Billede
Vordingborg Køkkenet i Viby
Man - Fre: 9:30-17:30
Lør: 10:00-14:00
Telefon
Adresse

Vordingborg Køkkenet A/S
Ringvej Syd 80
8260 Viby J

Århus køkken

Beliggende i Mega Syd i Viby, blandt alle dine andre indkøbsmuligheder, finder du Vordingborg Køkkenet. Vi ønsker nemlig at gøre det så nemt for dig som muligt, når du skal købe nyt køkken. Derfor kan du nemt kigge ind, og finde inspiration til et nyt køkken, når du alligevel er ude og gøre dine indkøb. I vores showroom finder du talrige udstillinger, hvor du både kan finde inspiration til det nordiske køkken i Århus, det romantiske landkøkken og det simple, men lækre køkken til den mindre lejlighed. Vi har altså noget, som passer til enhver bolig og enhver stil. Med vores kæmpe sortiment er det muligt at designe dit køkken, præcis som du ønsker det. Kom ind og få et gratis og uforpligtende tilbud - og husk, at vi matcher alle sammenlignelige og skriftlige tilbud fra andre køkkenfirmaer. Så køb ikke nyt køkken før du har fået et tilbud fra Vordingborg Køkkenet afdeling i Aarhus Syd.

Inspiration køkken butik Viby J

 

Århus hårde hvidevarer

Når du skal have nyt køkken, er det vigtigt, at du tager stilling til, om du ønsker nye hårde hvidevarer, eller om du ønsker at beholde dine nuværende. Ønsker du at beholde dine nuværende hvidevarer er det blot vigtigt, at vi kommer til at kende de eksakte mål på disse, så dine nye skabe bliver tilpasset hvidevaren. Ønsker du derimod at skifte dine hårde hvidevarer ud, så har Vordingborg Køkkenet et meget bredt udvalg af hvidevarer, og vi sælger udelukkende kvalitetsstemplede brands som f.eks. SIEMENS, AEG, BOSCH, LEONARD, PROFRESS og BAUKNECHT. Én af vores fornemmeste opgaver er at kunne give vores kunder en høj kvalitet, højt serviceniveau samt, et godt prisniveau, hvorfor vi har udvalgt netop disse hvidevareleverandører. Skabene er naturligvis tilpasset dine hvidevarer, så alting passer sammen, når du får det leveret. 

Inspiration køkken butik Viby J

Badeværelse Århus

Søger du på udstilling badeværelser Århus, fordi du mangler badeværelse inspiration i Århus, så bør du absolut kigge forbi Vordingborg Køkkenet. I vores showroom vil du finde en flot udstilling af badmøbler, som vil passe ind i forskellige typer af badeværelser i Århus. Gå en tur rundt, og mærk vores produkters kvalitet, og lad drømmene blive til virkelighed. Vores store sortiment i køkken er det samme, som bruges til både badeværelse og bryggers. Dette giver dig mulighed for, at strømline dit hjem ved at vælge samme type møbler og fronter til både køkken, badeværelse og bryggers. Vordingborg Køkkenet i Aarhus Syd er derfor altid et besøg værd, når du er på udkig efter nyt badeværelse. Du får altid en samlet pris på badmøbler, vask, armatur og spejl – kort sagt; prisen inkluderer ALT, hvad du skal bruge i et nyt badeværelse.

Nyt badeværelse Århus

Er du i gang med en større eller mindre renovering af dit badeværelse, så lad dig ikke snyde af vores navn ”Vordingborg Køkkenet” – vi kan nemlig også hjælpe dig med at komme i mål med dit drømme badeværelse. Vi har næsten et ubegrænset antal af kombinationsmuligheder, når det kommer til sammensætningen af dit nye bad. Så finder du ikke det du søger, i vores showroom, så tag en snak med konsulenten, og lad denne tegne et forslag til, hvordan dit nye badmøbel kan se ud.

Vi kan hjælpe dig med meget, men fliser til badeværelse, kan vi desværre ikke hjælpe med. Du er altid velkommen til at finde inspiration til fliser i vores showroom, hvor du kan se forskellige kombinationer og designs.

 

56.1167011, 10.1512846

Udtalelser fra vores kunder

Om Vordingborg Køkkenet, Århus Syd - Anders Petersen.
I forbindelse med renovering af køkken, bryggers og badeværelser har vi handlet hos Anders Petersen ved Vordingborg Køkkenet i Århus Syd. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Anders. Anders har fra starten givet os rigtig god vejledning og han har været fuldt tilgængelig på både telefon og mail under hele processen.
I sådan et stort projekt har der selvfølgelig været et par småting undervejs - men igen har Anders håndteret dette til fulde for os, så vi som kunder ikke har skullet bekymre os - tingene blev bare ordnet.
Kvaliteten af det endelig er godt, og vi er meget tilfredse med pris vs. kvalitet balancen.

Nyt køkken installeret. Yderst tilfreds. Professionel rådgivning undervejs med gode forslag til indretning. Meget serviceorienteret og yderst hjælpsom konsulent. Tak til konsulenten Anders Petersen og Vordingborg Køkken Viby J.

Vi fik køkken fra Vordingborg køkkenet…
Vi fik køkken fra Vordingborg køkkenet (Vibyafd.) i okt. 2021. Anders Petersen gav os en virkelig god og professionel rådgivning. Vi er meget tilfredse og alt gik som planlagt.

Dejlig nyt køkken, vi fik en dejlig nyt køkken helt som vi gerne ville have den. Vores køkken har klare linjer, meget opbevaringsplads og en indeling der passer til vores hverdag. Vi var meget glæde over samenarbejde med vores Køkkenkonsulent Anders Petersen i Viby J som kom med mange gode ideer og har formået at tage vores ønsker i betragtning. Kvalitetet af selve køkken er vi også meget tilfreds med. Alt i alt var hele processen et godt oplevelse.

Dejlig nyt køkken,
vi fik en dejlig nyt køkken helt som vi gerne ville have den. Vores køkken har klare linjer, meget opbevaringsplads og en indeling der passer til vores hverdag.
Vi var meget glæde over samenarbejde med vores Køkkenkonsulent Anders Petersen i Viby J som kom med mange gode ideer og har formået at tage vores ønsker i betragtning.
Kvalitetet af selve køkken er vi også meget tilfreds med.
Alt i alt var hele processen et godt oplevelse.

Anders Petersen, Viby opfyldte mine ønsker hurtigt og til punkt og prikke. Hans håndværkere gjorde et godt stykke arbejde og finish er fin. Både Anders og hans håndværkere var behaglige og professionelle at arbejde sammen med.

Indrømmet, det var med hvis nervøsitet jeg kontaktede Vordingborg Køkken da køkkenet skulle skiftes, for jeg havde læst anmeldelser på Trustpilot, de mindre gode altså hvilket ikke var opmuntrende, men tænkte også, ingen kan vel undgå at få dårlige anmeldelser bare en gang imellem, så hermed gjort.

Mine bekymringer blev gjort til skamme helt og aldeles, jeg handlede med Anders Petersen fra Viby J. afdelingen, der på yderst kompetent og tålmodig vis guidede mig gennem processen, køkken blev valgt, opmåling foretaget og bestilling registreret. Og selv om jeg efter underskrift et kort øjeblik tænkte uhh var det så det og hvordan ville det videre forløb være (nu var deres salg jo i hus), så blev jeg også her positivt overrasket – Anders gjorde blandt andet et stort arbejde med at sikre et leveringstidspunkt som passede perfekt, det skal han have stort tak for.

Ordrebekræftelse blev modtaget med oplysning om hvornår inventaret ville blive leveret og jeg tænkte igen, hmm tør jeg tro på det holder vand, men det gjorde det. Der kom e-mail et par dage før, blot som reminder og på dagen blev jeg kontaktet af chauffør omkring tidsinterval hvori inventaret ville blive leveret og selv om det skulle leveres på første sal, ingen knurren, de kom 2 mand som stille og roligt fik det hele op og stillet på anvist plads.

Montør skulle komme dagen efter og han havde allerede kontaktet mig via telefon et par dage i forvejen for at melde hans ankomst. Han kom som aftalt, opstillede alt omhyggeligt uagtet det ikke var uden udfordringer (skæve vægge etc.), det tog et par dage og resultatet er bare så flot og pænt udført i alle henseender. Der blev tillige ryddet pænt op og al affald fjernet, så lettere kunne det ikke være.

Så hvis nogen af jer for brug for nyt køkken og I er i tvivl om hvem I skal vælge, kan Vordingborg absolut anbefales, i hvert fald hvis man vælger Anders Petersen fra Viby J.

Vi siger tak for handlen og god service…Vi siger tak for handlen og god service ved Vordingborg køkken Viby hos Anders Petersen :-) kan varmt anbefale og handle der. 

Vi siger tak for handlen og god service…
Vi siger tak for handlen og god service ved Vordingborg køkken Viby hos Anders Petersen :-) kan varmt anbefale og handle der. De bedste hilsner Flemming og Mette å

Vi købte nyt køkken hos Vordingborg i starten af maj med levering og montage medio juni. Efter at have været igennem en jungle af køkkenleverandører og næsten har givet op, møder vi Anders fra Vordingborg køkkenet i Viby. Han var den første som rent faktisk tog udgangspunkt i hvad vi ønskede os. Derudover tog han sig af alt fra opmåling og styring af "projektet". Fra start til slut har han været synlig og tilgængelig. Tak for en fantastisk service Anders!