Hej og velkommen til. Jeg hedder Klara og jeg er en robot, der er klar til at besvare dine spørgsmål om Vordingborg Køkkenet.

Cookie Indstillinger

Aarhus Syd

Besøg Vordingborg Køkkenet i Viby J

Åbningstider

Man.-fre. kl. 9.30-17.30
Lør. kl. 10.00-14.00

 

Se her, hvornår vi holder 'åbent hus'

Adresse

Ringvej Syd 80
8260 Viby J
 

Tlf. 86 11 00 18
Email: viby@vordingborg.com

 • FRAU K SRENSEN - Viby J

  "

  Anders Petersen, Viby opfyldte mine ønsker hurtigt og til punkt og prikke. Hans håndværkere gjorde et godt stykke arbejde og finish er fin. Både Anders og hans håndværkere var behaglige og professionelle at arbejde sammen med.

 • Bettina Stylsvig - Viby J.

  "

  Indrømmet, det var med hvis nervøsitet jeg kontaktede Vordingborg Køkken da køkkenet skulle skiftes, for jeg havde læst anmeldelser på Trustpilot, de mindre gode altså hvilket ikke var opmuntrende, men tænkte også, ingen kan vel undgå at få dårlige anmeldelser bare en gang imellem, så hermed gjort.

  Mine bekymringer blev gjort til skamme helt og aldeles, jeg handlede med Anders Petersen fra Viby J. afdelingen, der på yderst kompetent og tålmodig vis guidede mig gennem processen, køkken blev valgt, opmåling foretaget og bestilling registreret. Og selv om jeg efter underskrift et kort øjeblik tænkte uhh var det så det og hvordan ville det videre forløb være (nu var deres salg jo i hus), så blev jeg også her positivt overrasket – Anders gjorde blandt andet et stort arbejde med at sikre et leveringstidspunkt som passede perfekt, det skal han have stort tak for.

  Ordrebekræftelse blev modtaget med oplysning om hvornår inventaret ville blive leveret og jeg tænkte igen, hmm tør jeg tro på det holder vand, men det gjorde det. Der kom e-mail et par dage før, blot som reminder og på dagen blev jeg kontaktet af chauffør omkring tidsinterval hvori inventaret ville blive leveret og selv om det skulle leveres på første sal, ingen knurren, de kom 2 mand som stille og roligt fik det hele op og stillet på anvist plads.

  Montør skulle komme dagen efter og han havde allerede kontaktet mig via telefon et par dage i forvejen for at melde hans ankomst. Han kom som aftalt, opstillede alt omhyggeligt uagtet det ikke var uden udfordringer (skæve vægge etc.), det tog et par dage og resultatet er bare så flot og pænt udført i alle henseender. Der blev tillige ryddet pænt op og al affald fjernet, så lettere kunne det ikke være.

  Så hvis nogen af jer for brug for nyt køkken og I er i tvivl om hvem I skal vælge, kan Vordingborg absolut anbefales, i hvert fald hvis man vælger Anders Petersen fra Viby J.

 • Flemming & Mette - Viby

  "

  Vi siger tak for handlen og god service…Vi siger tak for handlen og god service ved Vordingborg køkken Viby hos Anders Petersen :-) kan varmt anbefale og handle der. 

 • Flemming & Mette - Viby

  "

  Vi siger tak for handlen og god service…
  Vi siger tak for handlen og god service ved Vordingborg køkken Viby hos Anders Petersen :-) kan varmt anbefale og handle der. De bedste hilsner Flemming og Mette å

 • Lasse, Viby

  "

  Vi købte nyt køkken hos Vordingborg i starten af maj med levering og montage medio juni. Efter at have været igennem en jungle af køkkenleverandører og næsten har givet op, møder vi Anders fra Vordingborg køkkenet i Viby. Han var den første som rent faktisk tog udgangspunkt i hvad vi ønskede os. Derudover tog han sig af alt fra opmåling og styring af "projektet". Fra start til slut har han været synlig og tilgængelig. Tak for en fantastisk service Anders!