Pressemeddelelse

7. september 2018

 

Enke vinder køkken

 

- Det er da fantastisk at få 40.000 kr. til et køkken. Sådan lød ordene fra den heldige vinder af en køkkenkonkurrence, da hun fik overrakt et gavekort i Vordingborg Køkkenets butik i Hillerød.

Det var en glædens dag, onsdag d. 5. september 2018, for Annie Elsberg fra Hillerød. Kort tid forinden havde hun deltaget i Vordingborg Køkkenets køkkenkonkurrence, hvor det danskejede køkkenfirma udloddede et køkken til en værdi af 40.000 kr. Konkurrencen gik ud på, at man på Facebook kunne deltage i konkurrencen om at vinde et køkken. Annie Elsberg var så heldig at være den deltager, der blev udtrukket som vinder.

Annie Elsberg var sammen med sin, nu afdøde, mand i gang med at renovere deres drømmehus. Men inden de kunne få afsluttet projektet, blev Annies mand alvorligt syg og gik bort. Hun gav et løfte til sig selv om at fortsætte deres fælles projekt, det løfte har hun holdt, og nu er tiden kommet til et nyt køkken.

Mens Annie havde møde i Vordingborg Køkkenets butik i Hillerød, blev hun overrasket med et gavekort til nyt køkken, så nu bliver mulighederne lidt flere, når det nye køkken skal indrettes. For som Annie siger,

 - det er da fantastisk at få 40.000 til et køkken.

 

Kontaktinformation:

Salgs- og marketingchef Mads Skjoldby, Vordingborg Køkkenet, tlf. 40 63 01 61, msk@vordingborg.com

 

vinder af køkkenkonkurrence hillerød vordingborg køkkenet
vinder af køkkenkonkurrence hillerød vordingborg køkkenet

 

 

 

 

 

 

Billedtekst: Onsdag d. 5/9 fik Annie Elsberg overrakt et gavekort på nyt køkken til en værdi af 40.000 kr., da hun vandt Vordingborg Køkkenets køkkenkonkurrence.