Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Aarhus Syd

Besøg Vordingborg Køkkenet i Viby J

Åbningstider

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ringvej Syd 80
8260 Viby J
 

Tlf. 86 11 00 18
Email: viby@vordingborg.com

 • Lasse, Viby

  "

  Vi købte nyt køkken hos Vordingborg i starten af maj med levering og montage medio juni. Efter at have været igennem en jungle af køkkenleverandører og næsten har givet op, møder vi Anders fra Vordingborg køkkenet i Viby. Han var den første som rent faktisk tog udgangspunkt i hvad vi ønskede os. Derudover tog han sig af alt fra opmåling og styring af "projektet". Fra start til slut har han været synlig og tilgængelig. Tak for en fantastisk service Anders!

 • AR, Viby

  "

  Vi er meget tilfredse med et meget pænt og funktionelt køkken. Opfølgning fra sælger (Anders Petersen i Viby), har været god. Vi har fået gode løsninger som fungerer glimrende i det daglige. Vi vil anbefale både Anders og Vordingborg hvis I planlægger nyt køkken!

 • Shah Mansoor, Viby

  "

  Jeg havde ingen tidligere erfaring med denne type handel og derfor var det hele nyt for mig. Anders Petersen var absolut sublimt og han sørgede for at jeg ret hurtigt fik overblik. Vi fik snakket, målt og tegnet, hvilket var med til at jeg meget bedre kunne se hvad jeg vil have og hvordan jeg vil have det. Vi korsponderede dagligt og på rekordtid var mit drømmekøkken tegnet. Jeg er især imponeret over Anders' evne til at kunne få tingene til at lykkedes og hele tiden komme med løsninger frem for et "nej, det kan ikke lade sig gøre for dig desværre". Helt konkret handlede det om at jeg ønskede en køkkenø men havde ikke så meget plads at gøre godt med. Men det lykkes os alligevel at få skruet tingene sammen således at jeg har fået min lækre køkkenø – uden at gå i kompromis med pladsen. Jeg havde også flere små modificeringer løbende og takket værre Anders lykkedes det mig at få lige præcis det køkken jeg ville, helt ned til det mindste detalje. Alt i alt god service og kundebehandling – fra første indledende samtale, frem til når produktet bliver leveret og monteret. 100% anbefaling her fra.

 • Kirsten Skou Jensen, Viby J

  "

  Har lige fået et nyt Vordingborg køkken installeret. Vi har været super tilfredse med hele forløbet både opmåling og montering.
  Anders Petersen fra Vordingborg Køkkenet i Viby har ydet en kompetent og meget venlig service, og de to montører var virkelig professionelle og hurtige. Og så er det et virkeligt velfungerende køkken at arbejde i. Så 5 ud af 5 stjerner!!

 • Helle Ladekjær, Aarhus

  "

  Hej Jonas Lunding, Vordingborg Køkkenet, Aarhus S

  Jeg havde en yderst god service oplevelse med Jonas Lunding fra Viby J afdelingen. Han tog sig god tid til opmåling af køkkenet, til at lytte til mine behov, finde gode løsninger og skabe et godt design. Han er et super behageligt menneske og jeg kan kun anbefale at tage kontakt til ham, hvis du står og skal købe et nyt køkken.