Århus Syd

Efter af have brugt vores nye PLUS Køkken fra jer i ca. 1 måned kan vi kun sige at vi er meget tilfredse. Kvaliteten er helt i top og det ser rigtigt pænt ud. Levering skete præcist til tiden. Vi er også rigtigt glade og tilfredse med den forudgående rådgivning/betjening af jeres sælger Rudi Hausmann Olesen. Vi oplevede det som professionelt og ​rigtig god service. Der blev lyttet til vores ønsker og præsenteret et forslag, der tog udgangspunkt i vores "drømmekøkken".

Monteringen af køkkenet blev foretaget af jeres samarbejdspartner Henning Skov. Her oplevede vi også en super god service og flot montering. Vi havde samtidig brug for en ny gulvbelægning i køkkenet. Det ordnede han fint sammen med monteringen af køkkenelementerne.

Så samlet set er vi rigtigt tilfredse og vil til enhver tid anbefale Vordingborg Køkkenet til andre.

Vi ønsker en Glædelig Jul til jer alle i Vordingborg Køkkenet.

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Århus Syd

Vi har fået et dejligt køkken, der lever op til vores forventninger. Vi har fået rigtig meget køkkenplads, der kan udnyttes optimalt. Vi kan kun anbefale Vordingborg Køkkenet.

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Århus Syd

I februar tog vi ned til Vordingborg Køkken i Viby, da vi havde købt en lejlighed der trængte til et nyt køkken. Vi fik en hurtig, men grundig betjening med fokus på vores tanker, ideer og ønsker. Ret hurtigt fik vi bestilt et køkken og aftalt, hvordan og hvorledes, hvis vinklen ikke lige passede eller vasken var for stor etc. Køkkenet blev leveret til tiden og alle de "ekstra" ting der skulle tilpasses blev hurtigt sendt derefter. Resultatet er blevet et lækkert køkken i en (nu) lækker lejlighed, og Vordingborg Køkkener har været en fornøjelse hele vejen igennem.

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Århus Syd

Vordingborg Køkkenet - Luksus alle har råd til - og det passer!

Vi besøgte Vordingborg Køkken i Viby J, med forventning om, at det ville nu nok være for dyrt.. men hold da op :) Vi fik rigtigt god vejledning i butikken og har fået et, synes vi, fantastisk dejligt køkken til en endog særdeles overkommelig pris. Køkkenet er blevet nøjagtigt, som vi gerne vil have det, og det blev leveret som aftalt, montering blev påbegyndt samme dag, og køkkenet var sat op på et par dage - nøjagtigt som aftalt. Alt i alt super service og stor tak til Vordingborg Køkken i Viby J.

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet

Jeg er meget tilfreds med den service og behandling vi har fået. Professionelt lige fra vi åbnede døren til butikken og trådte ind i jeres univers. Og til vi fik køkkenet leveret til tide. Det er ikke sidste gang, vi har handlet hos Vordingborg køkkenet.

Hej Christian Lose Christensen, Vordingborg køkkenet, Århus Syd

Super tilfreds!

At købe nyt køkken er en meget stor beslutning, og det tager, har vi fundet ud af, rigtig lang forberedelsestid, hvilket gør, at det er rigtigt vigtigt at man har den bedst mulige hjælp :)... Vi var flere steder, og efter et besøg hos Vordingborg Køkkenet, Viby, så var beslutningen taget. Christian, vores køkkenrådgiver, udviste STOR tålmodighed, var altid klar til at svare på mine mange - og der var mange - spørgsmål, var omhyggelig med tegninger/opmålinger, og har en fantastisk form for humor - hvilket er vigtigt, når man tilbringer tid sammen med os :o)))...

Tak til Christian, bedre køkkenrådgiver findes ikke ;o). Helt trist, at det hele nu er overstået, det er jo alligevel mange timer, vi har tilbragt i hinandens selskab - men så må vi bare igang med vores bryggers :o)... Vi er glade for at vi gav Vordingborg Køkkenet, Viby, endnu en chance, og vi anbefaler dem til alt og alle :o)... En stor ros skal også gå til Heine, fra Vores Byg i Ryomgård, som Vordingborg Køkkenet samarbejder med, der var ude at sætte nyerhvervelsen op. Hver enkel lille dims og hver enkelt stykke pap var pakket sammen, og omhyggeligt ryddet op :o)... Tilfreds sommerhilsen fra Fam Holst

Hej Mikkel Iversen, Vordingborg Køkkenet, Århus Syd

Vi har været meget tilfredse.

Helt igennem top professionel lige fra betjening i butikken til levering af varen.

Hej Tine Heiselberg, Vordingborg Køkkenet, Århus Syd

Vi er meget tilfredse!

Vi har fået skiftet køkken, bryggers samt elementer på 2 badeværelser og må sige at vi er meget tilfredse med resultatet. Vores køkkenkonsulent Tine var meget dygtig og tog ud og målte op i vores nye hus allerede før vi havde overtaget det, så vi kunne få det hele leveret en uge efter indflytning. Hun kom med en meget fin køkkenløsning (bad og bryggers gav sig selv) og vi er så glade for resultatet. Det var professionelt og grundigt arbejde og vi fik vist og beskrevet det hele - elementer, hårde hvidevarer, greb, vandhaner osv. i butikken, da vi modtog indretningsforslagene. Vi havde også købt monteringshjælp og tømreren var meget behagelig og arbejdsom, og fik hurtigt monteret køkkenet så vi kunne bruge det hurtigt. Han var også god til at rydde op efter sig, hvilket vi sætter pris på. Kan kun anbefale Vordingborg Køkkenet til andre.