Pressemeddelelse

21. januar 2019

 

Lokalt køkkenfirma med i stort madprogram

 

I samarbejde med Kanal 5 præsenterer Vordingborg Køkkenet tv-kanalens helt nye, forrygende madprogram: Family Food Fight.

Den lokalt ejede familievirksomhed, Vordingborg Køkkenet, har indledt et samarbejde med Kanal 5 om kanalens nye madprogram Family Food Fight, hvor køkkenvirksomheden har leveret de køkkener, som familierne dyster i.

- Det er et spændende projekt at deltage i, og vi er stolte af at få lov til at være med. Vi valgte at sige ja tak til samarbejdet, fordi den idé, vi fik præsenteret, rummede hele Danmark på tværs af generationer, etnicitet og bopæl. Et udgangspunkt, som er lig det, vi gerne vil, nemlig at levere luksus alle har råd til-køkkener, udtaler Salgs- og marketingchef, Mads Skjoldby.

En af tidens helt store trends er netop madlavning for åben skærm. I programmet dyster 8 forskellige familier i alle aspekter af madkunsten, lige fra den enkelte families signaturret til yndlingsdessert. Familierne har forskellige baggrunde og kulturer, så der er stor forskel, hvad familierne præsenterer af retter. Vi får derfor et stort, varieret indblik mange forskellige kulinariske oplevelser.

Madkundskaberne vil blive udfordret. Det gælder om at kunne imponere dommerne, Michelin-kokken David Johansen og den internationale stjernekok Hannah Grant, i jagten på programmets præmie, nemlig de 100.000 kr., der er på højkant.

Værtsrollen indtages af, den populære og rutinerede, Mattias Hundebøll, der holder styr på de otte familier og kommer med peptalks, når madlavningen bliver udfordrende.

Se med på Kanal 5 fra torsdag d. 24/1 og se Vordingborg Køkkenets køkkener i funktion.

Kontaktinformation: 

Salgs- og marketingchef Mads Skjoldby, Vordingborg Køkkenet, tlf. 40 63 01 61, msk@vordingborg.com

 

Vordingborg Køkkenet deltager i kæmpe madprogram på kanal 5
Vordingborg Køkkenet deltager i kæmpe madprogram på kanal 5

 

 

 

 

 

 

 

Billedtekst: Det nye madprogram, Family Food Fight, på Kanal 5, bliver præsenteret i samarbejde med Vordingborg Køkkenet.