Pressemeddelelse

 

Ombygningssalg hos Vordingborg Køkkenet, Lundvej 54, i weekenden

For at være med blandt de førende køkkenfirmaer i Danmark er det vigtigt hele tiden at være på forkant med udviklingen og følge tidens trends, som rører sig i samfundet. Vordingborg Køkkenet opdaterer løbende sine butikker for netop at tilgodese kundernes ønsker om drømmekøkkenet, og nu er tiden kommet til butikken i Viborg, Lundvej 54, 8800 Viborg. I weekenden d. 2.‐3. september kl. 10 bliver dørene slået op til et gigantisk salg af udstillingskøkkener, som sjældent er set magen til.

Udstillingssalget bliver skudt i gang med en auktion, hvor adm. direktør for Vordingborg Køkkenet, Hjalmar Hansen, vil styre slagets gang som auktionarius. Auktionen vil omhandle et køkken, og buddet starter på 1 kr. De øvrige udstillingsmodeller er nedsat med op til 70%. Flere end 30 udstillinger skal sælges over 2 dage, så der er rig mulighed for at gøre en god handel.

Når alle udstillingskøkkenerne er solgt, begynder en totalrenovering af butikken. Vordingborg Køkkenet udvider butikken til også at omfatte 1.sal og vil kunne byde velkommen til 1000 m2 ny, lækkert oplevelsesunivers.

auktionskøkken viborg vordingborg køkkenet

Billedtekst: Vordingborg Køkkenet afholder køkkenauktion om dette flotte køkken på lørdag. Buddet starter på 1 kr.